UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Viasat Nature/Crime Sunnuntai 19.4.

07:00
Djurakuten
Jakso 11, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
07:25
Djurakuten
Jakso 12, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
07:50
Djurakuten
Jakso 13, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
08:15
Djurakuten
Jakso 14, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
08:40
Djurakuten
Jakso 16, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
09:05
Djurakuten
Jakso 17, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
09:30
Djurakuten
Jakso 18, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
09:55
Djurakuten
Jakso 19, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
10:20
Djurakuten
Jakso 20, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
10:45
Djurakuten
Jakso 21, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
11:10
Djurakuten
Jakso 22, kausi 2. Marsvinet Gucci har fått halm i ögat. Katten Idde är nyopererad och chihuahuan Valentino har brutit benet. När vi återvänder till Djurakuten så är patienterna nya, men omvårdnaden och kärleken till våra små vänner densamma. Men att hjälpa djur är inte lätt. Hur undersöker du en förvirrad svan? Hur hanterar du en ilsken iller, och hur mår du när din bäste lille vän måste opereras? Kärlek, skickliga veterinärer och fullt av känslor i Djurakuten – Sveriges gulligaste TV-program. Stora hundar eller små valpar. Små kattungar eller nyfikna marsvin. Oavsett vilket, har du någonsin haft ett husdjur så vet du hur mycket de små familjemedlemmarna betyder. Men precis som vi människor så kan djuren tyvärr bli sjuka – något som kan bli både smärtsamt och kostsamt. På ett av norra Europas största djursjukhus, Strömsholm, finns specialistvård för våra fyrfota vänner. Varje år kommer över 20 000 djur hit från Sveriges alla hörn. Vi följer även arbetet och omsorgen på Strömsholms systerklinik Djurkliniken Roslagstull. Operationer, intensivvård, medicinska utredningar, rehabilitering – på Djurakuten är det vardag. Vi möter djuren, deras familjer och följer med på den känslomässiga berg- och dalbana som ett sjukhusbesök alltid innebär. Vi får också lära känna personalen, experterna och eldsjälarna som hittar sjukdomarna och botar våra små familjemedlemmar.
11:35
Wild Things
Jakso 3, kausi 1. Britain's landscape has changed dramatically over the last 50 years with wild plants disappearing and strange new plants becoming familiar. Wild Things reveals how plants offer an understanding of changing wildlife. Garden designer Chris Myers, his Labrador Lottie, botanist Dr Trevor Dines and lichenologist Sally Eaton search our cities and countryside to discover what grows where in Britain today and why. Bold experiments and innovative approaches - from controlled explosions in military no-go zones to oven-roasting microscopic 'bears' that live by our roadsides - help explain why some plants have moved in, why others have disappeared, and how it all affects us.

Kello 12:00

12:00
Wild Things
Jakso 4, kausi 1. Britain's landscape has changed dramatically over the last 50 years with wild plants disappearing and strange new plants becoming familiar. Wild Things reveals how plants offer an understanding of changing wildlife. Garden designer Chris Myers, his Labrador Lottie, botanist Dr Trevor Dines and lichenologist Sally Eaton search our cities and countryside to discover what grows where in Britain today and why. Bold experiments and innovative approaches - from controlled explosions in military no-go zones to oven-roasting microscopic 'bears' that live by our roadsides - help explain why some plants have moved in, why others have disappeared, and how it all affects us.
12:30
Earthflight
Jakso 2. A stunning and wondrous series combining state-of-the-art technology and sophisticated techniques to show the world from an amazing aerial perspective. Each episode explores a different continent, with birds providing a dramatic narrative of their journeys across it. In North America, snow geese and bald eagles struggle from the Gulf of Mexico to Canada. In Europe, grey cranes dodge galloping horses of the Camargue and barnacle geese get lost over London. In South America, the condor and brightly coloured macaws travel through mountains and rainforest. Other episodes take in the astounding landscapes of Africa, Asia and Australia. Using an array of devices - onboard cameras, drones and birds trained to fly right alongside microlights - the series takes us over the planet's most incredible landscapes and wildlife spectacles and reveals what it's like to fly like a bird. Finally, episode six shows how this thrilling series was made and the close relationships between the birds and team who made it.
13:30
Dolphins: Beauty Before Brains?
Humans have built various legends surrounding the dolphin. These likeable creatures have inspired and enthralled us through the ages and have seemingly secured their place beside us as one of the most intelligent mammals on the planet. How smart are the dolphins really? If intelligence is defined by the ability to reason, plan, solve problems and learn from experience, how does the dolphin weigh up? Dolphins - Beauty before Brains? takes us on a scientific journey into the complex world of the dolphin and investigates the facts surrounding neurology Professor Paul Manger's recent assertion that dolphins are not nearly as smart as previously thought. Pituus: 60 min.
14:25
Ganges
This nature documentary series covers the natural history of the River Ganges in India and Bangladesh. As well as the variety of animals and habitats that are to be found along the river’s 2,510 km (1,557 mi) reach, the programmes also feature the cultures, traditions and religions of the very large human population that it supports. For Hindus, the Ganges is a sacred river and a place of pilgrimage, a deep influence on their religion and culture as well as being their lifeblood. Over the course of three episodes, the series is presented as a journey from the source of the river in the high Himalaya to its delta at the Bay of Bengal.
15:20
Planet Europe
Jakso 6, kausi 1. Take a walk through nature's back garden, and peer into a world often closed to the naked human eye. Slither through the trees with the snakes; fly with the honey bees on their floral adventures; hide in the blinding darkness with the owls as they target their prey using nothing but their special senses. Award-winning director Kurt Mündl pulls together a vast array of filming techniques to show this world in all its glory – and our sometimes devastating effect upon it. Ohjelma sopii kaikenikäisille.
16:15
First Life
Jakso 1, kausi 1. In more than fifty years of broadcasting, Sir David Attenborough has travelled the globe to document the living world in all its wonder. Now, in the landmark series First Life, he goes back in time in search of the very first animals. From the fog bound coastline of Newfoundland to the deserts of North Africa and the rainforests of Queensland, David Attenborough finds evidence in fossils and living animals of an extraordinary period in Earth’s history, half a billion years ago, when animals first appeared in the oceans. First Life is told with stunning photography, state of the art visual effects and the captivating charm of the world’s favourite naturalist.
17:20
The Wonder of Dogs
Jakso 1, kausi 1. No other land mammal displays such dazzling diversity as the dog. It’s hard to believe that a Great Dane and a Chihuahua belong to the same species, yet they do. In this series, we celebrate and study the dog in all its spectacularly different and unlikely forms. From ancient predator to household pet, the evolution of dogs is one of the most interesting stories in the animal kingdom. Presenters Kate Humble and Steve Leonard chart the remarkable journey of the domestic dog from one common ancestor to over 200 other breeds we see today, and discover that hidden in their DNA are reflections of our own human history. Ohjelma sopii kaikenikäisille.

Kello 18:00

18:10
The Rhino Orphanage
Jakso 6, kausi 1. Drawing from a lifetime of experience in having successfully raised over two hundred rhino orphans, Karen Trendler builds an experimental orphanage like no other facility in the world. Designed exclusively for victims of the current brutal poaching crisis, the orphanage takes in young rhinos that, before now, would have been left for dead. Under Karen’s guidance, the team sensitively begins to rebuild the shattered lives of rhinos who have witnessed their mothers being butchered. Veterinarians, caregivers and surrogate mothers, who initially sleep next to the traumatized youngsters for reassurance, provide vital, hands-on attention. After their efforts, the team must wait and see if the rhino orphans can successfully integrate into their new family units. Ohjelma sopii kaikenikäisille.
19:05
Galapagos
Jakso 3, kausi 1. In the vastness of the Pacific Ocean, there is a paradise unlike any other. Amongst these enchanted volcanic islands, life has played out in isolation from the rest of the world. The result is a biological wonderland of magic and discovery. Two hundred years after Charles Darwin set foot on the shores of the Galapagos Islands, Sir David Attenborough travels to this wild and mysterious archipelago. It was amongst its flora and fauna that Darwin formulated his groundbreaking theories on evolution. Today's scientists continue to make life-changing discoveries as they explore the Galapagos Islands' evolutionary history. With unique access, Sir David Attenborough changes the way we see the Galapagos forever. The inspiration behind Darwin's theory of evolution, the Galapagos Islands are a living laboratory - a geological conveyor belt that has given birth to, and seen the death of, many species of plants and animals. Presented in a pioneering new visual style combined with exhilarating cinematography, this series examines the spectacular variety of wildlife and evokes the different characters of the islands. Ohjelma sopii kaikenikäisille.
20:00
Expedition New Guinea
New Guinea is one of the most species-rich areas on the planet, but its landscape is so inaccessible that much of the wildlife is barely known. In Expedition New Guinea, an international team of specialists explores in great detail the remote rainforests, rugged mountains and raging underground rivers that make up this mysterious island. Joined by experts in extreme caving and deep diving, the team embarks on missions of discovery; from journeying up the Sepik River to meet the Crocodile People and the 26-foot crocodiles they share the river with, to diving in search of bizarre marine life, including a newly discovered 'walking shark'. Can the team combine their own skills with the expertise of local tribes - as well as sheer physical endurance - to discover the real New Guinea? This is an amazing journey into a world of the weird and the wonderful. Ohjelma sopii kaikenikäisille.

Kello 21:00

21:00
Rectify
Jakso 3, kausi 1. Convicted of raping and murdering his high school girlfriend and isolated from society for his entire adult life, Daniel Holden is released from Death Row into a world he no longer understands. The boy who left is now a man who must reconnect with his damaged family and find his place in a town still traumatised by the brutal crime. Discovering flaws in the original investigation, secrets emerge which threaten reputations and careers that have been built on Daniel’s conviction. While his friends and enemies try to uncover the truth about that fateful night, the fragile balance of Daniel’s family is being jeopardised. Rectify’s multi award-winning production team have created a gripping, psychological thriller about crime and punishment, forgiveness and revenge, guilt and innocence. Pääosissa: Aden Young, Abigail Spencer, Clayne Crawford.
22:00
Sherlock
Jakso 2, kausi 1. Sherlock Holmes and Dr John Watson's adventures in 21st Century London. A thrilling, funny, fast-paced contemporary reimagining of the Arthur Conan Doyle classic. The iconic details from Conan Doyle's original books remain – they live at the same address of 221b Baker Street, have the same names and, somewhere out there, Moriarty is waiting for them. Ohjaus: Paul McGuigan. Pääosissa: Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes), Martin Freeman (Dr John Watson), Mark Gatiss (Mycroft Holmes), Rupert Graves (Detective Inspector Lestrade), Una Stubbs (Mrs Hudson), Loo Brealey (Molly Hooper).
23:30
Durham County
Jakso 4, kausi 1. They say there's only six degrees of separation between you and anyone else in the world, but sometimes it's not even that. Sometimes the most brutal evil you can imagine is already in your world. Sometimes it's just across the street. Durham County is an emotionally powerful dramatic series that revolves around detective Mike Sweeney and his family as he hunts a serial killer he's certain is the guy across the street. You'd be hard-pressed to tell the difference between the cop and the killer or between them and you. They have a shared history, one that goes all the way back to high school. You think you can leave your past behind. But you can't...

Kello 24:00

00:20
Rabbit Fall
Jakso 1, kausi 2. Violent crimes and unexplained events have some believing a supernatural force is at work in the remote northern town of Rabbit Fall. Métis cop Tara Wheaton rejects the theory but as the bodies pile up, Rabbit Fall tears away at everything she knows to be true. The town’s chilling history slowly unfolds and Tara comes to realize she is part of the mystery in ways she could never imagine. Pääosissa: Andrea Menard (Tara Wheaton), Patrick Bird (Simon Blackhorse), Peter Stebbings (Harley McPherson), Kevin Jubinville (Bob Venton).