UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 31.3.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:52
Nimipäiväonnittelu: 31.3.
Onnea, Irma ja Irmeli!
06:53
Jussin matkat
Kaupankäyntiä. Ystävykset hierovat kauppoja Intiassa. Oili tarvitsee veneeseensä uuden purjeen. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Maapallottelua
"Tää on mun pallo, tää on sun pallo, tää on meidän yhteinen maapallo, ja tänään mä esittelen sulle yhden hienon eläimen tältä pallolta. Se on hämähäkki. Ja hei! Älä potki TÄTÄ palloo!" Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:09
Lulu kilpikonna
Sydämen sykettä. Opettaja antaa oppilaiden kuunnella stetoskoopilla mahlan liikkumista puun kuoren alla. Nokkela päättää lainata stetoskooppia ja kuunnella Lulun sydäntä selvittääkseen, onko tämä rakastunut. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:22
Nuottiavain
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:31
Jääkarhu Otto
Kyltit. Oton uudella kotikonnulla on paljon erilaisia kylttejä. Lapset pelastavat Oton isän päivän piirtämällä muutaman lisää. Sallittu kaiken ikäisille.
07:41
Neppajymykerho
Vilja askartelee pääsiäistipun Juho-Laurin ja Meijun vinkkien mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:46
Saara ja Sorsa
Villaista musiikkia. Saara ja Sorsa kuuntelevat Huivitädin luona levyautomaatista musiikkia. Ja pian he musisoivat itsekin. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:57
Touhukkaat: Kepposhepun uudet kujeet
Kun joku tekee kepposen tai yllättää, siinä yleensä säikähtää. Se ei ole aina kivaa. Kepposheppu säikyttelee Desiä, joka ei oikein pidä siitä. Onneksi Desi ja Outi onnistuvat löytämään Kepposhepulle ystävän. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Babar ja Badun seikkailut
Muisto-mellakka: Linnassa vietetään Muistijuhlaa. Saippuoitu: Celestenkylässä on Tuoksukukka-markkinat. Badu ystävineen haluaa osallistua suureen nuuhkaisukisaan, mutta Kake ei pääse sisään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Raimo (7)
Kohtalokas koe-esiintyminen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Unelma eläinpuistosta. Lapsuudenkaverukset Nils Harald Reiersen ja Terje Jensen ovat toteuttaneet haaveensa ja perustaneet pienen eläinpuiston. Apinoiden ja käärmeiden lisäksi siellä asuu mm. onnekas saukko. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Siipien suojassa. Kyla kieltää yhä alkoholiongelmansa ja peittelee jatkuvasti jälkiään. Pystyykö hän lopulta hakeman apua? Sam ja Maddy auttavat potilasta, joka haluaa irti tukahduttavasta aviomiehestään. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Rannalla tuoksuu savukala
2/8. Purotaimen. Gordon ja Jan lähtevät katsomaan, olisiko purotaimen syönnillään. Kalamiehenä Gordon tuntee lymypaikan pienessä joessa, ja Jan suunnittelee tammukan savustusta levällä. (U) Äänitekstitys: suomi.
10:30
Onnistuuko elämä maalla?
7/8. Öölannin perhe keksii lopulta ratkaisun villikissapulmaan. Taalainmaalla Andreaksen ja Julian suhde syvenee. Loverfeltin perhettä askarruttaa tapaaminen paikan omistajan kanssa. Onko talous tasapainossa? Äänitekstitys: suomi.
11:30
Näin Norjassa
Hans Gåsvær ajaa postivenettä omien sanojensa mukaan maailman kauneimmassa maisemassa. Postin lisäksi veneessä kulke koululaisia, matkailijoita ja usein myös lampaita. Äänitekstitys: suomi.
11:45
Teiniäidit
4/8. "Olo on kuin omenalla." Sarita juhlii 18-vuotissynttäreitään. Teya on muuttanut vauvan ja poikaystävänsä kanssa omaan asuntoon. Kukoistaako yhteiselo, kun rahasta on tiukkaa? 1. tuotantokausi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:15
Teiniäidit
5/8. Tanjan ja Jamin suhde on kriisissä. Sannan elämään on tullut uusi mies - hyväksyykö Emran hänet? Syömishäiriöstä selvinnyttä Teyaa vaivaa kova itsekriittisyys. 1. tuotantokausi. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Bensaa suonissa
4/5. Uskallatko ottaa autonavaimet kaveriltasi, joka on juonut? Miten 21-vuotias, juuri isäksi tullut Mark selviää tänään testistä? Hän on joutunut aiemmin kiinni rattijuopumuksesta ja ylinopeudesta. Äänitekstitys: suomi.
13:45
Ja he elivät onnellisina ...
3/8. Kuinka Claudian ja Azizin jo kouluaikana alkanut suhde on jatkunut? Jennyn ja Mikaelin parisuhde on päättynyt eroon. Feministipari Jessica ja Tobias sai yllättäen kokea jotain uskomatonta. (U) Äänitekstitys: suomi.
14:45
Satuhäät
Ilo, onni ja huumori kuplivat elokuun puolivälissä Tottijärvellä, kun Jarona Steinberg ja Lauri Huttunen liitetään yhteen siviilimenoin. Parin juhlat jatkuvat nokialais-israelilaisissa tunnelmissa pitkälle yöhön. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:35
Moone Boy
Sarja alkaa. Kausi 1, 1/6. Martin on 12-vuotias irlantilaispoika. Isosiskot pitävät häntä tossun alla, mutta koulussa häntä kiusataan vielä kovemmin. Onneksi pojalla on yksi luotettava ystävä, joka ei jätä pulaan. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
16:00
Au pairit Los Angelesissa
Uusi kausi alkaa. Judith, Janita ja Henna lähtevät au paireiksi Los Angelesiin. Judith haluaa tähdeksi. Janita ei ole koskaan lentänyt. 1/9 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Uusi päivä (S)
(7). Osa 477: Miehestä mittaa. Karri ja Jani sopivat miehekkäästi välinsä. Aino alkaa katua kahvilan myyntiä Terolle. Veetin pääkirjoitus ärsyttää Jimiä. Anni tekee taikoja. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Lassin kanssa Kim ja Kai, Taitoset, Q Putti 5, Kaapon ja Laten pähkinät, Mohvelit, Ennin Intia sekä Franklin ja ystävät. HD

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Keskeneräisiä asioita. Elliot rohkaisee Samia ottamaan selvää koetuloksistaan. Keller-osastolla aloittaa uusi, amerikkalainen erikoislääkäri. Marian ensimmäinen työvuoro pätevänä hoitajana on dramaattinen. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
19:00
Au pairit Los Angelesissa
Judithin onnettomuus joka muutti kaiken. Hennalle luetaan kovaa kuria ja tiukat säännöt. Lontoosta tuttu Mira tapaa muut au pairit. 2/9 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 478: Oma koti, kultaakin kalliimpi. Aino saa Askon puolustamaan Haaviston tilaa, mutta Niklaksen määräaika umpeutuu. Veetin kiinnostus kääntyy Irikseen ja Eppuun. Lauri saa toimeksiannon, mutta Tero miinoittaa tietä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Moone Boy (7)
Kausi 1, 2/6. Äiti innostuu politiikasta, ja Moonen perheen ruokahuolto jää siskojen varaan. Nälkäkuolema on jo näköpiirissä, mutta onneksi Martin saa uuden ystävän, jonka isä on ammattikokki. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Ajankohtainen kakkonen
Huippujohtajien toiveet uudelle hallitukselle. Viro elektronisen asioinnin edelläkävijänä - miksi Suomi laahaa perässä? Intian hiilikaivosten lapset raatavat pitääkseen perheet hengissä. Juontajana Salla Paajanen. HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Ulzana - Verinen apassi (K16)
(Ulzana's Raid/USA 1972) Lännenelokuvassa kokenut tiedustelija opastaa nuorta ratsuväen luutnanttia, joka saa tehtäväkseen pysäyttää sotaretkelle lähteneen apassijoukon. O: Robert Aldrich. N: Burt Lancaster. HD Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 7.1 ∙ Rotten Tomatoes 86 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:40
Wyatt Earp (K16)
(USA 1994) Muhkea länneneepos kuuluisan lainvalvojan elämästä ja perheestä sekä mm. legendaarisesta OK Corralin taistelusta. O: Lawrence Kasdan. N: Kevin Costner, Dennis Quaid, Gene Hackman, Isabella Rossellini. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 42 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

02:45
Au pairit Los Angelesissa
Judithin onnettomuus joka muutti kaiken. Hennalle luetaan kovaa kuria ja tiukat säännöt. Lontoosta tuttu Mira tapaa muut au pairit. 2/9 HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
03:15
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna