UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 5.7.

06:00
Voittostudio
07:30
Ostoskanava Tvins.com
08:30
Seikkailija Dora
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:55
Maija Mehiläinen
Kadonnut ruokavarasto. Maija tapaa muistinsa menettäneen Molli-maamyyräsirkan, joka yrittää löytää ruokavarastoaan. Sallittu kaiken ikäisille.
09:10
Tom & Jerry Kids Show
Kaikki keinot sallittu. Juuston henki. Arkajalka. Tässä piirrossarjassa Tom ja Jerry seikkailevat pentuvuosinaan. Mutta ovatko kissa- ja hiirileikissä nyt pienemmät jäynät. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:45
Chaplin
Uusi animaatiosarja komedian klassikkohahmosta Chaplinista, joka päätyy päivittäin keskelle mitä erikoisimpia kommelluksia, vaikka tarkoittaa pelkkää hyvää. Elämään valoisasti suhtautuva Chaplin ja hänen ystävänsä Poika ovat hurmaava parivaljakko, jotka selvittävät isot ja pienet hankaluudet nokkeluudella ja hyvällä onnella. Sallittu kaiken ikäisille.
09:55
Loton ja Jokerin tulokset
10:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Eläkekoti Espanjassa. Yhdeksän vuotta sitten seurattiin eläkekodin valmistumista Malagaan. Nyt nähdään, miten erikoisen parin erikoinen talo on sopeutunut paikalliseen elämäntyyliin. Äänitekstitys: suomi.
11:05
Kautta aikojen komeimmat asuntomessutalot
Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät talosuosikkejaan männävuosien asuntomessuilta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Mahdoton taloprojekti
Onnen väline 1/2. Jim ja Lissa ovat muuttaneet Kaliforniasta Floridaan, mutta Lissa ei viihdy. Ankkuriksi tarvitaan unelmatalo, mutta aikataulut eivät pidä, budjetti ylittyy ja riitely kiihtyy. Nouseeko talo lopulta ja löytyykö onni? Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Täydellinen kesä
Talkoot ja kuollut koira. Kausi 1, 5/10. Per Ivar osallistuu ojankaivuutalkoisiin, mutta valitettavasti hänellä ei ole juurikaan kokemusta ruumiillisesta työstä ja kaivinkoneen käytöstä. Terje menettää hermonsa öisin haukkuvaan ja nurmikolle kakkivaan naapurin koiraan. Norjalaisessa komediasarjassa tavoitellaan täydellistä kesäidylliä perheen ja suvun kanssa tai heistä huolimatta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Teknavi
Missä mennään tv-markkinoilla? Vinkit television hankintaan. Autourheilua Islannin tapaan. Markku Alén seikkailee jäätiköllä tuunatulla lava-autolla. Riston testissä uusi Nissan Pulsar. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Varikolla toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Asiantuntijana Toni Vilander.
14:00
Hassut hurjat hirviöt
Max on väärinymmärretty, yksinäinen poika, joka pakenee ihmeelliseen hirviöiden maailmaan. Hirviöt pitävät Maxia kuninkaanaan, ja Max lupaa auttaa heitä rakentamaan onnellisen valtakunnan. Kuninkaana oleminen ei kuitenkaan ole ihan helppoa. Ohjaaja: Spike Jonze, USA 2009. Pääosissa: Max Records, Pepita Emmerichs, Catherine Keener, Steve Mouzakis, Mark Ruffalo. Äänitekstitys: suomi. K7

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 73 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:00
Kesäkuski
Krisse Salminen. Kausi 1, 1/10. Komedienne Krisse Salminen rakastaa syntymäpäiviä. Nyt hän järjestää pojalleen 10-vuotissyntymäpäivät keilahallissa ja Krissen täytyy käydä ostamassa kaikille osallistujille keilailupalkinnot. Krisse ei ole varsinaisesti mikään maanteiden hirmu ¿ takana on kaksi kolaria - joten onneksi apuun rientää Kesäkuski Mikko Kuustonen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:30
Ravit
Suur-Hollola. Kotimaiset huippuravurit metsästävät Suur-Hollola-ajon jättipottia. Juontaja Laura Ruohola. Haastattelut Joanna Kuvaja ja Toni Nieminen. Selostus Juha Jokinen.

Kello 18:00

18:00
Retrohelmet
Kasaridisko. Kausi 1, 6/15. Diskopallot pyörivät 80-luvulla. Retrohelmissä luvassa mm. diskohitit Titanic, Sata salamaa ja Tää onnea on. Muistellaan Mona Caritaa sekä Armin ja Dannyn laseraikaa. Jakson tähtinä mm. Frederik, Meiju Suvas, Eini ja Virve Rosti. Mukana myös Satu Pentikäinen. Juontajana Tanja Huutonen. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport: F1 Extra
Varikolla toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Asiantuntijana Toni Vilander.
19:30
Ketonen & Myllyrinne
Kari Ketosen ja Ville Myllyrinteen käsikirjoittama sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
20:05
Tuubi
Tuubi on nettivideoiden maailmassa seikkaileva paneelikeskustelu. Tämän illan lähetyksessä nähdään muutama todella outo miimikkoesitys, läjä netin kummallisimpia vieoita ja jossain vaiheessa tapahtumiin puuttuu jo erotuomarikin. Vieraina studiossa tänä iltana ovat juontajat Hanna-Riikka Hosio ja Petteri Ahomaa, stand up -koomikko Ismo Leikola sekä kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt. Joukkueiden kapteeneina itsensä irti päästävät Janne Kataja ja Sami Hedberg, tuomarina Vappu Pimiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Amazing Race
Bussikorjaamo Bangladeshissa. Kausi 21, 4/12. Kisa jatkuu Bangladeshin Dhakassa, jossa päästään muun muassa korjaamaan huonokuntoisia busseja. Tarjolla on myös Pikakelauspassi, mutta sen saadakseen kilpailijoiden pitää suorittaa melko yököttävä tehtävä. Varikolle meno lautalla aiheuttaa sekaannuksia, ja jotkut eksyvät pahasti. Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijaparit matkustavat ympäri maailmaa juontaja Phil Keoghanin johdolla. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:20
MTV Sport Uutiset
22:35
Formula 1: osakilpailu
Iso-Britannia. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntijat Toni Vilander ja Ossi Oikarinen.
23:35
MTV Sport: F1 Extra
Varikolla toimittajina Oskari Saari ja Timo Pulkkinen. Asiantuntijana Toni Vilander.
23:45
Kadonnut
Kalassa. Vuonna 2006 murha katkaisee lupaavan johtolangan. Tony ei suostu uskomaan pedofiili Vincent Bourgia syyttömäksi vaan lähtee tämän jäljille omine neuvoineen. Hughesien lähipiiristä paljastuu hirviö. Nykypäivänä Julienin videolöytö valottaa Oliverin kohtaloa. Emilyn ja Markin parisuhde rakoilee. Englantilainen jännitsdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

01:00
Rikas ja rakas
Hänelle, jolla ei ole mitään. Jennyllä on syntymäpäivät ja lahjojen kilpavarustelu työpaikalla alkaa. Vaikka Brodyn tarkkaan harkitsema lahja miellyttää ensin Jennyä, pilaavat työkavereiden kärkkäät mielipiteet pian ilon siitäkin. Yläkerrassa hiotaan mitä kummallisimpia bonustaktiikoita, mutta tehoaako moinen kikkailu Mansfieldiin? Amerikkalainen komediasarja urallaan menestyneestä Brodystä, joka rakastuu työpaikkansa huolto-osastolla työskentelevään Jennyyn. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:30
Astral TV