UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Maanantai 20.10.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Marokkolaiset lihapullat. Jamie Oliverin vartin keittössä päästään tänään marokkolaisiin tunnelmiin, kun Jamie pyöräyttää lampaanlihasta marokkolaiset lihapullat, jotka tarjotaan höyryvien tortillojen sisällä. Toisena ateriana on Oliverin perheen suosikkisalaatti, jossa on kananrintaa, parsakaalia ja bulgurvehnää.
10:00
Suurin pudottaja
Viides punnitus. Molemmissa joukkueissa on jännitteitä uusien kilpailijoiden asetuttua taloksi. Pian takkuava tiimihenki tuntuu häiritsevän jo treenaustakin. Viidennessä punnituksessa nähdään, kuinka uudet tulokkaat ja vanhat konkarit pärjäävät. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Beverly Hillsin panttilainaamo
Täydellinen häälahja. Yossi on elementissään, kun liikkeeseen ilmestyy kaunotar, joka tuli tunnetuksi Barack Obaman vaalikampanjasta. Arvokellojen keräilijälle löytyy todellinen harvinaisuus, ja Yossin ja Coryn taidot punnitaan, kun miespariskunta etsii persoonallista häälahjaa ystävälle, jolla on jo kaikkea. Amerikkalaisessa realitysarjassa seurataan Yossi Dinan panttilainaamon arkea Beverly Hillsin ytimessä. Israelin armeijassakin palvellut ja myöhemmin korukauppiaana menestynyt Dina asioi Hollywoodin rikkaiden ja kuuluisien kanssa ja käy kauppaa mitä erikoisimmilla tuotteilla.
12:30
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
12:50
Lääkärit
Onnettomuuksia elämässä. Tänään kuullaan useita erilaisia tarinoita ihmisten elämässään kohtaamista vaikeuksista. Essure-ehkäisymenetelmä on aiheuttanut joillekin naisille kovia kipuja, ja asiasta saapuu kertomaan Erin Brockovich. Mukana ovat myös countrylaulaja Naomi Judd, joka on kärsinyt paniikkihäiriöistä ja C-hepatiitista, sekä Costa Concordia -laivan turmasta selvinnyt Ananiasin perhe. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:40
Kiinteistöjen kuningas
Varokaa, Jeff töissä! . Zoila tekee seitsenpäiväistä viikkoa. Sarah on tahtomattaankin työmiesten suosiossa. Miten käy Chazin seinämaalauksen? Kiinteistöhai Jeff Lewis on omapäinen, omalaatuinen ja pakkomielteinenkin. Alaiset joutuvat kestämään jos jonkinmoista höykytystä, jos kaikki ei mene täydellisesti. Uutena aluevaltauksenaan Jeff loihtii uusiksi kiinteistöjä tilauksesta. Miten asiakkaiden toiveisiin taipuminen visionääriltä luonnistuu? Elämä Jeffin toimistossa etenee omaa, viihdyttävän kaoottista rataansa jo neljännellä tuotantokaudella. Amerikkalainen kiinteistöreality.
14:40
Otsikoiden takana: Versace
Gianni Versace häikäisi seksikkäillä ja provosoivilla muotiluomuksillaan. Muodin luojan elämä päättyi traagisesti vuonna 1997, kun hänet murhattiin oman kotinsa portaille. Dokumentissa kerrotaan, kuinka Versace nousi ryysyistä rikkauksiin ja rikkaiden ja kuuluisten lempisuunnittelijaksi, kuinka muotitalo selvisi visionäärinsä menetyksestä ja kuinka Giannin pikkusisko Donatella onnistui ottamaan muoti-imperiumin ohjat käsiinsä.
15:40
Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat
Rapubolognese. Jamie Oliver antaa klassikkoruokaan raikkaan tuulahduksen, kun perinteinen spagetti bolognese luopuu jauhelihasta ja saa tilalle ravunlihaa. Toisena herkkuna Jamie valmistaa jättikokoisen meksikolaisvaikutteisen klubileivän, jonka tekemiseen ei myöskään mene kuin vartti.
16:10
Makuja & Elämää
Makuja ja elämää.
16:30
Suurin pudottaja
Vailla valmentajaa. Onnistuuko painon pudottaminen ilman ammattivalmentajaa? Se selviää pudottajille, sillä haasteen hävinnyt joukkue joutuu treenaamaan koko viikon ilman valmentajaansa. Lisäksi kilpailijat opettelevat ravitsemusterapeutin johdolla tilaamaan terveellisempiä annoksia ravintolassa. Amerikkalainen realitysarja, jossa ylipainoiset kilpailijat tavoittelevat terveempiä elintapoja, hoikempaa olemusta sekä muhkeaa rahapalkintoa.
17:30
Salatut elämät
Osa 2695. Naamiohuvit Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Paluumuuttajat Havaijilta. Tänään Trinny ja Susannah etsivät tyylinmuutosta kaipaavia ihmisiä Uppsalan kaduilla. Vuosia Havaijilla asunut pariskunta on tottunut t-paitoihin ja shortseihin, mutta nyt heidän tyylinsä päivitetään tähän päivään. Neljän lapsen uupunut äiti saa vihdoinkin omaa aikaa ja tilaisuuden laittautua kauniiksi. Moottoripyöräilevä punapää pukeutuu harrastuksensa mukaan, mutta nyt hän saa uuden, naisellisen tyylin. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
19:00
Grand Designs Australia
Lasitalo kukkulan laella. James ja Helen Knight muuttavat bisneksensä perässä takaisin Jamesin kotiseudulle upeisiin maalaismaisemiin, johon tuulisen kukkulan laelle suunnitellaan 57 metriä pitkä ja kuusi metriä leveä rakennus. Kukkulan lakea pitkin viidessä tasossa laskeutuva talo on ehkä yksinkertaisen näköinen, mutta vaikeasti toteutettava, sillä sen pitkät seinät ovat enimmäkseen lasia ja katto yhtenäinen. Kontrollifriikiksi tunnustautuva James ei jätä mitään sattuman varaan, vaan aikoo tarkistusmitata kaiken.
20:00
Erilaiset äidit
Perhe Vaissi. Kolmekymppisten Marikan ja Tapanin perheen elämää rikastuttaa mormonikirkon monipuolinen toiminta. Lisäksi suurperheeseen odotetaan jo kuudetta yhteistä lasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Iholla
Jakso 29. Sikamies. . Patrick menee ryhmäliikuntatunnille, Jukka risteilee ja treffailee ja Yrjänä saa Kemppaiselta synnytysvinkkejä.
21:30
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Jälkipuintia, osa 3/3. Viimeisessä jälkipuintiosassa ennen finaalia aviomiehet astuvat studioon kertomaan omat näkökantansa. Ennen sitä studiosohvalla nähdään kunnon draamaa, kun muut käyvät Lisan kimppuun. Joycen mies Michael saa kuulla ääneen lausuttuja arvioita miehisistä mitoistaan, mutta mikä onkaan hänen oma kantansa asiaan? Kylen mies Mauricio paheksuu Lisan sanomisia. Itkuinen Brandi saa kuulla Lisan aviomieheltä Keniltä, että hän ei ehkä koskaan hyväksy Brandia elämäänsä takaisin. Vai olisiko sittenkin vielä edes pieni mahdollisuus? Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
22:30
Kiiltokuvia
Osa 6. Ikuinen liitto?. Lilin ja Shotan sisaruus on koetuksella, kun vanha mustasukkaisuus nostaa päätään. Soile joutuu syöksykierteeseen. Lili joutuu salailemaan tekosiaan kaikilta. Mikon onni on lyhytaikainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
23:30
Iholla
Jakso 29. Sikamies. . Patrick menee ryhmäliikuntatunnille, Jukka risteilee ja treffailee ja Yrjänä saa Kemppaiselta synnytysvinkkejä.

Kello 24:00

00:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Paluumuuttajat Havaijilta. Tänään Trinny ja Susannah etsivät tyylinmuutosta kaipaavia ihmisiä Uppsalan kaduilla. Vuosia Havaijilla asunut pariskunta on tottunut t-paitoihin ja shortseihin, mutta nyt heidän tyylinsä päivitetään tähän päivään. Neljän lapsen uupunut äiti saa vihdoinkin omaa aikaa ja tilaisuuden laittautua kauniiksi. Moottoripyöräilevä punapää pukeutuu harrastuksensa mukaan, mutta nyt hän saa uuden, naisellisen tyylin. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
00:55
Yön AVA