UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 31.1.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Moderni perhe
Katastrofin ainekset. Lastensa selviytymistaidoista haltioitunut Claire tarjoutuu humalapäissään munasolun luovuttajaksi kohdunvuokrausta harkitseville Mitchille ja Camille. Seuraavana päivänä ajatus ei kuitenkaan tunnu enää yhtä hyvältä. Pahaksi onneksi edessä on brunssi Jayn luona eikä klaanin keskuudessa mikään pysy salassa pitkään. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. K7
11:30
Moderni perhe
Mitta täyttyy. Luke ja Manny kyllästyvät siihen, että Lily on kaikkien lellikki. Philille paljastuu, että Haleystä on tullut nainen. Myös Claire joutuu paljastamaan oman salaisuutensa Glorialle. Suurin paljastus koittaa kuitenkin, kun Mitch kertoo Jaylle ettei tämä saanutkaan golfissa palloa yhdellä lyönnillä reikään 20 vuotta aiemmin. Tämä tieto on patriarkalle liikaa. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Quebec. Tony tutustuu Quebecin provinssiin oppainaan keittiömestarit Dave McMillan ja Fred Morin. Gourmet-painotteisella matkalla ehditään käydä pilkillä, syödä majavaa ja tutustua niin Montrealiin kuin Quebecin kaupunkiin.
12:54
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
13:05
Catching Hell
Tuuliajoilla. Just Shoot Me -vene kalastaa barrakudaa. Kapteeni Rick ottaa sukeltajansa Jimmyn kanssa pahasti yhteen. Virtaukset vievät Lisan kauas veneestä ja ikävät muistot tulvahtavat mieleen.
14:00
Myytinmurtajat
Luotihöpinöitä. Pojat ovat taas pyssyjen kimpussa. Ampuma-asekliseitä testataan jälleen. Adam ja Jamie kokeilevat, säilyykö kivääri ampumakuntoisena, vaikka sen piippua taivutetaan niin kuin sarjakuvissa. Tiimi taas jatkaa sarjaansa ¿Mikä on luodinkestävää?¿ Entä laukeaako ase avaruudessa? Sehän selviää, kun vain rakennetaan luodinkestävä tyhjiökammio. Helppoa kuin heinänteko.
15:00
Top Chef
Perhe on paras. Mikrolla on ruuhkaa, kun tulikokeessa matkustetaan Ellis Islandille ja annokset tulee loihtia lautan baarin einespitoisista antimista. Käytettävä aika ei ole etukäteen tiedossa, vaan tulikoe alkaa lautan lähtiessä liikkeelle ja päättyy kun ollaan perillä. Sörsseleiden arvostelussa auttaa vieraileva kokki Dan Barres. Toinen kilpailu käydään Ellis Islandilla, missä toimi aiemmin maahanmuuttokeskus. Kilpailussa pitääkin valmistaa omaan syntyperään perustuva annos. Kilpailijoista on tehty sukuselvitys, ja heidän perheenjäsenensä tulee kertomaan selvityksen tuloksista. Sukulinjojen selvityksien luku on sekä hauskaa että tunnerikasta, ja eräät kilpailijat paljastuvat jopa sukulaisiksi. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
15:56
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:10
Ajoneuvos: Superautot
Viidennessä jaksossa matkustetaan ensimmäisessä luokassa, kyydin tarjoaa Bentley Mulsanne. Lisäksi nähdään kuinka monta Mercedes Benz -klassikkoa mahtuukaan vanhan luostarin katon alle. Näyttelijä Elina Knihtilä pääsee Mari Perankosken johdolla testaamaan nuoruutensa haaveautoa.
16:40
Ajoneuvos: Superautot
Ajoneuvoksen kuudennessa jaksossa nähdään täyttääkö McLaren MP4-12C sille mitoitetut suuret saappaat sekä käydään Alfa Romeon alkulähteillä. Lisäksi nähdään Mari Perankosken luotsaamana tienaisiko koomikko Ali Jahangiri elantonsa rikshakuskina.
17:10
Ensisilmäyksellä
Äiti ja isät. Barney ja James tappelevat raivoisasti siitä, kumman isän kanssa heidän äitinsä palaa yhteen. Ted saa bestmanina vastuulleen Wayne Gretzkyn valokuvan säilyttämisen, mutta päätyykin ratkomaan kummallista salaliittojuonta. Jaksossa nähdään Karate Kid -elokuvasta tuttu William Zabka ja Kolmas kivi auringosta -sarjan John Lithgow. Sallittu kaiken ikäisille.
17:40
Rillit huurussa
Bakersfieldin festarireissu. Sheldon, Howard ja Raj käyvät Star Trekin kuvauspaikalla ja sonnustautuvat Uuden sukupolven hahmoiksi. Auto varastetaan ja pojat jäävät ilman kyytiä ja ilman kännyköitä. Kirjavalla joukolla ei ole onnea liftauksessa, ja tienvarsiruokalassa heille nauretaan. Kotona tytöt setvivät, mikä sarjakuvissa oikein viehättää. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:05
Rillit huurussa
Cooper ja Kripke älynuottasilla. Howard ja Raj ostavat 3D-printterin ja tulostavat itsestään näköislelut. Sheldon ja Kripke joutuvat työskentelemään yhdessä. Kripke päättelee, että Sheldonin työsuoritus kärsii lemmenleikkien takia! Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Simpsonit
Ihastusta ilmassa. Springfieldin koulun kaksi nelosluokkaa yhdistyvät säästösyistä. Bart bongaa uusien luokkakavereidensa joukosta viehkeän tytön (vierailevana ääninäyttelijänä Sarah Silverman, joka muistetaan muun muassa roolistaan Sekaisin Marista -elokuvasta). Bart kaipaisi isällisiä neuvoja, mutta Homerilla ei ole aikaa moiseen. Niinpä Bart saa ihmissuhdeneuvoja isoisältään. Jaksossa vierailee myös The Jacksons -elokuvista tunnettu Angela Bassett. Matt Groeningin luoma huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Simpsonit
Sielunhoitomatka. Homerin kovaääniset piha-aktiviteetit häiritsevät naapurin Nedin raamattupiiriä. Niinpä Ned saa päähänsä pyytää koko Simpsonien syntisen perheen mukaansa sielunhoitomatkalle Jerusalemiin. Valitettavasti hotellin aamiaisbuffet tuntuu kuitenkin kiinnostavan Homeria enemmän kuin historiallisen kaupungin anti. Lopulta Homerkin pääsee pelastuksen makuun. Jaksossa ääninäyttelijävieraina esiintyvät Boratinakin tunnettu Sacha Baron Cohen sekä laulaja Yael Naim. Matt Groeningin luoma huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).
19:30
Simpsonit
Vallan kahvassa. Johtaja Burnsin bisnekset joutuvat poliisin tutkitaan ja ydinvoimalassa vallan kahvaan astuu Smithers. Hän koulii alaisiaan turhan kovin ottein ja pakottaa työntekijät paiskimaan hommia ympäri vuorokauden. Homer kumppaneineen saa pian pompottelusta tarpeekseen. Jaksossa vierailevat ääninäyttelijä Kevin Michael Richardson ja Kummisetä-elokuvistakin tuttu Joe Mantegna. Matt Groeningin luoma huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).
20:00
Simpsonit
Kahden kopla. Makeanhimo johtaa siihen, että Homer löytää itsensä yhdyskuntapalvelusta. Yllättäen hän ystävystyy poliisipäällikön kanssa. Perhe ja opettajat yrittävät puolestaan auttaa peliriippuvaista Bartia pois pahasta tavastaan. Jaksossa ääninäyttelijänä vierailee Jane Kaczmarek, joka tunnetaan lukuista tv-rooleistaan. Matt Groeningin luoma huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).
20:30
Simpsonit
Tuulen viemää. Homer haluaa säästää sähkölaskuissa ja siirtyy tuulivoiman käyttäjäksi. Myrsky tuo Springfieldin rannalle valaan, jota Lisa yrittää epätoivoisesti auttaa. Matt Groeningin luoma huippusuosittu amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Rööperi (K16)
Hittiohjaaja Aleksi Mäkelän elokuva kertoo Helsingin Punavuoressa asuneiden ammattirikollisten värikkäästä elämästä vuosina 1966 - 1979. Suomalaisten huippunäyttelijöiden tähdittämä elokuva on myös kuvaus tuon ajan ihmisistä ja kaupunkikulttuurista, jota ei enää ole. Elokuva perustuu Tom Sjöbergin ja Harri Nykäsen romaaniin, jossa he haastattelivat Rööperin entisiä rikollisia sekä poliiseja. Ohjaus: Aleksi Mäkelä, Suomi 2009 (136'). Pääosissa: Peter Franzén, Samuli Edelmann, Kari Hietalahti, Juha Veijonen, Jasper Pääkkönen, Pihla Viitala. - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. K16

Arviot: IMDb 6.7 ∙ Rotten Tomatoes 49 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:30
112
Hätäkeskuspäivystäjä vastaanottaa puhelun Kuopiosta, jossa ohikulkija soittaa maassa makaavasta ihmisestä, mutta ei suostu katsomaan potilaan vointia. Vantaalla palaa teollisuushalli ja Porvoossa poliisi saa ilmoituksen epäilyttävistä hiippareista. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:20
Killer Karaoke
Kameleita ja vahtikoiria. Tämänkertaisessa jaksossa kilpailijoiden laulusuorituksia on häiritsemässä poikkeuksellisen eksoottisia ja äkäisiä eläimiä. Mukana on toki tuttuun tapaan myös ällöttäviä yllätyksiä. Amerikkalainen viihdesarja.
01:10
Morgan Spurlock: Sisäpiirin mies
Laittomat siirtolaiset. Morgan Spurlock tutkii laittomien siirtolaisten asemaa ja viettää päivän Meksikosta tulleiden työntekijöiden kanssa poimimalla appelsiineja floridalaisella maatilalla. USA:n työttömyysluvut ovat korkeat, mutta miksi maatalousalan työt eivät kelpaa amerikkalaisille?
02:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Quebec. Tony tutustuu Quebecin provinssiin oppainaan keittiömestarit Dave McMillan ja Fred Morin. Gourmet-painotteisella matkalla ehditään käydä pilkillä, syödä majavaa ja tutustua niin Montrealiin kuin Quebecin kaupunkiin.
02:50
Voittostudio