UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Maanantai 25.5.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:30
Onnenarpa
09:00
Sikke - Ruokaa rakkaudella
Kausi 3. Jakso 1/18. Palleroita joka makuun. Tänään Sikke valmistaa lohi-tillipalleroita ja crème fraiche tartaria, Dusanin slovenialaisia palleroita ja kesäkurpitsamuussia. Jälkiruoaksi tehdään helppoja tryffelipalleroita. Kotimainen ruokaohjelma. (21') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:30
Sarahin sisustusvinkit
Kausi 2. Jakso 13/14. Tyylikäs loft-asunto. Nuori poikamies haluaa vuokra-asuntonsa ilmentävän paremmin nuorekasta elämäntyyliään. Sarah ja Tommy muuntavat loft-asunnon tyylikkääksi ja rennoksi oleskelutilaksi, missä myös asukkaan ystävät viihtyvät. Kanadalainen lifestyleohjelma. (20')
10:00
Koirakuiskaaja
Kausi 7. Jakso 1/20. Levottomat koirat. Koirakuiskaaja Cesar Millan tarjoaa apuaan ajoittain pakkomielteisesti käyttäytyvälle Ringolle ja toisinaan levottomille Abbielle ja Jägerille sekä niiden omistajille. (29')
10:50
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Valencia. James Martin käy Espanjan kauniissa Valencian kaupungissa, jossa hän maistaa alkuperäisellä reseptillä valmistettua paellaa maan vanhimmalla riisiviljelmällä. Jaksossa näytetään, miten mantelista ja myskikurpitsasta syntyy herkullista keittoa ja erilaisista äyriäisistä helppoa pataa. (22')
11:20
Huippukokki lähtee maalle
Kausi 3. Jakso 6/13. Parsaa poimimassa. Lynn on Michiganissa auttamassa parsankorjuussa ja osallistuu parsafestivaaleille. Hän saa maistaa muun muassa parsasta tehtyä jälkiruokaa, josta inspiroituneena hän valmistaa itsekin ateriallaan sellaista. Kanadalainen lifestyleohjelma.
11:55
Hotellit haltuun
Kausi 9. Jakso 1/8. Naturistiparatiisi. Naturismin elämäntavakseen ottanut Tim on perustanut Birminghamiin naturistihotellin, jonka tiloissa on kaikkialla tiukka housut pois -sääntö. Hotelli on kuitenkin enimmäkseen tyhjillään, eivätkä edes naturistiharrastajat tunnu kiinnostuvan siitä. Hotellipoliisi kutsutaan ratkaisemaan ongelmaa. Englantilainen realitysarja.

Kello 12:00

12:55
Bill Grangerin makoisat matkat
Kausi 1. Jakso 8/10. Yorkshire. Yorkshiren laaksot tekevät Billiin vaikutuksen, samoin upea, ekologinen mökkikylä. Paikallisten perinneruokien tekeminen kuitenkin jännittää. Brittiklassikkojen valmistuksessa apuna ovat juustontekijä, lihapiirakkamestari ja paikallisen naisjärjestön rautarouvat. Englantilainen ruokaohjelma.
13:55
Emilyn sisustussalaisuudet
Kausi 2. Jakso 3/13. Moderni romantiikka. Chris ja Krishann eivät pääse yksimielisyyteen tyylistä, joten heidän olohuoneensa on kovin paljas ja kolkko. Emily näyttää, että myös täysin erilaisten mieltymysten yhdistäminen onnistuu. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
14:25
Hulluna leivontaan
Kausi 1. Jakso 8/10. Tärkeä taikina. Eric tapaa retrohenkisen kakkukerhon, joka pitää klassisista leivonnaisista. Kakkukerho tekee Ericille éclaireja. Eric kutsutaan Lontoon Folly-ravintolaan, minne halutaan pop up -leipomo, missä myytäisiin Ericin leivonnaisia. Englantilainen lifestyleohjelma. (23')
14:55
Huikeat kakut
Kausi 2. Jakso 9/10. Kirahveja Chicagossa. Keskinkertaiset kakut eivät kelpaa Chicagossa, joten kondiittorit panevat parastaan. TipsyCakessä tehdään vauvansänkykakkua vauvakutsuille ja toisessa konditoriassa taas hääkakkua, jossa on söpö talo sokerimassakukkasin peitetyllä mäellä. Englantilainen lifestyleohjelma. (43')
15:55
Hurja painonpudotus
Kausi 3. Jakso 5/26. Käsipuolen pyöräpäiväkirja, osa 1. Auto-onnettomuudessa kätensä menettänyt Ryan on menettänyt uskonsa elämään. Chrisin johdolla alkaa armoton treenaus, jolla on yllättäen ikäviäkin seurauksia. Amerikkalainen dokumenttisarja. (45')
16:55
Nätti nakuna
Kausi 4. Jakso 18. Kuihtunut kaunokki. Entinen seiväshyppääjä Charlotte joutui selkäsairauden takia lopettamaan urheilun ja samalla jättämään hyvästit urheilijan kropalle. Hän ei hyväksy uutta, painavampaa minäänsä ja häpeää selkänsä leikkausarpia yli kaiken. Gok haluaa saada hänet puhkeamaan uudestaan kukkaan. Englantilainen sarja.
17:55
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 33/40. Toni. Raumalaisen keittiökauppiaan Tonin siloinen perheidylli saa särön, kun taloon astuu joukko pahimpia vihollisia: porilaisia. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')

Kello 18:00

18:25
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 2. Jakso 34/40. Petra. Porilainen kynsimuotoilija Petra kattaa illallisen vanhempiensa talossa. Perusruoka ja omituinen koirashow eivät ole kaikkien mieleen. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
18:55
Liv & Learn: Kylässä Olgan keittiössä
Kausi 1. Jakso 8/8. Olga valmistaa muhkeita kasvispihvejä tattarista, perunasta, valkokaalista ja sipulista. Ravintoarvoiltaan tämä herkku on erinomainen. Kotimainen ohjelma. (1')
19:00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 19/31. Ankkurit ylös. Morsiamet Megan, Aimée, Erica ja Angie arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan muun muassa laivalla ja Ritz Carlton -hotellissa. Mukana on tällä kertaa hieman sekä kiinalaista että ruotsalaista kulttuuria. Amerikkalainen realitysarja.
20:00
Huvila & Huussi
Kausi 8. Jakso 5/8. Huvila & Huussi -sarja on varma kevään merkki! Ammattilaiset luovat taas hurmaavia pihoja, kodikkaita mökkejä ja houkuttelevia saunoja! Kotimainen lifestyleohjelma. (39') Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Good Wife
Kausi 6. Jakso 15/22. Avoin lähdekoodi. Diane ja Finn edustavat miestä, joka on vammautunut 3D-tulostetun aseen toimintahäiriön seurauksena. Eli ja Johnny Elfman ovat eri mieltä siitä, kuinka Alician pitäisi kohdella Peteriä julkisuudessa. Amerikkalainen draamasarja. (41') K7 (ahdistus, seksi).
22:00
Ruotsin miljonääriäiti Maria Montazami
Kausi 1. Jakso 1/6. Ruotsi kutsuu. Montazamit saapuvat kesälomalle Ruotsiin, mutta matka alkaa tökkiä jo heti lentokentältä lähdettäessä, sillä Maria ei oikein hallitse manuaalivaihteisella autolla ajamista. Ensimmäisiksi vieraiksi hulppeaan kartanoon on kutsuttu muusikot Kikki Danielsson ja Kicken Lundqvist. Ruotsalainen realitysarja.
23:00
Valheen vangit
Kausi 1. Jakso 2/12. Katkaisu. Vaimo juo salaa raitistuneen miehensä selän takana. Perheen tytär passittaa äidin katkaisuhoitoon. Kaikki näyttää hyvältä - aluksi.. Kotimainen ohjelma. (41') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:00
Täydelliset naiset
Kausi 7. Jakso 13/23. Rumaa ja kaunista. Lynetten äiti menee naimisiin, mutta sulho ei ole järin miellyttävä. Bree saa tietää salaisuuden Keithin menneisyydestä, ja Paul hautoo kostoa vaimolleen. Vierailijoina Dallasin J.R.:na tunnettu Larry Hagman ja Polly Bergen. Amerikkalainen draamasarja. (41') K12 (ahdistus).
01:00
Emily Owens
Kausi 1. Jakso 3/13. Seksivalistusta. Ensiapuun tulee voimistelijatyttö, jonka vakaville oireille ei tahdo löytyä selitystä. Paikallisessa lukiossa leviää tippuri. Amerikkalainen draamasarja. (39') K7 (ahdistus).
01:55
Gigolot
Kausi 3. Jakso 5/10. Lainahöyhenissä. Nick keksii mojovan koston Bracelle, joka teki hänelle kepposen. Vin tapaa naispuolisia kollegoitaan, joilla on kaikenlaisia tarinoita asiakkaistaan. Amerikkalainen realitysarja. (23') K12 (seksi).
02:25
Gigolot
Kausi 3. Jakso 6/10. Piiskaa. Ash osallistuu kurssille, jolla harjoitellaan dominointia, ja domina saapuu opastamaan myös muita gigoloita. Miehet kilpailevat varakkaan uuden asiakkaan huomiosta. Amerikkalainen realitysarja. (24') K12 (seksi).
03:00
Käenpesä
Kausi 5. Jakso 16/25. Jone lievittää taitelijan tuskaa hankkimalla muusan. Ryssi-Jussi yrittää päästä nimestään, mutta lisänimien määrä päinvastoin lisääntyy. Kotimainen draama. (41') K7 (ahdistus).
04:00
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV