UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 30.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Marbellan täydelliset talot
Tilaa taiteelle. Sisustussuunnittelija Hayley Reed on melkoisen haasteen edessä: hänen on luotava asiakkaan mittavaan taidekokoelmaan sopiva sisustus näkemättä taideteoksia ennakkoon. Onnistuuko Hayley loihtimaan tilat, joissa arvokkaat teokset pääsevät oikeuksiinsa? Kiinteistönvälittäjä Caroline Armstrong esittelee barokkivaikutteista luksushuvilaa, jonka sisustukseen kuuluvat marmorilattiat ja -seinät sekä suunnittelija Roberto Cavallin luomat matelijannahalla verhotut vaatekaapinovet. Aurinkoiseen Marbellaan sijoittuva brittiläinen realitysarja avaa katsojalle ovet moniin alueen upeimpiin huviloihin ja tarjoaa katsauksen paikallisten rakennuttajien, sisustussuunnittelijoiden ja kiinteistönvälittäjien arkeen heidän yrittäessään toteuttaa varakkaiden asiakkaidensa kaikki toiveet.
10:30
Saaristoruokaa
Svartholman saaristopizza. Kausi 2, 5/10. Loviisan läheltä löytyy Svartholman linnoitussaari, joka on Harrin vierailukohteena tässä jaksossa. Svartholman kesäravintolassa Harri nauttii saaristohenkeen, mutta modernilla twistillä loihdittua pizzaa. Venematka jatkuu Pellinkiin, josta noudetaan kalastajalta rapusilakkaa. Saaristokeittiössä Harri valmistaa oman versionsa saaristolaispizzasta.
11:00
Mahdoton taloprojekti
Joanie ja Alex 2/2. Joanie ja Alex rakentavat unelmataloaan puiden siimekseen luontoa säästäen. He ovat erottaneet urakoitsijan ja hoitavat kaiken itse. Kokemattomuus kostautuu, virhearviointeja sattuu ja työt venyvät. Joanien laskettu aika lähestyy ja kärsimättömyys kasvaa.

Kello 12:00

12:00
Kodinkohentajat
Hyväntekijän hyväksi. Lincoln Beckford tekee Watfordissa töitä huono-osaisten nuorten kanssa. Hän auttaa nuoria ja heidän perheitään pääsemään takaisin jaloilleen ja inspiroi monia läheisiään. Jaksossa remontoidaan Lincolnin lempihuone sekä kahden lapsen huoneet. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
13:00
Brad stailaa
Työn hedelmiä. Brad stailaa kanadalaisen näyttelijän Shay Mitchellin upouudella toimistollaan. Juhlien suunnittelu saa Garyn paniikkiin ja Stevenin tarttumaan pulloon. Brad ja Gary matkustavat New Yorkiin osallistumaan Trevor-projektin juhlaan, ja Brad saa nähdä työnsä hedelmiä lehtien toimituksissa.
14:00
Brad stailaa
Juhlahumua. Kauden viimeisessä jaksossa Lindsay debytoi stailausassistenttina. Gary on uppoutunut juhlavalmisteluihin ja Brad tapaa kaukaa juhlia varten tulleita ystäviään. Jakso huipentuu Bradin ja Garyn suhteen tunnelmallisiin ja riehakkaisiin 10-vuotisjuhliin.
15:00
Neljä huonetta
Tolkienin takka. Tänään myyjät tarjoavat diilereille Doctor Who -sarjakuvien alkuperäistaidetta, taiteilijan tekemää hopeamaljakkoa, Las Vegasin tähtien signeeraamaa rumpukalvoa, alumiinille maalattua triptyykkiä, afrikkalaista taikakalua, norsunluisia survimia sekä J.R.R. Tolkienin talosta purettua takkaa.
16:00
Meidän häät
Cityglam-häät. Latvialaissyntyinen Tatjana ja nigerialainen, entinen jalkapalloammattilainen Isaac haluavat tyylikkäät juhlat kansainväliselle vierasjoukolleen. Parin häät vietetään hotelli Kämpissä. Uusinta.
17:00
Pientä mökkiremonttia
Jakso 6. Koski tl. ¿Mökki metsän keskellä¿. Annalla ja Jannella on sympaattinen kuivanmaanmökki Koski Tl:ssä. Perheenlisäyksen myötä Annan ja Jannen mökki on käynyt pieneksi ja haaveena olisi vaihtaa isompaan talviasuttavaan mökkiin. Koski tl:ään rientävät apuun suunnittelijat Niina Ahonen ja Riia Rauhala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Maajussille morsian
Osa 10. Kuhertelua lomalla!. Maajussit ovat saapuneet valittujensa kanssa Tahkolle lomalle ja on aika jättää hetkeksi arjen haasteet taakse. Onko rakkaussuhde syventynyt vai onko vaatimustaso liian korkea? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Mallikoulu
Mallikoulun viimeiset kolme oppilasta näyttävät taitonsa Lontoon muotiviikoilla. Dramaattisten päivien jälkeen selviää ketkä kaksi tyttöä ovat mukana Mallikoulun finaalissa.
20:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Sanna ja Teemu. Sanna on saanut kymmenessä vuodessa 40 lisäkiloa, joita hän alkaa sulattaa puolisonsa Teemun valmennuksessa. Teemu haluaa takaisin itsevarman ja iloisen Sannan, johon hän aikoinaan rakastui - sekä 10 000 euroa. Sarjan 2. tuotantokauden 1. jakso Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Shame (K16)
Brandon asuu New Yorkissa, jossa hän viettää aikaa surffailemalla pornoa ja tapaamalla prostituoituja. Tarve on kauan sitten muuttunut himoksi, mutta siitä huolimatta hän onnistuu elämään kohtuullisen normaalia elämää. Kun hänen emotionaalisesti herkkä nuorempi sisarensa ilmestyy maisemiin, Brandonin on pakko ryhdistäytyä. Ohjaaja: Steve McQueen, Iso-Britannia 2011. Pääosissa: Michael Fassbender, Lucy Walters, James Badge Dale, Nicole Beharie, Alex Manette. K16 (seksi).

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 79 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:00
Katmandu - taivaan peili
Tositapahtumiin perustuvassa voimakkaiden tunnelmien ja upeiden vuoristomaisemien draamaelokuvassa espanjalainen Laia opettaa köyhiä lapsia Nepalissa ja joutuu kamppailemaan kastiperinteen, korruptoituneiden virkamiesten ja järjestelmän välinpitämättömyyden kanssa. Mitä tapahtuu, kun Laia menee naimisiin tuntemattoman miehen kanssa voidakseen jatkaa oleskelua maassa? Ohjaus: Iciar Bollain, Espanja 2011 (99'). Pääosissa: Verónica Echegui, Sumyata Bhattarai, Norbu Tsering Gurung. K12 (seksi, ahdistus).

Arviot: IMDb 6.1
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten Tomatoes

Kello 24:00

01:00
Yön AVA