UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 24.9.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:00
Kolme miestä ja tyttö
Pieni käytännön pila. Kausi 5, 15/22. Schmidt ja Cece hämmästyvät, kun Winston kertoo aikovansa tuoda häihin seuralaisekseen Rhondan, johon on vasta tutustunut. Winston on kova poika tekemään käytännön piloja, mutta Rhondassa hän kohtaa voittajansa. Jess yrittää ostaa autoa, mutta autokauppias ei ota naisasiakasta vakavasti. Jess ratkaisee asian tekeytymällä mieheksi ja käymällä kauppaa sähköpostitse. Kun on sopimuksenteon aika, mukaan tarvitaan mies. Kumpi saa auttaa, Nick vai Sam? Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. K7 (ahdistus).
09:30
Kolme miestä ja tyttö
Kypärä. Kausi 5, 16/22. Jessillä on yhä tallessa Nickiltä lahjaksi saatu jalkapallokypärä. Samia asia ei haittaa, sillä hän pystyy jo luottamaan Jessiin ja haluaa tämän tapaavan vanhempansakin. Mitä tapahtuu, kun Jess näkeekin Nickistä kiihkeän unen ja yrittää hankkiutua kypärästä eroon? Alyn miesystävä on menestyksekäs eläinnäyttelijöiden agentti. Winston ja Schmidt yrittävät pistää paremmaksi viemällä Furgusonin koekuvauksiin. Amerikkalainen komediasarja kolmen miehen ja yhden naisen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Simpsonit
Ei aivan sopimaton tarjous. Kausi 13, 10/22. Marge ottaa yhteyttä nuoruutensa poikaystävään, joka on kehittänyt melkoisen omaisuuden. Mies tekee tarjouksen, jonka tuoton Marge haluaa käyttää parisuhteensa hyväksi. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:30
Simpsonit
Mitä Bart tahtoo?. Kausi 13, 11/22. Bart pelastaa kiusaajan kynsistä tytön, joka alkaa osoittaa enemmänkin kiitollisuutta. Mutta Bart on hieman hidas, eikä suhde kehity odotettuun suuntaan. - Vierailevat äänet: Wolfgang Puck ja Reese Witherspoon. K12 (väkivalta).

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Viimeinen lännensankari. Kausi 13, 12/22. Bart on ylpeä tutustuttuaan entiseen lännensarjojen tähteen. Kun sankarin on tarkoitus esiintyä Hassu-klovnin show'ssa, hän tuottaakin vakavan pettymyksen. - Vierailevat äänet: Dennis Weaver ja Frank Welker . K7 (väkivalta, ahdistus).
12:30
Simpsonit
Isoisän treffit. Kausi 13, 13/22. Isoisä tutustuu vanhainkodissa viehättävään naiseen. Tehdäkseen vaikutuksen tähän hän haluaa Homerin auton lainaksi, mutta Homer pelkää autonsa puolesta. K7 (väkivalta, ahdistus).
13:00
Ketonen & Myllyrinne
Kausi 1, 7/8. Kari Ketosen ja Ville Myllyrinteen käsikirjoittama sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
13:30
Ketonen & Myllyrinne
Kausi 1, 8/8. Kari Ketosen ja Ville Myllyrinteen käsikirjoittama sketsisarja sivakoi tuoreet ladut suomalaisen huumoriviihteen umpihankeen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12
14:00
Ninja Warrior
Finaali, osa 5/6. Kausi 6, 27/30. Kilpailun loppuhuipennus on käsillä. Jäljellä on enää 18 kilpailijaa, jotka lähtevät valloittamaan maailman rankimman esteradan, Mount Midoriyaman, kolmea viimeistä osuutta. Eteneekö joku ensimmäistä kertaa neljännelle ja viimeiselle osuudelle, ja kruunataanko vihdoin historian ensimmäinen American Ninja Warrior? Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
15:00
Ninja Warrior
Finaali, osa 6/6. Kausi 6, 28/30. Kilpailun loppuhuipennus on käsillä. Jäljellä on enää 18 kilpailijaa, jotka lähtevät valloittamaan maailman rankimman esteradan, Mount Midoriyaman, kolmea viimeistä osuutta. Eteneekö joku ensimmäistä kertaa neljännelle ja viimeiselle osuudelle, ja kruunataanko vihdoin historian ensimmäinen American Ninja Warrior? Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
16:00
Ninja Warrior
MM-ottelu, osa 1/2. Kausi 6, 29/30. Kuudes kausi huipentuu kolmen joukkueen keskinäiseen mittelöön. USA:n veteraanit kohtaavat Japanin ja Euroopan parhaat ninjat. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
17:00
Ninja Warrior
MM-ottelu, osa 2/2. Kausi 6, 30/30. Kolmen joukkueen keskinäinen mittelö ratkeaa. Vievätkö voiton USA:n, Japanin vai Euroopan parhaat ninjat. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.

Kello 18:00

18:00
Sub.doc: Miesnukeksi hinnalla millä hyvänsä
Miesnukeksi hinnalla millä hyvänsä. Dokumentti miehistä, jotka viettävät tuntikaupalla aikaa peilikuvansa äärellä ja suunnittelevat kuinka näyttää mahdollisimman hyvältä. Rodrigolle on tehty yli neljäkymmentä kauneusleikkausta ja Junaid kokee sosiaalisen median paineen vuoksi haluavansa nenäleikkauksen. Brittiläinen dokumentti. Uusinta.
19:00
X Factor UK
Kuudennet koelaulut. Tällä kertaa tuomaristo ihastelee ja ihmettelee koelaulajia Liverpoolissa. Louis saa ensin vetovastuun, kun Simon ei ehdi koelaulupaikalle ajoissa. Lattialla olevan X:n päällä nähdään ja kuullaan niin itsekruunattu kuninkaallista, äiti-tytärduoa kuin omista lahjoistaan epävarmaa koti-isää. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta.
20:00
112 uudet jaksot
112. Kausi 3, 1/10 Sisäsuomen poliisia työllistää joukkotappelut koulujen päättäjäisviikonloppuna Tampereella. Häiriösoittajat piinaavat hätäkeskuspäivystäjiä. K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Predator - saalistaja (K16)
Predator - saalistaja. Arnold Schwartzeneggerin näyttelemä huippusotilas Dutch viidakkosodassa tuntematonta, käsittämätöntä vihollista vastaan. Ohjaaja: John McTiernan, USA 1987 (103'). Pääosissa: Arnold Schwartzenegger, Carl Weathers, Elpidia Carrillo, Bill Duke, Jesse Ventura ja Sonny Landham. K16 (ahdistus, väkivalta).
23:10
Rankat duunit
Kivimurskaamo ja Kalastaja. Kausi 1, 4/8. Kalliota räjäytetään ja jättikoneet jyrisevät kun tehdään soraa ja hiekkaa. Helsingin viimeinen ammattikalastaja ottaa tytöt päiväksi merelle. Siirtyykö 30 tonnin lohkareet ja antaako Ahti saalista? Tässä jakossa Viivi ja Tuija ovat duunissa kivimurskaamossa ja kalastajan apulaisina. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:10
Arena eSports
Paladins Summer Premierin välierät. Valenciassa pelattiin Paladins Summer Premier -turnauksen finaalipaikoista. Tuttuun tapaan tarjoillaan myös tuoreimmat uutiset e-urheilun maailmasta. Arena eSports on uudenlainen pelaamisen ja e-urheilun makasiiniohjelma, jossa kierretään ympäri maailmaa isoimmissa pelitapahtumissa ja turnauksissa ja seurataan lajin tähtiä, uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia. K7 (väkivalta).
00:40
Arena eSports
Lajinsa parhaat. Esittelyssä maailman parhaat Hearthstonen pelaajat sekä Overwatch World Cupin suosituimmat pelihahmot. Lisäksi perehdytään BlizzCon 2016:n tarjontaan erityisesti cosplayn saralla. Mikä erottaa kilpapelaamisen tavallisesta pelaamisesta? Arena eSports on uudenlainen pelaamisen ja e-urheilun makasiiniohjelma, jossa kierretään ympäri maailmaa isoimmissa pelitapahtumissa ja turnauksissa ja seurataan lajin tähtiä, uutisia ja ajankohtaisia tapahtumia. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:10
Teknavi
Kausi 10, 7/12. Kauden seitsemännessä jaksossa rallilegenda Markku Alénin vauhtitestissä on yli 500-hevosvoimainen Mercedes-AMG GT S. Teknavin testikuskin Risto Virtasen käsittelyssä on Volvon uudistunut katumaasturi XC90, ja elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen esittelee hyödyllisiä älypuhelinsovelluksia. Autoilun prinsiippejä laukoo Jaguarinsa kanssa vieraaksi saapuva aurinkokuningas Juhani Tamminen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
01:40
Teknavi
Kausi 10, 8/12. Kauden kahdeksannessa jaksossa Teknavin prätkäekspertti Janne Uskali päättää moottoripyöräkauden tyylillä. Vauhtitestissä on huipputehokas BMW S1000RR. Markku Alén selvittää, kuinka ärhäkkä peli on Mini-malliston tehoykkönen, ja Risto Virtasen testissä on uudistunut Toyota Avensis. Pauli Reinikainen tutustuu elektroniikkajätti LG:n pääkallopaikkaan Koreassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:10
Kauhukeittiö
Kuvut täyteen. Kausi 10, 8/20. Haastavassa joukkuetehtävässä kokkien täytyy lisätä annokseensa kuvun alta paljastuvia aineksia viiden minuutin välein. Illallisella paineet kovenevat, kun joukkueet saavat vieraikseen vapaaottelun maailmanmestari Tito Ortizin ja nyrkkeilylegenda Sugar Ray Leonardin. Klassinen menu sisältää mm. hummeria ja risottoa. Amerikkalainen ruokarealitysarja testaa ammattikokkeja vaikeissa tilanteissa tiukkasanaisen julkkiskokki Gordon Ramsayn johdolla.