UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Tiistai 3.3.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Suomalaisten ruokailutottumukset 60-luvulta tähän päivään. Olemmeko oppineet syömään oikein? Vieraana ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen.
06:25
Huomenta Suomi
6.00 Studio55.fi uusinta: Suomalaisten syömistottumukset 60-luvulta tähän päivään 6.25 Aamun otsikot 6.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää 6.40 Journalistipalkintoehdokas Juha Hurme 6.43 Vieraana Pepe Willberg 7.10 Työvoimaa ulkomailta - hanttihommiin vai asiantuntijatehtäviin? 7.40 Löytyykö Suomessa ymmärrystä erilaisuudelle? 7.50 Kehitysvammaisten asema työmarkkinoilla 8.10 Enbuske360 - Varjohallitus 8.40 Päivän nimi: Mirel Wagner 8.50 Tavoitteena täydellinen kauluspaita 9.05 Studio55.fi 9.30 Huomenta Suomen uutiset ja sää
09:05
Studio55.fi
Tapio Rautavaara 100 vuotta. Vieraina tribuuttikiertueelle lähtevät Olli Ahvenlahti ja Tapio Liinoja.
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:40
Mitä tänään syötäisiin?
Chia-marjakiisseli ja kasvispihvit
09:45
Kauniit ja rohkeat
Höyryävää tietoa Maya-morsiamesta. Hopen käy sääliksi Wyattia, koska tämän elämästä on kadonnut rakenteita Quinn-äidin pahojen tekojen vuoksi. Myönteistä on, ettei Liam enää heitä lokaa veljensä päälle. "Mehän olemme Wyattin kanssa Spencereitä, ja pian olet sinäkin, Hope, joten on aika alkaa käyttäytyä perheen tavoin", Liam sanoo. Ericillä ja Rickillä on Ivy Forresterille tarjous. Tämä miettii, olisiko se harjoittelijanpaikka. Ei, se ei ole harjoittelupaikka. "Haluamme sinut Hopen malliston korusuunnittelijaksi. Korvaisit Quinn Artisanin." Rick kertoo Carterilla Mayan yllättävästä käyttäytymisestä firman höyryhuoneessa. Wyatt katselee muistitikulle tallennettua videoviestiä, jossa Ricardo Montemayor puhuu testamenttaamastaan jättiläistimantista. Siitä onnea tuottavasta sinisestä jalokivestä, joka on ollut HFTF-mallistoakin kaunistamassa, ja joka on jo annettu Wyattille. Sitten tulee Deacon! Huomaako hän timantin? Himoitseeko hän sitä? Onko sinisen kiven onnenvoima jo alkanut vaikuttaa? Ehkä on, sillä Hope ja Liam tarjoavat Wyattille työtä. Amerikkalainen saippuasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:10
Emmerdale
Kytevää himoa. Diane uskoo Steven vehtaavan Nicolan kanssa. Vanessa vähentää Rhonan annosta ja haluaa tulla mukaan tukiryhmän kokoukseen. Debbie ja Cameron joutuvat jälleen kiihkeiden tunteiden valtaan. Pearlia kiinnostaa kovasti, mitä Rhonan saamissa postipaketeissa on. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:40
Emmerdale
Pelimiehen elkeitä. Steve houkuttelee Nicolaa hävyttömillä ehdotuksilla. Andy on vaikeuksissa lastenhoitokuvioiden kanssa, muttei silti halua Debbien apua. Paddy ihmettelee kummallista tiliotetta Rhonan tepastellessa syyllisenä vieressä. Charity käskee Cameronin pysyä loitolla tyttärestään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:10
Lääkärit
Trauman jälkeen. Lääkärit keskustelevat uudenlaisesta hoitokeinosta, joka saattaa helpottaa traumaperäisestä stressihäiriöstä kärsivien potilaiden oireita. Muita aiheita ovat sairaalahuoneita desinfioiva robotti sekä taudit, jotka voivat tarttua ihmisestä lemmikkieläimeen. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:05
Ostoskanava Tvins.com
13:35
Upeat skandikodit
Taiteilijoiden asumishaaveet. Lumisessa tanskalaismaisemassa odottaa kartanomainen talo uusia omistajiaan. Muotisuunnittelija perheineen tulee katsomaan, vastaisivatko hienot, uudistetut puitteet vinon katon alla heidän toivelistaansa. Näyttelijä-laulaja vaimoineen taas tahtoo myydä talonsa, jossa myyntivaltteja riittää walk-in-vaatehuoneista uima-altaaseen. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
14:05
Upeat skandikodit
Verbier'n rinteessä. Kiinteistönvälittäjä Jan Fog pääsee tutustumaan remonttihankkeisiin ja jo valmiisiin loma-asuntoihin Verbier'n korkeatasoisessa lasketteluparatiisissa Sveitsissä. Tanskalaismiehellä on suuret suunnitelmat ensiluokkaisista huoneistoista kuuluisassa alppikylässä ja niille tarvitaan nyt hyvä myyjä. Toisella välittäjällä Pernille Samsilla on ilo esitellä idyllistä maalaisunelmaa omalle asiakkaalleen, jolle sijainti ja vanha pihapiiri ovat tärkeitä. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Äänitekstitys: suomi.
14:35
Middle
Pöytä. Töissä ahertavat Frankie ja Mike haluavat juhlistaa hääpäiväänsä ostamalla uuden ruokapöydän. Suen ja Darrinin suhde kokee avaimen kokoisen kolauksen. Axl ja Hutch päättävät ottaa alivuokralaisia selvitäkseen laskuista. Ei aikaakaan, kun pojilla on kämpässään vuosisadan bileet. Brick kokeilee siipiään videopodcastien tekijänä. Amerikkalainen komediasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:00
Mitä tänään syötäisiin?
Chia-marjakiisseli ja kasvispihvit
15:05
Enbuske & Linnanahde Crew
Enbuske Linnanahde Crew'ssa Aku Hirviniemi ja Jaajo elokuvatähteilevät, puolustusministeri Carl Haglund katsastaa joukot, Haloo Helsinki! kertoo uutisen, Krista Siegfrids laulaa ja professori Pekka Santtila paljastaa, mikä Anneli Auerin tapauksessa meni vikaan.
16:05
Suomen surkein kuski
7. jakso. Nyt on aika katsoa kuinka kilpailijat selviävät asfalttiteiden ulkopuolella. Otetaan alle kunnon maasturi ja mennään reilusti maastoon. Vastaavasti tiellä kokeillaan pysyä 'jarrutus mutkaan' tehtävässä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:05
100 tarinaa Lastensairaalasta
95 päivää konserttiin. Lasinpuhaltajamestari, lasitaiteilija Kari Alakoski on mukana Uuden Lastensairaalan talkoissa omalla tavallaan. Hän on valmistanut Lohtu-lasitaideteoksen huutokaupattavaksi. Taiteilija kertoo teoksen syntyvaiheista ja lopullisesta muodosta "Esineen muoto symboloi sydäntä ja punainen väri verta" Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Uutiset
17:20
Päivän sää
17:25
Kauniit ja rohkeat
Aly ja ensirakkauden ahdistus. Hope sanoo Wyattille, ettei hänen tarjouksensa ole lahja, vaan työpaikka. Wyattista tuntuu joka tapauksessa hyvältä, ja hän halaa myös Liamia. Voiko Quinn Fullerin poikaan luottaa, vai näytteleekö tämä sopuisaa? Milloin hän aikoo kertoa perintötimantistaan? Hautooko hän jotain? Carter haluaa Mayalta totuuden tämän höyryhuoneseikkailusta Rickin iholle. Maya myöntää tulleensa höyryyn, jossa jo oli Rick, mutta nyt hänestä tuntuu kuin juristi Carter, oma sulhanen, syyttäisi häntä jostain. "Et siis kiellä olleesi siellä", Carter sanoo. "En, koska mitään ei tapahtunut." Aly ja Oliverkin selvittävät välejään. Aly on loukkaantunut Oliverin nauhoitetuista sanoista, joista voisi päätellä että poika käyttäisi rikasta tyttöraukkaa vain hyväkseen. Oliver vakuuttaa pitävänsä Alysta aidosti ja vilpittömästi. Aly ei vakuutu. Epäily kaihertaa hänen herkkää, miehiin tottumatonta mieltään. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Mitä tänään syötäisiin?
Chia-marjakiisseli ja kasvispihvit

Kello 18:00

18:00
Emmerdale
Läheltä piti. Vieroitusoireista kärsivä Rhona ärhentelee Paddylle ja Pearlille. Nicola hämmentyy Steven ehdotuksesta. Laurel joutuu kauhistuttavaan tilanteeseen Leon kanssa. Cameron tilittää tunteitaan Debbielle. Vanessa kovistelee Rhonaa saatuaan tietää tämän viimeisimmästä apteekkireissusta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:30
Emmerdale
Uhrista salapoliisiksi. Laurel vakuuttaa olevansa kunnossa, mutta ajatukset ovat selvästi vielä eilisessä. Vanessa aikoo selvittää, mistä Rhona hankkii lääkkeitä. Kaapattu auto löytyy yllättävästä paikasta. Sandy hakee oikeutta Ednalle röyhkeällä ja ovelalla tavalla. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 2776. Sannia potkitaan sisältä ja ulkoa Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:05
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Marcello ja Anna. Pastaa ja pizzaa rakastava italiaano Marcello on kahden seurusteluvuoden aikana vaihtanut kauluspaidat huppareihin piilottaaksen kertyneen ylipainon. Anna kaipaa alkuaikojen romanttista ja siististi pukeutuvaa hurmuriaan takaisin ja ottaa tiukan otteen valmennukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Roba
Osa 7.Veljensä vartija. Janin veli ei pääse eroon huumetaustastaan ja veljessuhde kiristyy. Janikin joutuu vihdoin kiipeliin tekemästään pahoinpitelystä. Arto ja Pekka pysäyttävät auton, jossa istuu Hessu poikaystävänsä kanssa. Maikin ongelmat ex-miehen kanssa jatkuvat, ja Artokin sotkeutuu asiaan lupaa kysymättä. Arto kohtaa uudelleen syytteistä pelastamansa apulaiskaupunginjohtajan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Hinnalla millä hyvänsä
Osa 1. Ansa. Asiakas, Anniina Jäämeri, on tehnyt epäonnistuneen murhayrityksen, ja viaton sivullinen on vammautunut. Pian käy ilmi, että Anniina on itsekin hengenvaarassa. Pääosissa: Armi Toivanen, Kai Vaine, Alina Tomnikov, Pirjo Lonka, Juho Milonoff, Inka Kallén, Juha-Pekka Mikkola. Pääkäsikirjoittaja Matti Kinnunen, jaksokirjoittaja Johanna Hartikainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
23:30
Kohde
Herra Dillinger Haroldin palveluksessa. Episodissa on takaumia vuodelta 2010, jolloin Harold Finchin operatiivisena partnerina oli herra Dillinger, entinen palkkasoturi. Miehen vaalea olemus muistuttaa valokuvamallin habitusta, mutta käytös on ylimielistä ja itsekästä. Dillingerin seuraaja John Reese kävisi myös mallista, mutta hän on esimiestään ja ihmiselämää kunnioittava lojaali gentleman. Koneen antama numero kuuluu Daniel Caseylle, tietokoneiden suojausjärjestelmiä testaavalle hakkerille. Tyyppi ei ole kuka tahansa IT-jockey, vaan hallituksen entinen työntekijä, joka näki liian paljon liian varhain. Hän oli pääsemässä Koneenkin suojausten ohi. Hänestä ovat kiinnostuneet useat tahot, muun muassa CIA-agenttipari Kara Stanton ja Reese. Dillinger tuo Caseyn Finchille, mutta sieppaa miehen tietokoneen myydäkseen sen mustilla markkinoilla. Kun kauppoja hierotaan puiston pimeydessä, paikalle ilmestyy naisagentti. Kuka? Sameen "Sam" Shaw! Dillinger kuolee, ja tietokone viedään. Reese ja Stanton saavat Conrollilta käskyn lähteä etsimään kannettavaa Kiinan Ordosista. Minne Dillinger haudataan? Kuka kaivaa hänen hautakuoppansa? Kuka löytää Caseyn Alaskasta ja käskee matkustaa Kolumbiaan? Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:30
Vihjeet hukassa
Kimppakämpät. Shawn muuttaa pois Julesin luota ja päätyy asumaan yhdessä Woodyn kanssa. Woodyn lupailema rantahuvila ei tosin ole ihan sitä, miltä kuulostaa. Myös Jules etsii itselleen kämppistä, mutta kun ensimmäinen kämppisehdokas löytyy kuolleena, epäilykset kohdistuvat asuntoon lopulta muuttavaan Lauraan. Komediallinen poliisisarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
01:25
Villi ja vapaa
Aika on kypsä. Danny ja Sabrina ovat tapailleet jo kuukauden. Justinin yllyttämänä Danny päättää ottaa suhteessa askeleen vakavampaan suuntaan, mutta tilanne on hänelle uusi ja pelottava. Pikkutuhmia tekstareita lähettävä Brett päättää valita penikselleen nimen ystäväporukan avustuksella. Amerikkalainen komediasarja, jossa sukelletaan deittailun saloihin. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
01:50
Voittostudio