UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Lauantai 2.8.

06:53
Nimipäiväonnittelu: 2.8.
Onnea Kimmo.
06:55
Pingu: Lastenvahtina
Animaatio pienen pingviinin seikkailuista. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Touhukkaat: Naruvoro
Keinun ja hyppynarun narut ovat kateissa. Velho tietää, että syyllinen on Naruvoro, joka rakentaa maailman suurinta narukerää. Tällä kertaa seikkailu vie riippusillalle sekä kissojen ja lankakerien pariin. Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Paten erikoiskuljetus: isot ilmapallot. Penkkalan kaupungintalolla on juhlat. Lapsilla on tärkeä rooli juhlallisuuksissa. Postin lajittelukeskuksessa on omituinen, leijuva paketti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Babar ja Badun seikkailut
Tuuliajolla: Badu ja Babar lähtevät ihailemaan maisemia kuumailmapalloon, mutta Badu unohtaa sitoa solmun tiukasti kiinni. Erilainen telttaretki: Lapset haluaisivat telttailemaan, mutta ulkona sataa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:00
Galaxi
(7) Katsellaan Visan ja Turskan kanssa Galaxin ohjelmia: Kapteeni Kari, Milin miljoona kysymystä, Betonin särkijät, Tumpelot ja Lohikäärmeratsastajat. Katsottavissa Areenassa. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
09:00
Nuoret mestarit: Koiramestari
Nenä ja paikka. Koirakot saavat jälleen uusia haasteita. Luvassa on tarkkaa nuuskimista ja tärkeää tottelevaisuutta. HD
09:30
Tuomas Enbuske - Sivistyksen käsikirja
Filosofia. Onko filosofia vain tarpeetonta viisastelua vai onko siitä hyötyä myös käytännön ongelmissa? Mitä filosofia sanoo pettämisestä tai turpiin vetämisestä? Miten saavutetaan oikeudenmukainen yhteiskunta?(U)
10:00
Päivän kasvo

Kello 12:00

13:35
Elää ja palaa
Elokuva kahdesta romanisisaruksesta aikuisuuden kynnyksellä, etsimässä tietään perinteen ja omien pyrkimysten välissä. O: Iiris Härmä. (U) Sallittu kaiken ikäisille.
14:40
Kaks Marjaa
(1972) Humoristinen henkilökuva näyttelijä Marja Korhosesta. Ohjaus Riitta Degerholm. (U)
15:15
TV-arkiston vieraana: Marja Korhonen kertoo
Haastattelussa näyttelijä Marja Korhonen muistelee uraansa (U).
15:22
Ilkamat
(1970) Sketsiviihdettä parhaimmillaan. Mukana mm. Marita Nordberg, Seppo Kolehmainen, Leo Lastumäki, Marjatta Leppänen, Erkki Liikanen ja Koivistolaiset. Tuottaja Pertti Reponen. (U)
16:05
Erikoisrajajääkärit
1/6. Tulevat erikoisrajajääkärit aloittavat yhden Suomen vaativimmista varusmieskoulutuksista Immolan varuskunnassa Imatralla. Miten kovaan kuriin sopeutuminen sujuu? (U)
16:35
Erikoisrajajääkärit
2/6. Varusmiehet taistelevat väsymystä vastaan ensimmäisessä taisteluharjoituksessa. Valapäivänä he lupaavat puolustaa maata hengellään. (U)
17:05
Ihantalan ihme
Neuvostoliiton suurhyökkäys Suomeen alkoi valtavalla ylivoimalla kesäkuussa 1944. Stalin oli päättänyt murskata Suomen. Yksi toisen maailmansodan suurimmista taisteluista käytiin Talin-Ihantalan alueella. (U)

Kello 18:00

18:00
Jaakko ja maailmanvalloittajat
Arkkitehti Thomas Modeen opettaa Qatarin huippuyliopistossa ja elää pakahduttavassa kuumuudessa lapsiperhearkea kuwaitilaisen vaimonsa kanssa. Jaakko tutustuu myös toimittaja Rita Tainolan Dohaan. (U) HD
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
18:40
Tartu Mikkiin
Iloisessa ja ikivihreässä toiveuusinnassa (es. 16.11.2012) kisaamassa Meiju Suvas, Jari Sillanpää, Johanna Debreczeni ja Holger Nelin. Sami Hintsanen juontaa ja tuomaroi. Keskustele netissä #tartumikkiin HD (U) HD
19:30
Yle Uutiset
19:45
Urheiluruutu
20:10
Karjalan kunnailla (7)
Sarja päättyy. Osa 36/36: Sanoiko kukaan tahdon? Sahioja hermoilee kiinnijäämistä. Hääpäivä valkenee kauniina, mutta saavatko he sittenkään toisensa? T: Selkie- Filmi Oy. (U). Sallittu kaiken ikäisille.