UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 24.11.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Kerro, kerro kuvastin. Ilmassa on sekä iloa että jännitystä, kun selviää, että Karim on Veitin vuosia kadoksissa ollut poika Karl. Marlenen ja Konstantinin häämatka Argentiinaan ei onnistu, sillä Veitilla on suunnitelmia kaikkien varalle Firenzessä. Nataschalle hän antaa unohtumattoman lahjan. Patrizia hyppyyttää hotellin henkilökuntaa ihan huvikseen. Hän myös vaatimalla vaatii Leonardia esittelemään hänet isälleen virallisena tyttöystävänään. Leonard järjestää pitkin hampain yhteisen illallisen, joka päättyy mustasukkaisuusdraamaan ja kammottavaan uhkaukseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
X Factor UK
Queenia ja Michael Jacksonia. Kilpailijat joutuvat suuren haasteen eteen tulkitessaan legendaarisen Queenin sekä popin kuninkaan Michael Jacksonin tunnetuimpia kappaleita. Mukana ovat muiden muassa ikimuistoiset biisit Somebody to Love, Man in the Mirror, Bohemian Rhapsody, You Are Not Alone, The Show Must Go On ja Will You Be There. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
15:35
X Factor UK
Kahdeksan kärki. Tuloslähetyksessä kärkiyhdeksikkö kutistuu kahdeksikoksi, kun kansan äänet ja tuomareiden mielipiteet passittavat jälleen yhden kilpailijan kotimatkalle. Vierailevina esiintyjinä megasuosittu poikabändi One Direction sekä laulaja-lauluntekijä Sam Smith! Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
16:35
Explorers - elämysten metsästäjät
Seitsemän meren Redmond. Irlantilainen Stephen Redmond on vaatimaton ja kylmäpäinen kestävyysuimari. Jaksossa seurataan, kuinka tämä sisupussi kamppailee valtameren voimia vastaan tavoitellessaan ensimmäisenä maailmassa Oceans Seven -mestaruutta. Itävaltalaisessa seikkailusarjassa maailman kokeneimmat extremeurheilijat ja omien rajojensa kokeilijat vievät katsojat mahtaviin maisemiin, hengenvaarallisiin maastoihin ja jopa kuoleman rajalle.
17:00
Lemmen viemää
Jäähyväiset Fürstenhofille. Kahdeksannen tuotantokauden päätösjakso. Marlene ja Konstantin jättävät hotelli Fürstenhofin päämääränään yhteinen tulevaisuus Firenzessä. Michael ottaa uutisen raskaasti. Leonard pelastaa Paulinen ja tuo hänet ritarillisesti kotiin. Myöhemmin hän pyytää Patrizian sijaan Paulinea avecikseen suuriin juhliin. Koko yön tanssittuaan he viettävät aamun paluumatkalla romanttisen hetken. Werner kysyy Charlottelta mahdollisuutta vuokrata hotellista toimisto itselleen, mutta Friedrich pyytää tähtitieteellistä vuokraa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Suomen surkein kuski
Ensimmäisessä jaksossa kilpailijat pääsevät suunnistustehtäviin sekä kääntämään autoa lavalla. Juontajana toimii Juuso Mäkilähde. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Lähiöunelmia
Victor Ha. Fred ja Sheila yrittävät korvata Ryanin ottamalla kasvattilapsen, mikä saa Lisan tuntemaan olonsa uhatuksi. Tessa ei pidä Georgen ja Dalian ystävyydestä. K7 (seksi).
19:30
Miehen puolikkaat
Omaa lääkettä. Charlie möläyttää seksin jälkihuumassa, että hän rakastaa Chelseaa. Naisen lannistava reaktio ajaa huolettomaan elämään tottuneen poikamiehen tilittämään tuntojaan niin kallonkutistajalle kuin lähipiirille. Palauttaakseen suhteeseen vallan tasapainon epätoivoinen Charlie päättää turvautua keinoon, jota hän ei yleensä harkitsisi edes pilanpäiten. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Avoliittoformulaatio. Äitinsä helmoissa viihtyvän Howardin käytös alkaa vähitellen ärsyttää Bernadettea. Lopulta Howardin onkin tehtävä valinta äitinsä ja tyttöystävänsä välillä. Rajin sisko Priya saapuu jälleen kaupunkiin, ja vähitellen Priyan ja Leonardin romanssi lämpenee jälleen - Rajin vastustuksesta huolimatta. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Poika ja haukka. Bartin uusi koulutoveri harrastaa haukankoulutusta, ja tutustuttuaan häneen paremmin myös Bart oppii enemmän tästä jalosta taidosta. Lupaavasti alkanut ystävyys saa kuitenkin alakuloisen käänteen. Vierailevana äänenä Harry Potter -elokuvista tuttu Daniel Radcliffe! Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Invictus - voittamaton
Vuonna 1995 Etelä-Afrikassa presidentti Nelson Mandela yrittää yhdistää maataan urheilun avulla. Hän ottaa yhteyttä maan rugbyjoukkueen kapteeniin, ja yhdessä he auttavat joukkuetta voittamaan vuoden 1995 World Cupin. Ohjaaja: Clint Eastwood, USA 2009. Pääosissa: Morgan Freeman, Matt Damon, Tony Kgoroge, Julian Lewis Jones, Adjoa Andoh. Sallittu kaiken ikäisille.

Arviot: IMDb 7.4 ∙ Rotten Tomatoes 76 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:35
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Jakso 9. 15 vuotta yhdessä olleen Mikon ja Nooran yhteisenä paheena on televisio ja herkkujen pupeltaminen sitä katsellessa. Mikko rakastaa pikaruokaa ja häneltä puuttuvat terveellisen ruoan keittotaidot. Innokas agilityn harrastaja Noora toivoisi, että parilla olisi enemmän yhteistä aikaa ja harrastuksia.

Kello 24:00

00:35
Lähiöunelmia
Victor Ha. Fred ja Sheila yrittävät korvata Ryanin ottamalla kasvattilapsen, mikä saa Lisan tuntemaan olonsa uhatuksi. Tessa ei pidä Georgen ja Dalian ystävyydestä. K7 (seksi).
01:00
Grimm
Selviytymisen raskas hinta. Adalind ei ehdi kauaa piilotella Renardin asunnolla, kun Nick tulee käymään keskustellakseen pakollisesta yhteistyöstä. Kellyn odotellessa neuvottelun tuloksia rakennuksen ulkopuolella, kolkuttelee Verratkin jo ovella Hundjägereineen. Yhteistyöllä uhka selätetään tällä kertaa, mutta on selvää, ettei Viktor aio koskaan luovuttaa, vaan vaatii saada lapsen haltuunsa keinolla millä hyvänsä. Monroen ja Rosaleen kahdenkeskinen koti-ilta keskeytyy, kun Nick saapuu Adalindin ja vauvan kanssa kylään. Renard, Nick ja Kelly jatkavat yhteistyötään kovistelemalla FBI-agentti Westonia kuninkaallisten aikeista ja lopulta Renardin on vain pakko taipua ja tehdä raskas päätös. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K12 (ahdistus, väkivalta).
02:00
Hävyttömät (K16)
Voinko trimmata pensaasi?. Frank yrittää hyötyä kuolevasta lapsesta. Kevin seksikäs vaimo ilmestyy yllätyksen kera. Fiona hakee työpaikkaa, jossa on erityisvelvollisuuksia. Debs kohtaa pervon ja saa vastalääkettä. Jimmyllä on salaista elämää. Lip virittää ansan pedofiilille. K16 (väkivalta, seksi).
03:00
Voittostudio