UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 29.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin kotona
Hyvää pavuista. Jamien tavoitteena on palauttaa vähälle huomiolle jääneet pavut kunniaan. Papumuhennos sopii mainiosti yhteen merikrotin kanssa, ja helppotekoinen papusalaatti kruunaa carpaccio-annoksen. Pekoniin käärittyjen kampasimpukoiden kera tarjoillaan kauniita pintopapuja. Englantilaisessa ruokaohjelmassa Jamie Oliver valmistaa kotipihansa antimista helppoja ja herkullisia ruokia.
10:05
Ruotsin maajussille morsian
Hevosia ja heinän tuoksua. Naiset tutustuvat varovasti maalaiselämään. Luvassa on lehmien silittelyä, hevosenhoitoa, uimista ja grillailua. Mukavien hetkien päätteeksi maajussien on kuitenkin tehtävä vaikea päätös: yksi neljästä morsianehdokkaasta joutuu kotimatkalle. Ruotsalainen versio suositusta tosi-tv-ohjelmasta, jossa maaseudun miehet ja naiset etsivät itselleen puolisoa. Kuudes tuotantokausi.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Lääkärien rahoituspeli. Tänään ohjelmaan saapuu viisi yrittäjää, jotka hakevat rahoitusta keksinnöilleen lääkärien ensimmäisessä rahoituspelissä. Mukana on erilaisia kuntoutuslaitteita ja myös pienten lasten vaatemallisto.
13:00
Jamien superruokaa
Merilevää ja hedelmiä. Kausi 1, 5/6. Jamie reissaa Japaniin ja Costa Ricaan tutkimaan paikallisten superruokia. Aamupalaksi tehdään superruokaversio pavuista, munista ja tomaatista, lounaaksi herkutellaan merilevällä maustettuun misoliemeen tehdyllä kanakeitolla, ja päivällisiksi Jamie taikoo rapuja sateenkaarikuskusin kera sekä tomaattista munakoisopastaa. Juomaksi kulautellaan sitruunalla ja inkiväärillä maustettua appelsiini-kurkumateetä. Englantilainen ruokaohjelma.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Lentoemännälle arkiasu. Tänään Trinny ja Susannah etsivät stailausta tarvitsevia ihmisiä Västeråsin kaduilla. Dragica pukeutuu värittömästi ja huomaamattomasti. Hän tarvitsee uuteen tyyliinsä väriä ja seksikkyyttä. Åsa on hoitanut sairastavaa miesystäväänsä ja isäänsä, eikä hän ole jaksanut keskittyä pukeutumiseen. Nyt hän tarvitsee piristysruiskeen. Caroline pukeutuu joko tallivaatteisiin tai lentoemännän univormuun. Nyt hänelle on löydettävä ihan oma tyyli. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista ruotsalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla.
15:00
XOX Betsey Johnson
Suuri päivä. Betseyn 70-vuotispäivää juhlistava suuri muotinytös on menestys. Lulu jatkaa neuvotteluja tuotemerkkinsä saamiseksi markkinoille mutta heikoin tuloksin. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Kardashianit
Mutkien kautta matkaan. Kausi 8, 8/21. Kardashianit ovat lähdössä lomalle Kreikkaan, mutta yhtä perheenjäsentä ei ole kutsuttu mukaan. Kourtneyn yllätysjuhlat uhkaavat mennä pieleen. Amerikkalainen realitysarja.
17:00
Lemmen viemää
Avaamattomia kirjeitä. Werner kertoo antaneensa kaiken Poppylle anteeksi ja pahoittelee käytöstään. Poppy ei saa paljastettua hairahdustaan, mikä jää vaivaamaan hänen mieltään. Beatrice ei ilahdu, kun hän saa tietää Hermannin tyttärestä. Luisakaan ei ensin ole halukas tapaamaan isäänsä, mutta tämä saa suostuteltua hänet tapaamiseen. Hermann haluaa osoittaa, että hän on yrittänyt pitää yhteyttä, mutta kirjeet eivät ole menneet perille. Norman houkuttelee Sebastianin viettämään iltaa, mutta Norman saa heti aikaan ongelmia. Natascha ja Michael harjoittelevat taas yhdessä, kun Natascha löytää Poppyn rannerenkaan Michaelin luota. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
New Yorkin luksuslukaalit
Reissutyössä . Kausi 3, 7/14. Fredrik saa Arilta uuden kohteen Apthorpista. Asunto vaatii kuitenkin remonttia, että hinta saataisiin hilattua kymmenen miljoonan kieppeille. Ryan matkustaa asiakkaansa pyynnöstä Los Angelesiin auttamaan tätä asunnon ostamisessa. Luis jatkaa vaikeaa yhteistyötään Ianin kanssa, ja se ajaa Luisin tiukalle. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.
19:00
Remontilla rahoiksi
Työnjohtaja Matt. Kausi 6, 45/67. Paratiisilomalta talolle palannut Matt on huolissaan, koska työt eivät tahdo edetä aikataulussa. Hän päättääkin ylentää itsensä työnjohtajaksi ja potkia muita remppaajia persauksille. Ihme ja kumma, tämä herättää närkästystä muissa kilpailijoissa, ja pian talolla onkin täysi riita pystyssä. Tilannetta ei helpota se, että työt viivästyvät jatkuvasti mitä erilaisimmista syistä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.
20:00
Hansin matkassa
Jakso 6. Firenze - Ella Kanninen . Kahden Michelin-tähden huippukokki Hans Välimäki matkustaa Italian Firenzeen toimittaja Ella Kannisen vieraaksi. Ella esittelee ihastuttavat suosikkiravintolansa ja Hans löytää pian sisältään aidon renessanssiruhtinaan. Nautittuaan tarpeeksi toscanalaisista herkuista Hans ja Ella valmistavat yhdessä illallista Ellan vieraille. Mutta mitä tapahtuu, kun suomalainen Michelin-kokki ja italialainen isoäiti kohtaavat höyryävän hellan ääressä? Tuotanto: Solar Television.

Kello 21:00

21:00
Irene Huss: Lasipaholainen (K16)
Göteborgin liepeillä löydetään kolme pappisperheen jäsentä raa'asti murhattuna. Rikospaikalle on verellä maalattu ylösalaisin olevia pentagrammeja, jotka viittaavat saatananpalvontaan. Rikosta tutkiva Irene Huss joutuu itsekin saatananpalvojien uhriksi ennen kuin mutkikas vyyhti alkaa selvitä. Pääosissa: Angela Kovács, Lars Brandeby, Reuben Sallmander, Dag Malmberg, Eric Ericson, Emma Swenninger. Ohjaaja: Alexander Moberg. Ruotsi, 2007. K16 (ahdistus, väkivalta).

Arviot: IMDb 5.1
Lue lisää: IMDbLeffatykki
22:55
Kardashianit
Äidin nurkkiin. Kausi 8, 7/21. Kun Kim saa tietää, ettei uuden kodin remontti ehdi valmistua ennen vauvan syntymää, Kris houkuttelee häntä luokseen asumaan. Bruce ja Brandon ryhtyvät kilpasille. Scott auttaa Kimiä vauvavalmisteluissa, mikä ei ole Kourtneyn mieleen. Amerikkalainen realitysarja Jenner-Kardashianin seurapiiriperheestä.
23:55
Remontilla rahoiksi
Työnjohtaja Matt. Kausi 6, 45/67. Paratiisilomalta talolle palannut Matt on huolissaan, koska työt eivät tahdo edetä aikataulussa. Hän päättääkin ylentää itsensä työnjohtajaksi ja potkia muita remppaajia persauksille. Ihme ja kumma, tämä herättää närkästystä muissa kilpailijoissa, ja pian talolla onkin täysi riita pystyssä. Tilannetta ei helpota se, että työt viivästyvät jatkuvasti mitä erilaisimmista syistä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa viisi paria kilpailee vanhan hotellin remontoinnissa muuttaen rakennuksen viideksi upeaksi huoneistoksi.

Kello 24:00

00:55
Kallista kipua
Julkisuustemppu. Symphony alkaa kilpailla HankMedin kanssa ja uhkaa viedä HankMediltä asiakkaat. Siitä suivaantuneena Evan hankkii HankMedin potilaaksi sosiaalisessa mediassa suurta huomiota osakseen saaneen tanssinopettajan, mutta pystyykö Hank sittenkään auttamaan salaperäisestä sairaudesta kärsivää tanssijaa? Divyan potilas puolestaan vaikuttaa mafiosolta. Komediallinen draamasarja nuoresta lääkäristä Hank Lawsonista (Mark Feuerstein), joka luo uraa Hamptonsin hienostoalueella asuvien suihkuseurapiirien henkilääkärinä vähäosaisiakaan unohtamatta. K7 (ahdistus).
01:55
Yön AVA