UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Perjantai 25.7.

06:00
Onnensoitto
07:45
Aamusää
08:00
Uranuurtajat
Uranuurtajat: Phil Knight. Vuonna 1938 syntynyt Phil Knight harrasti nuorena juoksua, ja siihen aikaan juoksukenkien markkinoita hallitsivat saksalaiset Adidas ja Puma, joiden kengät olivat kalliita opiskelijabudjetilla eläville. Niinpä Knight toi ensin USA:han edullisempia Tiger-kenkiä Aasiasta ja perusti sitten vuonna 1972 amerikkalaisen urheilualan yrityksen, jonka nimeksi valittiin Nike ja logoksi myöhemmin maailmankuuluksi noussut Swoosh-raita. Nike loi maineensa hyödyntämällä mainoskampanjoissaan kapinallisia ja menestyneitä urheilijoita, kuten John McEnroeta, Michael Jordania ja Eric Cantonaa. Lisäksi yhtiö on panostanut teknologiaan ja muotoiluun. Knightin ja Niken mainetta ovat myöhemmin tahranneet lapsityövoimaskandaalit Niken Aasian tehtailla. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Samaa sukua
Paluu arkeen. Ensimmäinen koulupäivä tuottaa vaikeuksia yhdelle jos toisellekin. Amy jättää Drew¿n, ja Victor ei uskalla mennä kouluun lainkaan. Max on päättänyt, että perheeseen hankitaan koira, eikä hänen päätään hevillä käännetä. Amerikkalainen lämminhenkinen draamakomedia Bravermanien värikkäästä perhe-elämästä. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Suurin pudottaja
Cross fit ja rakoilevat rivit. Toinen joukkue pääsee kokeilemaan rajojaan cross fit salille. Toisessa joukkueessa rakoilee rivit, kun kaikilla ei ole yhtä paljon treeni-intoa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:30
Lääkärit
Lääkekannabista lapselle. Lääkekannabis on kiistelty aihe, ja erityisen kiihkeäksi kiistely yltyy, mikäli kannabiksella hoidetaan alaikäisiä potilaita. Joillekin potilaille, kuten kuusivuotiaalle harvinaista Dravet'n oireyhtymää sairastavalle Charlottelle, se kuitenkin saattaa olla ainoa toimiva hoitokeino. Jaksossa pohditaan myös, onko kaunisteltujen ja retusoitujen kuvien näkeminen haitaksi naisten minäkuvalle, sekä tavataan mies, joka lyö rahoiksi osallistumalla monenlaisiin lääketieteellisiin tutkimuksiin. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.
11:25
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.

Kello 12:00

12:55
Mun perhe
Mun puu. Meri-Tuuli (10) asuu sijaisperheessä. Perheeseen kuuluu myös toinen sijoitettu lapsi Sarah (8), sijaisvanhempien kaksi omaa lasta Katariina ja Wilhelmiina sekä kaksi koiraa ja kaksi kissaa. Sijaisperheessä kaikki perheen lapset ovat sisaria toisilleen, riippumatta siitä kuka on biologinen, kuka myöhemmin perheeseen tullut sisarus. Käsikirjoitus ja ohjaus Hanna Maylett. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:25
Neljä huonetta
Kate Bush -kokoelma. Tänään diilerit saavat eteensä Kate Bushin valokuvia ja kirjeitä sisältävän kokoelman, kaksi puista joutsenta, itämaisen seinävaatteen ja kukkaron, jonka väitetään olevan ommeltu Oliver Cromwellin liivistä. Saavatko myyjät vakuutettua diilerit esineidensä aitoudesta ja tehtyä elämän muuttavat kaupat? Äänitekstitys: suomi.
14:25
Kaappaus keittiössä
Voiko seniori vielä vallata keittiön?. Tamperelaiset eläkeläiset Markku ja Pirkko ovat olleet naimisissa 43 vuotta ja Pirkko on aina hoitanut ruuanlaiton. Nyt Markku haluaa oppia laittamaan ruokaa sillä hän on herännyt miettimään tulevaisuutta: jos hän joskus jääkin yksin, niin hän ei pärjää, koska ei osaa. Nyt keittiö kaapataan mummilta sillä ukki haluaa todistaa, että vanhanakin voi oppia uutta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:25
Viikonvaihteen alueellinen sääennuste
15:30
Mike & Molly
Paluu Pariisista. Kolmannen tuotantokauden avausjaksossa Miken ja Mollyn romanttinen häämatka Pariisissa on loppumaisillaan. Paluumatka lentokoneen ykkösluokassa alkaa mukavasti, mutta aiheuttaa lopulta Mikelle traumaattisen kokemuksen. Entä kuinka Carl, Victoria, Joyce ja muut läheiset ovat pärjänneet ilman Mikea ja Mollya? Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
15:55
Mike & Molly
Ärsyttävä toipilas. Vince satuttaa selkänsä ja joutuu perheenjäsentensä hoivattavaksi. Hänen jatkuvat vaatimuksensa alkavat pian käydä kaikkien hermoille. Mike esittelee innoissaan häämatkallaan ottamiaan lomakuvia, jotka yllättäen kaikki tuntuvat esittävän erilaisia ruoka-annoksia. Amerikkalaisessa komediasarjassa seurataan Anonyymien ylensyöjien kokouksessa tavanneiden Miken ja Mollyn romanssia. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:20
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
16:30
Hansin grillibileet
Hansin grillibileissä ollaan Italian tunnelmissa. Ohjelmassa leivotaan grillissä pitsaa, foccaciaa ja Rivieralta tuttua Pissaladiere-piirakkaa. Näemme, mitä seuraa, kun possun sisäfileeseen sovelletaan vitello tonnaton reseptiä. Hansin apulaisina Radio Novan aamuistakin tutut Tuomas Enbuske, Minna Kuukka ja Aki Linnanahde. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:30
Salatut elämät
1843. Joonatan on valmis turpakäräjille. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
1844. Virkavalta pilaa niin Ossin ja Jennin kuin Miikan ja Katariinankin päivän. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
18:30
Salatut elämät
1845. Miika tarjoaa Katariinalle myrkkyä ääkkeeksi. - Uusintaesitys viimeisestä jaksosta ennen joulutaukoa. - Sarja palaa ohjelmistoon uusin jaksoin ma 11.1.2010. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:15
MTV Sport Uutiset
19:25
Päivän sää
19:30
Remonttimestari
Remonttimestari huoltaa ilmanvaihtokoneen ja vaihtaa vanhan oven. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Suurin pudottaja
Joukkuepunnitus. Kilpailijat nousevat ensimmäistä kertaa vaa¿alle yksin ja hävinnyt joukkue joutuu äänestämään yhden omistaan pois. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Mentalist
Kiristyksen avulla. Vartija ammutaan kadulle. Tien varrelle kerääntyneet lähitalojen asukkaat kertovat näkemästään ja kuulemastaan, mutta Janen huomio kiinnittyy puhelinta kiivaasti näpräävään mieheen. Pian CBI pääsee epätavallisen kidnappausjutun jäljille, jossa kaapatun pariskunnan henkeä uhataan, jollei suureen lunnasvaatimukseen suostuta. Kidnappausjutun ohella Jane yrittää selvittää lähes kolme viikkoa kateissa olleen vangin kohtaloa. Sitä varten hän kuulustelee vanginvartijoita ja löytää heidän joukostaan valehtelijan. Amerikkalainen jännityssarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Viides tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Diili: All Star
Panokset kovenevat. Ryhmien tehtävä on järjestää hulppeat juhlat sviittiin. Toinen onnistuu, toinen ei. Trumpin toisena neuvonantajana toimii supliikki countrytähti ja Diili-voittaja John Rich. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:25
Eurojackpot ja Jokeri
00:30
Monk
Monk ja poika. Pikkupoika löytää puistosta katkaistun sormen, mutta ruumiista ei ole tietoakaan. Yrittäessään saada pojalta tietoja tapauksesta Monk huomaa yllätyksekseen kiintyneensä poikaan. Amerikkalainen komediallinen rikossarja, jossa pakko-oireista kärsivä entinen poliisi ratkoo avustajansa kanssa erilaisia rikoksia. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:30
Onnensoitto