UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Maanantai 30.3.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Elämä jatkuu sittenkin. Poikiensa kauhuksi Friedrich pidätetään Barbaran murhasta. Poliisia lukuun ottamatta kukaan ei usko hänen kykenevän kylmäveriseen murhaan, vaikka todisteet niin väittävät. Vain Werner tietää totuuden, ja hän vaatii Barbaraa ilmoittamaan poliisille olevansa hengissä. Toisin kuin voisi luulla, Friedrich ei kiitäkään Werneriä myöhemmästä vapautumisestaan. Pauline taas on hyvinkin kiitollinen pelastavalle sankarilleen Danielille. Gustl ja Magdalena väittävät olevansa pari, mutta Alfons näkee teeskentelyn läpi. Tahoillaan kärsivät Tina ja Goran yrittävät selvitä murheistaan yhdessä. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Walker, Teksasista
Koodinimi: Sudenkorento. Armeijan uusi salainen sotilashelikopteri varastetaan. Asialla on Randy Shrader, joka työskentelee meksikolaisen huumekartellin kanssa. Walkerilla on henkilökohtainenkin motiivi Shraderin kiinnisaamiseksi, sillä tämä jätti Walkerin joukkueineen kuolemaan Vietnamin viidakkoon sodan aikana. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).
14:55
Top Chef
Viimeinen ateria. Kauden viimeinen tulikoe alkaa Bahamasaarilla, ja kolmen jäljellä olevan kilpailijan on valittava edellisten kausien viimeisten tulikoetehtävien joukosta toisilleen ne vaikeimmat. Jottei kisa kävisi liian helpoksi, heittää Padma mukaan vielä pari lisähaastetta. Kuinka sujuu limen puolitus kun käytössä on vain yksi käsi? Pudotustehtävän alkaessa paikalle astelevat kokkimestarit Masaharu Morimoto, Wolfgang Puck ja Michelle Bernstein. Kisaajille nousee hiki pintaan, kun vierailijat kuvailevat lapsuutensa muistorikkaita aterioita ja haluavat nyt jotain samanlaista pöytään. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
15:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten . Arkipäivän sattumuksille perustuva hullunhauska piilokameramainen sketsiohjelma.
16:05
Hell's Kitchen Suomi
Jakso 1. Tervetuloa Hell´s Kitcheniin!. 14 kilpailijaa aloittaa maailman kovimman kokkikisan. Haastekisassa kokataan nimikkoannokset. Hell´s Kitchen -ravintolan vip-avajaiset. Ohjelman tiukkana keittiömestarina toimii "Suomen Gordon Ramsay", Michelin-kokki Sauli Kemppainen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Lemmen viemää
Suhdesotkuja. Tieto on valtaa, ja Friedrich saa järkyttyneenä huomata sen, kun Werner onnittelee häntä Patrizian odottamien kaksosten isyydestä. Friedrich ei jaksa enää vaan haluaa muuttaa ja myydä hotellin osakkeensa, mutta Charlotte anelee häntä jäämään. Leonard tekee ylilyöntejä heittäytyessään mustasukkaiseksi Paulinesta. Daniel on kyllä aika ihana, se pitää Paulinen myöntää. Gustlin puheiden perusteella hänen ja Käthen liitto on loppusuoralla. Andrén sydän sykkii Nataschan suuntaan, vaikka hän ei sitä myönnäkään. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta, ahdistus).

Kello 18:00

18:00
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
18:05
Catfish
Tanssijalta toiselle. Eroottinen tanssija Trina on tavannut elämänsä rakkauden netissä: Lee sanoo olevansa samalla alalla kuin Trina, ja miehen kuvat puhuvat puolestaan. Vuodenkin jälkeen Lee kuitenkin välttelee tapaamista, ja kun Nev perehtyy miehen verkkojalanjälkeen, käy pian ilmi, ettei Trinan kaukorakkaus ole sama komistus kuin kuvissa. Saadaanko todellinen Lee houkuteltua pois varjoista, ja voiko Trina antaa valheet anteeksi? Amerikkalaisessa dokumentaarisessa realitysarjassa Nev Schulman auttaa ihmisiä, jotka haluavat selvittää netti-ihastustensa todellisen henkilöllisyyden. 1. tuotantokausi.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Äideistä parhain. Homer alkaa surra huonoa äitisuhdettaan vasta, kun äiti yllättäen menehtyy. Hän päättää sinnikkäästi toteuttaa äidin viimeisen toivomuksen. Jakso on omistettu näyttelijöiden äideille, Elsie Castellanetalle sekä Dora K. Warrenille. Vierailijoina Glenn Close ja Lance Armstrong. Amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).
19:30
Luovat hullut
Sydney, Australia. Sydneyn entinen työkaveri Danny (Josh Groban) kirjoittaa hänestä laulun, mutta Sydney ja muut firmassa pitävät elettä ahdistavana. Kappale sopii kuitenkin täydellisesti mainoslauluksi Australian turismivirastolle, joka on firman hankala asiakas. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Korkkaamaton arvoitus. Pojat löytävät edesmenneen professorin työhuoneesta mielenkiintoisia muistiinpanoja. Olisiko niistä voinut kehkeytyä tieteellinen läpimurto? Bernadette saa selville, että töissä lähinnä pelätään häntä. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Kahdeksas tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Homerin riippuvuus. Margella on omalaatuinen menetelmä vieroittaa Homer oluesta. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Äärimmäisen lujaa ja uskomattoman läheltä
Oskar on vakuuttunut, että hänen New Yorkin terrori-iskuissa kuollut isänsä on piilottanut hänelle viimeisen viestin jonnekin päin New Yorkia. Surevasta äidistään vieraantuneena Oskar alkaa tutkia New Yorkia löytääkseen lukon, johon hänen isältään jäänyt salaperäinen avain sopisi. Oskarin matka halki viiden kaupunginosan johtaa hänet vähitellen oman menetyksensä yli suurempaan ymmärrykseen ympäröivästä maailmasta. Ohjaaja: Stephen Daldry, USA 2011. (125') Pääosissa: Tom Hanks, Sandra Bullock, Thomas Horn, Zoe Caldwell. K12 (ahdistus).

Arviot: IMDb 6.9 ∙ Rotten Tomatoes 46 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:25
Morgan Spurlock: 7 kuolemansyntiä
Ylpeys. Pornotähti Elisabeth Starr tuntee suurta ylpeyttä O-kupin rinnoistaan, vaikka kymmeniä korjausleikkauksia vaatineet implantit saattavat viedä lopulta hänen henkensä. Mitä kaikkea ihmiset ovat valmiita ylpeytensä tähden tekemään? Kohudokumentaristi Morgan Spurlockin luoma amerikkalainen dokumenttisarja, jossa esitellään seitsemän kuolemansyntiä tosielämän esimerkein.
23:55
C.S.I. (K16)
Stripin vilinässä. Kun rikospaikkatutkijat avustavat poliiseja partioinnissa Stripillä, Brass kuulee huolestuttavia uutisia tyttärestään. Ecklie palaa töihin sairausloman jälkeen. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:50
Luovat hullut
Sydney, Australia. Sydneyn entinen työkaveri Danny (Josh Groban) kirjoittaa hänestä laulun, mutta Sydney ja muut firmassa pitävät elettä ahdistavana. Kappale sopii kuitenkin täydellisesti mainoslauluksi Australian turismivirastolle, joka on firman hankala asiakas. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
01:20
Rysän päällä
Pettäjän iltapuhde. Pettäjän iltapuhde. Rene Locke ihmettelee miehensä pitkiä työpäiviä Dallasissa. Mies on myös alkanut pukeutua toisin ja käyttää uutta tuoksua. Voisikohan työreissuille löytyä toinen selitys? Chandondra Janssen saa tuta petoksen kylmän kuristuksen. Amerikkalainen tositeeveesarja väijymisrenkaan kiristymisestä epäiltyjen ympärillä. Isäntänä Clark Gable.
02:10
Nitro Circus Live (K16)
Eeppisimmät mokat. Uusi sarja alkaa! Nitro Circus Live on viihdyttävä amerikkalainen viihdeurheilusarja, joka käynnistyy kolmannen tuotantokauden jaksoilla. Travis Pastrana joukkoineen tarjoaa yleisölle eeppisiä temppuja ja taiturimaista akrobatiaa kaikilla mahdollisilla laitteilla, joissa on pyörät alla. Tässä jaksossa tutkaillaan temppuja, jotka ovat menneet eri tavoin pieleen vuosien aikana. Myös Duudsonit tavataan. Nitro Circus Live tarjoaa adrenaliinintäyteistä akrobatiaa ja henkeäsalpaavia temppuja. K16 (ahdistus).
02:35
Voittostudio