UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

MTV3 Torstai 8.12.

06:00
Aamusää
06:30
Studio55.fi
Vieraina sotaveteraanit Osman Abdrahim ja Jorma Tolvanen
07:00
Huomenta Suomi
7.00 Aamun otsikot 7.05 Mitä Pisa-tutkimus kertoo lasten oppimisesta? 7.30 Uutiskatsaus 7.35 Älypuhelimet haastavat vanhemmat ja koulut 7.53 Fysioaamu jakso 6 8.00 Uutiskatsaus 8.05 Duunikunto osa 9 8.30 Uutiskatsaus
08:35
Studio55.fi
Maalaislääkäri Tapani Kiminkinen vastaa katsojakysymyksiin anemiasta
08:55
Uutispäivä
09:00
Mitä tänään syötäisiin?
09:05
Kauniit ja rohkeat
Brooke, perheonnen pelastaja. Brooke yrittää suojella Katien perhettä samalla kun huoli tämän hyvinvoinnista kasvaa. Myös Bill huolestuu vaimonsa käyttäytymisestä. Maya ja Rick suunnittelevat lastenhuonetta. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
09:35
Viking Loton ja Jokerin tulokset
09:40
Emmerdale
Pahat poikaystävät. Ashley ja Laurel saavat mielenkiintoisia uutisia. Paddy yrittää ottaa yhteyttä Tessiin. Chas äksyilee Aaronille Gordonin pois ajamisesta. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:05
Emmerdale
Sikamainen temppu. Laurel yrittää selvitellä tunteitaan tulevaisuutensa suhteen. Joanie yrittää setviä Zakin ja Lisan riitoja, tuhoisin seurauksin. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:35
Lääkärit
Imetysmyyttejä. Kantritähti J.T. Hodges kertoo, kuinka hän pitää kroppansa kunnossa kiertueella puolen tunnin treeneillä. Lääkärit keskustelevat näyttelijä A.J. Cookin kanssa imetysmyyteistä. Voiko rintasyövän oireena olla jokin muukin kuin kyhmy rinnassa? Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa eri alojen lääkärit käsittelevät terveyttä ja hyvinvointia koskevia ajankohtaisia aiheita ja kysymyksiä. Äänitekstitys: suomi.
11:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Läksiäispiknik. Jamien hyvä ystävä on lähdössä ulkomaille, joten Jamie järjestää hänelle läksiäiset. Tarjolla on thaimaustettua lohta ja bataattia, rapeaa salaattia sekä caipirinha-drinkkejä. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
13:30
Grand Designs - unelma-asunnot
Lasia ja terästä ikäkriisiin. Pariskunta haluaa keski-iän kriisissään muuttaa elämänsä täydellisesti. Tomilla ja Judylla on kunnianhimoinen suunnitelma rakennuttaa Amershamiin moniulotteinen ja -tasoinen moderni talo, joka on vastakohta heidän nykyiselle kodilleen, jonka he aikovat jättää taakseen irtaimistoineen. Projekti osoittautuu arveltua huomattavasti monimutkaisemmaksi. Tontti pitää paaluttaa, rakentamisessa tehdään virheitä ja kattoratkaisu on niin vaativa, ettei sille tahdo löytyä tekijää. Unelma muuttuu vähitellen painajaiseksi. Brittiläinen realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli. Äänitekstitys: suomi.
14:30
Hyvästi lemmikki!
Uusi koti Tysonille. Omistajiensa eron vuoksi vähälle huomiolle jäänyt Tyson kaipaa uutta, rakastavaa kotia. Löytyykö sopiva koti kolmesta eri tavalla hyvästä vaihtoehdosta? Äänitekstitys: suomi.
15:30
Peter uutisvirrassa
16:00
Salatut elämät
Osa 3101: Camilla on uskomaton viinipytty. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Aarteiden metsästäjät Suomi
Kausi 1, 12/12. Keravalla on luvassa legendaarinen titaanien toinen kohtaaminen. Äijäenergia räiskyy kun Riku ja Rene, Timppa sekä Jamppa ja Jamo ottavat miehestä mittaa. Kauden viimeisessä jaksossa kukaan ei ole valmis lähtemään kotiin tyhjin käsin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:25
Viking Loton ja Jokerin tulokset
17:30
Kauniit ja rohkeat
Kiusantekijöitä ja kujeilijoita. Bridget ja Rick kiusoittelevat toisiaan ja nauttivat perheen yhteisestä ajasta. Myös Ridge on palannut kaupunkiin ja suuntaa saman tien Forresterin kartanolle. Veljesten välillä kuohahtaa jälleen. Amerikkalainen saippuasarja Los Angelesin muotimaailmasta. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:55
Emmerdale
Romanttinen yllätys, osa 1/2. Paddy karkaa "työmatkalleen" Rhonan vastusteluista huolimatta. Ashley saattaa Laurelin lääkäriin teettämään abortin. Belle suuttuu, kun Zak lähtee Joanien kanssa lomalle hääpäivänään. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:25
Emmerdale
Romanttinen yllätys, osa 2/2. Rhona ei tiedäkään, mitä Paddyn hotellihuoneessa odottaa. Laurelin lapsen kohtalo on epävarma. Lawrence ja Bernice palaavat häämatkaltaan ja hämmästelevät Nicolan lapsenvahtitaakkaa. Emmerdalen kylän asukkaiden elämänmenoa seuraava draamasarja. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:55
Mitä tänään syötäisiin?
19:00
Seitsemän Uutiset
19:20
Päivän sää
19:25
MTV Sport Uutiset
19:30
Salatut elämät
Osa 3102: Alissan puolesta Jiri voi vetää ranskaan. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
20:00
Huippukokki landella
Jaana Pelkonen. Kausi 1, 8/10. Pannacotta-taivas. Tomi Björck pääsee nuoruutensa maisemiin Lahteen kansanedustaja Jaana Pelkosen kanssa. Jaanan lapsuudenkodin grillissä tirisee härkää ja jälkiruuaksi valmistuu kermaista pannacottaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Pomo piilossa
Kiinteistökuningas tositoimissa. Kausi 7, jakso 10/12. Kiinteistökonserni United Real Estaten johtaja Dan Duffy haluaa oppia lisää johtamastaan alasta, joten hän nakkaa kravatin nurkkaan ja lähtee tutustumaan konsernin väkeen. Tositoimiin jouduttuaan entinen teknologiamoguli oppii, etteivät hienoimmatkaan järjestelmät vedä vertoja hienoille ihmisille. Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:20
Päivän sää
22:25
MTV Sport Uutiset
22:35
Yövahti
Jack Linden. Kairon tapahtumista on kulunut neljä vuotta, kun Jonathan Pine törmää asekauppias Richard Roperiin sveitsiläisessä hotellissa. Hän päättää kantaa kortensa kekoon Roperin saattamiseksi vastuuseen tekemisistään ja ottaa yhteyttä brittitiedusteluun. Angela Burr (Olivia Colman) vakuuttuu Pinen kyvyistä ja tekee ehdotuksen, josta tämän on vaikea kieltäytyä. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
23:35
Kallista kipua
Ehdotuksia. Kausi 7, 4/8. Evan ja Paige harkitsevat adoptiota. Hank hoitaa transsukupuolista teiniä, jonka elämä paljastuu yllättävän mutkikkaaksi. Prinssi Quami kiinnostuu Divyasta. Yhdysvaltalainen sairaalamaailmaan sijoittuva komediallinen draamasarja. Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus).

Kello 24:00

00:35
Uhka (K16)
Kuka käskee?. Finleyn toiminnan ansiosta panttivangit saadaan vihdoin vapaaksi, mutta Gibsonin tytär ei ole heidän joukossaan. Gibson saa puhelun. Mitä hän on valmis tekemään saadakseen Beth Annin takaisin? Kuka on Tahiti? Gibson kertoo Megille Amberin ja opettajan suhteesta. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, väkivalta).
01:35
Believe
Romahdus. Kausi 1, 10/13. Bo näkee painajaisen räjähdyksestä newyorkilaisella metroasemalla. Skouras alkaa epäillä Zoen uskollisuutta. Dani paljastaa todellisen luonteensa. Amerikkalainen fantasiatrilleri. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
02:35
Aku ja 7 ihmettä
Grand Canyon. Kausi 2, 2/8. Grand Canyon on yksi maailman seitsemästä ihmeestä, mutta Akun matka sitä katsomaan ei todellakaan suju mutkitta. Las Vegas pistää Riihimäen pojan pään muutenkin pyörälle sekä pikahäillään, että kirjaimellisesti Akun päästessä taitolentokoneen puikkoihin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.