UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Keskiviikko 24.9.

06:50
PIKKU KAKKONEN
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:51
Nimipäiväonnittelu: 24.9.
Onnea Alvar ja Auno.
06:52
Paula
Suuri koti-ilta. Äidillä on lapsenvahtiongelmia, ja Paula keksii oivan ratkaisun. HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:00
Herra Nokkelo
Koira pulassa, mutta herra Nokkelo tietää mikä puuttuu. Sallittu kaiken ikäisille.
07:05
Tiketi Tok
Aika tanssia. On aika tanssia! Jokainen tanssii parinsa kanssa suuressa tanssikilpailussa. Talvikki on itsevarmalla tuulella, mutta Tommi ei mielestään oikein osaa tanssia. Olisiko Raksusen keksinnöstä apua? HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:16
Jokeri Pokeri Box
Simon kanssa harjoitellaan ääntelemään kuin eläintarhan asukit. Paikalla on myös Appo-apina, joka pitää piiloleikeistä. HD
07:21
Timppa
Kelvoton lennokki. Laten kaveri ja lampolan kuopus viskaa tutin naulaan, nappaa nallen kainaloon ja lähtee päiväkotiin. Nokkela poika oppii joka päivä jotain uutta. T: Aardman Animations. Sallittu kaiken ikäisille.
07:31
Urpo ja Turpo : Urpo ja Turpo muuttumisleikissä
Urpo ja Turpo muuttumisleikissä. Nukkeanimaatiosarja karhukaksikon huimista seikkailuista. Ohjaus Liisa Helminen ja Riho Unt. Tuotanto Lumifilm Oy. Stereo surround. Sallittu kaiken ikäisille.
07:41
Lauran tähti
Tähtien tutkimista. Mari-täti kutsuu Lauran ja Tomin luokseen ja vasta avattuun planetaarioon. Aika menee omenoiden poimimisessa ja karanneen papukaijan jahtaamisessa, ja planetaario ehtii mennä kiinni. Sallittu kaiken ikäisille.
07:56
Töötti ja Pulteri
25/26. Pulterin onnenapila ja Kaverukset kaupungissa. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Muumilaakson tarinoita
Osa 35/101: Joulu on ovella. Muumit pitävät tapansa mukaan pienet kekkerit ennen kuin käyvät talviunille. Mutta tuskin he ehtivät nukahtaa, kun heitä jo hätistellään jouluvalmisteluihin. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:40
Late Lammas
Hämähäkkikammo. HD Sallittu kaiken ikäisille.
09:00
McLeodin tyttäret (7)
Ei piilopaikkaa. Stevie on valmis palkkaamaan Sharonin sijaisekseen, mutta Grace ei ajatukselle lämpiä. Kate tapaa Jamien, nuoren miehen, jolla on ongelmia liiankin kanssa. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
09:45
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
4/10. Viidakkosudet ovat saaneet pentuja, jotka on punnittava ja rokotettava. Kissa joutuu uintitreeneihin ylipainonsa takia, ja kani saa vuotuisen rokotuksensa. Äänitekstitys: suomi.
10:15
Satuhäät - suomalaisia rakkaustarinoita
Heidi Kyrön juontamassa ohjelmasarjassa vieraillaan riehakkaissa häissä Salossa. Kristiinan ja Jonin rakkaustarina alkoi seitsemän vuotta sitten myrskyisissä merkeissä, mutta rakkaus voitti ja vahvistui Nina-tytön synnyttyä. (U) Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:05
Alivaltiosihteerin televisio-ohjelma
Tv-ohjelma, joka puhuttelee lahkeitasi ja saa korvasi lepattamaan. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
11:20
Uusi päivä (S)
(7) Osa 405: Salat julki. Ruuskanen saapuu pelastamaan Suneria. Otso pähkii luottamustaan Jaanaan ja kuulee vanhan salaisuuden. Osku lunastaa paikkansa bändissä rikollisin keinoin. Jani saa lohtua yllättävältä suunnalta. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
11:50
Matkakumppanit
Sarja alkaa. 1/10. Ruotsalaisjulkkis ottaa mukaan ystävänsä ja esittelee tälle hyvin tuntemaansa matkakohdetta. Tänään Kodjo Akolor matkaa Gina Dirawin kanssa Ghanaan, jossa on rantaelämän lisäksi muutakin koettavaa. HD Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:20
Muuttohaukantie
Hovikosken seitsenhenkisen perheen isä Markus rakensi kodin. Sisustaja Virpi Illmanin haaste on saada pienehköön olohuoneeseen paikka jokaiselle. Ja vieraillekin! Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:50
Muuttohaukantie
Pyssyjä, poliisifiguureita ja turkiksia loihtii sisustaja Leena Carelse poliisiksi opiskelevan Juha Hietalan uuteen kotiin. Juha palaa Malmilta Tampereelle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:20
Retrolissun ysärit: Bittiavaruuden tähtikaaret
Ihmiskunnan historia mullistui 1990-luvulla: kännykät, tietsikat, internet ja sähköposti levisivät kulovalkean tavoin ja nuoret alkoivat tehdä omia telkkarijuttujaan. Retrolissu etsii kissanhäntää tiedon valtatiellä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:50
Ajankohtainen kakkonen
Perussuomalaisten puoluekokousta puidaan käräjillä. Synnytysosastojen keskittäminen nostaa kätilöt kapinaan. Tarvitsevatko koulukiusatut oman koulun? Sieniteknologian rajattomat mahdollisuudet. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:40
Totuus rakkaudesta
14/16. Sinkkuuden ilot ja surut. Mikä yksin elämisessä on parasta? Mistä tietää, että on ollut liian kauan sinkkuna? Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Lotta Backlund, Sanna Kiiski, Oskari Katajisto ja Anu Saagim. (U). HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:10
Jaquie Brownin päiväkirjat
14/14. Jaquie kohtaa julkkiksille tarkoitetulla vieroituskurssilla entisen pomonsa Ianin. Kim puolestaan kaivaa esiin Seritan salaisuuksia. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
15:40
Doctor Who
Pois radalta. Tohtorilla on käsissään tuhannen taalan kysymys: jos kerran Rose pystyy palaamaan rinnakkaistodellisuudesta, niin mitä muuta voi tulla läpi? Vastaus on pahempi, kuin hän uskalsi kuvitella. Tässäkö tämä oli? (U) Äänitekstitys: suomi. K12 (väkivalta, ahdistus).
16:30
Galaxi
(S) Martan Tähtikeskiviikon vieras on kenttäratsastuksen Suomen ja Pohjoismaiden mestari Tuija Rosenqvist. Tähtietäjä-cup jatkuu. Jakso katsottavissa ennakkoon Yle Areenasta jo klo 12.00. HD Sallittu kaiken ikäisille.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Senjan kanssa Noksu, Uppo-Nalle, Popi Kissa, Oktonautit, Riku ja Rami sekä Anton Siilinen ratkaisee. HD

Kello 18:00

18:00
Yle Uutiset minuutissa
18:02
McLeodin tyttäret (7)
Ole vierelläin. Moira kuulee outoja ääniä ja yhdessä Taylerin kanssa he lähtevät jäljittämään hiiviskelijää. Kyräily Gracen ja Stevien välillä jatkuu, mutta sovun enteitä on ilmassa. (U) Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
19:00
Yle Uutiset alueeltasi
Alueellisia uutisia.
19:10
Yle Uutiset
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:20
Urheiluruutu
19:24
Yle Uutiset sää
19:30
Retrolissun ysärit: Ahistaa
Kurt Cobain kuoli, ja hautakivet kaatuivat. Karvanopparalli pyöri, ja lama-ajan nuoret ottivat ahdistuksesta kaiken irti. Mustavalkoiset musiikkivideot ja pikkukaupungin angsti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Uusi päivä (S)
(12). Osa 406. Vapautumisia. Jani kääntää uuden sivun elämässään. Otso joutuu valinnan eteen. Iris ja Veeti yllättävät. Osku pelastaa Masan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K12 (päihteet).
20:30
Totuus rakkaudesta
Uutta matoa koukkuun. Eron jälkeen uuden suhteen hakeminen voi olla haastavaa. Missä vapaat ihmiset liikkuvat? Totuuden rakkaudesta kertovat mm. Kari Salmelainen, Sanna Stellan, Maria Veitola ja Tuomas Enbuske.(U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Docventures: Elokuvan esittely
Riku Rantala ja Tunna Milonoff esittelevät viikon dokumentin. Illan teemana totuus. Osallistu: yle.fi/docventures HD
21:15
Docventures esittää: War Photographer
Docventures esittää: Kun muut juoksevat, James Nachtwey liikkuu hitaasti kuvaten maailman parhaita sotakuvia. O: Christian Frei. T: Christian Frei Filmproductions, Sveitsi 2001. Äänitekstitys: suomi. K16 (ahdistus).
22:35
Docventures: jälkikeskustelu
Docventures esittää: Docventures-luolassa märehditään illan teemaa yhdessä vieraiden kanssa. Osallistu keskusteluun osoitteessa yle.fi/docventures HD
23:35
Retrolissun ysärit: Ahistaa
Kurt Cobain kuoli, ja hautakivet kaatuivat. Karvanopparalli pyöri, ja lama-ajan nuoret ottivat ahdistuksesta kaiken irti. Mustavalkoiset musiikkivideot ja pikkukaupungin angsti. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 24:00

00:05
Silminnäkijä: Ruplakeitto
Satojen miljoonien eurojen ruplanvaihtojärjestelmä työntää venäläistä rahaa myös suomalaiseen yritystoimintaan. Toimittaja Matts Dumell. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
00:35
Kimppakolmoset (12)
8/14. Richie on viettänyt ihanan isyysloman, ja paluu työpaikan arkeen tuntuu rankalta. Etenkin kun uusi toimistohengetär vaikuttaa olevan täysi tomppeli. Vai olisiko miehellä sittenkin jokin ässä hihassa? HD Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, seksi).
01:00
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna