UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Lauantai 27.12.

08:00
Yle Uutiset
08:05
Kiehtova maailma: Teen tarina
Komedienne Victoria Wood matkustaa teen jäljillä eri puolilla maailmaa. Brittien rakastaman juoman historia on sekoitus eksotiikkaa ja nautintoa, mutta myös imperialismia, vakoilua ja poliittisia konflikteja. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Yle Uutiset
09:05
Puistojen Britannia
3/3. New Forest. Caroline Quentin ihailee Englannin etelärannikon kansallispuistoa kuumailmapallosta käsin. Osa metsän puista on jopa tuhat vuotta vanhoja. Puisto tunnetaan myös puolivilleistä poneistaan. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
10:00
Yle Uutiset
10:05
Luontoretkellä: Jättihirven jäljillä
Luontoretken tiimi lähtee etsimään Norjan suurinta uroshirveä. Vuonojen maassa on runsas hirvikanta, mutta todella suurta hirveä on vain harva päässyt näkemään. HD Äänitekstitys: suomi.
10:45
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksissa summataan kuluneen vuoden merkittävimmät tempaukset sekä saatellaan katsojat joulunviettoon.(U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Yle Uutiset
11:05
Prinsessa Ruusunen
(Suomi 1949, 94') Topeliuksen näytelmään perustuva satu kotimaisena elokuvana. O: Edvin Laine. N: Tuula Usva, Aku Korhonen, Mirjam Novero, Pikku Annika, Aarne Laine, Eeva-Kaarina Volanen, Martti Katajisto. Mv. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 56 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 12:00

12:40
Sydämen asialla
Susi lampaiden vaatteissa. Vilpillinen verovirkailija saapuu kylään ja Vernonin yrittäjäntaidot kyseenalaistetaan. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
13:30
Dokumenttiprojekti: Presidentintekijät
Tuukka Temosen dokumenttielokuva Sauli Niinistön presidentinvaalikampanjaa johtaneen työryhmän työskentelystä. T: Helsinki-Filmi Oy HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:10
Pisara
Jonna Peitso, nuoriso-ohjaaja, miniatyyrirakentaja. "Leikkimistä ei pidä koskaan lopettaa, mielikuvituksen ei saa antaa kuolla." (Jes. 38:12) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:15
Mette ja James - voimakaksikon joulu
James Price valmistaa porsaasta joulumakkaroita, maksapasteijaa ja joulusylttyä. Mette Blomsterberg loihtii tarjolle jouluisia tuulihattuja, joissa maistuvat kaneli ja suklaa. Hänellä on vielä yllätysjälkiruokakin. Äänitekstitys: suomi.
15:45
Prisma: Mannerten synty
4/4. Euraasia. Eurooppa ja Aasia ovat geologisesti samaa valtavaa maamassaa, Euraasiaa, mutta aikojen kuluessa alue on muuttanut muotoaan moneen kertaan. Muutokset ovat suosineet myös sivilisaatioiden kehitystä. T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:35
Päivä Ruotsissa
Daniel Kåse soittaa lyömäsoittimia Ruotsin kuninkaallisissa filharmonikoissa. Millainen on hänen työpäivänsä, kun illalla on konsertti, jossa esitetään Shostakovitshia ja Beethovenia? Äänitekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Ravisuora
Äimäraution raviradalla ravataan finaali-tunnelmissa. Vuoden viimeisen Ravisuoran selostaa Juha Jokinen. Tuotanto Story Of Sports Oy.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
18:10
Urheiluruutu
18:15
Metsän tarina
Koko perheen elokuva suomalaisesta metsästä, sen värikkäästä ja monimuotoisesta elämästä, sitä asuttavista eläimistä ja satojen vuosien ikäisistä puista. O: Ville Suhonen, Kim Saarniluoto. T: MRP Matila Röhr Productions. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Pieni tarina
Pelastava enkeli. Eturivin brittinäyttelijöitä koskettavissa pikku tarinoissa, joissa sanoja ei tarvita. N: Merveille Lukeba, Katie Jarvis. T: BBC K7 (ahdistus).
19:40
Scott & Bailey
3/8. Johtiko varakkaan miehen murhaan se, että uhri eli kaksoiselämää? Rachel on tainnut mokata asiansa jälleen. Janetin ja Aden asumisjärjestelyt hiertävät naisen mieltä. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:50
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:15
Uutisvuoto
Uutisvuodossa nähdään kevään 2014 poisleikatuista pätkistä ne kaikkein uutisvuotomaisimmat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:45
Estradilla: Valkea Ruusu
Sata-Häme Soi -festivaalin ainutlaatuisia hetkiä. Riku Niemi Orchestran vieraana Jorma Kääriäinen. (U)
22:00
Nuori Morse
3/4. Keinu kanssain. Marraskuun sumujen keskellä naimisissa olevia naisia vaanii silkkisukkamurhaaja. Murha-aseena käytettyjä sukkia myyvän tavaratalon väki joutuu poliisin syyniin. Harhauttaako joku poliisia tahallaan? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:30
Panta kaulassa
Uusi pappiskokelas on kieltämättä kyvykäs. Ettei hän vain olisi liiankin kyvykäs ja sen myötä vaaraksi seurakunnalle? Tämän tapauksen seurakuntalaiset aikovat ottaa tarkkaan syyniin. T: BBC. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).
23:59
Uutisikkuna

Kello 24:00

04:00
Uutisikkuna