UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Torstai 24.4.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:15
FOX Kids: Sannin taikamatka
Sanni matkustaa isöisänsä kenkäkaupan taikakenkien avulla eri paikkoihin, joissa hän tapaa uusia ystäviä ja auttaa heitä ratkaisemaan ongelmia.
06:27
FOX Kids: Gormiti
Palava sydän. Gormitien kansojen johtajat Gheos, Tasarau, Noctis ja Polypus taistelevat vihollistaan Magoria ja hänen pahoja alamaisiaan vastaan, jotka yrittävät tuhota gormitit. K7
06:52
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjassa Twilight Sparklen seikkailuja Ponyvillessä, jossa Twilight opiskelee ystävyyden saloja. Mukana matkassa on myös vauvalohikäärme nimeltä Spike. K7
07:14
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti.
07:36
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 20. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
07:58
FOX Kids: Prätkähiiret
Marsilaiset vapaustaistelijahiiret Turbo, Vinski ja Moto seikkailevat prätkillään ympäri Chicagoa pelastaakseen sen lopulliselta tuholta. Apunaan heillä on neuvokas mekaanikko Santtu, joka takaa sen, että näiden hiirten konstit eivät lopu kesken.
08:20
Wipeout
Kaunottaret ja nörtit. 50 000 dollarin voittopotista kisaa tällä kertaa 12 kaunotarta ja nörttiä. He mittelevät taitojaan muun muassa Pelottelupuistossa ja Lumotussa metsässä. Amerikkalainen gameshow.
09:05
24Kitchen: Teemu Laurell
09:35
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
10:05
24Kitchen: Makoisat kilometrit
Vidago. Lubomir Stanisic valmistaa lounasta koko kylälle ja nautti Pedras Salgadasin lähteistä. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
11:00
Tilt
Pelaamisen erikoisohjelmassa käsitellään joka viikko kiinnostavimmat uutuuspelit ja pelimaailman uutiset. Mukana ovat konsoli- PC-, tabletti- ja mobiilipelit. Tiltissä on nyt myös huumoriosuus: joka viikko ohjelmassa on pelikuvan päälle toteutettuja sketsejä.
11:25
Ari ja Kirsi: Kotirempat
Ari ja Kirsi: Kotirempat innostaa katsojia tekemään remonttia kotonaan. Ohjelmassa näytetään selkeästi rakentamisen eri työvaiheet ja annetaan ohjeet remontin toteuttamiseen. Ohjelman juontavat Kirsi Laamanen ja Ari Lahti.
11:50
Miehen paikka
Kausi 2. Osa 13. Nimikiista. Ryan haluaisi Boydin käyttävän hänen sukunimeään. Mandy houkuttelee Kristinin ja Even tekemään musiikkivideon. Amerikkalainen komediasarja.

Kello 12:00

12:15
Uskomaton eläinlääkäri Pol
Voihan lepakkohyökkäys! Lepakon puremaksi joutuneen Jan Polin perhe pelkää, että lepakolla oli vesikauhu. Amerikkalainen tosi-tv-sarja. National Geographic.
13:05
Hetki ennen tuhoa
Bismarck. Merihistorioitsija Andrew Lambert tutkii Kuninkaallisen laivaston ja Bismarckin taistelua, sekä sen vaikutusta toisen maailmansodan kulkuun. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
13:55
Hetki ennen tuhoa
9/11. Syyskuussa 2001 yli 3 000 amerikkalaista menehtyi hyökkäyksessä, jollaiseen Yhdysvallat ei ollut osannut varautua. Dokumentissa selvitetään, miksi terroristit onnistuivat suunnitelmassaan. Dokumentti, National Geographic.
14:47
STT Uutiset
Päivän uutiset toimittaa STT.
14:50
Aivopelit
Suostuttelun voima. Ohjelmassa perehdytään suostuttelun voimaan, sekä opitaan temppuja ja tekniikoita, joilla vaikutetaan arkipäiväiseen päätöksentekoon. National Geographic.
15:15
Miehen paikka
Kausi 2. Osa 15. Valheiden verkko. Mandy jää kiinni yöllisistä treffeistä Kylen kanssa. Kristin ei halua kertoa Boydille tapailevansa Ryania. Amerikkalainen komediasarja.
15:40
24Kitchen: Makujen lähteillä kaukomailla
Osa 28. San Sebastian. Rudolph tutustuu Baskimaan ruokiin San Sebastianissa. Hän maistelee pintxoja ja siideriä ja käy kahdessa huippuravintolassa ja ruokakerhossa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
16:30
24Kitchen: Valentinen villit herkut
Osa 4. Erämaasta Vancouveriin. Villiruokiin erikoistunut Valentine tutustuu Brittiläisen Kolumbian erämaihin ja valmistaa kiinalaisruokaa Vancouverissa. Vapaa¬-ajanohjelma. 24Kitchen.
17:00
24Kitchen: Teemu Laurell
17:30
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach

Kello 18:00

18:00
Family Guy
Sokeaa kunnianhimoa. Quagmire joutuu vihdoin pulaan tirkistelynsä takia. Peter tajuaa, ettei ole saavuttanut mitään, ja päättää rikkoa ennätyksiä syömällä enemmän kolikoita kuin kukaan muu. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:25
Family Guy
Muodonmuutos. Meg pääsee TV-kanavan järjestämään muuttumisleikkiin ja muuttuu kaikkien yllätykseksi hemaisevaksi nuoreksi naiseksi. Kauneus vain nousee päähän ja aiheuttaa ongelmia. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:55
Seiska News
Suomen viihdyttävimmät uutiset. Seiska News tarjoaa päivän puhutuimmat uutiset ja mehevimmät julkkisjuorut.
19:00
S.H.I.E.L.D. Agentit
Osa 8. Kaivo. Coulsonin ryhmä tutkii norjalaisen mytologian berserkkisauvaa, joka antaa käyttäjälleen yli-inhimilliset voimat. Voimilla on myös henkinen sivuvaikutus, jonka agentti Ward saa kokea. Amerikan katsotuin uusi sarja. K12
19:55
Varastojen metsästäjät
Pressun peitossa. Salaperäinen pressu saa vanhat konkarit ja uudet tulokkaat innostumaan. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
20:25
Huutokaupan metsästäjät
Long Beachin kirous. Ostajia koettelevat huonot varastot, rikas Mark Balelo ja harhaanjohtavat vihjeet. Jopa Davella on bisneshuolia. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:55
Seiska News
Suomen viihdyttävimmät uutiset. Seiska News tarjoaa päivän puhutuimmat uutiset ja mehevimmät julkkisjuorut.

Kello 21:00

21:00
Ilman johtolankaa
Tasapainoilua. Tummaihoinen poika ja valkoihoinen tyttö katoavat samaan aikaan, mutta tyttö saa paljon enemmän huomiota mediassa. Jack yrittää tasapainoilla kahden tutkinnan välillä. Amerikkalainen rikosdraama. K12
21:55
Criminal Minds
Risteävät polut. JJ ottaa profilointiyksikölle poikkeuksellisen tapauksen, jossa naista on vainottu pitkään. Amerikkalainen rikosdraama.
22:50
Lord of War
Lord of War, USA, 2005. O: Andrew Niccol. P: Nicolas Cage, Ethan Hawke ja Jared Leto. Moraaliton asekauppias Yuri Orlov kohtaa ammattinsa seuraukset karulla tavalla, kun Interpolin agentti alkaa jahdata häntä. K16

Kello 24:00

00:55
Kiven sisällä
Vankikapina. Hays State -vankila kiristi turvatoimiaan vuonna 2008 karkailujen takia. Vangit protestoivat turvatoimia vastaan osavaltion laajuisissa mielenosoituksissa. Dokumenttisarja, National Geographic.
01:45
Alaskan lentopelastajat
Pako karhusaarelta. Alaskan villissä luonnossa piilee monia vaaroja. Rauhanneuvottelua opiskellut Amy opettelee ampumaan kuoliaaksi päälle hyökkäävän karhun. National Geograhic Channel.
02:35
Wipeout
Puumaa mä metsästän. Puumanmetsästäjäksi tunnustautuva kilpailija saa vastaansa keski-ikäisen naisen. Esteradan jättimäinen lyöjä panee kilpailijat koville. Amerikkalainen gameshow.
03:20
24Kitchen: Teemu Laurell
03:50
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
04:20
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.