UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 22.7.

06:00
Onnensoitto
07:45
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Sankarini Konstantin. Javier uhkaa ampua Marlenen, jos Konstantin ei kerro Thiagon olinpaikkaa. Konstantin esittää vievänsä Javierin Thiagon luo. Metsässä syntyy tappelu ja Javier pääsee pakoon. Natasha ihailee sankariaan ja Marlene suutelee silkasta ilosta. Alfons aikoo salaa myydä moottoripyöränsä hankkiakseen 40-vuotishääpäivälahjan vaimolleen. Hildegard taas haluaa antaa Alfonsille lahjaksi uuden moottoripyöräkypärän. Werner löytää Charlotten hotellin pihalta lyyhistyneenä. Kira ja Martin nauttivat yhteiselämästään mutta edelleen salaa. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
Kreisiä menoa
Hyppyjä ja hotkimista. Tässä jaksossa nähdään muun muassa balettiasuisia moottoripyöräilijöitä, lastenrattaiden työntökisa sekä brittiläistä veripaltun heittoa. Lisäksi nähdään uimahyppykisa, jossa tarkoitus on tehdä mahdollisimman näyttävä mahalasku. Aidoista kuvanauhapätkistä koostettu ohjelma hullunkurisista urheilulajeista ja niiden parissa sattuneista haavereista.
14:30
Beverly Hillsin panttilainaamo
Kaksi kuningasta ja prinsessa. Aria on tohkeissaan, kun panttilainaamossa vierailee oikea prinsessa. Dominique ja Cory yrittävät opettaa Yossille uusia taitoja, ja Larry King piipahtaa tekemään heräteostoksia. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
15:00
The Hero
Totuus satuttaa. Kilpailijoiden rehellisyyttä testataan, kun ryhmätehtävässä joudutaan valheenpaljastustestiin. Ryhmätehtävän toinen osio vie kolmikon bussien hautausmaalle. Sankaritehtävässä on arvoitus ratkaistavana. Yksi putoaa joukosta. Amerikkalainen realitysarja.
15:55
Myytinmurtajat
Närästyslääkepako. Adam ja Jamie testaavat hurjaa tarinaa vankilapaosta närästyslääkkeiden avulla. Tiimillä on puolestaan työn alla pimeä salakuljetusmyytti. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
17:00
Lemmen viemää
Gangsterin heila. Suudelma Konstantinin kanssa hämmentää Marlenea. Onhan hän onnellinen Michaelin kanssa ja Konstantin äidin kanssa. Onhan? Mandy auttaa nälkäistä ja kylmissään olevaa karkuria Thiagoa. Suihku ja ruoka miehen tiellä pitää. Ja vielä paremmin menee, kun pääsee sviitin lakanoihin Mandyn kanssa. Veit lupaa Thiagosta 100 000 euron löytöpalkkion, ja Konstantin löytääkin hänet helposti. Wernerin luottamus Charlotteen murenee kertaheitolla. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K12 (päihteet, seksi).

Kello 18:00

18:00
Walker, Teksasista
Takaisinmaksun aika. Walker ja Trivette sattuvat paikalle, kun kaupan edestä varastetaan inva-autoa keskellä kirkasta päivää. Yksi varkaista pääsee pakoon inva-autolla, mutta toinen menehtyy Walkerin luodista. Cordell ja Trivette ryhtyvät etsimään jäljettömiin kadonnutta inva-autoa. Pian selviää, että Walkerista on luvattu miljoonan dollarin tappopalkkio. Kukaan ei silti tunnu tietävän, kuka palkkion on luvannut. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Riemuloma Kanarialla
Jakso 35. I got You under my Skin. Messilän väki käy nakurannalla. Hartikaiset saa dyyneillä aikaiseksi perheriidan, jota sovitellaan illallisella. Koop jammailee Kuparipannussa ja Messilän väki viettää lopuksi iltaa Ramonin kanssa, joka vetäsee samettisella äänellään lopuksi Sinatrat kehiin..
19:30
Lainvalvojat
Tänään Lainvalvojissa Espoon Karonen & Aaltonen ottavat kiinni edellisenä päivänä tapahtuneen pahoinpitelyn tekijät. Söderholm & Lindholm puolestaan johtavat liikennettä Kauniaisissa, missä huoltoasemalla on sattunut tulipalo. Helsingissä väkivaltarikosyksikkö jahtaa Siilitien metroaseman läheisyydessä ilkivaltaa tehnyttä nuorisoryhmää.
20:00
Miehen puolikkaat
Alan palasina. Alan onnistuu telomaan itsensä melko avuttomaan kuntoon, joten Charlie lupautuu huolehtimaan sekä veljestään että veljenpojastaan koko viikonlopun ajan. Varsinkin Jakessa on kuitenkin paljon enemmän hoivattavaa kuin Charlie on osannut odottaa... Amerikkalainen komediasarja. K7
20:30
Simpsonit
Valkokankaiden valloittaja. 21. kauden jaksot alkavat. Homer saa maistaa elokuvatekoa, kun hänet pestataan päärooliin sarjakuvaan perustuvaan uutuusfilmiin. Muodonmuutos sohvaperunasta filmitähdeksi ei käy käden käänteessä, ja tällöin tarvitaankin personal trainerin kurinalaista apua. Jaksossa vierailee klassikkopiirretyn isähahmo Matt Groening. Hänen rinnallaan vierailevina tähtinä loistavat ääninäyttelijä Kevin Michael Richardson sekä mm. Paksuna-elokuvasta muistettu koomikko Seth Rogen. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Carrien päiväkirjat
Uusia mahdollisuuksia. Carrie auttaa Waltia ja saa itse apua yllättävältä taholta lehtijuttuunsa. Sebastian ja Carrie ovat Maggien tukena, kun tämä palaa kouluun. Mousen haave toteutuu, mutta poikaystävän asenne varjostaa iloa. K7 (väkivalta, seksi).
22:00
112
Hätäkeskuksessa on kiireistä ja Kuopion poliisilla, sekä pelastuslaitoksella riittää tehtäviä. Poliisipartio Porvoossa valvoo juhlijoita viikonloppuna ja Vantaan pelastuslaitosta työllistää monenlaiset keikat.
23:00
The Tomorrow People (K16)
Romahdus. Astrid on oman turvallisuutensa vuoksi jumissa huomisen ihmisten piilopaikassa. Perustaja lupaa ULTRAn jättävän Astridin rauhaan, mikäli Stephen ottaa kiinni poikkeuksellisen voimakkaan paranormaalin. Amerikkalainen scifi-sarja. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:55
The Tomorrow People (K16)
Veljensä vartija. Huomisen ihmiset ja ULTRAn agentit yrittävät tahoillaan napata paranormaalia salamurhaajaa. Jedikiah lupaa suojella Stephenin läheisiä, jos tämä palaa ULTRAn leipiin. Amerikkalainen scifi-sarja. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:55
Rysän päällä
Tomaattityrmäys. Murtuneeseen jalkaan päättynyt moshaus on lyönyt kiilan Penny Novakin ja tämän poikaystävän väliin. Sillä aikaa kun Penny on parannellut jalkaansa, miehen mielenkiinto on suuntautunut siroon blondiin. Nate Dinkens on huolissaan nuoren avovaimonsa mieltymyksestä rankanpuoleiseen aikuisviihteeseen. Tutkinta paljastaa, että Naten mielitietyllä on muitakin paheita. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
01:50
Onnensoitto