UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Lauantai 18.4.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Top Chef: Jälkiruokamestari
Mustaa ja valkoista. Kokit valmistavat mustavalkoisen jälkiruokatarjoilun sanomalehden syntymäpäiville, jonne tulee 200 vierasta. Värien pois jättäminen tuottaa monelle suuria vaikeuksia. Tulikoetehtävänä on tällä kertaa valmistaa jälkiruoka yhdellä kattilalla ja ilman keittiön laitteita. Voittaja saa valita palkinnokseen joko koskemattomuuden tai tukun rahaa. Tunteet keittiössä kuumenevat ja epäluulot heräävät. Amerikkalainen realitysarja.
10:30
Täydellinen päivä
Saaristolaisherkut. Tina tutustuu Ahvenanmaan herkkuihin. Tarjolla on merirapua ja ahvenpataa. Paikallinen asiantuntija opastaa saaristolaisleivän saloihin. Sara La Fountain johdattaa katsojat yhdessä pohjoismaisten kokkikollegojensa kanssa kauniiden maisemien, ihastuttavien vieraiden ja suussasulavien makuelämysten lähteille. Saran lisäksi mukana ovat myös pohjoismaiset kokit Tina Nordström Ruotsista, Anders Viestad Norjasta ja Claus Meyer Tanskasta, jotka kukin esittelevät kotimaansa eksoottisimpia makuja ja maisemia.
11:00
Mahdoton taloprojekti
Mike ja Laura. Mike ja Laura ovat tuskin ehtineet kihloihin, kun alkavat jo rakentaa taloa. Arkkitehti Laura ottaa kuitenkin jatkuvasti yhteen urakoitsijan kanssa. Miten taloprojektin käy?

Kello 12:00

12:00
Upeat skandikodit
Myytävänä venesatama. Myytävänä on useita asuntoja uusissa veistoksellisissa taloissa. Nyt tarvitaan vain asiakkaita, jotka todella ymmärtävät supermodernin ja minimalistisen tyylikkyyden päälle. Alueen maisemointikin on vertaansa vailla. Toisenlaisen haasteen saa kiinteistönvälittäjä, joka saa tehtäväkseen arvioida hinnan kokonaiselle venesatamalle asuntoineen ja rantaravintoloineen. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Uusinta.
12:30
Upeat skandikodit
Remonttikohteita. Stailisti ystävättärineen tutustuu persoonalliseen rivitaloasuntoon, jossa lähes kaikki on yhtenäistä tilaa. Asunnon etuja ovat kattoikkunoiden tuoma valo ja pohjan muunneltavuus vieläkin avarammaksi. Tanskalainen näyttelijä vaimoineen taas laittaa myyntiin vanhan kotinsa, koska se on heille nykyään aivan liian suuri. Vaatii pitkää harkintaa arvioida hinta talolle, joka on täynnä muistoja vuosien varrelta. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Uusinta.
13:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Herätysliikkeen helmoissa. Tänään vieraillaan Aarhusin kaupungissa, missä Trinny ja Susannah uudistavat herätysliikkeen parissa kasvaneen äidin ja hänen pappistyttärensä tyylin. Äiti on irrottautunut ahdistavista pukeutumisvaatimuksista menemällä toiseen äärilaitaan ja käyttää nyt niin räikeitä asuja, ettei häntä itseään edes huomaa kirkkaiden värien takaa. Trinny auttaa erosta toipuvaa Winnietä palauttamaan itseluottamuksensa ja kertoo samalla omasta kipeästä erostaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
14:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Toppatakista korsettiin. Aalborgissa tapaamme fysioterapeutit ja hyvät ystävykset Ibenin ja Nannan, jotka käyttävät rentoja työvaatteitaan myös vapaa-aikana. Trinnyn ja Susannahin apua todella tarvitaan, sillä neitokaiset eivät uskalla luopua mustista puuvillapaidoistaan ilman pontevaa rohkaisua. Lisäksi Trinny opettaa syövästä toipuneen Main hyväksymään muuttuneen ulkonäkönsä ja korostamaan parhaita puoliaan. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
15:00
Trinny & Susannah Skandinaviassa
Epätoivoinen ristiinpukeutuja. Helsingørissä tapaamme 183-senttisen Marian, jonka kengänkoko on 44. Hän on kaunis nainen, mutta pukeutuu miesten vaatteisiin ja kenkiin. Trinny on itsekin pitkä ja haluaa auttaa Mariaa löytämään naisellisuutensa. Ohjelman päätteeksi hänestä kuoriutuukin upea kaunotar, jolla on myös itsetunto kohdallaan. Susannah puolestaan opettaa pelkkään mustaan pukeutuvaa Metteä monipuolistamaan vaatevarastoaan, ja tekee uhkeasta Fannysta hehkeän seksipommin. Brittiläiset tyylitaiturit Trinny ja Susannah loihtivat tavallisista tanskalaisista hehkeitä kaunottaria, jotka saavat nähdä uuden peilikuvansa vasta catwalkilla. Uusinta.
16:00
Rakkautta ensitreffeillä
Vitsejä ja valkaisuaineita. Huumoriveikko Ross tekee paluun ravintolaan ja tapaa taas kerran niin kauniin naisen, ettei tiedä miten päin olisi. Vitsejä kuitenkin löytyy entiseen malliin. Rachel ja Alan puhuvat treffeillään valkaisuaineista.
17:00
Otsikoiden takana: Versace
Gianni Versace häikäisi seksikkäillä ja provosoivilla muotiluomuksillaan. Muodin luojan elämä päättyi traagisesti vuonna 1997, kun hänet murhattiin oman kotinsa portaille. Dokumentissa kerrotaan, kuinka Versace nousi ryysyistä rikkauksiin ja rikkaiden ja kuuluisten lempisuunnittelijaksi, kuinka muotitalo selvisi visionäärinsä menetyksestä ja kuinka Giannin pikkusisko Donatella onnistui ottamaan muoti-imperiumin ohjat käsiinsä.

Kello 18:00

18:00
Maajussille morsian
Osa 4. Ryhmätreffit. Ryhmätreffit. Maajussit ovat vaikean valinnan edessä. Ryhmätreffien jälkeen on päätettävä, kuka saa kutsun farmiviikolle. Selviääkö jusseille treffien tuoksinassa, kenessä on puolisoainesta ja kenessä ei. Vai onko valinta liian vaikea ?
19:00
Mallikoulu
Mallikoulun tytöt opettelevat meikkaamaan oikein ja huippukuvaaja Juha Mustonen ottaa tytöistä editorial-kuvat ja paras kuva julkaistaan. Yksi oppilaista joutuu hyvästelemään toiset ja jättämään Mallitalon. Uusinta.
20:00
Mira ja miljoonakodit
Miran työviikko on kaikkea muuta kuin helppo: Marcus on mokannut tärkeän asiakkaan kanssa, ja Mira joutuu selittelemään tilannetta asiakkaalle. Lisäksi Itäkeskuksen tornitalon toimeksiantaja hengittää jatkuvasti Miran niskaan. Pitääkseen vaativan toimeksiantajan tyytyväisenä Mira aikoo järjestää perinteisen asuntoesittelyn sijaan jotain ennennäkemätöntä. Haastava viikko pitää sisällään myös ripauksen glamouria Elle Style Awards-muotigaalan merkeissä. Ennen gaalaa Marcuksen assarointitaidot laitetaan kuitenkin todelliseen testiin, kun hän joutuu ostamaan Miralle alusvaatteita. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 21:00

21:00
Vettä elefanteille
Eläinlääkäriksi opiskelevan Jacobin tulevaisuudensuunnitelmat kokevat äkisti kolauksen ja hän päätyy sattumalta sirkusjunan kyytiin. Lama koettelee 1930-luvun Amerikkaa, ja elämä sirkuksessakin on armotonta. Sen saa kokea myös sirkuksen eläinlääkäriksi pestattu Jacob, joka ei voi ummistaa silmiään eläinten julmalta kohtelulta. Pian Jacob rakastuu sirkuksen tähtiesiintyjään Marlenaan, väkivaltaisen ja häikäilemättömän sirkustirehtöörin vaimoon, kun he kouluttavat yhdessä Rosie-norsusta sirkuksen uutta vetonaulaa. Elokuva perustuu Sara Gruenin menestysromaaniin. Ohjaus: Francis Lawrence, USA 2011 (116'). Pääosissa Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz, Hal Holbrook, Jim Norton, Mark Povinelli ja Paul Schneider. K12

Arviot: IMDb 7.0 ∙ Rotten Tomatoes 60 %
Lue lisää: IMDbLeffatykkiRotten TomatoesWikipedia
23:20
Tyhjätaskut
Rikas, rakas, köyhä, smurffi. Max on järkyttynyt kuultuaan, että roskiksessa majaileva Deke on todellisuudessa rikkaan suvun miljonäärivesa. Kuinka penninvenyttämiseen tottuneella Maxilla voisi olla poikaystävä, joka ei koskaan ole joutunut tekemään töitä elantonsa eteen tai elämään köyhyydessä? Caroline kehottaa antamaan roskispohatalle vielä uuden mahdollisuuden. Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
23:50
Tyhjätaskut
Siveästi yökylässä. Komea ranskalaishurmuri Nicholas pyytää Carolinen päivälliselle kotiinsa keskustellakseen heidän suhteestaan. Koska Nicholas on naimisissa, Caroline ottaa Maxin ja Deken mukaansa esiliinoiksi, ettei vain hairahdu pelehtimään ukkomiehen kanssa. Mutta kuinka käykään, kun kolmikko jää Nicholasin luo yökylään? Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 24:00

00:20
Paljastavat valheet
Paras lääke. Cal pääsee lääketeollisuuden salaliiton jäljille, mutta hänen hyvä ystävänsä liittyy juttuun läheisesti. Muuttaako se asiaa? Gillian ja Eli auttavat neuvottelemaan vapaiksi kahta Jemenissä vangittua amerikkalaista. Gillianin mies puolestaan herättää yhä enemmän epäilyksiä. Amerikkalainen draamasarja, jossa valheella on lyhyet jäljet. K12
01:15
Hyvästi lemmikki!
Harmaapapukaija Toby. Nathan joutuu luopumaan rakkaasta lemmikistään, harmaapapukaija Tobysta. Löytyykö Tobylle sopiva koti, kun tarjolla on hyvin erilaisia vaihtoehtoja?
02:15
Yön AVA