UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Maanantai 30.5.

05:30
Aamusää

Kello 6:00

06:00
Studio55.fi
Punkki puri - mistä tunnistaa borrelioosi? Vieraana infektiosairauksien erikoislääkäri Jarmo Oksi ja borrelioosista kärsivä Reija Virtanen
06:25
Huomenta Suomi
6.25 Aamun otsikot 6.40 Terve aamu: Psyykenhoidon tila Suomessa 7.10 Kilpailukykysopimuksen eräpäivän aatto 7.20 Superbakteeri löytyi USAsta - kauanko antibiootit tehoavat? 7.40 Ravintoloista voinee pian ostaa olutta kotiin - lohduttaako viinitilallista, Jyrki Sukula? 8.10 Terve aamu: Psyykenhoidon tila Suomessa 8.40 Minun kirjahyllyni: Vieraina Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf 9.05 Studio55.fi: Punkki puri - mistä tunnistaa borrelioosin?
09:05
Studio55.fi
09:30
Huomenta Suomen Uutiset
09:35
Mitä tänään syötäisiin?
09:40
Kauniit ja rohkeat
Hurmureita kolmessa polvessa. Ridge suhtautuu nuivasti Thomasin pyrkimyksiin liittyä suunnittelijatiimiin, mutta syy ei ehkä olekaan pojan luovissa tuotoksissa. Eric löytää Deaconin ja Quinnin aurinkoterassilta ja kertoo mielipiteensä heidän julkisista suuteloistaan. Quinn yrittää peitellä punastustaan, kun Deacon ryhtyy pakisemaan hänen pomonsa kanssa menneistä. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Kamera käy. James huolehtii ryöstetyksi tulleesta Emmasta. Alicia saa tilaisuuden poseerata kameran edessä. Laurel vetää lapset pois koulusta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:35
Emmerdale
Matkamurheita. Chasin matkailu epäilyttää niin äitiä kuin poikaakin. Laurel kieltäytyy kuuntelemasta huolestuneen Dougin mietteitä. Alicia uskoo Bellen tapailevan Lachlania. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
11:05
Formula 1: osakilpailu
Monaco. Selostaja Oskari Saari, asiantuntijat Toni Vilander ja Ossi Oikarinen.

Kello 12:00

13:30
Farm Kings
Uusia projekteja. Pete tapaa torilla Pittsburgh Piratesin kokin ja veljeksille tarjoutuu mahdollisuus kiinnostavaan yhteistyöhön baseball-joukkueen kanssa. Dan saa vihdoin tilaisuuden puhua idolilleen. Lisa joutuu tekemisiin päsmäröivän morsiamen äidin kanssa toimittaessaan kukkia häihin. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 9/10. Äänitekstitys: suomi.
14:25
Koiralle koti
Cleo. Viisikuukautisen snautserisekoituksen koulutus vaikeutuu, kun Brandon kuulee, että uusi perhe on kova retkeilemään. Osaako Cleo käyttäytyä leirintäalueella? Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
14:55
Koiralle koti
Chance. Brandon hakee tarhalta lyhytkarvaisen saksanseisojan. Viisikuukautista Chancea odottaa tulevaisuus toimistokoirana, mutta ensin sen on opittava sisäsiistiksi. Amerikkalainen koirankoulutussarja. Äänitekstitys: suomi.
15:25
Vapun valtakunta
Elina ja Lauri Kottonen. Elina, Lauri ja Vappu pikkujoulutunnelmissa. Radiosta tuttu aviopari Elina ja Lauri Kottonen saapuu Vapun vieraaksi herkuttelemaan lohitartarilla, kinkkuhyrrillä, vietnamilaisilla kevätkääryleillä ja viikunabanaanimuffinseilla.
15:55
Vapun valtakunta
Nasima Razmyar . Mausteisia makuja Nasiman kanssa. Vappu ja kaupunginvaltuutettu Nasima Razmyar kattavat pöytään karitsapullia, couscousia, hummusta, tzatsikia ja pitaleipää. Jälkiruoaksi valmistetaan herkullista Ferni-vanukasta Nasiman omalla reseptillä.
16:25
Vuosia nuoremmaksi
Kausi 1, 5/10. Maiju on ystäviensä mukaan luova, iloinen ja hauska nainen. Valitettavasti Maijun kupliva persoona ei kuitenkaan millään tavalla näy hänen ulkoisessa olemuksessaan. Vaatekaapista löytyy vain mustia ja harmaita vaatteita, oli vuodenaika sitten mikä tahansa. Muutos tähän ankeuteen on enemmän kuin tervetullut, ja nyt on aika antaa kyytiä hiuspehkolle, jota ei kannata sanoin edes kuvailla. Maijussa on asennetta ja karismaa, vaikka muille jakaa, joten seinäruusuna oleminen saa luvan loppua. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Kauniit ja rohkeat
Huulet irti äitipuolestasi, Thomas. Ridge saapuu kotiin ikävällä hetkellä, kun Thomas on vielä kietoutuneena hänen tyttöystäväänsä. Caroline hoitaa tällaiset tilanteet kuitenkin tottuneesti. Brooke kertoo Zendelle mielipiteensä kyseisen kaksikon suhteen tulevaisuudesta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Samassa liemessä. Chrissie ihmettelee, miksi Kartanoon satelee peruutuksia. Emma arvelee, että Debbiellä ja Rossilla on suhde. Alicia ja Lachlan joutuvat yhdessä pulaan. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Sovitus. Alicia ja Lachlan joutuvat puimaan välejään samassa tilassa. Chas keksii suunnitelman Aaronin pään menoksi, mutta Aaron ottaa ohjat omiin käsiinsä. Danilla on uusia urasuunnitelmia. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:30
Salatut elämät
Osa 3010: Lari muistaa pikkuasian. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
20:05
Suomen kaunein koti
Selkeät linjat, varmat värit. Kausi 3, 10/12. Selkeät linjat, varmat värit. Tuomaristo arvioi kolme selkeällä näkemyksellä sisustettua ja tilaratkaisuiltaan innovatiivista kotia. Vahva graafinen ote näkyy niin viivoissa, materiaaleissa kuin väreissäkin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Bones (K16)
Karu kohtalo. Kausi 11, 11/22. Tiimi tutkii puolustusasianajajan kuolemaa, ja tämän asiakkaista löytyy useita sopivia epäiltyjä. Hodginsin kuntoutus jatkuu, eikä hän ole valmis hyväksymään kohtaloaan. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
112
Osa 6. Humalan huuruiset kansalaiset. Osa 6. Turussa nuori nainen on joutunut pinteeseen ja jäänyt epäselvästä syystä loukkuun rakennuksen katolle. Porvoon poliisi hälytetään taksikuskin avuksi hankalan asiakkaan vuoksi yön pikkutunneilla. Humalainen nainen soittaa sekavan puhelun hätäkeskukseen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
23:35
Pukumiehet
Kello käy. Kausi 5, jakso 15/16. Louis joutuu tekemään vaikean päätöksen, ja Mikella ja Harveylla on viimeinen mahdollisuus keksiä jotain Miken puolustukseksi. Vetävä draamasarja sijoittuu Manhattanin menestyneimpien yrityslakimiesten kilpailuhenkiseen maailmaan. Sarja seuraa lakifirman osakasta Harvey Specteriä ja huippuälykästä Mike Rossia, joka työskentelee asianajajana valheellisen oikeustieteen tutkinnon varjolla. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:36
Kohde
Kysymyksiä ja vastauksia. Kausi 4, 15/22. Reese ja Finch yrittävät pelastaa ohjelmoija Anna Muellerin, joka on huolissaan sovelluksesta, jonka pitäisi auttaa sen käyttäjiä. Käyttäjät ovat kuitenkin tehneet itsemurhia. Claire Mahoney, jota tiimi yritti pelastaa, ottaa yhteyttä Finchiin ja kertoo tämän olleen oikeassa Helmivene-pelin luojien suhteen. Claire kertoo varastaneensa pätkän Samaritanin koodia, mutta voiko häneen luottaa? Amerikkalainen rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:35
Voittostudio