UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Perjantai 1.8.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Vartalo-ongelmia. Kymmeniä kiloja laihtunut Courtney ei osaa valita pukua, koska on epävarma vartalostaan. XL-kokoisella E´Tericalla taas riittää itsevarmuutta, mutta sulhanen on eri mieltä puvusta. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09:30
Tuhluriprinsessat
Velkaantunut vaimo. 25-vuotias Ashley ei häpeile satsata itseensä. Hän käyttää kauneushoitoihin, shoppailuun ja juhlimiseen sekä omat että aviomiehensä Scottin rahat. Scottin sisar on kyllästynyt kälynsä toimintaan ja pyytää Gailin laittamaan Ashleyn ruotuun. Ashleyn on kuitenkin vaikea ymmärtää, että hän ajaa törsäämisellään avioliittonsa karille. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
10:00
Hulluna leivontaan
Kakut juhliin. Eric Landard näyttää, miten tehdään juhlava genovalainen täytekakku, ja opettaa oxfordilaista perhettä leipomaan suklaa-praliinitäytekakun. Eric menee myös lehtikuvauksiin ja tekee kakun, jonka inspiraationa ovat kuninkaalliset häät. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
10:30
Jaksa paremmin
2/20. Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula kokee elämyksen kelluntahuoneessa. Juontaja Päivi Ukkola tutustuu islanninhevosiin. Uniosiossa selviää miten levottomasti radiojuontaja Oku Luukkaisen pedissä nukutaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11:00
Suomen kaunein mökki
Punkarjulla vierailemme Saimi Hoyerin luona ja kuulemme miten hänen mökistään tuli kakkoskoti tai jopa ykköskoti. Laura Ruohola tutustuu Kevätmessuilla tuoreimpiin mökkitrendeihin.Suomen kaunein mökki 2014 tittelistä kilpailevat 12 mökkikohdetta esitellään kaikki vielä lyhyesti uudestaan. Vielä ehdit äänestää omaa suosikkiasi Nelosen nettisivuilla. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Elixir
Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. 7. tuotantokausi. (22')
12:30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Koomikon kriitikot. Warren joutuu maistamaan omaa lääkettään, kun vieraat löytävät valituksen aihetta milloin mistäkin. Luvassa on mm. lohta, possunfileetä, juustokakkua ja lauluesitys. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13:00
Häähullut
Koe-esiintyminen. Erica ja Wil tapasivat Facebookissa. Häitä edeltävä viikko on täynnä itkua ja raivoa, mutta hankalimmat vastoinkäymiset pari kohtaa alttarilla. Krystal on antanut potkut morsiusneidoilleen, joten hän järjestää uusille ehdokkaille koe-esiintymisen. 8. tuotantokausi. (42') K7 (seksi, väkivalta).
14:00
Tyyliä vai ei
Vaatepsykologiaa. Azi on nuori sosiaalipsykologian professori, joka ei tyylinsä puolesta erotu opiskelijoistaan. Hän tarvitsee uuden, asemaansa sopivan tyylin, mutta ylianalyyttinen, tyyliasioita vieroksuva psykologi on hieman haasteellinen stailattava. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
15:00
Olet mitä syöt
Sydän kuntoon, Rob. Rob Whitehouse on vasta 29-vuotias, mutta hänen elintavoillaan sydänkohtaus voi iskeä milloin tahansa. Robille maistuvat varsinkin erilaiset juustot ja kaikenlaiset liharuoat. Gillian esittelee Robille sydänystävällisempiä vaihtoehtoja. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
15:30
Neljät häät Amerikassa
Tennareita ja muurahaisia. Morsiamet Anna, Nazia, Samantha ja Shannon arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voivatko tennarit ja muurahaiset murskata unelman voitosta? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
16:30
Unelmien talo
Tämänkertaisessa jaksossa tavataan sarjan sisustussuunnittelijat Heidi Puolitaival ja Heidi Sohlberg ja tehdään materiaalivalintoja. Kotimainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
17:00
Manhattanin äitiyskonsultti
Rosien synnytys. Emanuelly pelkää, ettei imetys toisen lapsen kanssa onnistu. Hän haluaa palkata imettäjän. Rosie ei ole valmistautunut oman tyttövauvansa tuloon, mikä viittaa johonkin suurempaan ongelmaan. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. (44') K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Taste
Ensimmäiset maistiaiset, osa 1/2. Karsinnat alkavat, ja tuomarit Nigella, Anthony, Ludo ja Malarkey saavat eteensä ensimmäiset annokset. Toiveikkaiden kokelaiden joukossa ovat muun muassa Charlie Sheenin henkilökohtainen kokki Khristianne ja juutalaiseen ruokaan perehtynyt kotikokki Jeanette. Sokkomaistiaisissa voi hyvin pärjätä harrastelijakin, sillä vain maku ratkaisee. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.
19:00
Neljät häät Amerikassa
Busseja ja poliisiautoja. Morsiamet Heather, Ethel, Yolanda ja Bonnie arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Häissä nähdään sekä kerrosbusseja että poliisiautoja. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
20:00
Valheen vangit
Virhe. Nainen saa selville, että hänen uusi poikaystävänsä on saanut menneisyydessä väkivaltarikostuomion. Nainen uskoo miehen puheet yhdestä menneisyyden virheestä.. Pian nainen joutuu salailemaan omia mustelmiaan ja väkivallan merkkejä. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (40') K12 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Kausi 3, jakso 39. Miranda ja Steve asuvat yhdessä erostaan huolimatta. Carrie törmää Kihoon, ja tämä vihjailee jättävänsä vaimonsa. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (29') K12 (seksi).
21:40
Sinkkuelämää
Kausi 3, jakso 40. Carrie kertoo Samanthalle hairahduksestaan. Charlotten hääsuunnittelmat ovat kompastua avioehtoon ja anoppiin. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (29') K12 (seksi).
22:20
Rakkauden FAQ
Kannattaako tunnustaa jos pettää? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Lorenz Backman, Simo Frangén, Laura Paloheimo ja Suvi West. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
23:15
Valheen vangit
Riippuvuus. Äiti antaa pojalleen rahaa ja tietää samalla rahoittavansa tämän huumeiden käyttöä. Äiti uskoo tekevänsä oikein kontrolloidessaan edes jotenkin poikansa käyttöä. Miehelleen hän ei uskalla puhua asiasta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41') K12 (päihteet, ahdistus).

Kello 24:00

00:10
Tosielämän L-koodi
Puskan pauloissa. Tunnelma käy kuumana lesbofestareilla, ja kaikki pussailevat toisiaan ristiin. Cori ja Kacy joutuvat vastaamaan tuntemattomien vauvauteluihin, mikä saa Corin tarttumaan pulloon. Kiyomi tekee valintansa Laurenin ja Alin välillä. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (52') K12 (seksi).
01:15
Protector
Bändäri. Usein poliisien seuraan Parker?s-baarissa tuppautunut nuori nainen löydetään kuolleena roskasäiliöstä, ja eräs murharyhmän rikostutkijoistakin joutuu epäiltyjen listalle. Lisäksi Davey saa makeaa mahan täydeltä ja Michelle joutuu pohtimaan sitoutumisasioita. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (40') K12 (ahdistus).
02:10
Neljät häät Amerikassa
Busseja ja poliisiautoja. Morsiamet Heather, Ethel, Yolanda ja Bonnie arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Häissä nähdään sekä kerrosbusseja että poliisiautoja. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
03:05
Victoria's Secret Fashion Show 2013
The Victoria's Secret Fashion Show 2013. Victoria's Secretin vuoden 2013 muotinäytöstä tähdittävät huippumallit Lily Aldridge, Adriana Lima ja Behati Prinsloo. Musiikista vastaavat Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World ja Neon Jungle. (42')
04:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV