UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

FOX Keskiviikko 27.8.

06:00
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.
06:27
FOX Kids: Lola & Virginia
Lolan elämä ei ole aina helppoa. Virginia on kaunis, rikas ja suosittu, ja saa Lolan todella näkemään punaista. Tytöt kilpailevat ja riitelevät keskenään, mutta pohjimmiltaan he ovat erottamattomat ystävykset. Sallittu kaiken ikäisille.
06:40
FOX Kids: Pound Puppies
Koirien ryhmittymä pyörittää salaista operaatiota, jonka tavoitteena on löytää koiranpennuille uusi, parempi koti. Sallittu kaiken ikäisille.
07:01
FOX Kids: Trollz
Animaatiosarjassa seurataan viiden parhaan trolliystävyksen seikkailuja. Amethystilla, Onyxilla, Topazilla, Safiirilla ja Rubylla on omat taikavoimansa, joita he käyttävät puolustaessaan kotipaikkaansa Trollzopolista pahaa Simonia vastaan. K7
07:26
FOX Kids: My Little Pony
My Little Pony -sarjassa Twilight Sparklen seikkailuja Ponyvillessä, jossa Twilight opiskelee ystävyyden saloja. Mukana matkassa on myös vauvalohikäärme nimeltä Spike. K7
07:47
FOX Kids: Transformers
Kausi 2. Osa 16. Transformers -sarjassa Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet, Bulkhead, ja muut sankarilliset Autobotit taistelevat pahoja Decepticoneja vastaan. K7
08:10
FOX Kids: Monsuno
Monsuno -sarjassa seurataan ihmiskunnan uusimman sankarin Chase Sunon seikkailuja. Chase ja monsunojen johtaja Lock yrittävät saada monsunot ja ihmiset toimimaan yhteistyössä, jotta maailma voisi pelastua tuholta. K7
08:33
FOX Kids: Avatar 3
Kausi 3. Osa 12. Läntinen ilmatemppeli. Joukko poistuu Tulimaasta, nöyränä ja noloina epäonnistuneen hyökkäyksen jäljiltä. He suuntaavat läntiseen Ilmatemppeliin. K7
08:55
Wipeout Kesä
Rambow ja Henkivartija. Karsinnassa putoaa taas 12 kilpailijaa. Verilöyly ja Kiertotie jakavat joukkoa, kunnes voitosta kilpailevat enää Rambow, Hurraajaäiti ja Henkivartija. Amerikkalainen gameshow.
09:45
24Kitchen: Sara La Fountain
Mättöiltapala. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on Saran sandwichejä, salvia-kinkkuleipiä ja kukkakaalikeittoa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
10:15
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
Keittiössä on grilli kuumana, kun Kalle pääsee kokkaamaan kavereidensa kanssa kanaa maalaissalaatilla, grillipossua bbQ-kastikkeella ja jälkiruuaksi omenoita. Jaksossa on vierailijoina kokit Oliver Hurskainen ja Olli Fäldt. 24Kitchen
10:45
24Kitchen: Mummojen parhaat reseptit
Osa 5. Sant'Angelo in Colle. Donal on Toscanassa Silvana-mummon luona, jonka tyttäret pyörittävät perheen viinitilaa. Yhdessä he laittavat raviolia, lihakääryleitä ja viinissä haudutettua kanaa. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
11:10
24Kitchen: Kapinakokki Santeri Hämäläinen
Korealaiset herkut. Santeri neuvoo korealaisten klassikkoherkkujen pariin. Luvassa on kimchiä, korealaisia salaattikääröjä ja kimchi jigaeta. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
11:40
Maailman kovimmat korjaushankkeet
Alaskan öljyputki. Ohjelmassa vaihdetaan venttiili Trans-Alaskan öljyputkeen. Kun ollaan tekemisissä raakaöljyn kanssa, räjähdysvaara on alati läsnä. Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 12:00

12:35
Rajasota
Ei savua ilman tulta. Texasin kaakkoisrajalla jahdataan laittomia maahantulijoita pusikoissa ja etsitään huumelasteja rajaa ylittävistä rekoista. Apuna ovat myös vapaaehtoiset rajavartijat. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic Channel
13:25
Tappajaeläimet
Betoniviidakko. Sarjassa esiintyvät tappajaeläimet ovat kehittyneet selviytymään vaikeista olosuhteista ja julmasta kilpailusta. Tällä kertaa tavataan suurkaupunkien 12 tappavinta eläintä. National Geographic.
14:20
Lentoturmatutkinta
British Airwaysin lennolla 9 koettiin kauhunhetkiä vuonna 1982, kun matkustamo täyttyi savusta ja kaikki moottorit sammuivat Intian valtameren yllä. Tapahtuman erikoinen syy yllätti kaikki. Dokumenttisarja, National Geographic.
15:10
Lentoturmatutkinta
Air Canadan lennolla 797 vuonna 1983 syttyi harmittomalta vaikuttava tulipalo, joka lopulta aiheutti 23 ihmisen kuoleman. Palon tarkkaa syytä ei koskaan saatu selville. Dokumenttisarja, National Geographic.
16:05
Hetki ennen tuhoa
Sarja rakentaa maailmanhistorian tuhoisimmat katastrofit uudelleen sekunti sekunnilta. Silminnäkijälausuntojen, uudelleenlavastusten ja tietokonegrafiikoiden kautta selitetään, miten ja miksi suuronnettomuudet tapahtuivat. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
16:30
Aivopelit
Sukupuolien sota. Kun naisten ja miesten aivojen erot paljastuvat. Kumpi sukupuolista voittaa pelkän aivokapasiteetin voimin? National Geographic.
17:00
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 8. Maailmanlopun nautintoja. Arlingtonissa huutokaupoissa koetaan outoja, kun Ricky ja Bubba luulevat löytäneensä maailmanlopulta pelastavan amuletin. Jenny tuskailee nolon antiikkikapistuksensa kanssa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
17:25
Huutokaupan Metsästäjät
Nabila ja Dave yrittävät saada muut maksamaan ylihintaa varastoista. Barry haluaa jälleen varaston, joka ei kelpaa muille. Kenen vaisto osuu oikeaan? Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
17:50
Lyödään ällikällä
Tulta ja vettä. Tim Shaw tekee pähkähulluja kokeita. Hän yrittää mm. pestä auton sekunnissa, saada ilmaisen aterian ja sammuttaa palavan rahan. National Geographic Channel.

Kello 18:00

18:20
Family Guy
Kausi 10. Osa 15. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
18:45
How I Met Your Mother
Osa 508. Taktiikkaopas. Barney kertoo muille tempuista, joilla hän iskee naisia, ja saa Lilyn raivostumaan. Robin vannoo keskittyvänsä uraansa. Amerikkalainen komediasarja. K12
19:10
Cops
Osa 9. Vihanhallintaa. Juopotellut mies ryntää ulos kodistaan ja PCP:tä vetänyt mies puree serkkuaan. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
19:35
Cops
Osa 10. Valheita valheen perään. Epäillyt valehtelevat niin perheväkivalta- kuin liikennepysäytystapauksissakin. Amerikkalainen dokumentaarinen sarja. K12
20:00
Huutokaupan Metsästäjät
Barry yrittää voittaa varastot itselleen ystävällisyydellä, mutta toimiiko strategia? Dave härnää Darrellia, mutta Nabila keskittyy kilpailemisen sijaan varastoihin. Amerikkalainen tosi-tv-ohjelma.
20:30
Huutokaupan metsästäjät: Texas
Osa 8. Maailmanlopun nautintoja. Arlingtonissa huutokaupoissa koetaan outoja, kun Ricky ja Bubba luulevat löytäneensä maailmanlopulta pelastavan amuletin. Jenny tuskailee nolon antiikkikapistuksensa kanssa. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.

Kello 21:00

21:00
Bones
Osa 6. Hankala pomo hissikuilussa. Toimistorakennuksen hissikuilusta löytyvät toimistopäällikön ruhjoutuneet jäänteet. Tutkijat selvittävät, kuka työntekijöistä inhosi häntä eniten. Amerikkalainen rikosdraamasarja. K16
21:55
Criminal Minds
Kausi 6. Osa 2. JJ. Profilointiryhmä yrittää pitää kiinni jäsenestään JJ:stä, joka on saanut houkuttelevan työtarjouksen Pentagonista. Samalla ryhmä yrittää löytää Marylandissa kadonneen tytön. Amerikkalainen rikosdraama. K16
22:45
Hitlerin salattu hyökkäys Amerikkaan
Ensimmäistä kertaa historiassa ryhmä tiedemiehiä etsii Amerikasta hylkyjä, joista monet eivät ole kuullutkaan. Jouluun 19. päivänä vuonna 1941 Hitler lähetti merivoimansa Amerikkaan tuhoisin seurauksin. Hyökkäys oli niin tappava, että USA:n hallitus halusi salata sen.
23:40
Tabu
Lääketieteen pimeä puoli kukkii monenlaisissa käytännöissä ympäri maailmaa, aina äärimmäisistä puhdistautumiskeinoista shamaanien eläinuhreihin. Dokumenttisarja, National Geographic.

Kello 24:00

00:35
Nolot vartalot: Sairaudet
Iho-ongelmia. Noloja sairauksia hoitavat lääkärit kiertävät Britanniaa ja keskittyvät tällä kertaa hoitamaan erilaisia nolostuttavia ihosairauksia ja muita iho-ongelmia. Brittiläinen dokumenttisarja.
01:25
Rajasota
Meriratsia. Floridan ja Puerto Ricon lainvalvojat takavarikoivat suuren huumekätkön, tuhoavat marihuanaviljelmän ja nappaavat kansainvälisen jengin jäsenen. Toiminnallinen dokumenttisarja, National Geographic.
02:15
Totta vai tarua?
Apinamies. Sumatran sademetsissä on tehty satoja silminnäkijähavaintoja karvaisesta kaksijalkaisesta olennosta. Olentoon uskovat pitävät sitä toistaiseksi tuntemattomana kädellisenä. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
02:45
Family Guy
Kausi 10. Osa 11. Saksalaismies. Peter yrittää etsiä Chrisille harrastusta, kun Chris tutustuu mukavaan saksalaismieheen. Herbert yrittää varoittaa Chrisiä miehen salaisuudesta. Amerikkalainen animaatiosarja. K12
03:10
24Kitchen: Sara La Fountain (TXT)
Suomenkielinen tekstitys. Sara La Fountain kokkaa kotonaan maukkaita ja helppoja kolmen aterian kokonaisuuksia. Luvassa on muun muassa ruoan valmistusta arjesta juhlaan, super foodia, raakaravintoa ja terveellisiä smootheja. Vapaa-ajan ohjelma. 24Kitchen.
03:40
24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
Italian makuja. Bruschettaa ja pastaa. Kalle ottaa hetken irtioton Thaimaan mauista ja tekee klassisia italialaisia annoksia. Huumaavan pasta puttanescan lisäksi Kalle kokkaa oman version bruschettasta ja näyttää miten syntyy nopea jälkiruoka mascarponesta. 24Kitchen.
04:05
Sky News
Suora uutislähetys englanninkielellä.