UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 2.7.

06:00
Aamusää
06:35
Studio55.fi
Kokemuksella: Elisabeth Rehn
07:00
Huomenta Suomi
09:05
Studio55.fi
Poliisikunnan tulevat haasteet Vieraana eläkkeelle jäävä poliisiylijohtaja Mikko Paatero
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:40
Emmerdale
Diivat yössä. Poliisi saa nähtäväkseen valvontakameran kuvia ja kohdistaa tuhopolttotutkimuksensa uuteen epäiltyyn. Cain vie Moiran ulos, mutta ilta ei täysin vastaa Moiran odotuksia. Bob ja Kerry ovat päättäneet tehdä Brendan uuden vuoden aatosta unohtumattoman, ja muutkin juhlivat kyläläiset pörhistelevät lainahöyhenissä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Suurin pudottaja
Olympialaistunnelmissa. Kilpailijat pääsevät vierailemaan olympiajoukkueen harjoitusleirillä ja saavat tavata useita huippu-urheilijoita. Harjoitusleirin sporttisia olosuhteita hyödynnetään parissakin haasteessa, jotka laittavat pudottajat koville. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Saaristoruokaa
Kaunissaaren kalaa. Kausi 2, 10/10. Harrin matkakohteena on tässä jaksossa itäisen Suomenlahden helmi, Kaunissaari. Saaren kesäravintolassa nautitaan maittava lounas jonka jälkeen haetaan paikallisen kalastajan kojusta savukalaa. Saaristokeittiössä valmistuu herkullinen kalaburgeri. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat
Punainen thaicurry. Tänään Jamie tekee yhtä lempiruoistaan: punaista thaicurrya jasmiiniriisin ja kurkkusalaatin kera. Ensimmäisenä valmistuu kurkkusalaatti, jonka pelkkä kastike saa jo veden herahtamaan kielelle: tuoretta inkivääriä, limettiä, seesamiöljyä, soijaa, chiliä, korianteria... Mausteinen pääruoka valmistuu vaivattomasti ja jääpä Jamielle aikaa vielä hedelmäisen jälkiruoankin loihtimiseen. Brittiläisessä ruokaohjelmassa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver näyttää kuinka valmistaa kokonainen ateria ajassa, joka normaalisti menisi yhteen ruokalajiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Suomen kaunein piha
Osa 1. Rinnetonttien kauniit pihat.. Avausjaksossa ihastellaan rinnetonteilla sijaitsevien pihojen kukkaloistoa, pengerryksiä, polkuja ja patioita. Suomen kauneinta pihaa etsivät toimittaja Hanna Sumari, maisema-arkkitehti Tommi Heinonen ja suunnitteluhortonomi Kati Jukarainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:25
Isän tyttö
Viihdettä koko perheelle, osa 2/2. Hopen päädyttyä televisiotähdeksi myös hänen isälleen olisi tarjolla rooli, joka tosin kenties ei ole mikään unelmien täyttymys. Mumma haluaisi kostaa edesmenneen miehensä uskottomuuden, mutta mikä neuvoksi, kun myös rakastajatar on jo heittänyt veivinsä? Amerikkalaisessa komediasarjassa Chancen perhe kasvattaa yksissä tuumin pientä Hope-tyttöä. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
14:50
Täydellinen kesä
Talkoot ja kuollut koira. Kausi 1, 5/10. Per Ivar osallistuu ojankaivuutalkoisiin, mutta valitettavasti hänellä ei ole juurikaan kokemusta ruumiillisesta työstä ja kaivinkoneen käytöstä. Terje menettää hermonsa öisin haukkuvaan ja nurmikolle kakkivaan naapurin koiraan. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:20
Jamie Oliverin säästöateriat
Itämaisia makuja. Jamie aloittaa uuden kauden pirteillä itämaisilla mauilla. Pöytään ilmestyy piri piri -possua ja naurettavan nopeat nuudelit, ja tähteeksi jääneestä lampaasta Jamie taikoo biriyania ja nuudelisalaattia. Lisäksi saadaan gratinoituja simpukoita ja tomaattikeittoa, ja antaapa Jamie vinkkejä pakastimen hyödyntämiseenkin. Äänitekstitys: suomi.
16:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
16:30
Suurin pudottaja
Kahdestoista punnitus. Olympiajoukkueen harjoitusleirillä vietetty aika on osoittautunut kilpailijoille sekä rankaksi että antoisaksi. Punnitus käydään vaikuttavissa maisemissa leirin suurten hyppyrimäkien edustalla. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa. Äänitekstitys: suomi.
17:25
Salatut elämät
Osa 1988: Helena saa uteliaisuudesta päänsärkyä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
17:55
Kautta aikojen komeimmat asuntomessutalot
Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät talosuosikkejaan männävuosien asuntomessuilta. Tänään loft-asunto vuodelta 1990. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 1989: Cindyn hääyö on pelkkää painajaista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Salatut elämät
Osa 1990: Jenni punoo rakkautensa tulenarasta materiaalista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Emmerdale
Kielenkannat löysällä. Declan puhuu Meganille paloillasta, ja Robbie raivostuu. Poliisi kyselee hermostuneilta Charitylta ja Declanilta, miksi turvakamerakuvaa on peukaloitu. Cainia ärsyttää, että talo on edelleen täynnä ylimääräistä porukkaa. Jailla ja Samilla on eriäviä mielipiteitä Archien koulutuksesta. Poliisi saa pubissa monenlaista tietoa Samin edesottamuksista paloiltana. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Aku ja 7 ihmettä
Jakso 4. Jordania. Aku on oman elämänsä Indiana Jones ja siksi kohteena on Petran kaupunki Jordaniassa. Matkalla Akun on teurastettava vuohi Allahille ja vietettävä kuuma yö beduiinileirillä. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Kesäkuski
Krisse Salminen. SARJA ALKAA. Kausi 1, 1/10. Komedienne Krisse Salminen rakastaa syntymäpäiviä. Nyt hän järjestää pojalleen 10-vuotissyntymäpäivät keilahallissa ja Krissen täytyy käydä ostamassa kaikille osallistujille keilailupalkinnot. Krisse ei ole varsinaisesti mikään maanteiden hirmu ¿ takana on kaksi kolaria - joten onneksi apuun rientää Kesäkuski Mikko Kuustonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:30
1001 Rikua
Tosifani Torsti. Kausi 1, 8/14. Kesäkauden uusien jaksojen ensimmäisessä osassa Riku Nieminen esittää tosifania, mammanpoika Torstia, joka pääsee tapaamaan Wallu Valpion isännöimässä lavastetussa musiikkiohjelmassa idoleitaan Jussi69:ä sekä Sami Saarta. Kaksintaistelussa Kai Vaine. Jaksossa nähdään myös Narkoleptinen Lätkäfani sekä Autokaista: "sitä saa mitä tulee". Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Diili
Luovuus kukkimaan. Häviöputki kirvelee naisia, mutta surkutteluun ei ole aikaa. Joukkueiden on välittömästi koottava rivinsä ja päästettävä luovuutensa valloilleen taideprojektin parissa. Onko Marleen luotsaamasta naisten joukkueesta vastusta John Richin avokätiselle kontaktiverkostolle ohjelman historian suurimmassa varainkeruumittelössä? Donald Trump yllättää kokoushuoneessa. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Salaisuuksia ja valheita
Takki. Ben kuuli Davelta, että poliisien mukaan tappajalla oli sininen takki. Hän näkee Mattin harhailevan metsään samanlainen takki mukanaan. Ben alkaa aavistella, että Mattin perheessä on jokin hätänä. Samaan aikaan häneen kohdistuvat uhkaukset vain pahenevat. Amerikkalainen jännitysdraamasarja miehestä, jota epäillään murhasta. Onnistuuko hän todistamaan syyttömyytensä ennen kuin on liian myöhäistä? Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:25
Astral TV