UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 22.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Marokkolaista pikana. Tagine on perinteinen marokkolainen, hitaasti vuoassa kypsyvä lammasruoka, jonka Jamie tekee omaan tapaansa pikana ja kevyenä. Kevyt on myös Jamien versio kana-caesar-salaatista.
10:00
Remontilla rahoiksi
Eripuraa ja tappion tunnelmia. Kilpailu on edennyt puoliväliin ja on aika arvostella parien eteiset ja pienet makuuhuoneet. Kiireeseen on jo totuttu, eikä tässäkään jaksossa ehditä tuijotella maalin kuivumista. Viimeistellessään eteistään Dan ja Dani huomaavat, että ratkaisut eivät toimikaan, ja ilmapiiri kauniissa kodissa muuttuu hyytäväksi. Rakennusmestari Keith ei suo muille armoa eikä saa sitä itsekään; tällä kertaa hän joutuu riitoihin Andrew'n kanssa. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
10:55
Ostoskanava Guthy Renker
11:55
Market Kitchen
Suussa sulava suklaafondant. Tom Kimen katukeittiössä kokataan chileläistä kalapataa. Donal Skehan puolestaan loihtii limellä ja mintulla maustettua kanaa. Simon Rimmer valmistaa kananmunalla päällystetyn ruokaisan toastin. Kate Walsh seuraa kuinka herkullinen suklaafondant syntyy. Lisäksi parsa-pekonikeitto saa valkosipulisen twistin. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa kokataan sekä keskustellaan ruuasta.

Kello 12:00

12:50
Kodinkohentajat
Tina Wellman-Hawke. Tässä jaksossa kohennetaan miehensä muistolle syöpäsäätiön perustaneen Tina Wellman-Hawken kotia. Tina saa uuden työhuoneen, keittiön ja rohkean 50-lukulaisen kylpyhuoneen. Brittiläinen tosi-TV -sarja.
13:45
Kadonneen jäljillä UK
Vastauksia hakemassa. Sarjan kolmannen tuotantokauden avausjaksossa tapaamme devonilaisen Susan Udyn, joka etsii yli 40 vuotta sitten adoptioon antamaansa lasta. Jakson toisessa osassa kovia elämässään kokenut palomies Alan Ross-Harper haluaa löytää äitinsä saadakseen vastauksen vuosikymmeniä askarruttaneeseen kysymykseen.
14:45
Unelmien koti
Maaseudun kutsu. Mark ja Joey unelmoivat muutosta maalle. Haussa on maatila, joka tarjoaa sopivat tilat myös perheen omille hevosille.
15:40
Lääkärit
Räjähtävää tietoa. Lääkärit ruotivat viimeaikaisia uutisia, joissa on kerrottu sähkötupakoiden toimintahäiriöistä ja jopa räjähdyksistä. Sähkötupakat yleistyvät vinhaa vauhtia, mutta ovatko ne tarpeeksi turvallisia? Keittiömestari Rocco DiSpirito vierailee studiossa näyttämässä, kuinka ainesosia vaihtamalla ruoasta saa terveellisempää ja kevyempää - mausta tinkimättä. Laulaja-lauluntekijä Vanessa Carlton puolestaan kertoo hiljattain läpikäymästään koettelemuksesta. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
16:30
Jamie Oliverin kotona
Purjot. Purjo on maukasta sekä haudutettuna että grillattuna, joten Jamie päättää palauttaa tämän aliarvostetun vihanneksen kunniaan. Ruokalistalla on pastaa haudutetun purjon kera sekä kalmaria ja lämmintä salaattia, johon tulee grillattua purjoa, fenkolia ja punasalaattia. Lopuksi Jamie neuvoo vielä, miten purjot saa selviämään talven yli. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
17:00
Muodin huipulle
Tehtävä 7: Tee ilmastointiteipistä tanssiaismekko!. Tehtävänä on luoda ilmastointiteippinen juhlamekko teinitanssiaisia varten. Materiaalia on kaikkivoipaisesta jeesusteipistä aina kultamaisesti kimaltavaan juhlateippiin - ja se kaikki tarvitsee mielikuvitusta, estetiikantajua ja kykyä leikkiä. Aikaa on yksi päivä, so work work work work! Lukiolaisten omat arvosteluäänet vaikuttavat lopullisiin pisteisiin 20 prosentin verran. Project Runway -tuomareiden mielipiteitä: "Kerrassaan upea, varsinkin takaosa. Hieno vetoketju. En ihmettele, että siitä tuli teinien puolella hitti. Great! Tanssiaisten kaunotar. Miksi suunnittelit pitkän mekon? Miksi niin rouvamainen look?" Ja lisää: "Te kaksi tramppaatte sankaritasolta nollaan. Ihana alushame. Wow! Tuo kummallisuus toimii." Saksasta, Euroopasta kotoisin oleva Heidi kertoo, ettei tiedä Yhdysvaltain koulutanssiaiskulttuurista mitään, mutta haluaisi kyllä tietää. Käy myös ilmi, ettei Nina Garciakaan ole koskaan kokenut amerikkalaisia prom-tanssiaisia. Jury: Nina Garcia, Zac Posen, Heidi Klum. Vieraileva tuomari: muotisuunnittelija Chris Benz. Mentori: Tim Gunn. Amerikkalainen fashion-realitysarja.
17:55
Tulossa: Kiiltokuvia

Kello 18:00

18:00
Neljä huonetta
Buddhan jalokivet. Tänään toiveikkaat myyjät tarjoavat diilereille prinsessa Dianan koulukirjaa, vanhoja julisteita, ihmisen hiuksista tehtyä iltapukua, sairauksia esittäviä apteekkarin pulloja sekä jalokiviä, joiden väitetään kuuluneen Buddhalle. Kuka myyjistä lyö tällä kertaa rahoiksi, ja kuka joutuu lähtemään tyhjin käsin?
19:00
Remontilla rahoiksi
Terästontuilla rahoiksi. Edessä on rankka ja rahaton remonttiviikko, joten kaikki kilpailijat osallistuvat ilolla Shelleyn haasteeseen kasvattaakseen budjettiaan. Parit saavat tehtäväkseen järjestää myytävää hyväntekeväisyyshuutokauppaan kahtena joukkueena. Dan ja Dani kisaavat yhdessä Miken ja Andrew'n kanssa, ja veljesten rento ote saa voitonhimoisen pariskunnan kiehahtamaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
19:30
Meidän safkaa
Fashionkirppis. Kiireinen Fashionkirppistapahtuma koittaa jälleen. Hanna valmistaa raikkaita vietnamilaisia rullia ystävän kanssa ja Alexander kokkaa shoppailijoille herkullista carbonarakanttarellipastaa.
20:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Totuus tiilikaaritalosta. Kevin palaa Weald of Kentiin katsomaan, miten tiilikaaritalo on lunastanut lupauksensa. Arkkitehti suunnitteli perheelleen rohkean ekotalon. Kaiken kruunasi ikivanhoihin menetelmiin perustuva mutta Britanniassa ennennäkemätön holvikaarikatto. Kokeellinen hanke vaati rutkasti rohkeutta ja aiheutti koko joukon vastoinkäymisiä. Perhe pääsi muuttamaan uuteen kotiinsa, mutta onko siellä voitu elää aiempaa ekologisemmin kuten muutama vuosi aiemmin toivottiin? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.

Kello 21:00

21:00
Solsidan
Uusia vanhoja ystäviä. Alexin ja Annan ystäväpiirissä vallitsee pinnallinen meno, joten Annan vanha ystävä miehineen tuo toivottua älyllisyyttä seuraelämään. Mickanilla on outoja iho-oireita, jotka saattavat johtua stressistä, eivätkä yllättävät vero-ongelmat helpota tilannetta. Kuinka Fredde ratkaisee sotkun? Annan ystävän roolissa vierailee Beck-elokuvistakin tuttu Stina Rautelin. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Moderni perhe
Viestejä menneisyydestä. Philin ikivanhasta puhelinvastaajasta paljastuu varsin mielenkiintoinen viesti, jota hyödyntäen Haley, Alex ja Luke tekevät vanhemmilleen kunnon kepposen. Cam ja Mitch joutuvat myymään kalleimpia aarteitaan rahoittaakseen häänsä. Jay yrittää pakottaa Mannyn maistamaan suolakurkkua, mutta kasvatusmetodi kostautuu pian, kun hän itse joutuu syömään kammoamaansa verimakkaraa. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Face
Intiimiä ja intensiivistä. Osoittaakseen Lydialle, että tämän tiimillä on tosi kyseessä, Naomi kertoo Amandan valmiudesta vaihtaa joukkuetta, ja Lydia muuttaa asennettaan kovettaen kuorensa. Tiukkaa asennetta kaivataankin mainoskampanjassa, jossa tytöt poseeraavat alusvaatteissa komeiden miesmallien käsivarsilla. Kuvaan on vangittava seksikkyyttä sekä eleganssia, mutta intiimin ja intensiivisen yhteyden luominen osoittautuu monille vaikeaksi. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
23:00
Iholla
Jakso 26. Automonologi. Marketta osallistuu opiskelijoiden snapsi-tapahtumaan. Sanni alkaa innostua uudesta työstään ja Claudia viettää laatuaikaa poikiensa kanssa lätkän merkeissä.
23:30
Remontilla rahoiksi
Terästontuilla rahoiksi. Edessä on rankka ja rahaton remonttiviikko, joten kaikki kilpailijat osallistuvat ilolla Shelleyn haasteeseen kasvattaakseen budjettiaan. Parit saavat tehtäväkseen järjestää myytävää hyväntekeväisyyshuutokauppaan kahtena joukkueena. Dan ja Dani kisaavat yhdessä Miken ja Andrew'n kanssa, ja veljesten rento ote saa voitonhimoisen pariskunnan kiehahtamaan. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.

Kello 24:00

00:00
Miamin täydelliset naiset
Pinnan alta. Aina hillitysti käyttäytyvä Alexia joutuu pyytämään yhtä juhlijoista poistumaan pippaloistaan, joissa pinnan alla kytevät kaunat purkautuvat puolin ja toisin. Juhlien sanaharkkoja puidaan vielä tilaisuuden jälkeenkin, kun selän takana mollataan milloin ketäkin. Joannalla ei kuitenkaan ole aikaa keskittyä hienostorouvien pikkumaisiin ongelmiin, kun oman parisuhteen epäkohdat tulevat päivänvaloon huippumallin selaillessa salaa poikaystävänsä sähköposteja. Amerikkalainen realitysarja, jossa kauniit ja itsevarmat naiset viettävät ylellistä ja railakasta elämää Miamin kuumuudessa.
00:55
Yön AVA