UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Torstai 2.7.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Englantilainen aamiainen. Jamie ystävineen on ollut juhlimassa koko yön. Aamulla he kokoontuvat Jamien luokse katsomaan futismatsia ja hoitamaan pahaa oloaan kannullisella Bloody Marya ja kunnon englantilaisella aamiaisella, joka sisältää makkaraa, munakokkelia, verimakkaraa, tomaattia, sieniä ja pekonia. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
10:00
Vaimot vaihtoon USA
Stewart/Mallick. Irlantilaista kansantanssia harrastava perheen äiti ja prätkäperheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä lapsilla on täysi ohjelma, toisessa aika kuluu pyöriä rassaillessa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin. Uusinta.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Remontilla rahoiksi
Vaneriveistosten veljeskunta. Scotty ei päästä kilpailijoita kylpyhuoneidensa kimppuun, vaan vie heidät jälleen uuteen haastetehtävään. Tällä kertaa edessä on kasa vanerilevyjä, joista pitäisi koota upeita veistoksia ¿ kilpaa, tietenkin. Brad ja Lara kokevat ilon ja epätoivon hetkiä. Heidän kylpyhuoneensa kirous ei hellitä, ja he kohtaavat ankaria vastoinkäymisiä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
12:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
13:00
Lääkärit
Ongelmana hikoilu. Lääkärit tapaavat Nancyn, joka hikoilee niin voimakkaasti, että joutuu laittamaan deodoranttia otsalleen. Voivatko lääkärit auttaa häntä nolossa ongelmassa? Internetin aikakaudella myös lasten kuvia jaetaan sosiaalisessa mediassa. Lääkärit keskustelevat sen vaaroista ja pohtivat, miten lapsia voi suojella digitaaliselta sieppaukselta. Lisäksi aiheena on aiemmassa jaksossa käsitelty pieleen mennyt rintojen suurennusleikkaus. Tapaamme potilaan nyt uudelleen ja kuulemme, kuinka hän nykyisin voi. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.
13:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
14:00
Jamie Oliverin ruokavallankumous
Huikea kampanja. Paikallinen radiojuontaja Rod Willis epäilee edelleen Jamien ruokavallankumousta. Hän lupaa muuttaa skeptistä asennettaan, jos Jamie onnistuu saamaan tuhat ihmistä keittiöönsä kokkauskurssille. Voittaako Jamie Rodin viimein puolelleen? Hänellä on viisi päivää alkaa järjestää huikea kampanja, jossa myös media on paikalla. Emmy-palkitussa realitysarjassa tähtikokki Jamie Oliver yrittää muuttaa amerikkalaisten epäterveellisiä ruokatottumuksia.
15:00
Kardashianit
Kadonnut sormus. Kausi 5, 3/12. Khloé kauhistuu huomatessaan vihkisormuksensa kadonneen ja yrittää hädissään salata asian Lamarilta. Bruce ja Kris käyvät reviirikiistaa uudistetusta autotallista, ja äänekäs riitely saa nuorimmat tyttäret huolestumaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
15:30
Kardashianit
Henkivartija. Kausi 5, 4/12. Kris on hankkinut Kimille henkivartijan, jonka komeus ei jää sinkku-Kimiltä huomaamatta. Mitä tapahtuukaan eräänä iltana, kun Kim on ottanut muutaman drinkin liikaa? Khloé puolestaan yrittää opettaa vastahakoista Lamaria uimaan. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
16:00
NYC:n täydelliset naiset
Antakaa haamukirjoittajille työrauha!.
17:00
Remontilla rahoiksi
Vaneriveistosten veljeskunta. Scotty ei päästä kilpailijoita kylpyhuoneidensa kimppuun, vaan vie heidät jälleen uuteen haastetehtävään. Tällä kertaa edessä on kasa vanerilevyjä, joista pitäisi koota upeita veistoksia ¿ kilpaa, tietenkin. Brad ja Lara kokevat ilon ja epätoivon hetkiä. Heidän kylpyhuoneensa kirous ei hellitä, ja he kohtaavat ankaria vastoinkäymisiä. Australialainen tosi-tv-sarja, jossa neljä pariskuntaa kilpailee 150-vuotiaan talon remontoinnissa ja sisustamisessa.
17:50
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.

Kello 18:00

18:00
Ruotsin maajussille morsian
Kärkinelikot kiikarissa. Kausi 8, 5/15. Maajussit eri puolilta Ruotsia etsivät elämänsä rakkautta. Ryhmätreffeillä paljastuu suosikkikosijoiden todellinen karva. Päivän päätteeksi kukin farmari valitsee neljä onnekasta mukaansa maatilalleen.
18:55
Kautta aikojen komeimmat asuntomessutalot
Milla Alftan ja Eva Wahlström esittelevät talosuosikkejaan männävuosien asuntomessuilta. Tänään loft-asunto vuodelta 1990. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Pientä mökkiremonttia
Naantalin korkeilla kallioilla. Jakso 2. Petri ja Noora ovat luopumassa Naantalin Rymättylässä olevasta merenrantamökistään. Ennen myyntiä Petri ja Noora haluavat laittaa mökin perusasiat kuntoon. Paikalle saapuvat suunnittelemaan Eeva Hauta-Heikkilä ja Riia Rauhala. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Vaimot vaihtoon USA
Petersen / Vaughn. Naurujoogaopettajaperheen äiti ja niukkuudessa elävän perheen äiti vaihtavat paikkaa. Toisessa perheessä kaikki pannaan nauruksi, toisessa perheessä elämä on totista. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.

Kello 21:00

21:00
Ensitreffit alttarilla USA
Aikataulupulmia. Arki astuu kuvioihin nopeasti, ja avioparien täytyy nähdä vaivaa löytääkseen aikaa toisilleen. Vaughnin ja Monet'n vaikeudet jatkuvat, ja molemmat alkavat turhautua tilanteeseen. Jamien ja Dougin yhteiselo on alkanut rattoisasti, mutta Jamien vuorotyön takia yhteinen aika on kortilla. Jasonin ja Cortneyn tunteet syvenevät, vaikka Jason suhtautuu asiaan varauksella. Amerikkalaisessa tosi-tv-sarjassa seurataan asiantuntijoiden muodostamien avioparien taivalta häistä neljän viikon yhteiseloon, jonka päätteeksi parit päättävät, jatkuuko avioliitto.
22:00
Moderni perhe
Kun puntit tutisevat. Kausi 1, 16/24. Haley hermoilee inssiä, Phil pelkää pimeää, Jay ja Manny eivät uskalla mennä vuoristorataan. Peloille riittää selityksiä ja selittelyä, mutta ennen pitkää ne on kohdattava, meni syteen tai saveen. Palkittu amerikkalainen, mockumentary-tyyliin kuvattu komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
22:30
Frendit
Kaksoiskappale, osa 1/2.. Phoebellä on kaksoissisar, johon Joey on iskenyt silmänsä. Chandler saa töissä tehtäväkseen antaa potkut naiselle, johon hän on ihastunut. Ross käy ahkerasti isyysvalmennuksessa. - Vierailijoina Helen Hunt ja Leila Kenzle. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta. Sallittu kaiken ikäisille.
23:00
Kardashianit
Botoxia ja savukkeita. Kausi 5, 5/12. Pian kolmekymppinen Kim potee ikäkriisiä ja päättää kokeilla Botoxia olemattomiin ryppyihinsä. Krisin salainen sauhuttelu ärsyttää Kourtneyta ja Kendallia, ja tyttäret punovat juonen saadakseen äitinsä lopettamaan tupakoinnin. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.
23:30
Kardashianit
Kourt ottaa hatkat. Kausi 5, 6/12. Kim haluaa viedä koiransa Rockyn kastroitavaksi, mutta koiraan kiintynyt Bruce on asiasta eri mieltä. Kourtney ja Scott loukkaantuvat, kun kukaan Kardashianin klaanista ei osallistu Scottin syntymäpäiville, ja pariskunta päätyy katselemaan asuntoja New Yorkista. Kris ja kumppanit eivät ilahdu ajatuksesta. Amerikkalainen realitysarja Kardashianien klaanin elämästä.

Kello 24:00

00:00
Pukumiehet
Minkä taakseen jättää... Harveyn arkkivihollinen Tanner pistää pasmat sekaisin kaivellessaan vanhaa juttua: Harveyn edustaman Coastal Motorsin autosta johtunut kuolemantapaus nousee pintaan, kun käy ilmi, että tekninen vika saattoi olla firman tiedossa. Tanner vaatii korvausta ja nostaa sekä Harveya että tämän lakifirmaa vastaan petossyytteen. Harvey on vakuuttunut, ettei ole nähnytkään raskauttavia dokumentteja, ja Jessica haluaa salata jutun Hardmanilta. Mike auttaa Louista kumoamaan syytteen pullovesifirman markkinointikikkaa vastaan. Amerikkalaisessa lakisarjassa piinkova yrityslakimies ja hänen huippuälykäs mutta kouluttautumaton oppipoikansa luovivat New Yorkin lakiviidakossa. 2. tuotantokausi. Sallittu kaiken ikäisille.
00:50
Vaimot vaihtoon UK
Kristillistä ja vapaata kasvatusta. Tällä kertaa perheitä vaihtavat ylelliseen ja helppoon elämään tottunut Torre ja seitsemän lapsen äiti Sam. Luvassa on valtava kulttuurishokki.
01:45
Yön AVA