UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 17.4.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Kokemuksella kulttuurista: Jorma Panula
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Kokemuksella, Jorma Panula 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset 6.40 Pääsiäisen sää 6.50 Elämää: Kädentaidot kunniaan! 7.10 Suurvaltasuhteet Ukrainan kriisissä 7.20 Suomen rannat täyttyvät roskista 7.40 Makuja: Vuoden tarjoilija Toni Yksjärvi 7.45 Viinipirun viinikoulu: Bääsiäisviini 7.50 Lemmikkikaneja hylätään kuin kesäkissoja 8.10 Elämää: Kädentaidot kunniaan! 8.20 Viihderaadissa Ressu Redford ja Jussi Rainio 8.40 Makuja: Vuoden tarjoilija Toni Yksjärvi 8.45 Viinipirun viinikoulu: Bääsiäisviini 8.50 Päivän puheenaihe 9.05 Studio55.fi: Halu hukassa - mistä se löytyy? 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Halu hukassa - mistä se löytyy? Vieraana seksologi Tarja Santalahti.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
Parmankinkkusalaatti
09:40
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:45
Kauniit ja rohkeat
Vetäydy kielletyiltä kupeilta, Wyatt!. Sillä aikaa kun Hope ja Wyatt esileikkivät muotitalon märkätiloissa, Bill päättää auttaa veljesten naistaistelussa Liamia. Kun Wyatt menee Rickin työhuoneeseen, Bill istuu siellä jalat pöydällä. "Sinä täällä?" "Aivan, minä täällä. Olen osakkeenomistaja. Kuule, olemme Liamin kanssa vähän keskustelleet, ja asia on nyt niin, että annan sinulle tukeni kaikessa muussa paitsi päätöksessä ottaa Hope." Thorne ei haluaisi Alyn ryhtyvän muotialalle pelkästään hänen vuoksensa, sillä onhan tytär kertonut innoissaan lakiopinnoistaankin. Aly sanoo, ettei suinkaan uhraudu kenenkään tähden, ei edes oman isän, vaan muoti virtaa hänellä veressä. Hän haluaa oppia fashion-alasta kaiken, ei ainoastaan glamour-puolta. Hän ihailee ja palvoo Hopea, Amerikan uutta muoti-idolia. He puhuvat myös rakkaasta Darlastaan, ja kyyneleet nousevat silmiin. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Miehen puolikkaat
Äidit ja miesystävät. Judithilla on uusi miesystävä, jota Jake ihailee enemmän kuin isäänsä. Charlie taas järkyttyy, kun kuulee oman äitinsä miesseikkailuista. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7
10:40
Emmerdale
Sisarenpojan paluu. Lontoon-reissun pitäessä Meganin kiireisenä Declan kutsuu luokseen Robbien, joka soittaa pyytääkseen palvelusta. Ali ja Dan ovat jälleen tukkanuottasilla, ja Ruby tekee ehdotuksen, joka ahdistaa Danin ja Seanin valheineen nurkkaan. Amy katuu sanojaan, kun Eric valmistautuu pistämään poikki Brendan kanssa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Emmerdale
Etelästä tuulee, osa 1/2. Luotsaten parisuhdettaan kohti tulevaa Brenda kutsuu Amyn, Gennien ja Nikhilin lounastamaan Ericin luokse, mutta ei aavista, että pöytään pitäisi kattaa yksi ylimääräinen lautanen. Ali näyttää Seanin kiusaajille taivaan merkit ja joutuu itsekin rytäkässä kiipeliin. Megan punkkaa Carlin luona Jimmyn harmiksi. Tarina jatkuu seuraavassa jaksossa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:40
Lääkärit
Lisää ikää. Lääkärit keskustelevat tavoista parantaa elämänlaatuaan ja lisätä vuosia elinikäänsä. Tuovatko kylmät suihkut, hyvä hammashygienia ja lähimmäisen auttaminen ylimääräisiä elinvuosia? Uutuuskirja paljastaa 17 pitkän iän salaisuutta, ja niistä parhaat kerrotaan katsojille. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:35
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
14:05
Alueellinen sääennuste
14:10
Koko Britannia leipoo
Jälkiruoat. Tässä jaksossa kilpailijat leipovat englantilaisten luottojälkiruokaa, puddingia, sekä itävaltalaista struudelia. Brittiläinen amatöörileipureiden kilpailuohjelma, jossa jokaisessa jaksossa asetettujen leivontahaasteiden päätteeksi yksi kilpailija kruunataan viikon voittajaksi, ja yksi joutuu lähtemään kotiin. Äänitekstitys: suomi.
15:15
Mitä tänään syötäisiin?
Parmankinkkusalaatti
15:20
Middle
Epäonnenpyörä. Epäonninen vahinko saa Heckin perheen lapset vetämään yhtä köyttä valheen tiellä. Vaakalaudalla ovat niin Suen 16-vuotisjuhlat, Axlin purukalusto kuin perheen matka Disneyworldiin, kun Frankie ja Mike yrittävät puristaa totuutta lapsista ulos. Lopulta asia ratkaistaan pelaamalla epäonnenpyörää. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:45
Jamie Oliverin helpot herkut
Yövuorossa. Jamie Oliver menee auttamaan kaveriaan Johnia, joka paistaa yövuorossa leipää. Samalla Jamie opettaa leipomaan erilaisia täytettyjä leipiä ja tekemään pizzaa, johon tulee täytteet englantilaisesta aamiaisesta verimakkaroineen ja kananmunineen. Äänitekstitys: suomi.
16:15
Kadonneen jäljillä
Rovaniemeläisen Marken isä sairastaa vakavaa sairautta ja on esittänyt toiveen vielä kerran kohdata norjalaisen poikansa Arvidin, Marken pikkuveljen. Marke on luvannut isälleen selvittää Arvidin olinpaikan ja se matka vie Marken ja Anteron ympäri henkeäsalpaavan kaunista Norjaa. Matkalle johdattaa Antero Vartia. Tuotanto Banijay Finland. Äänitekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Quinn Fuller, salonkivampyyri. Thorne kertoo Alylle, että eräs kiinteistövälittäjä teki heidän rantatalostaan niin hyvän tarjouksen, että siihen oli tartuttava. "Entä muistomme?" "Rakas Aly, meillä tulee aina olemaan ne." Eric sanoo, että hänen talonsa on liian suuri yhdelle, joten kiinnostaisiko Alya muuttaa sinne. Quinn kuulee osan Billin ja Wyattin keskustelusta ja kysyy, miksi toisen pojan Hope-onni merkitsee isälle enemmän kuin toisen. Bill pyytää naista palaamaan asiaan sitten, kun pystyisi kohtelemaan häntä kunnioittavammin ja aloittamaan lauseensa muutenkin kuin "Kuinka uskallat!" -herjalla. Quinn raapaisee miestä tämän miekkakorulla kaulaan, ottaa verta sormeensa ja - imee. Pitääkö hän vampyyripäiväkirjaakin? Liamin mielestä tapa, jolla Wyatt kohtelee ihmisiä, ei tunnu oikealta. "Sinussa ja äidissäsi on todella jotain vikaa." Wyatt nauraa, että Luoja, miten hän rakastaakaan tuollaista. Liam pyörittää päätään, ei sano mitään, ehkä vain ajattelee, emme tiedä, vaikea sanoa, mutta ikään kuin ilmeet kertoisivat, että Wyattissa on myös jotain, jotain - ämmämäistä. Amerikkalainen saippuasarja. - Jaksossa on mukana nostalgiainsertti, jossa Thorne kosii Darla "Einstein" Dinkleä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Parmankinkkusalaatti

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Etelästä tuulee, osa 2/2. Tekopyhä Val tanssahtelee kotiinsa kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta Brendan hipsittyä pois paikalta syttyy myrsky, ja Amy etunenässä soimaa äitipuoltaan, joka on valmis asettumaan taloksi. Miten karkulainen suhtautuu kuullessaan Ericin ja Brendan romanssista? Jai juttelee Noahille adoptiosta. Ali valitsee rehellisen tien. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Emmerdale
Tulisuutta vai turvaa?. Ericillä on edessään vaikea valinta ja hän hakee neuvoa Davidilta: valitako hyväsydäminen ja luotettava Brenda vai palatako sähäkän Valin syleilyyn kaikista pettymyksistä huolimatta? Jai ja Charity riitelevät Noahin adoptiosta, mutta millainen ääni kumisee kellossa, kun yhteinen sävel lopulta löytyy? Alicia haikailee Davidin perään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2623. Iidalla on bileet, kaikki sileeks. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
20:05
Pientä mökkiremonttia
Mäntsälä, Valoisuutta rinnetontille.. Kuinka Mäntsälässä sijaitsevan mökin sisä- ja ulkotilojen valoisuutta saataisiin parannettua? Suunnittelijoiksi Mäntsälään saapuvat Niina Ahonen ja Sebastian Sandelin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Klikkaa mua
Osa 6. Taina. Minnan lähdettyä ovet paukkuen Eero palaa deittailun maailmaan. Taina on itsenäinen nainen, jolla ei ole rahasta puutetta. Taina viehättyy Eeron mutkattomuudesta, mutta Eero on Tainaan verrattuna lopulta hyvinkin pidättyväinen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (seksi).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Enbuske & Linnanahde Crew
23:20
Doom (K18)
Maineikkaaseen tietokonepeliin perustuvassa toimintarymistelyssä Nevadan autiomaasta on löydetty tähtiportti, joka johtaa tuntemattoman rodun Marsiin rakentamaan muinaiskaupunkiin. Suuryhtiö Union Aerospace Corporation on perustanut Marsiin tutkimuslaitoksen, jossa suoritetaan arkeologisia kaivauksia, tehdään geenikokeita ja kehitetään aseita. Kun laitoksesta yhtäkkiä saapuu hätäsanoma, merijalkaväen iskuryhmä lähetetään karskin kersanttinsa johdolla arvioimaan uhka ja pelastamaan henkilökunta. Paikalle päästyään raskaasti aseistettu iskuryhmä saa huomata, että Marsia muinoin asuttanut rotu on jättänyt jälkeensä muutakin kuin arkeologisia aarteita... Ohjaaja: Andrzej Bartkowiak, USA 2005 (100'). Pääosissa: Dwayne Johnson, Karl Urban ja Rosamund Pike. Äänitekstitys: suomi. K18

Arviot: IMDb 5.2 ∙ Rotten Tomatoes 19 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

01:20
Eurojahti