UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 28.6.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Luontoa ja loistoa. Kausi 10, 6/10. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Pernille Sams arvioi taiteilijakaimansa kodin, johon kuuluu upea ranta, sauna ja uimalaituri. Jesper Holm vierailee silmälasigurun upeassa huvilassa. Jan Fog esittelee sushi-kuningattarelle palatsimaisen villan. Tanskalainen realitysarja.
10:00
Ensitreffit alttarilla Tanska
Hynttyyt yhteen. Kausi 1, 4/8. Kansainväliseen menestysformaattiin perustuvassa sarjassa etsitään sinkuille tosirakkautta. Osallistujat menevät naimisiin parisuhteen ammattilaisista muodostetun tiimin valitseman kumppanin kanssa. Viikkojen yhteiselon jälkeen tuoreet avioparit päättävät, haluavatko he jatkaa liittoa vai erota. Parit muuttavat nyt saman katon alle. Ostosreissulla täydennetään yhteisen kodin puitteita. Tanskalainen realitysarja.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Jääkaappitreffit. Sydney on sinkkunainen Los Angelesista, joka ei ole löytänyt sitä oikeaa. Lääkärit tarjoavat hänelle terveellisemmän tavan etsiä unelmamiestä: jääkaappitreffit. Löytyykö oikea kumppani jääkaapin sisällön perusteella? Lisäksi keskustellaan mm. imettämisestä sekä oudoista oireista, jotka voivat kertoa vakavista sairauksista. Amerikkalainen keskusteluohjelma avaa lääketieteen ihmeellisyyksiä tv-viihteen keinoin.
13:00
Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa
Yhteishenkeä etsimässä. Kokkikokelaat viettävät pari päivää leirillä, jossa he tutustuvat toisiinsa ja rakentavat yhteishenkeä. Samalla testataan heidän yhteistyötaitojaan sekä soveltuvuuttaan ravintolatyöhön. Jakson lopussa selviää, ketkä 15 onnekasta valitaan mukaan. Osalla vaikeataustaisia nuoria on ongelmia sopeutua ryhmätyöhön ja tunnelma kiristyy. Brittiläinen realitysarja, jossa huippukokki Jamie Oliver haluaa antaa australialaisille ongelmanuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen kouluttamalla heidät ravintolatyöntekijöiksi. Apunaan Oliverilla on australialaiskokki Tobie Puttock.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Muutosten kynnyksellä. Odensessa Trinny ja Susannah löytävät kahvilasta Meten ja Davidin, jotka katoavat taustaan. Davidilla on beige T-paita ja sormikkaiden näköiset juoksukengät. Mette on pukeutunut harmaaseen villatakkiin. He tarvitsevat väriä ja itsevarmuutta elämäänsä. Susana on lopettanut työnsä yliopiston lehtorina, koska hän haluaa toteuttaa unelmansa. Hän on perustanut hyvinvointiyrityksen ja muuttaa Costa Ricaan perheensä kanssa. Pukeutuminen on kuitenkin jäänyt jalkoihin, eikä kukaan osta elämänhallintavalmennusta nelikymppiseltä rähjäiseltä poikatytöltä. Siksi Susannah puuttuu asiaan ja tuo esiin elinvoimaa pulppuilevan ja pirskahtelevan Susanan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
15:00
Face
Luovuutta ja mainoskikkoja. Katkera Naomi vaatii Annelta selityksiä Kieran pudottamiselle. Pitkän aikaa mentorit eivät kuitenkaan ehdi erimielisyyksissään piehtaroida, kun on jo aika siirtyä seuraavaan kampanjaan. Mallikokelaiden on hyödynnettävä luovuuttaan ja keksittävä 30 sekunnin mainosvideo antaakseen kasvot ja ääneen amerikkalaiselle koruvalmistajalle. Tehtävä tuottaa vaikeuksia, kun englanti ei ole kaikkien äidinkieli, eikä hommaa helpota vaatimus saada video pakettiin vailla keskeytyksiä. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
16:00
Kardashianit
Kaikki peliin. Kausi 7, 4/19. Bruce yrittää saada Krisin pitämään parempaa huolta Brandonista. Kris sen sijaan haluaa saada koko perheen yhdessä tenniskentälle. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Lemmen viemää
Vaativa rouva Stahl. Tytärtään sureva Friedrich saa tuekseen ystävänsä Hermannin. Julia puolestaan saa tukea Sebastianilta, joka on syvästi pahoillaan teoistaan. Patrizia jatkaa häikäilemätöntä kiristystään ja esittää toinen toistaan kovempia vaatimuksia: hän vaatii jopa, että Julia ottaa Sophien murhan kontolleen. Onko tunnustaminen ainoa keino pelastaa Niklas? Jonas ja André ovat vähällä jäädä kiinni korvaushuijauksestaan, mutta he sepittävät Tinalle hätävalheen hyväntekeväisyyssuunnitelmistaan. Jonas ei ole vieläkään oppinut, että valheella on lyhyet jäljet. Nils närkästyy, koska luulee Normanin esittävän kunto-ohjaajaa. Pian miehet ovat kilpasilla keppitaisteluareenalla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Hiljaa hyvä tulee. Kolmen tyttären vanhemmat Rob ja Elida myyvät kotinsa, jota he ovat kunnostaneet viiden vuoden ajan, ja rakentavat ympäristöystävällisen talon. Perhe asuu rakennusprojektin ajan väliaikaismajoituksessa uudella tontilla, ja rakennusavuksi tulee saman elämänkatsomuksen omaavia ystäviä. Kevin McCloud palaa 16 kuukauden jälkeen tarkastamaan, miten uusi ja vihreämpi elämä on sujunut. Lisäksi Kevin piipahtaa myös Ruotsissa, jossa hän tutustuu ympäristöystävälliseen rakentamiseen. Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
19:00
Remontilla rahoiksi
Happamia, sanoi kettu. Kausi 6, 22/67. Kilpailijat pääsevät tutustumaan muiden remppaajien valmiisiin huoneisiin. Tulokset hiertävät mieliä, koska Matt ja Kim eivät käyttäneet aiemmin tekemäänsä sängynpäätyä, vaan loivat uuden ja pääsivät sen ansiosta toiselle sijalle. Pisteet on kuitenkin jaettu ja uusi kierros alkaa. Puolet kerroksista on jo tehty ja nyt remppaajat siirtyvät toiselle puolelle ja keittiön pariin. Tiiliseiniä pitää purkaa. Toiset tekevät sen varovaisemmin, toiset kerralla. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
19:30
Upeat skandikodit
Tyyliä ja tiluksia. Kausi 11, 6/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Bettina Schriver esittelee arkkitehtonisen helmen vaativalle avioparille. Pernille Sams arvioi asunnon, johon kuuluu jättimäinen piha ja valtava kasvihuone. Tanskalainen realitysarja.
19:55
Suomen romanttisin makuuhuone
20:00
Ensitreffit alttarilla
Jakso 7. Miia ja Olli löytävät ainakin hetkellisesti kadoksissa olleen yhteyden toisiinsa. Viola ja Esa hyppäävät benji-hypyn. Pastori Kari Kanalan tapaamisessa parit palaavat häidensä tunnelmiin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla
Jakso 8. Pia ja Jussi ovat vedenjakajapisteessä. Olli kohtaa yllätyksen. Kun parit tapaavat parisuhdeterapeutti Maaret Kallion, kyyneliltä ei vältytä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Sinkkuelämää
Hyshys-häät. Kausi 3, 12/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Kyle MacLachlan (Trey MacDougal), John Corbett (Aidan Shaw), William Garson (Stanford Blatch), Frances Sternhagen (Bunny MacDougal), Ritchie Coster (Caleb MacDougal), Clar Gregg (Harris Brage), Joe Lapiana (Dwight Owens). K12 (seksi).
22:35
Kardashianit: Dash Dolls
Yksi vastaan muut. Kausi 1, 3/8. Durrani ja Nazy riitelevät erään DASHin työntekijän kanssa, ja Khloe joutuu puuttumaan asiaan. Taylor päättää tehdä lopun raskaasta parisuhteestaan, mutta ero ei ole helppo kummallekaan osapuolelle. Amerikkalainen realitysarja.
23:35
Rimakauhua ja rakkautta
Kyllästyneisyyden eri asteet. Karen ja David, Jenny ja Pete, Rachel ja Adam - heistä voi kehkeytyä erilaisia yhdistelmiä, joissa myös ulkopuolisilla on mahdollisuutensa. Kutkuttavan nokkela 13-osainen brittisarja varhaiskeski-ikää lähestyvistä pariskunnista, jotka ihmissuhteissaan kohtaavat rakkautta ja raadollisuutta, ehdottomuutta ja eripuraa. Pääosissa: James Nesbitt, Helen Baxendale, Fay Ripley, John Thomson, Hermione Norris, Robert Bathurst. Tuotanto: Granada Television, Englanti. K12

Kello 24:00

00:45
Remontilla rahoiksi
Happamia, sanoi kettu. Kausi 6, 22/67. Kilpailijat pääsevät tutustumaan muiden remppaajien valmiisiin huoneisiin. Tulokset hiertävät mieliä, koska Matt ja Kim eivät käyttäneet aiemmin tekemäänsä sängynpäätyä, vaan loivat uuden ja pääsivät sen ansiosta toiselle sijalle. Pisteet on kuitenkin jaettu ja uusi kierros alkaa. Puolet kerroksista on jo tehty ja nyt remppaajat siirtyvät toiselle puolelle ja keittiön pariin. Tiiliseiniä pitää purkaa. Toiset tekevät sen varovaisemmin, toiset kerralla. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
01:15
Vallan linnake
Menneisyyden vanki. Kausi 1, 8/10. Kasperin isä kuolee, ja samalla selviää synkkiä asioita hänen menneisyydestään. Laugesen puolestaan on julkaisemassa paljastuskirjaa, josta selviäisi myös Kasperin osuus Hesselboen taannoiseen kuittiskandaaliin. Birgitte yrittää pelastaa avioliittonsa viemällä perheensä lomalle. Tanskalainen draamasarja hallituspolitiikan kulisseista. K12 (väkivalta, seksi).
02:25
Yön AVA