UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 28.4.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Koiralle koti
Groot. Brandon ottaa uudet keinot käyttöön aran ja alistuvan mäyräkoirasekoitus Grootin koulutuksessa ja värvää avukseen Grootin tulevan perheen Chaka-koiran. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Lomamatkan tuliainen. Halmstad sijaitsee Ruotsin länsirannikolla Pohjanmeren rannalla. Kaikki pukeutuvat tuulitakkiin ja kääriytyvät lämpimiin vaatteisiin, vaikka sää on lämmin. Rannalla kävelee 31-vuotias Christopher, jolla on rähjäiset ja reikäiset vaatteet, joita hän säilyttää lattialla. Susannah pukee hänet aikuisen vaatteisiin, kuten yrittäjälle on sopivaa. Kristina kävi lomalla Turkissa ja joi drinkissään myrkkyä. Hänen munuaisensa lakkasivat toimimasta, eikä hän osaa pukeutua lääkkeiden tuoman ylipainon vuoksi. Rose-Marie on pikkuruinen nainen, joka kärsii kouluvuosien kiusaamisesta yhä. Kän piiloutuu paksujen vaatekerrosten alle. Solveig on ulkoilmaihminen, joka ottaa elämästä kaiken nautinnon irti. Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista muotinäytöksen tähtiä, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Todellinen yllätysraskaus. Lääkärit keskustelevat tänään ajankohtaisista asioista. Laulajatähtien kuolemat ja etenkin lausunnot kuolinsyistä saavat heidät mietteliäiksi. Vieraaksi saapuu entinen lapsitähti, joka on kokenut sekä halvaantumisen että viimeisimpänä rintasyövän. Vieraaksi saapuu myös transmies, joka sai kuulla olevansa raskaana. Nyt hän ja hänen kumppaninsa ovat kaksivuotiaan tyttärensä ylpeitä vanhempia. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Työmaa takapihalla. Charlie auttaa Sheltonia ja Jaynea rakentamaan uutta kotia entisen kotinsa takapihalle. Shelton keräilee moottoripyöriä ja uudesta pyörätallista tulee valtavan kokoinen. Pariskunta myös muuttaa viileään talliin rakennustöiden ajaksi.
14:00
Koiralle koti
Groot. Brandon ottaa uudet keinot käyttöön aran ja alistuvan mäyräkoirasekoitus Grootin koulutuksessa ja värvää avukseen Grootin tulevan perheen Chaka-koiran. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
14:30
New Yorkin luksuslukaalit
Luis 2.0. Kausi 4, 10/12. Luis palaa töihin uutena miehenä, Fredrik saa 300 miljoonan projektin ja Ryan kohtaa hankaluuksia töissä ja vapaalla. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
15:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:40
Enbuske360
Makuja ja elämää.
16:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Kansainvälistä meininkiä. Nyt kierretään maailmaa! Tarjolla on kana-chorizopaellaa sekä lihapullat polentan ja alla Norma -kastikkeen kera. Possupaistin tähteistä Jamie pyöräyttää kaksi katuruokaa, vietnamilaiset bánh mì -leivät ja meksikolaiset tacot. Jakson pikaruokana on kymmenen minuutin papu-herneleipä, ja päivän säästövinkki koskee yrttien hyödyntämistä.
17:00
Lemmen viemää
Kadonnut morsian. Isänsä uhkailuista huolimatta Poppy aikoo naimisiin rakkaan Wernerinsä kanssa. Nataschalla on oma yhteenottonsa Walterin kanssa. Ennen vihkimisen alkua Poppy kokeilee pakettiautossa olevaa kakkua, josta hänen on tarkoitus hypätä häissä esiin ja laulaa Wernerille. Kun Jonaksen silmä välttää, Mel hyppää rattiin kostoksi Jonakselle ja vie morsiamen mennessään. Samaan aikaan hääväki jo odottaa vihkipaikalla. Charlotte odottaa innokkaasti nuorta potilasta Burlgariasta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Waterloon taistelu. Kun Louise ja Milko Ostendorf remontoivat vanhasta viulutehtaasta modernin luksuskodin, yksi haaste oli ylitse muiden: heidän naapuriensa mielestä rakennuksen seinän jatkeen tiilivalinta rikkoi kaavoituslupaa. Syttyi vuosia jatkunut lakiopillinen taistelu, jonka viime metrejä Kevin pääsee seuraamaan. Brittiläinen realitysarja.
19:00
Muodin huipulle Timin kanssa
Kassillinen kangasta. Kausi 1, 1/13. Tutustumme 15 uuteen kilpailijaan ja kolmeen tuttuun kasvoon, jotka toimivat kilpailijoiden mentoreina. Keitä mentorit ovat? Kilpailijoilla on kuusi tuntia aikaa loihtia upea asukokonaisuus kassillisesta erilaisia kankaita. Tim Gunnin juontama sarja seuraa Muodin huipulle -sarjaan osallistuneita suosikkikilpailijoita valmentamassa joukkoa entuudestaan tuntemattomia muotisuunnittelijoita.
20:00
Keidas
Jakso 2. Metsäinen keidas Tommi Korpelan isän pihalle. Tommi haluaa yllättää isänsä ja tämän vaimon puutarhauudistuksella. Omakotitalon alapiha on laitettu kauniiksi, mutta yläpiha kaipaa piristystä. Marian järjestämässä puutarhajuhlassa yllättyy porukoiden lisäksi Tommi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Löytäjät
Kirsi Salo - Lastenhuone. Kausi 2, 5/10. Juontaja, valmentaja Kirsi Salo kutsuu Löytäjät töihin. Nuorempi lapsi Jesse saa oman huoneen ja sinne kaivataan tulevat vuodet kestävä sisustus. Jesse on jalkapalloilija ja kissatkin viihtyvät Jessen huoneessa. Mitä aarteita juontajat Uolevi ja Tea-Mariia käytettynä netistä löytävätkään ja mitä niistä pitää Jesse? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Fitnesspäiväkirjat
Janni pohtii ruokavalion ehdottomuutta ja käy sekä barre- , että salsatunnilla. Eevin on tullut aika pestä bikinifitnesskisojen jälkipyykkiä ja viedä Dan vihdoin kihlajaismatkalle yllätyskohteeseen! Nanna ja Jere saavat yllättäviä vieraita ja Oona spekuloi osallistumistaan tankotanssin SM ¿kilpailuihin.
22:00
Sinkkuelämää
Kiihkeitä kolmikkofantasioita. Kausi 1, 8/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K12 (seksi).
22:35
Frendit
Prinsessa Consuela. Phoebe kuulee, että hän voi muuttaa nimensä miksi haluaa. Rachel menettää työnsä, mutta saa tarjouksen Pariisista. Sallittu kaiken ikäisille.
23:05
Frendit
Estelle kuolee. Ross yrittää hankkia Rachelin työpaikan takaisin, mutta Rachelin tunteet saavat hänet muuttamaan mielensä. Phoebe kuulee Joeyn agentin kuolleen, mutta varoo kertomasta sitä Joeylle. Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
OC:n täydelliset naiset
Salaisuudet julki. Kausi 10, 24/24. Lisää kymmenennen kauden salaisuuksia nousee esiin, kun vuorossa on ennen näkemätöntä kuvamateriaalia kauden varrelta. Shannonin laihdutus on ollut pitkä ja kivinen tie. Ruoka on hyvää hänen leidilounaallaan, mutta jutut karkaavat navan alle. Heather taas vie kauhistuneen Meghanin Botox-hoitoon Terryn vastaanotolle, mutta ensin käydään aikuisten lelukaupassa. Tahitilla testataan hevosvoimia ja ihaillaan maisemia kostean baari-illan jälkeen. Vickin ja Brooksin yhteisestä tarinasta tihkuu pöyristyttäviä yksityiskohtia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.

Kello 24:00

00:35
Löytäjät
Kirsi Salo - Lastenhuone. Kausi 2, 5/10. Juontaja, valmentaja Kirsi Salo kutsuu Löytäjät töihin. Nuorempi lapsi Jesse saa oman huoneen ja sinne kaivataan tulevat vuodet kestävä sisustus. Jesse on jalkapalloilija ja kissatkin viihtyvät Jessen huoneessa. Mitä aarteita juontajat Uolevi ja Tea-Mariia käytettynä netistä löytävätkään ja mitä niistä pitää Jesse? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:05
Täydellinen Mrs. Vanderpump
En ole narttu!. Stassin ja Jaxin myrskyisä ero saa uuden käänteen, kun Jax alkaa tapailla toista SURin tarjoilijatarta. Stassi ei katso hyvällä ex-poikaystävänsä ja työtoverinsa läheisiä välejä, vaikka onkin itse yhä Frankin pauloissa. Lisa on saanut tarpeekseen henkilökuntansa oikuista, ja päättää ojentaa heitä kokouksessa. Stassi saa tuta nahoissaan, millaista on olla työtovereiden hyljeksimä. Scheanalla on ensimmäinen live-esiintyminen, joka päättyy yllättävissä merkeissä. Amerikkalainen reality-sarja.
02:00
Yön AVA