UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Tiistai 3.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Italialaisia alkupaloja. Jamie saa vieraakseen vanhoja luokkakavereita ja päättää tarjota heille pientä naposteltavaa: thaimaustettuja gyoza-nyyttejä, friteerattuja kesäkurpitsan kukkia sekä tomaattibruschettoja. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
10:00
XOX Betsey Johnson
Vanhaa ja uutta. Betsey valmistelee retrospektiivista muotinäytöstä vakiinnuttaakseen jälleen tuotemerkkinsä aseman muotimarkkinoilla. Lulu miettii innoissaan omaa yritystä ja mallistoa, mutta vinguttaa harkitsematta äidin luottokorttia. Amerikkalainen realitysarja.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Hometta rinnassa. Annella on ollut kauan outoja oireita ja särkyjä. Sitten selviää, että hänen suolaliuosrintaimplanttinsa on revennyt ja että siihen oli kasvanut hometta. Voisiko home selittää epämääräiset vaivat? Keskustelua herättää myös tutkimus, jonka mukaan hedelmöittyminen on todennäköisempää, kun sitä yritetään toisen kerran tunnin sisällä ensimmäisestä yrityksestä. Lisäksi kuullaan reseptivinkkejä tanssitähdeltä ja murretaan yskämyyttejä. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:00
Miljoonan dollarin sisustukset
Pinkki projekti. Jeffrey ja Ross saavat tehtäväkseen sisustaa mallina ja näyttelijättärenä uraa luoneen Amber Vallettan makuuhuoneen. Koska Amber on Rossin ystävä, Ross ottaa päävastuun projektista, mutta onko hänen visionsa liian pinkki Amberin aviomiehen makuun? Martyn ja Mary suunnittelevat eräälle nettikaupalle malliston Intia-teemaisia sisustusesineitä. Kathryn metsästää Ojaissa sijaitsevaan taloon vintage-huonekaluja ja marokkolaistyylisiä mattoja. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Los Angelesin halutuimpien sisustussuunnittelijoiden kiireistä arkea heidän yrittäessään toteuttaa rikkaiden ja kuuluisien asiakkaidensa vaikeimmatkin toiveet.
14:00
Elixir Fitness & Sport
Etelästä pohjoiseen. Kausi 2, 16/20. Etelästä pohjoiseen. Napapiirin Lapissa harjoitellaan tunturikelotreeniä. Huuveri pistää Else Lautalan ja Lauri Kaliman päät pyörälle. Lassi Hurskainen ottaa osumaa pieneen valkoiseen palloon Nurmijärven golfkentällä ammattilaispelaaja Henri Sataman avulla. Hartsista suojaa ja suorituskykyä aurinkolaseihin. Asiantunteva fysioterapeutti auttaa Elseä löytämään oman ulkokiertäjänsä. Kalajoen merellinen loma herättää kesän odotuksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Cheshiren täydelliset naiset
Tervetuloa Cheshireen. Sarjan ensimmäisessä jaksossa tutustutaan Cheshiren kreivikunnassa asuvaan kuuteen seurapiirinaiseen ja heidän äveriääseen elämäntyyliinsä. Nämä hulppeasti asuvat ja shoppailua harrastavat rouvat valmistautuvat Dawn Wardin järjestämiin vuosittaisiin hyväntekeväisyystanssiaisiin - mutta saako yksi leideistä niihin tällä kertaa porttikiellon? Brittiläisessä tositelevisiosarjassa seurataan Englannin luoteisosassa asuvan varakkaan ja värikkään naisjoukon edesottamuksia ja ihmissuhdekiemuroita.
15:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:40
Makuja ja elämää
16:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Monenlaista murkinaa. Pöytään lastataan paistettua kanaa bataattilohkojen, maissin ja kaalisalaatin kera, makkara-papupaistosta ja valkosipulileipää, uunissa paahdettua juuriselleriä sienikastikeen ja ohran kera sekä lohen tähteistä taiotut vietnamilais-ranskalainen salaatti ja lohitacot. Jaksossa on myös vinkkejä juustohävikin pienentämiseen.
17:00
Lemmen viemää
Voiton maljat. Sebastian vakuuttaa syyttömyyttään, vaikka häntä vastaan on todisteita. Patrizia ja Sebastian nauttivat voiton maljat, kun Charlotte vihdoin luulee Friedrichin järjestäneen koko kavallusvyyhden ja asettuu miestään vastaan. Julia haluaa tietoa Sebastianin todellisesta terveydentilasta, mutta Michael vetoaa vaitiolovelvollisuuteensa. Natascha haluaa unohtaa koko Walterin, mutta kun hän saa tietää, miten ylpeä isä on tyttärestään, hän pohtii asiaa uudelleen ja antaa periksi. Nils valmistelee Kööpenhaminassa pidettäviä häitä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Teollisuusrakennuksen uusi elämä. Suunnittelusta kiinnostunut pariskunta on remontoinut itselleen jo monta asuntoa, mutta nyt haaveissa on hieman erikoisempi koti. He alkavat restauroida suojeltua ja pahasti rapistunutta teollisuusrakennusta Somersetin kauniissa maalaismaisemissa. Kunnianhimoiset suunnitelmat vaativat melkoisen joukon apuvoimia, mutta huikeat yksityiskohdat keräävät lopussa kiitosta. Talkback
19:00
New Yorkin luksuslukaalit
Älä koske!. Kausi 4, 12/12. Luisin on lähes pakko ostaa Ryanin myymä huoneisto, joten hintakilpailu ei voisi olla juuri kovempaa. Samaan aikaan Fredrik tekee vaikutuksen erityisen tärkeään asiakkaaseen. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
20:00
Suomen ihanimmat häät
Sanna ja Ville. Kausi 1, 8/12. Sanna ja Ville ovat tavanneet ensimmäisen kerran jo lapsuudessa. Tämän pariskunnan häistä ei leikkisyyttä ja riemua puutu, mutta loppuuko häätarpeiden askartelu koskaan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Suomen kaunein koti
Jokirannasta juna-asemalle. Kausi 3, 7/12. Jokirannasta juna-asemalle. Tuomaristo ihastelee tanskalaista omakotityyliä Turussa, vierailee Vanhan Porvoon jokirannassa ja saapuu aikataulussa Ahtialan vanhalle asemalle Lahteen. Tervetuloa kyytiin! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Sinkkuelämää
Hullun synnyttäjän vauvarieha. Kausi 1, 10/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K7 (seksi).
22:35
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Uusiin seikkailuihin!. Kausi 6, 1/24. Beverly Hillsin täydellisten naisten uudet seikkailut alkavat. Lisa Vanderpump pääsee heittämään ensimmäisen pallon stadionille ja Eileen Richardson jatkaa näyttelijänä tv-sarjassa. Lisa Rinna taas on innoissaan, koska Oprah haluaa häneltä koosteen nykyelämästään omaan ohjelmaansa. Kylie Richards valitsee ökykalliita luksustuotteita liikkeeseensä, mutta huoli levottomasta siskosta on kova, sillä Kim on vieroituksessa. Yolandan sairauden runtelema olemus ja meikittömyys herättää monenlaisia kommentteja Lisa Rinnan synttäreillä. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
New Yorkin luksuslukaalit
Armoton kaupunki. Kausi 3, 1/14. Fredrik, Ryan ja Luis pohtivat, miten voisivat olla parempia työssään. Ryan haluaa rahan sijaan nyt myös valtaa. Hän aikoo olla armottomampi mutta jättää silti vähän aikaa tyttöystävälleen. Fredrik kertoo muuttuneensa naimisiinmenon myötä. Hän haluaa edelleen olla tiukka kauppamies mutta samalla myös parempi ihminen. Luis pyrkii eroon liiallisesta innokkuudesta, ja työpaikka on vaihtunut: hän on nykyään samalla työnantajalla kuin Fredrik. Fredrik myy tällä kertaa asuntoa, joka sijaitsee jo lapsuudesta tutussa rakennuksessa, ja hän joutuu tiukoille myyjän kanssa. Ryanin myymän ainutlaatuisen kattohuoneiston täytyisi puolestaan rikkoa alueen myyntiennätys, joten Ryan turvautuu vauhdikkaaseen mainontaan. Luis joutuu tekemään yllättävää yhteistyötä asiakkaan pojan kanssa, koska tämä haluaa kiinteistönvälittäjäksi. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.

Kello 24:00

00:35
Elixir Fitness & Sport
Etelästä pohjoiseen. Kausi 2, 16/20. Etelästä pohjoiseen. Napapiirin Lapissa harjoitellaan tunturikelotreeniä. Huuveri pistää Else Lautalan ja Lauri Kaliman päät pyörälle. Lassi Hurskainen ottaa osumaa pieneen valkoiseen palloon Nurmijärven golfkentällä ammattilaispelaaja Henri Sataman avulla. Hartsista suojaa ja suorituskykyä aurinkolaseihin. Asiantunteva fysioterapeutti auttaa Elseä löytämään oman ulkokiertäjänsä. Kalajoen merellinen loma herättää kesän odotuksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:05
Elixir Life
Kevätriehaa. Kausi 2, 16/20. Kevätriehaa. Tulevan äitienpäivän sankareita hellitään liikkumalla kotimaisessa koko perheen leikkipuistossa, esimerkkiä näyttävät isäihmiset Tommi Evilä ja maailmanmestari Jouni Viitanen. Äidille ostetaan timanttinen lahja. Heidi Sohlberg ja Joanna Kuvaja kokoavat oman uutuuskiukaan ja testaavat lempeät löylyt. Savon sydämestä Leppävirralta löytyy hyvinvointia ja aktiviteetteja koko perheelle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:35
Yön AVA