UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 28.9.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Lemmen viemää
Puskaradio pelaa. Luisa on hämmentynyt kuultuaan, että Friedrich on hänen isänsä. Friedrich puolestaan on helpottunut saatuaan totuuden vihdoin kerrottua. Uutinen leviää hotellilla kulovalkean tavoin. Beatricen suosiollisella avustuksella Luisa alkaa pohtia, havittelevatko sekä Sebastian että Friedrich vain hänen perintöään. Myös uutinen Nataschan ja Samin suhteesta ottaa siivet alleen. Nataschan mielestä he voivat esittää pariskuntaa tiedotusvälineille, mutta eivät läheisille kollegoille. Sam sen sijaan haluaisi Nataschan kokonaan. Poppy suree sekä menetettyä lasta että avioliittonsa rakoilua. Suurimman kiukun laannuttua Werner nielee ylpeytensä ja yllättää Poppyn hienolla eleellä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin kotona
Hyvää pavuista. Jamien tavoitteena on palauttaa vähälle huomiolle jääneet pavut kunniaan. Papumuhennos sopii mainiosti yhteen merikrotin kanssa, ja helppotekoinen papusalaatti kruunaa carpaccio-annoksen. Pekoniin käärittyjen kampasimpukoiden kera tarjoillaan kauniita pintopapuja. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
10:00
Hyvästi lemmikki!
Harmaapapukaija George. Sarah joutuu luopumaan harmaapapukaijastaan Georgesta, sillä hänen tyttärensä on kärsinyt vakavista astmakohtauksista. Onneksi tarjolla on kolme erinomaista kotivaihtoehtoa kuusivuotiaalle papukaijalle.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Hyppyjä ja hypnoosia. Kaksivuotiaan nukkumaanmenorituaalit saattavat kestää parikin tuntia, ja jokailtaiseen sirkukseen nääntynyt äiti pyytää neuvoja Lääkäreiltä. Olisiko hypnoosista apua lapsen nukuttamisessa? Adrenaliiniaddikti BASE-hyppääjä tekee tempun, jota ei kannata kokeilla kotona. Hän kokeilee hyppäämistä laskuvarjo selkänahkaan lävistettynä. Amputaation ja 13 leikkausta läpikäynyt newyorkilainen miesmalli kertoo kovan tarinansa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Muodin huipulle
Mieheltä naiselle. Kausi 13, 5/16. Päivän haasteena on muunnella miesten vintage-puvuista asu modernille naiselle. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
14:00
Vaimot vaihtoon UK
Bisneksiä ja puunaamista. Mitä tapahtuu, kun ahkera yrittäjä ja siivoushullu äiti vaihtavat paikkoja? Oma aika ja vastuut vaihtuvat siivoamiseen ja lasten lepsulle kasvatukselle pannaan piste.
15:00
Suomen surkein nikkari
Kausi 1, 1/10. Ensimmäisessä jaksossa nikkarit pääsevät ostoksille rautakauppaan. Kilpailijoille paljastuu myös kauden remontointikohde sekä he pääsevät näyttämään taitojaan työtason rakentamisessa. Ohjelman juontaa Juuso Mäkilähde ja tuomareina nähdään Jenni Tuominen sekä Sebastian Sandelin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Remontilla rahoiksi
Yllätysjuhlat. Kausi 6, 13/67. Tällä kertaa remppaajamme pääsevät kerrankin ottamaan rennoksi, kun Bec juhlii synttäreitään. Pahaa-aavistamattomalle päivänsankarille järjestetään nimittäin suuret grillijuhlat, joihin koko talon väki osallistuu. Muuten viikko onkin jälleen erittäin stressaava, varsinkin kaksosille, jotka ovat jo erittäin lähellä luovuttamista. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
17:00
Lemmen viemää
Älä mene, Luisa. Sebastian tajuaa, että vain Friedrich voi saada Luisan pyörtämään päätöksensä lähteä Fürstenhofista. Hän puhuu asiasta vastahakoiselle Friedrichille, joka lopulta tajuaa, että hän voi menettää ainoan tilaisuutensa tutustua tyttäreensä. Friedrich ehättää bussipysäkille, jossa Luisa on jo matkatavaroineen ja saa puhuttua tälle järkeä. Myös Beatrice ja David huokaisevat helpotuksesta. Seuraavana päivänä hotelliin ilmestyykin nainen, joka saa äidin ja pojan ainakin Luisan edessä raivon valtaan. Michael saa Samin kiinni Nataschan vakoilemisesta ja yrittää varoittaa Nataschaa. Norman saa jälleen tilaisuuden näyttää taitojaan, kun hotellilla vapautuu yllättäen pikkolon tehtävä. Hän yrittää myös kovasti tehdä vaikutusta Alfonsiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Vesilaitoksesta koti. Chris ja Leanne rakastuivat vuonna 1938 rakennettuun ja 30 vuotta hylättynä olleeseen vesilaitokseen. Valtavasta rakennuksesta on vain raato jäljellä, mutta parilla on selvät suunnitelmat, miten teollinen tila saadaan muutettua kodiksi. Valo on kaikki kaikessa ja se saadaan esiin avaamalla 29 umpeen muurattua ikkunaa. Heillä on työn alla kaikkien tee-se-itse-projektien äiti mausoleumia remontoidessaan. Kevin epäilee parin sisustusideoita kuten autoa olohuoneessa, mutta lopputulos yllättää. Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.
19:00
Nettideittailun käsikirja
Vaimo vai vällykaveri?. 36-vuotias Marcus ja 27-vuotias Alex seikkailevat nettideittailun ihmemaassa. Pitkäaikaisesta liitosta eronnut Marcus on asialla ensimmäistä kertaa, kun taas Alexilla on kokemusta vaikka muille jakaa. Netti on kuitenkin arvaamaton ympäristö. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää, eivätkä kysyntä ja tarjonta aina kohtaa. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan nettideittailua miesten näkökulmasta.
20:00
Ensitreffit alttarilla
Kausi 3, 4/10. Parit muuttavat yhteen. Tiina ja Samuel aloittavat remontin, eikä konfliktilta vältytä. Heidi on sairaana, mutta aviomies hoivaa. Milla viettää syntymäpäiviä ja osa vieraista tapaa hänen uuden aviomiehensä ensimmäistä kertaa. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 3/12. Miina ja Jani. Avioliittovuosina pyöristynyt salasyöjä Miina lähtee taistelemaan liikakilojaan vastaan yhdessä miehensä Janin kanssa. Fitnessurheilijan vartalo ei löydy ilman kovaa työtä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
NYC:n täydelliset naiset
Keille kutsu käy. Kausi 8, 11/23. Bethenny kutsuu naisia mukaan matkalle Meksikoon, mutta ryhmä jakaantuu, sillä kutsuttavat päätetään äänestämällä. Sonja päättää muuttaa juhlimistapojaan Tipsy Girls -katastrofin jälkimainingeissa. Luannilla on yllättävää kerrottavaa ja Jules puolestaan menee puolisoineen tuplatreffeille Dorindan ja Johnin kanssa. Kenellä tällä kertaa kiehuu yli? Amerikkalainen realitysarja.
23:00
Sinkkuelämää
Sikarinautintoja Manhattanilla. Kausi 1, 1/12. Ironisen älykäs komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. Sarah Jessica Parker näyttelee toimittajaa, joka pitää lehdessä Sex and the City -palstaa. Mehukasta perusmateriaalia hänen kolumneilleen antavat sekä omat että värikkään ystäväpiirin kokemukset parinetsinnässä. K12 (seksi).
23:35
Vaimot vaihtoon UK
Bisneksiä ja puunaamista. Mitä tapahtuu, kun ahkera yrittäjä ja siivoushullu äiti vaihtavat paikkoja? Oma aika ja vastuut vaihtuvat siivoamiseen ja lasten lepsulle kasvatukselle pannaan piste. Uusinta.

Kello 24:00

00:35
Rizzoli & Isles
Uskollinen apuri. Kausi 5, 15/18. Jane ja kumppanit tutkivat vaatesuunnittelijan surmaa. Uhrin vaimo on kateissa, ja kuvioon on sotkeutunut myös yli-innokas yksityisetsivä. Äitinsä rahankäytöstä huolestunut Jane pyytää Mauraa antamaan Angelalle talousvinkkejä, mutta mitä Mauran omasta kaapista löytyykään? Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Yön AVA