UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 22.11.

06:00
Voittostudio
07:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
08:05
Littlest Pet Shop
Herkkiksestä raivottareksi. Blythe panikoi isänsä treffeistä, ja suloinen Penny Ling murjottaa hyväntekeväisyysjuhlien takia. My Littlest Pet Shop kertoo pienestä mutta ystävällisestä lemmikkieläinkaupasta, jonka veikeät lemmikit osaavat puhua - mutta vain kaupan yläkertaan muuttaneelle Blythelle. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Paavo Pesusieni
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pokémon
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Gumballin mieletön maailma
Sankari / Koulukuva. Ensimmäisessä tarinassa Gumball ja Darwin auttavat isää tuntemaan itsensä taas sankariksi. Toisessa tarinassa Gumball haluaa itsestään yhden kunnollisen valokuvan. Gumball on poikakissa ja varsinainen vauhtiveikko, joka joutuu monenmoiseen pulaan eikä ikinä ota opikseen. Itse hän kokee olevansa vain tilanteen uhri. Gumball on myös pihkassa sarvipäiseen maapähkinä -tyttöön nimeltä Penny, joka ei täysin vastaa tunteiden paloon. Kaikesta huolimatta Gumball on luotettava ja uskollinen ystävä, joka mielettömistä seikkailuistaan huolimatta on kiltti sielu. Sallittu kaiken ikäisille.
09:50
Scooby-Doo! Mystery Incorporated
Kaskaiden kutsu. Suuryrityksen työntekijöiden kimppuun käy mystinen kaskashirviö, joka uhkaa myös tapauksia tutkivaa Scoobyn porukkaa. Fred saa viimeinkin ilmaistua tunteensa Daphnea kohtaan. Äänitekstitys: suomi. K7
10:15
Hjallis
Antti Rinne. Kuka ihmeen Antti Rinne? Ay-jyrä, asiapoliitikko vai kansanvillitsijä? Hjallis ottaa selvää.
10:45
Teknavi
Testissä uudet iPadit. BMW M3 Markku Alénin käsittelyssä Alastaron radalla. Risto Virtasen testissä Mercedes-Benz C farmari. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:15
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
11:45
Salatut elämät
Osa 2716. Talen mielestä asia ei ole loppuun juhlakaluttu Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:15
Salatut elämät
Osa 2717. Ismo soittaa ja Elias vastaa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
12:45
Salatut elämät
Osa 2718. Mariannan kellukkeet pettävät Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
13:15
Salatut elämät
Osa 2719. Lasse ylittää kuntarajat Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
13:45
Salatut elämät
Osa 2720. Sergei, veljeni Leijonamielipuoli Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
14:15
Kliff: Aseeton
14:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:40
Shrek
Aikuiseen makuun tehty satuelokuva tarjoaa makeat naurut, kun hölösuinen aasi ja epäsosiaalinen hirviö lähtevät pelastamaan prinsessaa. Elokuva on dubattu suomeksi. Ohjaajat: Andrew Adamson ja Vicky Jenson, USA 2001. K7

Arviot: IMDb 7.9 ∙ Rotten Tomatoes 88 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:30
Kiiltokuvia
Osa 10. Ainoa aarre. Shotta ja Lili löytävät vihdoin toisensa. Lili joutuu antamaan Mikolle periksi. Todellinen rakkaus on Lempin ulottuvilla. Soile ja Johanna kohtaavat toisensa kasvoista kasvoihin. Lili ja EePee tekevät päätöksen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
17:30
Posse
Tällä viikolla Possessa muun muassa Jari Tervo, Iiro Seppänen, Jari "Bull" Mentula ja Jutta Gustafsberg. Mukana myös suosikkiosuudet Sätkyukko ja Suihkuralli sekä Vappu Pimiä, jonka tekemässä stuntissa ollaan kirjaimellisesti liekeissä. Musiikista vastaa Santa Cruz.

Kello 18:00

19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport: F1 Extra
Toimittajana Oskari Saari, asiantuntijana Toni Vilander.
19:30
Putous
Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.

Kello 21:00

21:00
Amazing Race
Sankarit sukkahousuissa. Matkan on määrä jatkua Kööpenhaminaan. Parhaita lentoreittejä suunnitellaan muilta salaa, ja Amani ja Marcus jäävät taas hännille heti alkumetreillä. Ensimmäisessä vihjepaikassa erikoisesti sijoitetut johtolangat menevät eräältä joukkueelta ohi ja kallisarvoista aikaa menetetään. Renessanssitanssiharjoituksista jatketaan pupujen agilityradalle tai voin kirnuamisen pariin - jotkut parit joutuvat suorittamaan molemmat tehtävät, kun kilpailu etenee säälimättömämmäksi. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. 19. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Wallander: Ennen routaa
Henning Mankellin menestysromaaniin perustuvassa rikosjännärissä poliisietsivä Kurt Wallander (Kenneth Branagh) tutkii yhdessä vastavalmistuneen tyttärensä Lindan kanssa tapausta, jossa metsästä löytyy naisen ruumis. Ystadissa vaikuttava kiivas uskonlahko osoittautuu vaaralliseksi ja jopa väkivaltaiseksi...Ohjaaja: Charles Martin, Britannia 2012, 90'. Pääosissa: Kenneth Branagh, Paul Andrew Williams, Sarah Smart, Rebekah Staton, Richard McCabe, Jeany Spark. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).

Arviot: IMDb 7.1
Lue lisää: IMDb

Kello 24:00

00:30
Southland (K16)
Sekasortoa. Koko Los Angelesin poliisilaitos syöstään kuumeiseen ajojahtiin, kun kaksi piripäätä sieppaa Cooperin ja Luceron aseineen. Aika käy vähiin, eikä parivaljakko ole turvassa arvaamattomien huumemiesten hoteissa. Sherman yrittää tahollaan estää Bryantia saamasta selville totuutta videonauhasotkusta ja torjuu samalla erosta raivostuneen Brooken tempauksia. Amerikkalainen poliisisarja, joka vie Los Angelesin väkivallan varjostamille kaduille ja kaduilla järjestystä ylläpitävien poliisien arkeen. Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:30
Kuuma laki
Pinnan alla. Jamien apua kaivataan, kun arvostettua plastiikkakirurgia syytetään vakavasta hoitovirheestä. Lee Annen oikeudenkäynnin valamiehistön valintaprosessi alkaa, mutta löytyykö kaupungista enää yhtään puolueetonta valamiestä järkyttävän seksinauhan vuodettua julkisuuteen? Amerikkalaisessa Charlestoniin sijoittuvassa draamasarjassa seurataan itsevarman puolustusasianajaja Jamie Sawyerin sekä kaupungin lakimieheksi juuri pestatun charmikkaan Roy Rayderin kohtaamisia oikeussalissa ja sen ulkopuolella. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:30
Voittostudio