UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Lauantai 10.10.

04:10
Yle FOLK
05:10
Uutisikkuna

Kello 6:00

07:45
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:46
Nimipäiväonnittelu: 10.10.
Onnea, Aleksi ja Aleksis.
07:48
Pikku Kakkosen posti
Sadepäivän iloja. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:54
Dinotassut
Katso mua! Dinotassut innostuvat esiintymisestä, ja he myös saavat innokkaita ihailijoita. Osat vaihtuvat, ja pian dinotassut puolestaan ovat viihteen vietävinä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:06
Albi Lumiukko
Albi haluaa istua. HD Sallittu kaiken ikäisille.
08:13
Lauludiplomi
Koululaulu raikaa, kun Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri vierailevat Oulunkylän ala-asteella. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:33
Hilla ja avaruuden Eetu
Rannalle! Eetu pääsee Hillan mukana merenrantaan. Ystävykset rakentavat komean hiekkalinnan, mutta aalto uhkaa huuhtoa sen pois. Eetu pysäyttää aallon, jolloin moni rannan asukki jää vettä vaille. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:46
Petteri Kaniini
Karannut körmyniska. Petteri ryhtyy isänsä tavoin pyydystämään tarunhohtoista jättikalaa, Piikki-Pekkaa, jonka kerrotaan elävän järvessä. Jeremias, Penna ja Lilja voivat rannalla vain arvailla, mitä järvellä tapahtuu. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
Galaxi
Katsellaan Galaxin ohjelmia Visan ja Turskan kanssa. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
09:01
Nokkelikot (7)
Erimielisyyksiä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:15
Kaikki kuvaa
Kaikki kuvaa 2015 -kilpailun satoa. Sisältää elokuvan: FutureSight Inc. - Ikivanha voima (S). HD
09:21
Hirveä Henri
Keksikauppias. Henri päättää lyödä rahoiksi äidin leipomilla kekseillä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:33
Villit futarit
Virheillä on seuraamukset. Jonne muuttaa vihdoin äitinsä luo. Ilon keskellä Jonne saa pelissä punaisen kortin. Tapahtuma saa Jonnen mielen matalaksi, ja hän toimii omantuntonsa mukaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
10:00
Paluumuuttajat
Vastavirtaan takaisin kotiin. Pelissä on perheen toimeentulo, mutta silti halu asua kotiseudulla Pohjois-Karjalassa voittaa. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:27
Paluumuuttajat
Raha on tiukalla, ja missä on odotettu hitaampi laadukas elämä? Kuinka kovaa elämä syrjäseudulla voi olla? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
10:55
Paluumuuttajat
Idylliä ja kompromisseja. Paluu kotiin voi vaatia sisarusten erottamisen toisistaan - vaan kulkee se juna Pohjois-Karjalaankin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:25
Seitsemäs kevääni
Kuusivuotias Ragnar elää viimeistä vapaata kevättä komeissa norjalaismaisemissa tutkien luontoa yhdessä valokuvaajaisänsä kanssa. Koulu alkaa syksyllä, mutta sitä ennen ehtii kokea paljon. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Teinipomo
Sofia on 17-vuotias shoppailusta pitävä nuori. Äidin ja isän palkoista ei meinaa jäädä mitään jäljelle, kun Sofia pääsee vauhtiin. Miten käy, kun Sofia saa päättää, mitä rahoilla tehdään? (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:25
Urheiluviikonloppu
13:35
MotorSport
Mika Kallion ensi kauden suunnitelmat. Eero Remes palautti Suomen enduron kultakantaan. Korsikan voitolla valtava merkitys Jari-Matti Latvalalle.
13:58
Urheiluviikonloppu
14:00
MotorSport: Extra Rallicrossin SM
SM-kauden parhaat palat.
14:28
Taitoluistelun Finlandia Trophy
Miesten lyhytohjelma. Selostus Jere Nurminen. Espoo. HD
15:45
Lentopallon EM: SRB - FIN
Serbia - Suomi. Selostus Mikko Hannula. Busto Arsizio, Italia. Refereras på svenska av Janne Karinkanta. HD

Kello 18:00

18:30
Urheiluviikonloppu
19:00
Taitoluistelun Finlandia Trophy
Naisten lyhytohjelma. Selostus Jere Nurminen. Espoo. HD
20:35
Naurun tasapaino
5/8. Suomenlinna. Kylä keskellä museota. Turnausväsymys ei saa painaa, kun jaossa on paikat semifinaalissa. Viisi menee jatkoon, ja yksi jää kotiin. Vierailevana tuomarina nähdään Pirjo Heikkilä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:25
Kätevän emännän juhlat
Äitienpäivä tuo eteemme rakastettuja, palkittuja, mutta myös unohdettuja ja turhautuneita äitejä. Riittäisikö jos olisi vaan ihan tavallinen äiti? (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
21:50
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. Jo vuodesta 1963. HD
22:05
Taitoluistelun Finlandia Trophy
Jäätanssin vapaaohjelma. Selostus Jere Nurminen. Espoo. HD
23:05
Firma (K16)
11/22. Kuolemaantuomittu mies pyytää Mitchiä toimittamaan uhrin perheelle lahjan. Onko kyse ihmishirviön viimeisestä solvauksesta, vai katuuko tämä tekoaan? Ray löytää lisätietoa Sarah Holtista. Tammy saa perinnön. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
23:50
Luck (K16)
7/9. Ace tutustuu Clairen opastamana lahjoittamaansa hevostilaan. Israel koettaa parhaansa mukaan tehdä selkoa Acen motiiveista. Jerry ja Naomi haaveilevat pääsystä pokeriturnaukseen. T: HBO. (U) HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, päihteet).

Kello 24:00

00:40
Yle FOLK
Yle FOLK kuratoi ja kasvattaa suomalaisia tarinoita. Kuka tahansa suomalainen voi hakea FOLKin pienrahoitusta omalle mediaprojektilleen. Tuotoksia nähdään FOLKin alustoilla 30.10. alkaen. #ylefolk yle.fi/folk HD
04:10
Yle FOLK