UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle Teema Torstai 23.3.

17:00
Mallien tarina
Kuinka anonyymeistä vaate-esittelijöistä tuli muotimaailman tähtiä? Dokumentti kertoo mallien tarinan 1940-luvulta näihin päiviin. Vaatesuunnittelijoiden kauniit muusat ovat joutuneet myös ennakkoluulojen kohteeksi. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Kahlitsematon renessanssi
3/4. Waldemar Januszczak esittelee meille tuntemattoman puolen renessanssiajan taiteesta ja väittää klassisen pidättymisen sijasta aikakauden olleen suurten intohimojen ja uskonnollisten tunteiden aikaa. HD Äänitekstitys: suomi.
19:01
Bodo - kabareekuningas (12)
12/13. Bodo on uransa huipulla: hän on valkokankaan tähti ja hurmaa myös lavayleisön esiintyessään yhdessä Adolf Dymszan kanssa. Mutta saako hän rinnalleen sen mitä eniten kaipaa, suuren rakkautensa? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, seksi).
20:00
Vempainmies
Mobiilisovellusten aikana treffeille pääsy saattaa olla kiinni taidoistasi teknisten vempainten kanssa. Miten tehdä hyvä ensivaikutelma, mistä tietää, kuka on sinkku? Vempaimet voivat auttaa tosirakkauden etsimisessä. HD Äänitekstitys: suomi.
20:25
Sibelius ja Luonnotar
Dokumentti Sibeliuksen sävelrunoelmasta ja Kalevalan alkumyytistä. O: Marikki Hakola. T: Kroma Productions Oy, 2010. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Tiededokumentti: Mikä meitä odottaa?
3/4. Perimä ja ympäristötekijät. Mitkä tekijät selittävät taipumusta väkivaltaan, masennukseen ja kannabiksen aiheuttamaan skitsofreniaan? Onko syy kokonaan perimässämme, vai onko se lopulta vain sivujuonne? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
21:45
Armon aika
(1999) Vuoteen 1742 sijoittuva elokuva kalastajan pojasta, joka päätyy spitaalisten saarelle. N: Niklas Åkerfelt, Minna Kokkonen, Esko Salminen ja Lasse Karkjärvi. Ohjaus Jaakko Pyhälä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, seksi).
23:45
Historia: Rooseveltin suku
6/7. Amerikan vaikutusvaltaisimman suvun kolmen jäsenen, Theodoren, Franklinin ja Eleanorin, elämät yhdistyvät yhdeksi kiehtovaksi tarinaksi, jonka vaikutukset ulottuivat kaikkialle maailmaan 1900-luvulla. (U) Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:40
Teematieto
04:00
Teematieto