UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Tiistai 3.3.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 3.3.
Onnea, Kauko.
06:52
Jussin matkat
Lahjoituslaatikko. Haida Gwaii -saarilla ystävykset kutsutaan totemipaalu-juhliin. Matkalla juhliin tapahtuu yhtä ja toista. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:07
Lulu kilpikonna
Vieraita avaruudesta. Lulu näkee oudon esineen laskeutuvan metsään ja on varma siitä, että kysymyksessä on alus ulkoavaruudesta. Hän ryhtyy kavereidensa kanssa etsimään alusta, mutta heitä odottaa yllätys. Sallittu kaiken ikäisille.
07:20
Nuottiavain
Siinan ja Late-ketun musavisa. Lapset arvuuttelevat musiikillisia tehtäviä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:29
Jääkarhu Otto
Myyjäiset. Mummi pitää myyjäiset kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen. Lapset auttavat mummia keräämällä myytäväksi sopivia tavaroita. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Neppajymykerho
Vilja askartelee kamman Viljan ohjeen mukaan. Tehtävät osoitteessa yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:45
Saara ja Sorsa
Tuolikauppa. Saara ja sorsa haluaisivat mietiskellä mutta sorsan miettimistuoli menee rikki. Nyt on pakko lähteä tuolikauppaan. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:55
Touhukkaat: Maailman pahin kuorsaaja
Liity Touhukkaiden mukaan liikkumaan! Maailman pahin kuorsaaja uhkaa koko maailmaa, sillä Kuorsaimen kuorsaus saa kaiken järisemään. Velhon avulla Outi ja Desi löytävät Kuorsaimen ja onnistuvat lopettamaan kuorsauksen! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Franklin ja ystävät
Ota Harriet mukaan ja Franklinin uusi hattu. 15/26. Sallittu kaiken ikäisille.
08:41
Late Lammas
Paha poika. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Näin Norjassa
Katsellaan Norjan Vest-Agderin komeita maisemia ja rakennuksia. Listan keskustaa on verrattu jopa Amerikkaan. Äänitekstitys: suomi.
09:00
Sydänmailla (7)
Kausi 7, 13/18. Kadotettu tie. Lisa on palannut maisemiin ja pyytää Amyn apua hevosen kanssa, joka pelkää vettä. Miten Jack suhtautuu Lisan paluuseen? Tim puolestaan yrittää saada parin takaisin yhteen. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:45
Afrikan makuja
Kokki Nikolaj Kirk matkaa muusikko Karen Mukupan kanssa etsimään uusia ideoita ruokiinsa ja keittokirjoihinsa. Karen tapaa uuden afrikkalaisen keskiluokan ihmisiä ja kuuntelee heidän näkemyksiään tulevaisuudesta. HD Äänitekstitys: suomi.
10:15
Onnistuuko elämä maalla?
3/8. Tukholmalainen Sabelin perhe muuttaa Taalainmaalle leirintäalueelle. Loverfeltin perhe kokee herätessään epämiellyttävän yllätyksen, ja Beatrizin ja Marcelon välillä alkaa maatilalla ilmetä epäsopua. Äänitekstitys: suomi.
11:15
Urheilevat norjalaiset
Kelkkalaskettelu. Thomas Jacobsenin urheilu-uralla on ollut uskomaton määrä pahoja loukkaantumisia, ja hän on joutunut pyörätuoliin. Urheilun kipinä ei kuitenkaan ole sammunut. (U) HD Äänitekstitys: suomi.
11:45
Tiilenpäät
Ulos sellistä, heti! Riihimäen vankilassa on saatu vahva epäily kännykästä vankiosastolla. Myös huumeista on tihkunut tietoja. Niitä etsitään yllätysratsiassa, johon osallistuu vartijoita muistakin vankiloista. Osa 4/8. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:12
Tiilenpäät
Sormet sirkkelissä. Riihimäen vankilan verstaalla on sattunut onnettomuus. Onko kyseessä tapaturma? Kristillinen päihdetyöntekijä paljastaa oman elämänsä karikot. Late opiskelee Portti-kurssilla kokkamaan. Osa 5/8. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:45
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:15
Moottori mylvii ja kumi käryää
Thomas Skov ajaa tänään Anderstorpin radalla formula ykköstä, ja vastassaan hänellä on oma appiukko. Pelissä on nyt isot panokset, eli Thomaksen maine ja kunnia. Äänitekstitys: suomi.
13:45
Unelmakoti
7/8. Marie ja Bill ovat remontoineet 10 vuoden aikana jo neljä huoneistoa, ja nyt he muuttavat Marieta ihastuttaneeseen taloon Höganäsiin. Aiemmasta kokemuksesta huolimatta kaikki ei suju suunnitelmien mukaan. HD Äänitekstitys: suomi.
14:45
Satuhäät
Tiina ja Jan saavat liitolleen papin aamenen kesäkuun puolivälissä. Pari on kokenut koko perheen terveyttä ja taloutta koetelleen katastrofin mutta uskaltaa jälleen katsoa luottavaisin mielin tulevaisuuteen. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:40
About a Boy
Kausi 1, 4/13. Marcus kyselee naistenmies-Williltä iskuvinkkejä. Kuinkahan pitkälle aikamiehen iskurepliikeillä pötkii nykynuorten maailmassa? Kun mopo on lähdössä käsistä, Will joutuu itse korjaamaan vahingot. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
16:00
Au pairit Lontoossa
Anna, Hilla ja Mira lähtevät au paireiksi Lontooseen. Miltä tuntuu hyvästellä läheiset? Mitkä ovat ensivaikutelmat au pair -perheestä? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Uusi päivä
Osa 465. Jokaisella on roolinsa. Elina saa kuulla Niklakselta totuuden tapahtumista. Marika ja Tero löytävät suhteeseensa uutta virtaa. Jimi ottaa tehtäväkseen pelastaa Hiltusen sielun. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Lassin kanssa Kim ja Kai, Taitoset, Q Putti 5, Kaapon ja Laten pähkinät, Mohvelit, Ennin Intia sekä Franklin ja ystävät. HD

Kello 18:00

18:00
Sydänmailla (7)
Kausi 7, 14/18. Kaikki minkä kadotimme. Lisan ja Jackin matkanteko keskeytyy, sillä he eksyvät. Apua odotellessaan he muistelevat menneitä. Löytävätkö he tiensä takaisin toistensa sydämeen? Georgie saa huonetoverin. HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Au pairit Lontoossa
Kulttuurishokki. Anna, Mira ja Hilla ovat jo saapuneet Lontooseen, Jasmiinalla lähtö on käsillä. Miten arki uudessa perheessä sujuu? Romanssia on ilmassa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
19:30
Kioski
Kioski on uusi suora ajankohtaisohjelma. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski. HD
20:00
Uusi päivä
Osa 466. Suuret sydämet. Elina kieltää itsensä. Laurin toivo herää. Iris ryhtyy Amoriksi. Vilma kompastuu omaan juoneensa. Epun ja Ronin bändi kasvaa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
About a Boy (7)
Kausi 1, 5/13. Will kannustaa lämpimästi Fionaa aloittamaan deittailun pitkästä aikaa. Onko hänellä pyyteettömät aikomukset, vai onko syynä pikemminkin se, että Marcus on saanut pahan päähänpinttymän? HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 21:00

21:00
Ajankohtainen kakkonen
Seinäjoen Houmchurch hurmaa nuoria. Omaishoitajien ahdinko. Turkin naiset saivat ahdistelusta tarpeekseen. Juontajana Salla Paajanen. HD
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963.
22:00
Jääasema Zebra
(Ice Station Zebra/USA 1968) Alistair MacLeanin romaaniin perustuva kylmän sodan toimintaseikkailu ydinsukellusveneestä, joka pyrkii pohjoisnavan salaperäiselle sääasemalle. O: John Sturges. N: Rock Hudson. Äänitekstitys: suomi. K12

Arviot: IMDb 6.6 ∙ Rotten Tomatoes 36 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia

Kello 24:00

00:20
Au pairit Lontoossa
Kulttuurishokki. Anna, Mira ja Hilla ovat jo saapuneet Lontooseen, Jasmiinalla lähtö on käsillä. Miten arki uudessa perheessä sujuu? Romanssia on ilmassa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
00:50
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna