UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 21.11.

08:00
Selviytyjät
Ei tänne marisemaan ole tultu. Kausi 29, 2/17. Terveysongelmat alkavat vaivata jo pelin alkuvaiheessa. Sen ei pidä antaa häiritä, sillä edessä on ensimmäinen koskemattomuuskisa. Sekä Hunahpun että Coyopan yhteistyökyky pistetään tiukkaan testiin. Karkotussaarelle ajettu kaksikko palaa takaisin ja pääsee kisaan mukaan. Samalla yritetään kuumeisesti luoda sosiaalisia suhteita ja muodostaa liittoumia. Kenen kohtalo on pudota pelistä ensimmäisenä? Amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista Jeff Probstin johdolla. 29. tuotantokausi.
08:45
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
09:00
Fresh Off the Boat
Välityslupa. Kausi 1, 9/13. Jessica joutuu hankkimaan luvan voidakseen toimia kiinteistövälittäjänä, mutta koe ei olekaan niin helppo kuin hän oli luullut. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Kukin perheenjäsenistä joutuu kuitenkin omalla tavallaan kamppailemaan sulautuakseen amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Sallittu kaiken ikäisille.
09:30
Salatut elämät
Osa 3274: Gunnaria keljuttaa kaljakellunta. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Lemmen viemää
Hautajaisjärjestelyjä. Murheen murtama Oskar alkaa järjestellä Pian hautajaisia, ja Tina tarjoutuu avuksi. Oskar on pettynyt, kun hän kuulee Tinan kertoneen Claralle Philippin kohtalosta. Nils vaikenee syrjähypystään Charlottelle. Natascha puolestaan saa uutta päänvaivaa, kun hänen käsikirjoitustaan halutaan muokata reippaalla kädellä. André yrittää saada Friedrichin ja Beatricen satimeen. Samalla hänelle tarjoutuu mahdollisuus tehdä sovinto Wernerin kanssa. Susan tekee lähtöä takaisin Australiaan ja toivoo näkevänsä Adrianin vielä ennen lähtöään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Pako vankilasta. Mac auttaa väärin perustein vangittua miestä pakenemaan pohjoisafrikkalaisesta vankilasta. MacGyver selviytyy tilanteesta kuin tilanteesta nokkeluutensa ja kekseliäisyytensä turvin. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
X Factor UK
Live-esitykset 6. Tytöt ja pojat kamppailevat jatkopaikoista George Michaelin kappaleiden parissa, ja kaksintaistelun voittaja pääsee lämmittelemään Little Mixiä. Vierasesiintyjänä on Paloma Faith. Brittiläisessä realitysarjassa lahjakkaat laulajat ja lauluyhtyeet kilpailevat unelmiensa levytyssopimuksesta. Uusinta.
16:30
Teknavi
Kausi 10, 9/12. Kauden yhdeksännessä jaksossa koetaan todellista rallinostalgiaa, kun Markku Alén ajaa konepelti pystyssä vanhalla ralli-Minillä Ouninpohjan erikoiskokeella. Risto Virtasen testissä on uusi Mercedes-Benz GLC, ja elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikainen selvittää kameramaailman uusimmat trendit. Vieraana on Buick-nimiselle Amerikan neidolle sydämensä menettänyt soul-muusikko Niko Ahvonen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Say What
Made In India. Kausi 1, 2/8. Say What astuu hindutemppelin suljettujen ovien taakse. Journalisti Nina Rahkola reissaa Intiaan selvittämään, mistä ovat peräisin länsimaissa suositut hiustenpidennykset. Matkalla tulevat tutuksi laittomat kaivokset sekä slummien kapeat kujat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Simpsonit
Naapurukset. Kausi 2, 6/22. Homer kouluttaa poikaansa, jotta he olisivat edes jossakin asiassa ärsyttäviä naapureitaan parempia. Uusinta. K7
18:30
Simpsonit
Kauhujen talo, osa 3. Kausi 4, 6/23. Homer antaa pojalleen lahjan, jossa piilee kammottavia voimia. Kuolleet nousevat haudoistaan, ja kaikki on aivan kamalaa. Uusinta. K7
19:00
Ninja Warrior
Miamin karsinnat, osa 2/2. Kausi 6, 8/30. Radalla on muiden muassa kisan historian ensimmäinen amputaation kokenut kilpailija. Ninjalegendat Drew Drechsel ja Flip Rodriguez haastavat toisensa. Amerikkalainen urheilukilpailu.
20:00
Simpsonit
Kadun kasvatti. Kausi 2, 7/22. Kaikki yrittävät parastaan kiitospäiväaterialla, mutta Bart ei hillitse itseään. K7
20:30
Simpsonit
Rangaistus. Kausi 4, 7/23. Bart ei uhkauksista huolimatta paranna tapojaan, ja Homerin on keksittävä tehokas keino antaa hänelle kunnon opetus. K7

Kello 21:00

21:00
Mestareiden mestari
Kausi 2, 7/10. Ryhmähenki on koetuksella. Mestareiden mestarin finaali lähestyy ja kilpailu kovenee. Urheilijat joutuvat taktikoimaan ja pelaamaan tylysti toisiaan vastaan, sillä kilpailujen teema on strategia. Miten onnistuu huteran ponttoonisillan ylitys, kun käytössä on vain kaksi lankkua? Entä kuka on nopein siirtämään puisella kelkalla neljä kertaa oman painonsa verran kiviharkkoja? Jääkiekon maailmanmestari Antti Törmänen kertoo ajatuksistaan, kun liittoutuminen ja toisia vastaan pelaaminen nostaa tunteet pintaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Vares - Uhkapelimerkki
Jussi Vares rakastuu salaperäiseen kaunottareen Sole Sulaveteen - vain menettääkseen tämän kammottavalla tavalla. Murhan tutkimukset polkevat paikallaan, kunnes Vares erehtyy ottamaan selvitettäväkseen toimittaja Ruuhion saamien sekavien ilmiantokirjeiden taustoja. Palkkamurhaaja Stahanov ottaa vastaan merkillisen toimeksiannon Turun suunnalta. Solen veli yllättää vaimonsa intiimissä tilanteessa väärän miehen seurassa ja lähtee epätoivoiselle odysseialle musta kollikissa kassissaan. Jäljet johtavat oudon tuttuihin henkilöihin, eikä uusilta kuolemantapauksilta vältytä. Lopuksi kuitenkin tarinan langat solmiutuvat yhteen, ja silmukka kiristyy kaikkien aikojen puhalluksen ympärillä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus, seksi).
23:00
Twin Peaks (K16)
Lasilaatikko. Kausi 3, 1/18. Eräs nuorukainen on palkattu tarkkailemaan arvoituksellista lasilaatikkoa siltä varalta, että sinne ilmestyy jotain, josta hänellä ei ole tarkempaa käsitystä. Poliisin tietoon tulee karmaiseva rikos, ja apulaisseriffi Hawk saa Pölkkyrouvalta erikoisagentti Dale Cooperia koskevan viestin. Cooperin paha kaksoisolento ryhtyy punomaan juoniaan. David Lynchin ja Mark Frostin luoman jännittävän ja kiehtovan kulttisarjan ensi-ilta nähtiin Yhdysvalloissa keväällä 1990. Nyt mysteereitä täynnä oleva surrealistinen sarja jatkuu uusilla jaksoilla. K16 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:15
Twin Peaks (K16)
Hyvä ja paha Cooper. Kausi 3, 2/18. Erikoisagentti Cooperin kohtalo Mustassa killassa ei ehkä olekaan lopullisesti sinetöity, ja hän saa mystisiä neuvoja useammaltakin taholta. Cooperin kaksoisolento puolestaan jatkaa tietojen metsästystä eri tavoin, eikä raaoilta teoilta vältytä. Apulaisseriffi Hawk etsii Twin Peaksin metsästä jotain saamiensa vihjeiden perusteella. David Lynchin ja Mark Frostin luoman jännittävän ja kiehtovan kulttisarjan ensi-ilta nähtiin Yhdysvalloissa keväällä 1990. Nyt mysteereitä täynnä oleva surrealistinen sarja jatkuu uusilla jaksoilla. K16 (väkivalta).
01:20
Ninja Warrior
Miamin karsinnat, osa 2/2. Kausi 6, 8/30. Radalla on muiden muassa kisan historian ensimmäinen amputaation kokenut kilpailija. Ninjalegendat Drew Drechsel ja Flip Rodriguez haastavat toisensa. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
02:15
Maailman kauheimmat naapurit
Kausi 5, 18/22. Kiistat aidoista, muureista ja ajoteistä naapurusten välillä voivat riistäytyä käsistä. Mitä voi tehdä, jos naapuri rakentaa häiritsevän aidan tai vaikuttaa varastaneen rakennuspuuhissaan osan naapurinsa tontista? Brittiläinen realitysarja.
03:15
Vampyyripäiväkirjat
Unohda. Kausi 6, 2/22. Murtunut Elena pyytää Alaricia poistamaan muistot siitä, että hän rakasti Damonia, mutta tehtävä osoittautuu yllättävän vaikeaksi. Enzo ja Caroline etsivät käsiinsä Stefanin ja saavat selville, mitä tämä on puuhannut. Matt on huolissaan Jeremystä, joka hukuttaa murheensa viinaan ja naisiin. Damon ja Bonnie löytävät itsensä menneisyydestä ja huomaavat elävänsä samaa päivää yhä uudelleen. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
04:10
Vampyyrien sukua (K16)
Tuhkaa. Kausi 2, 22/22. Dahlian antama takaraja on jo umpeutunut, ja Mikaelsonien välit kiristyvät äärimmilleen. Klaus jatkaa yksinäisellä, riskialttiilla tiellään. Camin kertomat tiedot saavat muut muuttamaan suunnitelmiaan. Davina pääsee lähemmäs tavoitettaan herättää Kol henkiin, ja Vincent pyristelee edelleen eroon noituudesta. Pelastuuko Hope-vauva, ja kuka lopulta nousee sankariksi? Amerikkalainen vampyyridraamasarja. K16 (väkivalta, ahdistus).