UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 3.5.

06:00
Astral TV
07:00
Ostoskanava Tvins.com
08:00
Mofy
Ystävien kesken. Kerry kutsuu Mofyn luokseen teelle ja lupaa tälle yllätyksen. Japanilaiseen kirjasarjaan perustuva animaatio, jossa vanupallossa asuva ujo tyttökani Mofy seikkailee ystäviensä kanssa. Puhuttu suomeksi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:05
Palomies Sami
Suursuosittu Palomies Sami, palomestari Teräs ja muut paloaseman sankarit huolehtivat kaupungin turvallisuudesta neuvomalla ja opastamalla, sekä nopealla toiminnalla. Sami ja kumppanit auttavat pinteeseen joutuneita ihmisiä ja eläimiä, maalla, merellä ja ilmassa. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Chuggington
Tuuttulan tunneli. Pikareitti Tuuttulan ja Chuggingtonin välillä valmistuu viimeinkin, ja Brunokin pääsee auttamaan. Vauhdikas ja värikäs animaatiosarja, jossa kolmen veturioppilaan kanssa opetellaan pysymään raiteilla. Chuggingtonissa ihmetellään, onnistutaan ja opitaan tärkeitä asioita ystävyydestä sekä ympäröivästä maailmasta. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Hello Kitty: Omenapuumetsä ja Lumottu maa
Osa 24/27. Tulevaisuus on musta!?. Lindan tultua taas itsekseen Akuro on menettänyt paikan minne palata ja päättää nyt majailla Mongan omistamassa linnassa. Sillä välin Kitty ja muutkin ovat jo saapuneet perille. Vaikka kaikki ovat tarjoutuneet tulemaan Kittyn mukaan, hän päättää kohdata Akuron yksin. Sallittu kaiken ikäisille.
08:45
Maija Mehiläinen
Säävaihtelut. Laura uskottelee muille hallitsevansa säätä. Pian koko niityn väki tekee hänelle palveluksia. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Kung Fu Panda
Animaatiosarja Po-pandasta, joka haaveilee tulevansa kamppailulajien mestariksi ja Hurjan viisikon jäseneksi. Po on paksu ja kömpelö, mutta sitäkin innokkaampi. Alkuhankaluuksien jälkeen hän pääseekin mukaan ryhmään. Mestari Shifun johdolla Po, väkivahva Tiikeritär, leikkisä Apina, ilmojen valtias Kurki, ystävällinen Kyy ja salamannopea Sirkka puolustavat Jadepalatsia tunkeilijoilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Winx-klubi
Keijukummi. Winxit löytävät vihdoinkin keijukummi Eldoran, mutta iloa ei kestä pitkään, sillä Trixit päättävät hyökätä tämän mökkiin. Vauhdikas animaatiosarja teini-ikäisistä keijuista, jotka joutuvat puolustamaan hyvää energiaansa noitien pahaa vastaan. Keiju-tytöt joutuvat seikkailuihin kaikkialla maailmankaikkeudessa ja he saavat oppeja yliluonnollisille voimilleen alan parhailta kouluttajilta Alfean korkeakoulussa. Samaan aikaan noidat kouluttautuvat Pilvitornin korkeakoulussa omiin jäyniinsä... Italialaista alkuperää oleva piiretty sarja on puhuttu suomeksi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:50
Loton ja Jokerin tulokset
09:55
Mira ja miljoonakodit
Miralle tarjotaan myyntiin uutta kohdetta Kauniaisista, mutta Mira ei tahdo päästä myyjän kanssa yhteisymmärrykseen myyntihinnasta. Miljoona-asuntojen myyminen on hankalaa, ja Miralla on useampi haastava kohde työn alla, joille on vaikea löytää ostajia. Mira järjestää ensiesittelyn Jollaksen kohteessa, mutta esittely osoittautuu karvaaksi pettymykseksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:55
Grillikuume
Yksi pari on pois, mutta kisa jatkuu yhdeksän parin voimin. Suomen suvi on kaunis mutta arvaamaton, grillit pysyvät kuumina vaikka raekuurot piinaavat kilpailijoita. Toisessa jaksossa syödään kanaa ja pizzaa ja jälleen täytyy yhden parin lähteä kisasta pois. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:55
Suomen kaunein piha
Osa 4. Oma piha, oma lupa.. Hanna, Tommi ja Kati tutustuvat pihoihin, joiden asukkaat ovat päästäneet luovuutensa vapaasti valloilleen. Nyt annetaan kaikkien kukkien kukkia. Taidetta, värejä, keksintöjä ja kokonaan uusia materiaaleja! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:55
Pientä mökkiremonttia
Jakso 2. Naantalin korkeilla kallioilla Petri ja Noora ovat luopumassa Naantalin Rymättylässä olevasta merenrantamökistään. Ennen myyntiä Petri ja Noora haluavat laittaa mökin perusasiat kuntoon. Paikalle saapuvat suunnittelemaan Eeva Hauta-Heikkilä ja Riia Rauhala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:55
Hammaskeiju
Sympaattinen komedia Derek 'Hammaskeiju' Thompsonista, kivikovasta lätkäpelaajasta, joka irrottaa vastustajiltaan hampaita karmeilla taklauksillaan. Eräänä iltana hän erehtyy sanomaan naisystävänsä pikkuiselle tyttärelle, ettei hammaskeijuja ole olemassa. Tuota pikaa Derek onkin keijujen maailmassa, jossa hänelle määrätään rangaistus: miehen pitää hoidella pari viikkoa oikean hammaskeijun hommia... Ohjaaja: Michael Lembeck, USA 2009, 101´. Pääosissa: Julie Andrews, Dwayne Johnson, Ashley Judd. Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 5.0 ∙ Rotten Tomatoes 18 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
15:55
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 9. Uutta ja vanhaa. Vanessa Laakso on rakentanut uransa ja elämänsä väärän sukupuoli-identiteetin varaan. Yhtä paljon kuin haluaa, hän pelkää kiinnijäämistä. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Wanda Dubiel, Kristo Salminen, Kaija Pakarinen, Seppo Maijala. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Daniela Hakulinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
16:50
100 tarinaa Lastensairaalasta
Jyrki Katainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:55
Luojan kiitos!
Osa 8.. Luojan kiitos! pistää jälleen tähtivieraansa ponnistelemaan mahdollisimman hämmentävien tilanteiden keskellä. Mukana Ilkka Villi, Eija Vilpas, Ellen Jokikunnas sekä Sami Hedberg Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:55
Pop'n'Roll
Osa 8. Uniikki & Jarkko Tamminen. Vieraina Uniikki & Jarkko Tamminen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:30
Tähdet, tähdet
Musikaali. Kausi 2, 9/10. Ketkä kaksi jatkavat finaaliin ja kenen tie katkeaa kalkkiviivoilla? Illan teema vie meidät hulvattomuuden ja eläytymiskyvyn alkulähteelle, musikaalien maailmaan. Asiantuntijana toimii genren guru Marco Bjurström.

Kello 21:00

21:05
Jääkiekon MM-kisat
Tanska - Suomi. Selostajana Mika Saukkonen. Suora lähetys.
21:50
Kymmenen Uutiset
22:00
Jääkiekon MM-kisat
Tanska - Suomi. Selostajana Mika Saukkonen. Suora lähetys.
22:40
Viikon sää
22:50
Jääkiekon MM-kisat
Tanska - Suomi. Selostajana Mika Saukkonen. Suora lähetys.
23:30
MTV Sport Uutiset
23:45
Mentalist
Hopeanvärinen salkku. Jane törmää sattumalta everstiin, joka vaikuttaa hänestä epäilyttävältä. Kun hän kuulee, että everstin vaimo murhattiin kahdeksan kuukautta sitten, hän haluaa tutkia asiaa, vaikka poliisi onkin jo löytänyt mielestään oikean tekijän. Janen uteliaisuus teettää töitä koko tiimille, koska everstillä on pätevältä vaikuttava alibi, ja kaikki todistusaineisto viittaa murtovarkaan tekemään murhaan. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:45
Teknavi
Älyä kotiin kohtuullisella hinnalla. Markku Alénin matkassa Rallylegend -kisassa. Testissä uusi Skoda Fabia. Vieraana Marcus Grönholm. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:15
Voittostudio