UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 30.6.

06:35
Aamusää
07:05
Terve aamu
07:30
Huomenta Suomi
7.30 Kurkistus aamun uutisiin 7.35 Miltä hallituksen EU-puheet kuulostavat, oppositiojohtaja Antti Rinne? 7.45 Tikkakisa: Emma Kimiläinen ja Antti Rinne 8.00 Kurkistus aamun uutisiin 8.05 Istanbulin isku keskeytti avustustyöntekijän kotimatkan. Vieraana Rami Adham. 8.15 Grilli: Kanaa ja parsaa hollandaise-kastikkeella 8.30 Kurkistus aamun uutisiin
08:30
Studio55.fi
Uusinta: Muisti paremmaksi arjen tehokeinoilla
08:55
Uutispäivä
09:00
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:05
Kauniit ja rohkeat
Mielenmuutoksia. Ridge ja Caroline tapaavat ensi kertaa Carolinea järkyttäneiden tapahtumien jälkeen. Ridge haluaa vielä keskustella lasten hankkimisesta, mutta Carolinen mielestä siihen ei ole enää mitään syytä. Ivy alkaa käyttäytyä vainoharhaisesti, mutta ei osaa epäillä, että Wyatt olisi taas kääntämässä takkia. Steffy saattaa kuitenkin saada poloisen taas pauloihinsa. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:35
Emmerdale
Krapulaniksejä. Priya kertoo sydänsuruiselle Rakeshille, ettei aio palata kotiin. Carly pyytää Laurelilta neuvoja krapulanhoitoon. Cain lähtee Victorian ja Adamin perään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Haaveiden talo hartiapankilla
Ekotalo. Ele ja Steve rakentavat itse suunnittelemansa energiatehokkaan ekotalon kasvavalle perheelleen. Vauvan synnyttäminen kesken kiivaimman rakennustyön ei ainakaan nopeuta muutenkin venyvää projektia, ja Eleä stressaa kaiken muun lisäksi se, ettei hän pääse itse valvomaan projektia. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Pahat pojat ja lirahtelut. Lääkärit käyvät suorasukaisesti ikuisuuskysymyksen kimppuun. Mikä pahoissa pojissa kiinnostaa naisia? Entä miksi naisten huumorintajulla ei ole vaikutusta miehiin? Virtsankarkailu on yleinen vaiva naisilla, ja nyt käydään läpi syyt ja seuraukset, ehkäisy- ja parannuskeinot. Kolmen aktiivisen naisen testiryhmä kokeilee virtsankarkailua estävän tuotteen tehoa. Meikkaaja Hollywoodista antaa parhaat meikkausvinkkinsä kasvonpiirteiden muokkaamiseen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Grand Designs - unelma-asunnot
Ekologinen koetinkivi. Arkkitehti tahtoo suunnitella perheelleen itsensä näköisen ekologisen kodin. Perhe löytää Kentistä sopivan tontin, vetäytyy Lontoosta maaseudun rauhaan ja alkaa tehdä unelmistaan totta. Ekotalon kruunaa suuri holvikaari 1300-luvun espanjalaistyyliin. On selvää, että vain arkkitehti rohkenee ryhtyä näin kokeelliseen hankkeeseen. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Mummomafia
8. jakso. Kolmekymppinen Monica työskenteli 10 vuotta jäänmurtajilla, mutta jämähti maihin terveysongelmien takia. Uutta kurssia ei tunnu löytyvän ja itsetunto-ongelmatkin vaivaavat. Tuulta purjeisiin saadaan, kun Kotkaan laskeutuu kolme kokenutta albatrossia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Millerit
Äititerapiaa. Nathanin stressitasot nousevat Carolin kanssa asumisesta. Hän alkaa haukotella töissä, ja Ray tietää heti kertoa, että liikahaukottelu on koirissa stressin oire. Ray lähettää Nathanin terapeutin juttusille. Carol taas ei ymmärrä lainkaan, mihin poika voisi tarvita terapeuttia, kun äiti asuu saman katon alla. Eikä tilannetta helpota ainakaan se, kun paljastuu, että Carol itse on syypää Nathanin stressiin. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Suomen ihanimmat häät
Miisa ja Janne. Kausi 1, 4/12. Miisan ja Jannen vaaleanpunaisista häistä ei blingiä puutu. Puvut niin morsiamelle kuin koirillekin tilataan ulkomailta eikä kauneushoidoissa säästellä. Pari luottaa suomalaisen suvisään aurinkoisuuteen loppuun saakka. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Tuulessa taipuvi Wyatt. Steffy ja Liam eivät anna periksi Ivyn ja Wyattin painostamisessa, ja he uskovat yhä, että kiristämisen todellinen syy on heidän yhteenpaluunsa. Manipuloinnin mestarin Quinnin hoivissa kasvanut Wyatt ei ole tainnut oppia pitämään kiinni omastaan. Ridge haluaa keskustella Thomasin kanssa Carolinesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Salatut elämät
Osa 2160: Antti pelaa sekuntipeliä.. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
17:55
Salatut elämät
Osa 2161: Sepon salaisuudella on ihan tajuttomat seuraukset. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Salatut elämät
Osa 2162: Katariina kastautuu sovitusveteen.. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:50
Suomen romanttisin makuuhuone
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Emmerdale
Häähumua, osa 1/2. Priya yrittää suostutella Rakeshin kertomaan Kirinille totuuden. Robert haluaa estää Victorian ja Adamin avioitumisen. Lisa, Chas, Debbie ja Pete antavat Charityn lapselle nimen. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
20:05
Löytäjät
Kirsi Salo - Lastenhuone. Kausi 2, 5/10. Juontaja, valmentaja Kirsi Salo kutsuu Löytäjät töihin. Nuorempi lapsi Jesse saa oman huoneen ja sinne kaivataan tulevat vuodet kestävä sisustus. Jesse on jalkapalloilija ja kissatkin viihtyvät Jessen huoneessa. Mitä aarteita juontajat Uolevi ja Tea-Mariia käytettynä netistä löytävätkään ja mitä niistä pitää Jesse? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Finnjävel - ravintola helvetistä
Kokit staroina julkkareissa. Kausi 1, 5/8. Ravintoloiden julkistus lähestyy vauhdilla vaikka kaikki on vielä kesken. Kokkien omat remonttihommat tekevät enemmän tuhoa kuin tulosta. Kuinka ainutlaatuinen ravintolaidea otetaan vastaan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Suomen surkein kuski
11. jakso. Tässä jaksossa selviää kuka jäljelle jääneistä on Suomen surkein kuski. Finaalissa on jäljellä epätoivoisimmat tapaukset. Kuka pitää hermonsa kasassa ja välttää Suomen Surkeimman kuskin tittelin? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: Formulasirkus
23:05
Rikoksista pahin
Huijarin painajainen. Kausi 4, jakso 16/23. Vankilassa istuvan miehen talosta sattumalta löytynyt kokemattoman pikkurikollisen ruumis paljastaa suuren timanttiryöstön. Rikostoveri paljastuu naisia huijaavaksi auervaaraksi, mutta hyötyykö hän lopulta murhasta? Rusty joutuu pahaan välikäteen Sliderin oikeudenkäynnin alkaessa. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:05
Backstrom
Bella. Kausi 1, 2/13. Poliisi tutkii tuhopolttojen sarjaa, ja Backstrom epäilee syyllisiksi ensimmäisenä palomiesveljeksiä, jotka kiusasivat Backstromia lapsena ja varastivat tältä jotain korvaamattoman arvokasta. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla sävytetty rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
01:05
Last Man on Earth
Hääkellojen kilinää. Kausi 1, 3/13. Philin välinpitämätön asenne saa Carolin pohtimaan avioitumista uudemman kerran. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:35
Voittostudio