UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 20.4.

06:00
Aamun AVAus
08:10
Namaste jooga
Tässä jaksossa opitaan puolikuusarja. Siinä on soturiasentoja ja tasapainoa vaativa puolikuuasento.
08:40
Ostoskanava Tvins.com
09:40
Täydellinen päivä
Etelän iloja norjalaisittain. Andreas vie katsojat Lounais-Norjaan. Tutustutaan Stavangerin historiaan valmistamalla ruokaa sardiineista. Kaupungin vauraus tukeutuu öljyyn ja kalaan, joista syntyy oivallinen pääruoka. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
10:10
Täydellinen päivä
Suhteita Ranskaan. Sara tutustuu ahvenanmaalaiseen viinitarhaan ja vierailee Ranskassa Cognacin seudulla. Hän perehtyy konjakin tuotantoon ja valmistaa asiaankuuluvaa ruokaa sinisimpukoista. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
10:40
American Idol
Kasaria kajareihin. Tällä kertaa finalistit aikamatkaavat esityksissään omaleimaisesta musiikistaan tunnetulle 80-luvulle! Mukana on kappaleita muiden muassa Cyndi Lauperilta, Tom Pettyltä, Joan Jett & the Blackheartsilta, Chaka Khanilta ja The Policelta. Mentorina kilpailijoille toimii seitsemännen American Idol -kauden voittaja David Cook. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.

Kello 12:00

12:25
American Idol
Seitsemän suora. Kuka kahdeksikosta putoaa kilpailusta ja ketkä seitsemän saavat jatkaa? Se selviää tässä tuloslähetyksessä. Kilpailu on muuttunut hivenen vakavammaksi, sillä tuomaristo käytti viime jaksossa valttikorttinsa ja pelasti Samin putoamiselta. Enää pienimmän äänimäärän saanut kilpailija ei siis voi toivoa ihmepelastumista. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
12:55
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:00
Upeat skandikodit
Espanjaan. Kaunis, tyylikäs, hyvät mittasuhteet. Sellainen on Kööpenhaminan lähellä rantatien varrella sijaitseva satavuotias villa, joka on käynyt liian suureksi omistajalleen. Kaiken kruunaa tien toisella puolella oleva oma ranta. Kiinteistövälittäjä Jan Fog taas matkustaa Mallorcalle asiakkaansa kampaaja-stylisti Dennis Knudsenin kanssa etsimään hänelle asuntoa. Toiveena on merinäkymät ja budjettina miljoona euroa. Millainen on ensimmäinen käyntikohde Espanjan auringon alla? Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
13:30
Tanskan kaunein koti
Pohjois-Jyllanti. Tanskan pohjoisimmassa kärjessä Pohjois-Jyllannissa on kolme uuden näköistä ja modernia kotia. Persoonallisessa ja avoimessa talossa, jossa on myös työtilat ja erillinen vierasmaja, on käytetty paljon betonia ja vaneria. Amerikkalaistyylisessä talossa on ripaus rustiikkia ja täydelliset puitteet asukasperheen vapaa-aikaan ja rentoutumiseen. Yksikerroksinen talo upeine maisemineen on pohjoismaisen vaalea. Nyt etsitään Tanskan kauneinta kotia kolmen asiantuntijatuomarin voimin.
14:00
Jamie Oliverin keittiössä
Tulikoe. Jamien oppilaat joutuvat todelliseen tulikokeeseen, kun heidän on valmistettava illallinen hyväntekeväisyystapahtumaan. Kyyneleitä vaatinut kokkikoulu on tullut pisteeseen, jossa uusi Fifteen-ravintola avataan. Keittiössä on kuumat tunnelmat. Seuraavana päivänä paikka täyttyy ravintola-arvostelijoista ja kriitikoista, joiden antama palaute on ensiarvoista. Englantilainen realitysarja, jossa tähtikokki Jamie Oliver kouluttaa työttömistä nuorista henkilökuntaa hänen uuteen ravintolaansa.
15:00
Siivoushullut
Tiukka vastustaja. Lindan johtama siivoustiimi käy pienen paikkakunnan ulkoilukeskukseen käsiksi. Hayley auttaa sotkuisesta yksiöstä kärsivää nuorta naista siivoamisessa. Penny auttaa perhettä, jossa mies on himokeräilijä, ja vaimolle kotona rojun keskellä asuminen on käynyt vaaralliseksi. Realitysarja, Iso-Britannia.
16:00
Unelmakoti puoleen hintaan
Kreikkalainen naimakauppa. Kihlapari Helena ja Andy haluaa laajentaa taloaan, jotta sinne mahtuvat asumaan myös Helenan vanhemmat. Kreikkalaisessa perheessä kipinät lentävät sukupolvien välillä, koska Helenan isä on sekä hankkeen rahoittaja että projektipäällikkö. Toisesta urakasta vastaa työnarkomaani Ben, jonka vaimo on viimeisillään raskaana. Miten mies saa pidettyä langat käsissään? Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja.
17:00
Unelmakoti puoleen hintaan
Mukavuudet kunniaan. Ridleyt ostivat seitsemän vuotta sitten Cheshirestä 1700-luvun talon. Nyt on aika laajentaa ja modernisoida sitä vanhaa kunnioittaen. Pritchardien 1960-luvun talo Bracknellissa on hädin tuskin asumiskelpoinen, ja vauvan synnyttyä on korkea aika toteuttaa laajamittainen remontti. Talon isäntä haluaa uuteen kotiin valtavan ison autotallin, mutta Sarah Beenyn mielestä suunnitelma on järjetön. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja.

Kello 18:00

18:00
Kadonneen jäljillä
Rovaniemeläisen Marken isä sairastaa vakavaa sairautta ja on esittänyt toiveen vielä kerran kohdata norjalaisen poikansa Arvidin, Marken pikkuveljen. Marke on luvannut isälleen selvittää Arvidin olinpaikan ja se matka vie Marken ja Anteron ympäri henkeäsalpaavan kaunista Norjaa. Matkalle johdattaa Antero Vartia. Tuotanto Banijay Finland.
19:00
Kaappaus keittiössä
Kun ennakkoluulot ohjaavat elämää. Vantaalla asuva Mira on kolmen lapsen äiti ja terveydenhoitaja. Perheen ruokailut ovat kamppailua sillä nuorempi tytär ei syö oikein mitään. Äidin on vaikeaa nähdä, että hänen omat rajoitteensa ovat siirtyneet lapsille. Rajoitteet eivät kuitenkaan ole ehdottomia, sillä lapset syövät hyvin muualla vieraillessaan. Onko ennakkoluuloissa kyse opitusta mallista? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Nymfit
Jakso 9. Kultainen Häkki. Erik kidnappaa Didin ja vie hänet Norjan vuorille metsästysmajaan, jonka Erik on muuttanut "kultaiseksi häkiksi". Erik luottaa siihen, että nuori nymfi tulee järkiinsä ja jättää Katin, Nadian ja Samuelin, jos saa kuulla totuuden hänestä ja legendasta. Kati ei jätä kiveäkään kääntämättä löytääkseen Didin, mutta hänen paras apunsa Nadia on matkustanut Nimesiin hoitamaan satyyrien klaaneista karanneita nymfejä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).

Kello 21:00

21:00
Suurin pudottaja
Henkinen ylivoima. Vaa¿alla nähdään pettymyksiä ja onnea, mutta yksi pareista saa huomata että hyväkään tulos ei aina riitä.
22:00
Nymfit
Jakso 10. Velanidia. Sukukartanon emäntä Salma Van Der Haas auttaa Samuelia muistamaan lapsuutensa: satyyri on tappanut Samuelin isän Velanidiassa. Ja hänen isänsä on kuulunut nymfejä suojelleiden Tammien sukuun. Didi ei tiedä kenen tarinaa uskoisi itsestään ja vaatii, ettei kukaan enää määräile häntä. Ehkä Didin on todellakin tarkoitus olla satyyrin puoliso ja Samuelin olisi parempi tavallisen kuolevaisen kanssa. Satyyrijohtajat kokoontuvat selvittääkseen maailmalla alkanutta nymfien vastarintaa. Tammien kasvattaman Didin tarina saa nymfit liikkeelle ja satyyrit päättävät puuttua kehitykseen kovin keinoin... Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Nymfit
Jakso 11. Hohdeaika. Lähestyvä kuunpimennys sytyttää hohdeajan, joka saa nymfien voimat kasvamaan kontrolloimattomiksi. Lähestyvä pimennys provosoi Didin tunteet hallitsemattomiksi, mutta hän ei aio luopua Samuelista. Eikä muutoinkin vaarallista aikaa helpota se, että jokin pelottava voima on saapunut Didin jäljille ja tappaa surutta jokaisen tielleen tulevan. Nymfeillä ei näytä olevan enää reittiä paeta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).

Kello 24:00

00:00
Nymfit
Jakso 12. Kuunpimennys. Didi, Nadia ja Kati, Erik, Jesper ja Samuel pakenevat vanhaan kartanoon kuunpimennyksen ajaksi. He eivät kuitenkaan saa karistettua Aurelia Medusaa pois kannoiltaan. Selvitäkseen heidän täytyy liittää voimansa ja unohtaa henkilökohtaiset riitansa. Kartanon kasvihuoneessa on kukkia, joiden siemeniä säilytetään solmukantisessa rasiassa. Noiden siementen ja täyden pimennyksen avulla legenda voisi vihdoin toteutua ja johdattaa kaikki nymfit kaikkialla vapauteen satyyrien ikiaikaisen vallan alta... Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
00:50
Yön AVA