UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Perjantai 2.12.

10:00
Lemmen viemää
Ajatukset muualla. Friedrich ja Charlotte ovat pariterapian myötä kirjanneet tuntemuksiaan päiväkirjoihin. Merkintöjä toisilleen lukiessaan Friedrichin ajatukset kuitenkin harhailevat, ja hän pohtii, kenen kanssa Beatrice on treffeillä. Kun deittikumppani paljastuu Andréksi, Friedrich on aivan hämillään. Friedrich purkaa huonotuulisuutensa Charlotteen, mutta tämä antaa miehelleen lopulta anteeksi. Luisa ei oikein tiedä, mitä ajatella Davidin kosinnasta, ja hän tarvitsee aikaa harkintaan. David pelkää mokanneensa. Natascha yrittää säveltää laulun Pyhästä Aldasta yksin, mutta se ei oikein luonnistu. Michael puolestaan yrittää lepytellä vaimoaan lahjalla, jonka avulla tämä voisi toteuttaa luovuuttaan. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ihmemies MacGyver
Varhain eläkkeelle. Ydinaseiden purkuoperaatio saa traagisen käänteen, ja koko Phoenix-säätiön tulevaisuus on vaakalaudalla. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:00
Myytinmurtajat
Lentomatkailua ja luomuluoteja. Tervetuloa MythBust Airin lennolle ei minnekään! Adam ja Jamie haluavat selvittää, mikä on tehokkain tapa täyttää lentokoneen istumapaikat. Viekö perinteinen tyyli lentokoneen takaosasta eteenpäin voiton? Matkustajina on melkein 200 vapaaehtoista. Mutta ensin rakennetaan testilentokone. Tory, Kari ja Grant taas kokeilevat, voiko ihmisen hampaasta tai eläimen luusta tehdä kuolettavan luodin, joka hämää patologiakin. Testiruumiin käsittely saa kuitenkin Karin voimaan pahoin. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
16:00
Myytinmurtajat
Muinaisen astronautin jäljillä. Buster yrittää seurata muinaisen kiinalaisen astronomin jälkiä ja nousta ilotulitusraketeilla viritetyllä tuolilla avaruuteen. Adam ja Jamie taas yrittävät valjastaa ilmaista energiaa ja tiimi ottaa selvää, voiko kattotuuletin katkaista ihmisen kaulan. Viihteellinen tiedeohjelma myyteistä ja legendoista.
17:00
Sekoilevat idiootit
Kellarin karpaasi. Kausi 1, 3/26. Tänään etenkin miespuoliset idootit murjovat toisiaan, sekä itseään, oikein olan takaa. Mukana tuttuun tapaan myös Huutokisa. Amerikkalainen humoristinen kotivideosarja. K12 (ahdistus, seksi).
17:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Mestarit työssään. Kausi 1, 20/24. Luvassa on laskettelua Sveitsin lumisissa perämetsissä, kiipeilijä Adam Ondra kertoo kilpailuihin valmistautumisestaan, BMX-ammattilainen Mark Webb opettaa lempitemppunsa, varjoliitäjät tekevät ns. helikopterin ja Malediiveilla surffataan. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Ninja Warrior
Supervoimia. Kausi 4, 9/24. Koillisen kolmekymmentä parasta Ninja-kilpailijaa karsitaan nyt Miamissa puoleen. Vain kahdeksantoista heistä selvitti tiensä esteradan aivan loppuun asti, ja nyt rataa on pidennetty ja vaikeutettu entisestään. Las Vegasin loppukilpailua ja puolen miljoonan dollarin palkintoa tavoittelevat mm. hallitseva vapaajuoksun maailmanmestari, kalastaja sekä New Yorkin vuokratasoon kyllästynyt, autossaan asuva stuntman. Amerikkalainen urheilukilpailu.
19:00
Mutsi
Terroristeja ja pipareita. Christy ja Bonnie ovat eri linjoilla, kun Bonnien biologinen äiti ottaa yhteyttä. Bonnie ei halua tavata äitiään, joka hylkäsi hänet lapsena, mutta Christy on utelias. Bonnien äitiä esittää Ellen Burstyn. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Middle
Kosiskelua. Heckin perhe juhlii Axlin täysi-ikäistymistä, vaikka juhlakalua on vaikea saada paikan päälle. Brickin teiniuhma aiheuttaa Frankielle harmaita hiuksia. Sue joutuu vaikean valinnan eteen, kun kilpaileva pikaruokaketju haluaa hänet leipiinsä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
X Factor UK
Tuloslähetys 7. Enää kuusi kilpailijaa on jäljellä, ja tänään jälleen yksi putoaa pois. Vieraina ovat huikean paluun tehnyt Craig David ja R'n'B-supertähti Alicia Keys. Esitetty Britanniassa 20.11.2016. Brittiläinen realitysarja.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Hall Pass - lupa rellestää
Hall Pass - lupa rellestää. Rick ja Fred ovat parhaita ystäviä, ja molemmat ovat olleet naimisissa jo vuosia. He rakastavat vaimojaan, mutta he eivät aina pysty vastustamaan kauniita naisia. Siksi vaimot tekevät harvinaisen päätöksen ja sallivat miestensä elää sinkkuina viikon, jotta he voivat tehdä mitä haluavat. Ensin suunnitelma kuulostaa unelmien täyttymykseltä. Pian heille kuitenkin selviää, että heidän odotuksensa ja käsityksensä niin sinkkuelämän riemuista kuin omasta kisakunnostaan eivät täysin vastaa todellisuutta... Ohjaajat: Bobby ja Peter Farrelly, USA 2011. (102') Pääosissa: Owen Wilson, Jason Sudeikis, Jenna Fischer, Christina Applegate. K12
23:05
Ikuisesti nuori
Rankan ulkona nukutun yön jälkeen erityisesti senioreiden voimat ovat koetuksella, kun edessä on haastava viestitehtävä, jossa kilpaillaan taas pareittain. Kilpailussa parit pääsevät testaamaan hiihto- ja laskettelutaitojaan Rukan laduille ja rinteisiin. Voitontahto on kaikilla kova, eikä kukaan halua hävitä. Viestitehtävän viimeinen osuus kilpaillaan paikallisella karaokelavalle, missä parit joutuvat laittamaan kaikki esiintymistaitonsa peliin voittaakseen.

Kello 24:00

00:05
Eurojackpot, Jokeri ja Lomatonni
00:10
Ninja Warrior
Supervoimia. Kausi 4, 9/24. Koillisen kolmekymmentä parasta Ninja-kilpailijaa karsitaan nyt Miamissa puoleen. Vain kahdeksantoista heistä selvitti tiensä esteradan aivan loppuun asti, ja nyt rataa on pidennetty ja vaikeutettu entisestään. Las Vegasin loppukilpailua ja puolen miljoonan dollarin palkintoa tavoittelevat mm. hallitseva vapaajuoksun maailmanmestari, kalastaja sekä New Yorkin vuokratasoon kyllästynyt, autossaan asuva stuntman. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
01:15
Rysän päällä
Hammashoitoa. Ginger Franklinin aviomiehen hammaslääkäripelko on yllättäen vaihtunut syvään kiinnostukseen suuhygieniaa kohtaan. Mies pyörii tiuhaan tietyn hammaslääkärin vastaanoton liepeillä vaalean naishenkilön seurassa. Lavell McBride reissaa paljon työnsä takia, mutta miehen kihlattu ei ole jäänyt haikailemaan sulhasensa perään. Nainen on päättänyt torjua yksinäisyyttä Lavellin velipojan kanssa. Amerikkalainen tosi-tv-sarja väijymisrenkaan kiristymisestä uskottomuusepäilyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
02:15
Valehtelevat viettelijät
Leikin loppu. Kausi 6, 10/20. Kestettyään A:n juonitteluja ja kiusaamista vuosien ajan tytöt kohtaavat riivaajansa viimein kasvoista kasvoihin. Kuka hupparin hupun alta paljastuu? Onko kyseessä Charles DiLaurentis vai joku aivan muu? Rosewood näyttäisi vihdoin jäävän taa, kun tytöt lähtevät tahoilleen opiskelemaan. Amerikkalainen draamasarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
03:15
Salatut elämät
Osa 3099: Eliaksen kapula värisee vieläkin. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.