UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

MTV3 Lauantai 23.8.

06:00
Onnensoitto
07:05
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
08:05
Ella Elefantti
Ellan leiri. Norsulapset päättävät kokeilla telttailua turvallisesti Ellan pihassa. Suomeksi puhuttu uusi animaatiosarja Ellasta, suloisesta ja ujosta elefanttitytöstä. Ella asuu ystävineen Elefanttisaarella, joka on paksun sumun ympäröimä piilopaikka, eikä kukaan ihminen tiedä missä se sijaitsee. Sarja perustuu suosittuun englantilaiseen kirjasarjaan. Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Mokon suuri maailma
Puiden latvoissa. Moko ja Chavapa matkustavat Amazonia pitkin Luisin tutkija-isän luo ja pääsevät samalla yläilmoihin. Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Paavo Pesusieni
Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja, mm. Paavon lemmikkietana Kari, meritähti Patrik Tähtönen, Jalmari Kalmari, Einari Rapu ja Sulevi Plankton. Sarjan on luonut meribiologi Stephen Hillenburg. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Pokémon
Ashin suurin haave on tulla maailman mahtavimmaksi Pokémon-mestariksi. Pokémonit ovat salaisia voimia ja taitoja omaavia örkkejä, jotka elävät sulassa sovussa ihmisten kanssa. Suomeksi puhuttu japanilainen piirrossarja. K7 (väkivalta).
09:25
Superpahisten liiga
Pikkupahis / Hyvikset vastaan pahikset. Humoristinen animaatiosarja joukosta hieman pöhköjä pahiksia, jotka haluaisivat hallita naapurustoaan ja lopulta koko maailmaa. Joukon johtajana on pieni sisupussi Voltar. Kavalat juonet tyssäävät kerta toisensa jälkeen, koska kaikki jäsenet ovat toivottomia tapauksia, jokainen omalla persoonallisella tavallaan. Samoissa ympyröissä pyörii myös ihan oikeita pahiksia, joiden touhut tuovat elämään oman jännityksensä. Sallittu kaiken ikäisille.
09:55
Suurin pudottaja
Ratkaiseva punnitus. Jaksossa selviää ketkä kolme kilpailijaa on kauden finalistit. Punnituksessa nähdään ilon ja pettymyksen kyyneliä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:55
Hännänheiluttajat
Irti menneestä. Vapaaehtoisena eläinsuojelutyötä tehnyt Cathy pelasti sekarotuisen pitbullin Mian, joka kiskoo omistajansa rikki ja sekoaa pikkukoirista. Cathy on voimiensa äärirajoilla, ja suhde poikaystävään Nandoon kärsii. Raskas työ saa Cathyn purkamaan tunteensa Miaan, joka on hämmentynyt oudoista koulutusmenetelmistä. Onnistuuko Brad auttamaan Cathyä päästämään irti menneestä? Äänitekstitys: suomi.
11:25
Ostoskanava Tvins.com
Tuote-esittelyjä, tarjouksia.
11:55
Kiihdytysajot: Power & Speed 2014
4. SM-osakilpailu Kalajoella, osa 2/2

Kello 12:00

12:30
Pitch - kuningasidea
Riskipeliä. Uusi luksusluokan hotelliketju etsii näkyvyyttä ja pyytää ehdotuksia kahdelta mainostoimistolta. Toimistot satsaavat esittelykampanjaan miljoonia dollareita ja johtajat ottavat henkilökohtaisia riskejä voittaakseen kisan. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Keidas
Jakso 8. Kuunvalopuutarha Sacha Remlingin baarin edustalle.. Sachan We Got Beef -baarin terassi on tyhjä. Maria auttaa Sachaa tekemään terassista houkuttelevamman. Illalla pidetään uuden puutarhan avajaiset. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:00
Esittelyssä: Iholla
14:05
Pilanpäiten
Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
14:20
Yli aidan
Shrekin, Madagascarin ja Kung Fu Pandan tekijöiden mainiossa animaatioseikkailussa veijarimainen pesukarhu RJ joutuu pulaan käytyään talviunilta heräilevän Vincent-karhun eväskätköllä. RJ vannoo korvaavansa muonat hetimmiten ja lähtee ryöstöretkelle lähiöön. Avukseen hän värvää lähimetsän hyväuskoiset pikkueläimet, joille ihmisten maailma on vieras ja pelottava. Lupaus herkuista saa ne kuitenkin mukaan juoneen, ja huima seikkailu pihatonttujen koristamassa roskaruokakeitaassa voi alkaa. Suomeksi puhutun elokuvan eläimiä tulkitsevat Santeri Kinnunen, Esko Salminen, Antti Pääkkönen, Rinna Paatso ja Petri Hanttu. Ohjaus: Tim Johnson ja Karey Kirkpatrick, USA 2006 (83'). K7

Arviot: IMDb 6.8 ∙ Rotten Tomatoes 75 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
16:00
Nigel Marvenin pingviinisafari
Kohti etelää. Viisiosaiden luontodokumenttisarjan kolmannessa jaksossa biologi Nigel Marven tapaa pingiinituttaviensa lisäksi mm. weddellinhylkeitä ja - yllättävää kyllä - norjalaista sukujuurta olevia poroja. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Top Gear
Parhaat palat. Tänään nähdään Top Gearin 19. tuotantokauden parhaita paloja. Richard Hammond koeajaa Pagani Huayran ja Jeremy esittelee oman luomuksensa, eli maailman pienimmän auton. Lisäksi selvitetään, miten hienosti Kia cee'd pärjää rugbykentällä. Äänitekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Salatut elämät
1904. Heidin humala nousee Tuukan päähän. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
18:30
Salatut elämät
1905. Katariina tajuaa menettäneensä pirulle koko käden. Tuotanto: FremantleMedia Finland Oy. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Seitsemän Uutiset
19:10
MTV Sport Uutiset
19:20
MTV Sport: F1 Extra
Toimittajana Oskari Saari, asiantuntijana Toni Vilander.
19:30
Millerit
Tom kiertopalkintona. Carol hermostuu jälleen kerran Tomille ja alkaa huutaa. Debbie moittii Carolia ja lupaa auttaa Tomia. Paljastuu, että Tom ei kerta kaikkiaan osaa toimia yhteiskunnassa. Debbie päätyy antamaan Tomin vuorostaan Nathanin hoiviin. Nathan opettaa Tomille, miten puhelimen puheohjattua muistutusta käytetään ja Tomista tuleekin mallikansalainen, mikä saa Carolin tajuamaan, että hänellä ei ole paljonkaan tekemistä nyt, kun hänen ei tarvitse huolehtia Tomista. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Totuuden torvet
Jakso 3. Aku Hirviniemen, Krista Kososen ja Riku Niemisen vastaukset saavat Anne Kukkohovin ja Sauli Kemppaisen aivan sekaisin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Selviytyjät
Selviytyjät jättää jälkensä. Sarjan 25. tuotantokausi päättyy! Voittaja on saatu selville, ja on aika istahtaa nuotion äärelle muistelemaan menneen kauden sattumuksia. Denise ponnisteli tiensä pohjalta huipulle, mutta oliko hän ikinä todella alakynnessä? Entä minkä pidetty ja kilpailuhenkinen Malcolm katsoo olleen syy menestykselleen niin haasteissa kuin leirissäkin? Tunteellinen Lisa avautuu kokemuksestaan julkisuuskuvan, uskon ja sisäisen taiston ristipaineessa, ja närää herättänyt Abi kertoo, mitä on oppinut itsestään kisan jälkeen. Huippusuosittu amerikkalainen realitysarja, jossa kilpailijat kamppailevat Selviytyjä-tittelistä sekä muhkeasta voittopotista juontaja Jeff Probstin johdolla. 25. tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi.
21:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
22:00
Kymmenen Uutiset
22:10
Päivän sää
22:15
Lotto ja Jokeri
22:25
MTV Sport Uutiset
22:40
Wallander: Salaisuus (K16)
11-vuotias poika löytyy kuolleena kallionkielekkeen alta ja ilmenee, että hänet on surmattu raiskauksen jälkeen. Stefan Lindman tuntee pojan isän ja lupaa selvittää murhaajan, vaikka joutuukin virkavapaalle poliisin sisäisen tutkinnan ajaksi. Välit työtovereihin kiristyvät ja Stefanin ahdinkoa lisää vuosien takainen synkkä salaisuus. Ohjaaja: Stephan Apelgren, Ruotsi 2006 (90'). Pääosissa: Krister Henriksson, Johanna Sällström ja Ola Rapace. Äänitekstitys: suomi. K16

Arviot: IMDb 6.7
Lue lisää: IMDbLeffatykki

Kello 24:00

00:30
Isänmaan puolesta
Lennän pois. Henkisen romahduksen reunalla kiikkuva Nicholas vaarantaa käytöksellään kaiken. Vastoin odotuksia hän kertoo tapaamisessa Royalle saaneensa tarpeekseen ja poistuu paikalta. Sivusta tapaamisen kulkua seurannut Carrie uhmaa käskyjä ja ryntää Nicholaksen perään. Carrie ja Nicholas päätyvät viettämään yhteisen motelliyön salakuuntelusta tietämättöminä. Isäänsä pettynyt Dana kääntyy murheineen toisen aikuisen puoleen. Myöhemmin yrittäessään hyvittää auto-onnettomuuspaikalta pakenemistaan Dana tulee tylysti torjutuksi. Jännittävä amerikkalainen draamasarja sotilastiedustelun vaarallisesta maailmasta. Toinen tuotantokausi. Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta).
01:35
Onnensoitto