UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 30.3.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 30.3.
Onnea, Usko.
06:52
Oiva-nallen oivallukset
Oiva-nalle sätkynukkena. Oiva leikkii leluillaan nukketeatteria ja kohtelee Sinttiä huonosti. Kun Oiva huomaa itse olevansa marionettinukke, ei naruissa tanssiminen aina olekaan niin hauskaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Aamuruno
Johanna Ala-Siurua esittää Silja Sillanpään runon "Jyrinä-Jyri". HD
07:02
Pingu : Hiihto
Animaatio pienen pingviinin seikkailuista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:07
Totta vai taikaa: Kestävyys
Kaapon ja Laten laboratoriossa ihmetellään outoja ilmiöitä, tehdään kokeita ja tutkitaan arvoituksellisia asioita. Tänään: Kestävyys. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:16
Tommin kiertävä sirkus
Ilmapallot. Klaara ja Fredi päättävät tehdä illan esityksessä ilmapalloeläimiä, mistä erityisesti Momo pitää kovasti. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:26
Katinkontti Remix: Put-kissa kohisee
Katti liittää Rontin tynnyrin vihdoin vesijohtoverkkoon. Mutta missä on vesi? Nyt tarvitaan putkimiestä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:41
Oktonautit
Oktonautit ja paholaisrauskut. Oktonautit auttavat eksynyttä paholaisrauskua löytämään rauskujen salaisen ruoka-apajan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Kaapo
Aluksi Kaapo haluaisi hammaskeijulta lahjan, sitten Kaapo kasvaa isoksi. Lopuksi Kaapo ikävöi talvea ja hoitaa hamsteria. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Babar ja Badun seikkailut
Badun tanssi: Badu haluaa tanssia balettia, mutta pelkää ystäviensä nauravan hänelle. Salainen sisäpiha: Babar kertoo tarinan salaisesta sisäpihasta, ja lapset päättävät selvittää, löytyykö sellainen linnasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Kanan muna : Maja
Humoristinen animaatio kanalan arjesta. Animaatio: Kari Häkkinen. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Monien oslolaisten päivä alkaa vasta, kun he saavat eteensä kupin höyryävää kahvia kantakahvilassa. Millaisia rituaaleja aamukahvin juontiin liittyy Oslon kylmänä talvipäivänä? Äänitekstitys: suomi.
09:00
Satuhäät
Linda ja Juuso ovat työkavereita. Kun Linda tuli raskaaksi, Juuson kaveripiiri joutui hyväksymään työpaikan pikkujouluista alkaneen suhteen. Somen käyttö leimaa parin arkea ja juhlaa, jo alttarilta otetaan selfie. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:50
Näin Norjassa
Maan siunaus. Kun Knut Hamsunin romaanista tehtiin elokuva vuonna 1921, oli kirjailija itse mukana valitsemassa kuvauspaikkoja. Miltä Røvassdalenissa nyt näyttää? Äänitekstitys: suomi.
10:00
Tanskalainen maajussi
7/10. Frank ottaa aurinkopaneelit käyttöön, ja vanhoille ikkunalaseille löytyy käyttöä uudisrakennuksessa, mutta siinä tarvitaan lasimestarin opastusta. Millainen katto uuteen, komeaan rakennukseen tulee? Äänitekstitys: suomi.
10:30
Kuningaskobran jäljillä
Kaksi tanskalaistoimittajaa lähtee etsimään maailman pelätyintä käärmettä, kuningaskobraa. Pelkoon on aihettakin, ja sen saavat miehet kokea, kun he lopulta pääsevät käärmeiden kuninkaan valtakuntaan. Äänitekstitys: suomi.
11:45
Teiniäidit
3/8. Sanna jännittää ensimmäistä koulupäiväänsä. Sarita on innoissaan uudesta poikaystävästään, ja samalla äidille paljastuu yllättävä puoli Saritan menneisyydestä. Tanja ja Jami riitelevät rahasta. 1. tuotantokausi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Teiniäidit
4/8. "Olo on kuin omenalla." Sarita juhlii 18-vuotissynttäreitään. Teya on muuttanut vauvan ja poikaystävänsä kanssa omaan asuntoon. Kukoistaako yhteiselo, kun rahasta on tiukkaa? 1. tuotantokausi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Riistametsällä
Ravut. Jørgen ja Nikolaj matkaavat elokuussa Pohjois-Fynille ravustamaan. Miehet innostuvat kilpailemaan siitä, kumpi saa enemmän rapuja. Vai tarvitaanko ateriaan sittenkin lisäksi muutama pulu? Äänitekstitys: suomi.
13:45
Kun mieli sairastaa
7/8. Karen pääsee pois psykiatriselta osastolta ja muuttaa vanhempiensa luokse Kööpenhaminaan. Mikkel toivoo päsevänsä pois oikeuspsykiatriselta osastolta, jossa hän on ollut potilaana jo neljä vuotta. HD Äänitekstitys: suomi.
14:15
Hymy Pyllyyn
Pokerinaamaa koetteleva koko perheen sketsiohjelma. Tuotanto Story Of Sports Oy / Yle Viihde. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:45
Pasila 2.5 - The Spin-Off
25/40. Tankki. Joku varastaa Puolustusvoimilta tuliterän tankin ja kylvää tuhoa ympäri Suomea. Pöystillä on hankaluuksia venäläisen naapurinsa kanssa, jonka mielestä Pöystin asunto pitäisi liittää hänen asuntoonsa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
15:10
Kätevän emännän juhlat
7/10. Häät ovat nuoren naisen unelma. Niitä suunnitellaan, niihin satsataan ja niihin toivotaan edes hitunen rakkautta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:35
Uusi päivä
Osa 474: Törmäyskursseja. Anni saa Karrin vaikeuksiin. Niklas ja Asko hierovat kaivoshanketta. Tero yrittää tehdä vaikutuksen Juhaan. Lissu ja Juha ajautuvat riitaan. Veeti käy taistoon Jimiä vastaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:03
Uusi päivä
Osa 475: Aluepäällikkö. Tero joutuu kaivosyhtiön aluepäällikön pompoteltavaksi. Aino tekee yllättävän siirron. Epulla on paineita saada hajonnut bändi taas kokoon. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:31
Uusi päivä
Osa 476: Uusi alku. Vilman ja Janin ilta keskeytyy. Tero saa uuden bisnesidean. Ronin, Epun ja Oskun bändillä on ensimmäinen oikea keikka. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Petrin tiikeritarinat, Tarinoita maailmalta, Samu ja Salla, Närpiäiset sekä Matikkahirviöt. Tuomo laulaa kappaleen Virvon varvon. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Siipien suojassa. Kyla kieltää yhä alkoholiongelmansa ja peittelee jatkuvasti jälkiään. Pystyykö hän lopulta hakeman apua? Sam ja Maddy auttavat potilasta, joka haluaa irti tukahduttavasta aviomiehestään. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Au pairit Los Angelesissa
Uusi kausi alkaa. Judith, Janita ja Henna lähtevät au paireiksi Los Angelesiin. Judith haluaa tähdeksi. Janita ei ole koskaan lentänyt. 1/9 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä (S)
(7). Osa 477: Miehestä mittaa. Karri ja Jani sopivat miehekkäästi välinsä. Aino alkaa katua kahvilan myyntiä Terolle. Veetin pääkirjoitus ärsyttää Jimiä. Anni tekee taikoja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
20:30
Moone Boy
Sarja alkaa. Kausi 1, 1/6. Martin on 12-vuotias irlantilaispoika. Isosiskot pitävät häntä tossun alla, mutta koulussa häntä kiusataan vielä kovemmin. Onneksi pojalla on yksi luotettava ystävä, joka ei jätä pulaan. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Satuhäät
Ilo, onni ja huumori kuplivat elokuun puolivälissä Tottijärvellä, kun Jarona Steinberg ja Lauri Huttunen liitetään yhteen siviilimenoin. Parin juhlat jatkuvat nokialais-israelilaisissa tunnelmissa pitkälle yöhön. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Lip Service (K16)
7/12. 2. kausi. Cat ja Sam palaavat lemmenlomaltaan. Arki koittaa karusti, ja pian sekavien tunteiden piiri pieni pyörii taas täysillä. Frankien ja Tessin kimppakämppä etsii uutta vuokralaista. Kuka on se onnekas? HD Äänitekstitys: suomi. K16 (seksi, päihteet).
22:55
Au pairit Los Angelesissa
Uusi kausi alkaa. Judith, Janita ja Henna lähtevät au paireiksi Los Angelesiin. Judith haluaa tähdeksi. Janita ei ole koskaan lentänyt. 1/9 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
23:25
True Blood (K16)
Kausi 7, 4/10. Yhdet hyvästit liikaa. Uuden verilöylyn jälkimainingeissa Sam, Sookie ja Jason huomaavat joutuneensa huonojen uutisten viestinviejiksi. Ericin kanssa koetut tapahtumat palaavat Pamin mieleen. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:20
Billie Porter: Erikoinen Etelä-Amerikka
Kauneuskuningattaret. Venezuelassa menestymistä kauneuskilpailuissa pidetään avaimena onneen. Kauneuskuningattaria ihaillaan rajattomasti, ja siksi tytöt ovat valmiita tekemään voiton eteen melkein mitä tahansa. T: BBC HD Äänitekstitys: suomi.
01:10
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna