UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 20.11.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella: Kalle Isokallio
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella, Kalle Isokallio 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Ebolan runtelemasta Liberiasta palannut Mauri Koskela 6.50 Koko Suomi leikkii 7.10 World Vision taistelee lapsikuolleisuutta vastaan 7.20 Missä mennään Ukrainassa? Vieraana tutkija Pauli Järvenpää 7.40 Lasten oikeus kulttuuriin. Viihderaadissa Saara Cantell, Tea Hiilloste ja Inka Nurmisto 8.20 Päivän nimi: Paola Suhonen 8.40 Päivän puheenaihe 8.50 Koko Suomi leikkii 9.05 Studio55.fi: Huomio lihaskalvoihin! Vieraana fysioterapeutti Anne Puranen 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Huomio lihaskalvoihin! Vieraana fysioterapeutti Anne Puranen.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:45
Kauniit ja rohkeat
Forrester-imago toritavaran tasolla?. Ridge sanoo, että Forrester Creations kaipaa muutoksia, ennen kaikkea paluuta juurilleen tasokkaan ompelutaidon pariin. "Kuulumme tyylikkään, maailmanlaajuisen muodin alueelle. Sinne, mistä olemme vieraantuneet myymään T-paitoja ostoskeskusten pikkutytöille." Eric vaistoaa Brooken vihamielisyyden Ridgeä kohtaan. Brooke kertoo vasta nyt, että Ridge on jättänyt hänet toisen naisen vuoksi. Mitä? Kenen? Katien. Brooken siskon? Kyllä, Katien. Siis Katie Katien? Niin, pikkusisko Katien? Siis ei voi olla totta. Tosiaanko Katien? Tosiaan. Valitseminen Ridgen ja Rickin johtajuuden välillä on Ericille äärimmäisen vastenmielinen tehtävä. "Olen tehnyt päätökseni", hän sanoo vihdoin. Oliver sanoo lohduttajilleen, että kaikki hyvin, sillä eihän hän ole kuolemassa, vaan vain joutumassa ulos mukavasta työpaikasta, mutta ei se mitään, sillä hän löytäisi kyllä uuden työn, vaikka ei Forrester-perheen vesa olekaan. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Irtioton tarpeessa, osa 1/2. Sam auttaa Rachelia Archien kanssa yötä myöten, mikä ajaa Jain raivon partaalle. Välikohtaus Villapakassa saa miehen tunteet viimein kiehumaan yli. Robbiella on vaikeuksia sulattaa uutta toimenkuvaansa Kartanolla. Alicia ja Priya valmistautuvat tahoillaan työhaastatteluun tietämättä tavoittelevansa samaa pestiä. Jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
10:40
Emmerdale
Irtioton tarpeessa, osa 2/2. Priya ja Alicia odottavat jännittyneinä, kumpi saa työpaikan ¿ vai saako kumpikaan? Rishi ehdottaa, että Jai lähtisi Nikhilin sijasta Ranskaan lepyttelemään hermojaan. Charity ei kuitenkaan innostu yllättävästä ulkomaanreissusta. Työmatkalle lähtevä Jimmy jättää Nicolan huolehtimaan Thomasista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Järkyttäviä uutisia. Jaksossa paneudutaan tarinoihin järkyttävien uutisotsikoiden takana. Vieraana ystävykset, jotka joutuivat poliisin kaltoin kohtelemiksi ajomatkalla rannalta kotiin. Muina aihena piilolinssien huolimattoman käytön seuraukset, luumurtumat kädenväännössä, kalojen säteilypitoisuuksien vaarat, veden rauhoittava vaikutus autistisiin lapsiin ja keinot pienentää riskiä sairastua suu- ja ihosyöpään. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
13:35
Menestyksen takana
Padottu voima - Kemijoen tarina. Franck Median dokumentti kertoo eräästä Suomen lähihistorian dramaattisimmasta hankkeesta, Kemijoen kovaotteisesta valjastamisesta sähköntuotantoa varten. Taustalla häärää kenraaleja ja teollisuuspatruunoja ¿ sekä sodanjälkeisen Suomen legenda, itse Urho Kekkonen. Vuosikymmenten saatossa valtaisa rakennushanke työllistää tuhansia ihmisiä köyhässä maakunnassa ¿ mutta osa pohjoisen kylistä ja metsistä jää voimatuotantoon valjastettujen vesimassojen alle. Dokumentissa sekä paikalliset ihmiset että vesivoiman ammattilaiset kertovat, miten tämä riitaisa hanke lukuisten oikeustaistelujen ja karvalakkivaltuuskuntien siivittämänä valtasi Lapin valtakunnallisen energiatarpeen tyydyttämiseksi. Ääneen pääsevät Kemijoki -yhtiön johtohahmojen lisäksi pohjoisesta kotoisin oleva maaherra ja nykyinen ympäristöministeriön kansliapäällikkö Hannele Pokka, Yleisradion entinen Lapin aluetoimittaja Markku Laukkanen sekä Kemijoen Vuotos-hanketta kiivaasti vastustanut entinen ministeri, nykyinen europarlamentaarikko Heidi Hautala. Käsikirjoitustyöryhmä: Petteri Backman, Michael Franck, Kristiina Hanhirova. Ohjaaja: Tuomas Niemi. Tuottaja: Anne Ehrnrooth Vastaava tuottaja: Michael Franck.
14:40
Rikas ja rakas
Tapaaminen baaritiskillä. Kun valkokaulusurallaan menestyvä Brody (Skylar Astin) tapaa firman bileissä kauniin vaaleaverikön Jennyn (Briga Heelan), päätyvät he heräämään aamulla samasta sängystä. Orastavaa suhdetta jarruttaa kuitenkin työpaikan kirjoittamaton sääntö siitä, ettei yläkerran toimiston väki ja alakerran duunarit seurustele keskenään - Jenny kun on töissä talon kellarikerroksen huolto-osastolla. Ennakkoluuloja riittää molemmissa kerroksissa, eivätkä osastojen pomotkaan valitse neutraalia linjaa. Amerikkalainen komediasarja valkokaulusurallaan menestyvästä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:10
Alueellinen sääennuste
15:15
Mitä tänään syötäisiin?
15:20
Hansin matkassa
Jakso 1. Tarja Turunen. Asia on pihvi, kun Hans matkustaa Argentiinaan ja Buenos Airesiin rock-sopraano Tarja Turusen vieraaksi. Herkullisen Gourmet-oopperan libretto sisältää tuhtia ruokaa, ihastuttavaa seuraa, viiniä, laulua, tanssia, tulta ja jalkapalloa. Etelä-Amerikka kutsuu ja Hans vastaa huutoon. Myös sinut on kutsuttu! Äänitekstitys: suomi.
16:15
Aku ja 7 ihmettä
Jakso 6. Argentiina. Argentiina ja Buenos Aires ovat Akulle liikaa, kun kamat pöllitään ekan tunnin aikana. Pikaiset pihvit ja tangot masennukseen ja kohti Iguassun komeita putouksia. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Mies mustissaan, muut ihmeissään. Eric sanoo, että heidän kaikkien on pystyttävä työskentelemään yhdessä, riitelemättä. Ridge informoi, ettei ole ajamassa Rickiä ulos, vaan sijoittamassa vähän sivummalle, siinä kaikki. Ericin päätös on, ettei Rick siirry minnekään. Ridgen hän haluaa Brooken kanssa varajohtajatiimiksi. Ja Oliverin irtisanominen perutaan! Ridge vastustaa kiihkeästi markettilinjaa. Ristiriitaista, sillä hänen oma rähjäinen, ryppyinen, musta lookinsa on totaalisen linjaton! Hän sanoo, että selvä, jos isi ja äiti ajattelevat, että poika on hyvä johtaja, niin siitä sitten vain. "Nauti vallastasi niin kauan kun sen kahvassa olet, Rick." Brooke muistelee hetkeä, jolloin sai Ridgeltä punaisen Pariisi-ruusun. Hän muistelee myös heidän viimeisimpiä häitään. Ridge muistelee sitä, että Brooke meni kertomaan Ericille hänen ja Katien suhteesta. Oliko hän kuvitellut voivansa elää Katievillessä salaa isältään? Brooke sanoo, ettei Ridge ansaitse yhtiön johtajuutta. "Etkä siihen postiin ylenekään, et ainakaan minun aikanani." Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Syyllisyyden painama. Ranskaan lähtevä Jai jättää jälkeensä itkuisen Charityn. Huonoa omatuntoa poteva Priya käy Kartanolla antamassa vastauksensa työpaikan suhteen. Davidin sanoilla on odottamattomat seuraukset. Thomas istuttaa Seanin mieleen pahoja ajatuksia Chasista. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Kahden morsion mies. Uutiset kihlauksesta etenevät nopeasti, joten Davidin on kerrottava asiasta pikaisesti myös Alicialle. Belle tuo Luken vastentahtoisesti Lisan ja Zakin arvioitavaksi. Chas yrittää tavoitella Cameronia, josta ei ole kuulunut mitään. Thomas kertoo lisää tarinoita Seanille. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2719. Lasse ylittää kuntarajat Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:05
Koko Suomi leipoo
Puutarhajuhlat. Tänään ratkeaa kenestä tulee seuraava Suomen paras kotileipuri! Kolme finalistia valmistaa puutarhajuhliin lohicoulibiaceja sekä viimeisenä taidonnäytteenään kolmikerroksisen masterpiece-kakun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Enbuske & Linnanahde Crew
Enbuske Linnanahde Crew¿ssa Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho ja ihana vanhemmuus, Jukka ja Jarno tekevät meistä kaikista Duudsoneita, koomikko Ismo Leikola naurattaa, suomenkenialainen Wilson Kirwa itkettää ja lopuksi Jippu laulaa.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Broken Arrow - operaatio erämaassa (K16)
Räjähtävä jännityselokuva amerikkalaisen taistelulentäjän salahankkeesta varastaa testilennolla olevan hävittäjäkoneen kaksi ydinkärkiohjusta ja hänen toverinsa kamppailusta estää petos. Ohjaaja: John Woo, USA, 1995. (104'). Pääosissa: John Travolta, Christian Slater, Samantha Mathis, Delroy Lindo, Frank Whaley, Bob Gunton, Howie Long, Jack Thompson, Kurtwood Smith. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 5.9 ∙ Rotten Tomatoes 53 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:50
Mind Games
Plastinen mieli. Amerikkalainen draamakomediasarja kahdesta veljeksestä, jotka perustavat ihmispsyyken joustavuuteen uskovan firman Chicagoon. Liikeideana on asiakkaiden ongelmien ratkaiseminen psykologisen manipuloinnin metodein. Clark Edwards on yliopistosta potkut saanut psykologian professori ja arvostettu nero, mutta bipolaarisen mielialahäiriönsä vuoksi vaikea, arvaamaton ihminen. Ross Edwards on entinen rangaistusvanki ja sujuvapuheinen ideoija. Tiimiin kuuluu neljä muuta jäsentä. Bisnestensä lisäksi veljeksillä on töitä myös rakkausasioissaan, muun muassa siksi että Clark on palkannut Rossin ex-vaimo Clairen katsomaan peräänsä, jotta mielialat eivät riistäytyisi kontrollista. Ensimmäisessä jaksossa Clark ja Ross yrittävät löytää ratkaisun tapaukseen, jossa tummaihoinen äiti haluaa vakuutusyhtiön maksavan hänen poikansa hoitoprosessin. Saadakseen päättäjät yhteistyöhön tiimi turvautuu hienovaraisten keinojen lisäksi myös erittäin fyysiseen taktiikkaan. - Ensimmäisen tuotantokauden pilottijakso (USA 2014). Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
01:50
Voittostudio