UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Perjantai 19.12.

04:05
Häähullut
Kausi 8. Jakso 42/47. Kiittämätön morsian. Kera haluaa kaasonsa maksavan vieraslahjat ja tekevän hääkoristeet. Kimin morsiusneidot joutuvat koville ennen Kim Show'n loppuhuipennusta. (42') K7 (väkivalta).
05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Gaeta. James Martin käy Italian rannikolla Gaetassa, josta löytyy paitsi Yhdysvaltain laivastotukikohta, myös maineikkaiden Gaetan oliivien kasvupaikka. Jaksossa nähdään, miten tehdään herkullista pannupitsaa sekä italialais-amerikkalaista carbonaraa. (21')
09:30
Unelmien talo
Kausi 1. Jakso 4/10. Tässä jaksossa tutustutaan ensimmäisenä pystytettyyn taloon. Mukana mm. terassin rakennusta. Kotimainen sisustusohjelma.
10:00
Leila leipoo
Kausi 1. Jakso 8/10. Tomaattisia herkkuja. Leila on kutsuttu nyyttikesteille, joille hän leipoo kahta erilaista focaccia-leipää sekä porkkana-pähkinäleivän. Mukaan lähtee myös ihana banaanikakku, joka on taattu suosikki lasten keskuudessa. Jaksossa tutustutaan Hornudden-tilan tomaatteihin. Ruotsalainen ruokaohjelma.
10:30
Jaksa paremmin
Kausi 3. Jakso 10/20. Ohjelmassa käsitellään terveellisen elämän perusasioita. Selvitetään miten ravinto, lepo ja liikunta vaikuttavat mielenterveyteen. Eri alojen asiantuntijat esittelevät liikuntalajeja, kertovat taustoja ja antavat ravintotietoutta ja ideoita parempaan jaksamiseen. Ohjelman juontaa Päivi Ukkola. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi. Kotimainen lifestyleohjelma.
11:00
Juhlasuunnittelijat
Kausi 1. Jakso 4/15. Patricia tuottaa suuren mainosalan tapahtuman. Stressiä ja kiirettä ilmassa. Lifestyle-osiossa käsitellään viinin ja ruuan yhdistämistä harmoniseksi kokonaisuudeksi, lisäksi Tanja tekee näyttävän kukka-asetelman. Kotimainen lifestyleohjelma.
11:30
Manhattanin äitiyskonsultti
Kausi 2. Jakso 4/10. Kaksosongelmia. Kaksosia odottava pariskunta ei ole lainkaan valmistautunut lapsien tuloon. Pakkaa sekoittaa määräilevä isoäiti. Boheemi Nia elää trendikästä luomuelämää, eikä halua rokottaa lastaan. Amerikkalainen lifestylesarja. (44') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:30
Kodikkaasti vuokralla
Kausi 5. Jakso 2/13. Makujen yhteentörmäys. Tanya ja Tino etsivät kimppakämppää suurkaupungin sykkeestä, mutta heillä on eri käsitys siitä, mikä on kaunista ja tyylikästä. Amerikkalainen lifestylesarja.
13:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 5/18. Budjetti on vain numero. Brooken ja Kristien makutuomarit eivät välitä äidin määrittelemästä budjetista, vaan valitsevat sovitettavaksi liian kalliita pukuja. Hääpukuliikkeen henkilökunnan täytyy löytää ratkaisu, joka tekee kaikki osapuolet tyytyväisiksi. Amerikkalainen lifestylesarja.
13:30
Koirakuiskaaja
Kausi 7. Jakso 3/20. Aggressiiviset bulldoggit. Koirakuiskaaja Cesar Millan tarjoaa apuaan kahdelle bulldoggin omistajalle ja heidän bulldoggeilleen, joista toinen on aggressiivinen ihmisiä kohtaan ja toinen koiria kohtaan. (48')
14:30
Häät sulhasen tapaan
Kausi 5. Jakso 11/12. Tyttöjen kesken. Poikatyttö Anna haluaa järjestää tyttöystävälleen ikimuistoiset häät, mutta onnistuakseen hänen olisi kaivettava esiin oma sisäinen tyttönsä. Parilla on nimittäin varsin erilaiset ajatukset siitä, millainen suuren päivän pitäisi olla. Englantilainen dokumenttisarja.
15:35
Hotellit haltuun
Kausi 8. Jakso 8/8. Ylpeyttä ja ennakkoluuloja. Falconerin pariskunnan vanhassa majatalossa puitteet ovat ulkoapäin kunnossa, mutta sisällä vallitsee sekamelska. Huoneet ovat sekoitus uutta ja vanhaa ontuvalla kirjallisuusteemalla höystettynä. Hotellipoliisi auttaa, kunhan isännän ylpeys ja ennakkoluulot saadaan kukistettua. Englantilainen realitysarja.
16:30
Emilyn sisustussalaisuudet
Kausi 2. Jakso 12/13. Seksikäs afrikkalainen glamour. Nikitan olohuone on täysin kalustamaton. Tämä räväkkä nainen pitää erityisesti afrikkalaisesta kulttuurista. Hän lupaa Emilylle palkinnon, jos tämä onnistuu tehtävässä. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
17:00
Hurja remontti
Kausi 6. Jakso 7/31. Kehän sankarit. Hillin perhe on kuluttanut kaikki rahansa yhteisönsä lasten auttamiseen nyrkkeilyn avulla, eikä heillä ole jäänyt rahaa oman kotinsa kunnostamiseen. Remonttitiimi rakentaa heille niin uuden talon kuin nyrkkeilysalinkin. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
Hotellit haltuun
Kausi 9. Jakso 1/8. Naturistiparatiisi. Naturismin elämäntavakseen ottanut Tim on perustanut Birminghamiin naturistihotellin, jonka tiloissa on kaikkialla tiukka housut pois -sääntö. Hotelli on kuitenkin enimmäkseen tyhjillään, eivätkä edes naturistiharrastajat tunnu kiinnostuvan siitä. Hotellipoliisi kutsutaan ratkaisemaan ongelmaa. Englantilainen realitysarja.
19:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 31/31. Joulun taikaa. Morsiamet Nancy, Davone, Shakinah ja Lauren arvostelevat toistensa häät. Teemoina ovat joulu, talven ihmemaa, uusivuosi ja viktoriaaninen joulu. Hämmennystä aiheuttavat niin joulupukki, hääkimpun heitto kuin rivitanssikin. Amerikkalainen realitysarja.
20:00
Valheen vangit
Kausi 2. Jakso 7/12. Silikonit. Nina on hankkinut silikonirinnat siskonsa miehen kauneuskirurgisella klinikalla. Pian Nina alkaa oireilla hengenvaarallisesti, eikä hän ole ainoa. Lopulta kaikki Ninan elämässä on vaakalaudalla. Kotimainen ohjelma. (41') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Maailman övereimmät juhlat
Kausi 3. Jakso 5/8. Onnelliset irlantilaiset. Irlantilaiskiertolaisia asuu Irlanninmeren molemmilla puolilla. Englannissa asuvista nuorimmat eivät ole edes käyneet Irlannissa, mutta hekin ovat ylpeitä sukujuuristaan. Suhtautuminen kiertolaisiin on Irlannissa ehkä jyrkempää kuin Englannissa, mutta irlantilaisyhteisön elämä loistokkaine juhlineen ei silti vaikuta kovin synkältä. Englantilainen realitysarja. (46') K7 (ahdistus).
22:00
Kaksi julkkista ja yhdet häät UK
Kausi 1. Jakso 3/4. Nappisuoritus vai potkut?. Ison-Britannian ?Diilistä? tutut Raef ja Stuart järjestävät häät Nicolelle ja Lukelle, jotka unelmoivat tyylikkäästä Ibiza-henkisestä päivästä. Tyylistään tarkka sulhanen jännittää vaatetusta, ja morsian pettyy polttareihin. Englantilainen realitysarja. (43')
23:00
Devious Maids
Kausi 1. Jakso 5/13. Roskien vienti. Carmenin oveen kolkuttaa mies menneisyydestä. Adrian ja Evelyn viettävät traagista vuosipäivää. Perin epäilykset heräävät, kun Spence ehdottaa hänelle avointa suhdetta. Amerikkalainen draamasarja. (39') K12 (väkivalta).
23:55
Tulossa: The Voice of Finland
The Voice of Finlandin neljännellä kaudella tähtivalmentajina nähdään upea nelikko: Tarja Turunen, Olli Lindholm, Redrama ja Michael Monroe. (4')

Kello 24:00

00:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 29/31. Lumimyrsky. Morsiamet Betsy, Christina, Janelle ja Amanda arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan muun muassa pariskunnan koulua kunnioittaen sekä jäätävissä halloween-tunnelmissa. Amerikkalainen realitysarja.
00:55
Asiaa seksistä
Kausi 5. Jakso 3/6. Perintötekijät. Koulukiertue saapuu Angmeringiin, missä koululaisille opetetaan, mitkä ominaisuudet voivat periytyä lapselle vanhemmilta tai isovanhemmilta. Jaksossa perehdytään myös rintojen terveyteen sekä tavataan nivelrikosta kärsivä nainen, joka kertoo millaisia haasteita sairaus aiheuttaa makuuhuoneen puolella. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
01:50
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Kausi 6. Jakso 2/4. Tuttuja paikkoja. Maria ja Kamran kertovat suhteensa alkuajoista. Anna tapaa entisen managerinsa ja Gunilla entisen asuintoverinsa. Lisäksi naiset tapaavat toisensa päivällisen merkeissä.
02:40
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Kausi 2. Jakso 10/10. Marika on 39-vuotias laulaja ja yhden lapsen äiti, joka on ottanut uuden suunnan elämälleen kipeän avioeron jälkeen. Marika on julkaisemassa levyä, ja haluaa sen tiimoilta näyttää hyvältä keikkalavoilla. Kotimainen lifestyleohjelma. (43') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
03:35
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV