UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Tiistai 4.8.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:05
Lemmen viemää
Mila Stahl. Hotelli Fürstenhofissa vietetään Milan kastejuhlaa. Patrizia teeskentelee pitävänsä Charlotten lainaamasta sukunsa perintökalleudesta, vanhasta kastemekosta. Pauline saa vahingossa tietää, ettei Patrizia olekaan niin täydellinen äiti kuin Leonard väittää. Sabrina myöntää saaneensa hieman apua vauvanhoidossa, ja Nils tulee paljastaneeksi, ettei hän lahjoittanutkaan koko perintöänsä hyväntekeväisyyteen. Goran varastaa Nilsin koulutodistuksen omaan käyttöönsä, mutta hänelle sattuu innostuneena pieni vahinko. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Masterchef USA
Yllätyspudotus. Jäljellä on 18 kokelasta, joiden kesken varsinainen kisa vasta alkaa. Mitä ensimmäisestä yllätyslaatikosta mahtaa paljastua? Tehtävän voittaja saa valita pudotustehtävän ruokalajin. Luvassa on yllätyskäänne, joka keikauttaa asetelmat päälaelleen. Jaksossa nähdään myös todellinen vaaratilanne, kun tuli pääsee irti. Amerikkalainen realitysarja, jossa etsitään maan parasta kotikokkia huippuammattilaisten avulla.
14:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:00
Bestikset
Kuontalo kuntoon. Joe pohtii, pitäisikö hänen salata uusi miespuolinen ystävänsä mustasukkaisuuteen taipuvaiselta Louisilta. Kaksikon tuore ystävyys kohtaa kuitenkin toisenlaisen haasteen: Renatan. Louis luulee hiustensa harvenevan ja tilaa netistä sekalaisen valikoiman outoja hiustenhoitotabletteja. Amerikkalaisen komediasarjan pääosassa ovat arkkitehtitoimistoa pyörittävät lapsuudenystävykset Joe ja Louis sekä Louisin poikaystävä Wyatt ja Joen tyttöystävä Ali. Sallittu kaiken ikäisille.
15:30
Luovat hullut
Tässä hetkessä. Simon on ehdolla mainospalkinnon saajaksi, joten firmassa päätetään järjestää juhlat kaikille ehdokkaille ennen palkintogaalaa. Yksi ehdokkaista on Sydneyn kouluaikainen ihastus, jota hän ei kuitenkaan koskaan uskaltanut lähestyä. Nyt Sydney kokee tilaisuutensa tulleen. Robin Williamsin viimeiseksi TV-työksi jäänyt amerikkalainen komediasarja käsittelee menestyvän mainostoimiston hullua arkea. Sallittu kaiken ikäisille.
16:00
Perhe 2.0
Kummikaipuu. David ja Bryan päättävät etsiä lapselleen kummivanhemmat. Bryan etsii samalla itsestään hengellisyyttä. Myös Goldie ja Shania tarvitsevat vahvistusta uskolleen siihen, että David ja Bryan pysyvät heidän elämässään senkin jälkeen, kun lapsi on syntynyt. Sallittu kaiken ikäisille.
16:30
Perhe 2.0
Piuhat irti. Goldien mielestä perhe on liikaa kaiken maailman härpäkkeiden pauloissa, joten hän ehdottaa teknologiapaastoa. Shania ottaa asian vähän liiankin tosissaan. Hän ehdottaa muun muassa lämmitettävistä WC-istuimista luopumista. Rocky tekee Janelle Twitter-tilin, mikä ei ole hyvä ratkaisu, sillä Jane päätyy laittamaan jakeluun videon, jonka Bryan aikoi näyttää Davidille miesten hääpäivänä. Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Lemmen viemää
Väärin perustein. Patrizia kieltää olevansa enää sama ihminen kuin ennen koomaan johtanutta onnettomuuttaan, mutta Pauline ei usko sanaakaan. Friedrich testaa Patriziaa, ja Leonardin on vaikea uskoa lopputulosta. Pian hän joutuukin itse Patrizian punomaan verkkoon. Nilsin yllätykseksi Sabrina ei ilahdukaan hänen tunnustuksestaan, että puolen miljoonan perintö on tallessa. Goran sotkeutuu yhä pahempiin vaikeuksiin saadakseen todistuksen, jonka hän tarvitsee uralla etenemiseen. Sabrina löytää Goranin varastaman todistuksen, mutta saakin itse syyt päälleen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
American Idol
Elokuvamusiikkia, osa 2/2. Luvassa on lisää elokuvamusiikkia, kun kilpailijat tulkitsevat tunnettuja kappaleita mm. Leijonakuninkaasta ja Greasesta. Jennifer Lopez esittää kappaleen uudesta Vihdoin kotona -elokuvastaan. Esiintyjävieraana nähdään laulaja-lauluntekijä Kenny Loggins. Amerikkalaisessa laulukilpailussa etsitään seuraavaa idolia pop-musiikin tähtitaivaalle.
18:55
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Työni on huvini. Homer ja Bart eivät ole uskoa onneaan saatuaan töitä tivolista. K7
19:30
30 Rock
Konna vai ei? . Kausi 7, 6/13. Jack järkyttyy huomatessaan, että Tracyn uuden elokuvan roisto on hänen innoittamansa hahmo. Liz joutuu vaivaisenluuleikkaukseen ja erehtyy päästämään Hazelin assistentikseen. Jenna koettaa löytää itsestään empaattisen kuuntelijan Kennethin kanssa. Hulvaton amerikkalainen komediasarja sijoittuu television kulissien takaiseen elämään. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Duudsonit
Poliisit & Rosvot. Duudsoneilla on kilpailu: kuka joutuu ensimmäisenä pidätetyksi, pääsee ajamaan aidolla tankilla. Kun voittaja on selvinnyt, poliisit tekevät yllättäen kyynelkaasurynnäkön maatilalle. Paljastuu, että poliisit haluavat Duudsonit harjoituskohteiksi. Poikien pitää ryöstää pankki, ajaa poliiseja pakoon ja juosta karkuun poliisikoiria. Mutta mitä tapahtuu, kun rikotaan sääntöjä? Muuttuuko harjoitus tositilanteeksi? - Ohjelma sisältää kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. K12
20:30
Simpsonit
Kolme seikkailua. Ensimmäisenä kevätpäivänä Homerilla, Lisalla ja Bartilla on omat seikkailunsa. Marge leikkaa keittiöpuuhissa vahingossa Homerin peukalon, joka kokee mielikuvituksellisia vaiheita. Lisa vie keksimäänsä kielioppirobottia esiteltäväksi kouluun, mutta ei ilman mutkia. Bart joutuu puolestaan gangsterien pyöriteltäväksi. - Vierasääni: Joe Mantegna. K12 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Nuija ja tosinuija
Hittikomedia kahdesta pölkkypäästä, jotka ajavat Amerikan halki Aspeniin suuren rakkauden perässä mukanaan salkku, joka heidän tietämättään sisältää omaisuuden verran lunnasrahoja. Ohjaaja: Peter Farrelly, USA 1994. (102'). Pääosissa: Jim Carrey, Jeff Daniels, Lauren Holly, Teri Garr, Karen Duffy, Victoria Rowell. K7

Arviot: IMDb 7.3 ∙ Rotten Tomatoes 66 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:05
American Horror Story (K16)
Kuolleet. Kuolleista herätetyillä Madisonilla ja Kylella on vaikeuksia sopeutua maanpäälliseen elämään. Queenie myöskään ei tunne oloaan kotoisaksi noitakoulussa ja alkaa miettiä, olisiko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella. K16 (väkivalta).

Kello 24:00

00:00
30 Rock
Konna vai ei? . Kausi 7, 6/13. Jack järkyttyy huomatessaan, että Tracyn uuden elokuvan roisto on hänen innoittamansa hahmo. Liz joutuu vaivaisenluuleikkaukseen ja erehtyy päästämään Hazelin assistentikseen. Jenna koettaa löytää itsestään empaattisen kuuntelijan Kennethin kanssa. Hulvaton amerikkalainen komediasarja sijoittuu television kulissien takaiseen elämään. Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
The Hero
Valintojen vaikeus. Kisa saa uuden käänteen, kun kilpailijoiden määrää aletaan karsia. Shaun ja Athena herättävät tunteita muissa, mutta myös toisissaan. Ryhmätehtävässä kavutaan korkeuksiin ja sankaritehtävässä mennään avomerelle. Amerikkalainen realitysarja.
01:35
Astral TV