UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 5.3.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Reiluuden nimissä. Pauline palauttaa Werneriltä saamansa rahat. Friedrichin harmiksi Pauline on kuitenkin valmis hyväksymään hotellin osakkeita rahan sijaan ja saa vielä Leonardin puolelleen. Juoksulenkillä oleva Nils keskeyttää Barbaran ja Friedrichin taistelun metsäpolulla. Charlotte kuulee tapahtumista Nilsiltä, ja lisäksi hän saa tietää Barbaralta lisää Friedrichistä. Ei ihme, että Charlottea hämmentää. Michaelilla käy potilaskato. Hansi sen sijaan pitää häntä esikuvanaan ja saa Michaelilta apua, kun pojan vanhemmat heittävät poikansa kotoa homouden takia. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Perheväkivaltaa. Alexin tukiryhmään liittyy nainen, jonka väkivaltainen aviomies lähtee hänen peräänsä. Ehtiikö Walker ajoissa apuun? Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
14:55
Masterchef USA
Mestarien syynissä. Viimeiset neljä kokelasta joutuvat kovaan syyniin, kun tuomaroimaan saapuvat Ramsayn mentori Guy Savoy, newyorkilainen ravintolamoguli Daniel Boulud sekä Alain Ducasse, jolla on jopa enemmän Michelin-tähtiä kuin Gordon Ramsaylla. Painetestissä on luvassa lähes mahdoton tehtävä, kun kokelaiden täytyy loihtia kolme erilaista kohokasta. Amerikkalainen realitysarja, jossa etsitään maan parasta kotikokkia huippuammattilaisten avulla.
15:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:00
Dieetit vaihtoon!
Joanne ja Ross. Syömisklinikalle saapuvat tällä kertaa laiha Ross ja lihava Joanne. Ross ei välittäisi syödä laisinkaan, hänelle riittää suklaa välipalaksi ja pikku annos pastaa työpäivän jälkeen. Joanne taas syö sekä usein että paljon. Dieettivaihtokokemuksen yhteydessä Christian Jessen ohjaa heidän syömistään oikeaan suuntaan. Brittiläinen realitysarja.
17:00
Lemmen viemää
Esiin puristettu totuus. Hirvittävän painajaisen jälkeen Charlotte vaatii Friedrichiä kertomaan totuuden. Työnsikö Friedrich Patrizian portailta alas aiheuttaen vakavat seuraukset? Pauline on otettu Leonardin puolustaessa häntä. Friedrich kieltäytyy jyrkästi luovuttamaan kahtakymmentä prosenttia hotellin osakkeista Paulinelle, mutta lopulta hän taipuu painostuksen alla. Werner päättää muuttaa hotelliin, sillä miesten kimppakämpässä alkaa olla tungosta Hansin muuton jälkeen. Andréta ärsyttää, että hän joutuu esittämään homopariskuntaa Michaelin kanssa omassa kodissaankin, mutta Natascha nauttii tilanteesta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 18:00

18:05
Top Chef
Jälleennäkeminen. Kausi päättyy! Kahdeksannen tuotantokauden osallistujat ovat kokoontuneet studiolle muistelemaan mennyttä kautta. Puhutaan niin Miken ja Antonian ohjelman kautta löytyneestä sukulaisuudesta kuin Marcellin edesottamuksistakin. Katuuko Jennifer Carroll ylimielistä käyttäytymistään tuomareita kohtaan, miksi Angelolla oli niin tiukat housut, ja onko Fabiolla tyttöystävää? Myös tuomarit ja Padma Lakshmi saavat osansa niin ruusuista kuin risuistakin. Keskustelun juontaa Andy Cohen. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
Laulunlahjoilla siunattu sankari. Silkkojen sattumien kautta ruokaa rakastavasta Homerista kehkeytyy lahjakas oopperalaulaja. Mr. Burns tarttuu tilaisuuteen ja palkkaa Homerin tähtioopperaan. Laulunlahjoilla siunatusta Homerista tulee äkkiä suuri kuuluisuus. Julkisuudessa on myös varjopuolensa. Vierailevina ääninäyttelijöinä tällä kertaa Placido Domingo ja Maya Rudolph. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta, seksi).
19:30
Miehen puolikkaat
Tyttö yli laidan. Waldenin ilta it-alan messuilta isketyn daamin kanssa päättyy huonosti. Alan eksyy Jennyn kanssa homobaariin. K7 (väkivalta, seksi).
20:00
Rillit huurussa
Ystävyyden turbulenssit. Pojilla on kärhämää. Sovinnon eleenä Howard kutsuu Sheldonin mukaansa työmatkalle Houstoniin. Penny kieltäytyy heppoisesta roolista ja miettii lannistuneena, palaisiko tarjoilijaksi. Amy auttaa Rajia naisasioissa. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Pääjohtaja Homer. Menestyskurssi antaa Homerille eväitä nousta ydinvoimalan johtajaksi ja erottaa Mr. Burns. K12 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Eveliina ja Mikko. Liikunta-alalla työskententelevät Eevaliina ja Mikko ovat ajatutuneet Eevaliinan raskauskilojen ja kiireisen arjen myötä kriisin partaalle. He uskovat, että olemuksen keventyminen, yhteinen aika treenien parissa ja 10 000 euroa sysäävät liiton uuteen kukoistukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
112
Osa 7.. Osa 7. Varsinais-Suomen aluepelastuslaitoksen palomestari Reijo Salminen uppoutuu muistelemaan koskettavia kokemuksia M/S Estonian matkustaja-autolautan meripelastustehtävältä. Hätäkeskuspäivystäjä pohtii asunnottomia ja Kuopion poliisi pelastaa löytökoiran. K7 (ahdistus).
23:00
Lainvalvojat
Tässä jaksossa Espoon Lainvalvojien vuoroa värittää puukotus alkoholistien asuntolassa. Lisäksi heitä työllistää myös toinen ilmoitus, johon epäillään teräaseella olevan osuutta. Helsingin väkivaltarikosyksikön Ahlgren selvittelee kerrostalon parvekkeella tapahtunutta tulipaloa sekä asuntomurtoa eräässä opiskelija-asuntolassa.
23:30
Lainvalvojat
Päivän jaksossa Espoon partio 603:n vuoro käynnistyy vauhdikkaasti ilmoituksella joukkotappelusta. Lisäksi he joutuvat toimittamaan naisen pahoinpidelleen miehen putkaan. Helsingin puolella selvitellään raitiovaununkuljettajan pahoinpitelyä Hakaniemessä sekä ilmoitusta vessaan sammuneesta juoposta.

Kello 24:00

00:00
Miehen puolikkaat
Tyttö yli laidan. Waldenin ilta it-alan messuilta isketyn daamin kanssa päättyy huonosti. Alan eksyy Jennyn kanssa homobaariin. K7 (väkivalta, seksi).
00:30
Revolution (K16)
Ei pakotietä. Rachel kaivaa pökerryksissä olevan Monroen ylös haudasta ja piilottaa tämän patriooteilta. Willoughbyn keskustassa räjähtää pommi, ja se saa patriootit sulkemaan kaupungin rajat ja lisäämään vartiointia. Tohtori Kelvin Horne on saapunut kaupunkiin ja sanoo olleensa Rachelin etsintäkuulutuksen takana, sillä hän ajattelee tämän olevan syypää itsestään syttyneisiin ihmisiin ja muihin outoihin tapahtumiin. Rachel käskee Aaronin paeta ennen kuin Horne saa selville totuuden, mutta Aaron ei suostu lähtemään ilman Cynthiaa. Neville yrittää sinnikkäästi saada Jasonia entiselleen. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:25
Voittostudio