UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 26.4.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Bartin komeetta . - 6. tuotantokausi. K7
11:30
Simpsonit
Pelle-Homer . - 6. tuotantokausi. K7

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Bart ja Australia. - 6. tuotantokausi. K7
12:30
Simpsonit
Homer, Patty ja Selma. - 6. tuotantokausi. K7
13:00
Simpsonit
Neljät hautajaiset ja yhdet häät. - 6. tuotantokausi. K7
13:30
Rillit huurussa
Gorillakoe. Penny haluaisi ymmärtää Leonardin työtä paremmin ja pyytää siksi Sheldonia opettamaan hänelle fysiikan perusteita. Sheldon suostuu pyyntöön hoksattuaan, että Pennyn valistaminen on oikeastaan eräänlainen tieteellinen koe. Howardilla on viimeinkin ikioma tyttöystävä, mutta eipä aikaakaan, kun pariskunnan rakkauteen ilmestyy ensimmäinen ryppy. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Rillit huurussa
Äidillinen yhtäläisyys. Sheldonin riemuksi Leonardin etäinen ja asiallinen äiti on saapumassa vierailulle joulun kunniaksi. Penny hämmentyy kuullessaan, ettei kiusaantunut Leonard ole maininnut äidilleen tyttöystävästään. Ei kai miestä vain hävetä tunnustaa, että hän seurustelee juustokakkukahvilan tarjoilijattaren kanssa? Jaksossa vierailee Cybill-komediasarjasta tuttu Christine Baranski. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
14:30
Rillit huurussa
Selvänäkijäkurimus. Howard viettää paljon aikaa tyttöystävänsä kanssa, ja Raj-parka joutuu siis tyytymään Sheldonin seuraan. Ikävä kyllä Sheldonin mielestä perjantai-illan puuhaksi riittää tietokoneen päivittäminen ja suomen kielen opiskelu. Leonard onnistuu suututtamaan Pennyn mainittuaan, että pitää selvänäkijöitä huijareina. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Myytinmurtajat
Automobiilierikoiset. Adam ja Jamie haluavat tietää, miten kovaa vauhtia autolla pitää ajaa, että nelikulmaisilla renkailla saavutetaan yhtä nopea ja tasainen vauhti kuin tavallisilla pyöreillä renkailla. Mutta mistä ylipäätään saadaan nelikulmaisia autonrenkaita? Tiimi selvittää Hollywood-myytin todenperäisyyttä, onko mahdollista ajaa kolarissa etupuskurista toisiinsa kiinni juuttuneilla autoilla. Elokuvissa kaikki on mahdollista, mutta entäpä todellisuudessa? Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Glee
Kaikki tai ei mitään. Aluekisat pidetään yllättäen kuoron kotikentällä McKinleyn koulun auditoriossa. Brittany palaa käynniltään huippuyliopisto MIT:ssa uuden ja astetta hankalamman asenteen kera. Ryderin salaperäisen chätti-kaverin henkilöllisyys vaikuttaa ratkenneen, minkä vuoksi Ryder kieltäytyy esiintymästä kisoissa. Blaine suunnittelee kosivansa Kurtia. Rachel valmistautuu Funny Girlin toiseen koelauluun. Amerikkalainen musiikkikomediasarja. K7 (seksi).
17:00
Kurjat kuppilat USA
Gordon tarkastuskierroksella. Gordon Ramsay palaa kolmeen viime kaudelta tuttuun ravintolaan katsomaan, ovatko omistajat pitäneet kiinni uudistuksista. Hän vierailee La Galleria 33:ssa, jota pyörittää siskokset Rita ja Lisa, Olde Hitching Postissa, jossa isä Tom oli haluton luovuttamaan ohjaksia tyttärelleen, sekä Prohibition Grillessä, jonka omistaja Rishi keskittyi enemmän napatanssiin kuin ravintolan pyörittämiseen.

Kello 18:00

18:00
Catfish
Pyyteetöntä rakkautta. Missourissa asuva Kya on ollut nettisuhteessa sveitsiläiseen Alyxiin kahdeksan kuukauden ajan. He tapasivat vampirefreaks.com -sivuilla, jossa Kyalla oli feikkiprofiili väärine profiilikuvineen. Alyxin muutettua Sveitsistä Kaliforniaan päätti Kya vihdoinkin paljastaa miehelle, kuka oikeasti on. Alyx vakuutti rakkautensa olevan pyyteetöntä ja niin suhde jatkui. Neviä kuitenkin epäilyttää ja vaikka hän haluaakin uskoa törmänneensä vuosisadan rakkaustarinaan, antaa Alyxin aneeminen Facebook-tili lisäaihetta epäilyille. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Top Chef Suomi: Kaksintaistelu
Osa 7.. Top Chefin voittaja Kira Weckman pääsee todistamaan taitonsa kokeneen Arto Rastaan haastaessa hänet Kaksintaisteluun. Kumman illallinen on sadunomaisempi? Illallista tuomareiden kanssa nauttii kirjailija Tuomas Vimma. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
David Hasselhoff Show
Kausi 1, 4/10. Kummalla on nuorempi tyttöystävä, Mikael Jungnerilla vai David Hasselhoffilla? Mitä sanoo Katariina Souri? KITT polttaa kääminsä, David käy sekasaunassa ja haastaa Sara Chafakin kakunsyöntikisaan.

Kello 21:00

21:00
Taking Lives (K16)
Tiivistunnelmaisessa amerikkalais-kanadalaisessa trillerissä murhaajien profilointiin erikoistunut FBI-agentti Illyana Scott (Angelina Jolie) kutsutaan Montrealiin avustamaan kanadalaisia kollegoitaan sarjamurhajutun ratkaisemisessa. Tutkimusten edetessä paljastuu useampiakin hämmentäviä käänteitä, eikä tilannetta ainakaan helpota se, etteivät kaikki tiimin jäsenet pidä lainkaan Scottin työskentelytavoista. Ohjaus D. J. Caruso, USA / Kanada 2004 (99'). Pääosissa Angelina Jolie, Ethan Hawke, Olivier Martinez, Kiefer Sutherland, Gena Rowlands, Tcheky Karyo ja Jean-Hugues Anglade. K16

Arviot: IMDb 6.2 ∙ Rotten Tomatoes 22 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
Nitro Circus Live
Salt Lake City. Bilko saa oman puheohjelmansa, jossa hän haastattelee tiimin jäseniä ja esittää kiusallisiakin kysymyksiä. Salt Lake Cityssä esitykset on loppuunmyyty ja oven takana jonottaa tuhansia katsojia, jotka jäivät ilman lippuja. Will Ferrellkin kuuluu olevan yleisön joukossa. Tiimin perustajajäsenet palaavat muistoissaan siihen, mistä kaikki alkoi ja miksi Nitro Circus kiehtoi heitä. Koko Nitro Circus-tiimi on kuin yhtä perhettä. He pitävät toistensa puolia ja kannustavat toisiaan. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja. K12 (ahdistus).
23:35
NCIS: New Orleans
Isojen rahojen perässä. Pride epäilee entisen tiedonantajansa Baitfishin suunnittelevan huumekartellin perustamista New Orleansiin, kun kaupungin alamaailmaa hallinneen Broussard-syndikaatin vanhoja jäseniä alkaa löytyä kuolleena. Amerikkalainen rikosdraamasarja New Orleansin NCIS-yksiköstä, joka selvittelee alueen Yhdysvaltain laivastoon ja merijalkaväkeen liittyviä rikoksia omaan erikoislaatuiseen tyyliinsä. 1. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Penny Dreadful (K16)
Pimeä kuiskaus. Vanessa muistelee hänen ja Mina Murrayn läheistä ystävyyttä, joka päättyi dramaattisesti, kun Vanessa petti ystävänsä. Takautumat paljastavat, kuinka Vanessan sisäinen demoni heräsi henkiin, ja kuinka hän lopulta päätyi hullujenhuoneellle. 1890-luvun Lontooseen sijoittuva amerikkalais-brittiläinen kauhusarja, jossa taistellaan yliluonnollisia vihollisia vastaan. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Viikingit (K16)
Veljessota. Ragnar ja kuningas Hårik miehineen valmistautuvat taisteluun jaarli Borgin joukkoja vastaan, joiden puolelle Ragnarin veli Rollo on liittynyt. Prinsessa Aslög saapuu Kattegatiin mukanaan yllätys. Ragnarin poika Björn joutuu vaikean valinnan eteen. Kolme prime time Emmy-ehdokkuutta saanut historiallinen toimintadraama palaa 2. tuotantokauden jaksoin. Viikinkisoturi Ragnar jatkaa taisteluaan Pohjolan herrana. Luvassa jälleen juonitteluja, taisteluita, verenvuodatusta, mutta myös rakkautta, uskoa ja perheen voimaa. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:35
Voittostudio