UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 28.6.

06:00
Aamun AVAus
07:30
Lemmen viemää
Yllätyskihlajaiset. Tuore kihlapari, Luisa ja Sebastian, suuntaa toisilleen valmistelemiensa yllätysten luo. Mökillä jo lauenneet ruusunterälehtikanuunat ihmetyttävät kuitenkin Sebastiania. Tina järjestää kihlaparille yllätyskihlajaiset. Friedrichkin saapuu paikalle onnittelemaan tytärtään - ja tietysti myös piikittelemään ex-vaimoaan. Clara on allapäin kuullessaan Adrianin aikeista lähteä ostamaan hotellia Mallorcalta. Hän tulee vihjanneeksi, että Fürstenhof saattaa olla myös pian myynnissä talousvaikeuksien vuoksi. Friederike puolestaan tekee Michaelille ehdotuksen. Jos Michael suostuu, hän lupaa häipyä. Voiko naisen sanaan kuitenkaan luottaa? Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Remontilla rahoiksi
Kulissien takana. Kausi 7, 17/65. Katsaus viikon tapahtumiin. Mitä tuomarit oikeasti ajattelivat, ja mitä kulissien takana tapahtui? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
10:10
Upeat skandikodit
Onnettaren apuna. Kausi 11, 4/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Pernille Sams esittelee upean talon rantatontilla. Bettina Schriver etsii kotia huippumallille. Jan Fog tapaa pariskunnan, joka on yrittänyt myydä talonsa itse. Tanskalainen realitysarja.
10:45
Muodin huipulle
Finaali, osa 2/2. Kausi 12, 14/15. Yhdysvaltain lahjakkaimman muotisuunnittelijan valinta on loppusuoralla. Vielä kaksi päivää ennen loppukilpailua neljä finalistia Alexandria, Bradon, Dom ja Justin saavat viimeisen suunnittelutehtävän. Jännitys kohoaa ja viime hetkillä sattuu kohtalokas haaveri. Finaalin vierailevana tuomarina toimii Scandal-draamasarjasta tuttu näyttelijä Kerry Washington. Lincoln Centerin pitkällä catwalkilla nähdään upea kavalkadi luomuksia ja paras suunnittelija voittaa. Amerikkalainen fashion-realitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
11:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Beverly Hills, 90210
Kuuluisuuden kirous. Kausi 1, 17/23. Brandon saa sattumalta osan TV-sarjasta ja hänestä tulee välittömästi julkkis koulussa. Sarjan teinitähti Lydia Leeds tuntuu kuitenkin käyttävänsä Brandonia vain koston välikappaleena. Brenda saa julkisuutta esittämällä Lavernea, kun hän tuuraa Brandonia Beach Pitissä. Amerikkalainen draamasarja Beverly Hillsin hienostoalueella asuvien teinien kiemuraisista ystävyyssuhteista ja värikkäästä rakkauselämästä. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Villiä menoa Vegasissa. Adrienne kutsutaan miehensä kanssa Lääkärit-ohjelman vieraaksi. Lisa vie tyttärensä hääpukuostoksille, minkä jälkeen tyttöporukka suuntaa Las Vegasiin viettämään riehakkaita polttareita. Taylor ja Lisa viettävät laatuaikaa yhdessä, ja Lisa antaa kuuman sylitanssin miesstripparille. Myös Adrienne on Vegasissa pitämässä hauskaa oman ystäväjoukkonsa kanssa. Beverly Hillsissä Kim itkee Kylen olkaa vasten, koska pelkää menettävänsä lapsensa uuden miesystävänsä takia.
15:00
Kardashianit
Uusi manageri. Kausi 6, 9/16. Kendall ja Kylie päättävät pilailla Krisin kustannuksella ja valehtelevat palkanneensa Scottin managerikseen. Tanssitaidoton Kim päättää mennä tanssitunnille, mutta kokemuksesta tulee nöyryyttävä. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
15:30
Kardashianit
Ulkonäköpaineita. Kausi 6, 10/16. Bruce haluaa viedä koko perheen lomalle Bora Boralle hänen ja Krisin 20-vuotishääpäivän kunniaksi. Krisiä ahdistaa ajatus bikineihin pukeutumisesta, joten hän käy plastiikkakirurgilla. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
16:00
Lemmen viemää
Uusi osakas?. Nataschan veri alkaa kiehua, kun hän kuulee Friederiken kiristyksestä. Hän on jo antamassa Friederiken kuulla kunniansa, kun tämä kertoo hänelle uusimmista koetuloksista. Natascha päätyykin tekemään Michaelille odottamattoman ehdotuksen. Adrianin tarjous ostaa osa hotellista saa Friedrichin ja Wernerin jälleen korottamaan ääntään toisilleen. Kaksikon kireät välit saavat Adrianin jo epäröimään tarjoustaan. Clara tekee kuitenkin kaikkensa, jotta mies pitäisi tarjouksestaan kiinni. Luisa ja Sebastian alkavat valmistella häitään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (seksi).
17:00
Jamien lohturuokaa
Muilla mailla vierahilla . Kausi 1, 6/6. Jamie Oliver tekee omat versionsa neljästä lohturuokaklassikosta. Tarjolla on jerk-mausteseoksella kuorrutettua kinkkua paistettujen kananmunien ja perunoiden kera, rapulinguinea ja kanashawarmaa. Jälkiruokapuolelta on vuorossa nougat-suklaakakku, jonka kasaamisessa auttavat Jamien vanhimmat tyttäret Poppy ja Daisy. Englantilainen ruokaohjelma tuo julkkiskokki Jamie Oliverin takaisin ruutuun uusien reseptien kera.

Kello 18:00

18:00
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
18:15
Leila leipoo Ranskassa
Suklaata suun täydeltä. Kausi 1, 10/13. Tänään Leila leipoo herkkuja suklaasta. Hän valmistaa kardemumma-suklaafondantin, suklaa-appelsiinisemifreddon ja mehevän suklaa-juustokakun. Ruotsalaiskokki Leila Lindholm leipoo ihania herkkuja kesäisessä Ranskassa.
18:50
Remontilla rahoiksi
Tuomarointi. Kausi 7, 18/65. Lattiakriisi kiristää kisan onnellisimman parin välejä, ja unenpuute alkaa vaikuttaa kaikkiin osallistujiin. Onko kova työ tuottanut tuloksia, kun tuomaroinnin aika koittaa? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa!
20:00
Ensitreffit alttarilla UK
Jännitystä ilmassa. Kausi 2, 1/6. Jännitystä ilmassa. Asiantuntijaraati valitsee tuhansista hakijoista neljä parhaiten toisilleen sopivaa paria. Keitä he ovat? Miten kutkuttava ensitapaaminen tulevan puolison kanssa sujuu? Tässä jaksossa tapaamme ensimmäisen parin. Brittiläinen realitysarja pariskunnista, jotka tapaavat toisensa vasta alttarilla.

Kello 21:00

21:00
J. Edgar
Clint Eastwoodin ohjaama ja Leonardo DiCaprion tähdittämä väkevä draama FBI:n pitkäaikaisesta johtajasta, J. Edgar Hooverista, jonka johtotähtinä olivat kommunismin pysäyttäminen ja rehottavan rikollisuuden kitkeminen. Hoover muistelee uransa käännekohtia keskittyen erityisesti Charles Lindberghin pojan karmivaan sieppaukseen. Elokuva valottaa myös Hooverin kiisteltyä ja salattua yksityiselämää. Ohjaus: Clint Eastwood, USA 2011 (131'). Pääosissa: Leonardo DiCaprio, Armie Hammer, Naomi Watts, Judi Dench. K12 (väkivalta).

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 43 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:40
Rimakauhua ja rakkautta
Kokemus toisensa jälkeen. Kausi 4, 7/8. Pete ja Jo ovat vakiinnuttamassa suhdettaan, mutta ongelmittahan tuo ei suju. Ongelma lienee liian lievä sana kuvaamaan Karenin ja Davidin yhteiseloa, eikä hyvin mene trion kolmannellakaan parilla. Englantilainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisia ihmissuhdekuvioita. K12

Kello 24:00

00:50
Love Island
Seikkailu alkaa. Kausi 1, 1/34. Sinkut saapuvat rakkauden saarelle ja valitsevat parinsa ensivaikutelman perusteella. Jotkut pelaavat varman päälle, kun taas toiset kokeilevat onneaan. Löytyykö se oikea heti alussa, vai onko syytä vaihtaa paria tilaisuuden tullen? Brittiläisessä tosi-tv-sarjassa kaksitoista sinkkua etsii rakkautta paratiisisaarelta samalla kilpaillen mahdollisuudesta voittaa 50 000 puntaa. Uusinta. K7 (seksi).
02:15
Taikuuden tuolla puolen
Rikki revitty. 7/7. Vuosia aiemmin DMC:n kahlekuningastemppu meni karmivalla tavalla pieleen, minkä seurauksena taikuri kärsi vakavia vammoja. Nyt hän uusii temppunsa entistäkin vaarallisemmissa olosuhteissa. Brittiläisessä dokumenttisarjassa illusionisti Drummond Money-Coutts hämmentää ihmisten mieliä toinen toistaan uskomattomampien esitysten avulla ympäri maailmaa.
03:15
Remontilla rahoiksi
Tuomarointi. Kausi 7, 18/65. Lattiakriisi kiristää kisan onnellisimman parin välejä, ja unenpuute alkaa vaikuttaa kaikkiin osallistujiin. Onko kova työ tuottanut tuloksia, kun tuomaroinnin aika koittaa? Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi kilpailijaparia ottaa mittaa toistensa remonttitaidoista. Lopuksi asunnot huutokaupataan, ja eniten voittoa saanut pari voittaa! Uusinta.
04:20
Yön AVA