UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 28.3.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Teknavi
Missä mennään tv-markkinoilla? Vinkit television hankintaan. Autourheilua Islannin tapaan. Markku Alén seikkailee jäätiköllä tuunatulla lava-autolla. Riston testissä uusi Nissan Pulsar. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:30
Moderni perhe
Kauhujen talo. On halloweenin aika. Naapurit ovat kehottaneet Clairea olemaan hiukan hillitympi viime vuoteen verrattuna, ja Dunphyjen piha onkin nyt koristeltu jättitikkarein. Silti töihin lähtevä Phil erehtyy vähättelemään vaimonsa kykyjä olla pelottava. Raskaana olevan Glorian hormonit hyrräävät kiukkukierroksilla ja Jay yrittää tyynnytellä häntä. Cameron odottaa innolla illan naamiaisjuhlia saadakseen esitellä vierailleen laihtunutta olemustaan. Harmi vain, ettei naamiaispuku imartele uusia muotoja. Missä pikkuprinsessan äiti on? Siihen kysymykseen Cameron ja Mitchell ovat valmistautuneet etukäteen. Moderni perhe on palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Neljäs tuotantokausi. K7 (ahdistus).

Kello 12:00

12:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Sisilia. Tony kiertää Sisiliaa ja etsii epätoivon vimmalla sisilialaisuuden merkitystä saarella, jossa ulkomaalaisten ennakko-odotukset ja Kummisetä-elokuvien perintö ovat joskus rasitekin. Luvassa on herkullisia ruokia ravintoloissa, maalla ja kotioloissa.
13:00
Mentalisti Noora Karma
Osa 2. Benji-hyppy. Nooran on määrä hypätä sillalta alas kohti mahdollista kuolemaa. Lisäksi Noora tekee suurimman mahdollisen ennustuksen; ennakoi tämän lauantain lottonumerot!
13:55
Myytinmurtajat
Hollywood ja räjähteet. Elokuvallisia räjähdemyyttejä. Kun pahis heittää hyvistä kranaatilla, voiko hyvis ampua sen ilmaan? Entä jos sankari saa käsiinsä ajastimella varustetun pommin? Voiko sen turvallisesti heittää vaikka arkistokaappiin tai roska-autoon? Adam ja Jamie pelkäävät kunnolla, kun kokeita aletaan tehdä oikeilla kranaateilla. Tiimi taas innostuu roska-autosta enemmän kuin ehkä olisi tarpeen.
15:00
Morgan Spurlock: Sisäpiirin mies
Kaupunki konkurssissa. Stocktonin kaupunki Kaliforniassa on hakeutunut konkurssiin. Pormestarin mukaan syynä taloudelliseen ahdinkoon on palomiesten ja poliisien korkeat palkat ja muut edut, mutta Morgan Spurlockilla on toisenlainen teoria. Ja mitä tekevät kaupunkilaiset, kun julkisten menojen leikkaukset uhkaavat turvallisuutta?
16:00
Miehen puolikkaat
Romanttinen ilta. 10. tuotantokausi alkaa! Walden järjestää romanttisen illan kosiakseen Zoeya, mutta saako hän toivomansa vastauksen? Alan huolestuu kosinta-aikeista, koska avioliiton myötä hän joutuisi muuttamaan. Jaksossa vierailee Michael Bolton. K12 (päihteet).
16:30
Miehen puolikkaat
Iso koira. Walden purkaa sydänsurujaan kiukuttelemalla Alanille, äidilleen ja työkaverilleen Billylle. Lopulta Alan kutsuu kaikki koolle miettimään, mitä tilanteelle voisi tehdä. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Ensisilmäyksellä
Sammuksissa. Barney löytyy hääaamuna taju kankaalla majatalon käytävältä. Ystävykset tekevät kaikkensa, mutta sulhanen ei vain suostu heräämään. Prosessin aikana itse kukin vannoo, ettei koskaan juo itseään yhtä känniin kuin Barney. Eri asia on, miten hyvin vala pitää kutinsa. Amerikkalainen komediasarja ystävyksistä, joista yksi kertoo lapsilleen, kuinka aikoinaan tapasi näiden äidin. Sallittu kaiken ikäisille.
17:30
Rillit huurussa
Fokuksen herpaantuminen. Tytöt ovat Las Vegasissa, koska pojat ovat päättäneet keskittyä viikonloppuna tieteeseen. Mitä tämä aivoriihi lopulta pitää sisällään? Tylsää ei ainakaan ole kellään. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Kahdeksas tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Rillit huurussa
Tutkimusretkisimulaatio. Sheldon ja Raj kokeilevat, millaista olisi tutkimustyö tukalissa oloissa kaivoksen uumenissa. Kuinka kauan he jaksavat sinnitellä? Leonard ja Penny pääsevät näkemään esimerkin siitä, miten eivät halua järjestää raha-asioitaan. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Kahdeksas tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Simpsonit
Kotirouvan tunnustukset. Marge kirjoittaa romaanin, jonka tapahtumat muistuttavat hänen ja hänen läheistensä elämää, ja pelkää heidän loukkaantumistaan. - Vierasääninä: Tom Clancy ja Thomas Pynchon. K7 (ahdistus, seksi).
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Margen historian tunti. Kun Springfieldin kirjastosta alkavat kirjat loppua, Marge päättää järjestää eläviä kirjallisuustunteja. Niinpä Homerkin saa esittää Henrik VIII:ta ja Bart Mozartia. K7 (ahdistus, seksi).
19:30
Simpsonit
Milhouse ei asu enää täällä. Bart menettää parhaan ystävänsä, kun Milhouse muuttaa pois äitinsä kanssa. Milhousen isä ja Bart tuntevat itsensä yhtä orvoiksi. Homer keksii kerjuusta uuden lisätulojen hankkimiskeinon. K7 (ahdistus, seksi).
20:00
Simpsonit
Välkky ja välkympi. Maggiesta paljastuu yllättäviä älykkyystekijöitä, mikä tekee Lisasta mustasukkaisen, koska hän ei enää olekaan perheen ainoa välkky. K7 (ahdistus, seksi).
20:30
Simpsonit
Exä syö pöydässäsi. Homer joutuu mukaan Margen ex-poikaystävän hämäräpuuhiin ja vastuuseen niistä. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Duudsonit Elokuva (K16)
Toimintaa ja räväköitä stuntteja, joita ei kannata yrittää tehdä kotona. Elokuvassa nähdään myös Bam Margera ja Steve-O. Suomi 2006. Ohjaaja: Jarno Laasala. Pääosissa: Jarno Laasala, Jarppi Leppälä, Jukka Hilden, Hannu-Pekka Parviainen. K16

Arviot: IMDb 6.3
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
22:30
112
Osa 10. Lapsi hätäpuhelun soittajana. Osa 10. Pelästynyt lapsi soittaa hätäkeskukseen, sillä äiti ei ole saapunut kotiin. Espoon poliisi saa vihjeen käynnissä olevasta asuntomurrosta. Kuopiossa on sattunut kahden auton risteyskolari ja Turussa ensihoitajat kiiruhtavat auttamaan loukkaantunutta kansalaista. K7 (ahdistus).
23:25
Morgan Spurlock: 7 kuolemansyntiä
Viha. Vihan esimerkkinä tutustutaan säännöllisesti kokoontuvaan tappelukerhoon, jossa voi käydä vapaaehtoisesti purkamassa aggressioitaan. Vihan tunteesta kummunnee myös halu saada luodeista tappavampia ja laajamittaisempaa tuhoa aiheuttavia. Kohudokumentaristi Morgan Spurlockin luoma amerikkalainen dokumenttisarja, jossa esitellään seitsemän kuolemansyntiä tosielämän esimerkein.

Kello 24:00

00:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Sisilia. Tony kiertää Sisiliaa ja etsii epätoivon vimmalla sisilialaisuuden merkitystä saarella, jossa ulkomaalaisten ennakko-odotukset ja Kummisetä-elokuvien perintö ovat joskus rasitekin. Luvassa on herkullisia ruokia ravintoloissa, maalla ja kotioloissa.
01:00
Maailman kauheimmat naapurit
Herra Stoodleyn kanat. Unelmakotinsa Somersetistä löytänyt pariskunta järkyttyy, kun naapurin miehellä onkin yllättävän äänekkäitä lemmikkieläimiä. Walesin rauhaan muuttanut nainen huomaa kauhukseen, ettei ystävällisellä naapurilla olekaan puhtaita jauhoja pussissaan. Tapaamme myös hip hop -artisti Elviksen, jonka kotiin rakennettu musiikkistudio ei ilahduta naapureita. Uusinta.
01:55
Voittostudio