UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 18.12.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Arvokas maalaus. Friedrichin on myönnettävä Leonardille olevansa syyllinen Patrizian ratsastusonnettomuuteen. Hän yrittää suostutella poikansa naimisiin Paulinen kanssa sillä aikaa, kun Patrizia on sairaalahoidossa. Yksinäisyys vaivaa sairaalassa toipuvaa Patriziaa. Coco ja Michael yrittävät lisätä säpinää suhteeseensa, mutta olosuhteet eivät ole oikein suotuisat. Martin tuo vauvauutisia Kiralta ja Xaverilta. Sabrina ei saa mielestään hotellin kappelissa olevaa miljoonien arvoista Rubensin maalausta, josta Curd on kertonut. Kun André kertoo rahahuolistaan, tytär saa mielestään superhyvän idean. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, seksi).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
Top Chef
Vegasin ihmeitä lautasella. Kokit saavat tehtäväkseen valmistaa suurelle vierasjoukolle Las Vegasin värikkäiden hotellien ja huvitusten inspiroimia ruokia. Sekä ideointi että toteutus tuottavat monelle kilpailijalle suuria vaikeuksia, ja ruokien laadusta tulee vaihtelevaa. Tulikokeessa tehtävänä on valmistaa aamiaista Padmalle sekä tuomarivieraana toimivalle tv-kokki Nigella Lawsonille. Parhaan aamiaisen tarjonnut kokki saa reseptinsä Top Chef -keittokirjaan. Amerikkalainen realitysarja, 6. tuotantokausi.
14:55
Myytinmurtajat
Kipu kasvattaa. Adam ja Jamie selvittävät, sietävätkö jotkut kipua paremmin kuin toiset. Entä helpottaako kiroileminen tuskaa? Tiimi tutkii myyttiä kaasupulloraketista. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja legendoista ja myyteistä.
16:00
Walker, Teksasista
Kotkan siivin. Reservaatissa kuohuu, kun Walkerin serkku joutuu kiipeliin todistettuaan murhan. Walker ja Trivette ryhtyvät selvittämään asiaa, mutta FBI:n agenttien väliintulo sekoittaa kuviot. Lopulta Walker joutuu turvautumaan ikivanhoihin intiaanioppeihin auttaakseen serkkuaan. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
17:00
Lemmen viemää
Uskomaton valhe. Friedrich valehtelee Paulinelle, että Leonardilla on aivokasvain ja vain vähän elinaikaa jäljellä, jotta saisi Paulinen suostumaan pika-avioliittoon Leonardin kanssa. Mies itse ei tiedä isänsä valheesta ja luulee ongelmien selviävän hotellikaupoilla. Hän lähettää Martinin käymään puolestaan Doriksen luona vankilassa. Palattuaan Martinin taskusta löytyy Doriksen kirje, joka saa miehen pois tolaltaan. Tina luulee löytäneensä syyn Cocon ja Michaelin toistuvasti epäonnistuneille deiteille. Sabrina ja André haluavat vaihtaa Rubensin maalauksen jäljennökseen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Top Chef
Riemukas kalaretki. Kilpailijat heräävät aamuvarhain ja lähtevät Montaukiin kalastamaan. Tietyt kilpailijat alkavat käydä toistensa hermoille, eikä joukkueisiin jako ilahduta jokaista, mutta kalastamisen riemu tarttuu lopulta kaikkiin. Viiden tunnin kalastusurakan jälkeen siirrytään rannalle ruoanlaittopuuhiin. Useimmat kilpailijat valmistavat oman ruokalajin itse saalistamastaan kalasta, mutta yksi joukkue päättää keskittää voimansa yhteen yhteiseen ruokalajiin. Onko se viisas ratkaisu? Vierailevana tuomarina toimii kaloihin erikoistunut kokki Kerry Heffernan. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Tyhjätaskut
Briljantit bisnesnaiset. Leivonnaiskauppa tuntuu hieman lässähtäneen, joten Caroline raahaa vastahakoisen Maxin bisnesaiheiseen seminaariin oppimaan, kuinka he voisivat saada brändinsä kuntoon ja menekkinsä kasvamaan. Maxilla vain on vaikeuksia ottaa kouluttajan opetuksia vakavasti. Sophie ja Oleg harkitsevat hankkivansa samanlaiset tatuoinnit rakkautensa sinetiksi. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Miehen puolikkaat
Kierot joulukuviot. Harpereilla vietetään jouluaattoa. Charlie yllyttää Jakea syrjähyppyyn, kun Celeste on muissa maisemissa. Alan kunnostautuu kotihengettärenä ja saa illan mittaan tähtihetkensä. Taka-ajatuksia hautova Evelyn tuo jouluaterialle yllätysvieraan. Vierailevana tähtenä Carl Reiner. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Liekehtivän sylkykupin hankinta. Kun sarjiskaupan myyjä Stuart pyytää Amya treffeille, Sheldonia vaivaavat ristiriitaiset tunteet. Onko hänellä romanttisia tunteita Amya kohtaan, ja jos on, mitähän asian eteen pitäisi tehdä? Penny, Bernadette ja Amy viettävät tyttöjen iltaa Twisterin ja viinin merkeissä. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Lisa ihmemaassa. Lisa tapaa uuden ystävän, jonka kanssa hän kehittää mielikuvitusmaailman. Pilvilinnoissa leijailu karkottaa Lisan kauas todellisuudesta. Jaksossa vierailee muun muassa Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvasta muistettu brittinäyttelijätär Emily Blunt. Musiikista vastaa Fall Out Boy. Amerikkalainen, huippusuosittu piirrossarja. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Arrow (K16)
Nousu. Ra's al Ghul antaa Oliverille 48 tuntia aikaa löytää Saran tappaja, ennen kuin Salamurhaajien liiga alkaa surmata kaupungin asukkaita. Tappajan henkilöllisyyden selviäminen kuitenkin vain pahentaa tilannetta. Laurelin äiti saapuu vierailulle ja kyselee Sarasta. Ray hyvittelee käytöstään Felicitylle. Takaumissa Oliver ja Maseo saavat selville, mitä Chien Na Wei etsii Hongkongista. Sarjan syyskausi huipentuu Oliverin ja Ra's al Ghulin yhteenottoon, ja sarja jää joulutauolle. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Extant
Jotain vikaa maailmassa. Aamun valjettua John ja etsintäjoukot löytävät Mollyn ja Ethanin tajuttomina metsästä. Ethan kuljetetaan laboratorioon, jossa hänen todetaan olevan kooman tapaisessa suojaustilassa. Julie on huolissaan Ethanista ja yrittää turhaan saada Johnia ymmärtämään omaa tunnesidettään Ethania kohtaan. Sairaalaan viety Molly on huolissaan syntymättömästä lapsestaan. Lääkäri vakuuttaa, ettei Molly ole testien mukaan raskaana ollutkaan, ja tiukat faktat saavat Johninkin epäilemään vaimonsa mielenterveyttä. Molly tietää olevansa järjissään, mutta kaikki todistusaineet on tuhottu, ja jopa Sam tuntuu kääntyneen Mollya vastaan. Steven Spielbergin tuottama amerikkalainen mystinen draama astronautti Molly Woodsista, jonka kokemukset avaruudessa aloittavat tapahtumasarjan, joka muuttaa ihmiskunnan historian kulun. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:00
Eloonjääneet
Yhtenäisyyspäivä. Sekä Arkissa että Maan pinnalla vietetään Arkin yhdistymisen juhlapäivää, mutta kummassakaan paikassa se ei suju ilman vakavia ongelmia Maan asukkaiden ja kapinallisten vuoksi. Amerikkalaisessa mysteerisarjassa seurataan tulevaisuuden nuorten kamppailua Maassa, joka on muuttunut toisenlaiseksi kuin millaisena se muistetaan. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:55
Tyhjätaskut
Briljantit bisnesnaiset. Leivonnaiskauppa tuntuu hieman lässähtäneen, joten Caroline raahaa vastahakoisen Maxin bisnesaiheiseen seminaariin oppimaan, kuinka he voisivat saada brändinsä kuntoon ja menekkinsä kasvamaan. Maxilla vain on vaikeuksia ottaa kouluttajan opetuksia vakavasti. Sophie ja Oleg harkitsevat hankkivansa samanlaiset tatuoinnit rakkautensa sinetiksi. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:25
Supernatural (K16)
Ihmisen paras ystävä. Ihmisen paras ystävä. Noituutta harjoittava poliisi näkee painajaisia murhista. Kun murhat tapahtuvat oikeasti, Sam ja Dean kutsutaan hätiin. Amerikkalainen kauhusarja demoneita metsästävistä veljeksistä. 8. tuotantokausi. K16 (ahdistus).
01:15
Voittostudio