UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 26.5.

06:00
Aamun AVAus
07:00
Koiralle koti
Brando. Yhdeksän kuukauden ikäisestä rasavillistä rottweilersekoituksesta pitäisi koulia toimistossa kauniisti käyttäytyvä koira. Amerikkalainen koirankoulutussarja.
07:30
AVA koti kesäkuntoon
07:35
Lemmen viemää
Syytöksiä ja seuraamuksia. Yllätettyään Annin ja Normanin hotellihuoneen sängystä Beatrice uhkaa kaksikkoa seuraamuksilla. Friedrich ei aluksi haluaisi suostua Beatricen vaatimuksiin, mutta Beatrice vetoaa auktoriteettinsa menettämiseen, jos mitään ei tapahdu. Else saapuu Bichlheimiin vieraillakseen Poppyn haudalla. Natascha ei tiedä, kertoako sairaudestaan äidilleen, joka kertoo pimittämänsä epäilyksen Poppyn kuolemasta: kyseessä ei ollutkaan onnettomuus. Syyllisenkin hän löytää Fürstenhofista. David yrittää poistaa Luisan tietokoneelta lähettämänsä loukkausviestin. Luisa kuitenkin saa tämän kiinni. David yrittää vielä pahoitella Luisaa yllätyslahjalla, mutta Luisa olettaa lahjan jättäjän olleen joku aivan toinen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Lääkärit
Selviytyjät. Lääkärit haastattelevat miestä, joka on rakentanut luksusbunkkerin maailmanloppua varten ja pohtivat, helpottaako katastrofiin valmistautuminen ahdistusta vai ruokkiiko se psyykkisiä ongelmia. Vieraaksi saapuu myös kolme naista, jotka kärsivät traumaperäisestä stressihäiriöstä jouduttuaan armeijassa seksuaalisen väkivallan uhreiksi. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
10:30
Elixir Life
Kausi 1, 12/14. Heidi tahtoo kuntosalilla tankoon lisää rautaa. Anni Vuohijoki opettaa nostamisen tekniikkaa. Opit tulevat tarpeeseen varastojen tyhjennyksessä ja vähävaraisille perheille sopivaa kierrätystavaraa kannettaessa. Elixirin avustustavaran metsästäjät ovat liikkeellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Suurin pudottaja
Finaali, osa 2/2. Kausi 14, 24/24. Vihdoin on aika kruunata kauden suurin pudottaja, joka pokkaa itselleen tittelin lisäksi muhkean rahapalkinnon! Finaalin päätösosassa selviää sekin, kuka kisasta jo aiemmin pudonneista kilpailijoista on keventynyt eniten. Aikaa riittää myös yleisön kertomille inspiroiville painonpudotustarinoille. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
11:55
AVA koti kesäkuntoon

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:00
Kaappaus keittiössä
Malmi. Kausi 3, 8/10. Nelilapsisessa perheessä syödään aina ulkona ja aikaa kulutetaan ostoskeskuksissa pyörimiseen. Suunnittelun puute ja osaamattomuus keittiössä ajaa perheen kuluttamaan rahaa ulkona syömiseen vaikka pienten lasten kanssa ajan voisi käyttää paljon hauskemminkin. Saako Kape kannustettua perheen oman ruokapöydän äärelle? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Grillikuume
Kausi 1, 6/10. Puoliväli on taitettu ja nyt päästään käsiksi suomalaisten kesäiseen kestosuosikkiin eli makkaraan. Makkarat pitää tietenkin tehdä itse, joka on monille aika jännä paikka. Pudotuksissa saatiin hengen hengähdys joten jäljellä on vielä kuusi paria. Kuka joutuu jättämään leikin seuraavaksi? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Jane the Virgin
41. luku. Kausi 2, 19/22. Jane joutuu yllättäen ottamaan lisätyövuoroja tienatakseen enemmän. Samalla hän auttaa Petran siskoa töissä ja yrittää sopia Rafaelin kanssa Mateon virallisesta huoltajuudesta. Anezkalla on taka-ajatuksia Rafaelin suhteen. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (ahdistus).
16:00
Lemmen viemää
Elsen murhateoria. Else syyttää Nilsiä Poppyn murhasta. Todisteena hänellä on kuva Nilsistä laivalla stuertin univormussa. Kun käy ilmi, että Nilsin kaksoisolento Patrick Auerbach on karannut vankilasta, Elsen teoriaan aletaan uskoa. Poliisikin alkaa tutkia tapausta tarkemmin. Norman ja Anni alkavat potkujensa jälkeen suunnitella lähtöä Fürstenhofista ja hakevat Kanarian saarille töihin. Lähtö Fürstenhofista ei kuitenkaan ole Normanille helppo juttu. Beatrice hermostuu kuultuaan Davidin muistin palailevan pätkittäin. Paulin hoidot sujuvat hyvin ja Isabelle ja Sebastian aikovat viedä poikansa retkelle. Kun he menevät hakemaan Paulia sairaalasta, poikaa ei näy missään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Mun perhe
Kahden kodin Martta. Lapsen elämää kahdessa kodissa. 8-vuotiaalla Martalla on kaksi kotia. Martan vanhemmat ovat eronneet ja Martta asuu pikkusiskonsa Alinan kanssa vuoroviikoin äidin ja isän luona. Joka viikko Martta ja Alina tavaroineen siirtyvät äidin luota isän luo ja taas toisinpäin. Martan perheessä kahden kodin asuminen toimii hyvin. Vanhemmat asuvat lähellä toisiaan ja molemmilla on tarvittaessa mahdollisuus joustaa. Jatkuva vaihtaminen on silti joskus työlästä. Seuraava viikko pitää suunnitella tarkkaan ja tarkistaa onko sisä- vai ulkoliikuntaa, ovatko harrastusvälineet mukana ja onko kaverille menevä synttärilahja pakattu. Muistilaput, pakkaaminen ja unohdukset ovat tulleet kaikille tutuksi. Käsikirjoitus ja ohjaus Anna Korhonen Martan mielestä kahdessa kodissa asumisessa on etupäässä hyviä puolia. Hänellä on kaksi omaa huonetta ja molemmissa kodeissa on tärkeä turva - rakas koira. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 3/14. Kikkatähti kohtaa erään pahimmista peloistaan pohjalaisen männyn latvassa. Else jumppaa maalla, vedellä ja ilmassa. Lassi lukittautuu jenkkikanavan toimistoon ja laittaa kikkavaihteen silmään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Jamie Oliverin ruokamanifesti
Rekrytointia. Kohta koittaa aika, jolloin Jamien projektin on pyörittävä ilman tähtikokin läsnäoloa. Tämän vuoksi Jamie järjestää ison yleisötapahtuman, jonka tarkoituksena on rekrytoida lisää väkeä mukaan missioon. Osa vapaaehtoisista on innoissaan, toiset taas epäilevällä kannalla. Riitasoinnuiltakaan ei vältytä. Brittiläinen realityohjelma, jossa tähtikokki Jamie Oliver haluaa muuttaa brittiläisten epäterveellisiä ruokailutottumuksia ja opettaa heille keittotaitoja.
19:00
Grand Designs - vuoden talo
20:00
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 1. Ansa. Asiakas, Anniina Jäämeri, on tehnyt epäonnistuneen murhayrityksen, ja viaton sivullinen on vammautunut. Pian käy ilmi, että Anniina on itsekin hengenvaarassa. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Inka Kallén, Juha-Pekka Mikkola. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Johanna Hartikainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:55
AVA koti kesäkuntoon

Kello 21:00

21:00
Top Chef
Suo, kuokka ja kilpikonna. Kausi 11, 1/17. 11. kausi alkaa! Kokit lähetetään suolle kokkaamaan Louisianan erikoisista aineksista: alligaattorista, kilpikonnasta tai sammakosta. Parhaat kokelaat saavat kaulaansa etelävaltioiden tyyliin muovihelmiä. Yhdysvaltalainen ruokareality.
22:00
Sinkkuelämää
Pois itärannikon ikävästä!. Kausi 3, 13/18. Amerikkalainen komediasarja New York Cityn single-elämästä. Mukana myös Kyle MacLachlan (Trey MacDougal), Sarah Michelle Gellar (Debbie), Matthew MacConaughey (omana itsenään Hollywood-persoonana), James Macdonald (Garth), Edward Kerr (Jason Dique). K12 (seksi).
22:35
Rimakauhua ja rakkautta
Taiteilijaelämää. Mikä yllätys! David haluaa Karenin ottavan työpaikan, ja siitähän soppa syntyy. Peten vanhemmat tulevat katsastamaan lapsenlapsensa. Kutkuttavan nokkela 13-osainen brittisarja varhaiskeski-ikää lähestyvistä pariskunnista, jotka ihmissuhteissaan kohtaavat rakkautta ja raadollisuutta, ehdottomuutta ja eripuraa. Pääosissa: James Nesbitt, Helen Baxendale, Fay Ripley, John Thomson, Hermione Norris, Robert Bathurst. Tuotanto: Granada Television, Englanti. K12
23:35
Vaimot vaihtoon USA
McIntyre/Keyser. Nuukailijaperheen äiti vaihtaa paikkaa rahaa surutta käyttävän perheen äidin kanssa ja molemmilla on tilaisuus nähdä elämäntapansa uudessa valossa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus tai silkkaa kärsimystä niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.

Kello 24:00

00:35
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 6/12. Rikun ja Renén huolet liittyvät päivän kilpakumppaneihin, yhtälailla työkaluista kiinnostuneisiin Jamppaan ja Jamoon. Ritu ja Make aikovat luovia kaksintaistelun ohi, itse keskittyen hi-fiin sekä lasitavaroihin. Mutta kuten aina, suurimman tarjouksen tekijä tulee tänäänkin korjaamaan potin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:35
Lääkärit
Selviytyjät. Lääkärit haastattelevat miestä, joka on rakentanut luksusbunkkerin maailmanloppua varten ja pohtivat, helpottaako katastrofiin valmistautuminen ahdistusta vai ruokkiiko se psyykkisiä ongelmia. Vieraaksi saapuu myös kolme naista, jotka kärsivät traumaperäisestä stressihäiriöstä jouduttuaan armeijassa seksuaalisen väkivallan uhreiksi. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
02:35
Emmerdale
Kylmät kädet, osa 1/2. Bob ja Carly kiusoittelevat Jaita tämän salaperäisestä heilasta. Moira huolestuu Hollyn retkahtamisesta. Cain myöntää seurustelevansa Charityn kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (ahdistus).
03:05
Emmerdale
Kylmät kädet, osa 2/2. Paddy päättää jäädä Englantiin. Cain paljastaa epäilleensä Hollya huumeidenkäytöstä. Frank tarjoaa Meganille kuuntelevaa korvaansa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. K7 (ahdistus).
03:35
Yön AVA