UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 21.4.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koiralle koti
Randy. Brandon pelastaa tarhalta kuusivuotiaan villakoirasekoituksen, jota ei ole koulutettu lainkaan ja jolla on paha tapa. Oppiiko vanha koira uusia temppuja? Amerikkalainen koirankoulutussarja.
10:00
Kiinteistöjen kuningas
Lirissä. Räväkkä Barb ei enää esiinny estradeilla, mutta viihdyttää remonttiryhmää. Jeff kauhistuttaa alaisiaan ilmoittamalla oudosta kolehdista. Kuka alaisista pelkää yksityislennolla asiakkaan luo? Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo neljännellä tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Suurin pudottaja
Neljäs punnitus. Voiko painoa pudottaa ilman kuntosalia? Se selviää, kun haasteen hävinnyt joukkue saa porttikiellon kuntosalille viikoksi ja joutuu keksimään muita keinoja treenata. Haasteessa tarvitaan sekä kestävyyttä että ravitsemustietoa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
12:55
Lääkärit
Poikkeuksellista rohkeutta. Tänään tavataan rohkea nuorukainen Dave Dave, joka on kärsinyt kovista palovammoista mutta löytänyt niihin apua taiteesta. Lisäksi keskustellaan koulujen turvallisuudesta ja siitä, pitäisikö poliiseilla olla harjoituksissa aseet esillä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Hemmottelua ja huonoa karmaa. Lisa on luvannut opettaa Adriennen kokkaamaan, ja ruokalistalla on saippuakanaa à la Adrienne. Adrienne kutsuu naiset kaikkien aikojen hemmottelujuhliin ja yrittää hieroa sopua Brandin, Kimin ja Kylen välille. Luvassa on kauneushoitoja, hierontaa ja herkuttelua, mutta päivästä ei tule niin rentouttava kuin Adrienne ja vieraat toivoivat. Brandi päättää pyytää Kyleltä ja Kimiltä anteeksi aiempaa käytöstään, mutta Kimiä ei niin vain lepytetä.
15:00
Farm Kings
Takaisku taivaalta. Juuri kun kuivuus on selätetty, rankka raekuuro tuhoaa satoa kymmenien tuhansien dollarien edestä. Veljekset toivovat saavansa rakeiden runnomia vihanneksia kaupaksi, mutta virheettömiin valioyksilöihin tottuneet asiakkaat ovat epäluuloisia. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 5/10.
16:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Urakka ohi!. Jamien urakka Huntingtonissa alkaa olla ohi ja jäljellä on enää hulppeat juhlat onnistuneen ruokavallankumouksen kunniaksi. Kuukausia myöhemmin tähtikokki palaa takaisin kaupunkiin, jossa on ongelmia ilmassa. Ruokavallankumouksen todellinen toteutuminen selviää vasta nyt. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia. Sarja jää tauolle!
17:00
Koko Tanska leipoo
Trendileivos ja perinnekakku. Nyt nähdään kymmenen Tanskan taitavinta kotileipojaa kilpailemassa, kenestä kruunataan maan paras amatöörileipuri. Kisaajien voitontahto on korkealla, kun kilpailu alkaa. Kuppikakkuhuuma ei ota laantuakseen missäänpäin maailmaa, ja ensimmäisenä tehtävänä onkin loihtia kaksi erilaista ja persoonallista kuppikakkua. Tekninen tehtävä on tanskalaisten ja norjalaisten juhlapöytien perinteinen komistus, kranssikakku. Lopuksi jokainen pääsee näyttämään oman vapaavalintaisen mestariteoksensa. Tanskalaisversio raikkaasta ja hyväntuulisesta leivontaohjelmasta, jossa intohimoiset amatöörileipurit kilpailevat erilaisten leivontatehtävien parissa.

Kello 18:00

18:00
Kevin McCloudin ekomökki
Jäähyväiset. Kevinin lomamökki meren äärellä kaipaa enää muutamia mukavuuksia. Kevin ja kumppanit tekevät vanhasta puhelinkopista suihkukopin, jonka vesi lämpiää auringoenergialla. Kaverukset kyhäävät myös kelluvan baarin ja teettävät sian sisälmyksistä sadetakin. Brittiläinen realitysarja, jossa tv-juontaja Kevin McCloud päättää siirtää metsämökkinsä rannikolle ja toteuttaa unelmansa ekoystävällisestä merenrantamökistä. Toinen tuotantokausi.
19:00
Suurin pudottaja
Yllätyskäänne. Punnituksen päätteeksi koetaan yllätyskäänne, kun ensimmäisenä karsiutunut kilpailijapari saa toisen tilaisuuden päästä mukaan kisaan. Ovatko he onnistuneet pudottamaan kotona tarvittavan määrän kiloja? Haastetta vietetään pallopelien parissa rannalla. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Fitnesspäiväkirjat
#tavoitteet. Kausi 1, 2/10 Tässä jaksossa puhutaan tavoitteista. Mari mittaa lihastensa kehittymistä ja Nanna saa päivitystä treeniohjelmaansa. Venla pohtii itsensä haastamisen merkitystä ja Eevi tutustuu korkokengillä kävelyyn.

Kello 21:00

21:00
Mira ja miljoonakodit
Mira ja Marcuksen yhteistyö päättyy, sillä Marcuksen on palattava takaisin Lontooseen. Haikailulle ei kuitenkaan ole aikaa, sillä Miraa työllistävät niin uudet toimeksiannot, kuin myös Itäkeskuksen kohteessa järjestettävä pop up taidenäyttely. Mira saa ostotarjouksen Nöykkiön kohteesta ja joutuu laittamaan kaikki neuvottelutaitonsa peliin saadakseen kaupan aikaiseksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Suuri salaisuus. Kyle vie anoppinsa kasvojenkohotukseen. Joku on kertonut lehdistölle , että Taylor ja Russell ovat eroamassa, joten Russell päättää kääntyä lakimiehensä puoleen. Lisan rikas ystävä Mohamed järjestää Lisan tyttärelle hulppeat marokkolaistyyliset kihlajaiset kartanossaan, ja Kyle innostuu esittelemään akrobaatin taitojaan. Kimillä on suuri salaisuus, jonka hän on viimeinkin valmis paljastamaan Kylelle.
23:00
Stylisti Rachel Zoe
Rakastan sinua, oma pieni Godzillani!. Hollywoodin eräässä kadunkulmassa kohoaa lähes viisimetrinen juliste, jossa täysissä pukeissa oleva suunnittelija-Rachel poseeraa alusvaatteisen mallitytön kanssa. Se on uuden Jockey-malliston Godzilla-kokoa oleva mainos! Suurta on myös se, että Rachel saa presidentti Barack Obamalta henkilökohtaisen kirjeen. Lisää julkisuutta: Elle-lehden taiteellinen johtaja Joe Zee suostuttelee Rachelin malliksi lehden sivuille. Rachel ahdistuu kameroiden keskittyessä vain häneen, mutta ei auta, sillä Jockey-mallistoa on lanseerattava myös verbaalisesti. Rachel on vapaissa puhetilanteissa hurmaavan sujuva, mutta käsikirjoituksen mukaan puhuminen on yhtä tuskaa. Kymmenet ihmiset jännittävät kameran takana, saadaanko vuorosanat tallennetuksi. Rodger ja hänen Marc-ystävänsä pelaavat golfia ja puhuvat lapsistaan. Marcilla on jo kaksi, ja Rodgerkin haluaisi toisen lapsen, sillä hän rakastaa omaa pientä Godzillaansa. Mitä mieltä Rachel itse on operaatiosta ¿Skylerille sisko tai veli¿? Amerikkalainen realitysarja fashionstylisti Rachel Zoen työstä.

Kello 24:00

00:00
Kadonneen jäljillä UK
Äitien kiista. Tällä kertaa Sharon Temple Sowerby etsii epätoivoisesti biologista äitiään, joka joutui luopumaan vastasyntyneestä vauvastaan riitaisissa merkeissä 50 vuotta sitten. Adoptiovanhempiensa kasvattama Sharon on etsinyt äitiään tuloksetta jo yli 30 vuotta. Etsintöihinsä Sharon saa yllättävää seuraa, sillä myös joku toinen etsii samaa naista.
01:00
Hyvästi lemmikki!
Kuulumisia. Tämänkertaisessa jaksossa tapaamme neljän edellisjakson eläimiä ja näemme, miltä elämä on maistunu uusissa oloissa. Löytyikö kääpiövuohille, papukaijalle, koiralle ja hevoselle rakastava koti vai onko sopeutumisessa ollut ongelmia?
02:00
Yön AVA