UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 24.3.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 24.3.
Onnea, Gabriel, Kaapo, Kaapro ja Kaappo!
06:53
Samsam
Likapossun teekutsut. Likapossu kutsuu Super-Susen luokseen teelle. Samsam lupaa siistiä ystävänsä sotkuista huonetta, jottei Super-Suse juoksisi suoraa päätä takaisin kotiinsa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Jokeri Pokeri Box
Kiinalainen juttu. Simo-taikuri ja Kirsti ovat tuoneet Kiinan matkalta mukanaan merkillisen pyykkikoneen. Mitä tapahtuu sukille, kun ne pestään koneessa? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:06
Hermanni Hiiri
Pois piilosta! Hermannille sattuu vahinko, jota hän ei uskalla tunnustaa. Tuntuu helpommalta piileskellä sängyn takana kuin kertoa totuus. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:14
Pikkuli
Lennä Pikkuli, lennä! Pikkuli pomppii kuin tipu ja ui kuin pingviini, muttei halua lentää, vaikka toiset kannustavat. Lentämisen sijaan Pikkuli opettaa hupsun Honkkelin kalastamaan - ja oppii jotain itsekin. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:19
Nelli ja Noora
Lehmät laitumella. Tyttöjen rantapäivän uhkaa pilata itsepäinen lehmälauma. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:26
Pikku Kakkosen posti
Kansikuva. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:32
Petrin tiikeritarinat
Petrin sotkuinen linna. Luokassa pidetään juhlat. Ennen niiden alkamista luokka täytyy koristella. Petrillä on siitä ajatus, mutta kukaan ei kuuntele häntä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:43
Melkein mestari
Joel taitoluistelee ja soittaa haitaria. Hänellä on lennokas tulevaisuudensuunnitelma ja tähtäin korkealla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:50
Milli ja Molli
Kiipeilyteline. Millin ja Mollin luokka yrittää kerätä rahaa kiipeilytelineeseen. / Onnensukat. Milli ja Molli selvittävät Millin isän kadonneiden sukkien arvoituksen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:18
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:19
Syrhämä
Rohkea rokan syö. Kuuttoman kuun markkinayönä Syrhämästä katoaa reppu, jossa on velho Valveelle osoitettu tärkeä lähetys. Onnistuvatko Veera, Reetta ja Elias löytämään repun ennen kuin Silmitön Sääski saa sen kynsiinsä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
08:50
Näin Norjassa
Kesä on Bymarkassa kukkeimmillaan. Nuori Martha lähtee tutustumaan luontoon ja komeisiin maisemiin. HD Äänitekstitys: suomi.
09:00
Holby Cityn sairaala
Kerää itsesi! Jonny palaa töihin heti vapautumisensa jälkeen, eikä karikoilta vältytä. Sacha iloitsee Essien paluusta, mutta onko välimatka tehnyt hallaa heidän suhteelleen? Miten Arthur pärjää uudella osastolla? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
NCAA koripallo
Sweet Sixteen -vaiheen ottelu Xavier - Arizona. Selostus Antti-Jussi Sipilä. HD
11:30
Teenage Boss
4/6. 15-vuotiaan Amalien mielestä äiti ei ymmärrä lainkaan, mitä tavaroita teinityttö tarvitsee. Mitä Amalie tekee, kun saa kuukaudeksi määräysvallan perheen rahoihin? HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:30
Sohvasurffaajat: Jordania 1/2 Eksyksissä
Kausi 2, 6/8. Eksyminen maaseudulle tiputtaa Sohvasurffaajat pois kartalta, mutta onnelliseen transsiin. Zeniläinen Iraq Al-Amirin kylä tarjoaa kultaisia sohvia ja vierailun salaisen agentin kodissa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
13:00
Zlatanin jalanjäljillä
5/8. Nyt on testin aika, ja samalla hiotaan kuvioita ennen tärkeää peliä. Zlatanin fyysisiä harjoitteita ohjannut Jörgen tulee antamaan pojille neuvoja. Pienikasvuisella Phillip Nantasilla on loistava tekniikka. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Elämää ja pyörätuolirugbya
2/8. Joukkueella on motivaatio-ongelmia. Jocke lähtee katsomaan paikkaa, missä hän yhdeksän vuotta aiemmin loukkasi niskansa. Mitä poikien tyttöystävät kertovat elämästään ja seurustelustaan? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:00
Narkomaaniäidit
Tanskalainen Sine käytti huumausaineita ensimmäisen raskauden aikana ja aiheutti vakavia seurauksia itselleen ja lapselleen. Norjassa narkomaaniäiti voidaan ottaa pakkohoitoon. Voitaisiinko näin menetellä myös Tanskassa? HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Kioski
Lahti, kiusaaminen, mogailu, Kanye West, permanentti, parisuhde, rasismi, päivä naisena. Kioskin autossa räppäri-tubettaja Arttu Lindeman ja YleX:n juontajat Viki ja Köpi, kuskina Constantinos "Gogi" Mavromichalis! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Au pairit Kanadassa
1/9. Kohti Kanadaa! Kolme au pairia lähtee Vancouveriin. Rento Roni saa vastuulleen kolme lasta, Sanna yksinhuoltajaisän rasavillin pojan. Vanessa majoittuu hostelliin ja etsii sopivaa perhettä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Suunsoittoa ja lisää haleja
5/6. Sara suunnittelee jättävänsä rippijuhlansa väliin, ja se on hänen äidilleen kova isku. Richard alkaa tottua siihen, että koulussa päättävät aikuiset. Santi tekee merkittävän päätöksen. Äänitekstitys: suomi.
16:00
Laivakokin matkassa
5/7. Sirkus Olympia lähtee tien päälle jo kolmannenkymmenennen kerran. Anne Lundberg auttaa Katarina Culea, joka laittaa ruokaa pienessä sirkusvaunussa yhdestätoista maasta kotoisin oleville sirkustaiteilijoille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
4/10. Hylkeenpoikanen on menettänyt ruokahalunsa ja joutuu rajun painonpudotuksen takia eläinlääkärien tutkittavaksi. Entä mikä vaivaa yhtä pandoista, jotka on vasta hiljattain tuotu alueelle? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
17:01
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Dinotassut, Kim ja Kai, Närpiäiset, Sana-arkku ja Saku ja Vaakku. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:05
Noin viikon uutiset
Jukka Lindström ja Noin viikon uutiset. Aiheena muun muassa Brasilia ja lihan pörinä. #nvuutiset HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:30
Jalkapallon MM 2018 karsinta: TUR - FIN
Turkki - Suomi. Selostus. Antalya, Turkki. Ruotsinkielinen selostus Christian Vuojärvi. HD

Kello 21:00

21:05
Sohvaperunat
Sohviksilla on kevättä rinnassa, kun tv-ruutuihin palaavat odotetut Temptation Island ja Bachelor Suomi. Entä laulattaako uudistunut Bumtsibum Sohvaperunoita? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:00
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:05
Banshee (K16)
Kausi 2, 1/10. Pikkukaloja. FBI-agentti Racine saapuu tutkimaan Rabbitin, Lucasin ja Carrien veristä välienselvittelyä, mutta pian paljastuu, että hänellä on taka-ajatuksia. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, seksi).
22:52
Banshee (K16)
Kausi 2, 2/10. Ukkosmies. Proctorin ja Alexin välit kiristyvät entisestään, Siobhanin väkivaltainen ex-mies palaa kaupunkiin, ja Carrien tuomio julistetaan. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:47
Banshee (K16)
Kausi 2, 3/10. Sotureita ja rauhantekijöitä. Kauhistuttava murha amissien mailla kiristää kinahojen ja amissien välejä. Tutkiessaan rikosta Lucas ja apulaisseriffit joutuvat vastakkain vaarallisen johtajan kanssa. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:40
Jalkapallon MM 2018 karsinta
Kooste muista päivän otteluista. HD
01:10
Banshee (K16)
Kausi 2, 4/10. Rakkaus, totuus, hulluus. Lucas pääsee Lanan murhaajan jäljille ja suostuttelee Jobin auttamaan Jasonia. Chayton osoittautuu maineensa veroiseksi. Carrie saa vankilassa yllättävän vieraan. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:00
Banshee (K16)
Kausi 2, 5/10. Aika lähteä. Lucas tarjoaa kyydin kotiin tuomionsa istuneelle Carrielle, mutta matkalla mukaan tarttuu kaksikin kutsumatonta henkilöä. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
02:45
Eastbound & Down (16)
Kausi 4, 2/8. Kenny herää kuin tylsästä ruususenunesta. Olisiko hänellä sittenkin mahiksia päästä vielä nauttimaan kadonneesta menestyksestä, löytää tie takaisin nuoruudenpäiviinsä tavalla tai toisella? T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta).
03:15
Girls (K16)
Kausi 5, 9/10. Rakkaustarinoita. Marnie näkee hämmentävää unta. Elijah päättää vaihtaa tyyliään. Hannah jättää koulumaailman ja suuntaa kohti uusia haasteita. Shoshanna auttaa Rayta pelastamaan yrityksensä. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (päihteet).
03:45
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna