UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 1.10.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Onnellisen avioliiton salaisuus. Konstantinilla menee pasmat sekaisin tajutessaan olevansa rakastunut Marleneen ja Nataschan suunnitellessa samaan aikaan heidän omia häitään. André ei usko Franziskan tarinaa vakavasti sairaasta pojasta ja varoittaa Martinia, jonka puoleen Franziska kääntyy apua saadakseen. Sonnbichlerit lupaavat Martinille, että heidän pitkää ja onnellista avioliittoaan saa käyttää messussa hyvänä esimerkkinä muille, mutta myöhemmin Hildegardia odottaa oven takana aikamoinen yllätys. Goranilla riittää yritystä päästäkseen elämässä eteenpäin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
XOX Betsey Johnson
Lomalla Tokiossa. Betsey ja Lulu lähtevät Tokioon lomailemaan ja hakemaan inspiraatiota paikallisista muoti-ilmiöistä. Betsey on ihastunut harajukumuotiin. Lulu avautuu elämästään äidin varjossa ja helmoissa. Amerikkalainen realitysarja.
14:55
Myytinmurtajat
Hissimatka helvettiin. Myytinmurtajat tutkivat, pelastaako hyvin ajoitettu hyppy varmalta kuolemalta maahan syöksyvässä hississä. Lisäksi Adam ja Jamie rakentavat kilpaa kotitekoisia leijuntalaitteita. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Walker, Teksasista
Kovaa kontaktia. Walkerin suojatti on kohonnut potkunyrkkeilyn maailmanmestariksi, mutta nyt esiin astuu ongelmia aiheuttava haastaja veljineen. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
17:00
Lemmen viemää
Mustaa valkoisella. Hildegardin on vaikea uskoa nuoruudenrakastettunsa kertomaa, mutta Eberhardilla on mustaa valkoisella, että he ovat naimisissa keskenään. Miten kertoa Alfonsille, että heidän 40-vuotias avioliittonsa ei pädekään? Tunteidensa sekoittama Konstantin paljastaa Nilsille rakastuneensa Marleneen. Charlotte pyytää komisario Meyseria tutkimaan Juliuksen kuolemaa saadakseen Doriksen vastuuseen tekemisistään. André lupaa maksaa Franziskan pojan kalliit sairauskulut, ja Franziskassa herää muitakin tunteita kuin kiitollisuus. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Catfish
Totuuden hetki. Eronnut yhden lapsen muusikkoisä Jarrod on rakastunut Abbyyn, jonka on tavannut Facebookissa puolitoista vuotta aikaisemmin. Jarrod jakaa ilonsa ja murheensa päivittäin puhelimessa Abbyn kanssa ja haluaisi vihdoinkin tavata kasvokkain. Vaikka aiemmat tapaamisyritykset ovat peruuntuneet yllättävistä syistä, haaveilee Jarrod jopa yhteen muuttamisesta. Nev löytää Abbyn Facebook-profiilin kuvalla toisenkin profiilin ja epäilykset heräävät. Abby suostuu kuitenkin tapaamiseen ja Jarrod matkaa paikan päälle ottamaan asioista selvää. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Big Brother Extra
Big Brother -voittaja Sauli Koskisen juontamassa suorassa lähetyksessä talon viimeisimmät tapahtumat sekä mielenkiintoisia studiovieraita. Katsojilla on mahdollisuus myös vaikuttaa talon tapahtumiin.
19:30
Miehen puolikkaat
Pelottelua. Jake siirtyy yläasteelle ja saa isällisiä ohjeita Alanilta. Charlie yrittää pitää Jaken puolia, mutta hänen keskittymiskykyään häiritsee ikävä ihottuma. Sarja jatkuu 5. tuotantokauden jaksoin. K7
20:00
Rillit huurussa
Kitaristivahvistus. Penny ja Leonard ajautuvat erimielisyyksiin Leonardin kuultua, että Penny aikoo majoittaa luonaan erään ex-poikaystävänsä. Myös Rajin ja Howardin välit rakoilevat. Kaveripiirin ainainen riitely nostaa Sheldonissa esiin kivuliaita lapsuustraumoja, ja pian miesparka onkin aivan suunniltaan. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 23. Marge ja Homer saavat tietää, että Maya-intiaanien kalenterin mukaan maailmanloppu tulee vuonna 2012. Lisan löytämä musta aukko nielaisee Springfieldin palan kerrallaan. Homer videoi Simpsonien kotona tapahtuvia outouksia. Bart haluaa käydä vuodessa 1974 sarjakuvan takia mutta päätyykin muuttamaan tulevaisuutta. Legendaarisen piirrossarjan 24. tuotantokausi. Homer, Marge, Lisa, Bart ja Maggie Simpson jatkavat seikkailujaan Springfieldissä. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 21:00

21:00
Kurjat kuppilat USA
Zayna Flaming Grill, osa 2. Ramsay käärii hihat ja tekee radikaaleja ratkaisuja Zayna Flaming Grillissä. Onnistuuko hän palauttamaan Fayzan luottamuksen Brendaan ja muihin työntekijöihin, ja selviävätkö Brenda ja kumppanit haasteesta?
22:00
Big Brother
Maanantaista lauantaihin nähtävässä koostelähetyksessä kaikki Big Brotherin edellisen vuorokauden mielenkiintoisimmat tapahtumat ja kohokohdat tiiviissä paketissa.
23:00
Sons of Anarchy (K16)
Amerikkalainen unelma. Jax, Tig, Chibs ja Opie astuvat kaltereiden taakse epätietoisina siitä, mikä heitä siellä odottaa. Suojelun järjestäminen osoittautuu kuitenkin ongelmista vähäpätöisimmäksi, kun Damon Popen vaikutusvallan mitta paljastuu miehille, ja kun Jax joutuu tekemään valinnan, joka johtaa joka tapauksessa yhden kerhon jäsenen kuolemaan. Kenelle tulee lähtö ja millä tavalla? Amerikkalainen toiminnantäyteinen rikosdraama pikkukaupungin moottoripyöräjengistä, sen laillisista ja laittomista puuhista sekä uuden ja vanhan sukupolven välisistä ristiriidoista. Tuotantoyhtiö: FX. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
Star-Crossed - Maailmat vastakkain
Noin hurjall' ilolla on hurja loppu. Atrialaisten päällikön ampuminen kuumentaa tunteita Sektorin aitojen kummallakin puolella. Ihmisiä halveksuvat Tragit kokoavat joukkojaan, ja kansan uutta päällikköä kutsuu raskas vastuu. Jokavuotinen koulunalkajaistivoli lähestyy, mikä herättää Emeryssä toiveita tutustua paremmin Romaniin. Romanttinen scifi-draama nuoren tytön ja alienin kielletystä suhteesta. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
Simpsonit
Kaksi kaupunkia. Kun kaupungin suuntanumeroalue jaetaan kahtia, Homer ryhtyy johtamaan liikettä, joka ajaa myös kaupungin jakamista suuntanumerorajaa pitkin. - Vierasääni: The Who. K7 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Voittostudio