UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 20.12.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
10:00
Ostoskanava Guthy Renker
11:00
Moderni perhe
Tasapainoilua. Claire yrittää saada kaksi tytärtään mahtumaan samalle matikan kurssille, mikä on helpommin sanottu kuin tehty. Phil opettelee nuorallakävelyä sokerihumalaisen Luken avustuksella. Cam ja Mitch ryhtyvät mehupaastolle, mikä johtaa noloon tilanteeseen Mitchin pomon kutsuilla. Jay ja Manny hämmentyvät pahan kerran yllättäessään Glorian kenkä suussaan. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Moderni perhe
Ovelta ovelle. Claire yrittää innostaa perhettään keräämään naapurustosta nimiä turvallisemman liikenteen puolesta. Jay yrittää koulia Mannystä myyntimiestä ja Mitch yrittää totutella Camin aiheuttamaan kaaokseen. Kaikilla kolmella yrittäjällä riittää energiaa, mutta tulos ei välttämättä vastaa odotuksia. Onneksi Luke ja Phil pääsevät sentään YouTube -suosikeiksi. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Miehen puolikkaat
Kalju apina. Charlie ja Alan setvivät lapsuuttaan. Rose lupautuu terapeutiksi. Amerikkalainen komediasarja. K7
12:30
Miehen puolikkaat
Hautajaiset. Charlien ja Alanin ex-isäpuoli kuolee ja pojat lähtevät äitinsä kanssa hautajaisiin. Amerikkalainen komediasarja. K7
13:00
Miehen puolikkaat
Kyyhky. Alanin äiti penää oikeuksiaan isoäitinä, joten Jake lähtee hänen luokseen yökylään. Amerikkalainen komediasarja. K7
13:30
Miehen puolikkaat
Vanha luuska. Alan riemuitsee uudesta autostaan. Charlie varoittelee, ettei äidin lahja ehkä ole ihan pyyteetön. Amerikkalainen komediasarja. K7
14:00
Pomo piilossa
Epämukavuusalueella. Mediaratkaisuja markkinoivan Mood Median pääjohtaja Lorne Abony on tottunut pyörittelemään lukuja työssään, mutta nyt miestä odottavat toisenlaiset työtehtävät. Akateemisesti ansioitunut bisnesmies kokeilee asiakastuessa työskentelyä, asennustöitä ja laitteiden kokoamista. Isästään nuorena vieraantunut Lorne tapaa myös kohtalotoverin, joka saa hänet pohtimaan isäsuhdettaan uudessa valossa. Amerikkalaisessa realitysarjassa yrityspomot soluttautuvat tavallisten työntekijöiden joukkoon nähdäkseen, kuinka heidän yrityksensä toimivat alaisten näkökulmasta.
15:00
Top Chef
Riemukas kalaretki. Kilpailijat heräävät aamuvarhain ja lähtevät Montaukiin kalastamaan. Tietyt kilpailijat alkavat käydä toistensa hermoille, eikä joukkueisiin jako ilahduta jokaista, mutta kalastamisen riemu tarttuu lopulta kaikkiin. Viiden tunnin kalastusurakan jälkeen siirrytään rannalle ruoanlaittopuuhiin. Useimmat kilpailijat valmistavat oman ruokalajin itse saalistamastaan kalasta, mutta yksi joukkue päättää keskittää voimansa yhteen yhteiseen ruokalajiin. Onko se viisas ratkaisu? Vierailevana tuomarina toimii kaloihin erikoistunut kokki Kerry Heffernan. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
16:00
Dieetit vaihtoon!
Emma ja Robert. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa noutoruokaa ja olutta rakastava Emma ja luuviulu Robert. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Emma Woolf paneutuu uuteen syömishäiriöiden nettiterapiaan. Brittiläinen realitysarja.
17:00
Kuukauden parhaat sekunnit
17:05
Ensisilmäyksellä
Oudot ystävyydet. Barney tuohtuu Tedille ja juoksuttaa bestmaniaan. Lily kyhää ikävissään korvike-Marshallin, joka pääsee myös ratkomaan Barneyn ja Tedin riitaa. Naisia vihaava Robin yrittää löytää itselleen ystäviä, mutta kaikissa ehdokkaissa tuntuu olevan jotakin vikaa. Jaksossa nähdään Karate Kid -elokuvasta tuttu William Zabka. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
X Factor UK
Joulutunnelmissa. Jouluisissa tunnelmissa ovat kilpailijat esittävät kukin kaksi kappaletta. Listalle on päässyt sekä joululauluja että muita suosikkibiisejä. Mukana ovat muiden muassa kappaleet All I Want for Christmas Is You, O Holy Night, Please Come Home for Christmas, Story of My Life ja Wrecking Ball. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.

Kello 18:00

19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Catching Hell
Vakavia virheitä. Rick ja Chuck etsivät kuumeisesti uutta sukeltajaa veneeseen. Ritchie kiukuttelee huonon sukelluksen päätteeksi. Lisa ja Danjar epäonnistuvat pahanpäiväisesti, ja kapteeni saa paljon ajateltavaa.
20:00
Top Gear
Seikkailu Afrikassa. Tässä erikoisjaksossa Hammond, May ja Clarkson matkaavat Afrikkaan halvoilla farmariautoilla ja saavat yksinkertaisen haasteen. Heidän on ajettava autonsa ehjinä Niilin lähteelle. Kurjan hotelliyön jälkeen kaverukset päätyvät rohkeaan ratkaisuun ja muuttavat farmariautot matkailuautoiksi, joissa he voivat yöpyä.

Kello 21:00

21:00
Tappava ase 4 (K16)
Komediallisen toimintasarjan neljännessä osassa vauhtikaksikko jatkaa yhteistyötään tyrmäävän naistutkijan kanssa mutkikkaassa jutussa aasialaista rikollisperhettä vastaan. Ohjaaja: Richard Donner, USA 1997. Pääosissa: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Rene Russo, Chris Rock, Jet Li. K16 (väkivalta).

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 52 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:20
C.S.I. (K16)
Vetoketju. Poliisi löytää eräästä talosta verta ja outoja hylsyjä, mutta ruumista ei näy missään. Aseita sen sijaan riittää. Pian paikalle ilmestyy FBI ja käy ilmi, että murha-ase on hyvin harvinainen ja vaarallinen. Se on varastettu armeijan varastosta Pakistanista ja asiaan on sekaantunut yksityinen turvafirma. Vierailijoina: Grant Show (Melrose Place), Annabeth Gish (Salaiset kansiot) ja Titus Welliver (Good Wife). Amerikkalainen rikossarja, jossa seurataan Las Vegasin poliisin rikospaikkatutkijoiden toimintaa. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:15
Grimm
Grimmin perintö. Kuolemansairas vanhempi mies poikineen on saapunut Portlandiin Nickiä etsimään. Isäänsä hieman hulluna pitävä poika epäröi yhteydenottoa, kunnes verenhimoinen Hundjäger hyökkää heidän hotellihuoneeseensa. Mies ja poika pakenevat paikalta jättäen poliisin ihmeteltäväksi ruumiin, jonka kämmentä koristaa erikoinen tatuointi... Renard viettää laatuaikaa Adalindin hotellihuoneessa, muttei silti voi olla epäilemättä jotain outoa olevan suunnitteilla. Ylikomisarion ominaisuudessa hän laittaa Wun seuraamaan Adalindin menemisiä. Rosalee saa pahoja aavistuksia lähestyvistä häistä. Amerikkalainen kauhusarja, jossa grimmeihin kuuluva rikostutkija näkee tunnettuihin taruihin pohjautuvia olentoja hyödyntäen taitoaan rikostutkimuksissa. 3. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:10
Voittostudio