UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 31.8.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koirat hotellissa
Tuoksujen maailma. Kausi 1, 5/10. Koirien boutique-hotellin pitäjät Matt ja Leon haluavat luoda oman nimikkotuoksun koirille muiden kylpylätuotteiden jatkoksi. Aromaterapeutti Irenen koiralla Maxilla on nenää tuoksun ainesosien valintaan. Bisnesguru Gina Citroni laittaa miehet jälleen ruotuun ja vaatii kunnon suunnitelmaa lukuineen. Lisäksi parfyymille tarvitaan omat mainoskasvot. Päivähoitolan puolella taas on toisenlaisia tuoksuhaasteita. Englantilainen tositelevisiosarja viiden tähden koirahoitolasta, joka tarjoaa hauveleille täydellistä hemmottelua.
10:00
Ruotsin maajussille morsian
Onnen odotukset. Kausi 8, 1/15. Kahdeksan maajussia eri puolilta Ruotsia etsii elämänsä rakkautta. Ensimmäisessä jaksossa jokainen farmari kertoo itsestään ja odotuksistaan kumppania kohtaan.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Kauneutta ja kohotuksia. Luvassa on keskustelua kauneudesta ja kohotuksista, kun OC:n täydelliset naiset -sarjan Heather Dubrow testaa muutamaa kauneusvinkkiä käytännössä. Lisäksi laihtumisen jälkeisestä ihon roikkumisesta kärsivä Arena pyytää lääkäreiltä apua rintojensa kaunistamiseen, ja kasvojen varhaisesta ikääntymisestä turhautuneelle Andille tehdään uudenlainen toimenpide. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Nurkkaan ajettu. Jamie tiimeineen valmistaa kouluaterian 150 oppilaalle. Ruokalistalla on muun muassa paahdettua kanaa ja täysjyväpastaa. Uppoaako terveellisempi lounas oppilaisiin ilman vastarintaa? Jamie tuntee olevansa nurkkaan ajettu projektinsa etenemisen suhteen. Tunteet tulevat tähtikokillakin pintaan. Jamie yrittää myös vakuttaa Dinon vaihtamaan ravintolassa käyttämänsä lihan parempilaatuiseen tuotteeseen. Ruokareality, jossa huippukokki Jamie Oliver taistelee terveellisemmän ruokavalion puolesta Los Angelesissa.
14:00
Vaimot vaihtoon USA
Flannagin / Logan. Lana ja Stephen Flannagin elelevät elämäänsä 1800-luvun tyyliin ja noudattavat tietenkin myös aikakauden sukupuolirooleja. Loganin nykyteknologiasta innostuneessa perheessä äiti Heather taas tuo leivän pöytään isä Jimin hoitaessa perheen neljää lasta. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
15:00
Muodin huipulle
Tie huipulle. Kausi 13, 1/16. Tim Gunn kertoo, kuinka ohjelman 18 muotimaailman huipulle halajavaa suunnittelijaa valittiin satojen ehdokkaiden joukosta. Neljä tulokasta on Timin vanhoja tuttuja edellisiltä kausilta. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
16:00
Kardashianit
Wienin antia. Kausi 9, 11/20. Kris ja Kim kauhistuvat törmätessään rasismiin Wienissä. Kourtney vitkuttelee uuteen taloon muuttoa, eikä tilannetta helpota yhtään se, että talossa vilistää rotta. Amerikkalainen realitysarja Kardashian-Jennerin seurapiiriperheestä.
17:00
Lemmen viemää
Tanssitreffit. Werner on raivoissaan saatuaan kuulla vaimonsa syrjähypystä. Hän pauhaa kuin tulivuori eikä voi kuvitella hyväksyvänsä sitä, ettei ole Poppyn tulevan lapsen isä. Hän käskee Poppyn häipyä mutta alkaa lopulta muistella heidän hyviä yhteisiä hetkiään. Norman haluaa narauttaa Rosalien taidevarkaudesta, vaikka Nils pyrkii saanaab hänet luopumaan suunnitelmistaan. Beatrice yrittää kovasti saada Luisaa kiinnostumaan Davidista, mutta Luisan sydän sykkii Sebastianille, joka tarjoutuu opettamaan hänelle tanssia. Tanssitunti ei kuitenkaan suju ilman häiriöitä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs Australia
Maakattoinen fengshui-talo. Kuvanveistäjä Tyrone Jaspers on jo rakentanut yhden talon, mutta nyt hän siirtyy uuden talonrakennusurakan pariin yhdessä asuinkumppaninsa Hailey Cavillin kanssa. He haluavat rakentaa uuden kodin mahdollisimman pienellä hiilijalanjäljellä ja fengshuin oppeja noudattaen. Fengshui-konsultin neuvojen mukaan tehdään monet niin pienet kuin suuretkin päätökset ja tontilla lepäävästä vanhasta betonialtaastakin muodostetaan harmoninen lampi.
19:00
Unelmien koti
Kolmen kopla. Danielen ja Chadin kolmilapsinen perhe asuu väliaikaisesti isovanhempien luona ja tarvitsee mahdollisimman pian oman kodin, jossa vilkkailla lapsilla on tilaa leikkiä sisällä ja ulkona.
20:00
Dieetit vaihtoon!
Michael ja Sam. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa Michael, jolle maistuvat niin lihat kuin sipsit, ja Sam, joka saattaa syödä ensimmäisen kerran vasta illalla. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf tapaa anoreksiasta toipuneen nuorukaisen. Brittiläinen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle Allstars
Margen malliin. Kausi 3, 6/11. Kilpailijat saavat kunnian suunnitella asun Homerin kanssa ulos tuulettumaan lähtevälle Marge Simpsonille. Vierailevat tuomarit Anthony Ryan Auld, Stacey Bendet ja Abigail Breslin auttavat päättämään, kenen suunnittelemaa asua Marge käyttää Simpsonien tulevassa jaksossa. Amerikkalainen fashion-realitysarja.
22:00
Sinkkuelämää
Valot, kamera, vartalo - käykää!. Kausi 6, 5/20. Carrien kirjan käännösoikeudet myydään Ranskaan. Mirandan itsekunnioitus joutuu testiin Steven (David Eigenberg) uuden seurustelun myötä. Charlotte löytää Harry-ikäväänsä lohtua muotitalo Pradan miehestä (William Abadie). Koko Manhattan todistaa Smithin (Jason Lewis) alastoman näyttelijäsuosion brooklynilaisessa teatterissa. Mutta kuka vartioi saarta? kysyy Stanford (Willie Garson). Mukana myös Ron Livingston (Jack Berger) ja Mario Cantone (Anthony). Amerikkalainen komediasarja New Yorkin lennokkaasta single-elämästä. K12 (seksi).
22:35
Moderni perhe
Tasapainoilua. Kausi 6, 21/24. Pääsemme jälleen seuraamaan kolmen erilaisen perheen kommelluksia. Jay on huolissaan perheen testosteronitasosta. Claire pelkää Luken katkeroituvan Alexin koulumenestyksestä. Mitchell ja Cameron haaveilevat toisesta lapsesta. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:05
Moderni perhe
Rajanvedon aika. Kausi 6, 22/24. Pääsemme jälleen seuraamaan kolmen erilaisen perheen kommelluksia. Alex joutuu kilpailemaan luokan priimuksen asemasta Sanjayn kanssa. Javier ei halua Glorian saavan USA:n kansalaisuutta. Mitch ja Cam osoittavat mieltään ravintolaa vastaan. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
I Am Cait
Nainen nimeltä Caitlyn. Kausi 1, 1/8. Miesten kymmenottelun olympiavoittaja Bruce Jenner on nykyään nainen nimeltä Caitlyn. Uuden sarjan ensimmäisessä jaksossa seurataan, miten hän kohtaa ensi kertaa naisena kaksi siskoaan ja äitinsä. Myös Kylie-tytär ja tytärpuoli Kim Kardashian piipahtavat kylässä. Lisäksi Caitlyn vierailee itsemurhan tehneen trans-teinin vanhempien luona. Amerikkalainen tositelevisiosarja seuraa Kardashianien isähahmona tutuksi tulleen Bruce Jennerin elämää sukupuolenkorjauksen jälkeen Caitlynina. Miten hän itse, perhe ja ystävät sopeutuvat uuteen elämään?

Kello 24:00

00:35
Rizzoli & Isles (K16)
Kiltitkin tytöt kuolevat. Rizzolit valmistautuvat hartaudella TJ:n kastetilaisuuteen, joka muuttuu hullunmyllyksi Lydian raahatessa tilaisuuteen Tommyn harmiksi uuden sulhonsa ja tarkkavainuisen Mauran haistaessa kastemaljasta leviävän epäilyttävää hajua. Ristiäisistä sukeutuu hetkessä murhatutkimus, kun kastemaljan kätköistä löytyy nuoren naisen ruumis, ja ainoita johtolankoja ovat medaljonki, kuitti ja arvoituksellinen tatuointi. Leimaako tatuointi tytön paikallisen jengin jäseneksi? Lydia aikoo muuttaa pois lapsineen, joten Jane ja Maura yrittävät saattaa hänet uuden miehen syleilystä Tommyn käsivarsille. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. 4. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:35
Yön AVA