UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Maanantai 2.5.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 2.5.
Onnea, Vuokko ja Viivi!
06:53
Taikakaruselli
Taikakarusellin uutisia. Olli päättää toimittaa ensimmäisen numeron "Taikakarusellin uutisia". Kylällä ei tapahdu yhtään mitään ja Ollia auttaakseen Marketta ja Atsalea päättävät järjestää vähän draamaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Viljami
Balafoni. Viljami ja hänen ystävänsä saavat käsiinsä hauskan soittimen, balafonin. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:09
Puuharit
Puuhapaikka. Papuryhmä auttaa professoria leikkipuiston laitteiden testaamisessa. Pahaksi onneksi professori jää pahasti jumiin yhteen laitteeseen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:22
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
Oma koti kullan kallis. Pikku Pupu lähtee pyytämään ystäviään aamupalalle luokseen. Samalla hän vierailee ystävien erilaisissa kodeissa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Musatoosa
Siina ja lapset lähtevät seikkailulle musiikin maailmaan leikittelemään sanoilla ja sävelillä. Ja kun lapsista on kyse, ei voi unohtaa liikkumista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:37
Pasin ja Kielon valtakunta
Kuningatar Kielo. Kuningaspari on poissa päivän, ja Kielo saa kunnian toimia valtakunnan hallitsijana. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:49
Martta puhuu
Virtuaali-Martta. Martta vastaan robotti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Milin miljoona kysymystä (7)
Erehdys. Mili luulee, että Juulia rikkoi hänen leijansa tahallaan. Mutta asiat voi joskus nähdä tai ymmärtää väärin, ja uskoa sellaista, mikä ei olekaan totta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:23
Roni Neutroni
Muumioita, onko noita? Roni haluaa nähdä aitoja muumioita ja vie ystävänsä Egyptiin, jossa muumiot ovat liiankin aitoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:49
Näin Norjassa
Sognin sherpat. Joukko Himalajalla asuvia sherpoja on saapunut Sognin seudulle kunnostamaan ikivanhoja rakennuksia ja tunturipolkuja. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Panokset. Elizabethin äiti on kieltäytynyt hoidoista. Sunillilla ja Michaelilla on erimielisyyksiä keskenään ja paljon salattavaa muilta. Josh on loukkaantunut Eddin käytöksestä. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Bathinan erilaiset maailmat
4/7. Bathina vierailee yläluokkaan kuuluvan Askerin perheen luona heidän kotitilallaan. Miten yläluokka elää nykypäivän Ruotsissa? Bathina kutsutaan myös tyttöjen lounaalle ja hän tapaa Syyriasta muuttaneita sukulaisiaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
10:30
Matkapassi: Suuret moskeijat
Muslimimaailman Michelangelona pidetty arkkitehti Sinan suunnitteli Suleiman Suuren moskeijan Istanbuliin. Jaksossa nähdään niin uusia moskeijoita Indonesiassa ja Marokossa kuin yksi maailman vanhimmista moskeijoista. HD Äänitekstitys: suomi.
11:20
Näin Norjassa
On parasta etsiä pieniä ilonaiheita, kun kaikki tuntuu synkältä. Niitä on löytänyt myös 19-vuotias Jan, joka loukkaantui pahoin maanvyöryssä. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Tanskan toisenlaiset frendit
6/8. Miten suhtautua politiikkaan? Maria ei tiedä, ketä äänestäisi kunnallisvaaleissa. Alexander haluaa vaikuttaa poliitikkoihin. Sandralla on mielessään ihan muut asiat kuin politiikka. Onnistuuko hän suunnitelmissaan? HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Pyörällä pitkin Aasiaa
Norjalainen Erlend sai halvan lentolipun Bangkokiin, mutta päätyikin Singaporeen. Onneksi oli polkupyörä matkassa, mutta matkasta tuli täysin erilainen elämys. Äänitekstitys: suomi.
12:30
Sissipuutarhurit
Sissirehtori Minna Kivelä ottaa Veromäen koulun komentoonsa. Koulun pihan kunnostus on takellellut raha- ja työvoimapulan takia. Sissit eivät odottele budjettia, piha hoidetaan nyt! Myös opettajat saavat ansionsa mukaan. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Sirkusseilaajat
4/5. Marokossa sirkusseilaajat opettelevat soittamaan perinteistä marokkolaista soitinta. Pojat suuntaavat paremman tienestin toivossa keikalle Kanariansaarille. Paluu Afrikan rannikolle tuo mukanaan ongelmia. HD Äänitekstitys: suomi.
13:30
Karhusaari
4/6. Karhusaaren eristyneisyys muusta maailmasta vaikuttaa tutkijoihin eri tavoin. Toiset aloittavat outoja projekteja, ja toiset uppoutuvat saaren kiinnostavaan historiaan. HD Äänitekstitys: suomi.
14:10
Maailman oudoimmat urheilulajit
1/5. Miltä kuulostaa kanavien yli pituusseiväshyppääminen, entä nyrkkeilyä ja pallopeliä yhdistelevä brutaali peli? Japanissa kilpaillaan jousiammunnassa samuraiperinteen mukaisesti. HD Äänitekstitys: suomi.
14:35
Kummeli
Kausi 4. 6/8. Pikaraportti Mauno Ahonen, Älykääpiöt katossa, Musavisa Suomen teurastajien liitto, Tamppaajat, Potilas Saarinen pää irti ja paljon muuta päätöntä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
15:00
Autolla Etelä-Amerikan halki
3/6. Team Bachstadilla on jälleen ongelmia, kun matkanteko tyssää Bolivian rajalla perulaiseen byrokratiaan. Pääsevätkö kaverukset milloinkaan Bolivian pääkaupunkiin La Paziin? HD Äänitekstitys: suomi.
15:30
Uusi Päivä
Jakso 556: Mustankipeyttä. Marika ottaa ohjeita yllättävältä taholta. Sonja ja Lauri yrittävät taas juhlia. Minna ja Aino taistelevat Haaviston emännyydestä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:58
Uusi Päivä
Jakso 557: Rokkielämää. Bongolava julkistaa musiikkivideonsa. Otso kaavailee salaperäisen nettituttavuutensa tapaamista. Minna rimpuilee Haavistossa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:26
Uusi Päivä
Jakso 558: Valepukuja. Väinön synttärit muuttuvat Minnan ja Askon mittelöksi. Tero yrittää lavastaa Otson. Krista kohtaa kyseenalaisen houkutuksen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Tuomon kanssa Timppa, Saara ja Sorsa, Neiti Etiketti, Hau Hau, Piip ja Veli, Ilmojen kunkut sekä Oktonautit. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Panokset. Elizabethin äiti on kieltäytynyt hoidoista. Sunillilla ja Michaelilla on erimielisyyksiä keskenään ja paljon salattavaa muilta. Josh on loukkaantunut Eddin käytöksestä. T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
Kummeli
Kausi 4. 7/8. Matti Näsä Jumankauta juu nääs päivää, Tuija ja Satu, Ylitöiden arvonta, Sporttivartti, Älykääpiöt, Aas Weckström kysyy ja paljon muuta älämölöä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
19:30
Kioski: Aleks'in Wonderland
Kuka kantaa vastuut kun robotti päättää elämästä ja kuolemasta? HD
20:00
Uusi Päivä
Jakso 559: Naisen valta. Marikan sihteerintaidot yllättävät Teron. Maria päättää puskea Bongolavaa eteenpäin bändin tahdosta riippumatta. Kristan laittomuudet paljastuvat. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Au pairit Australiassa
Byron Bay ja suhdehuolia. Au pairit lähtevät viettämään yhteistä viikonloppua Byron Baylle. Yhteishenkeä parannellaan niin hiekkarannalla kuin yökerhossakin. Henrietta huolestuu suhteestaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Satuhäät
Liikutusta on vaikea välttää, kun 64-vuotias Maija-Leena Lohiniva ja häntä 11 vuotta nuorempi Tapio Härmä astuvat avioliittoon Playa del Inglesissä. Parin onnea ja rakkautta ei himmennä edes vaikean sairauden varjo. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Strike Back (K16)
Kausi 2, 7/10. Auttaako tehtävä Zimbabwessa erikoisjoukkojen miehiä yhtään lähemmäksi Knoxin nappaamista? Scottin ja Stonebridgen tiimin kotipesään tehdään isku. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:45
Au pairit Australiassa
Byron Bay ja suhdehuolia. Au pairit lähtevät viettämään yhteistä viikonloppua Byron Baylle. Yhteishenkeä parannellaan niin hiekkarannalla kuin yökerhossakin. Henrietta huolestuu suhteestaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
23:15
Kioski: Aleks'in Wonderland
Kuka kantaa vastuut kun robotti päättää elämästä ja kuolemasta? HD
23:45
Hunted (K16)
3/8. Petetty. Byzantium haluaa Samin jatkavan peitetehtävässään Turnerin perheessä. Sam törmää yllättäen aiemmin pettämäänsä mieheen, jolla on kiinnostavia tietoja, mutta niillä on kallis hinta. Kenen puolen Sam valitsee? HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna