UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Tiistai 23.9.

04:45
Likaiset työt
Biodieselmies. Mike Rowe avaa meksikolaisen ravintolan oven ja yrittää elää ympäristöystävällisemmin tekemällä autoonsa polttoainetta ravintolan käytetystä öljystä. Onnistuuko hän yrityksessään?
05:35
Ruokatehdas
Kevät Georgiassa. Seuraa miten jugurttijäätelö, brie-juusto, kevätkääryleet ja toffeepähkinät löytävät tiensä ostoskoreihin.

Kello 6:00

06:00
Ruokatehdas
Naan-leipää. Seuraa miten intialainen valkosipulileipä, vaahterasiirappipikkuleivät ja tryffelit löytävät tiensä ostoskoreihin.
06:25
Selviytyjäkaksikko
Luonnontieteilijä Cody Lundin ja hänen uusi kumppaninsa, entinen huippusotilas Joseph Teti seikkailevat maailman vaativimmissa maastoissa.
07:20
Myytinmurtajat
Höyrykanuuna. Jamie ja Adam testaavat höyrykanuunan, jota Arkhimedeen uskottiin käyttäneen. Adamin äiti yrittää todistaa, että muropaketissa on enemmän ravintoarvoa kuin paketin sisällössä.
08:15
Arvokaman etsijät
Sisustusesineiden keräilijä Drew Pritchard etsii kauniita ja erikoisia esineitä. Matkallaan hän tekee vaihtokaupat paronittaren kanssa ja joutuu toisen keräilijän vedättämäksi.
09:05
Tuunaajat 2012
Roger Webbin 1964-vm Fury. Design-suunnittelija Chip Foose ja hänen erikoismekaanikkotiiminsä muokkaavat autoja tärkeisiin kohteisiin ja tärkeille ihmisille. Pysyvätkö nopean aikataulun työt budjetissa?
10:00
Fast N' Loud
Uskomaton Impala. Richard, Aaron ja tiimi kaivavat esiin jätteisiin hautautuneen -64 Impalan. Richard ihastuu vuoden 1951 Bruco-paloautoon sekä Dolly-nimiseen -55 Caddy Coupe´hen.
11:00
Myytinmurtajat
Vesipyörremyytti. Adam ja Jamie ryhtyvät tutkimaan, voisiko meressä todellakin esiintyä valtava vesipyörre, joka vetäisi laivat mukanaan syvyyksiin.

Kello 12:00

12:00
Alaska: Viimeinen rintama
Kalajuttu. Kilcherin perhe asuu syrjäisessä yhteisössä Alaskassa Homerin pikkukaupungin ulkopuolella. Perhe on viljellyt samaa maapalstaa jo neljän sukupolven ajan.
13:00
Kultakuume erikoisjaksot
Oppimisen paikka. Toddia odottaa katastrofi, kun hänen alueensa on kaivettu tyhjiin. Parker ei välitä Tony Beetsistä, mutta onnistuu silti tekemään ensimmäisen onnistuneen kaivuukeikan.16+
14:00
Car Sharks
JD ja Koukku. Martha uudistaa 1969-vuosimallin Barracudan ja JD muokkaa 1978-vuosimallin Trans Amia Konna ja Koukku -elokuvan henkeen Leaken huutokauppaa varten.
14:30
Car Sharks
Yläosaton italialaismalli. JD puristaa kaiken irti 5.0 Mustangista ja Tommy löytää yllätyksen 1985-vuosimallin Suburbanista. Ash haluaa herättää 1988-vuosimallin Alfa Romeo Spiderin henkiin.
15:00
Treehouse Masters
Puukuiskaaja Pete Nelson suunnittelee yksityisiä piilopirttejä ihmisille, jotka haluavat saada yhteyden luontoon ja tuoda esiin sisäisen lapsensa.
16:00
Selviytyjäkaksikko
Luonnontieteilijä Cody Lundin ja hänen uusi kumppaninsa, entinen huippusotilas Joseph Teti seikkailevat maailman vaativimmissa maastoissa.
17:00
Fast N' Loud
Yksi ja ainoa Kind Woodill. Moottorinero Richard Rawlings ja Gas Monkey Garagen mekaniikan ihmelapsi Aaron Kaufmann etsivät hylättyjä klassikkoautoja entisöitäviksi ja edelleen myytäviksi.

Kello 18:00

18:00
Tuunaajat 2012
David Currierin 1964-vm Olds Dyn. 88. Autojen design-sunnittelija Chip Foose tiimeinen etsii vanhoja ja huonokuntoisia ajoneuvoja loihtien niistä upeita uniikkikappaleita.
19:00
Leludiileri
Karibian ryöstösaalis. Jordan on Puerto Ricon Comic-Con -messuilla aikeenaan hankkia amerikkalaisia televisioleluja ja myydä ne sitten suurella voitolla eteenpäin.
19:30
Matkatavarakaaos
Safariale. Ostajat matkustavat Etelä-Afrikkaan täysin ainutlaatuiseen huutokauppaan. Billy arvioi hinnan seremonianaamarille. Nähtäväksi jää, syntyykö mukavuusalueiden ulkopuolella voittoa.
20:00
Alaska: Viimeinen rintama
"Kauhusaaren" legenda. Kilcherin perhe asuu syrjäisessä yhteisössä Alaskassa Homerin pikkukaupungin ulkopuolella. Perhe on viljellyt samaa maapalstaa jo neljän sukupolven ajan.

Kello 21:00

21:00
Siperian metsurit
Venäläistä rulettia. Amerikkalainen metsuri Sean Vann ottaa elämänsä riskin ja aloittaa oman yrityksen Siperian pakkasmetsissä.
22:00
Hengenvaarallinen saalis
Kalastuslaivat Northwestern, Seabrooke, Time Bandit, Wizard, Kodiak ja Ramblin' Rose palaavat Beringinmeren arvaamattomille, hyisille vesille.
23:00
Kultakuume erikoisjaksot
Liian syvällä. Hoffmanit kamppailevat viidakossa saadakseen tärkeät välineet alueelleen. Parker nousee sotajalalle, kun miehistön uusi jäsen heittää hänen kaivamansa kullan menemään.16+

Kello 24:00

00:00
Alaska: Viimeinen rintama
"Kauhusaaren" legenda. Kilcherin perhe asuu syrjäisessä yhteisössä Alaskassa Homerin pikkukaupungin ulkopuolella. Perhe on viljellyt samaa maapalstaa jo neljän sukupolven ajan.
01:00
Jokien hirviöt
Lihansyöjä. Jeremy Wade on ihmissyöjän jäljillä Uudessa-Seelannissa. Onko se pelkkää legendaa, vai sama otus, joka on hätyytellyt sukeltajia, vienyt lapsen ja syönyt lampaan elävältä?
02:00
Valassodat
Heittelynhalu. Radikaalit ympäristönsuojelijat Sea Shepherdit jahtaavat Nisshin Marua, kun kolme japanilaista harppuunalaivaa tulee näkyviin tehden vastapuolesta täysin ylivoimaisen.
03:00
Ruudinkäryä
Ampuma-ase veneeseen/ Black Hawk Down 1911. Gunsmoke rakentaa historiallisen vesilintuaseen. Rich vaihtaa pistooleita Elviksen henkilökohtaisiin tavaroihin ja kutsuu apua vuoden 1911 aseen testaamiseen veteraanin puolesta.
03:55
American Chopper
Juniorin unelmapyörä 1. Paulie rakentaa edellisen kahden hämähäkkiteemaisen pyörän - Hämähäkin ja Mustan lesken - varaan kolmannenkin pyörän ja haastaa itsensä tekemään siitä hurjimman kaikista kolmesta.
04:45
Likaiset työt
Mikrolevämies. Mike lähtee Havaijille kokeilemaan vihreän levän kasvattamista lääketeollisuutta varten. Vieläkin likaisempi työ löytyy tehtaasta, jossa valmistetaan puuhiiltä.