UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 22.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Täydellinen päivä
Itämeren salaisuudet. Sara tutustuu Ahvenanmaan nähtävyyksiin ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa. Tarjolla on perunasalaattia ja paikallista siikaa sekä grillattua lampaankaretta tillipeston ja kasviskuskusin kera. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
10:00
Vaimot vaihtoon UK
Kuri ja järjestys. Uusi kausi alkaa! Miten käy, kun tiukkaa kuria kannattava Ife vaihtaa paikkaa rennon Debsin kanssa? Heillä ja heidän perheillään on 10 päivää aikaa oppia jotain uutta toisiltaan.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Viimeinen sauma
Ina Soltanin iltapukuvisiot. Bosnialaissyntyinen suunnittelija Ina Soltani on luonut upeita iltapukuja lukuisille julkkiksille. Soltanin luomukset soveltuvat kuitenkin vain punaisella matolla tepasteluun, ja niinpä hänen yrityksensä onkin pulassa. Joe yrittää saada Inan uskomaan, että hänen on laajennettava mallistoaan arkivaatteisiin ja luotava niistä järkevämmän hintaisia. Suostuuko Ina luopumaan itsepäisistä visioistaan ja panostamaan päivämuotiin? Amerikkalaisessa realitysarjassa muotilehti Ellen luova johtaja Joe Zee auttaa lahjakkaita vaatesuunnittelijoita hiomaan designiaan sekä saamaan brändinsä ja bisnessuunnitelmansa kuntoon. Julkkisystäviensä, mediakontaktiensa ja muodin jälleenmyyjien avulla Zee tarjoaa joka jaksossa yhdelle muotimerkille tai suunnittelijalle avaimet menestykseen.
12:55
Lääkärit
Luonnollisesti raskaaksi. Jotkut lapsia haluavat naiset käyttävät spermapankkien sijaan luonnollisia hedelmöittäjiä. Millaisia riskejä siihen liittyy? Vieraana ovat myös äiti ja tytär, jotka tekivät yhdessä brasilialaiset takapuolen kohotukset. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Musiikkia Malibussa. Yolanda pitää päivälliskutsut muille täydellisille naisille ja miehensä ystäville uudessa upeassa Malibun kodissaan. Naiset tunnistavat Yolandan hovimestarin ja epäilevät häntä stalkkaajaksi. Taylor ei pidä Yolandan ja hänen menestyneen musiikkituottajamiehensä Davidin tavasta järjestää kutsuilla ohjelmaa, ja hän esittää mielipiteensä kuuluvasti. Lisa ja Adrienne jatkavat kärhämäänsä kutsuilla ja sopivat tapaavansa myöhemmin kahden kesken. Kimiä jännittää Kimberlyn koulutanssiaiset enemmän kuin tytärtä itseään. Amerikkalainen realitysarja.
15:00
Ladies of London
Käytöstavat kunniaan. Naiset pääsevät tutustumaan Julien appivanhempien upeaan sukukartanoon. Osa naisista herättää pahennusta kartanon väessä. Juliet setvii välejään Annabellen kanssa, kun taas Caprice ja Caroline lakaisevat riitansa maton alle. Lopulta naiset jakautuvat kahteen leiriin. Sarja seuraa Lontoon seurapiirirouvia, joista osa on syntyperäisiä brittejä ja osa maahan muuttaneita amerikkalaisia.
16:00
Jamie Oliverin kokkikoulu Australiassa
Keskeyttäneiden kuulumisia. Tuotantokauden päätösjaksossa kuulemme, mitä kokkikoulun keskeyttäneille nuorille kuuluu. Ovatko he saaneet ongelmiaan ratkaisua tai työllistyneet ravintola-alalla? Entä kuinka Fifteenin taival on lähtenyt käyntiin? Brittiläinen realitysarja, jossa huippukokki Jamie Oliver haluaa antaa australialaisille ongelmanuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen kouluttamalla heidät ravintolatyöntekijöiksi. Apunaan Oliverilla on australialaiskokki Tobie Puttock. Sarja jää tauolle.
17:00
Top Chef: Jälkiruokamestari
Tivolin taikaa. Kondiittorien harveneva joukko järjestää tarjoilun hienostuneisiin tivolijuhliin, joita emännöi Food & Wine -lehden päätoimittaja Dana Cowin. Tarjoilun valmistamiseen on ennätysvähän aikaa, mikä aiheuttaa monelle stressiä ja ongelmia. Tulikokeessa tehtävänä on leipoa herkullinen piiras yhdellä kädellä. Tuomarivieraana toimii tunnettu ravintoloitsija ja kirjailija Francois Payard.

Kello 18:00

18:00
Unelmien koti
Konkarien viimeinen koitos. Karinan ja Stephanen monta muuttoa kokenut perhe haluaisi vihdoin asettua pysyvästi aloilleen ja löytää pitkäaikaisen kodin. Remontointi on kuitenkin vähän turhankin tuttua puuhaa, ja lapsille on luvattu, ettei siihen enää ryhdytä.
19:00
Vaimot vaihtoon UK
Raamatullisia ristiriitoja. Tänään nähdään, miten kaksi kristittyä perhettä selviää vaimojen vaihdosta. Yhteisestä uskosta huolimatta Dawn ja Judith ovat toistensa täysiä vastakohtia.
20:00
Maajussille morsian
Osa 9. Kahden kauppa.. Maajussien on aika tehdä iso päätös ja valita puolisoehdokas farmiviikon päätteeksi. Joku joutuu pohtimaan valintaansa enemmän kuin toiset. Tunteet ovat pinnassa ja romantiikkaa, jopa rakkautta on ilmassa! Tehdäänkö nyt loppuelämän päätöksiä ? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Sinisilmä-Mickey
Hulvattomassa komediassa Hugh Grant esittää naiivia taidevälittäjää Mickeyä, jonka elämä suistuu täydellisesti radaltaan hänen tajutessaan tulevan vaimonsa kuuluvan kaupungin pahamaineisimpaan mafiaperheeseen! Ohjaaja: Kelly Makin, USA 1999. (98') Pääosissa: Hugh Grant, James Caan, Jeanne Tripplehorn, Burt Young, James Fox. K12

Arviot: IMDb 5.8 ∙ Rotten Tomatoes 45 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Mira ja miljoonakodit
Mira on todella haastavan tehtävän edessä kun hän saa myytäväksi jo lähes kymmenen vuotta myynnissä olleen valtavan huvilan Kulosaaresta. Kunnianhimoinen Mira tarttuu välittömästi toimeen ja aikoo onnistua siinä, missä kukaan muu kiinteistövälittäjä ei ole aiemmin onnistunut. Miran uusi assistentti Marcus saapuu Suomeen, mutta sulavasanainen komistus ei onnistu heti vakuuttamaan Miraa ammattitaidollaan. Marcuksen osaaminen joutuu kuitenkin välittömästi testiin, kun Mira laittaa hänet suuren haasteen eteen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:00
Tähdet kertovat
Jake Gyllenhaal. Tänään James Liptonin vieraana on Jake Gyllenhaal, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa Donnie Darko ja Brokeback Mountain. Näyttelijä kertoo hauskasti perheestään ja urastaan, ja herkistyy myös muistelemaan edesmennyttä kollegaansa Heath Ledgeria. Legendaarinen amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa James Lipton saa näyttelijät avautumaan muistoistaan uransa ja elämänsä varrelta.
00:45
Yön AVA