UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 19.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Yrttipihvit ja kanasalaatti. Jamie valmistaa yrttikastikkeessa kieriteltyjä pihvejä, jotka tarjoillaan ratatouillen ja sahramiriisin kera. Toisena ruokalajina tehdään kalifornialaisvaikutteista, ruokaisaa ja hedelmäistä kanasalaattia.
10:00
Suurin pudottaja
Seitsemäs punnitus. Vauhdikkaassa vesiliukumäkihaasteessa kilpailijoille on tarjolla erilaisia palkintoja. Sitten on jälleen aika suunnata punnitukseen selvittämään, kuka on keventynyt eniten ja ketä uhkaa kotiinlähtö. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Moonwalkia ja heräteostoksia. Dominique ja Cory saavat käsiinsä popin supertähdelle kuuluneet aurinkolasit. Cory löytää pian sopivan ostajan, joka intoutuu esittämään villejä tanssikuvioita liikkeessä. Yossi hieroo korukauppoja asiakkaan kodissa ja iskee sattumalta silmänsä vastustamattoman kiinnostavaan esineeseen. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Julkkiskauneuden jäljillä. Tällä kertaa lääkärit ja heidän vieraansa näyttävät, kuinka katsojat voivat tavoitella julkkisten ulkonäköä turvautumatta kauneusleikkauksiin. Atlantan täydelliset naiset -realitysarjasta tuttu Kenya Moore esittelee jumppaliikkeitä, joiden avulla voi saada yhtä terhakkaan takamuksen kuin Jennifer Lopezilla. Entä kuinka saadaan aikaiseksi Brad Pittin kiinteät vatsalihakset, Angelina Jolien täyteläiset huulet tai Beyoncén kauniit kasvonpiirteet? Studiossa vierailevat myös suorasuiset seniorisiskokset, jotka ovat nousseet nettisensaatioksi. Lopuksi kokataan ruokaa, joka voi laskea verenpainetta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:40
Brad stailaa
Hottis hameen alla. Brad Goreski aloittelee uraansa itsenäisenä stylistina, mutta työkeikkoja ei tunnu irtoavan, vaikka Bradin oma pukeutuminen saakin ihailua osakseen. Brad puvustaa hauskan Brad-aiheisen kuvaussession, osallistuu poikaystävänsä Garyn kanssa gaalaan ja saa kuin saakin ihan oikeankin asiakkaan.
14:40
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Sukurakkautta. Carlton ei ole kuten kuka tahansa miniä vaan ottaa miehensä lisäksi anopin mukaan makutuomariksi alusvaateostoksille. Hän myös rakennuttaa aikuisten leikkihuoneen valmiiksi. Megafinnien ilmaantuminen Yolandan leukaan uhkaa pilata hänen ja Davidin vuosipäivän juhlinnan Nobun terassilla. Liian laihat malliystävät tuottavat päänvaivaa Kylen muotinäytöksen sovituksessa. Koko 34 onkin jo plussakoko Beverly Hilsissä. Lisa haluaisi paimentaa Brandia, mutta illallisella tilanne kuitenkin ryöstäytyy käsistä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
15:40
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Gulassia ja kedgereetä. Tänään Jamie Oliver pyöräyttää 15 minuutin aikana herkullisen unkarilaisen gulassin, jonka kruunaavat upeasti pariloidut porsasmedaljongit. Toisena vartin herkkuna on perinteinen kala-kedgeree terveellisillä lisukkeilla ja chilijogurtilla höystettynä.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Suurin pudottaja
Terveellisempää ruokaa. Kilpailijat ja valmentajat kisaavat yhdessä ruoanlaittohaasteessa, jossa heidän tehtävänsä on loihtia herkullisia ja kevyitä ruoka-annoksia. Kisan tuomareiksi saapuvat viime Suurin pudottaja- kauden voittaja Olivia Ward ja sarjaan perustuvan terveellisen keittokirjan kirjoittaja Devin Alexander. Mutta kuinka onnistuu kokkailu, kun Jessican pudottua kisasta Ramon on allapäin ja sinisen joukkueen ryhmähenki riekaleina? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
17:30
Salatut elämät
Osa 2674. Lassesta tulee ukkijätkä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kaunis joutsen. Koldingista löytyy Anja, jota on koulukiusattu vuosikausia. Susannah ottaa hänet tyttärekseen ja muovaa ankanpoikasesta kauniin joutsenen, joka vähät välittää kiusaajien kateudesta. Trinny tapaa juustoa etsiessään Lailan, joka on harmaantunut teinitytön äiti. Laila arvostaa sisäistä kauneutta, mutta pitää kuitenkin hiuksensa pitkinä, ettei muistuttaisi käytännöllistä äitiään. Stine lukee kirjakaupassa 50 Shades of Grey-kirjaa ja hän kertoo valmistuvansa seksologiksi. Tyyli ei tosin muistuta rakkauden jumalatarta, joten Susannah puuttuu asiaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Pientä pintaremonttia
Kattohuoneisto komeammaksi. Pirjon asunto Jyväskylässä kaipaisi kokonaisuuteen hieman lisää ryhtiä. Katja, Maarit sekä uusi Pientä pintaremonttia -suunnittelija, stailaaja Niina Ahonen saapuvat katsastamaan tilannetta.
20:00
Meidän häät
Suvi ja Joona - Punkkarirakkautta. Punkkarit Suvi ja Joona haluavat rikkoa perinteitä. Pari suunnittelee itse vihkisormukset, ja Arman Alizad räätälöi heille räväkät puvut. Tumppi Varonen opastaa Joonaa esittämään rakkauslaulun Suville. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 9. Vastaukset. Patrick etsii hääpukua ja miettii, miksi ihmiset menevät naimisiin. Esko joutuu kiperiin remonttitilanteisiin. Tero matkustaa Turkuun asti treenaamaan ja viettää iltaa vanhojen ystäviensä seurassa.
21:30
Iholla
Jakso 10. Cheerleader-mies. Jukka istuu jalkapallokatsomossa kannustamassa, Yrjänää harmittaa ihmisten ajattelemattomuus salilla, Esko käy kirpputorilla ja käy Karkin kanssa arvokeskustelua materiasta.
22:00
Iholla
Jakso 11. Yrittänyttä ei laiteta. Kehonhuoltoa eri tavoin. Tero uskoo sitkeyden olevan avain onnistumiseen ja Jukka tähtää harjoittelullaan maratonille. Esko ottaa päiväunet ja valmistautuu Midnight Run-tapahtumaan.
22:30
Iholla
Jakso 12. Närhen munat. Yrjänä valmistelee moottoripyörä reissuaan Kemppaisen kanssa, Jukka miettii oikeaa hetkeä uranvaihdokselle ja Patrick ilmoittaa lähtevänsä kaikkien epäilyistä huolimatta pyöräillen Mikkeliin.
23:00
AVA Dokumentti: Minulla on kolme vaimoa
MTV3.doc: Minulla on kolme vaimoa. Konservatiivista mormonisuuntausta seuraava Joe Darger asuu Salt Lake Cityn lähiössä vaimojensa Alinan, Vickin ja Valerien sekä 24 lapsensa kanssa. Dokumentti seuraa perheen arkea ennen heidän tyttärensä Amandan häitä. He puhuvat kohtaamistaan ennakkoluuloista ja siitä, miten moniavioisuus rikastuttaa heidän elämäänsä.

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kaunis joutsen. Koldingista löytyy Anja, jota on koulukiusattu vuosikausia. Susannah ottaa hänet tyttärekseen ja muovaa ankanpoikasesta kauniin joutsenen, joka vähät välittää kiusaajien kateudesta. Trinny tapaa juustoa etsiessään Lailan, joka on harmaantunut teinitytön äiti. Laila arvostaa sisäistä kauneutta, mutta pitää kuitenkin hiuksensa pitkinä, ettei muistuttaisi käytännöllistä äitiään. Stine lukee kirjakaupassa 50 Shades of Grey-kirjaa ja hän kertoo valmistuvansa seksologiksi. Tyyli ei tosin muistuta rakkauden jumalatarta, joten Susannah puuttuu asiaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
00:55
Yön AVA