UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 25.9.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Finnjävel - ravintola helvetistä
Hulluja vai neroja?. Kausi 1, 1/8. Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen päättävät perustaa suomalaiseen perinneruokaan perustuvan fine dining -ravintolan: Finnjävelin. Kunnianhimoinen hanke on kova haaste huippukokeillekin. Unelmapaikan tiellä on useita avoimia kysymyksiä ja esteitä. Kotimainen reality. Tuotanto: Mogulmedia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:00
Kädettömät kokit
Susanna Koski. Kausi 1, 7/10. Lintu vai kala? Kansanedustaja Susanna Koski tekee Vapulle ja Kapelle tilauksen, josta ei voi kieltäytyä. Poliittinen broileri unohdetaan heti kättelyssä, sillä tänään syödään villisorsaa ja velliä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:00
Upeat skandikodit
Laatua ja luontoa. Kausi 13, 3/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Bettina Schriver esittelee upean loft-asunnon SoHo'ssa. Jan Fogin täytyy löytää oikea hinta upealle talolle. Pernille Sams esittelee asumista Pohjois-Sjellannin luonnon keskellä. Tanskalainen realitysarja. Uusinta.
11:30
Upeat skandikodit
Arvoasumista. Kausi 13, 4/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Pernille arvioi 358 neliön villan Juutinrauman rannassa. Bettina Schriver esittelee kaksikerroksisen asunnon Broadwaylla. Asiakas taivuttelee Jan Fogia hinnankorotukseen. Tanskalainen realitysarja. Uusinta.

Kello 12:00

12:00
New Yorkin luksuslukaalit
Taidetta peliin. Kausi 4, 2/12. Ryan saa pomonsa asunnon välitettäväkseen ja joutuu samalla myymään arvoituksellista taidekokoelmaa. Fredrik puolestaan kauppaa yhtä uransa merkittävimmistä kohteista. Luis joutuu tiukkoihin hintaneuvotteluihin saadakseen asiakkaansa tyytyväiseksi. Amerikkalainen realitysarja.
13:00
Sadan tonnin talot
Marcusin ja Sholton talo. Kausi 2, jakso 2/6. Marcusin elinsiirtoleikkaus saa tämän parin miettimään elämänsä uudelleen ja hankkimaan tontin Skotlannin syrjäseudulta. Haaveena on valmistalo, mutta miten saada perheelle suunitellusta valmistalosta sykähdyttävä kahden ihmisen koti. Arkkitehtuuritoimittaja Kieran Long and arkkitehti Piers Taylor tarjoavat luovia ja edullisia ratkaisuja. Brittiläinen asiaohjelma.
14:00
Grand Designs Uusi-Seelanti
Kauriita kasvattava poikamies Lachlan haluaa rakentaa Uuden-Seelannin syrjäiseen eteläkärkeen suuren talon itselleen ja tulevalle perheelleen. Virtaviivainen, arkkitehdin suunnittelema betonitalo poikkeaa alueella vallitsevasta tyylistä. Miten käy tiukan rakennusaikataulun, kun Lachlan päättää toimia hankkeen projektipäällikkönä itse ja palkkaa avukseen navettoja rakentavan miehen? Tositelevisiosarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista Uudessa-Seelannissa. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.
15:00
Muodin huipulle
Tuulahdus menneisyydestä. Kausi 13, 4/16. Suunnittelijat etsivät innoitusta 20 vuotta vanhoista Marie Claire -lehdistä, kun tehtävänä on luoda tyyli, joka on muodikas vielä tänäkin päivänä. Asussa täytyy yhdistellä menneisyyttä, tulevaisuutta ja nykypäivää. Yhdysvaltalainen muotirealitysarja uuden suunnittelijakyvyn löytämiseksi Yhdysvaltain vaatemuodin huipulle.
16:00
Kardashianit
Muutoksia ilmassa. Kausi 11, 13/13. Kim kuulee, että perheen uuden talon valmistuminen viivästyy entisestään, mutta onneksi Kris keksii ratkaisun asunto-ongelmaan. Scott palaa katkaisuhoidosta, mutta Kourtney suhtautuu miehen paluuseen varauksella. Kylie ja Kendall markkinoivat uutta vaatemallistoaan Australiassa, mutta Kylie on yhä närkästynyt siskolleen siitä, ettei häntä kutsuttu muotinäytökseen. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
17:00
Meidän häät
Anna ja Juha - Ortodoksihäät. Anna ja Juha viettävät ortodoksihäitään venäläisiä perinteitä kunnioittaen. Vilma Melasniemi auttaa Juhaa kirjoittamaan puheen suomeksi ja venäjäksi.

Kello 18:00

18:00
Ex-Onnelliset
Neutraali lounas. Kausi 1, 2/12. Neutraali lounas. Avioeron jälkeisestä elämästä nauttivan Antin pitkä pinna joutuu koetukselle, kun hänen ex-vaimonsa Reija tunkeutuu toistuvasti Antin elämään. Antin uudella naisystävällä on puolestaan yllättäviä uutisia kerrottavanaan. Laura päättää ottaa itse ohjat käsiinsä Markon kanssa, mutta onko jo liian myöhäistä? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (seksi).
19:00
Erilaiset perheet
Vainio-Pekat. Raija ja Markku päättivät kymmenisen vuotta sitten, että eivät hanki yhteisiä biologisia lapsia. Sen sijaan heistä tuli lastensuojelun ammattilaisia, lukuisten lasten tukivanhempia ja 10-vuotiaan Hannan sijaisvanhempia. Nyt Hanna asuu jo omillaan, mutta Raija ja Markku kaipaavat yhä perhettä ympärilleen. Pariskunta on päättänyt muuttaa Porista Tampereelle sijaisvanhemmiksi SOS-lapsikylään. Edessä on kesä linja-autossa asuen ja uusia perheenjäseniä, vielä täysin tuntemattomia lapsia, odottaen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Jane the Virgin
36. luku. Kausi 2, 14/22. Jane ja Petra yrittävät estää Rafaelia ajautumasta syöksykierteeseen, mutta Rafaelilla onkin salaisuus. Jane huomaa, että hänen lempikirjailijansa uudessa kirjassa on jotakin tuttua. Xiomara saa tietää äitinsä edellisestä suhteesta. Jane ja Michael pohtivat suhdettaan. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Moderni perhe
Rima korkealla. Kausi 7, 4/22. Värikkään ja sympaattisen Dunphy-Pritchettin klaanin arjessa puhaltavat uudet tuulet. Phil haluaa tarjota sorsanpoikasille parhaat elämän edellytykset. Clairen täytyy esitellä uusia ideoita Jayn firmalle. Mannylla ja Glorialla on kommunikointivaikeuksia ihastustensa kanssa. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
21:30
Nurse Jackie
Jumalan armoilla. Kausi 1, 7/12. Sairaalaan tuodaan puukotuksen uhri. Eddien yllätys saa Jackien hämmentymään, ja tohtori O'Haralla on huolia. Sairaalan hoitajat saavat tuomioita korkeammalta taholta. Jakson on ohjannut Steve Buscemi. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. K12 (ahdistus, päihteet).
22:05
Nurse Jackie
Pupillit puhuvat. Kausi 1, 8/12. Sairaalassa on alimiehitystä, joten hoitajat joutuvat paiskimaan töitä olan takaa. Jackie lipsauttaa Coopille, että hänellä on lapsi. Yhdysvaltalainen mustalla huumorilla höystetty draamasarja. K12 (päihteet, seksi).
22:40
Mentalist
Vihreä valo. Abbottin ryhmä tutkii huumevirasto DEA:n suorittamaa ratsiaa ja sen jälkeistä agentin murhaa, mutta lisävaikeuksia aiheuttaa Bill Peterson (mm. Good Wifesta ja Damages-sarjasta tuttu Dylan Baker), joka on DEA-ryhmän johtaja ja Abbottin entinen pomo Rio Bravo -iskuryhmästä. Peterson kiristää Abbottia vanhoilla tapahtumilla, joten Jane joutuu puuttumaan peliin. Wylie yrittää puolestaan rohkaistua niin paljon, että uskaltaisi pyytää Vegan treffeille, ja Lisbon haluaa antaa Janelle syntymäpäivälahjan, jota tämä ei pysty arvaamaan. Amerikkalainen poliisisarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. K12 (ahdistus, väkivalta).
23:40
Rizzoli & Isles (K16)
Syytön vai syyllinen?. Sarja jää tauolle! Nuori nainen tukehdutetaan kuoliaaksi kotonaan muovipussilla, eikä teko vaikuta ensikertalaisen suorittamalta. Jutusta löytyykin yhtäläisyyksiä puoli vuotta aiemmin tehtyyn murhaan, mutta sen tekijä on tuomittu ja vankilassa. Onko kyseessä kopiomurhaaja, vai voiko kyse olla puhtaasta sattumasta? Maura valmistautuu Jackin teinityttären tapaamiseen Angelan avustuksella. Amerikkalainen rikossarja, jossa kaksi vahvaa uranaista panee Bostonin kuriin ja järjestykseen. 5. tuotantokausi. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:40
Yön AVA