UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 8.10.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Totuus satuttaa. Patrizian paljastus, että Milan isä onkin Friedrich, saa Leonardin suunniltaan. Voitonriemuisen Patrizian ylimielinen käytös ja Friedrichin sovitteleva asenne häneen eivät helpota tilannetta yhtään. Isä ja poika päätyvät väkivaltaiseen riitaan. Martin saa kohtalokkaan kirjeen, joka määrittää hänen tulevaisuuttaan. Nils hiipii salaa sairaalaan viettämään hääyötä tuoreen vaimonsa kanssa. Michaelkin yrittää järjestää romantiikkaa Cocon kanssa, mutta ei onnistu yhtä menestyksekkäästi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Unelmien koti
Seinillä vai ilman?. Titon ja Angien mielikuvitus joutuu koetukselle, kun unelman pitäisi löytyä purkutöiden jäljiltä olevasta talonrungosta tai laajennusta kaipaavasta törkyisestä pikkutalosta. Onneksi Jonathanin suunnitelmat todistavat, että remontti voi tehdä näillekin asunnoille ihmeitä.
15:00
Jamie Oliverin etniset herkut
Aistikas Andalusia. Tällä kertaa Jamie suuntaa makujen perässä Etelä-Espanjan Andalusiaan. Hän piipahtaa tapasbaarissa ja serranokinkkupuodissa nauttimassa suolapalaa, ja valmistaa jättipannulla paellaa koko kylälle. Jamie löytää tiensä myös karmeliittaluostariin, joka on kuuluisa pikkuleivistään. Makulöytöretkien ohessa Jamie perehtyy härkätaisteluperinteeseen ja nauttii kuvankauniista maisemista. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 2/6.
16:00
Ruotsin surkein kuski
Finaali. Kausi 5, 10/10. Ruotsin kahdeksan huonointa kuskia saa tehovalmennusta autoilun ammattilaisilta. Koetuksella on ajotaitojen lisäksi yhteispeli pelkääjän paikalla istuvan kaverin kanssa. Nyt kuskit pääsevät esteradalle, pysäköintipaikan etsintään ja liukkaalle tielle. Kaupungissa suoritetun inssiajon jälkeen selviää, kuka on Ruotsin surkein kuski. Ruotsalainen realitysarja. Uusinta.
17:00
Walker, Teksasista
Sateenkaarisoturi. Walkerin heimon päällikkö Six Feathers löytyy kaivosta kuolleena hikimajaseremonian jälkeen. Intiaanipäällikön poika Billy epäilee, ettei kuolema ollut mikään onnettomuus. Billy vie kuolleen isänsä kirkosta ja hautaa hänet perinteisin menoin. Hän saa poliisit kannoilleen ja pakenee heitä metsään. Walker ja Trivette yrittävät löytää Billyn ja selvittää, mistä oikein on kyse. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Tappava sukellus. Adam ja Jamie testaavat, miten turvallinen toimintaelokuvista tuttu pakokeino hypätä katolta roskikseen on. Kari, Tory ja Grant tutkivat entisaikojen sukelluspukuihin liittyvän karmean kuoleman myyttiä. Viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Lelusensaatio. Hämäräperäinen lelufirma tuo Springfieldin joulumarkkinoille uuden suosikkilelun. Vierasäänet: Gary Coleman, Tim Robbins, Joe Mantegna, Clarence Clemons. K12
19:30
Kolme miestä ja tyttö
Kultakaivos. Kausi 4, 7/22. Nick esittää olevansa homo, jotta Jessin uusi poikaystävä ei saisi tietää ex-pariskunnan asuvan edelleen yhdessä. Cece harkitsee rintojen pienennysleikkausta, ja Schmidt on uutisen johdosta täysin poissa tolaltaan. Winston tekee kärsivällistä pohjatyötä valloittaakseen naapurin hemaisevat neitokaiset, mutta Coach kannattaa suoraviivaisempaa toimintaa. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Äitiobservaatio. Sheldon näkee vahingossa äitinsä miehen kanssa. Siinä onkin sulattelemista. Raj järjestää ystävilleen viihdettä ja saa heidät miettimään tulevaisuutta pitkälle eteenpäin. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Kehän kuningatar. Vapaaottelija Chuck Liddey tähdittää jaksoa, jossa Marge löytää itsensä taistelukehästä. Jos Marge voittaa haasteen, käy hänen toiveensa väkivaltaisen lajin lopettamisesta toteen. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Kurjat kuppilat
La Granada Divino. Kausi 6, 3/4. Gordon yrittää saada upouuden ravintolan menestymään kauniissa Gaucínin vuoristokylässä Espanjassa. Kokematon omistajapariskunta syyttää kokkia, joka yrittää epätoivoisesti pitää langat käsissään. Onko ravintolan taru lopussa ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa? Englantilainen realitysarja.
22:00
Antti Holma Show
Raha. Kausi 1, 3/8. Antin kartanossa luksus paljastuukin kissankakaksi, Facebook-kirppisten ylläpitäjät julmureiksi ja Sauli Niinistö politiikan Katri-Helenaksi. Vieraina Katja Ståhl, Reino Nordin ja Anna Dahlman.Musiikkivieraana Yona. Komediallinen keskusteluohjelma. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:00
Catfish - deittihuijarit
Kuka huijaa ja ketä?. Kausi 2, 3/16. Ramon on kuukausien ajan pitänyt yhteyttä Paolaan, johon hän sanoo rakastuneensa korviaan myöden. Hän on osoittanut rakkautensa myös rahalla. Ramon haluaa tavata tytön kasvokkain, mutta kuvio osoittautuu sekavammaksi kuin miltä aluksi näyttää. Kuka valehtelee, ja mikä on totta? Yhdysvaltalaisessa realitysarjassa itsekin deittihuijauksen kohteeksi joutunut Nev Schulman auttaa nettisuhteessa olevia ihmisiä selvittämään totuuden henkilöiden internetissä tapaamista ihastuksista.

Kello 24:00

00:00
Zoo
Tuholaispulma. Kausi 1, 8/13. Rotat valtaavat rahtialuksen, joka löytyy myöhemmin ajelehtimasta USA:n itärannikon tuntumasta. Jackson tovereineen kiiruhtavat tutkimaan tapausta, mutta laiva seilaa tyhjillään. Minne tuhatpäinen jyrsijälauma on kadonnut? Yhdysvaltalainen menestysromaaniin perustuva jännityssarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:00
Bones (K16)
Nainen sviitissä. Hotellissa tapahtunutta räjähdystä epäillään kolumbialaisen huumekartellin työksi. K16
01:55
Lainvalvojat
1. Lainvalvojien kolmannen tuotantokauden avausjaksossa tehdään suomalaista TV-historiaa. Kausi käynnistyy tunteita kuohuttavalla jaksolla, jossa lokakuussa 2010 suomalaisia puhuttaneeseen julmaan raiskaustapaukseen pureudutaan ensimmäisistä siihen liittyvistä hätäpuheluista lähtien. Jakson edetessä katsojat pääsevät seuraamaan tapahtuman etenemistä aina kiinniottoon ja oikeudenkäyntiin saakka. Myös rikoksen uhri antaa omissa puheenvuoroissaan urheasti kasvot sille, millaista on elää loppuelämänsä raiskattuna naisena. K12 (ahdistus).
02:25
Voittostudio