UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Maanantai 22.12.

04:45
Jääkylmää kultaa
Punaisella. Kovapintaiset amerikkalaiset kullanhuuhtojat etsivät kultaa massiivisilta sulaneilta Grönlannin jääkentiltä. Neitsytkallio kätkee sisäänsä valtavasti mineraaleja.
05:35
Valmistuksen salat
Kokoontaitettavat kajakit / Pinata -karkkisäilö / Jäteautot / Jarrulevyt. Oletko koskaan ihmetellyt, miten jokapäiväiset tuotteet valmistuvat? Kiehtovassa sarjassa tarkastellaan tuttuja tavaroita tarkemmin ja paljastetaan niiden syntyjen salat.

Kello 6:00

06:00
Valmistuksen salat
Rullatut vohvelikeksit / Puupelletit / Klassiset sormukset. Oletko koskaan ihmetellyt, miten jokapäiväiset tuotteet valmistuvat? Kiehtovassa sarjassa tarkastellaan tuttuja tavaroita tarkemmin ja paljastetaan niiden syntyjen salat.
06:25
Yukonin miehet
Ankeriaita ja kaupankäyntiä. Mooret kokeilevat onneaan pyytämällä ankeriaita, ja toivovat siitä uutta ravinnonlähdettä. Stan ja Joe ovat hirvimetsällä, sillä se on viimeinen keino yrittää saada talveksi lihaa.
07:20
Myytinmurtajat
Hulluja myyttejä. Adam ja Jamie kokeilevat, miten helposti lapselta voi viedä tikkarin; ja käykö kannettava tietokone, jääkaapin ovi tai hiuslisäke improvisoidusta luotiliivistä.
08:15
Arvokaman etsijät
Drew Pritchard on nykypäivän aarteenetsijä, jolla on vaativia asiakkaita, iso liikevaihto ja yksi Britannian suurimmista arkkitehtonisista kierrätyskeskuksista.
09:05
Car Sharks
Ruosteromu-Rancheron kunnostusprojekti. Tommy elvyttää aneemisen Jeepin armeijanluokan steroideilla. Martha puhaltaa uutta eloa ruosteongelmista kärsivään 1963-vuosimallin Rancheroon.
09:30
Car Sharks
Uskomaton Apache, levoton Renegade. Martha ja pojat elvyttävät 1961-vuosimallin Chevy Apache -lava-auton. JD rakentaa uudelleen punaisen Renegaden ja tekee jekun omistajan kustannuksella.
10:00
Fast N' Loud
Mustangin uusi kokoonpano. Richard vaihtaa 58-vm Impalan kaverinsa 67-vm Mustangiin. Hän entisöi upean 72-vm Pontiac Formula 400:sen, mutta paikkaako se hänen nolon ostoksensa?
11:00
Myytinmurtajat
Ylösalaisin autossa veden alla / Viestitaulu. Jamie riskeeraa rohkeasti Adamin hengen, kun he yrittävät selvittää, miten helposti pääsee ulos veden varaan selälleen kaatuneesta autosta. Kaikki ei mene suunnitelmien mukaan.

Kello 12:00

12:00
Manhunt
Panama. Joel Lambert saa kilpakumppaneikseen armeijan huippuyksiköitä. Taitavat jäljittäjät yrittävät saada Joelin kiinni ennen kuin hän onnistuu katoamaan kokonaan.
13:00
Kullan sukeltajat
Huono sopimus. Baaritappelu uhkaa Shawnin terveyttä ja Christine Rosen tulevaisuus on vaarassa. Wild Rangerilla on ongelmana vuoto ja loukkaantunut miehistön jäsen.
14:00
Matkatavarakaaos
Kolme "huutokauppa-asiantuntijoiden" ryhmää matkustaa Miamin kansainväliselle lentokentälle tekemään tarjouksia ympäri maailmaa kadonneista matkatavaroista. Tekeekö niillä voittoa?
14:30
Matkatavarakaaos
Lontoon lentokentillä katoaa vuosittain puoli miljoonaa laukkua. Puolen vuoden jälkeen ne myydään eniten tarjoavalle. Onnistuvatko Mark, Billy, Laurence ja Sally lyömään rahoiksi?
15:00
Trokarit
Myrsky nousee. Valtava myrsky iskee. Jeff ja Jim Tom ottavat melkoisen riskin kuljettaakseen lastin pontikkaa. Tickle tekee kömmähdyksen ja vaarantaa toisetkin. Jääkö hän kiinni?
16:00
Yukonin miehet
Keskitalvi. On keskitalvi ja Stan on ollut metsällä jo viikon mutta ilman saalista. Charlien pakastin ammottaa tyhjyyttään, mutta kaupungissa sattuneen hätätilan takia hän ei pääse metsälle.
17:00
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Caterham Seven. Valmistuksen salat -ohjelmaryhmä vierailee Caterham Sevenin syntypaikalla tutustumassa sen sisäiseen toimintamekanismiin ja upeaan ulkokuoreen.
17:30
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Bugatti Veyron. Valmistuksen salat -ohjelmaryhmä vierailee Bugatti Veyronin syntypaikalla tutustumassa sen sisäiseen toimintamekanismiin ja upeaan ulkokuoreen.

Kello 18:00

18:00
Wheeler Dealers - klassikkojen kuninkaat
Porsche 911 Targa – 1. osa. Mike Brewer ostaa klassikon, Porsche 911 Targan vm. 1976, ja antaa sen moottoriasiantuntija Edd Chinalle korjattavaksi alkuperäiseen kuntoon.
18:30
Wheeler Dealers - klassikkojen kuninkaat
Porsche 911 Targa – 2. osa. Mike odottaa innolla Porshe Targaa vm. 1976 maksettuaan siitä 5 000 puntaa. Vaihteet on korjattu ja uusi musta maalipinta kiiltää. Nyt selviää, minkä arvoinen auto on korjattuna.
19:00
Car Sharks
Gettin' Jigstery With It. Kova päivä huutokaupassa tuo Marthalle lopulta harvinaisen 1962-vuosimallin Chevy Greenbriar -pakettiauton, ja JD sotkee kätensä Camaron kanssa.
19:30
Car Sharks
Leimuava englantilaiskomeetta. Martha valmistelee Grand Amin esiintymistä varten, Ash maalaa metsästysauton maastoutumisväreillä ja Tommy etsii varaosia 1950-vuosimallin Vincent Comet -moottoripyörään.
20:00
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Morgan Three-Wheeler. Matka vie suoraan autotaivaaseen, mistä löytyvät mm. Maserati, Audi R8, Morgan Aero Coupes ja Porsche 911. Miten nämä upeat menopelit suunnitellaan ja rakennetaan?
20:30
Valmistuksen salat: Unelma-autot
Maserati Quattroporte. Miten Maserati Quattroporte on rakennettu? Valmistuksen salat -ohjelmaryhmä vierailee auton syntypaikalla tutustumassa sen sisäiseen toimintamekanismiin ja upeaan ulkokuoreen.

Kello 21:00

21:00
Unelmien auto
Mile High Rod Run. Daven maine on vaakalaudalla, kun liikkeellä valmistaudutaan vuoden suurimpaan ulkonäytökseen. Miehistö muistelee erästä ihka ensimmäisistä ja parhaista rakennushankkeistaan.
22:00
Fast N' Loud
Purkuteatteri. Richard ja Aaron kauhistelevat holtittomia kuljettajia. Hotrod-kuljettaja syttyy autoineen palamaan. Richard joutuu pinteeseen lentokoneessa.
23:00
Tosielämän salaiset kansiot
Valentich & Texas Blue -koirat. Teksasissa karjaa piinaavat karvattomat, kyömyselkäiset, sinisilmäiset koirat - mistä ne ovat peräisin? Miksi televisiot ja leivänpaahtimet poksahtelivat yhtäkkiä Sisiliassa?

Kello 24:00

00:00
Japanin tuhon tunti
Japanissa sattui 11.3.2011 yksi historian tuhoisimmista maanjäristyksistä. Mannerlaattojen rakenteesta johtunut turma aiheutti maailmanlaajuisia, tulevaisuuteen yltäviä uhkia.
01:00
Trokarit
Myrsky nousee. Valtava myrsky iskee. Jeff ja Jim Tom ottavat melkoisen riskin kuljettaakseen lastin pontikkaa. Tickle tekee kömmähdyksen ja vaarantaa toisetkin. Jääkö hän kiinni?
02:00
Valassodat
Kahtia leikattu. Yksi Sea Shepherdin aluksista on rikkoutunut törmäyksessä. Toisen aluksen miehistö katsoo neuvottomana, kun japanilainen laiva työntyy Sea Shepherdin moottoriveneen yli.
03:00
Hiuskarvan varassa
Kimberley, Australia. Seikkailija Bear Grylls esittää eksynyttä turistia Australian Kimberleyn seudulla ja opettaa, miten vältetään auringonpistos, etsitään ruokaa luonnosta ja rakennetaan suoja.
03:55
American Chopper
Michigan Bike/Nimeni on Earl, osa 2. Mikey paljastaa Michiganin yliopiston pyörän amerikkalaisen jalkapallon matsissa. Sitten lähdetään Hollywoodiin juhlimaan NBC:n My Name is Earl -show'n näyttelijöiden kanssa.
04:45
Likaiset työt
Iilimatojen pyytäjä. Mike Rowe auttaa Bartos Bait and Fishin poikia pyytämään iilimatoja. Sen jälkeen hän suuntaa Green Tripe Factoryyn, jossa hän valmistaa biologisesti oikeaa raakaravintoa koirille.