UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 28.6.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral Tv
10:00
Lemmen viemää
Lepää rauhassa, Sophie. Niklaksen hoitotahto takataskussaan Patrizia on jälleen vallankahvassa kiinni. Friedrich ja Julia eivät voi muuta kuin myötäillä Patriziaa. Rakkautta on ilmassa, kun Tina ja Jonas palaavat yhteen. Tinan vaatimuksena on vain, ettei Jonas enää valehtele hänelle. Jonas potee omantunnontuskia, kun Werner ojentaa hänelle korvausrahat salamavalojen räiskeessä. Sophie saatetaan haudan lepoon. Koskettavan surullinen hautajaistunnelma vaihtuu järkytykseen, kun hautajaisiin saapuu epämieluisa kuokkavieras. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Kauhukeittiö
Kuuden takin haaste. Kausi 8, 10/15. Tällä kertaa joukkueiden pitää luoda omat ruokalistansa, joten kokkaustaitojen lisäksi nyt kysytään myös luovuutta. Viimeisen joukkuetaistelun jälkeen yksi kilpailija putoaa pois, ja jäljelle jääneet kuusi yhdistyvät seuraavassa jaksossa yhdeksi ryhmäksi. Suorasanaisen Gordon Ramsayn isännöimässä amerikkalaisessa ruokarealityssa joukko kokkeja kilpailee keittiömestarin pestistä Los Angelesissa sijaitsevan J W Marriott -hotellin ravintola L.A. Marketissa.
15:00
Kurjat kuppilat USA
Bella Luna. Rosaria osti Bella Lunan kokiksi opiskelleelle pojalleen, vaikka kumpikaan ei tiedä, miten ravintolaa pyöritetään. Ravintolasalia koristavat joulukoristeet ympäri vuoden, ja ruoansäilytystilat pursuavat pilaantunutta ruokaa. Ramsay ei ole varma, onko ravintola pelastettavissa.
16:00
Masterchef USA
Ruokarekat. Jäljellä olevat kilpailijat jaetaan kolmeen ruokarekkajoukkueeseen, ja vähiten ansainneen joukkueen jäsenet kohtaavat toisensa tortellini-painetestissä. Kokkikilpailu etsii USA:n parasta kotikokkia haastamalla lahjakkaat kokelaat erilaisiin kulinaarisiin huippusuorituksiin.
17:00
Ihmemies MacGyver
Kymmenen prosentin ratkaisu. Juutalaisilta varastettu arvokas maalaus johdattaa MacGyverin natsipolitiikan likaisiin kiemuroihin. Amerikkalainen toimintasarja Phoenix-säätiön agentista, joka selvittää tilanteen kuin tilanteen nokkeluutensa avulla. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Rekkamyyttejä. Jamie ja Adam selvittävät, voiko moottoritiellä ajavan rekan puhkeava rengas tappaa vieressä ajavan henkilöauton kuljettajan. Säästyykö rekan imussa ajamalla bensiiniä? Entä miten onnistuu Ritari Ässä -tyylinen ramppia pitkin rekan sisälle ajaminen vauhdissa?
19:00
Duudsonit
Duudsonit ja Olympialaiset. Kaikkien aikojen hulvattomimmat olympialaiset! Neljä kilpailijaa ja läjä lajeja: Autoralli sokkona, sumojuoksukilpailu kaupan sisällä, potkukelkoilla hyppyrimäessä ja paljon muuta! Näissä olympialisissa ei ole sääntöjä ja likainen peli on aina sallittua! Kuka voittaa, kun taistellaan mies miestä vastaan? K12
19:30
Miehen puolikkaat
Vegasin satoa. Waldenin ja Alanin hanke etenee lupaavasti. He tapaavat naisen, joka on antamassa tulevan lapsensa adoptoitavaksi. Walden puuhaa tohkeissaan talosta turvallisempaa ympäristöä lapselle. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Simpsonit
Mr. Simpson menee Hollywoodiin. Homerista tulee Hollywoodin erikoisasiantuntija. Vierasääni: Mel Gibson. K12
20:30
Simpsonit
Veljen pikku apuri. Kun Bartin keskittymiskyky todetaan häiriintyneeksi, hänestä tulee psyykenlääkkeen uhri. K12

Kello 21:00

21:00
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Andalusia. Tony tutustuu Espanjan Granadaan pääsiäisviikon aikana. Tony tutustuu Espanjan Granadaan pääsiäisviikon aikana. Tiedossa on muun muassa monenlaisia ruokia, aitoandalusialaista kulttuuria ja härkätaistelua. Tapaksiin perehdytään perinpohjaisesti.
22:00
Myytinmurtajat
Rekkamyyttejä. Jamie ja Adam selvittävät, voiko moottoritiellä ajavan rekan puhkeava rengas tappaa vieressä ajavan henkilöauton kuljettajan. Säästyykö rekan imussa ajamalla bensiiniä? Entä miten onnistuu Ritari Ässä -tyylinen ramppia pitkin rekan sisälle ajaminen vauhdissa?
23:00
Teknavi
Kausi 10, 6/12. Kauden kuudennessa jaksossa Teknavin koeajaja Markku Alén testaa Land Rover Defenderin etenemiskyvyn äärimmäisissä olosuhteissa Lapin erämaassa. Risto Virtasen käsittelyssä on täysin uudistunut Opel Astra. Elektroniikkatoimittaja Pauli Reinikaisen testissä ovat suositut kauko-ohjattavat multikopterit. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
Virittäjät
Tuomas Kuurne - BMW E30 M3/M5 Turbo Evolution. Tämän päivän jaksosta ei voimaa puutu, kun Mika Salon haastaa kisaan Tuomas Kuurne 1000 heppaisella bemarilla.

Kello 24:00

00:00
Vampyyripäiväkirjat
Muistatko?. Kausi 6, 7/22. Alaric ei voi palauttaa Elenan muistoja, joten Damon ja Elena koettavat palauttaa ne omin keinoin. Stefan ja Enzo koettavat puristaa Trippistä tietoja kovin ottein. Kai yrittää korjata nostajan, jotta Bonnie voisi viedä heidät takaisin kotiin. Yhdysvaltalainen kauhusarja. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:00
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show, jota isännöi Stephen Colbert. Housebändinä Jon Batiste & Stay Human. Vieraina näyttelijät Alexander Skarsgård ja Natasha Leggero. Musiikkivieraana Ziggy Marley. Esitetty USA:ssa 20.6.2016.
01:55
Astral Tv