UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

TV Finland Lauantai 28.2.

07:21
Nimipäiväonnittelu: 28.2.
Onnea, Onni ja Sisu!
07:23
Pikku Kakkosen posti
Vedenalainen maailma. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD
07:29
Hertan maailma : Hertta pohtii ystävyyspulmia
Fiksut muksut tietävät, mukaan mahtuu kaikki ystävät. Tuotanto: Alpakkamedia Oy. Sallittu kaiken ikäisille.
07:32
Milli ja Molli
9/26. Tuuli. Ystävämme Juha-Pekka. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Yökyöpelit
Osa 6: Nakertaja on vapaana. Yökyöpeleitten talossa tapahtuu kummia. Salaperäinen Nakertaja ahmi Agenttiauton, Hossan putket ja Seija Soijan viikset. Syökö mahtikonna koko talon? Kuka estää? Tietysti Agenttinero Naru. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:05
Jack
Meteorisade. Jack ilahduttaa Nikoa, isää ja muita lapsia pudottamalla heidän pihalleen kiven meteorisateen aikana. Kun television kuvausryhmä on tulossa paikalle, on Jackin löydettävä pian oikea meteoriitti. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:16
Minä, kissa
Entiset löytökissat Okra ja Vilja ovat kisakonkareita agilityssä. Kotikissatkin tarvitsevat aktiviteetteja, muuten ne masentuvat ja lihovat.
08:21
Tero hoitaa
Henkivartija. K7 (ahdistus).
08:33
Peter Pan
Varjovaras. Kapteeni Koukku vapauttaa vahingossa Peter Panin vanhan vihollisen, joka varastaa Peterin varjon ja voimat. HD K7 (väkivalta, ahdistus).
09:15
Satuhäät
Uudet jaksot alkavat. Kymmenettä tuotantokautta juhlistetaan selvittämällä, mitä kuuluu Satuhäiden takavuosien mielenkiintoisille pareille. HD
10:05
Yle Uutiset Uusimaa
Uutisia Uudeltamaalta
10:12
Yle Uutiset Kaakkois-Suomi
Uutisia Kaakkois-Suomesta
10:19
Yle Uutiset Lounais-Suomi
Uutisia Lounais-Suomesta.
10:26
Yle Uutiset Häme
Uutisia Kanta-Hämeestä, Pirkanmaalta ja Päijät-Hämeestä.
10:33
Yle Uutiset Keski-Suomi
Uutisia Keski-Suomesta.
10:40
Yle Uutiset Itä-Suomi
Uutisia Itä-Suomesta
10:47
Yle Uutiset Pohjanmaa
Uutisia Pohjanmaalta
10:54
Yle Uutiset Pohjois-Suomi
Uutisia Pohjois-Suomesta.
11:01
Yle Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi.
11:05
Oddasat
Saamenkieliset tv-uutiset. Tekstitetty suomeksi ja ruotsiksi.
11:35
Puoli seitsemän
Vieraana laulaja-lauluntekijä Dave Lindholm. Näemme, millaista hyötyä avantouinnista on ihmiselle - tekeekö kylmä hyvää? Juontajina Susanna Laine ja Totti Toivonen. #puoli7

Kello 12:00

12:05
Dok: Saamelaisten suuri juhla
Konfirmaatio on monelle elämän suurimpia juhlia. Koutokeinossa pidettävään juhlaan valmistaudutaan huolellisesti: tehdään uudet vaatteet, teetetään korut ja laitetaan ruokaa 150 vieraalle. Toimittaja Elisabeth Morney. (U) HD
12:35
A-studio: Talk
Parantaako sote Suomen? Vieraina peruspalveluministeri Susanna Huovinen (sd), sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty (kok), varapuheenjohtaja Anu Vehviläinen (kesk) ja Kangasalan kunnanjohtaja Oskari Auvinen.
13:30
Tiilenpäät
Jännittää kuin nuorta rosvoa. Latella on edessä ylioppilasjuhlat ja juhlapuhe. Timon tie kulkee kohti vapautta. Myös Aki on päättänyt laittaa elämänsä kuntoon. Nälkälakossa oleva vanki aiheuttaa ongelmia. Osa 3/8. (U)
14:00
Sergei Verenseisauttaja
Kertomus nuoren miehen kasvunvuosista vienankarjalaisessa kylässä, ja kylän omavaraistalouteen perustuvasta elämästä kolmen sukupolven silmin. O: Petteri Saario, Juha Taskinen. T: Taiga Films. (U) Sallittu kaiken ikäisille.
15:50
Elävä arkisto: Olavi Virta 100 vuotta
Laulaja Olavi Virran syntymästä on kulunut sata vuotta. Peter von Baghin dokumentissa nähdään väsynyt mies, Ikimuistoinen-koosteessa lauluja uran huippuvaiheesta.
15:51
Olavi Virta
(1972) Peter von Baghin tekemä henkilökuva Olavi Virrasta ja kansallisen iskelmän huippukaudesta. Virran haastattelu on kuvattu vuotta ennen laulajan kuolemaa.
16:20
Ikimuistoinen: Olavi Virta
(2004) Olavi Virran ikimuistoisia lauluja Yleisradion elokuva- ja videoarkistosta eri vuosikymmeniltä. Mukana muun muassa laulut Sinun silmiesi tähden ja Täysikuu.
16:55
Obs debatt
Pitäisikö tuloveron laskea vaalien jälkeen? Keskustelemassa Mats Nylund (r.), Anne Berner (kesk.), Pentti Arajärvi (sd.) och Li Andersson (vas.). Juontajana Rikhard Husu. Osallistu Twitterissä #yledebatt
17:30
Kioski
Tänään Kioskin lähetyksessä perussuomalaisten varapuheenjohtaja Juho Eerola vastaa rasisimisyytöksiin ja Instagram-tähti Benjamin Peltonen kertoo villejä juttuja. HD

Kello 18:00

18:00
Puoli seitsemän
Vieraana taikuri Janne Raudaskoski. Taikuuksien ohella selviää, millainen yhteys Taru sormusten herran luojalla J.R.R. Tolkienilla oli Suomeen. Juontajina Susanna Laine ja Totti Toivonen. #puoli7
18:30
Yle Nyheter TV-nytt
Ruotsinkieliset uutiset.
18:40
Kaukasia 30 päivässä
Osa 8/10. Armenia. Ville Haapasalo haastaa kolminkertaisen mestarin shakkipeliin. Sevanjärvellä hän pääsee vuoristosukeltamaan ja maistamaan rapukebabia. HD
19:30
Yle Uutiset
19:50
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
20:15
YleLeaks
Tällä viikolla YleLeaksin asiantuntijoita puhuttavat Halosen ja Putinin välit, Ben Zyskowicz sekä jälkiviisastelu. HD
20:30
Uutisvuoto
Vieraiksi saapuvat Yle Puheen parivaljakko Petteri Sihvonen ja Tommy Lindgren.

Kello 21:00

21:00
Efter Nio
Teemana tiede. Lähetyksessä Tiina Raevaara, Noora Shingler, Ulla Virtanen, Marcus Rosenlund ja matkustava taulutietokone. svenska.yle.fi/efternio. Parad Media 2015.