UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 28.7.

06:35
Aamusää
07:05
Terve aamu
07:30
Huomenta Suomi
7.30 Uutiskatsaus 7.35 Liput liehumaan yhtenäisen Euroopan puolesta 7.50 Mitä viljelemme 50 vuoden kuluttua? 8.00 Uutiskatsaus 8.05 Kuinka saada lapsen uimisesta hauskaa ja turvallista? 8.20 Grilli: Parillafilee kermaisella paprikasalsalla 8.30 Uutiskatsaus
08:30
Studio55.fi
Uusinta: Harvinainen syöpä vei taisteluun byrokratiaa vastaan
08:55
Uutispäivä
09:00
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:05
Kauniit ja rohkeat
Skandaalinkäryä Thomasin lakanoissa. Ridge pelkää, että Thomasin käytös saattaa muotitalon pulaan ja media ottaa heidät jälleen kohteekseen. Thomas ei kuitenkaan omasta mielestään vedä vertoja isänsä legendaariselle maineelle. Sanan säilän sivallellessa heilahtaa myös nyrkki. Deacon yrittää saada Quinnin kohdistamaan energiansa johonkin muuhun kuin Liam-poloisen tuhoamiseen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
09:35
Emmerdale
Pahat mielessä. Rhona kuulee Paddyn onnettomuudesta ja kiirehtii kotiin. Marlon uskoo jonkun yrittäneen tappaa hänet. Vanessa kertoo Carlylle Rakeshin lahjomisyrityksestä. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:05
Haaveiden talo hartiapankilla
Huipputeknologiaa puistonäkymin. Howard ja Kevin rakentavat unelmiensa taloa tontille, jonka pohjatöissä riittää haastetta. Budjettikin pettää, mutta lopulta apua tulee yllättävistäkin lähteistä. Äänitekstitys: suomi.
11:00
Lääkärit
Rasvakudoskasvain. Studiovieraana on seksuaali- ja parisuhdeterapeutti, jonka kanssa perehdytään monenlaisiin aiheisiin seksitekstarimokista stressin vähentämiseen seksin keinoin. Harva käyttäisi yli sata tonnia näyttääkseen ihailemaltaan julkkikselta, mutta Thalia on todella käyttänyt valtavan summan saadakseen ulkonäkönsä muistuttamaan Kim Kardashiania. Lääkäreitä pelottaa uuden synteettisen kannabiksen K2:n leviäminen. Toisena asiantuntijavieraana on ihotautilääkäri, joka kertoo potilaastaan. 46-vuotiaan naisen selässä oleva rasvakudoskasvain eli lipooma on kasvanut rinnan kokoiseksi. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Grand Designs - unelma-asunnot
Mielenrauhaa veden äärellä. Jim ja Simone Fairfull löysivät unelmiensa järvitontin Skotlannista ja rakensivat sinne valoisan perhekodin. Talossa on runsaasti lasipintoja ja omaperäisiä sisustusratkaisuja, vaikka ulkopuolelta rakennus näyttääkin varsin perinteiseltä. Jaksossa seurataan projektin etenemistä, ja lopuksi Kevin palaa Fairfullien luo katsomaan kuinka elo on veden äärellä sujunut. Onko rauhallinen ympäristö tuonut apua Jimin terveysongelmiin? Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Pomo piilossa UK
Etulinjassa. Turvallisuusfirma Securitas kaappasi lamassa kaksi kilpailijaansa. Nyt pomo Geoff Zeidler lähtee toimistonsa suojista etulinjaan. Pysyvätkö tilanteet hallinnassa laajentumisen jälkeenkin? Ja pysyykö pomolla tilanne hallinnassa, kun vastassa on varsin kookas asiakas, joka ei pidä porttikiellostaan? Brittiläinen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Millerit
Millerin mielestä. Nathan on kyllästynyt tekemään kevyitä höttöjuttuja televisioon. Äitinsä jatkuvasta valituksesta hän saa idean sarjaan "Millerin mielestä". Materiaalia tähän yleiskriittiseen segmenttiin hän saa ärsyttämällä äitiään milloin milläkin keinolla. Tom kieltäytyy menemästä Mikaylan isien ja tytärten tansseihin, vaikka Adam kuinka kieltäytyy tanssitraumojensa takia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Suomen ihanimmat häät
Minna ja Reijo. Kausi 1, 7/12. Rempseä huumori ja letkeä tunnelma on läsnä Minnan ja Reijon häissä. Kaikki uusioperheen kahdeksan lasta osallistuvat hääjärjestelyihin. Askartelut aiheuttavat kuitenkin harmaita hiuksia. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Kauniit ja rohkeat
Syntisen yön jälkipyykki. Thomas ei voi enää sietää isäänsä, jota pitää omahyväisenä ja tekopyhänä. Steffy ei pysy kärryillä veljensä naisseikkailuista eikä ymmärrä, mikä tätä riivaa. Caroline on tullut tilanteeseen, jossa hänen on pakko kertoa Ridgelle totuus - ehkä jopa koko totuus. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
17:30
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:35
Salatut elämät
Osa 2236: Sebastian ei ymmärrä kielikuvaa. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
Osa 2237: Sepolle mikään ei ole selvää. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Salatut elämät
Osa 2238: Lasse on kirjapaimen. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Emmerdale
Suhteet solmussa. Bob päättää myydä autonsa maksaakseen pois Carlyn velat. Kirin pyytää Ericiltä saada vuokrata Jacobinmajan. Carly kritisoi Rossin asennetta ja saa Rossin päättämään suhteen jatkumisesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
20:05
Löytäjät
Jenni Höijer - vauvan tarvikkeet. Kausi 2, 8/10. Sokerileipuri ja tv-esiintyjä Jenni Höijer odottaa kolmatta lasta. Esikoinen Lilja on innolla odotuksessa mukana ja nyt pitäisi hankkia vauvalle tärkeitä tarvikkeita. Löytäjien Tea-Mariia ja Uolevi lähtevät etsimään käytettynä netistä vauvalle ensimmäisiä tarve-esineitä. Uolevi aloittaa varsin erikoisella tavaralla, Tea-Mariia taas löytää unelmien tuolin. Kumman kokonaisuus mahtaa enemmän miellyttää Jenniä ja Liljaa? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:30
Löytäjät
Parveke. Kausi 2, 9/10. Löytäjät Tea-Mariia ja Uolevi etsivät Säteen jättiparvekkeelle kalusteita. Uuden talon miltei pienen yksiön kokoinen parveke tarvitsee hyvän kokonaisuuden. Säde toivoo rentoutumispaikkaa, jossa voisi pelata aikuisseurassa lautapelejä ja toisaalta taaperolle omaa toimintaa. Kokonaisuutta käytettynä netistä etsiessään Uolevi joutuu leuanvetokisaan ja Tea löytää roskalavan kaunottaren. Kumpi kokonaisuus mahtaa miellyttää Sädettä enemmän? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Tuubi
Tuubissa ei säästellä ketään - ei edes tanssitaiteen professori Jorma Uotista! Tuubin kapteeneina Sami Hedberg ja Janne Kataja, puheenjohtajana Vappu Pimiä. Vieraina Jorma Uotinen, Kiti Kokkonen, Lotta Backlund ja Riku Nieminen. Joukkueet kohtaavat armottomia pingviinejä, lohduttomia tankotanssijoita, rakastuneen kilpikonnan ja tietenkin myös humanoidin. Tänään Uotinen saa pantomiimata kuin huomista ei olisi ja Team Hedberg on pulassa venäläisten klippien keskellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
MTV Sport: Formulasirkus
23:05
Rikoksista pahin
Jälkiviisautta, osa 2. Kausi 4, 20/23. Kirkosta tehty löytö on tutkintatiimille kullan arvoinen. Juttusille tuodaan Reese-murhiin liittyviä henkilöitä, myös entinen poliisi Mark Hickman. Yhteistyö hänen kanssaan ei kuitenkaan suju ongelmitta, sillä vanhat kaunat nousevat pintaan. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:05
Backstrom
Näkyjä. Kausi 1, 6/13. Chinatownissa murhataan selvänäkijä. Tutkimukset hankaloituvat, kun lausunnon antajat ovat selvänäkijöitä ja pääepäiltykin on kiinalainen aave. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla sävytetty rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:05
Last Man on Earth
Hermot riekaleina. Kausi 1, 7/13. Toddin ja Melissan sekstailu raastaa Philin hermoja. Eloonjääneiden kokouksessa ollaan yksimielisiä siitä, että Philin on siivottava vessa-altaansa. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
01:35
Miljoonapotti
Voittostudio.