UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 10.2.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 10.2.
Onnea, Elina, Ella, Ellen ja Elna!
06:53
Tiketi Tok
Aika soittaa. Tommi, Talvikki, rouva Ammu ja Raksunen järjestävät kaupungin asukkaille kellokonsertin. Tommi ja Talvikki päättävät kuitenkin hieman parannella Raksusen kelloa etukäteen... HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:04
Musatoosa
Siina ja lapset lähtevät seikkailulle musiikin maailmaan leikittelemään sanoilla ja sävelillä. Ja kun lapsista on kyse, ei voi unohtaa liikkumista. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:11
Q Putti 5
Putti löytöretkeilee. Estrella haluaa nähdä oukkiorkidean, ja kaikki ystävykset lähtevät hänen kanssaan tutkimusretkelle etsimään niitä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:22
Ritari Mikke
Ritari Mikke ja villisika. Mikke haluaa lippuunsa eläimen eikä kelpuuta hidasta, hölmöä villisikaa, jota metsästää. Mutta se onkin nopea ja nokkela - ja Mikke oppii, ettei ketään pidä arvostella ulkonäön perusteella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:35
Noksu
Vilvoittelua. On kuuma päivä, ja Noksu ja Nupi tekevät parhaansa pysyäkseen viileinä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:40
Pusse
Isi kuntoilee. Uma tekee Isille kunto-ohjelman. Karri on loukannut jalkansa ja liikkuu paikasta toiseen vauhdikkaalla tuolilla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:51
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Salaperäinen sottaaja. Jättiläisiä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:19
Martine (7)
Valepäiväkirja. Emilia alkaa pitää päiväkirjaa. Martine löytää kirjan ja oppii Emiliasta uusia puolia. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:33
Joraavat juurikkaat
Itku pitkästä ilosta. Tiesitkö että sinunkin jääkaapissasi pidetään elämää? Siellä saattaa asua joukko juureksia, jotka osaavat järjestää itselleen kylmää kyytiä! Sallittu kaiken ikäisille.
08:35
Sherlock Jakki
Kuka myrkytti Gepardin? On juoksukilpailuiden aika. Joku varmistaa että Voittamaton Gepardi ei ole tällä kertaa voittamaton. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Holby Cityn sairaala
Kesän viimeinen päivä. Syöpä vie Ricin voimat. Joko mies antaa periksi? Michael päästää vihdoin irti Annalesesta. Oliver joutuu pettämään mentorinsa. Jac ja Sacha ystävystyvät. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, päihteet).
10:00
Eläimet lähellä sydäntä
7/8. Joku on jättänyt sairaan kanin laatikossa avustuskeskuksen ovelle. Reino yrittää ruokkia aggressiivista koiraa. Sarja hylätyistä eläimistä sekä ihmisistä, jotka ovat omistaneet elämänsä niiden auttamiseksi. HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Tulevaisuuden tekniikkaa
4/7: Pelaaminen. Virtuaalinen todellisuus ja pelaaminen ovat kehittyneet huimasti 1980-luvun tennispeleistä tämän päivän visuaalisesti todenmukaisiin maailmoihin. Miten ala kehittyy, ja missä ovat sen rajat? HD Äänitekstitys: suomi.
11:05
Uutisikkuna

Kello 12:00

12:35
Kukkaron herraksi
Kausi 2, 2/10. Jussi Liimatainen on oululainen hieroja, joka on elänyt luotolla ja pikavipeillä yli varojensa. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:03
Kukkaron herraksi
Kausi 2, 3/10. Virva Leimuvirta on kahden teini-ikäisen yksinhuoltaja, joka velkaantui eron ja opintojen myötä. Virvalle myönnettiin sosiaalinen luotto, mutta uutta velkaa on taas kertynyt. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:30
Kioski: Rakelin kuplassa
Mikä ihmeen äitiyslaki? Miltä tuntuu adoptoida omat lapsensa?
14:00
Unelmamatka
Sarja alkaa. 1/4. Cecilie Skog ja Aleksander Gamme ovat kokeneita seikkailijoita, ja nyt he auttavat muitakin toteuttamaan unelmiaan. Sharam ja Kaweh ovat syntyneet aavikolla ja haluavat kokea Huippuvuorten jäiset maisemat. HD Äänitekstitys: suomi.
15:00
Vihreät Valot - Väärät bileet
5/9. Mercedes. Aapon tekemät vääryydet alkavat paljastumaan ja yhteistyö O-RIG:n kanssa on vaakalaudalla. Pelottava rikollisjoukko etsii jotakuta - mitä he haluavat? Cicca murtuu kuulusteluissa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
15:30
Villi kortti
Villi kortti on penkkiurheilushow. Keskellä Essi Hellén ja Tommy Lindgren. Laidoilla useasti kärynneet vakiokasvot Ville Myllyrinne, Juuso Mäkilähde ja Riku Riihilahti. Lainassa mediapersoonat Jussi Heikelä ja Aki Linnanahde. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
16:20
Ahmed ja Team Physix
4/6. Sandra edustaa joukkuettaan leirillä. Häntä hermostuttaa, sillä hän ei halua tuottaa pettymystä kavereilleen. Ahmedilla on hänelle yllätys. Mikä se on? Team Physix auttaa nuoria kovan treenin kautta uuteen alkuun. HD Äänitekstitys: suomi.
16:30
Yksineläjä Severin
2/12. Norjalainen Severin Rønes on nykyaikainen yksineläjä, joka asuu Rønesetin tilalla Sunnmøressa. Kevättalvi on käsillä, ja monenlaiset metsätyöt vievät aikaa. HD Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Pipsa Possu, Nalle, Tilda ja hänen ystävänsä, Kynä käteen, Samsam, Vertailuruutu sekä Postimies Pate. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Holby Cityn sairaala
Hanki elämä. Penny pääsee Friedan salaisen menneisyyden jäljille. Ric hyväksyy lopulta Annalesen tuen. Lady Byrne sotkeutuu Josephin asioihin. T: BBC. Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
19:00
About a Boy (7)
Kausi 1, 3/13. Willin parhaan kaverin vaimo on tiukka kurppa. Heidän piti viettää miesten iltaa mutta suunnitelma meni Andyn vaimon takia pipariksi. Kävisikö naapurinpoika korvikkeeksi? Kelpaako Will edes kummiksi? (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Kioski: Kaarlen maailma
Isät ja isyyden kokemukset
20:00
Vihreät Valot - Väärät bileet
6/9. Texas Holdem. Aapo yrittää selvitellä aiheuttamiaan sotkuja ja onnistuu aiheuttamaan uusia. Kuulustelijat uskovat viimein, että nuorten tarina O-RIG:sta voi olla totta. Mutta onko jo liian myöhäistä? HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
20:30
Väärät miehet
Kausi 2, 2/4. Valkoiset miehet. Mitenkäs se valkoinen jauhe päätyikään miekkosten tavaroihin? Taas ollaan korvia myöten suossa, josta ei noin vain irti pääsekään. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Mr. Robot (16)
5/10. Mr Robotin iskujoukko on valmiina, mutta Elliotin osaksi koituva tehtävä osoittautuu vaaralliseksi. Angela tekee päätöksiä. Darlene on valmis tarttumaan Mr. Robotin tarjoukseen, mutta juttu mutkistuu yllättävästi. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (päihteet).
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Nettideittailun vaarat
Moni etsii rakkautta netin kautta, mutta mitä vaaroja siinä piilee? Millaista liiketoimintaa nettideittailu oikein on? Norjalainen Kenneth matkustaa Ukrainaan tapaamaan netistä löytämäänsä naisystävää. HD Äänitekstitys: suomi.
23:05
Kioski: Kaarlen maailma
Isät ja isyyden kokemukset
23:35
Seksiministeriö
(16) Emil Thorup kokeilee tänään sadomasokismia ja studiossa pohditaan masturbaatiota. Pitäisikö hermostua, jos kumppanisi on kuvannut yhteiset seksi-iloittelunne kännykällään? (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus, seksi).

Kello 24:00

00:10
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna