UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Lauantai 28.5.

06:00
Voittostudio
08:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Mike & Molly
Painu Mudlickiin!. Kausi 5, 17/22. Peggy ja Molly suuntaavat kohti Mudlickia kirjaprojektinsa tiimoilta. Tuppukylässä kasvaminen on jättänyt Peggyyn jälkensä, eikä hän ole valmis kohtaamaan menneisyyttään. Kotirintamalla Mike ja Vince päätyvät harrastamaan uhkapelejä. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
11:30
Angel from Hell
Taskumatti. Kausi 1, 13/13. Allison valmistautuu Kellyn suureen päivään ja etsii Amylle työpaikkaa. Marv kärvistelee jäätyään kylmäksi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Fresh Off the Boat
Fajitamies. Kausi 1, 6/13. Eddie haluaisi ostaa "Shaq Fun", kaikkien hänen kavereidensa havitteleman uuden hittipelin. Hänellä ei kuitenkaan ole siihen varaa, joten hän joutuu menemään töihin isänsä ravintolaan tarjoilemaan uutta trendiruokaa. Amerikkalainen komediasarja seuraa Yhdysvalloissa asuvan taiwanilaisperheen edesottamuksia 1990-luvulla. Kukin perheenjäsenistä joutuu kuitenkin omalla tavallaan kamppailemaan sulautuakseen amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Sallittu kaiken ikäisille.
12:30
The McCarthys
Uusi alku. Uusi sarja alkaa! Bostonilaisperhe McCarthyjen isä Arthur joutuu palkkaamaan uuden apuvalmentajan, kun hänen entinen valmentajansa kuolee. Arthurin pojat Sean ja Gerard taistelevat paikasta, kun taas kolmas poika, Ronny, ei haluaisi kuullakaan koripallosta. Sen sijaan Ronny harkitsee perheen kauhistukseksi muuttoa Rhode Islandille. Uusi amerikkalainen komediasarja urheiluhullusta irlantilais-katolilaisesta McCarthyjen perheestä. Sallittu kaiken ikäisille.
13:00
Millerit
Deittaileva Tom. Tom haluaa alkaa käydä treffeillä taas. Perheen muut jäsenet alkavat miettiä sopivia mahdollisia kumppaneita. Tom kuitenkin onnistuu ihan itse päätymään treffeille nuoren kirjakauppatyöntekijän kanssa. Nathan pelkää, että naisella ei ole puhtaat jauhot pussissaan, mutta paljastuukin, että Tom saattaa itsekin pelata vilunkipeliä. Sallittu kaiken ikäisille.
13:30
Happyish
Uusia vempaimia. Kausi 1, 7/10. Thom matkustaa L.A:hin kuvausmatkalle ja lupaa tuoda Juliusille tuliaiseksi jonkin lelun. Julius haluaisi iPadin, koska kavereillakin on. Thom raivostuu, kun Gottfrid pakottaa hänet vielä jäämään L.A:hin. Amerikkalainen draamakomedia. K7 (väkivalta).
14:00
Ensisilmäyksellä
Viimeiset kerrat. Barney ja Robin etsivät erikoista muhinoimispaikkaa ja yrittävät epätoivoisesti vältellä iäkkäiden sukulaistensa kohtaamista. Lily tivaa Tediltä, miksi tämä haluaa salata muuttonsa Chicagoon. Marshall joutuu nielemään kotiseutuylpeytensä Wisconsinissa. K7 (väkivalta).
14:30
Pomo piilossa
Perhekeskeinen pomo. Kausi 6, 13/13. Kodinturvalaite- ja automaatiofirma Vivintin johtaja Todd Pedersen on perherakas mormoni. Hän järkyttyy huomatessaan, ettei yhtiö ole ottanut huomioon työntekijöiden henkilökohtaisia tilanteita. Entä miten käy, kun valepukuinen pomo esittelee itsensä vahingossa oikealla nimellään? Amerikkalainen realitysarja.
15:30
Tähdet kertovat
Mariska Hargitay. James Liptonin vieraana on tällä kertaa Mariska Hargitay, joka tunnetaan parhaiten rooleistaan Teho-osastossa ja Kova laki: Erikoisyksikkö -poliisisarjassa. Jayne Mansfieldin ja kehonrakentaja Mickey Hargitayn tytär puhuu muun muassa siitä, miten hän löysi tiensä näyttelijäksi ja miten hän valmistautuu poliisisarjan rankkoihin kohtauksiin.
16:30
Maailman kauheimmat naapurit
Iki-ihanat Chawnerit. Tapaamme hankalan Chawnerin perheen, joka ei tunnu tulevan toimeen kenenkään kanssa. Tutustumme myös lontoolaisnaiseen, jonka suuruudenhullu naapuri ei tyydy tavanomaiseen unelmakotiaan remontoidessaan. Englantilainen realityohjelma.
17:30
Lakon & Herban BOKSI
Kausi 1, jakso 8/10. BOKSIn sohvalla koomikko Krisse Salminen ja vloggaajatähti Sonja ¿Soikkuu¿ Hämäläinen. Krisse haastaa Lakon&Herban omassa suosikkipelissään ja himopelaaja Soikkuu pääsee testaamaan Plants vs. Zombies Garden Warfare 2:n. Muun muassa Siskonpedistä tuttu koomikko Krisse Salminen sai alkukeväästä kutsun Lakon&Herban peliBOKSIin. Krisse valitsi peliksi aivan jotain muuta kuin videopelin ja sehän kundeille passasi. Tätä peliä pelataan ulkona, se on lähtöisin Lahdesta - anteeksi LAHESTA - ja sitä myydään Suomesta maailmalle tuhansia kappaleita vuosittain. Peliareenaksi Krisse valitsi suureelliseen tyyliinsä Kampin keskuksen katon. YouTuben vloggaajatähti Sonja ¿Soikkuu¿ Hämäläinen ehtii videoiden tekemisen lomassa myös pelata paljon. Tämän lisäksi luonto ja siellä kikkailu ovat Sonjalle tärkeitä henkireikiä. Siitä syystä kundit valitsivat Soikulle fantasiamaisen Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 -pelin. Lisäksi Krisse ja Soikku pelaavat tietenkin BOKSIn omaa Sansa The Catiä. Krisse ei ole pelistä kuullutkaan, mutta Soikku on hakannut sitä kotona yötä myöten. Menevätkö Sansa-pistetaulukon ¿Hall of BOKSIn¿ kärkisijat tänään uusiksi? Osallistu hashtagilla #SUBboksi Uusinta.

Kello 18:00

18:00
Catfish
Pyyteetöntä rakkautta. Missourissa asuva Kya on ollut nettisuhteessa sveitsiläiseen Alyxiin kahdeksan kuukauden ajan. He tapasivat vampirefreaks.com -sivuilla, jossa Kyalla oli feikkiprofiili väärine profiilikuvineen. Alyxin muutettua Sveitsistä Kaliforniaan päätti Kya vihdoinkin paljastaa miehelle, kuka oikeasti on. Alyx vakuutti rakkautensa olevan pyyteetöntä ja niin suhde jatkui. Neviä kuitenkin epäilyttää ja vaikka hän haluaakin uskoa törmänneensä vuosisadan rakkaustarinaan, antaa Alyxin aneeminen Facebook-tili lisäaihetta epäilyille. Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Crazy Ex-Girlfriend
Treffit Joshin kaverin kanssa. Kausi 1, 4/18. Josh tekee Rebeccalle oharit, joten tämä päättää kokeilla Tinder-treffejä. Greg pyytää Rebeccaa tyytymään häneen, ja Josh pyytää Rebeccalta apua työnhaussa. Amerikkalainen musikaalikomediasarja nuoresta sinkkunaisesta, joka muuttaa teini-iän ihastuksensa perässä toiselle puolelle maata. K7 (seksi).
20:00
Kauhukeittiö
Lapsellisuuksia. Kausi 9, 3/16. Yksi naisista siirtyy huvenneeseen miesten joukkueeseen. Palkintokisassa valmistetaan ruokaa 50 nälkäiselle lapselle ja heidän äideilleen. Perheillallisella monen kisaajan pakka leviää täysin. Carrie joutuu joukkuetovereittensa hampaisiin. Yhdysvaltalainen ruokareality, jossa 18 kokkia kisaa keittiömestarin pestistä huippuravintolassa. Uusinta.

Kello 21:00

21:00
Veteen piirretty viiva (K16)
James Jonesin omakohtaiseen romaaniin perustuva karmaiseva mutta runollinen sotaelokuva Guadalcanalin taistelusta Tyynen meren sodassa. Ohjaaja:Terrence Malick, USA,1998. (164'). Pääosissa: Sean Penn, Adrien Brody, James Caviezel, Ben Chaplin, George Clooney, John Cusack, Woody Harrelson, Elias Koteas, Jared Leto, Dash Mihok, Tim Blake Nelson, Nick Nolte, John C. Reilly, Larry Romano, John Savage. K16

Arviot: IMDb 7.6 ∙ Rotten Tomatoes 79 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:20
Roope Salminen Show
Sabina Särkkä. Vihdoinkin haastateltavana missi! Suoraviivaista yksityisasioiden utelua, jonka pohjana ei ole tällä kertaa Wikipedia, vaan Sabinan Insta-tili. Nyt selviää myös, mistä on missin tilipussi tehty. Uusinta.
00:35
Hävyttömät
Hullu rakkaus. Kausi 5, 6/12. Fiona ja Jimmy yrittävät selvitellä ongelmiaan. Ian on edelleen pakosalla Svetlanan vauvan kanssa, ja Sammi ottaa ohjat käsiinsä Gallaghereilla. Rajoja rikkova amerikkalainen draamasarja yksinhuoltajaisä Frank Gallagherista, jonka perhe ei ole mitenkään tavanomainen. K12 (väkivalta, seksi).
01:40
Scorpion
Operaatio Kuuba. Kausi 2, 2/25. Caben vanha ystävä pyytää apua piileskelevän sotarikollisen yhyttämiseksi. Mies hyödyntää salaista verkostoa, joka toimittaa sotarikollisille tarvikkeita ja tietoja piilopaikoista. Jos hänet saadaan kiinni, voi Scorpion auttaa viranomaisia pidättämään kaikki verkostoa hyödyntävät piilottelijat. Vaarallisen tehtävän lomassa Toby auttaa vastahakoista Sylvesteriä lausumaan ääneen tunteensa Walterin siskoa Megania kohtaan. Amerikkalainen jännityssarja, jossa ryhmä neroja ratkaisee yleistä turvallisuutta uhkaavia tilanteita. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:30
Voittostudio