UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Tiistai 5.5.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:30
Onnenarpa
09:00
Piha kuntoon
Kausi 3. Jakso 8/8. Talonmyynti takkuaa. Talo on ollut myynnissä puoli vuotta, mutta laiminlyödyn pihan takia se ei ole mennyt kaupaksi. Amy ehdottaa hankalan rinnepihan ratkaisuksi pengerrystä. Kaivutyössä ilmenee kuitenkin ongelma, joka uhkaa romuttaa suunnitelman ja aikataulun. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
09:30
Eden
Kausi 9. Jakso 4/10. Tänään kunnostetaan siirtolapuutarhan pieni piha. Pihaan pitäisi saada mahtumaan isäntäparin toivoma vesiaihe. Kotimainen puutarhaohjelma. (20')
10:00
Hotellit haltuun
Kausi 8. Jakso 6/8. Pikkukylän playboy. Samppanjaa litkivä 80-luvun hulivilipoika Joe pyörittää äitinsä hotellia pienessä tuppukylässä. Huoneet ovat kuin Playboy-kartanosta, mutta eroottinen taide ja muut mauttomuudet yhdistettynä korkeisiin hintoihin eivät houkuttele asiakkaita. Hotellipoliisi yrittää saada rattopojan ymmärtämään, että tällä vuosituhannella ihmiset juoksevat tarjousten, eivät ylellisen hömpän perässä. Englantilainen realitysarja.
11:00
Lauran matkakuvia: Tukholma
Kausi 1. Jakso 9/10. Lauran mukana Tukholmaan lähtee tänään juontaja, toimittaja Ella Kanninen. Päivän aikana vieraillaan kuvanveistäjä Carl Millesin kotimuseossa ja iltapäivätee nautitaan Svensk Tennin teesalongissa. Kotimainen lifestyleohjelma. (19')
11:30
Kodikkaasti vuokralla
Kausi 5. Jakso 13/13. Kaksi miestä ja koira. Kaverukset Paul ja Dan etsivät väliaikaista kimppakämppää. Jodin on löydettävä heille asunto nopeasti, sillä muuttopäivään on aikaa reilu viikko. Amerikkalainen lifestylesarja.

Kello 12:00

12:00
Yhteinen taloprojekti
Kausi 4. Jakso 13/13. Perheenpään päämaja. Mattin hartaasti odottama varaston kohennus on viimein käsillä. Kun koko talo on kokenut muodonmuutoksen, Mattin on aika paljastaa omakin yllätyksensä. (21')
12:30
Manhattanin äitiyskonsultti
Kausi 2. Jakso 6/10. Diivailua. Patricelle raskaus on pelkkä este muotivaatteiden käytölle. Äitiysvaatteisiin hän ei suostu koskemaan. Hänen miehensä taas elää niin mukana, että hänelläkin on raskausoireita. Elizabeth ei käy suihkussa ja pitää samoja vaatteita päiväkausia. Hänen miehensä haluaa vaimonsa takaisin. Amerikkalainen lifestylesarja. (44') Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Kausi 1. Jakso 4/8. Futuristisen perinteiset häät. Khalel rakastaa futuristisia asioita, valoja ja robotteja. Melissa haluaa perinteiset, romanttiset prinsessahäät. Onnistuuko sulhanen yhdistämään omat ja morsiamensa toiveet? Ja mikä tärkeintä, riittääkö budjetti kaikkeen? Amerikkalainen realitysarja. (42')
14:30
Unelmamökki
Kausi 1. Jakso 10/12. Rakennustyöt ovat valmiina sisällä. Sängyt toimitetaan mökille ja verhot asennetaan. Huonekalut löytävät paikkansa mökistä ja Hanni näkee viimein suunnittelemansa pöydän paikan päällä. Pihalla työt etenevät. Käydään tutustumassa naapurin Kippari -mökkiin. Kotimainen lifestyleohjelma.
15:00
Huikeat kakut
Kausi 2. Jakso 4/10. Takaisin luontoon. Etelä-Kaliforniassa tehdään taas huikeita kakkuja. Eräs pari pitää häät luonnontieteen museossa, ja he haluavat kakun, jossa on dinosauruksia, kirsikankukkia ja päällimmäisenä TARDIS-aikakone. Toisaalla tehdään ruoka- ja viiniteemaista kihlajaiskakkua. Englantilainen lifestyleohjelma. (44')
16:00
Piha kuntoon
Kausi 4. Jakso 1/6. Tulvimisongelmia. Talo on ollut myynnissä alennushintaan yli vuoden, mutta se ei ole mennyt kaupaksi, sillä piha on kostea ja talo jää puiden varjoon. Amyn ja Alanin kunnostusehdotukset eivät saa suopeaa vastaanottoa. Omistaja ei halua tehdä salaojitusta, koska se maksaa. Talon värivalintakaan ei miellytä. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
16:30
Eden
Kausi 9. Jakso 5/10. Tänään vieraillaan Esa Niemisen luona. Vanha piharakennus puretaan ja paikalle rakennetaan kokonaan uusi. Laaja terassialue saa uudet istutukset. Raaka meri-ilma asettaa kovia vaatimuksia materiaalivalinnoille. Kotimainen puutarhaohjelma. (20')
17:00
Joan Rivers laittaa tuulemaan
Kausi 1. Jakso 7/8. Yksin kotona Joanin tyyliin. Joan on vakuuttunut, että Melissa ja Jason kaipaavat romanttista lomaa kahden kesken. Niinpä hän järjestää heille viikonloppuloman ja viettää sillä välin laatuaikaa Cooperin ja tämän ystävien kanssa. Kommelluksilta ei tietenkään vältytä, eikä lomakaan mene suunnitellusti. Amerikkalainen sarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 23/40. Markus. Kallion kuppiloiden nuori kanta-asiakas Markus keskittyy illallisellaan juomapuoleen. Pikku maistissa isännältä unohtuu ruoan maistaminen. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
18:30
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 24/40. Anni. Viikon viimeisen illallisen emännöi Anni. Kotitalouden kympin tyttö panikoi, kun alkuruoka on jo kertaalleen syöty. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
19:00
Suomen kaunein mökki
Kausi 2. Jakso 1/8. Suomen kauneimman mökin etsintä alkaa! Laura Ruohola matkustaa halki kesäisen Suomen maan kauneinta mökkiä etsimässä. Finaaliin valittin 18 mökkiä ja ensimmäisinä esittelyvuorossa ovat Magnusskärin kallioisella saarella on ihastuttava mökkikokonaisuus ulkosaariston karunkauniissa maisemissa, kymmenen vuoden aikana rakkaudella läpiremontoitu rintamamiestalo Tampereella ruusuisella kuistilla sekä Orivedellä sijaitseva isännän yksityiskohtaisesti suunnittelema mökki. Tällä kaudella kauneimman mökin valintaa on tukemassa myös kaksi mökkiasiantuntijaa, sisustusarkkitehti Mikko Vesanen ja sisustamiseen erikoistunut lifestyle toimittaja Heli Thorén. Katsojat äänestävät Suomen kauneimman mökin joka julkistetaan sarjan lopussa. Kotimainen ohjelma. (42') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Supermarjo ja tytöt 2
Kausi 2. Jakso 10/10. Marjon suunnitelmat lasten kauneuskilpailuista saavat aikaan mediakohun. Kausi huipentuu ulkomaanmatkaan. Niittyviidoille matka Kroatiaan tarjoaa hetken hengähdystauon, Blazelle se merkitsee maailmanvalloituksen alkua. Matka tarjoaa myös yllätyksiä, sillä Blazet Minnan johdolla paljastavat Marjolle ryhmän tulevaisuudensuunnitelmat. Kotimainen realitysarja. (41')

Kello 21:00

21:00
Nothing But the Truth
(Nothing But the Truth/USA 2008). Kate Beckinsale (Lentäjä, Klik!) esittää intensiivisen jännitysdraaman pääosassa kunnianhimoista toimittajaa Rachel Armstrongia, jonka paljastusten vuoksi hänen poikansa luokkatoverin äiti Erica Van Doren (Vera Farmiga) joutuu vankilaan. Van Doren on CIA-agentti, jonka tiedot uhkaavat Yhdysvaltojen ylintä johtoa. Van Dorenin kieltäytyessä paljastamaan tietolähteitään myös toimittaja Armstrong ajautuu kestämättömään vaaratilanteeseen. Pääosissa: Kate Beckinsale, Matt Dillon, Angela Bassett, Vera Farmiga, Alan Alda, David Schwimmer. Ohjaus: Rod Lurie. (102') K12

Arviot: IMDb 7.2 ∙ Rotten Tomatoes 80 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:15
Good Wife
Kausi 6. Jakso 12/22. Väittely. Alicia ja Frank Prady kohtaavat ensimmäistä kertaa vaaliväittelyssä samaan aikaan kun Chicagoa uhkaa rotumellakka. Diane ja Cary ottavat ohjat omiin käsiinsä hoitaessaan Neil Grossin avioeroa. Amerikkalainen draamasarja. (41') K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 2. Jakso 7/8. Nyt on luvassa miekkojen kalinaa, linnanneitoja ja turnajaisia, kun häitä vietetään keskiaikaiseen tyylliin. Hääjärjestäjinä yllättävät Sirpa Pietikäinen ja Veeti Kallio. Kotimainen realitysarja. (41')
01:15
Asiaa seksistä
Kausi 5. Jakso 2/6. Valistusta vanhemmillekin. Vanhemmat eivät aina tiedä, mitä lapset internetissä puuhaavat, joten tänään vanhempia valistetaan videochattien vaaroista. Teinit pääsevät opintoretkellä tutustumaan hedelmöityshoitoklinikan toimintaan. Myös suuren seksikyselyn tulosten purkaminen jatkuu. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
02:15
Gok Wan: Teinien salatut elämät
Kiusaaminen. Gok tapaa neljä kiusattua nuorta. Gracea ja Katea kiusataan julmasti netissä. Bethany on kokenut sekä fyysistä että sanallista väkivaltaa, ja Kyle taas pelkää mennä yksin ulos ahdistuksen vuoksi. Loppuuko kiusaaminen koskaan? Amerikkalainen sarja. (45')
03:15
Käenpesä
Kausi 5. Jakso 2/25. Pirjo saa uusia taianomaisia kykyjä virkatun hatun avulla. Kovat aineet otetaan käyttöön, kun Jone ja Luukas kostavat kokemansa vääryydet. Kotimainen draama. (43') K12 (päihteet).
04:15
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV