UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 28.10.

10:00
Lemmen viemää
Pulmia panimossa. Panimon pullotuskone hajoaa, eikä Andrélla ole varoja sen korjaamiseen. Werner ehdottaa Andrélle, että tämä lähtisi Porta Westfalicaan pyytämään lainaa Theresalta. Wernerille käy kuitenkin ilmi, että panimolla on enemmän ongelmia kuin miltä aluksi näyttää. David auttaa Luisaa selvittämään tämän isoäidin reseptin viimeisen ainesosan ja onnistuu samalla pääsemään lähemmäs Luisaa. Natascha ei kauan jahkaile vaan panee moukarin heilumaan. Tuhoisin seurauksin. Viettäessään herkkää hetkeä Friedrichin kanssa Beatrice yrittää manipuloida tätä irtisanomaan Sebastianin. Friedrich kuitenkin näkee Beatricen juonen läpi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Amerikan Anita
Assarin bikiniyllätys. Kausi 1, 5/8. Assari Linnea on pärjännyt tehtävässään hyvin. Anita päättää antaa hänelle vastuullisemman tehtävän bikinien parissa. Linnea päättää yllättää Anitan erikoisbikininumerolla, jossa on mukana suomalaisia malleja. Linnean ja Michaelin välit ovat kiristyneet ja Anita pitää Michaelille kehityskeskustelun asiasta. Puhe ei enää kuitenkaan auta. Linnean ja Michaelin riita kärjistyy newyorkilaisessa yökerhossa. Uusinta.
15:00
Myytinmurtajat
Renkaankorvikkeita. Adam ja Jamie tutkivat erikoisia keinoja puhjenneen autonrenkaan korvaamiseksi. Tiimi ottaa selvää, voiko virvelin kela syttyä tuleen saaliin yrittäessä paeta. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Posse
Kausi 3, 6/10. Possen erikoisvieraana studiossa megatähti Robbie Williams! Mukana myös Evelina, Jarkko Tamminen, Cristal Snow ja Arttu Lindeman! Sätkyakkana ja studiossa Maria Veitola. Suihkurallissa Bull Mentula ja Kalle Lamberg. Espoolainen Emmi heittäytyy hurjaan hyppyyn. Uusinta.
17:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Huipulla tuulee. Kausi 1, 2/24. Tällä kertaa luvassa on mm. maastopyöräilyä Kanadassa, vapaakiipeilyä Lontoossa yhdessä maailman korkeimmista rakennuksista, vapaajuoksua keskiaikaisen miekkataistelun merkeissä sekä alamäkiajoa kaupunkiolosuhteissa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Miamin karsinnat, osa 2/2. Kausi 5, 6/22. Karsinnat jatkuvat Miamissa, jossa radalla on neljä uutta ja haastavaa estettä. Nopeinta aikaa tavoittelevat kilpailun konkarit Flip Rodriguez ja Drew Drechsel. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Pulttibois
Paras ohjelma tähän aikaan tällä kanavalla. Mukana Pirkka-Pekka Petelius ja Aake Kalliala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Middle
Syyllisyyden taakka. Frankie potee huonoa omaatuntoa tajuttuaan unohtaneensa Brickin 13-vuotissyntymäpäivän. Hyvitykseksi Brick haluaa viettää sietämättömän paljon laatuaikaa perheen kanssa. Hahmo menneisyydestä on rikkoa Axlin ja Devinin hyvin alkaneen seurustelun. Sue on päättänyt päästä koulun vuosikirjaan keinolla millä hyvänsä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 9. Homerin siirtohiukset aiheuttavat kohtalokkaan luonteenmuutoksen. Onko Maggie ulkoavaruuden lapsihirviö? K7
20:30
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 10. Kymmenennessä kauhutarinakokoelmassa Ned Flanders nousee haudasta, Lisa ja Bart pelastavat Xenan uskomattomalta kohtalolta ja Homer aiheuttaa koko maapallon sulamisen vuosituhannen vaihteessa. Vierailevat äänet: Tom Arnold, Lucy Lawless, Frank Welker. K12

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Speed 2 - vaara iskee vesillä
Speed 2 - vaara iskee vesillä. Toimintaelokuva Speedin jatko-osa, jossa pääparin romanttinen luksusristeily katkeaa kesken, kun muuan höyrypää kaappaa laivan. Ohjaaja: Jan de Bont, USA 1997. (120') Pääosissa: Sandra Bullock, Jason Patric, Willem Dafoe, Temuera Morrison, Brian McCardie, Christine Firkins, Michael G. Hagerty, Colleen Camp, Lois Chiles Francis Guinan. K12
23:25
#Subleffa: Drive Angry (K18)
Drive Angry. Epäkuollut rikollinen John Milton palaa helvetistä tappamaan lahkonjohtaja Jonah Kingin. King houkutteli Miltonin tyttären mukaan lahkoonsa, jotta voisi tappaa hänet ja hänen miehensä sekä viedä heidän lapsensa. Lapsi on tarkoitus uhrata satanistisessa seremoniassa. Milton pyrkii estämään teon ja pääseekin Kingin jäljille ja saa selville, missä uhraus aiotaan suorittaa. Pysähtyessään matkalla dineriin Milton tapaa tarjoilija Piperin, jonka hän pelastaa tämän kaksinaamaiselta petturipoikaystävältä. Piper lähtee Miltonin matkaan. Luvassa on taistelu aikaa vastaan, jonka aikana Kingin miehet yrittävät listiä Miltonin. Ohjaus: Patrick Lussier, USA 2011 (105'). Pääosissa Nicholas Cage, Amber Heard, William Wichtner ja Billy Burke. K18

Kello 24:00

01:25
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
01:30
Amerikan Anita
Assarin bikiniyllätys. Kausi 1, 5/8. Assari Linnea on pärjännyt tehtävässään hyvin. Anita päättää antaa hänelle vastuullisemman tehtävän bikinien parissa. Linnea päättää yllättää Anitan erikoisbikininumerolla, jossa on mukana suomalaisia malleja. Linnean ja Michaelin välit ovat kiristyneet ja Anita pitää Michaelille kehityskeskustelun asiasta. Puhe ei enää kuitenkaan auta. Linnean ja Michaelin riita kärjistyy newyorkilaisessa yökerhossa. Uusinta.
02:20
Exiä rannalla
OSA 8. Sinkkujen aurinkokirmailu on tullut päätökseen ja on aika puida miten kaikkien suhteet kehittyivät, palasiko joku yhteen, syntyikö uusia romansseja ja miten tästä eteenpäin mennään. Loppubileet järjestetään tietenkin ja ambulanssiakin tarvitaan. Sarja päättyy. Uusinta. K7 (ahdistus).
03:05
Ninja Warrior
Miamin karsinnat, osa 2/2. Kausi 5, 6/22. Karsinnat jatkuvat Miamissa, jossa radalla on neljä uutta ja haastavaa estettä. Nopeinta aikaa tavoittelevat kilpailun konkarit Flip Rodriguez ja Drew Drechsel. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
03:55
Salatut elämät
Osa 3074: Nakuna matata, Kari Taalasmaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.