UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 5.9.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Top Chef
Finaali. Finaalitehtävä on selkeä: luo unelmiesi ravintola. Hyvässä ravintolassa ei ole kyse vain hyvästä ruoasta, vaan organisointikyky ja tiimin johtaminen ovat myös avainasemassa. Finalistit arvaavat aivan oikein saavansa apulaiseksi pudonneita kilpailijoita, mutta jännittävämmäksi asian tekee se, että apulaisten valinta tehdään sokkona makutestin perusteella. Valinnan jälkeen tiimit käyvät ripeästi töihin, ja niin Richardin surf 'n' turf -tyyppinen Tongue & Cheek -ravintola saa vastaansa Miken italialaislähtöisen Iz-ravintolan. Vierailevina tuomareina jaksossa toimivat Lidia Bastianich, Hubert Keller, Alfred Portale, Bill Terlato, Art Smith ja Curtis Stone. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:00
Kolme miestä ja tyttö
Treffikoulu. Kausi 4, 2/22. Jess tutustuu uuteen deittisovellukseen, ja Schmidt päättää perehdyttää hänet perusteellisesti sen käyttöön. Edessä on armoton koulutus ja sen ohessa kymmenet harjoitustreffit peräkkäin. Coach puolestaan tunnustaa, ettei ole koskaan kokeillut marihuanaa. Niinpä Nick ja Cece leipovat hänelle hihityttäviä pilvileivoksia. Pahaksi onneksi poliisikavereidensa hyväksyntää hakeva Winston raahaa porukan juuri silloin poliisien juhliin. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
Lähiöunelmia
Noita. Sheila saa Tessan vakuuttuneeksi, että noita vainoaa tätä. Dallas pukeutuu halloweenina Barbieksi ja toivoo Georgen pukeutuvan Keniksi. Sen sijaan George ja Noah pukeutuvat toisikseen. K7 (ahdistus).
13:00
Villi ja vapaa
Kolmas pyörä. Danny rohkaisee Justinia kertomaan Nickille tunteistaan. Nickillä on kuitenkin mielessä eräs toinen henkilö. Dannyn on yritettävä selvittää tilanne parhaansa mukaan. Shelly suuttuu Detroitia pilkkaavalle Leslielle, eikä suostu leppymään aivan vähästä. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Ysäri-isä
Kysymisen vaikeus. Kausi 1, 3/8. Frankie haluaa pyytää Heatherin seurakseen tanssiaisiin, mutta vaikka Jack sanoo sen olevan helppoa, tulee jotain aina tielle. Jack on innoissaan keksittyään vihdoin Rachelia puistattavan rangaistuksen - vaikka joutuukin sitten itse juoksemaan työmatkansa. Joanne kaipaa aikuista seuraa ja tutustuu supermarketissa naiseen, joka kutsuu hänet ja Jackin illalliselle, mutta Jack ei ideasta innostu. 90-luvun musiikin siivittämä sarja Frankiesta, jonka äiti menee takaisin koulun penkille ja arkea alkaa pyörittää perheen ei-niin-tahdikas isä Jack. Sallittu kaiken ikäisille.
14:00
Vauvaonnea
Trapetsitaiteilua. Reagan ja Chris haluavat todistaa, etteivät he ole tylsä, kaavoihinsa kangistunut pariskunta. On siis aika repäistä. Ava hankkiutuu Scottin avulla eroon show-roinastaan ja tapaa fanaattisen fanin. Reagan on televisiotuottaja ja Chris menestyvä juristi. Vauvan syntymän jälkeen isä on jäänyt kotiin ja äiti palannut tv-työhön. Odottamatta show kuitenkin lopetetaan. Reaganin entinen pomo Ava tuo vaatimuksillaan haasteita perheen elämään, johon oman mausteensa antaa myös erostaan toipuva Reaganin veli Scott. Amerikkalainen draamasarja K7 (seksi).
14:30
Vauvaonnea
Jerry-nakki. Chrisin on vaikea sivuuttaa opiskelukaverinsa Jerryn grillijuhlakutsua. Ava lähtee Chrisin tueksi juhliin ja etsii samalla unelmiensa prinssiä. Scott haluaa järjestää Kylelle ja tämän kavereille pippalot Reaganin takapihalla. Reagan on televisiotuottaja ja Chris menestyvä juristi. Vauvan syntymän jälkeen isä on jäänyt kotiin ja äiti palannut tv-työhön. Odottamatta show kuitenkin lopetetaan. Reaganin entinen pomo Ava tuo vaatimuksillaan haasteita perheen elämään, johon oman mausteensa antaa myös erostaan toipuva Reaganin veli Scott. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Top Chef Suomi
Jakso 8. Viinissä on totuus. Top Chef-kilpailijat sukeltavat viinien maailmaan valmistaessaan annoksia, jotka sointuvat yhteen jumalaisten juomien kanssa. Ilmassa on jo ratkaisun makua ja tuoksua, kun viisi kilpailijaa janoaa mahdollisuutta jatkaa taistelua Suomen Top Chef -tittelistä. Vierailevana tuomarina kahden Michelin-tähden ravintola Chez Dominiquen sommelier Pekka Koiranen. Tuomareina Hans Välimäki, Pipsa Hurmerinta ja Mikko Kosonen. Tuotanto Solar Television. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Israel ja Palestiina. Tony vierailee Jerusalemissa, Länsirannalla ja Gazassa. Israelin ja Palestiinan alueen poliittisen tilanteen puimisen sijaan keskitytään lähinnä tavallisiin ihmisiin, historiaan ja kulttuuriin. Luvassa on monenlaisia herkkuja uskontoon tai elämänkatsomukseen katsomatta.
17:00
Kurjat kuppilat USA
Zayna Flaming Grill, osa 2. Ramsay käärii hihat ja tekee radikaaleja ratkaisuja Zayna Flaming Grillissä. Onnistuuko hän palauttamaan Fayzan luottamuksen Brendaan ja muihin työntekijöihin, ja selviävätkö Brenda ja kumppanit haasteesta?

Kello 18:00

18:00
Virittäjät
Sami Mäkäräinen - Subaru Impreza WRX Type-RA STi 555 -99. Tässä Virittäjät jaksossa on tunnetta mukana paitsi legendaarisen ralliohjuksen muodossa myös virittäjä Sami Mäkäräisessä itsessään. Mielenkiintoista on nähdä miten Subaru toimii asfaltilla ja kestääkö virittäjä Sami koko jakson radalla.
18:30
Lähiöunelmia
Tiipalloa ja sympatiaa. Tessa alkaa jakaa parisuhdeneuvoja Ryanin ollessa poissa. George joutuu pahaan välikäteen, kun Dallas ja Noah alkavat valmentaa kilpailevia lasten tiipallojoukkueita. K7 (seksi).
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
American Idol
Kotikaupunkien sankarit, osa 2/2. Loputkin kilpailijat pääsevät tunteikkaille vierailuille kotikaupunkeihinsa omiensa kannustamiksi. Lavalla he saavat näyttää myös soittotaitonsa. Tuomariston valitsemat biisit ovat Weekndiltä, Joe Cockerilta, Paramorelta ja Edwin McCainiltä. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
20:00
American Idol
Kaksinkamppailu. Kaksinkamppailu Oscar-gaalasta tutussa Dolby-teatterissa Hollywoodissa kahden parhaimman kesken alkaa. Nyt kuulemme myös finalisteille tehdyt omat biisit. Vieraana on Simon Fuller, mies koko kisan takana. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.

Kello 21:00

21:00
Hot Shots! 2 - kaikkien jatko-osien äiti
Suositun komedian 2. osa on Rambo-elokuvien (ja lisäksi monien muiden) parodia, jossa thaimaalaiseen luostariin vetäytynyt Topper Harley lähtee Irakiin pelastamaan tehtävässään epäonnistunutta pelastuspartiota. Ohjaaja: Jim Abrahams, USA 1993. Pääosissa: Charlie Sheen, Lloyd Bridges, Richard Crenna, Valeria Golino, Brenda Bakke, Miguel Ferrer, Rowan Atkinson, Jerry Haleva. K12

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 59 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:45
American Idol
Kotikaupunkien sankarit, osa 2/2. Loputkin kilpailijat pääsevät tunteikkaille vierailuille kotikaupunkeihinsa omiensa kannustamiksi. Lavalla he saavat näyttää myös soittotaitonsa. Tuomariston valitsemat biisit ovat Weekndiltä, Joe Cockerilta, Paramorelta ja Edwin McCainiltä. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
23:45
American Idol
Kaksinkamppailu. Kaksinkamppailu Oscar-gaalasta tutussa Dolby-teatterissa Hollywoodissa kahden parhaimman kesken alkaa. Nyt kuulemme myös finalisteille tehdyt omat biisit. Vieraana on Simon Fuller, mies koko kisan takana. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.

Kello 24:00

00:45
Nettideittailun käsikirja
Parantaja ja pilamaakari. Grant ja J. Keith seikkailevat nettideittailun ihmemaassa. 33-vuotias Grant on urheilullinen ortopedi, joka etsii täydellistä naista vaimokseen. 42-vuotias J. Keith on koomikko, joka rakastaa kissoja. Ujokin mies uskaltaa lähestyä naisia netissä, mutta joskus todellisuus yllättää. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan nettideittailua miesten näkökulmasta.
01:45
David Hasselhoff Show
Kausi 1, 7/10. Karvarinnan vieraaksi saapuvat legendaarinen Lenita Airisto, huippukokki Stefan Richter ja ihana Diandra. KITT käy hampurilaisella ja David metsästää illaksi seuraa, mutta pureeko Ritari Ässän charmi suomalaisella baaritiskillä?
02:45
Voittostudio