UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 27.11.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Uusi suunta uralle. Charlotte ja Werner juhlivat yhdessä Wernerin paluuta hotelliin. Juhlinta saa Friedrichin mustasukkaiseksi, mutta Natascha osaa onneksi piristää juuri oikealla tavalla. Charlotten on kuitenkin aika miettiä, mitä hän Friedrichiltä haluaa. Natascha kärsii uransa laskusuunnasta, ja muut työt antavat muuta ajateltavaa. Posti tuo Eberhardille psykologisen lausunnon, joka päättää, tarvitseeko hän edunvalvojan kuten hänen tyttärensä vaatii. Paulinen kärsivällisyys on koetuksella, sillä Patrizia piinaa häntä Leonardin kielloista huolimatta. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.
11:00
Ostoskanava Guthy Renker

Kello 12:00

12:00
Ostoskanava Tvins.com
14:00
Top Chef
Leirielämää. Koti-ikävä alkaa vaivata kokkeja Las Vegasissa, mutta kisa jatkuu kiivaana. Tulikokeessa katsojat ovat saaneet valita kokkien pääraaka-aineeksi joko kalkkarokäärmeen, kaktuksen tai kengurun. Suurin osa kokeista käsittelee eksoottista ainesta ensi kertaa, ja tulokset ovat vaihtelevia. Parhaan annoksen valmistanut kokki rikastuu 15 000 dollarilla. Pudotustehtävässä kokit joutuvat haastavaan ympäristöön. Yö vietetään teltoissa autiomaassa, ja seuraavana päivänä valmistetaan alkeellisissa oloissa ja kovassa kuumuudessa lounas joukolle karjapaimenia. Tuomareiden heikoimmaksi valiitseman annoksen valmistaja saa lähteä kotiin. Amerikkalainen realitysarja, 6. tuotantokausi.
14:55
Myytinmurtajat
Ilmastointiteippi. Adam ja Jamie yrittävät nostaa auton ilmaan ilmastointiteipillä, ja myöhemmin he rakentavat siitä purjeveneen. Kari, Tory ja Grant puolestaan rakentavat ilmastointiteipistä tykin. Uusinta.
16:00
Walker, Teksasista
Talven sielu. Valkoisten ylivaltaa kannattava joukko ottaa tähtäimeensä pastori Roscoe Jonesin seurakunnan, koska hänellä ja valkoisten johtajalla on yhteinen historia sotaväessä. Walkerin ja kumppanien on todistettava, että valkoisten joukko on rikkonut lakia, jotta heidät saadaan pysäytettyä ajoissa. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Onnettomuuden uhka. Kun Patrizia pääsee viinikellarista vapauteen, hän vaatii Leonardia häätämään Paulinen hotellista. Koska Leonard ei suostu Patrizian vaatimiin toimiin, hän ryhtyy niihin itse. Leonard epäilee Patrizian peukaloineen Paulinen polkupyörää ja pelkää pahinta. Gorania arveluttaa suutelukohtauksen harjoittelu Nataschan kanssa. Natascha saa Friedrichiltä työtarjouksen, joka ei kuitenkaan houkuta häntä lainkaan. Eberhard taas ehdottaa Hildegardille sukkahousumalliksi ryhtymistä. Friedrich ja Werner luulevat kummatkin valloittavansa Charlotten. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Top Chef
Kaupungin parhaat. Lammas, artisokka ja valkosipuli ovat keskiössä, kun tietty määrä raaka-aineita valmistellaan pikavauhtia kokkauskuntoon. Sormenpäät ovat vaarassa, kun veitsiä heilutellaan neljän hengen ryhmissä, ja hitaimmat joutuvat tyytymään carpaccioon. Pudotustehtävä on tällä kertaa haasteellinen jopa tuomareiden mielestä, sillä New Yorkin hienoimmista ravintoloista on valittu neljä hyvin erilaista paikkaa, ja kilpailijat joutuvat keksimään kyseisen ravintolan menuun sopivan annoksen. Hikikarpaloita otsalla ei vähennä se, että tänään aiotaan pudottaa kaksi kilpailijaa. Vierailevina tuomareina Kate Krader, sekä ravintoloiden omistajat Michael White, David Chang, David Burke ja Wylie Dufresne. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Tyhjätaskut
Tiistaikomistus. Caroline järkyttyy kuullessaan, ettei Max tiedä tuoreimmasta muhinointikumppanistaan mitään, vaikka tapaakin tämän viikottain petipuuhien merkeissä. Lähempi tutustuminen osoittautuu kuitenkin kehnoksi ideaksi, sillä mies paljastuu luomuruokakaupan DJ:ksi... Jaksossa vierailevat Dallasista tuttu Jesse Metcalfe ja Rita Rocksissa näytellyt Natalie Dreyfuss! Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. K7 (väkivalta).
19:30
Miehen puolikkaat
Hei, olen Alan Cousteau. Chelsea haluaa tutustua Charlien äitiin, joka esittää parastaan poikansa kihlatulle. Charlie näyttää jäävän häviölle mielipiteineen, kunnes keksii vastavedon. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Zarnecki-hyökkäys. On tapahtunut kauheita: Sheldonin World of Warcraft -tili on hakkeroitu ja hänen pelihahmoltaan on varastettu aseita, aarteita ja jopa hänen rakas taistelustrutsinsa. Vohkittu virtuaaliomaisuus on saatava takaisin! Nörtit saavat kuin saavatkin jäljitettyä syyllisen, mutta ryöstösaaliin takaisinvaltaaminen osoittautuu hieman haasteelliseksi... Jaksossa vierailee Sons of Anarchysta tuttu Christopher Douglas Reed! Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Lahjomaton lahjakkuus. Rehdin ja lahjomattoman miehen maineessa olevaa Homeria pyydetään erotuomariksi Brasiliaan jalkapallon MM-kisoihin. Perillä Simpsonit saavat huomata, että pelissä ovat suuret tunteet ja vielä suuremmat rahat. Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Arrow
Syyllinen. Ted Grant joutuu pääepäillyksi, kun hänen kuntosaliltaan löydetään ruumis. Laurel uskoo valmentajansa syyttömyyteen, mutta Oliver on epäileväisempi. Roy kertoo painajaisistaan Felicitylle, ja koko ryhmä alkaa pelätä, että unet ovat muistoja Royn teoista seerumin vaikutuksen alaisena. Takaumissa Tatsu opettaa Oliverin meditoimaan. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K12
22:00
Extant
Vain vahvat selviävät. Oudot näyt eivät jätä Mollya rauhaan, ja Sam (mm. Kohde-sarjasta tuttu Camryn Manheim) päättää muilta salaa tehdä Mollylle ultraäänitutkimuksen saadakseen lisätietoa mysteeriraskaudesta. Muissa tutkimuksissa paljastuu aivomuutoksia, jotka yhdistävät Mollyn tapauksen hallusinaatioita nähneeseen Krygeriin. John siirtyy Yasumoton rahoittamaan ylenpalttiseen laboratorioon jatkamaan Humanic-projektiaan. Steven Spielbergin tuottama amerikkalainen mystinen draama astronautti Molly Woodsista, jonka kokemukset avaruudessa aloittavat tapahtumasarjan, joka muuttaa ihmiskunnan historian kulun. K12 (ahdistus).
23:00
Eloonjääneet
Siskonsa suojelija. Bellamy on vannonut suojelevansa siskoaan kaikelta pahalta, ja nyt Octavia on kadonnut leiristä, joten hänet täytyy löytää ennen kuin Maan asukkaat satuttavat häntä. Amerikkalaisessa mysteerisarjassa seurataan tulevaisuuden nuorten kamppailua Maassa, joka on muuttunut toisenlaiseksi kuin millaisena se muistetaan. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Tyhjätaskut
Tiistaikomistus. Caroline järkyttyy kuullessaan, ettei Max tiedä tuoreimmasta muhinointikumppanistaan mitään, vaikka tapaakin tämän viikottain petipuuhien merkeissä. Lähempi tutustuminen osoittautuu kuitenkin kehnoksi ideaksi, sillä mies paljastuu luomuruokakaupan DJ:ksi... Jaksossa vierailevat Dallasista tuttu Jesse Metcalfe ja Rita Rocksissa näytellyt Natalie Dreyfuss! Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. K7 (väkivalta).
00:30
Supernatural (K16)
Aika kultaa muistot. Sam ja Dean tapaavat miehen, joka väittää olevansa heidän isoisänsä, Henry. Veljekset ovat kuin ällikällä lyötyjä uudesta sukulaisesta, joka on matkannut ajassa eteenpäin pysäyttääkseen supervahvan demonin. Amerikkalainen kauhusarja demoneita metsästävistä veljeksistä. 8. tuotantokausi. K16 (väkivalta, ahdistus).
01:25
Voittostudio