UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV1 Sunnuntai 26.10.

08:00
Yle Uutiset
08:05
Avara luonto: Pohjois-Amerikka
3/5. Opi nuorena tai kuole. Mantereen vuoristojen alarinteillä kasvaa maapallon vanhimpia ja suurimpia puita. Siellä harmaakarhut joutuvat väistelemään lumivyöryjä ja kesäisin alueilla raivoavat valtavat metsäpalot. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:00
Yle Uutiset
09:05
Aamusydämellä
Tatuoidut. Tatuoinneista on tullut osa valtakulttuuria, mutta ne voivat olla myös harrastus. Omasta kehosta taideprojektina kertovat Anu Lehtiö ja Antti Räisänen. yle.fi/aamusydamella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:55
Yle Uutiset
10:00
Rakas isä
Kuinka vastuu vanhusten hoitamisesta tulisi jakaa lasten ja yhteiskunnan kesken? Kun Madeleinen isä halvaantui, jätti tytär työnsä ja ryhtyi omaishoitajaksi. Omaishoitajan työtaakka on kuitenkin raskas. (U) Äänitekstitys: suomi.
11:00
Yle Uutiset
11:05
Yle Uutiset Viikko viitottuna
11:15
Luontoretkellä
Mikä on norjalaisten mielestä paras aika hirvenmetsästykselle, syksy vai talvi? Leijalautailu on tunturimaassa suosittua niin lumisilla rinteillä kuin merenrannallakin. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:45
A-studio
Luontaishoitajien ja energiaterapeuttien suut tukkoon? Vieraina kirjailija Tiina Raevaara, tiedetoimittaja Ulla Järvi, lääkäri Tapani Kiminkinen ja Suomen Terveysjärjestön puheenjohtaja Merja Lindström. #yleastudio Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Kaikkea kaupan
7/12. Millaisella summalla Tanskassa pääsee karjanomistajaksi? Mogens ja Peder etsivät todellista vetonaulaa seuraavaan huutokauppaansa. Jan Helmer on valmis polkaisemaan huutokaupan käyntiin, mutta missä on nuija? HD Äänitekstitys: suomi.
12:45
Sydämen asialla
Monta loistavaa asiaa. Kyläläiset ällistyvät, kun lordi Ashfordly palaa kotiin häämatkalta mukanaan uusi ja hehkeä vaimonsa. Vernon vaarantaa Bernien hautaustoimiston toiminnan keksiessään ruumisautolle muuta käyttöä. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
13:35
Akuutti
Sähkösavuke koukuttaa samalla tavalla kuin tupakka? Miksi mies kaljuuntuu? Harvinainen sairaus pitää nuoren naisen neljän seinän sisällä. Kasvosokealle kaikki ovat samannäköisiä. Lisätietoja: teksti-TV s. 374. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:05
Kiehtova maailma: Koti aavikolla
2/6. Juudea. Jerusalemin itäpuolella oleva autiomaa sijaitsee historiallisella paikalla. Alue on sekä kristinuskon että juutalaisuuden synnyinsija. HD Äänitekstitys: suomi.
15:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:05
Yle News
15:15
Vielä virtaa
Talousvaikeuksia. Compo huomaa olevansa pennitön ja päättää siksi periä kouluaikaisen velkansa pelottavalta kiusaajaltaan. Mies pitäisi enää löytää ja tunnistaa. Ystävät taivuttelevat Foggya käyttämään tappajan taitojaan. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:45
Historia: Operaatio Jalkajousi
Toisen maailmansodan aikana Hitlerin tavoitteena oli lyödä Englanti polvilleen pelottavilla V-ohjuksillaan. Miten brittilentäjien ottamista ilmakuvista pystyttiin saamaan selville vihollisen salaiset aikeet? T: BBC. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:50
Novosti Yle
Äänitekstitys: suomi.
16:55
Yle Uutiset viittomakielellä
17:00
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:10
Inhimillinen tekijä
Voisivatko ihmiset nähdä meidät ensin ihmisinä, sitten vasta vammaisina, kysyvät Rita Järvinen, Olli Nordberg ja Eeva Airikkala. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset
18:10
Urheiluruutu
18:15
Putkiremontti
Mauri murehtii rakkaan ammeensa kohtaloa. Tunnelmaa synkistää ongelmat saumoissa ja saunan laatoissa, kun remontti on puolivälissä. #putkiremontti HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:45
Kriminalisti
Yö järvellä. Paikasta, jossa Schulmann mielellään käy, löytyy ruumis. Ylikomisario tajuaa kohdanneensa uhrin ohimennen edellisenä iltana, sillä heissä on jotain yhteistä. Surmalle ei löydy motiivia. Oliko se vahinko? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
19:45
Arto Nyberg
Suorassa lähetyksessä haastateltavina Ebola-alueelta palannut terveydenhoitaja Tiina Saarikoski, entinen poliisin karhuryhmän jäsen Harri Gustafsberg sekä Kokoomuksen nuorten liiton puheenjohtaja Susanna Koski.
20:30
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:45
Urheiluruutu

Kello 21:00

21:05
Kotikatsomo: Tehdas
16/18. Ihmisiä hallayössä. Työläiset valtaavat tehtaan. Heikki hiippailee Marmisten pihalla ja sisällä Antti murehtii sekavaa elämäänsä. Jokinen alkaa viipyä ulkona iltaisin. Se saa Anun levottomaksi. Ohjaus Juha Rosma HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
21:55
Syrjäinen maa (16)
3/4. Kuoleman kaivos. Hylätyn kaivoksen alueelta löytyy ruumis. Kyläläiset vetävät yhtä köyttä totuuden salaamiseksi, mutta uhrin henkilöllisyys antaa lopulta vihjeen murhan motiivista. Vai harhautetaanko poliisia? HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:30
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksissa otetaan kantaa ympäristöpolitiikkaan ja Jäämeren radan rakennussuunnitelmiin sekä luetaan viikolla ilmestyneitä paljastuskirjoja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:45
Ykkösaamu
Vieraana on puolustus- ja urheiluministeri Carl Haglund (rkp). Toimittajana Seija Rautio.

Kello 24:00

00:25
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna