UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Keskiviikko 16.4.

05:00
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Ostosruutu
07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Vanessa ja pikkuväki
Vanessan vieraana tänään Raisa Cacciatore. Ohjelmassa mietitään onko tytöt tehty kanelista ja pojat sammakoista. Neuvolassa vinkkejä aivotärähdyksen hoitoon ja Muksulassa tehdään vispipuuroa. 5. tuotantokausi. (21')
09:30
Sarahin sisustusvinkit
Tyylikäs lastenhuone. Sarah näyttää, miten vauvalle suunnitellaan hienostunut ja ajaton lastenhuone, joka sopii isommallekin lapselle. Kanadalainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
10:00
Tyyliä vai ei
Hoikistunut Hillary. Floristi Hillary on onnistunut laihduttamaan yli 15 kiloa ja haaveilee häistä. Stacy ja Clinton auttavat Hillarya löytämään uusia vaatteita, jotka sopivat hänen hoikistuneelle vartalolleen. Kruunaako Hillaryn muodonmuutoksen vielä kosinta? Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
11:00
Huippukokki lähtee maalle
Parsaa poimimassa. Lynn on Michiganissa auttamassa parsankorjuussa ja osallistuu parsafestivaaleille. Hän saa maistaa muun muassa parsasta tehtyä jälkiruokaa, josta inspiroituneena hän valmistaa itsekin ateriallaan sellaista. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11:30
Olet mitä syöt
Sydän kuntoon, Rob. Rob Whitehouse on vasta 29-vuotias, mutta hänen elintavoillaan sydänkohtaus voi iskeä milloin tahansa. Robille maistuvat varsinkin erilaiset juustot ja kaikenlaiset liharuoat. Gillian esittelee Robille sydänystävällisempiä vaihtoehtoja. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')

Kello 12:00

12:00
Tuhluriprinsessat
Ylettömiä unelmia. 25-vuotias Diana on osa-aikainen kosmetologi, joka elää vanhempiensa huomassa. Hän haaveilee avioliitosta ja yhteisestä kodista poikaystävänsä Tinon kanssa. Ongelmana on kuitenkin Dianan kallis maku. Hän haaveilee muhkeasta timanttisormuksesta ja miljoona-asunnosta. Tino ja vanhemmat kutsuvat Gailin takomaan järkeä kohtuuttomia vaativan Dianan päähän. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
12:30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Aussi-ikoneita. Versacen tuotteilla kotinsa täyttäneen Anitan menun kaalikääryleet, kana-pithivier ja sokerikynät ovat vieraille ihan uusia tuttavuuksia, mutta illan viihde on periaustralialaista. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13:00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Eripuraa aiheuttanut Orimattilan kohde tuottaa päänvaivaa tälläkin viikolla. Kaisan välit omistajaan tulehtuvat niin pahasti, että Vivan toimitusjohtaja joutuu puuttumaan asiaan. Vicky Rosti valmistautuu tupaantuliaisiinsa, joita ennen Teuvo ja Niko käyvät tarkistamassa, ettei nainen ole täyttänyt asuntoaan kielletyillä kalusteilla. Teuvo saa myös Kaisalta satojen tuhansien eurojen sisustushaasteen sekä pääsee auttamaan vanhoja asiakkaitaan uuden asunnon kalustamisessa. Kaisa puolestaan aloittaa kiinteistönvälittäjien rekrytointikampanjan ja haastattelee siihen liittyen tunnettua kiinteistöalan lupausta. Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
14:00
Tyyliä vai ei
Johtotason tyyliä. San Diegon teatterinjohtajan Lindan on hylättävä nuhjuiset vaatteensa ja löydettävä johtajalle sopiva tyyli. Onnistuvatko Stacy ja Clinton vakuuttamaan Lindalle, että häntä kunnioitetaan enemmän, jos hän myös näyttää johtajalta? Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
15:00
Manhattanin äitiyskonsultti
Kauhumorsian. Viimeisillään raskaana oleva Robyn aikoo naida Markin ennen vauvan syntymää, mutta heittäytyy hankalaksi häiden kynnyksellä. Michelle haluaa lapsensa kummiksi brittien kuninkaallisen, ja hän pyytää tähän apua brittiläiseltä Rosie Popelta. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (44') K7 (ahdistus).
16:00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Reilusti ylipainoinen Katja haluaa tehdä lopullisen elämäntapamuutoksen - hän haluaa saada kakkostyypin diabeteksen kuriin, sillä haaveissa on perheen perustaminen. Haastetta dieetin noudattamiselle antaa Katjan lempiharrastus - leipominen. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi. (42')
17:00
Hurja remontti
Aarresaari, osa 2/2. Howard Huber on palomies, joka palkittiin urhoollisuusmitalilla neljän ihmisen pelastamisesta. Hänellä ei ole aikaa, varoja tai taitoja korjata perheen pientä maalaistaloa. Ty tiimeineen tekee perheelle sankarille sopivan kodin, ja sillä välin geokätköilyä harrastava perhe etsii Havaijilla Tyn kätkemiä aarteita. Amerikkalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.

Kello 18:00

18:00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Tällä viikolla Teuvo tapaa fanejaan ja sisustuksesta kiinnostuneita ihmisiä somistustapahtumassa Lahtelaisessa kauppakeskuksessa. Kaisa käy hakemassa myyntiin upean vapaa-ajan asunnon Inkoon edustalla sijaitsevasta saaresta. Kaisa huomaa tarvitsevansa Teuvon apua myös uuden työhuoneensa sisustuksen kanssa. Ennen hommaan ryhtymistä Teuvo laittaa kuitenkin kymmeniä tuhansia haisemaan Helsingin Laajasalon luksusasunnon stailaukseen, mutta ehtiikö Kaisa esittelemään sitä? Kotimainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
19:00
Supernanny
Tutteja ja teiniangstia. Saccon perheen isä tekee 60-tuntista työviikkoa ja hoitaa lisäksi lapset ja kotityöt. Äiti maleksii ympäriinsä ja juoruaa puhelimessa. Perheen 4-vuotiaat kaksoset imevät yhä tuttia, ja 13-vuotiaan esikoisen huoneesta löytyy kondomeja. Jo Frost opettaa vanhemmille reilumpaa työnjakoa, vieroittaa 4-vuotiaat tuteista ja rohkaisee vanhempia puhumaan teinipojalleen vakavasti. 5. tuotantokausi. (39') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Sinkkulaiva USA
Kypsät kaunottaret. Nelikymppiset naiset etsivät miestä tositarkoituksella. Kilpailu kiristää naisten välejä, mutta myös miehet joutuvat taistelemaan suosikeistaan. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (40') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Rakkauden FAQ
Milloin nainen pettää helpoimmin? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Ismo Leikola, Harri Moisio, Laura Paloheimo ja Satu Silvo. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
22:00
Nashville
Minä hajoan. UUSI KAUSI ALKAA. Rayna makaa koomassa sairaalassa, ja Deacon ottaa onnettomuuden syyn niskoilleen. Juliette esittää myötätuntoista, jotta uusi albumi menestyisi. Bluebirdissä järjestetään läksiäiset Scarlettin kunniaksi. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41') K12 (ahdistus, seksi).
23:00
Huippumalli haussa
Tyttö, joka itki koti-ikävää. Tytöt suorittavat ensimmäisen haasteen, jossa heidän pitää kävellä ja tanssia lavalla ja saada yhteys yleisöön. Ensimmäisissä kuvauksissa heidät kuvataan täytettyjen eläinten päinä. Amerikkalainen viihdeohjelma. 19. tuotantokausi. (41')

Kello 24:00

00:00
Supernanny
Tutteja ja teiniangstia. Saccon perheen isä tekee 60-tuntista työviikkoa ja hoitaa lisäksi lapset ja kotityöt. Äiti maleksii ympäriinsä ja juoruaa puhelimessa. Perheen 4-vuotiaat kaksoset imevät yhä tuttia, ja 13-vuotiaan esikoisen huoneesta löytyy kondomeja. Jo Frost opettaa vanhemmille reilumpaa työnjakoa, vieroittaa 4-vuotiaat tuteista ja rohkaisee vanhempia puhumaan teinipojalleen vakavasti. 5. tuotantokausi. (39') Sallittu kaiken ikäisille.
00:55
Seurapiirisäpinää Teksasissa
Kiukutteleva teini. Melissa aloittelee mallinuraansa ja joutuu heti tiukalle dieetille. Kalyn herättää pahennusta kiukuttelemalla vaatekaupassa ja riitelemällä Whitneyn kanssa perhebrunssilla. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
01:55
Asiaa seksistä
Raskaus ja synnytys. Etelälontoolaisen koulun oppilaille kerrotaan kattavasti mm. kehon muutoksista raskauden aikana, sikiön kehitysvaiheista sekä kivunlievitysvaihtoehdoista synnytyksessä. Nuoret myös jututtavat omia vanhempiaan aiheen tiimoilta. Vanhempia puolestaan valistetaan internetin yhteisöpalvelujen vaaroista. 5. tuotantokausi. (44') Sallittu kaiken ikäisille.
02:50
Kuumempi kuin tyttäreni
Mallihaaveita. 49-vuotias Tracey haaveilee alusvaatemallin urasta, ja Paris-tytär on ottanut vaikutteita äitinsä rivosta tyylistä. 46-vuotias Tracey elää menetettyä nuoruuttaan ja haaveilee laulajan urasta. 26-vuotias Layla-tytär ei ole koskaan toipunut koulukiusaamisesta ja haluaa pukeutua huomiotaherättämättömästi. 2. tuotantokausi.
03:30
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!
05:00
Älypää-TV
Testaa tietosi ja voita palkintoja Suomen suurimmassa tietovisassa!