UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Sunnuntai 2.10.

07:00
Ostoskanava Tvins.com
08:00
Ella Elefantti
Tyylikäs Ella. Koululla on kuvauspäivä, ja Belinda haluaa kaikkien kokeilevan jotain uutta. Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:15
Maija Mehiläinen
Mehiläistäit. Maija tartuttaa mehiläispesään täitä. Pitääkö kuningattaren etsiä nyt uusi pesä? Sallittu kaiken ikäisille.
08:30
MTV Sport: F1 Ennakkotunnelmat
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
09:00
Pokémon
Esittelydebyytti!. Ash on 10-vuotias poika, jonka suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Tämä japanilainen piirrossarja on puhuttu suomeksi. 18. tuotantokausi. K7 (väkivalta, ahdistus).
09:25
Gumballin mieletön maailma
Kännykkä / Työpaikka. Ensimmäisessä tarinassa Gumball ja Darwin taistelevat kännykkäriippuvuutta vastaan. Toisessa tarinassa isä saa työpaikan, mikä vaarantaa koko universumin tasapainon. Gumball on poikakissa ja varsinainen vauhtiveikko, joka joutuu monenmoiseen pulaan eikä ikinä ota opikseen. Itse hän kokee olevansa vain tilanteen uhri. Gumball on myös pihkassa sarvipäiseen maapähkinä -tyttöön nimeltä Penny, joka ei täysin vastaa tunteiden paloon. Kaikesta huolimatta Gumball on luotettava ja uskollinen ystävä, joka mielettömistä seikkailuistaan huolimatta on kiltti sielu. Sallittu kaiken ikäisille.
09:55
Loton ja Jokerin tulokset
10:00
Elixir Fitness
Kausi 3, 4/14. Legendaarinen Rhodos ja Elixirin fitnessloma. Kontioranta hurmaa syksyisen luontojumpan paikkana. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Elixir Life
Kausi 3, 4/14. Kauniit ja Mestarit nyrkkeilykehässä. Lapset ja mestari uima-altaassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Keittiöelämää
Kausi 1, 6/8. Tulevaisuus. Ruoka kokoaa perheet yhteen ja herättää keskustelua tulevaisuudesta. Keittiöelämää seuraa kahdeksan suomalaisen perheen keittiöarkea ja paljastaa, mitä keittiössä tapahtuu ja mistä kaikesta ruokapöydän ääressä oikeasti puhutaan. Keittiön pöydän ääreen kokoonnutaan Tammisaaressa, Taipalsaaressa, Muuramessa, Helsingissä, Haukivuorella, Espoossa ja Kouvolassa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Suomen surkein nikkari
Kausi 1, 2/10. Katon panelointia. Paritehtävässä rakennetaan kahden askelman porras tulevia urakoita varten. Kauden ensimmäisessä ryhmätehtävässä nikkarit pääsevät purkuhommiin sekä opettelemaan katon panelointia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Upeat skandikodit
Kaikilla herkuilla. Kausi 12, 2/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Bettina Schriver etsii asuntoa digiguru Jimmy Maymannille. Jan Fog esittelee talon suklaaleipurille. Pernille Sams arvioi upean vanhan rantahuvilan. Tanskalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 2/12. Herttoniemen vuokravarastolla pelataan likaista peliä kun huutokaupoille tulleet solmivat salaisia liittoumia. Johanna ja Hannele, Jamppa ja Jamo sekä Riku ja René saavat taas huomata varastojen sisältävän yllättäviä aarteita: aarteiden arviointimatkat vievät kilpa-auton rattiin sekä taistelemaan matopelin kuninkuudesta. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Löytäjät
Harri Syrjänen - Työhuone. Kausi 2, 1/10. Kokki Harri Syrjänen kutsuu työhuonettaan kaatopaikaksi. Tavaraa on kertynyt nurkkiin liiaksi. Vanhasta työhuoneesta Harri haluaa säilyttää vain viinikaapin ja sikarilaatikon. Löytäjien Tea-Mariia ja Uolevi etsivät ruoka-ammattilaiselle netistä käytettynä sisustusta. Tea-Mariia löytää maailman parhaaksi valitun tuolin, Uolevi rakentaa rouheaa settiä. Kumman kokonaisuuden Harri mahtaa valita? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Piilokamera
Äänitekstitys: suomi.
15:15
Ex-Onnelliset
Pehmeitä asioita. Kausi 1, 3/12. Pehmeitä asioita. Hippimäisen Suviannan epätavalliset kasvatusmetodit huolestuttavat Tuomaksen vanhempia. Suviannalle löytyy kuitenkin yllättävä puolustaja. Tuomas tekee tahollaan tuttavuutta Saran kanssa. Lauralle puolestaan tuottaa päänvaivaa sekä yllättävä yövieras että mustasukkainen Kalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:15
Ota rahat ja juokse
Kausi 1, 5/10. Pasi ja Sasja ovat hurjapäitä ja etsiviemme mielestä 'kovia luita', mutta miten onnistuu pakomatka 10 000 euron salkun kanssa? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:15
Posse
Kausi 3, 3/10. Studiossa mm. Mikael Gabriel, Mmiisas, Kalle Palander, Marja Hintikka. Biisirallissa Erin ja Jari Sillanpää. Raimo ottaa vastaa Touhutonni-haasteen ja helsinkiläiset ystävykset Victoria ja Laura pääsevät suorittamaan yhteisstuntin. Musiikkivieraana Cheek. Uusinta.

Kello 18:00

18:45
MTV Sport: F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
18:55
Naapurit-tuloslähetys
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:15
Tähdet, tähdet
Kausi 3, 1/10. UUSI KAUSI ALKAA. Musiikkiteemana tanssipop. Syksyn kovin musiikkiohjelma palaa ruutuun! Mukana Arttu Wiskari, Evelina, Mikko Alatalo, Benjamin, Eini, Johanna Försti, Pete Parkkonen, Essi Luttinen ja Antti Ketonen. Mitä tapahtuu kun artistit saavat tehtäväkseen ottaa haltuun monipuolisuudellaan haastavan tanssipop ­genren. Vierailevana tuomarina nähdään vuoden musiikintekijä ­palkinnon voittanut säveltäjä, sanoittaja ja tuottaja Jurek Reunamäki. Viiltäviä analyysejä esityksistä antavat myös raadin vakiojäsenet Maria Veitola ja Juhani Merimaa. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi.

Kello 21:00

21:00
Roba
Tyttöjen ilta. Kausi 3, 1/10. Tyttöjen ilta. Rajat ylittävä rikollisuus sekä epätoivoiset pankkirosvot työllistävät robalaisia. Taru yrittää löytää yhteyden tyttäreensä samalla kun johtaa joukkoaan töissä, missä paine säästää ja silti tehdä parempia tuloksia kasvaa. Arto ei pääse irti pakkomielteestä Puustisen suhteen ja joutuu törmäyskurssille Tarun kanssa, vaarantaen samalla Pekalle luvatun vakipestin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:15
Viikon sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Formula 1: osakilpailu
Malesia. Selostaja Oskari Saari. Asiantuntijat Mika Salo ja Ossi Oikarinen.
23:35
MTV Sport: F1 Extra
Studiossa Tomi Tuominen, Mika Salo ja Ossi Oikarinen. Varikolla Mervi Kallio.
23:45
Enbuske, Veitola & Salminen
Kausi 2, 5/10. EVS:n vieraina salamielenosoittaja Sebastian Tynkkynen, mäkihyppääjä Harri Olli, huumeista selvinneet Marko Jantunen ja Jonna Nygrén-Jäntti sekä esiintymässä Suvi Teräsniska! Uusinta.

Kello 24:00

00:45
Rush
Pää pyörällä. Kausi 1, 6/10. Alexin vaimo on kieltänyt häntä viettämästä aikaa Rushin kanssa, mutta ilmoittumalla konferenssiin kumppanukset pääsevät yhdistämään työn ja vapaa-ajan. Amerikkalainen draamasarja seuraa rikkaille asiakkaille kotikäyntejä tekevän lääkärin William Rushin (Tom Ellis) bileiden täyteistä elämää Los Angelesissa. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
01:40
Bones
Vilppiä retriitissä. Kausi 9, 2/24. Avioretriittiin osallistunut mies löydetään tapettuna, joten Booth ja Bones soluttautuvat sinne etsimään todisteita. Joku tehtailee Camin nimissä velkoja. Sweets puolestaan on väsynyt työhönsä. Amerikkalainen kepeä rikosdraamasarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
02:40
Rikoksista pahin
Verikosto. Sarja palaa ruutuun kolmannen tuotantokauden jaksoilla! Suurrikosyksikkö tutkii erään perheen isän ja lasten outoa katoamista äidin työmatkan aikana. Tutkimusten myötä täydellisen avioliiton kulissit alkavat kaatua äidin sinnikkäistä yrityksistä huolimatta. Kollegat ihmettelevät Amyn työpaikalle saamia kukkia. Rustylla on tärkeää asiaa, mutta kenelläkään ei ole aikaa kuunnella. Amerikkalainen rikossarja. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).