UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Jim Maanantai 26.9.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:00
Ostosruutu
10:30
Onnenarpa
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

13:00
Suomen Tulli
Kausi 4. Jakso 1/12. Keväthankia ja ampuma-aseita. Postitullissa epäillään liikkuvan luvattomia ampuma-aseita. Profiloidun kohteen tarkastus tuottaa tulosta satamassa. Lapissa valvonta hoituu moottorikelkalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42')
14:00
Taste UK
Kausi 1. Jakso 3/10. Lohturuokaa. Kisassa on vielä 11 kokkia, ja päivän teema on lohturuoka, joka tuottaa mielihyvää ja kohottaa mielialaa. Kuka hurmaa arvostelijat, ja kuka aiheuttaa pikemminkin mielipahaa ja joutuu lähtemään kotiin? Englantilainen ruokareality.
15:00
Pomo piilossa
Kausi 3. Jakso 3/10. Clark Builders. Rakennusyrityksen johtaja Andy Clark vaihtaa pukunsa kypärään ja työkaluvyöhön. Hän haluaa varmistaa, ettei yrityksen ihmisiä kunnioittava toimintakulttuuri ole muuttunut yrityksen laajentumisen myötä. Hän tapaa ahkeria ja omistautuneita työntekijöitä, mutta ei osaa aavistaa työviikosta tulevan niin tunteellisen, että hän murtuu kyyneliin. Kanadalainen realitysarja.
16:00
Suomen Tulli
Kausi 4. Jakso 2/12. 1000 löytöä ja autoveroratsia. Jyrki ja Jyri suuntaavat Porvooseen autoverovalvontaan. Huumekoira Dani juhlii 1000 huumelöytöään. Postitullissa estetään muuntohuumeen päätyminen katukauppaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (41')
17:00
Grillit huurussa
Kausi 1. Jakso 2/12. Lappeenrannan atomivoimala. Stand-up-koomikko Sami Hedberg vierailee Lappeenrannan legendaarisilla grilleillä ja hauskuuttaa paikallisia torimyyjiä. Vieraana hänellä on Lappeenrannasta lähtöisin oleva laulaja Hanna Pakarinen. Jaksossa selviää myös mitä eroa on Atomilla ja Vedyllä. Kotimainen realitysarja. (42') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Firmat kuntoon
Kausi 2. Jakso 12/18. Kauhtuneet kampaamot. Carolyn omistaa neljän hiussalongin ketjun Long Islandilla. Niiden ilme on kuitenkin rähjäinen, eikä remontteihin ole varaa. Amerikkalainen realitysarja. (43')
19:00
Säpinää kannen alla
Kausi 2. Jakso 13/14. Salat julki. Miehistö ruotii mennyttä risteilykautta ja veneellä työskentelyn eri puolia, kuten mökkihöperyyttä, henkilökunnan jäsenten välisiä suhteita sekä jos jonkinlaisia kommelluksia. Amy paljastaa ihastumisensa kohteen. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Kuokkavieras Kataja
Kausi 1. Jakso 3/10. Rauma. Janne Kataja ja hänen uskolliset aseenkantajansa, kuvaaja Hannu ja äänimies Sami, on pudotettu Rauman lähistölle, ja heillä on 36 tuntia aikaa perehtyä paikallisten vieraanvaraisuuteen. Rahaa, ruokaa eikä tietoa yöpaikasta ole, vain luja luottamus raumalaisten avuliaisuuteen. Saako majakkasaaresta ruokaa tai edes venekyydin sinne? Montako maalia Janne tekee joutuessaan hyökkääjäksi kiihkeässä jääkiekko-ottelussa? Kotimainen realitysarja. (41') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Kuokkavieras Kataja
Kausi 1. Jakso 4/10. Kotka. Janne Kataja, kuvaaja Hannu ja äänimies Sami heitetään tällä kertaa Kotkan rajalle. Rahaa, ruokaa ja tietoa yösijasta heillä ei ole, ja heidän ainoa mahdollisuutensa selviytyä koettelemuksesta on saada apua kotkalaisilta ihmisiltä. Miksi Janne ajautuu hyppimään kaupunginteatterin lavalla? Kuinka pieneen saareen on mahdollista eksyä? Ostaako satunnainen kaupunkilainen kolmikolle kassillisen ruokaa vain hyvää hyvyyttään? Kotimainen realitysarja. (42')
22:00
Tulevaisuuden työpaikat
Kausi 1. Jakso 6/9. Tulevaisuuden Työpaikat esittelee viisi yritystä, jotka työskentelevät aktiivisesti rakentaakseen Suomen parhaita työpaikkoja. Ohjelma kertoo näiden yritysten tarinan heidän henkilöstönsä kautta. Kotimainen ohjelma. (2')
22:05
Leijonan luola USA
Kausi 6. Jakso 22/29. Homma hanskassa. Leijonille esitellään tällä kertaa muun muassa valoilla varustettuja tanssihansikkaita, rannalle mukaan otettavaa kassakaappia ja muodikkaita alusvaatteita. Amerikkalainen sarja. (43')
23:05
Säpinää kannen alla
Kausi 2. Jakso 13/14. Salat julki. Miehistö ruotii mennyttä risteilykautta ja veneellä työskentelyn eri puolia, kuten mökkihöperyyttä, henkilökunnan jäsenten välisiä suhteita sekä jos jonkinlaisia kommelluksia. Amy paljastaa ihastumisensa kohteen. Amerikkalainen realitysarja. (43') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:05
Poliisit
Kausi 6. Jakso 17/56. Mikkeli. Jarkon ja Harrin haukansilmät bongaavat liikenteestä poliisin tuttuja minkä ehtivät. Erään asiakkaan kanssa ollaan tekemisissä ensin tappelun, sitten etsinnän tiimoilla. Vilkkaassa vuorossa jää jekuillekin sijaa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
00:35
Poliisit
Kausi 6. Jakso 18/56. Vantaa. Vantaalaisen pehtoorin naisongelmat työllistävät Jannea ja Mikkoa, eivätkä kriminaalit saa autoilla rauhassa. Partion menopeli muuttuu autosta veneeksi ja Mikko vastaa meren kutsuun. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
01:05
Grillit huurussa
Kausi 1. Jakso 3/12. Pohjanmaan mitalla. Koko kansan hauskuuttaja Sami Hedberg keikkailee Pohjanmaalla ja käy herkuttelemassa Seinäjoen ja Lapuan grilleillä hiihtäjälegenda Juha Miedon eli Mietaan Jussin kanssa. Kotimainen realitysarja. (41') Sallittu kaiken ikäisille.
02:05
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 3. Jakso 22/26. Kalenteripoikia. Count?s Kustomsin oma kalenteri alkaa valmistua, mutta Roli ja Mike päättävät tehdä kahdestaan oman kalenterin. Lisäksi Danny valmistelee suurta yllätystä. Amerikkalainen sarja. (19')
02:35
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 3. Jakso 23/26. Suuri autojahti. Danny paljastaa vihdoin kaikille, minkä mysteeriauton hän on kätkenyt peitteen alle. Lisäksi hän pistää koko porukan etsimään autoja myyntiin maksaakseen uuden silmäteränsä entisöinnin. Amerikkalainen sarja. (19')
03:05
Poliisit Norja
Kausi 1. Jakso 25/40. Trondheim. Poliisi käy muun muassa etsimässä sillalta hyppäävää miestä ja erottamassa kahta riitapukaria toisistaan. Rauhallinen vuoro muuttuu yhtäkkiä vauhdikkaaksi, kun poliisit huomaavat kadulla jotain epäilyttävää. Norjalainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
03:35
Poliisit Norja
Kausi 1. Jakso 26/40. Fredrikstad. Partio lähtee hoitamaan mielenterveysongelmaista naista ja näkee myöhemmin miehen, jonka käytös herättää epäilyksiä. Poliisien yövuoro ehtii jo päättyä, kun he joutuvat lähtemään vielä hälytysajoon. Norjalainen dokumentaarinen sarja. (21') K7 (ahdistus).
04:05
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV