UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Liv Torstai 31.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

07:30
Ostosruutu
08:00
Ostosruutu
08:30
Ostosruutu
09:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Muka-ystäviä. Monticen ystäviä eivät miellytä morsiamen pukuvalinnat, ja he arvostelevat tätä ankaralla kädellä. Saako Lori seurueen kuriin? Britneyn ystävät taas vähät välittävät morsiamen ja morsiamen äidin budjetista. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09:30
Tuhluriprinsessat
Ylettömiä unelmia. 25-vuotias Diana on osa-aikainen kosmetologi, joka elää vanhempiensa huomassa. Hän haaveilee avioliitosta ja yhteisestä kodista poikaystävänsä Tinon kanssa. Ongelmana on kuitenkin Dianan kallis maku. Hän haaveilee muhkeasta timanttisormuksesta ja miljoona-asunnosta. Tino ja vanhemmat kutsuvat Gailin takomaan järkeä kohtuuttomia vaativan Dianan päähän. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
10:00
Sarahin sisustusvinkit
Esiteinin huone. Sisustussuunnittelija Sarah Richardson tekee työparinsa, Tommy Smythen, kanssa 10-vuotiaan Alex-pojan sotkuisesta ja ilmeettömästä huoneesta tyylikkään ja valloittavan nuorenmiehen huoneen. Sisustamiseen käytetään muun muassa Alexin luonteeseen ja harrastuksiin viittaavia elementtejä. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
10:30
Eden
Huvikumpu. Minna Toivanen ja Tommy Kilponen heittäytyvät Peppi Pitkätossun tunnelmiin saadessaan kohteeksi vanhan rintamamiestalon pihapiirin. Tommy ei säästele pastellin sävyjä pintoja maalatessaan, ja Minna vie saman väriloiston istutuksiin. Ränsistynyt grillikatos muuttuu iloiseksi huvittelumajaksi. Uudet terassialueet grilleineen sekä pöytäryhmineen tuovat isäntäparille lisäneliöitä lämpimistä kesäilloista nauttimiseen. Kotimainen puutarhaohjelma. 7. tuotantokausi. (21')
11:00
Olgan kotona
Hevosen nälkä. Olga ja pienet tyttäret tekevät soijaburgereita. Olgan avuksi hevoslaitumen laajennukseen saapuu näyttelijä Ilkka Villi. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
11:30
Leila leipoo
Perinteet kunniaan. Leila leipoo perinteisiä leivonnaisia: munkkeja, madeleine-leivoksia ja Schwarzwaldin kakkua. Leipuri David näyttää, miten näkkileipää tehdään. Ruotsalainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:00
Elixir
Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. 7. tuotantokausi. (22')
12:30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Surffarin tiki-juhlat. Rento Lachlan luottaa menussaan mereneläviin ja trooppisiin aineksiin. Hänen tiki-baarinsa antimet pitävät vieraat tyytyväisinä, vaikka ruokaa joutuisi välillä odottamaankin. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13:00
Huippukokki lähtee maalle
Vaahterasiirappia valuttamassa. Lynn lähtee katsomaan, kuinka vaahterasiirappia valmistetaan Atwoodissa Kanadassa ja kokee aivan uuden makuelämyksen, kun pääsee maistamaan vaahterasiirappivoita. Tällä kertaa Lynn käyttää ateriassaan ennätyspaljon isäntiensä tuotetta. Luvassa on muun muassa vaahterasiirappikanaa ja -munkkeja. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13:30
Tuhluriprinsessat
Velkaantunut vaimo. 25-vuotias Ashley ei häpeile satsata itseensä. Hän käyttää kauneushoitoihin, shoppailuun ja juhlimiseen sekä omat että aviomiehensä Scottin rahat. Scottin sisar on kyllästynyt kälynsä toimintaan ja pyytää Gailin laittamaan Ashleyn ruotuun. Ashleyn on kuitenkin vaikea ymmärtää, että hän ajaa törsäämisellään avioliittonsa karille. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
14:00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Vartalo-ongelmia. Kymmeniä kiloja laihtunut Courtney ei osaa valita pukua, koska on epävarma vartalostaan. XL-kokoisella E´Tericalla taas riittää itsevarmuutta, mutta sulhanen on eri mieltä puvusta. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
14:30
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Draamaa ja iloa. Gunilla järjestää puutarhajuhlat, joissa on tarjolla vaikuttavaa draamaa. Anna viettää syntymäpäiviään vanhan ystävänsä kanssa, ja Maria puolestaan juhlii tyttärensä valmistumista yliopistosta. Ruotsalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.
15:30
Olet mitä syöt
Luovuttanut luistelija. 35-vuotias Nicki Philips oli ennen huippuluistelija, mutta nykyään hän painaa 127 kiloa eikä liiku yhtään. Joskus Nicki haaveilee vielä jäälle paluusta, mutta hän tuntuu menettäneen uskonsa sen suhteen. Gillian tulee selvittämään, mikä on saanut entisen huippuluistelijan luovuttamaan. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
16:00
Neljät häät Amerikassa
Säihkettä ja avolava-autoja. Morsiamet Sara, Amy, Tanisha ja Rikki Dea arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voittaako säihke vai ehkä sittenkin simppeli maalaishenki? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
17:00
Hurja remontti
Eläinten uusi koti, osa 1/2. Almquistin perhe on omistanut elämänsä pahoinpideltyjen eläinten pelastamiselle, vaikka heidän talonsa on sortumispisteessä. Hurja remontti tarjoaa uuden kodin sekä perheelle että eläimille. Amerikkalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.

Kello 18:00

18:00
Victoria's Secret Fashion Show 2013
The Victoria's Secret Fashion Show 2013. Victoria's Secretin vuoden 2013 muotinäytöstä tähdittävät huippumallit Lily Aldridge, Adriana Lima ja Behati Prinsloo. Musiikista vastaavat Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World ja Neon Jungle. (42')
19:00
Neljät häät Amerikassa
Tennareita ja muurahaisia. Morsiamet Anna, Nazia, Samantha ja Shannon arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voivatko tennarit ja muurahaiset murskata unelman voitosta? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
20:00
Valheen vangit
Petos. Mies on tehnyt vakuutuspetoksen polttamalla talonsa. Onnettoman sattuman takia miehen veli paloi pahasti palossa. Mies salaa karmean totuuden läheisiltään ja päättää paeta tekojaan muuttamalla pois maasta - salaa. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (40') K7 (ahdistus).

Kello 21:00

21:00
Sinkkuelämää
Kausi 3, jakso 37. Helppo ja onnellinen elämä alkaa ahdistaa Carrieä. Charlotte joutuu sokkotreffeillä ojasta allikkoon, mutta lopussa kiitos seisoo. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (25') K12 (seksi).
21:35
Sinkkuelämää
Kausi 3, jakso 38. Charlotte on tavannut unelmiensa prinssin ja leijuu pilvissä. Kohtalo astuu myös Carrien elämään Kihon muodossa. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (28') K12 (seksi).
22:15
Petolliset enkelit
Ilmestys. Sarja päättyy! Amanda, Heather, Carlene, Cricket ja Sharon lähtevät matkalle Meksikon Juáreziin. Kun naisjoukko siepataan ja asiat alkavat mennä pieleen, patoutuneet tunteet alkavat nousta pintaan ja kärjistyä. Pastori Tudor ja Zack tekevät parhaansa pelastaakseen naiset, ja Ripp Cockburnin visusti varjelema salaisuus paljastuu. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41') K7 (ahdistus).
23:10
Valheen vangit
Perintö. Peliriippuvainen perheen kuopus on pelannut äitinsä rahat. Alzheimerin tautiin sairastuneen äidin toive päästä Afrikan-matkalle yhdessä perheen kanssa uhkaa peruuntua rahan puutteessa. Sisarusten välit menevät poikki, kun rahoja ei löydy mistään Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:10
Pappien tekopyhät tyttäret
Uusia alkuja. Kolby pääsee ensimmäistä kertaa treffeille Micahin kanssa kahdestaan. Taylor täyttää 18 vuotta ja pitää bileet. Olivia on huolissaan Edenin sairastelusta ja miettii aikuiskasteen ottamista. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (39') K7 (seksi).
01:05
Asiaa seksistä
Valistusta vanhemmillekin. Vanhemmat eivät aina tiedä, mitä lapset internetissä puuhaavat, joten tänään vanhempia valistetaan videochattien vaaroista. Teinit pääsevät opintoretkellä tutustumaan hedelmöityshoitoklinikan toimintaan. Myös suuren seksikyselyn tulosten purkaminen jatkuu. 5. tuotantokausi. (42') Sallittu kaiken ikäisille.
02:00
Ruotsin plastiikkakirurgit
Hampaiden valkaisu. Meral haluaa valkaista nuuskan, punaviinin ja kahvin värjäämät hampaansa. 5-vuotias Alfred puolestaan tulee sairaalaan kasvoleikkaukseen, sillä hänellä on synnynnäinen kasvohalvaus. Vauhdikas Erik haluaa korjauttaa nenänsä, ja Roger tulee näyttämään, miltä hänen jalkansa näyttää leikkauksen jälkeen. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
02:55
Neljät häät Amerikassa
Tennareita ja muurahaisia. Morsiamet Anna, Nazia, Samantha ja Shannon arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voivatko tennarit ja muurahaiset murskata unelman voitosta? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
03:50
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV