UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 2.4.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Venetsiaan. Suuren suudelman jälkeen tunteet myllertävät. Pauline päättää lähteä Danielin mukaan Venetsian matkalle lentopelostaan huolimatta, ja Leonardin mustasukkaisuus nostaa päätään. Gustl osoittautuu luonnonlahjakkuudeksi ja hän saa työtarjouksen. Hildegard toivoo, että entinen elämä Alfonsin kanssa palaisi. Hän jopa järjestää miehelleen tämän vanhan työpaikan takaisin, mutta mitä Alfons on mieltä? Coco tekee selväksi, että Goranin temput eivät onnistu, mutta mies on periksiantamaton. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Myrskyn viemät. Myrskyn lähestyessä Dallasia konnat sieppaavat bussillisen lapsia sekä mukana olleet C. D:n ja Alexin. Siepatuista vaaditaan miljoonalunnaita, mutta poliisin tietämättä bussi panttivankeineen haudataan maan alle. Tapausta selvittävät Walker ja Trivette kamppailevat aikaa ja luonnonvoimia vastaan löytääkseen kadonneen bussin ennen kuin on liian myöhäistä. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. 4. tuotantokausi. K12 (väkivalta).
14:55
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Jakso 1. Sandra ja Jani ovat olleet yhdessä 6 vuotta. Tänä aikana Sandran paino on noussut lähes 40kg ja nyt tähtäimessä on 10 000 euroa ja hoikempi vyötärö.
15:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:05
Hell's Kitchen Suomi
Jakso 4. Artun mahalasku. Joukkueet sekoitetaan ja kilpailu saa uuden käänteen. Haasteessa kilpailijat saavat eteensä possunruhon. Serviisissä molemmat keittiöt takkuilevat ja Jorma Uotinen tilaa saliin pizzaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Lemmen viemää
Kun mikään ei suju. Coco virittelee yhteistä ohjelmaa Goranille ja mieheen täysillä ihastuneelle Tinalle, mutta päätyykin itse lukkojen taakse Goranin kanssa ja lapsuuden trauma puhkeaa esiin. Venetsian matka ei suju suunnitelmien mukaan ja Pauline palaa takaisin toista reittiä. Romantiikka Danielin kanssa kuitenkin kukoistaa, ja Leonardin on myönnettävä itselleen, että hän on vetänyt lyhyemmän korren. Alfons ei halua entistä elämäänsä takaisin. Loukkaantunut Hildegard matkustaa Lontooseen heidän raskaana olevan tyttärensä Marien luo. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 18:00

18:05
Top Chef Suomi: Kaksintaistelu
Osa 4.. Kaksi konkaria kohtaa toisensa. Maija Silvennoinen ja keittiömestari Kimmo Jylhä ottavat selvää voivatko kokeneet kokit oppia loihtimaan uusia makumaailmoja. Illallisia nauttimassa nähdään laulaja Manna ja ravintoloitsija Doron Karavani Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Lisan kilpailija. - 6. tuotantokausi. K7
19:30
Miehen puolikkaat
Kosinta. Evelynin miesystävä pyytää Alanilta ja Waldenilta hyväksyntää kosinta-aikeilleen. Alanin harmiksi hän pyytää Waldenia best manikseen, jolle lankeaa myös polttarien järjestäminen. Jaksossa nähdään vierailevina tähtinä Carl Reiner, Tim Conway, Steve Lawrence, Garry Marshall ja Jonathan Palmer. K7 (seksi).
20:00
Rillit huurussa
Ahdistuksen optimointi. Sheldonin tutkimustyö ei edisty. Hän päättää viedä suorituskyvyn huippuunsa järjestämällä itselleen sopivasti stressiä. Konstit on monet. Howard taas keksii uuden leikin, joka naurattaa kaikkia paitsi Rajia. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Kahdeksas tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Ottakaa kiinni jos saatte. Kun Homer ja Marge katoavat kyllästyneinä riiteleviin lapsiinsa, nämä ja isoisä miettivät päänsä puhki, mistä etsiä heitä, varsinkin kun on pelättävissä heidän joutuneen pyörremyrskyn uhreiksi. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
David Hasselhoff Show
UUSI SARJA ALKAA. Kausi 1, 1/10. David Hasselhoffin vieraiksi saapuvat Timo Soini, Musta Barbaari ja Maria Veitola. Mukana menossa myös Ville Tiihonen, Laura Lepistö, Kari Ketonen ja puhelias KITT-auto. Tunti tuhtia Amerikan meininkiä suomalaisella twistillä!
22:00
Duudsonit
Osa 1. Duudsonit valepuvuissa.. SARJA ALKAA. Duudsonit ovat hyvin tunnettuja Suomessa ja sen takia he päättävät muuttaa ulkoasunsa täysin tunnistamattomaksi, voidakseen tehdä jekkuja suomalaisille. Miesten ulkonäkö muuttuu aina ne-nän muotoa, silmien väriä, naamakarvoitusta ja HP:n tapauksesssa jopa sukupuolta myöten. Jarno on poliisi, joka tekee laittomuuksia. HP on seksikäs nainen, joka metsästää itselleen miestä. Jukka on reppumatkailija, jolle suomalaiset käytöstavat ovat täysin vieraita. Jarppi on vanha, hullu maanviljelijä, joka parkkeeraa traktorinsa keskelle ruuhkaista katua. K12 (ahdistus).
22:35
112
Osa 11. Poliisikoira Sauli. Osa 11. Huolestunut äiti soittaa hätäkeskukseen lapsen kadottua yleisessä puistossa. Helsingin poliisipartio saa hälytysilmoituksen alka vasta tappelusta. Espoossa puolestaan poliisikoira Sauli pääsee hommiin jäljitystehtävällä ja Kuopiossa palaa auto. K7 (väkivalta, ahdistus).
23:30
Lainvalvojat
Alkoholilla ja sen lieveilmiöillä on suuri rooli Lainvalvojien tämän illan jaksossa, kun Rovaniemellä ja Helsingissä kohdataan juopuneita henkilöitä useampaankin otteeseen. Rovaniemellä koirapartio joutuu lisäksi treeneistä tositoimiin ja Helsingissä väkivaltarikosyksikkö päätyy pysäyttämään laittomaksi taksiksi epäillyn auton Partio 101:n selvitellessä baaritappelua keskustassa.

Kello 24:00

00:00
Lainvalvojat
Illan jaksossa väkivaltarikosyksikön Ahlgren pysäyttää auton, jonka haltijalla on etsintäkuulutus. Partio 104 puolestaan päätyy toimittamaan putkaan miehen, joka on vahingoittanut tahallisesti Rautatieasemalla polkupyöriä. Espoon partiota työllistää sama huoltoasemalla tapahtunut tappelu kahteen eri otteeseen.
00:30
Miehen puolikkaat
Kosinta. Evelynin miesystävä pyytää Alanilta ja Waldenilta hyväksyntää kosinta-aikeilleen. Alanin harmiksi hän pyytää Waldenia best manikseen, jolle lankeaa myös polttarien järjestäminen. Jaksossa nähdään vierailevina tähtinä Carl Reiner, Tim Conway, Steve Lawrence, Garry Marshall ja Jonathan Palmer. K7 (seksi).
01:00
Nitro Circus Live
Uusia jäseniä. Macaosta maailmankiertue jatkuu Uuteen-Seelantiin, missä nautitaan myös vapaapäivistä hyppäämällä kalliolta ja ajamalla mäkiautoilla. Tiimiin tulee kaksi uutta jäsentä, lumilautailija Brandon Schmidt sekä BMX-legenda Jed "Warrior" Mildon, joka sopii supersankarin raameihin. Tiimi käy tutustumassa luoliin, missä Tommy joutuu ahtaalle. Koko ryhmä saa aherruksensa palkaksi loman Balilla. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja. K12
01:25
Nitro Circus Live (K16)
Mestaruuskisat. Travis Pastrana järjestää kotitilallaan Marylandissa kutsukisat koko Nitro Circus-tiimille ja maailman parhaimmistolle. Hypyt ja esteet eivät noudata X-Games-ohjeistusta, joten tarjolla on henkeäsalpaavia hyppyjä ja voltteja, sekä karmivia ruhjeita ja nyrjähdyksiä. Parhaista tempuista ja kuoleman uhmaamisesta saa toki myös rahapalkintoja. Jännitystä lisää se, että kisat järjestetään kesken maailmankiertueen, joten jos joku loukkaantuu, hän on sivussa esityksistä. Se luonnollisesti huolettaa rahoittajia. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja. K16 (ahdistus).
01:50
Revolution (K16)
Vanhemmuuden huolista. Aaron yllättyy nähdessään Gracen autioituneessa Spring Cityssä, ja Grace kertoo kaupunkiin vähän aikaa sitten saapuneesta naisesta, joka osoittautuu Aaronin entiseksi vaimoksi Priscillaksi. Myös Priscilla kertoo nähneensä tulikärpäsiä ja luullensa olevansa hullu. Meksikossa Connor johdattelee Monroen herra Nunezin puheille, joka määrää Monroen vangittavaksi. Patriootit alkavat pystyttää telttaleiriä Willoughbyn ulkopuolelle, ja tilannetta tarkkaileva Gene huomaa erään ystävänsä olevan leirissä. Jason saa selville, kuka on vastuussa uudelleenohjelmointikeskusten rakentamisesta. Amerikkalainen seikkailusarja sijoittuu maailmanlaajuisen sähkökatkon jälkeiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta elää vailla sähköä. 2. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:40
Voittostudio