UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 4.5.

06:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Voiton maljat. Sebastian vakuuttaa syyttömyyttään, vaikka häntä vastaan on todisteita. Patrizia ja Sebastian nauttivat voiton maljat, kun Charlotte vihdoin luulee Friedrichin järjestäneen koko kavallusvyyhden ja asettuu miestään vastaan. Julia haluaa tietoa Sebastianin todellisesta terveydentilasta, mutta Michael vetoaa vaitiolovelvollisuuteensa. Natascha haluaa unohtaa koko Walterin, mutta kun hän saa tietää, miten ylpeä isä on tyttärestään, hän pohtii asiaa uudelleen ja antaa periksi. Nils valmistelee Kööpenhaminassa pidettäviä häitä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Maailman nopein mies. Jamien ja Jimmyn kuppilaan saapuu erikoisvieraaksi maailman nopein mies Usain Bolt. Usain auttaa valmistamaan omaa lempiruokaansa, jerk-porsasta, jonka reseptin Jamie on pyytänyt Usainin tädiltä. Jamie ja Jimmy lähtevät pelastamaan Nottinghamshiressä valmistettavaa Colwick-juustoa ja aikovat palauttaa sen juustomaailman kartalle.
15:00
Top Chef
Tervetuloa Alaskaan. Kausi 10, 14/17. Kilpailijat saapuvat Alaskaan. Tulikokeessa valmistetaan herkkuja kuningasravusta. Pudotuskilpailussa kokataan lohta ja leivotaan leipää paikallisille asukkaille. Yhdysvaltalainen ruokareality.
16:00
Selviytyjät
Mennäkö sieltä, missä aita on matalin?. Positiivisesti yllättynyt Abi kiittelee nöyrästi, ettei häntä äänestetty pois, mutta jatkaa epäuskottavaa valhettaan koskemattomuusidolista. Malcolm on puolestaan huolissaan Lisan strategisesta ajattelusta naisen pohtiessa, kenet olisi helppo päihittää finaalissa. Palkintotehtävän voittaja ja kaksi tarkoin valikoitua heimotoveria lennätetään nauttimaan pizzasta ja limusta veneelle, missä sokerihumala yllättää. Terveysongelmat ovat sysätä yhden kilpailijan sivuun koskemattomuushaasteesta: löytyykö selviytyjästä sisua taistella paikastaan? Huippusuosittu amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista juontaja Jeff Probstin johdolla. 25. tuotantokausi.
17:00
Ihmemies MacGyver
Painetta ilmassa. Mac on vieraana nuorten fyysikonalkujen kilpailussa, jossa ei vältytä juonittelulta sen enempää kuin äärimmäisiltä vaaratilanteiltakaan. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (ahdistus, päihteet).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Nokkakolari helvetistä. Myytinmurtajat tutkivat hurjaa myyttiä, jossa pikkuauto lytistyi näkymättömiin kahden rekan välisessä nokkakolarissa. Lisäksi testataan, miten hyvin vodka toimii suuvetenä ja jalkakylpynä. Amerikkalainen viihteellinen tiedeohjelma.
19:00
Mutsi
Steve sekoilee. Bonnie yrittää pakoilla Steveä menemällä homoille tarkoitettuun AA-kokoukseen. Sieltä kuitenkin löytyy ex-tyttöystävä (jota esittää Rosie O'Donnell), jota ehkä olisi myös syytä vältellä. Vanhojen muisteleminen kun johtaa helposti uusiin ongelmatilanteisiin. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Miehen puolikkaat
Nuoruuden lähde. Charlien ikäkriisi syvenee entisestään, kun hän huomaa, ettei enää pysy mukana nuorten tyttöjen vauhdissa. Alan rientää apuun ja johdattaa ahdistuneen veljensä nuoruuden lähteelle. Amerikkalainen komediasarja. K7
20:00
Simpsonit
Pelastakaa manaatit. Homer joutuu taas pelivelkojensa takia ojasta allikkoon, sillä Margen pinna ei kestä heidän yhteisen kotinsa lainaamista mafiamiesten hämäräperäisiin elokuvaprojekteihin. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Naapurissa kummittelee. Lisan yöunet uhkaavat jäädä vähiin, kun Springfieldin hautausmaa siirretään Simpsonien takapihalle. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Lakon & Herban BOKSI
Kausi 1, jakso 5/10. BOKSIn sohvalla Duudsoneiden Jarppi&HP ja tubetähti Mmiisas. Duudsonit haastavat Lakon&Herban reiliskabaan Skate 3 -rullalautapelissä. Mmiisas ja kundit riehaantuvat twerkkaamaan ja tanhuamaan tanssipeli Dance Central 4:n inspiroimina. HP on skeitannut ja lumilautaillut monta vuotta, Jarppi muuten vaan kerännyt ruhjeita kehoonsa, mutta rullalautapelit ovat loistava mahdollisuus ihan ¿Perus-Ismollekin¿ loistaa coolina skedetähtenä reilin päällä ja vähän sen sivussakin. Mmiisas omaa hämärän voimistelumenneisyyden, mutta katuu sen paljastamista ennen tanssibattlen alkamista - mitä jos tausta ei näy liikehtimisessä mitenkään? Hiki lentää ja maata tampataan ihan huolella, kun kundit tanssivat vuorollaan Mmiisasia vastaan, mutta kenellä on osuvimmat moovit? Suoraan lähetykseen Helsingin keskustan hikisestä kellarista pääsee osallistumaan häshtägillä #SUBboksi. Lakko & Herba vastaavat/kysyvät/kommentoivat/haastavat livenä, käytä siis tilaisuus hyväksi, tämä ei toistu! (Paitsi ensi keskiviikkona.) Vieraat pelaavat myös BOKSIn omaa Sansa The Cat -peliä ja saavat pisteensä Hall of BOKSI -tauluun.
21:30
112
Länsiväylällä takaa-ajo tilanne on päättynyt onnettomuuteen. Ensihoitotiimi saa hälytyksen tapahtumapaikalta kauppakeskukseen, auton ajettua päin ihmisiä parkkihallin ovista. Vantaalla palaa ja Porvoossa hyppäämme poliisin matkaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
22:30
Limitless
Turmion legioona. Kausi 1, jakso 21/22. Saatuaan potkut FBI:stä Brian yrittää epätoivoisesti etsiä Piperia, mutta se on vaikeaa ilman NZT:tä. Houkutus käy ylivoimaiseksi, kun NZT:n katukauppa alkaa rehottaa. Löytääkseen laittomien pillereiden alkulähteen FBI pestaa avukseen huumeviraston tutkijan. Jääkö liiga kiinni liiankin helposti? Amerikkalainen jännityssarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
23:30
Limitless
Ratkaisun hetket. Kausi 1, jakso 22/22. Brian jatkaa Piperin etsintää pahenevista NZT:n sivuvaikutuksista huolimatta. Rebecca on huolissaan Brianista. FBI pääsee vihdoin Sandsin jäljille vierailtuaan YK:n päämajassa. Ehtiikö pelastusryhmä ajoissa? Amerikkalainen jännityssarja. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:30
Roope Salminen Show
Kasmir. Hyvien ystävien kesken voi puhua kipeistäkin asioista, kuten Emma-palkinnoista, narsismista ja parran kasvusta. Arat aiheet poikivat uuden hittibiisin ja joulusuunnitelmat lyödään lukkoon. Uusinta.
00:45
Salatut elämät
Osa 2997: Klockan är sex och Marianna åtta sju. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (seksi).
01:15
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät J. K. Simmons ja Jane Krakowski sekä uutisankkuri Chris Wallace. Esitetty USA:ssa 26.4.2016.
02:10
Voittostudio