UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 25.4.

06:00
SubChat
06:30
Astral TV
09:25
Eastenders
Painajaisten puu. Puistikkoon haudatun ruumiin löytyminen puhuttaa koko aukion väkeä. Vainajan henkilöllisyyden paljastuttua Lucasilla on kerrottavaa Deniselle. Roxy ja Ronnie yrittävät päättää, mitä tehdä Glendan suhteen, eikä Peggy malta olla pistämättä lusikkaansa soppaan. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Lemmen viemää
Kadonnut timantti. Doris pelästyy Kiran puheita ja uhkailee samalla mitalla. Kun Martin saa tietää tästä, hän pettyy ja syyttää Kiraa luottamuksellisesti kerrottujen tietojen hyväksikäyttämisestä. Konstantin antaa Doriksen kuulla kunniansa. Hän on kiireinen töidensä takia, ja Natascha lohduttaa itseään shoppailuterapialla turhautuessaan huomion puutteeseen. Doris ei saa keneltäkään tukea ja päätyy itsetuhoiseen ratkaisuun. Prinssi saapuu hotelliin häävalmistelujen vuoksi ja kappelissa sattuu ikävä onnettomuus. Alfonsin tahattomasti koominen video leviää netissä kulovalkean tavoin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
10:55
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:55
Ostoskanava Guthy Renker
13:55
Myytinmurtajat
Kuilun partaalla. Adam ja Jamie yrittävät rakentaa maailman suurimman Newtonin kehdon. Kari, Grant ja Tory selvittävät, voiko pieni lintu todella pudottaa kuilun partaalla keikkuvan auton. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
14:55
Malliduunarit
Näytön paikka. Kilpailu on edennyt finaaliin, ja mallit lähetetään sisäkön asuissa siivoamaan hotellihuoneita. Ovien takana kärkinelikkoa odottaa kuitenkin yllätys. Kilpailijat saavat viimeisen tilaisuuden tehdä vaikutuksen hotellin johtajiin, ja loppusuoralla on luvassa vielä yksi pudotus. Ratkaisevassa tehtävässä mallien on kerrottava hotellin työntekijöille, mitä Mandalay Bay merkitsee heille. Hetkeä ennen tärkeää esitystä mallien luokse saapuu vielä yllätysvieraita, jotka saavat heidän pasmansa sekaisin. Kuka hurmaa tuomarit ja voittaa 100 000 dollaria? Huippumalli Chrissy Teigenin juontama amerikkalainen realitysarja, jossa kahdeksan mallikaunotarta kilpailee pääsystä Las Vegasissa sijaitsevan loistohotellin mainoskasvoksi.
15:55
Jamie Oliverin helpot herkut
Yhden pannun ihme. Jamie Oliver saa vieraaksi tutkijaystävänsä Jimin, joka tekee usein ruokaa pelkän paistinpannun ja retkikeittimen avulla. Jamie opettaa, miten yhdellä pannulla loihditaan herkkuateriat myös keskeillä tiheintä metsää.
16:25
Eastenders
Painajaisten puu. Puistikkoon haudatun ruumiin löytyminen puhuttaa koko aukion väkeä. Vainajan henkilöllisyyden paljastuttua Lucasilla on kerrottavaa Deniselle. Roxy ja Ronnie yrittävät päättää, mitä tehdä Glendan suhteen, eikä Peggy malta olla pistämättä lusikkaansa soppaan. BBC:n tuottamassa suositussa draamasarjassa seurataan itäisessä Lontoossa sijaitsevan Albert Squaren naapuruston vilkasta arkea iloineen ja suruineen. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Lemmen viemää
Omantunnon äänet. Werner löytää tajuttoman Doriksen hotellihuoneen sängystä. Vaimon kuolema ratkaisisi ongelmat kertaheitolla, mutta hän ei voi olla toimimatta kuten kuuluu. Doris saa sairaalassa tietää pelastajansa nimen ja uskoo Wernerin rakastavan häntä edelleen. Jamal päättää pitää löytämänsä prinssin perintötimantin ja jättää hotellin kappelin. Onnistuuko Kira muuttamaan hänen mielensä? Lähtökuopissa pitkään ollut Martin tekee vihdoin päätöksensä, ja sen jälkeen tallin heinillä käy vilske. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Asunto 23
Kaikki nähty. Chloe huijaa Junen huikealle retkelle Hamptonsiin, mutta juhlatuulella matkaavan bilehileen suunnitelmat menevät mönkään: työpuhelua vahtaava June tylsistelee, entinen hurjapää-kaveri raataa kaksosten kanssa eivätkä Hamptonsin salaperäiset juhlatkaan ole niin salaperäiset. James ja Mark tukeutuvat toisiinsa elämän potkiessa päähän. Amerikkalainen komediasarja peräkyliltä New Yorkiin muuttavan sinisilmäisen Junen ja tämän moraalittoman uuden kämppiksen Chloen yhteiselosta. K7 (seksi).
18:30
Tunteet pelissä
Omantunnon kolkutuksia. Chase päätyy vieraan naisen kanssa sänkyyn, mutta nainen onkin hänen tuttunsa tyttöystävä. Julian kärsii omantunnon tuskista, eikä Brooke ainakaan helpota hänen oloaan. Clay kertoo Quinnille totuuden ongelmastaan ja hakeutuu hoitoon. Amerikkalainen draamasarja, jossa seurataan tiiviin ystäväporukan ura- ja ihmissuhdekuvioita. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:20
Pilanpäiten
Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
19:30
Kolme miestä ja tyttö
Pusun jälkeen. Kiusaantuneina Jess ja Nick tekevät kaikkensa vältelläkseen toisiaan kiihkeän suudelman jälkeen. Kun Cece osallistuu intialaiseen tilaisuuteen, josta aikoo napata tulevan aviomiehensä, Jess lyöttäytyy mukaan. Hän ei kuitenkaan aavista, että myös Ceceä piirittävä Schmidt pölähtää värikkääseen tapahtumaan Nick ja Winston vanavedessään. Soppa sekoittuu lisää, kun huonoa omaatuntoa poteva Jess soittaa paikalle Samin. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. K7 (väkivalta, seksi).
20:00
Simpsonit
Margen ja Homerin parisuhdeneuvot. Marge ja Homer päätyvät baseball -pelaaja Buck Mitchellin ja tämän seksikkään vaimon, Tabithan avioliittoneuvojiksi. Kun Buck yllättää Homerin hieromasta Tabithan niskaa, joutuvat molemmat liitot kriisin partaalle. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Miehen puolikkaat
Mutkia matkassa. Walden haaveilee auvoisesta tulevaisuudesta Katen kanssa, kunnes tulee mutka matkaan. Alan joutuu pinteeseen roolihahmonsa takia. Jakson vierailevana tähtenä nähdään Mila Kunis. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Poliisiopisto 1
Toimintakomedia, jossa poliisiopiston luovuttua pääsykokeista koulun valloittavat jos jonkinlaiset veijarit ja törttöilijät. Ohjaaja: Hugh Wilson, USA 1984. (95') Pääosissa: Steve Guttenberg, Bubba Smith, Leslie Easterbrook, G.W. Bailey, George Gaynes, Kim Catrall, Michael Winslow, David Graf, Bruce Mahler, Georgina Spelvin. K12 (väkivalta, seksi).

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 41 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:50
C.S.I. (K16)
Kiihkeä tutkija. Syrjäiseltä paikalta löytyvä joukkohauta liittyy tapaukseen, jonka Finn ottaa hyvin henkilökohtaisesti. Pian D.B. pelkää Finnin sooloilevan jo liikaa. K16 (väkivalta).
23:40
112
Kuopiossa toimintaa riittää niin poliisilla kuin pelastuslaitoksellakin. Hätäkeskuksessa tutustutaan tehtävänseurannan työtoimenkuvaan ja Porvoossa liikutaan tutun poliisipartion kyydissä.

Kello 24:00

00:40
Eurojackpot ja Jokeri
00:50
Grimm (K16)
Nukkumatti. Surutyötä läpikäyvät naiset menettävät näkönsä ja lopulta menehtyvät lähdettyään tuntemattoman mutta luottamusta herättävän miehen matkaan: Afrikasta Amerikkaan pyrähtänyt kärpäsen kaltainen Wesen elää nimittäin kirvoittamillaan kyynelillä sokeuttaen uhrinsa ja jättäen heidät räpiköimään pimeään. Jahti käy vaaralliseksi, kun kaikista Nickin selvittämistä tiedoista huolimattakin on pimeys pian nielaista myös hänet. Juliette pyytää Rosaleelta apua kamppaillessaan näkyjen kanssa. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 2. tuotantokausi. K16 (ahdistus).
01:40
Lain nimessä
Perhe on pahin. Aluksi tuttu kilpajuoksu pihoille ja aidoille. Sitten riidellään ja uhkaillaan läheisiä. K12
02:10
Eurojahti