UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 25.1.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Hyvän leivän juurella
Hapanleivät. Hapanleivät ovat Paul Hollywoodin intohimo. Tässä jaksossa hän näyttää, miten tehdään hapantaikinajuuri, vierailee rinkeleitä valmistavassa leipomossa ja tekaisee oliiveja sisältävän fougasse-leivän sekä vadelmalla ja valkosuklaalla ryyditetyn jälkiruokaherkun.
10:05
Pientä pintaremonttia
Arvokiinteistö arvoiseensa kuntoon. Iisa, Maarit ja Tea-Mariia saavat herkullisen palan purtavakseen kun Helsingin Taka-Töölössä sijaitseva arvokiinteistö on kiperästi avun tarpeessa. Millaiseen lopputulokseen tällä kertaa päädytään?
11:00
Pientä pintaremonttia
Omakotitalo ojennukseen. Jaana, Niina ja Sebastian saavat pohdittavakseen miten espoolaisen omakotitalon keskenjääneen uudistuksen saisi parhaimmin viimeistellyksi.

Kello 12:00

12:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Erikoinen linnake. Savi- ja olkilaastilla rakentamisen uranuurtaja päättää ryhtyä uransa suurimpaan taidonnäytteeseen. Projektin valmistuminen on kuitenkin kaikkea muuta kuin varmaa.
13:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Maaseutu-unelma. Onnistuuko muutto Lontoosta maaseudulle, jos se vaati täydellisen ammatinvaihdon? Kun sen lisäksi pitäisi vielä rakentaa talo, on paineita kylliksi.
14:00
Kodinkohentajat
Pyyteetön puuhanainen. Lontoon Catfordissa asuva Jennifer Berbeck on yhteisöaktiivi, joka käyttää aikansa muiden auttamiseen, eikä siksi ei ole ehtinyt kohentaa omaa kotiaan. Nyt Jennyltä apua saaneet tekevät vastapalveluksen ja remontoivat salaa hänen kotinsa.
15:00
Kiinteistöjen kuningas
Kyllä on lahjakas kaveri!. Uuden alaisen puuhat eivät kestä tarkastelua. Jopa Jeff alkaa vihdoin tajuta, että Andrew onkin valehtelija. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo kuudennella tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality. Uusinta.
16:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Kotitalon naapureina meri ja eroosio. Rob ja Kay rakentavat kotitalonsa ylös kallioiselle rannikolle pohjoisen Walesin Gwyneddiin, missä meri ja eroosio kohtaavat. Tontti on valittu turvalliselle etäisyydelle vaaravyöhykkeestä. Ehkä ei sittenkään, sillä meri yllättää voimallaan odotettua nopeammin. Myrsky yltyy rajummaksi kuin vuosikymmeniin, ja kalliota sortuu. Eroosioasiantuntijoiden ennusteet tuleville vuosikymmenille ovat nekin vakavia, ja lisähuolta perheelle tulee kohoavista kustannuksista. Rakentamisprosessi on kuitenkin kaunis todiste uskosta omaan unelmaan ja yhteistyöhön luonnonvoimien kanssa. Valmis talo on arkkitehtoninen monumentti, jossa on vaikutteita virtaviivaisista kalifornialaishuviloista: paljon lasia ja paljon valkoista sisällä ja ulkona. Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Juontaja Kevin McCloud. - 14. tuotantokausi, UK (2014) alkaa.
17:00
OC:n täydelliset naiset
Matka Malibuun, maailman viinipääkaupunkiin . Saatuaan roolin television sitcom-sarjassa Heather tarvitsee sijaisen kotiorja-roolilleen. "Olen äiti, tutor, autonkuljettaja, kokki, pyykinpesijä ja taloudenhoitaja. Lisäksi olen tutor, kuuntelija, juhlien suunnittelija ja hammaskeiju." "Mainitsit tutorin kahdesti", Terry sanoo. Kuuleeko hän koskaan sanojen taakse? Tamra järjestää leideille avec-viininmaistajaismatkan Los Angelesin Malibuun. Heather kokee uuden järkytyksen Terryn kertoessa brunssilla kaikkien kuullen, että on sanonut Heatherille kerran myös D-sanan. Devorce, avioero! Miksi niin arkaan aiheeseen ylipäänsä päädytään? Siksi, että puheenaiheeksi nousee kompromissaaminen parisuhteessa. Tamra tekee kompromisseja suomalla Eddille tämän päivittäiset pyöräilylenkit. Ne antavat kuulemma mojolle potkua! Vasta pyöräilyn jälkeen on seksin vuoro, mutta silloin mies onkin sitten varsin sarveikas. Suostuuko Terry koskaan kompromisseihin, vai onko elämä hänelle ikuinen Terry Dubrow Reality Show? Jim ja Alexis viettävät trampoliinibisneksensä avajaisia San Diegossa. Alexis sanoo valinneensa mieluummin ne kuin viininmaistajaismatkan, tosin häntä ei matkalle mukaan pyydettykään. Amerikkalainen realitysarja.

Kello 18:00

18:00
OC:n täydelliset naiset
Näyttelijöitä leidien joukossa. Terry yrittää pyörittää kodin arkea sillä aikaa kun Heather näyttelee Los Angelesin studioilla. Hot in Cleveland -sitcomissa on mukana myös Betty White, joka esittää Kauniissa ja rohkeissa Stephanie Forresterin äitiä. Heather on tilannekomedia-fanina ja juuriltaan teatterilaisena aivan innoissaan työstään. Episodit nauhoitetaan studiossa elävän yleisön edessä, ja eräänä päivänä katsomossa istuvat myös Terry, lapset ja ystävät. Kameroiden tallivalojen sammuttua mennään ravintolaan. Terry pitää koskettavan puheen avioliitosta. rakkaudesta ja Heatherin elegantista tavasta ottaa karriääri taas haltuunsa. Alexis opiskelee näyttelemistä Oringe Countyn The Actors Workshopissa. Hän on näytellyt joskus General Hospital -saippuasarjassakin. Repliikkiharjoituksiin hän ilmestyy tiukat legginit nostokurjenpituisten sääriensä peittona. Miten hän selviytyy vuorosanoista? Seurattuaan vuosikaudet Jude-äitinsä marijuananpolttoa Lydia päättää puuttua asiaan. Edellisiltä tuotantokausilta tuttu Lauri Peterson tulee tervehtimään Tamraa. Seuraa shamppanjaa ja puhetta Eddien "sormuksen koosta". Slade järjestää Gretchenille Roll Royceen liittyvän yllätyksen. Amerikkalainen realitysarja.
19:00
OC:n täydelliset naiset
Avautumisterapiaa. Vicki tapailee Brooksia tämän kotona, koska Ryan ja Briana pitävät miestä epätoivottuna vieraana. Ryan saa komennuksen vielä toiseksi vuodeksi Afganistaniin. Vicki ja Briana ovat oikeutetusti peloissaan ja lupaavat pitää hyvää huolta vauvasta. Alexis käy pomppimassa bisnesneromiehensä trampoliiniparkissa. Lydia toimii rauhanvälittäjänä Tamran ja Alexisin vihollisuuksissa. Lydian äiti Judy yrittää opettaa tytärtään kokkaamaan. Onko hän yrittänyt opettaa itseään stumppaamaan marijuanan? Gretchen saa tietää olevansa kaikin puolin hedelmällinen, mutta Sladelle tehty vasektomia saattaa vaikeuttaa lapsentekoprosessia. Gynekologilla on ehdotus. Mikä? Tamra puhuu Los Angeles Women's Expo -tapahtumassa lapsuudenkotinsa kyvyttömyydestä osoittaa rakkautta ja omasta kyvyttömyydestään ilmaista tunteita. Lisäksi hän puhuu seksuaalisesta varhaiskypsyydestään epävarmuudestaan, lapsistaan, miehistään ja itsemurhayrityksistään. Liikuttunut Sandy-äiti avautuu tyttärelleen. Terry avautuu Heatherille omasta idiotismistaan. Konkreettisempikin lahja hänellä on. Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä.
20:00
Erilaiset perheet
Vainio-Pekat. Raija ja Markku päättivät kymmenisen vuotta sitten, että eivät hanki yhteisiä biologisia lapsia. Sen sijaan heistä tuli lastensuojelun ammattilaisia, lukuisten lasten tukivanhempia ja 10-vuotiaan Hannan sijaisvanhempia. Nyt Hanna asuu jo omillaan, mutta Raija ja Markku kaipaavat yhä perhettä ympärilleen. Pariskunta on päättänyt muuttaa Porista Tampereelle sijaisvanhemmiksi SOS-lapsikylään. Edessä on kesä linja-autossa asuen ja uusia perheenjäseniä, vielä täysin tuntemattomia lapsia, odottaen.

Kello 21:00

21:00
Solsidan
Upporikas, rutiköyhä. Fredde ei ilahdu, kun kulmille muuttaa vanha tuttu, joka on kaiken lisäksi upporikas. Pääseekö miehestä mitenkään eroon? Mickanin avokaupat karkaavat käsistä, ja Alex ja Anna kinastelevat kotitöiden jakamisesta. Jaksossa vierailee taas suomalaiskoomikko André Wickström. K7 (seksi).
21:30
Moderni perhe
Perhepotrettipulma. Camin, Mitchin ja Lilyn perhepotrettikuvaukset eivät mene aivan putkeen. Alexin olisi aika valita opiskelupaikka, joten Dunphyt lähtevät tutustumaan läheisen yliopiston kampukseen. Hääpäivän lähestyessä Jay on kerrankin askarrellut itse lahjan vaimolleen, mutta osaako Gloria arvostaa Jayn työn tulosta? Palkittu amerikkalainen mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Rimakauhua ja rakkautta
Lämpimät ihmissuhteet. Davidin veli ilmaantuu kuvioihin ja iskee heti silmänsä Racheliin. Adam ei tästä ilahdu, ja koettelemukset sen kuin lisääntyvät. Brittiläinen komediallinen draamaklassikko keskittyy kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin Manchesterin vilskeessä. Sarjassa seurataan raikkaalla ja ironisella tavalla heidän selviytymistään ihmissuhdekriisien ja elämän pyörteiden keskellä. Pääosissa mm. James Nesbitt ja Helen Baxendale. K12
23:05
Kolme miestä ja tyttö
Hopihopi, hedelmällisyystestiin. Letkeä illanvietto kavereiden kanssa räjähtää käsiin painostavaksi paniikiksi, kun Jess kuulee, millaista tahtia munasolut karisevat kolmenkympin tienoilla. Kaikeksi onneksi hedelmällisyystesti kertoo, miten kiire Jessillä on saada pullat uuniin. Nähdessään Winstonin nauttivan työstään Nick päättää saattaa zombie-romaaninsa loppuun kuin Hemingway konsanaan. Schmidtin maailma järkkyy, kun puuhat vällyjen välissä eivät suju. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:35
Mutsi
Zombeja ja repsahduksia. Bonnie menettää työpaikkansa, ja siitä alkaa alamäki. Hän, Marjorie ja Regina avautuvat vihdoin karuista elämänkokemuksistaan. Mutta miksi Luke kulkee Christyn olohuoneessa alushoususillaan? Amerikkalainen komediasarja. K7 (väkivalta).

Kello 24:00

00:05
Face
Tyttöjen ilta. Sarja palaa ruutuun toisen kauden jaksoin! Tunnettu valokuvaaja Nigel Barker etsii jälleen uutta kasvoa suositulle brändille. Valmentajina toimivat edelliseltä kaudelta tuttu maailmankuulu Naomi Campbell, uimapukumallina tunnettu Anne V. sekä palkittu Lydia Hearst. 12 toiveikasta tyttöä aloittaa kisan kiitämällä lavalla pelkät alusvaatteet peittonaan, minkä jälkeen mentoreiden välillä syttyy kuuma kiista siitä, kuka koppaa upeimmat lahjakkuudet joukkueeseensa. Valitut tiimit joutuvat heti koetukselle, kun tehtävänä on kuvata tyttöjen ilta yhdellä poseerauksella. Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
01:00
Farm Kings
Uutispommi. Dan saa yllättäen harjoittelupaikan idolinsa luota, mutta päästääkö perhe hänet kesäksi toiselle maatilalle töihin? Samilla on edessään kiireinen kevät, sillä Tim haluaa antaa pikkuveljelleen enemmän vastuuta. Tilalla alkaa uusi aikakausi, kun laitumelle kirmaa lihakarjaa. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 2, osa 4/13.
01:50
Yön AVA