UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 27.3.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Tanskan kaunein koti
Aarhusin asumukset. Kolme tuomaria etsii jälleen Tanskan kauneinta kotia. Nuoren parin 115-neliöisessä vuokra-asunnossa yhdistyvät perinteinen ja uusi tyyli. Lapsiperhe asuu upean maiseman keskellä vuonna 1966 rakennetussa talossa. Lopuksi tavataan perhe, joka asuu itse piirtämässään 190 neliön funkistalossa. Mikä taloista valitaan finaaliin? Tanskalaisessa realitysarjassa etsitään maan ihaninta ja persoonallisinta kotia.
10:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Rakkaus ei katso ikää. Tänään Trinny ja Susannah etsivät stailattavia Aarhusissa. 41-vuotias Pia ei halua näyttää ikäistään vanhemmalta, jotta ikäero 24-vuotiaaseen poikaystävään ei tunnu entistäkin suuremmalta. Värikäs pukeutuminen on jäänyt vieraaksi mustiin vaatteisiin tottuneelle. Susannah neuvoo 22-vuotiaalle Tessielle, miten pukeutua seksikkäästi paljastamatta rintoja liikaa. Tessie tarvitsee myös lisää itseluottamusta, sillä hän ajattelee muiden ihmettelevän, miksi kehonrakentajapoikaystävä haluaa seurustella hänen kanssaan. Opettajana toimiva 30-vuotias Dorthe haluaa löytää aikuisemman tyylin, jotta hän ei muistuta oppilaitaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Suurin pudottaja
Kahdeksas punnitus. Punnituksessa vallitsee jännittynyt tunnelma, sillä joka joukkueen kohtalo on yhden, valmentajan valitseman jäsenen vastuulla. Millaisia lukemia puntari näyttää ja kuka joutuu pakkaamaan kapsäkkinsä ja lähtemään kotimatkalle? Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.

Kello 12:00

12:50
Lääkärit
Vaarallista kauneutta. Lääkärit tapaavat tänään Kimberlyn, jolla on synkkä menneisyys. Hän on laittomasti antanut naisille peppua suurentavia silikonipistoksia, ja nyt vankilasta vapauduttuaan hän haluaa kertoa niiden huonoista puolista. Lisäksi kuullaan uusista hoitomuodoista kuukautiskipuihin ja auringon aiheuttamiin tummiin läikkiin ihossa. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä.
13:40
Makuja ja elämää
14:00
NYC:n täydelliset naiset
Jälkipuintia, osa 2. Naiset joutuvat Andy Cohenin piinapenkkiin. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan New Yorkin seurapiirirouvien elämää.
15:15
Glee
Me ollaan luusereita kaikki. Viimeinen tuotantokausi alkaa! Rachel palaa McKinleyn kouluun eeppisesti flopanneen tv-sarjansa jälkeen. Kurtista eronnut Blainekin on palannut Ohioon ja on nykyään Kultakurkkujen johtaja. Will puolestaan on ottanut ohjatakseen Uusien tuulien vakiovastustajat, Vocal Adrenalinen. Kilpailuasetelma on valmis. Amerikkalainen musikaalikomedia. Sallittu kaiken ikäisille.
16:05
Jamie Oliverin etniset herkut
Pötyä pöytään Pyreneillä. Tällä kertaa Jamie reissaa Ranskan Pyreneille ihmettelemään toriherkkuja, tryffelietsintöjä ja villisikajahtia. Matkaan sisältyy myös leiväntekoa Croustilot-veljeskunnan kanssa ja kokkaamista hilpeälle metsästysseurueelle. Lisäksi pääsemme tutustumaan kansallisklassikoihin, kuten ranskalaiseen omenatorttuun tarte tatiniin ja omassa rasvassaan kypsennettyyn ankankoipeen. Kuusiosaisen ruokasarjan kussakin jaksossa brittikokki Jamie Oliver matkaa yhteen, enintään neljän lentotunnin päässä Lontoosta sijaitsevaan kohteeseen maistelemaan paikallisen keittiön antimia. Osa 5/6.
17:05
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Kaunis amatsoni. Odensessa asuvat aviopari Eydvør ja Paul, jotka näyttävät nuutuneilta. Paul häpeää vatsaansa ja Eydvør tarvitsee elämäänsä glamouria. Paul oppii, miten vaatteilla iästä häviää 10 vuotta. Lisäksi Susannah löytää 187-senttisen Stinen, joka tuntee olevansa liian pitkä saadakseen poikaystävän. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.

Kello 18:00

18:00
Prinssi Harrylle morsian
Kulissit vaarassa. Kartanossa on jäljellä enää neljä tyttöä, ja koko seurue lähtee maaseudulle kylpylään rentoutumaan. Prinssi Harryn syntymäpäivän kunniaksi järjestetään toogabileet, jotka alkavat arvoituksellisella suutelukilpailulla. Syntymäpäiväteemasta johtuen tytöt alkavat tentata Mattilta tämän veljen ikää, jonka seurauksena eräs tytöistä vakuuttuu prinssipuheiden valheellisuudesta. Seuraavana päivänä on tyttöjen vuoro järjestää prinssilleen mielenkiintoiset treffit, mutta kaatuvatko kulissit jo ennen iltaa? Amerikkalainen realitysarja, jossa 12 prinsessakandidaattia yrittää hurmata itselleen sekä "prinssin" että puoli valtakuntaa.
19:00
Suurin pudottaja
Viisinkertainen haaste. Kilpailijat kohtaavat viisiosaisen haasteen, johon kuuluu muiden muassa voimaa, tasapainoa ja ruokatietoutta vaativia osioita. Urakkaa vaikeuttaa entisestään se, että joukkuepelin sijaan jokainen joutuu selviytymään haasteesta yksin. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
20:00
Maajussille morsian
Osa 2. Pitkä odotus on ohitse!. Maajussit saavat puolisoehdokkaidensa kirjeet. Yksi maajusseista hämmentyy saamastaan ihailusta ja toinen vuodattaa pettymyksen kyyneleiltä. Laatu kuitenkin ratkaisee, ja yksikin kirje voi riittää rakkauteen.

Kello 21:00

21:00
Walk the Line
Country-legenda Johnny Cashin elämästä kertova musiikkipitoinen elokuva kuvaa pitkän uran tehneen artistin vaiheita Arkansasin puuvillapelloilta tähtiin. Johnny Cash löi itsensä lopullisesti läpi 1950-luvun Memphisissä omaperäisellä tyylillään, joka on toiminut esikuvana monille musiikintekijöille. Raskas kiertue-elämä päihteineen rasitti perhesuhteita ja yhteiset esiintymiset June Carterin kanssa johtivat lopulta räiskyvään suhteeseen myös esiintymislavojen ulkopuolella. Johnny Cashia esittää lahjakas Joaquin Phoenix ja June Carteria Reese Witherspoon, joka palkittiin roolityöstään Oscarilla. Ohjaaja: James Mangold, USA 2005. (136'). Pääosissa: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon ja Ginnifer Goodwin. K12

Arviot: IMDb 7.9 ∙ Rotten Tomatoes 82 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:40
Tyhjätaskut
Poikamiesboksi uusiksi. Caroline suututtaa pomonsa Hanin ja saa potkut kuppilasta. Jostain vuokrarahat on hankittava, joten Caroline pestautuu Olegin sisustussuunnittelijaksi. Tarkoitus olisi saada rähjäisestä poikamiesboksista romantiikan tyyssija, jossa Sophie viihtyisi. Siispä vesisängyt ja härskit julisteet pihalle ja pastellivärejä tilalle! Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. K7 (seksi).

Kello 24:00

00:10
Tyhjätaskut
Kuumotusta ja kutinaa. Vietettyään intohimoisen yön Andyn kanssa Caroline huomaa pian, ettei kaikki ole kunnossa. Kutinan ja outojen tuntemusten kauhistuttamana hän suuntaa klinikalle selvittääkseen, mistä on kyse. Maxilla on tietty oma teoriansa aiheesta. Toisaalla Han kohtaa vaikeuksia deittailumaailmassa. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. K7 (seksi).
00:40
Rakkautta ensitreffeillä
Pelimiehiä ja bimboja. Ravintolassa tapahtuu taas, kun toiveikkaat sinkut etsivät elämänkumppania. Luvassa on ylimielisiä naistennaurattajia ja kikattelevia bimboja - sekä ohjelman historian kammottavin lauluesitys.
01:41
Tanssien tähtiin
Katutanssia ja freestyleä. Viimeisessä avointen koe-esiintymisten satoa esittelevässä jaksossa tuomarit saavat eteensä muiden muassa energisen katutanssiryhmän itäisestä Lontoosta, 16-vuotiaat identtiset kaksostytöt sekä hip hop -duon, joka haluaa kertoa esityksellään tarinan. Mukana on jälleen myös viime kaudelta tuttuja koe-esiintyjiä, joista osa on päivittänyt esitystään yllättävään suuntaan. Suositussa realitysarjassa etsitään Ison-Britannian ja Irlannin taitavimpia tanssijoita ja tanssiryhmiä. Kaikki tanssityylit ovat tervetulleita kisaan, eikä ikärajoja ole.
02:35
Yön AVA