UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Torstai 25.12.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

10:05
Ostosruutu
10:35
Ostosruutu
11:05
Ostosruutu
11:35
Ennustaja-TV

Kello 12:00

12:05
Huipputatuoija haussa
Kausi 2. Jakso 3/13. 80-vuotias neitsyt. Tulikokeessa kilpailijat pääsevät parturiin, tosin eivät asiakkaan roolissa. Pudotuskilpailussa aiheena on perinteinen amerikkalainen tyylisuunta, ja tarkemman tarkastelun kohteena ovat kilpailijoiden tatuoimat viivat. Taso ei tuomaristoa juuri säväytä. Amerikkalainen lifestylesarja.
12:55
JIM D: Modern Marvels
Niin se pallo pomppii. Erilaisilla palloilla on pitkä historia ja niitä on käytetty jopa arvokkaina rituaalivälineinä, mutta nykyajan pelivälineinä käytettävillä palloilla pyritään yhä parempiin suorituksiin niin keilahalleissa kuin golfkentilläkin. Amerikkalainen dokumenttisarja.
13:50
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 11/27. Tulinen kiire. Herkkuleipä "Kuule, Israel" koettelisi Adamia puhdasoppisempaa juutalaista sekä nimellään että jauhelihapihvin päälle sulatetulla juustolla. Kantrikuppilan haasteen tekee puolestaan lähes sietämättömäksi toinen toistaan tulisempien chililajikkeiden ja sekuntikellon yhteistyö. Amerikkalainen sarja. (21')
14:15
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 12/27. Hillitön soppa. Texas on tunnettu grilliruuistaan, mutta ruokakulttuuriin on saatu myös ulkomaisia vaikutteita. Dallasissa haasteena on järjettömän suuri keittoannos, josta tavallisen ihmisen ei luulisi selviävän. Amerikkalainen sarja. (21')
14:45
Leijonan luola USA
Kausi 4. Jakso 20/24. Tappajakala. Tappajakala.Tällä kertaa yrittäjät etsivät rahoitusta ympäristöterroristin pysäyttämiseen. Lisäksi tutustutaan luonnonmukaisiin kuorinta-aineisiin ja kätevään lahjapaketointiin. Amerikkalainen sarja. (43')
15:35
Anthony Bourdain minilomalla
Kausi 1. Jakso 5/10. Kulttuurien sulatusuuni Miami. Anthony vuokraa punaisen urheiluauton ja kiertelee katselemassa Miami Vicesta tuttuja maisemia. Hän ottaa tatuoinnin, käy veneajelulla, lyö vetoa ja nauttii pikaruokia. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
16:25
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Kausi 4. Jakso 8/12. Sikaa kärsästä saparoon. Tom Parker Bowles ystävineen syö siasta ihan kaiken. Gordon tarjoilee asiakkailleen lohta nuudeleilla, ankanrintaa madeirakastikkeella ja jogurttijälkiruokaa ja käy Essexissä tipujahdissa. Reseptihaasteessa nähdään Edith Bowman. Englantilainen lifestyleohjelma. (48')
17:20
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 13/27. Voodoota Savannahissa. Adam tutustuu kuppiloiden herkkuihin Savannahissa, Georgiassa. Paikalliset identtiset kaksoset saavat puolestaan eteensä haasteen, joka on tyrmätä Adaminkin. Amerikkalainen sarja. (21')
17:50
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 14/27. Providencen hodarit. Tässä jaksossa Adam matkustaa Rhode Islandin kauniiseen pääkaupunkiin Providenceen ja auttaa paikallisen rugby-seuran hyökkääjää Connor McQuadea selviytymään Olneyville N.Y. System -ravintolan hodarihaasteesta. Adam tutustuu myös kaupungin rikkaaseen ruokakulttuuriin, jota sävyttävät siirtolaisten mukanaan tuomat perinteet. Amerikkalainen sarja. (21')

Kello 18:00

18:20
Anthony Bourdain minilomalla
Kausi 1. Jakso 6/10. Pubikulttuuria Lontoossa. Ensimmäinen julkkiskokki Marco Pierre White tarjoilee Anthonylle klassikkoruokia. Herkuttelun jälkeen miehet tutustuvat Lontoon villiin yöelämään. Vaikka Lontoo on yksi Anthonyn lempikaupungeista, hän kiertää suositut nähtävyydet kaukaa. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
19:10
Leijonan luola USA
Kausi 4. Jakso 21/24. Kalastusammuksia. Hylsykalastuksesta voi tulla hitti. Kuppikakkuja kätevästi lasipurkista. Älypuhelimien akkuihin voi saada virtaa kävelemällä. Kannattaako miesten vyötä keksiä enää uudelleen? Amerikkalainen sarja. (42')
20:00
Talent USA
Kausi 8. Jakso 20/27. Ensimmäinen semifinaali. Kauden ensimmäisessä semifinaalissa kaksitoista kilpailuesitystä tavoittelee finaalipaikkaa. Paikkoja on jaossa kuusi. Tuomaristolta on jälleen luvassa niin kehuja kuin moitteita. Amerikkalainen sarja. (85')

Kello 21:00

21:40
Panttilainaamo Louisiana
Kausi 2. Jakso 8/20. Kunnon kaliiperit. Panttilainaamon väki pääsee räiskimään oikealla isojen poikien pyssyllä, kun tiskille tuodaan Boys-panssarintorjuntakivääri. Jimmien ystävätär kaupittelee matka-arkkua, joka on ollut mukana legendaarisen Eugene Bunchin suorittamassa junaryöstössä. Toinen asiakas haluaa tietää, ovatko hänen itse ottamansa valokuvat Apollo 13 -aluksesta arvokkaita. Amerikkalainen sarja. (20')
22:10
Panttilainaamo
Kausi 6. Jakso 16/26. Liikekannalle. Rick pestaa henkilökohtaisen valmentajan kohentamaan panttilainaamon miesten kuntoa. Nuorta polvea ei ole helppo saada salille, eikä palkinnoksi luvattu aamiainenkaan ilahduta, kun se on valmentajan valitsema. Amerikkalainen realitysarja.
22:35
Leijonan luola USA
Kausi 4. Jakso 23/24. Skonsseja ja veteraaneja. Amerikkalainen J. Jones on ihastunut englantilaisiin skonsseihin, ja hän tahtoo lanseerata perinteisen aamiaisherkun Yhdysvalloissa. Maistuvatko skonssit nälkäisille leijonille? Petolaumalle esitellään myös uudenlaista matkatavarapalvelua, nörttien omia huonekaluja ja sotaveteraanien suunnittelemia koruja. Amerikkalainen sarja. (43')
23:25
Suomen huutokauppakeisarin joulu
Huutokaupalla vietetään pikkujoulua! Heli himoitsee lasimaljaa tutun asiakkaan kokoelmista ja sekoittaa Akin hintaneuvottelut. Markku koristelee huutokauppahallia ja valmistelee yllätyksiä pikkujouluja varten. Kotimainen ohjelma. (43')

Kello 24:00

00:20
Guinness World Records
Kausi 2. Jakso 9/13. Ihmisdelfiini. Tällä kertaa Guinnessin maailmanennätyksiä tavoittelevat muun muassa hiusninja, pulloja pieksevä palomies ja kilpapinoamisviestijoukkue. Suurimman haasteen edessä on kuitenkin englantilainen ihmisdelfiini, sillä hänen ennätyslajissaan tarvitaan ennennäkemätöntä ilma-akrobatiaa. Amerikkalainen sarja.
01:10
Outoa vai mitä?
Kausi 1. Jakso 10/10. Mielen voimaa ja hobitteja. Jaksossa käsitellään psyykkisiä voimia, ihmisen raajojen regeneraatiota ja "hobittia", joka eli eräällä Indonesian saarella vielä 18 000 vuotta sitten. Amerikkalainen sarja. (45') K12 (ahdistus).
02:05
Australian rajalla
Kausi 7. Jakso 14/20. Epäilyttävä paketti. Postikeskuksessa tarkastetaan epäilyttävää pakettia. Amatöörinyrkkeilijän treeniohjelma vaikeuttaa rajanylitystä, ja thaimaalainen nainen ei ole ilmoittanut mukana tuomistaan ruuista. Australialainen sarja.
02:35
Vankilapoliisit
Kausi 1. Jakso 10/10. Hyväksikäytetyt salakuljettajat. Vankilan työntekijät ja maantiepoliisit järjestävät yhteisratsian, jossa vankilaan tulevien vierailijoiden autot tarkastetaan tehokkaasti. Eräs vanki osoittautuu yllättävän suosituksi: häntä on tulossa tapaamaan kaksikin nuorta naista. Amerikkalainen realitysarja. (20') K7 (ahdistus).
03:05
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV