UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 1.3.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Hyvän leivän juurella
Mannermaiset leivät. Tänään Paul perehtyy erilaisiin mannermaisiin leipiin. Hän valmistaa klassisen ranskalaisen patongin, sekä valkosipulilla että ilman, tutustuu aitojen saksalaisten rinkilöiden valmistukseen ja tekee rapeita biscotteja. Lopuksi hän kertoo, mikä on pizzataikinan heittämisen salaisuus.
10:00
Pientä pintaremonttia
Ilmeen keventämistä Ruoriniemessä. Tällä kertaa pintoja laitetaan parempaan myyntikuntoon Lahden Ruoriniemessä. Suunnittelijat Lasse, Maarit ja Niina ratkaisevat järven rannalla sijaitsevan kerrostalokolmion sisustushaasteita.
11:00
Pientä pintaremonttia
Parannuksia perheasuntoon. Leean ja Mikon asunnossa Turun Pääskyvuoressa tilat ovat käyneet kasvavalle perheelle ahtaiksi. Ennen myyntiä pitäisi paikkoja pistää kuntoon. Tähän tehtävään ammattimaisen näkemyksensä antavat Riia, Tea-Mariia ja Tomi.

Kello 12:00

12:00
Grand Designs Australia
Lasitalo kukkulan laella. James ja Helen Knight muuttavat bisneksensä perässä takaisin Jamesin kotiseudulle upeisiin maalaismaisemiin, johon tuulisen kukkulan laelle suunnitellaan 57 metriä pitkä ja kuusi metriä leveä rakennus. Kukkulan lakea pitkin viidessä tasossa laskeutuva talo on ehkä yksinkertaisen näköinen, mutta vaikeasti toteutettava, sillä sen pitkät seinät ovat enimmäkseen lasia ja katto yhtenäinen. Kontrollifriikiksi tunnustautuva James ei jätä mitään sattuman varaan, vaan aikoo tarkistusmitata kaiken.
13:00
Grand Designs Australia
Ylistys betonille. Monumentaaliset betonirakennukset mielletään yleensä paremmin julkisiksi tiloiksi sopiviksi, mutta Brunella ja Carlo Novello haluavat rakentaa kotinsa lähes yksinomaan betonista. Upeisiin vuoristomaisemiin nousee vahva rakennus, jolla on kaksi täysin erilaista puolta: tien puolelle näkyvä harmaa, muurinomainen rakennelma, ja jyrkänteen puolelle kohoava, maisemille avoin lasiseinämä. Brunellalla on rohkeutta tarttua haasteisiin ja hän ohjailee koko projektia taitavasti vahvalla näkemyksellään ja optimistisella asenteellaan. Sarjan toisen kauden päätösjakso.
14:00
Kodinkohentajat
Ystävä sä lapsien. Florence Duncan on äiti ja vaimo, mutta työskentelee silti väsymättä hyväntekeväisyysjärjestössä, joka pyrkii auttamaan erityistarpeita vaativia lapsia ja heidän perheitään. Oman kodin remontointia on aloiteltu, mutta se on jäänyt kesken. Nyt Florencen läheiset tulevat apuun. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
15:00
Kiinteistöjen kuningas
Diiva miehekseen. Zoilalla ja Gagella on dynamiikkahaasteita. Kissakin on pipi. Yksikätinen eläinlääkäri auttaa. Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo kuudennella tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality. Uusinta.
16:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Äiti, poika ja periskooppitalo. Lontooseen kyllästynyt yksinhuoltajaäiti Natasha Cargill muutti teini-ikäisen poikansa kanssa Norfolkiin ja rakennutti sen maaseudulle ekologisen kotitalon. Paikka sijaitsee Honinghamissa luonnon keskellä ja avautuu Tud-joen laaksoon. Talon nimeksi tuli Springfield House, ja sen yläosaa hallitsevat valtavat katseenvangitsijat, kaksi punertavalla puumateriaalilla päällystettyä periskoopin muotoista tilaa. Maisema avautuu niiden parvekkeilta kaikessa kauneudessaan. Arkkitehti on nuori, ennakkoluuloton Wilf Meynell, joka saa betoniinkin kiehtovia, veistosmaisia muotoja. Brittiläinen realitysarja epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
17:00
OC:n täydelliset naiset
Andy Cohen ja täydelliset leidit, osa 2/3. Leidien ja tuottaja Andy Cohenin keskustelu päättyvän kahdeksannen tuotantokauden tunnelmista jatkuu. Miksi Tamra pystyy ilmaisemaan suuttumuksensa helposti, mutta myönteisten tunteiden kanssa on vaikeuksia? Miksi hän halusi raskaustestiin meksikolaisamigojen vierailun jälkeen? Miksi Lydia suhtautuu äitinsä marijuanankäyttöön niin tiukasti? Mitä mieltä Vicki on plastiikkakirurgisista ja botoxisista asioista? Onko hän ihmisenä tekopyhä, niin kuin muutama väittää? Gretcheniltä halutaan tietää, miltä tuntuu katsoa inserttejä, joissa Slade on vielä ex-tyttöystävänsä Jon kanssa. Onko G onnenonkija? Oliko hänen ja Sladen kihlaus vain televisiota varten lavastettu pukudraama? Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä. - Yhteistapaaminen 8. tuotantokauden päättymisen merkeissä, osa 2/3.

Kello 18:00

18:00
OC:n täydelliset naiset
Andy Cohen ja täydelliset leidit, osa 3/3. Aiheita leidien ja tuottajan keskustelussa kahdeksannen tuotantokauden tunnelmista riittää. Heather kertoo kuulumisia perheen talorintamalta. Mukana on myös inserttejä hänen ja Terryn avioliittohetkistä sekä muun muassa mereneläväkutsuilla ilmenneestä Terryn sipulirengas-syndroomasta. Miten Alexisin ja Jimin suhde voi? Miten pitkä avioliitto yleensä voi? Tamrasta on tullut rouva Eddie Judge, onneksi olkoon! Mukana on paljon puhetta ja vähän kuvaa Judgejen vihdoinkin-häistä. Vieläkö Eddie pyöräilee useammin pyörällään kuin vaimollaan? Keskustelusohvalle saapuvat myös toistensa viholliset - Vickin tytär Briana sekä Vickin on-off -miesystävä Brooks. Paljastuuko jo, miksi Briana ei salli Brooksia yleensä lähelleenkään. Mitä Afganistanissa palvelustaan suorittavalle Ryanille, Brianan miehelle, kuuluu? Miksi Ryan reagoi Vickin kutsuilla niin kohtuuttoman aggressiivisesti Lydian äidin jalkoihin ja sanoihin? Miksi Gretchen lausuu something-sanan poikkeavasti? Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä. - Yhteistapaaminen 8. tuotantokauden päättymisen merkeissä, osa 3/3.
19:00
OC:n täydelliset naiset
Pienet, likaiset salaisuudet. Andy Cohen johdattaa keskustelun vielä kerran syvälle leidien maailmaan, jotta pienimmätkin salaisuudet paljastuisivat. Seksi-aiheista otetaan käsittelyyn mm. Meksikon-matkan penis-teema, Heatherin hummerinimemisohjeet, mieliasennot, jet sextera. Minkälaisia vastauksia Heather saa kysyessään hulluinta paikkaa, missä leideillä on ollut seksiä? Mitä kuuluu Sladen vasektomialle? Voiko vaikean viinipullonkorkin avaaminen tuntua synnyttämiseltä? Mitä Lydian ja Alexisin kristillisyys tarkoittaa käytännössä? Mitä Lauri Peterson haluaa todistaa halutessaan niin monin todistein todistaa olevansa koulutettu nainen? Miksi Andy haluaa tietää, onko se kuuluisa hampaaton, jumalainen kreikkalaispoika varattu? Ketkä osaavat avata Dom Perignon -pullon miekalla? Leidien miehet Terry, Doug, Slade, Jim ja Eddie keskustelevat ravintola-aterian äärellä neitsyydestä. Amerikkalainen realitysarja Kalifornian Orange Countyn rouvaeliitistä. - 8. tuotantokauden päätösjakso.
20:00
Valtiatar
Karkumatka. Kovia kokenut Mary päättää viettää aikaa erillään Francisista. Kuningattaren matkasuunnitelma muuttuu äkisti, kun protestantteja vainoava kardinaali saa vihiä lordi Condén polttomerkistä. Tilapäinen turvapaikka löytyy Condén veljen luota, joskin irstaissa merkeissä. Kaiken keskellä Maryn ja Condén on kohdattava todelliset tunteensa. Claude ajautuu törmäyskurssille äitinsä kanssa, kun Kenna paljastaa Catherinen myrkylliset aikeet. Mikä onkaan hinta menneisyyden virheistä? Amerikkalainen historiallinen draamasarja 1500-luvun Ranskan hovista nuoren skottikuningattaren silmin. Toinen tuotantokausi. K12 (väkivalta, seksi).

Kello 21:00

21:00
Solsidan
Vahinkopervoilua. Mickan on huolissaan Fredden lihomisesta ja panee tämän laihdutuskuurille. Alex joutuu pervojuorujen kohteeksi, ja Anna murehtii Wilman hidasta kehitystä. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Moderni perhe
Unelmien kentät. Camin tarinasta kiinnostunut toimittaja ryhtyy tekemään hänestä juttua televisioon, jolloin kameroiden eteen joutuu tahtomattaan myös vastahakoinen Mitch. Mannyn komea espanjanopettaja herättää Jayssa mustasukkaisuutta. Haley pääsee unelmiensa työhaastatteluun huippustylistin luona, mutta saa pian huomata, että muotiala on ailahtelevaista. Palkittu amerikkalainen mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:00
Rimakauhua ja rakkautta
Avain kanien maailmaan. Rachel ja Adam saavat kuulla testien lopputuloksen. David tuntee hekumallisesti vetoa Jessicaan, ja sekavassa mielentilassa leijuu myös Karen. Englantilainen komediallinen draamasarja, joka keskittyy kolmen kolmekymppisen parin monimutkaisiin ihmissuhdekuvioihin. K12
23:00
Kolme miestä ja tyttö
Winstonin synttärit. Yhteisen yön jälkeinen aamu koittaa romanttisissa merkeissä, mutta Nickin ja Jessin autuas tunnelma hiipuu nopeasti, kun Jessin isä Bob tupsahtaa paikalle. Saadessaan loistavan työtilaisuuden Jessin on jätettävä Nick viihdyttämään Bobia, jolta pari salaa suhteensa mutta jonka hyväksyntää vävyehdokas silti havittelee. Schmidt puolestaan häpeilee Elizabethia. Kaiken tohinan keskellä Winston toivoo jonkun muistavan synttärinsä. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Toinen kausi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:30
Tyhjätaskut
Onnenhelmet. Caroline uskoo, että hänen rakas helmikaulakorunsa tuo hänelle hyvää onnea. Niinpä hän on murtunut, kun onnenhelmet hajoavat ja päätyvät pitkin lattiaa sekä Maxin taikinakulhoon. Tunnelmaa ei ainakaan paranna leipomoalan uusin keksintö: söpö pinkki automaatti, josta voi ostaa vuokaleivoksia. Yrittääkö universumi viestittää tytöille, että on aika panna pillit pussiin? Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. K7 (seksi, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Face
Tytöt on poikia... Anne ja Naomi moittivat Lydiaa ja tämän taitoja opettaa mallikokelaille riittävästi avuja tulevaa varten. Kampanjassa tyttöjen on löydettävä miehinen puolensa, kun he pukeutuvat miehiksi ja poseeraavat mentoreidensa kanssa kuvasarjoissa, joden on määrä välittää tarina rakkaudesta ja suhteista. Kaksilahkeisten olemuksen vangitsemisessa tyttöjä opastaa tunnettu drag queen Rupaul Charles. Saako Lydian tiimi kasattua itsensä ja vältettyä häviön? Amerikkalainen mallikilpailu, jossa Huippumalli haussa -sarjasta tuttu juontaja Nigel Barker ja kolme tunnettua huippumallia etsivät uutta kasvoa mallimaailman tähtitaivaalle. 2. tuotantokausi.
01:00
Pitch - kuningasidea
Taistelu taivaspaikasta. Vaateliikeketju haluaa puhtia naisten urheiluvaatteiden myyntiin. Tehtävään tarjolla on kaksi erilaista mainostoimistoa. Toinen on nuorekas, laajentumaan pyrkivä firma ja toista johtaa kauan alalla ollut sinnikäs aviopari. Asiakas puuttuu toimistojen työhön jo ideointivaiheessa ja haluaa muutoksia. Myyntipuheetkaan eivät suju kuin tanssi.
01:55
Yön AVA