UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 28.12.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Upeat skandikodit
Sauna ja laituri. Tanssin ja show´n parissa työskentelevä pari etsii uutta kotia ja treenitilaa. Olisiko muurien ympäröimä keltainen rapattu talo ja kaunis puutarha terasseineen ja pihasaunoineen heidän toiveiden täyttymyksensä? Kööpenhaminan vanhassa kerrostalossa on viehättävä huoneisto, jossa on säilynyt monia kauniita ja hauskojakin alkuperäisratkaisuja. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
10:05
Marbellan täydelliset talot
Loisteliasta luksusta. Kiinteistönvälittäjä John Davies ottaa listoilleen ainoastaan alueen hienoimpia ja kalleimpia kohteita. Tällä kertaa hän esittelee valtavaa luksushuvilaa, jonka tontilla on myös vierastalo, henkilökunnan asuintalo, uima-allas vesiputouksineen ja luolineen sekä suihkulähteitä. Sisustussuunnittelija Sally Blackshaw pääsee uudistamaan kymmenen vuotta vanhan andalusialaistyylisen huvilan sisustuksen lattiasta kattoon. Aurinkoiseen Marbellaan sijoittuva brittiläinen realitysarja avaa katsojalle ovet moniin alueen upeimpiin huviloihin ja tarjoaa katsauksen paikallisten rakennuttajien, sisustussuunnittelijoiden ja kiinteistönvälittäjien arkeen heidän yrittäessään toteuttaa varakkaiden asiakkaidensa kaikki toiveet.
11:00
Marbellan täydelliset talot
Veden viehätys. Sisustussuunnittelija Hayley Reed ottaa vastuulleen suuren projektin: valtava huvila kaipaa Hayleyn perfektionistista otetta ja näkemystä. Vesiteeman ympärille rakennettua huvilaa ympäröi vallihauta ja sisustuksen viimeistelee suuri akvaario. Kiinteistönvälittäjä Gianni Ruysseveldt pyrkii hurmaamaan asiakkaansa huippupalvelulla ja limusiinikyydeillä. Tällä kertaa hän esittelee asiakkaalleen huipputyylikästä kaupunkikotia kattoterasseineen sekä suurta andalusialaista huvilaa. Aurinkoiseen Marbellaan sijoittuva brittiläinen realitysarja avaa katsojalle ovet moniin alueen upeimpiin huviloihin ja tarjoaa katsauksen paikallisten rakennuttajien, sisustussuunnittelijoiden ja kiinteistönvälittäjien arkeen heidän yrittäessään toteuttaa varakkaiden asiakkaidensa kaikki toiveet.

Kello 12:00

12:00
Kodinkohentajat
Saattohoitaja Di Turner. Tässä jaksossa kohennetaan väsymättömän saattohoitaja Di Turnerin olohuonetta, ruokasalia ja talvipuutarhaa. Di saa lisää tilaa ja poikakin oman tilan pienoismalleilleen. Brittiläinen tosi-TV -sarja.
13:00
Kodinkohentajat
Hengenpelastajan sisustusurakka. Sue Eagle tekee väsymättä vapaaehtoistyötä kahdessa eri järjestössä ja on auttanut pelastamaan lukuisia ihmishenkiä. Hän on aina auttamassa muita, joten oma koti on jäänyt taka-alalle. Mitä Sue sanoo, kun ihmiset, joita hän on auttanut, tulevat tekemään remontin hänen kotiinsa? Brittiläinen tosi-tv-sarja.
14:00
Kaappaus keittiössä
Kun ennakkoluulot ohjaavat elämää. Vantaalla asuva Mira on kolmen lapsen äiti ja terveydenhoitaja. Perheen ruokailut ovat kamppailua sillä nuorempi tytär ei syö oikein mitään. Äidin on vaikeaa nähdä, että hänen omat rajoitteensa ovat siirtyneet lapsille. Rajoitteet eivät kuitenkaan ole ehdottomia, sillä lapset syövät hyvin muualla vieraillessaan. Onko ennakkoluuloissa kyse opitusta mallista? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:50
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:00
Kodinkohentajat
Hyvyys palkitaan. Sotaveteraani Allen Parson on Irakin sodassa vammautunut sotilas, joka toimii aktiivisesti hyväntekeväisyysjärjestöissä. Tällä kertaa häntä itseään autetaan yllättävällä erittäin mieluisalla tavalla. Pyörätuolilla liikkuvan Allenin elämää helpotetaan yksinkertaisilla muutoksilla, jotka tuovat huoneisiin lisää valoa ja avaruutta.
16:00
Koiralle koti
Sadie. Brandonin pitää opettaa saksanpaimenkoirasekoitus Sadie löytämään kaupungilta kotiin, jotta se voi ruveta palveluskoiraksi Alzheimerin tautia sairastavalle Junelle. Onnistuuko Brandon aivan uudenlaisessa tehtävässä? Amerikkalainen koirankoulutussarja.
16:30
NYC:n täydelliset naiset
Jotain hälyttävää Harryssa. Joshilla ja Kristenillä on ensimmäinen käynti parisuhdeterapeutin luona. Tohtori Fuller korostaa keskinäisen kommunikoinnin tärkeyttä. Ramona ja Mario saattavat Avery-tyttärensä matkaan, sillä tämä aloittaa collegen Atlantassa. Ramona ei käsitä ajan nopeaa kulumista! Aviva avustaa erästä Bostonin maratonissa loukkaantunutta naista valitsemaan jalkaproteesin. Seksikkääksi ja elämänhaluiseksi itsensä edelleen tuntevan Carole Radziwillin 50-vuotissyntymäpäivä lähestyy. Heather hoitaa juhlajärjestelyt, sillä prinsessa itse on Lontoossa "Widow's Guide to Sex & Dating" -kirjansa turneella. Party pidetään Manhattanilla, ja siitä tulee näyttävä seurapiiritapahtuma tyyliin "Midnight in the Garden of Good and Evil". LuAnn itkee Jacques-suhteensa päättymistä, mutta Carole sanoo, että hänen juhlissaan saa kyynelöidäkin. Harryn ja Sonjan rakkaus aktivoituu, ja Sonja saa Harrylta lupausten lisäksi sormuksen. LuAnn ja Heather esittävät yhteislaulua, joka muistuttaa lähinnä varisten dialogia. Kun Harry pysähtyy kierroksellaan LuAnnin luo, tämä sanoo: "Harry, tiedoksesi vain, että olen nyt single. Lähdetään!" Missä on Sonja? Amerikkalainen realitysarja.
17:30
NYC:n täydelliset naiset
Kaiken kokenut Manhattan kohahtaa. Sonja on sängyn oma, sillä hän nyrjäytti nilkkansa lähdettyään Carolen juhlista Harryn ja LuAnnin perään. Kristenistä tulee Joshin firman mainoskasvo. Hän on kuvauksissa iloinen ja kaunis ammattilainen, ja Josh on ylpeä vaimostaan. Carole rentoutuu Heatherin ja Kristenin kanssa puhumalla remontistaan ja Aviva Drescherin mielenterveydestä. Ramonan kanssa hän rentoutuu puhumalla miehistä: "He tosiaan pitävät blow-jobista. Ajattele, addiktoimalla miehen siihen kuittaat avioerojen määrän nollille." Sonja kokoaa vaurioituneen sielunsa ja järjestää Team Sonja -juhlan. Ovatko Harry ja LuAnn listalla? Ovat. Ovatko he rakastavaisia? Eivät. Listalla on myös piireihin palaava Aviva. Vai onko paluuta leidillä, joka väittää astmadiagnoosiaan lääkärinsä valheeksi, heittelee röntgenkuvia ympäriinsä, huutaa, kirkuu, syyttää ja - irrottaa jalkaproteesinsa. Tekojalka lojuu lattialla, ja tiimi, joka on kuin "kaiken nähnyt Manhattan" pienoiskoossa, kohahtaa. Carole ja ystävät kommentoivat: "Sinulla viiraa, Aviva! Tarvitset hoitoa. Tämä ei ole viimeinen pisara, vaan viimeinen jalka!" Amerikkalainen realitysarja. - 6. tuotantokauden päätösjakso ennen kolmea yhteenkokoontumisjaksoa.

Kello 18:00

18:25
Pilanpäiten
Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
18:35
Valtiatar
Veri virtaa. Katolisen kirkon julma inkvisitio kylvää kauhua Ranskan protestanttien keskuudessa. Ahdingossaan nämä käyvät vastahyökkäykseen, ja Francisin painiskellessa lordi Narcissen kanssa Mary ja Condé pyrkivät estämään verisen uskonsodan maan sisällä. Kuningataräiti Catherine pyrkii naittamaan Clauden baijerilaiselle aateliselle, mutta miksi hän haluaa tyttärensä pois hovista niin pontevasti? Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. Toinen tuotantokausi. K12
19:30
Löytäjät
Asuntoauto. Kumpi juontaja löytää paremman asuntoauton nuoren sirkusnaisen opiskelukämpäksi? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Erilaiset perheet
Karttuset. Karttusten perheessä eletään muutosten kesää. Perheen nuoret ovat kasvaneet teineiksi ja vanhemmat yrittävät pysyä muutoksessa mukana. Normaalia haastavammaksi asian tekee se, että kaikki viisihenkisen perheen jäsenet ovat lyhytkasvuisia. Perusarjessa tulee usein haasteita vastaan, sillä ruokakaupat ja vaatteet on mitoitettu pidempien mittojen mukaan. Tänä kesänä perheen 15-vuotta täyttävälle Karitalle etsitään rippijuhliin näyttävää mekkoa. Karita haaveilee myös mopokortista ja omasta moposta.
20:50
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.

Kello 21:00

21:00
Kosto
Yhteys. David alkaa vähitellen ymmärtää, että Emilyn ja Victorian välillä on tapahtunut jotain peruuttamatonta, ja ettei hänen välinsä tyttäreensä tule ehkä koskaan entiselleen. Margaux päättää jättää valehtelevan Dannyn ja keskittyy kostamaan Louiselle. Siihen hän tarvitsee kuitenkin Nolanin apua, eikä Nolan ole vielä valmis irrottautumaan baaristaan tai orastavasta ystävyyssuhteestaan Louiseen. Louise näkee tilaisuutensa koittaneen, kun Victoria makaa sairaalassa ja Margaux'kin on päästänyt otteensa Dannysta. Jack ei haluaisi olla mukana Benin tutkimuksissa, mutta joutuu vedetyksi vielä syvemmälle tilanteeseen, kun FBI:n agentti tulee auttamaan ruumiin taustojen selvittelyssä. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi. K12 (ahdistus, väkivalta).
22:00
Rimakauhua ja rakkautta
Vihoviimeisiä nöyryytyksiä. Pete ryhtyy toimeksiantajansa pyynnöstä valokuvaamaan salaa. Onko kohde kiinalainen? Tilinteon hetki lähestyy. Brittiläinen komediallinen draamaklassikko keskittyy kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin Manchesterin vilskeessä. Sarjassa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla heidän selviytymistään ihmissuhdekriisien ja elämän pyörteiden keskellä. Pääosissa mm. James Nesbitt ja Helen Baxendale. K12
23:00
Tervetuloa Ruotsiin!
Suhteet katkolla. Yllättävä perhetapahtuma estää Brucen ja Emman suunnitelmat muuttaa takaisin Yhdysvaltoihin. Bruce opettaa Bengtiä flirttailemaan. Emma antaa ystävälleen luvan yöpyä pariskunnan sohvalla, ja Bruce järkyttyy kun saa selville, että kyseessä on Emman entinen poikaystävä. Vieraileva tähti: Malin Åkerman (Watchmen). Amerikkalais-ruotsalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Moderni perhe
Sydänsuru. Dunphyilla podetaan hieman erilaisia sydänsuruja, kun ystävänpäivän kynnyksellä Clairella todetaan sydämessä pieni rytmihäiriö. Potilas itse tosin ei diagnoosistaan huolestu. Mitch ja Cam puolestaan juhlistavat Valentinuksen päivää railakkailla bileillä, joiden jäljiltä nurkista löytyy muiden muassa pinkiksi värjätty kissa sekä Haleyn ex-poikaystävä. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Moderni perhe
Tukka hyvin. Luokkakokouksessa Claire kohtaa pitkästä aikaa entisen professorinsa, jonka kanssa hän heilasteli opiskeluaikoinaan. Mitchin ja Camin valokuvaustuokio Lilyn ja Joe-vauvan kanssa saa nolon käänteen. Jayn tärkeä keilaturnaus lähestyy. Jaksossa vierailevat Emmerdalesta tuttu Maxwell Caulfield ja Pulmusissa näytellyt David Faustino! Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
House
Chase. Käytyään lähellä kuolemaa Chase pohtii Housen tiimiin palaamista. Hänen potilaakseen tulee olkapäästä kipuileva nainen, joka saa neurologisia oireita ja alkaa oksentaa. Nainen on päättänyt antaa nunnalupauksensa, mutta hoitosuhteen aikana Chase kiintyy potilaaseensa. Mustalla huumorilla höystetty amerikkalainen draamasarja. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:20
Yön AVA