UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 23.11.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Putous
Puolitoistatuntinen suora estradiviihdeshow on taas täällä! Viikkokatsaus, Tulikoe ja hullunhauskat sketsit ovat edelleen mukana, ja tietenkin koko kansan odottama sketsihahmokilpailu. Uhkarohkeat koomikot Kari Ketonen, Mari Perankoski, Essi Hellén, Niina Koponen, Joonas Nordman, Jenni Kokander, Ville Tiihonen ja Antti Holma pistävät itsensä likoon koko kansan edessä - kuten myös juontaja Heikki Paasonen, joka saa tilaisuuden osoittaa näyttelijänlahjansa.
10:55
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
11:05
Marbellan täydelliset talot
Täydellisyyttä tavoittelemassa. Uusi sarja alkaa! Aurinkoiseen Marbellaan sijoittuva brittiläinen realitysarja avaa katsojalle ovet moniin alueen upeimpiin huviloihin ja tarjoaa katsauksen paikallisten rakennuttajien, sisustussuunnittelijoiden ja kiinteistönvälittäjien arkeen heidän yrittäessään toteuttaa varakkaiden asiakkaidensa kaikki toiveet. Ensimmäisessä jaksossa sisustussuunnittelija Jason Harris kohtaa vaativan asiakkaan, jolla on tarkat visiot siitä, miltä hän haluaa miljoonalukaalinsa näyttävän. Kiinteistönvälittäjä Martin Kucera puolestaan saa myytäväkseen kaksi loistohuvilaa, joista toinen on varustettu muun muassa helikopterikentällä sekä talon emäntää esittävillä freskoilla.

Kello 12:00

12:00
Kodinkohentajat
Vastapalvelus varaäidille. Monty Kirby on tehnyt hyvää asuinalueensa nuorille, jotka kutsuvat häntä tästä syystä äidikseen. Nyt hänen on aika saada avustaan kiitos, ja hänen risainen kotinsa kokee täydellisen muodonmuutoksen. Monty ei aavista mitään, kun hänen auttamansa nuoret remontoivat hänen kotinsa uuteen uskoon.
13:00
Unelmakoti puoleen hintaan
Kreikkalainen naimakauppa. Kihlapari Helena ja Andy haluaa laajentaa taloaan, jotta sinne mahtuvat asumaan myös Helenan vanhemmat. Kreikkalaisessa perheessä kipinät lentävät sukupolvien välillä, koska Helenan isä on sekä hankkeen rahoittaja että projektipäällikkö. Toisesta urakasta vastaa työnarkomaani Ben, jonka vaimo on viimeisillään raskaana. Miten mies saa pidettyä langat käsissään? Brittiläinen lifestyle-sarja, jossa uudistetaan koteja.
14:00
Unelmakoti puoleen hintaan
Mukavuudet kunniaan. Ridleyt ostivat seitsemän vuotta sitten Cheshirestä 1700-luvun talon. Nyt on aika laajentaa ja modernisoida sitä vanhaa kunnioittaen. Pritchardien 1960-luvun talo Bracknellissa on hädin tuskin asumiskelpoinen, ja vauvan synnyttyä on korkea aika toteuttaa laajamittainen remontti. Talon isäntä haluaa uuteen kotiin valtavan ison autotallin, mutta Sarah Beenyn mielestä suunnitelma on järjetön. Brittiläisessä lifestyle-sarjassa uudistetaan koteja.
15:00
Koiralle koti
Evan. Elämänmuutoksen kokenut perhe haluaa adoptoida neljävuotiaan Evanin, mutta onko innokas, vettä rakastava labradorinnoutaja liikaa perheelle? Amerikkalainen koirankoulutussarja.
15:25
Mitä tänään syötäisiin?
15:30
Hyvästi lemmikki!
Kuulumisia. Tämänkertaisessa jaksossa tapaamme neljän edellisjakson eläimiä ja näemme, miltä elämä on maistunu uusissa oloissa. Löytyikö kääpiövuohille, papukaijalle, koiralle ja hevoselle rakastava koti vai onko sopeutumisessa ollut ongelmia? Uusinta.
16:25
Pilanpäiten
Miten sinä reagoisit, jos poliisi repeäisi nauruun nähdessään ajokorttikuvasi? Entä jos tuiki tuntematon mies hyppäisi kaulaasi keskellä kaupunkia ja väittäisi olevansa vanha ystäväsi? Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
16:35
NYC:n täydelliset naiset
Nyt meni yli äyräiden!. Carolen SoHo-asuntoa kohennetaan, ja rouva lentää remontin keskeltä Los Angelesiin. Siellä hän elää pienessä talossaan koiransa kanssa. Ystäville hän puhuu kirjastaan "Widow's Guide to Sex & Dating" ja kertoo deiteistään. Hän ei ole koskaan tapaillut liikemiehiä. Olisiko jo aika vaihtaa taiteelliset tyypit heihin? Josh opastaa Sonjaa bisnesidean toteuttamisessa - ja turhautuu, koska opastettava poukkoilee eikä kuuntele. Joshin mielestä Sonja Morgan on harhainen. Vaiko vain liian taiteellinen miehelle, joka tuntuu tietävän kaiken? Paitsi sen, että mies, joka kertoo naisesta negatiivisia myöhemmin muille, on suuri moukka. Sonja, Ramona ja LuAnne pistäytyvät ilmajoogassa. Alan viimeisintä hulluutta Manhattanilla! Heather kutsuu naiset maaseututaloonsa Massachusettsiin. On hiostavan kuuma, ja Ramona valittaa non-stop. Onko hänellä menopaussi? Heather esittelee seudun upean järven. Kuusi naista, kaksi kanoottia, yksi viinipullo ja muutama patoutuma - siinä kesädraaman ainekset. Ainoastaan Sonjalla on pelastusliivit. Kristen olisi tarvinnut panssarilasin, sillä Ramona heittää viinilasin suoraan hänen kasvoilleen. Sairaanhoitaja! LuAnn! Amerikkalainen realitysarja.
17:30
NYC:n täydelliset naiset
Ramonan matka lapsuutensa metsään. Naisten viikonloppu Heatherin Massachusettsin-talossa jatkuu siitäkin huolimatta että Kristen on saanut Ramonan vihaisen viinilasin suoraan mallinkasvoihinsa. Ramona rationalisoi väkivaltaisen tekonsa reaktioksi. Reaktioksi mihin? Siihen että kun Kristen läikytti vettä hänen hiuksiinsa, hän tunsi jotain samaa kuin isän ollessa ilkeä. Hän kertoo, että isä oli pakottanut perheen muuttamaan kanssaan maalle kauas muista, jotta sai rauhassa vahingoittaa vaimoaan. Aikuinen pieni Ramona saa paniikkikohtauksen kävellessään Heatherin metsissä. Hän ei pyydä Kristeniltä anteeksi, mutta puhuu, että ei tietystikään ollut halunnut vahingoittaa ketään. Pitäisikö hänen mennä terapiaan? "Halatkaa puita", Heather kehottaa. Kristenille hän sanoo, että jääpaloja rikkinäiseen huuleen ja viiniä vatsaan! Hän kutsuu paikalle myös Elvis Presley -imitaattorin, onhan Kristen suuri King-fani. Ramona kutsuu paikalle lentäjäystävänsä ja nousee koneeseen. Heather vie tytöt omiin lapsuusmaisemiinsa häikäisevän kauniille Copake Lakelle New Yorkin osavaltion puolelle. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:30
Erilaiset perheet
Karttuset. Karttusten perheessä eletään muutosten kesää. Perheen nuoret ovat kasvaneet teineiksi ja vanhemmat yrittävät pysyä muutoksessa mukana. Normaalia haastavammaksi asian tekee se, että kaikki viisihenkisen perheen jäsenet ovat lyhytkasvuisia. Perusarjessa tulee usein haasteita vastaan, sillä ruokakaupat ja vaatteet on mitoitettu pidempien mittojen mukaan. Tänä kesänä perheen 15-vuotta täyttävälle Karitalle etsitään rippijuhliin näyttävää mekkoa. Karita haaveilee myös mopokortista ja omasta moposta.
19:30
Löytäjät
Terassi. Terassikalustoa etsitään omakotitaloon Hämeenlinnaan, ja Uolevi keksii omaperäisen ratkaisun. Hansu löytää perheen lapsille jotain koukuttavaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Valtiatar
Valtakunta viljasta. Francisin kruunajaisten alla hovissa kuohuu. Lordi Narcisse panttaa viljatoimituksiaan, eivätkä häntä pelkäävät aateliset uskalla luvata kuninkaalle sen enempää. Ruton jäljiltä nälkää näkevä Ranska tarvitsee kipeästi ruokaa, ja Francisin keskittyessä aaveiden jahtaamiseen Mary ottaa vastuun valtakunnan pelastamisesta - miehensä harmiksi. Kenna puolestaan saa tuta Bashin uuden aseman tuomat ilot ja kirot. Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. Toinen tuotantokausi. K7 (seksi).

Kello 21:00

21:00
Kosto
Tuhkia. Täpärästi baaripalosta pelastunut Emily väittää kaikille jääneensä palavaan rakennukseen vahingossa. Baarin savuavilla raunioilla paikan tulevaisuutta pohdiskelevat Jack ja Nolan saavat kuulla myös Charlotten olleen paikalla tulipalon aikaan, eivätkä voi ymmärtää Emilyn suhtautumista asiaan. Victoria ja David vetäytyvät etäiseen piilopaikkaan, ja Davidille löytyy heti hyvää käyttöä. Juonittelujen alkajaisiksi Victoria käy tapaamassa lapsiaan, ja törmää samalla Louiseen, joka ei onneksi kanna ollenkaan kaunaa viimeisestä. Uusia työkuvioita yrittävä Daniel ei halua olla äitinsä kanssa missään tekemisissä, mutta Charlotten Victoria saa houkuteltua mukaansa kertomalla tämän elävien kirjoihin palanneesta isästä. Amerikkalainen draamasarja nuoresta naisesta, joka palaa valehenkilöllisyyden turvin kostamaan jokaiselle hänen perheensä tuhonneelle ihmiselle. 4. tuotantokausi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Rimakauhua ja rakkautta
Yhteiselon ihmeellisyys ja kuristavuus . Vihdoinkin se tapahtui: Jenny ja Pete ovat onnelliset vanhemmat, ja myös Rachel ja Pete hankkivat yhteisen asunnon. Mutta elämä on sattumia täynnä... Kutkuttavan nokkela 13-osainen brittisarja varhaiskeski-ikää lähestyvistä pariskunnista, jotka ihmissuhteissaan kohtaavat rakkautta ja raadollisuutta, ehdottomuutta ja eripuraa. Pääosissa: James Nesbitt, Helen Baxendale, Fay Ripley, John Thomson, Hermione Norris, Robert Bathurst. Tuotanto: Granada Television, Englanti. K12
23:05
Tervetuloa Ruotsiin!
Aitoa rakkautta. Bruce ja Emma pääsevät viimein muuttamaan asuntoonsa Tukholmassa. Brucen muuttokuorma aiheuttaa epäsopua pariskunnan väleihin. Maahanmuuttovirastossa asiointikaan ei suju suunnitelmien mukaisesti. Vieraileva tähti: Aubrey Plaza, Amy Pohler. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
Moderni perhe
Mutkia matkoissa. Phil ostaa itselleen urheiluauton, mutta Clairen reaktio ei olekaan odotettu. Lilyn pehmopupu lentää metroon, ja isät joutuvat tekemään kaikkensa saadakseen rakkaan unilelun takaisin ja turvatakseen yöunensa. Jayn, Glorian ja Mannyn matka Jayn vanhojen pelikaverien luo sujuu takkuisesti, kunnes Jay avautuu Glorialle. Vierailevana näyttelijänä koomikko Kevin Hart. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. K7

Kello 24:00

00:05
Moderni perhe
Vaalipäivän huokaus. Koko klaani kampanjoi Clairen puolesta valtuustovaaleissa: Phil lupaa kuskata vanhuksia äänestyspaikalle, Mitch ja Cam pörräävät ympäriinsä vaaliautolla ja loput keskittyvät puhelinkampanjointiin. Jayn tehtäväksi jää pelkkä äänestäminen, mutta sekin näyttää osoittautuvan mahdottomaksi urakaksi. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Kolmas kausi. K7
00:35
Rakkautta ensitreffeillä
Roolipelejä ja absolutisteja. Tällä kertaa naisen sydämeen pyritään fantasiaroolipelin kautta. Jaksossa nähdään poikkeuksellisesti myös absolutisti. Mukana on myös ykköskaudelta tuttu Rajan, maailman lahja naisille. Sanooko neljäs kerta toden?
01:35
Yön AVA