UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Nelonen Tiistai 21.10.

04:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

06:30
Ostosruutu
07:00
Disneyn esikoulu: Viidakon vauhtiviikarit
Kausi 2. Jakso 26. Viidakon sydämessä elää värikkäiden, pyörillä varustetujen eläinten yhdyskunta. Näiden hyväntuulisten ja ystävällisten kaverusten seikkailuissa riittää vauhtia! Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23') Sallittu kaiken ikäisille.
07:25
Disney esittää: Lilo ja Stitch
Kausi 2. Jakso 2/26. Ranskis. Nani huolehtii ravintoarvoista eikä anna Lilolle muuta kuin terveellistä ruokaa. Kun koe 062, Ranskis, saapuu, Lilo, Stitch ja Pleakley nauttivat jokaisesta sen tekemästä välipalasta. Nani saa kuitenkin selville, että sen suunnitelmana on lihottaa Lilo ja syödä hänet. Nani estää kokeen suunnitelman ja saa Lilon ymmärtämään, että Nanin terveellinen ruoka tekee hänestä vahvan. (21') K7 (väkivalta, ahdistus).
07:50
Lazy Town
Kausi 1. Jakso 26/35. Sillä siisti. Stephanien huone on kuin myrskyn jäljiltä, mutta hän ei malta jäädä siivoamaan. Pixelin keksinnön myötä koko kaupunki menee taas sekaisin. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24') Sallittu kaiken ikäisille.
08:20
Shake It Up
Kausi 1. Jakso 21. Kulkutauteja ja pahoja poikia. Gary on saanut kaupungissa leviävän flunssan ja Rocky ja Cece lupautuvat auttamaan ohjelman järjestelyissä. Tytöillä taitaa kuitenkin olla oma lehmä ojassa. Flynn ja Deuce puolestaan joutuvat hoitamaan asioita, mutta kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Amerikkalainen komediasarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:50
Maistuvimmat liikeideat
Kausi 1. Jakso 12/20. Valmisateriat vastaan jäätelökeksit. Äidin opiskelijapojalleen luomat valmisateriat kohtaavat jännittävän makuiset jäätelökeksit. (44') Äänitekstitys: suomi.
09:50
Huima konttihuutokauppa
Kausi 2. Jakso 3/10. Järeät aseet. Lunastamattomat tavarakontit kätkevät tänään sisäänsä kutkuttavia arvoituksia. Paljastuuko sieltä armeijan ilmantorjuntatykki vai paintball-varusteita? Antiikkiauto vai tivolikrääsää? Hollywood-lavasteita vai toimistorojua? Arvotaidetta vai baarikoristeita? Huutokauppajoukkueilla on isot rahat liossa. Amerikkalainen sarja. (19') Äänitekstitys: suomi.
10:20
Hulluna häämekkoihin XL
Tutut kasvot. Tässä jaksossa tapaamme morsiamen, joka haluaa oikean puvun nostavan tunteet pintaan. Toinen morsian on nähnyt lehdessä puvun, jonka hän tietää sopivan hänelle täydellisesti. Löytävätkö molemmat morsiamet unelmien pukunsa heti? Amerikkalainen realitysarja. Äänitekstitys: suomi.
10:50
Ennustaja-TV
11:20
Ostosruutu
11:50
Ostosruutu

Kello 12:00

12:20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13:20
Huima konttihuutokauppa
Kausi 2. Jakso 4/10. Kovaa peliä turkiksilla. Venäjältä tullut kontti näyttää olevan täynnä turkiksia - mutta ovatko ne edes aitoja? Vain yhdellä huutajalla riittää kantti todella koviin panoksiin. Antiikkihuonekalusaaliin aitous puolestaan joudutaan varmistuttamaan ulkopuolisilla asiantuntijoilla. Yksi kontti on täynnä rakennusmateriaaleja, mutta potin räjäyttäisi, jos perältä löytyisi vielä trukkikin. Amerikkalainen sarja. (19') Äänitekstitys: suomi.
13:50
Maistuvimmat liikeideat
Kausi 1. Jakso 13/20. Muroneliöt ja humalaiset hyytelöt. Lakimieskaksikon alkoholipitoiset hyytelöt kohtaavat ammattikokkien muroneliöt. (44') Äänitekstitys: suomi.
14:50
Britannian paras leipomo
Kausi 1. Jakso 18/20. Leadenhallin leipäkojut. Suuressa finaalissa kilpailee kolme leipomoa. Ensimmäisessä haasteessa leivotaan valikoima leipiä, joita myydään kojuista Leadenhall Marketissa. Englantilainen sarja. (46') Äänitekstitys: suomi.
15:50
Manhattanin äitiyskonsultti
Kausi 1. Jakso 8/8. Koti-isän koulutus. Matt on tottunut elämään huoletonta näyttelijän elämää omassa aikataulussaan. Nyt hän aikoo ryhtyä koti-isäksi. Saako Rosie hänet ymmärtämään, mitä uusi rooli pitää sisällään? Michelle haluaa Rosien apua löytääkseen lastenhoitajan. Lista vaatimuksista on pitkä. Rosien kolmeosainen haastattelutekniikka ei ole vielä pettänyt kertakaan. Amerikkalainen lifestylesarja. (44') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
16:50
Deittikamera
Kausi 1. Jakso 101/130. Matoilua rakkauden tähden. Lauren on huomiota vaativa prinsessa, joka etsii unelmiensa prinssiä. Dianna taas tylsistyy helposti, eikä hän etsi ketään tiettyä. Kelpaavatko koomikko Ben ja entinen juustonvalmistaja David vaativille leideille? Amerikkalainen viihdeohjelma. (18') Äänitekstitys: suomi.
17:20
Frasier
Kausi 9. Jakso 4/24. Martin Cranen paluu. Martinin paluu työelämään tuo hänen mieleensä muistoja. Eddien ulkoiluttaminen aiheuttaa uskomattoman määrän päänvaivaa. Amerikkalainen komediasarja. (20') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
17:50
The Voice Kids
Kausi 2. Jakso 15/19. Kehäkamppailu, 5. Tässä jaksossa liikutaan sujuvasti tyylilajista toiseen, kun nuoret lahjakkuudet kamppailevat semifinaalipaikoista. Kehään nousee yhdeksän laulajaa, mutta vain kolme heistä jatkaa kisassa. Kotimainen musiikkiohjelma. (42')

Kello 18:00

18:55
HS-uutiset
HS-uutiset
18:58
HS-sää
HS-sää
19:00
Neljän tähden illallinen
Kausi 5. Jakso 30/40. Miss Suomien viikko jatkuu Noora Hautakankaan illallisella. Vieraina Satu Tuomisto, Mira Salo ja Suvi Tiilikainen. Kotimainen viihdeohjelma. (22') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:30
Poliisit
Kausi 4. Jakso 44/56. Oulu. Tommi ja Janne partioivat puolikuun paisteessa ja puolihullujen ollessa liikenteessä. Aikamiespoika riehuu äitinsä asunnossa, nuori tyttö jää kiinni näpistelystä ja miesparin riita on kärjistynyt tavaroiden paiskomiseksi. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21') Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Haapasalo Goes America
Kausi 1. Jakso 4/8. Oklahomassa Ville pohtii amerikkalaista bisnesajattelua. Minkä tahansa voi kaupallistaa, kaikki on kaupan. Sitruunavirvokkeen ostaminenkin voi olla haasteellista, kun kaupassa on tuhansia eri vaihtoehtoja. Ville osallistuu myös Big Texan-syöntikilpailuun. Texasissa kaikki on suurempaa, myös pihvit! Kahden (2) kilon kokolihalettu olisi valtava haaste kenelle tahansa. Texasissa myös ratsastetaan. Ville saa oppaaksi retkelle kanjoneille oikean cowboyn. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
20:57
Keno

Kello 21:00

21:00
Vain elämää
Kausi 3. Jakso 5/8. Elastisen päivä. Tänään Elastinen tutustuttaa toiset artistit rapin maailmaan. Artistit ovatkin valmistautuneet päivään rap-uskottavin asustein. Ohjelmassa on scratchausta ja brake dancea - kuka on valmis kokeilemaan? Suomi-räpin mestarin Elastisen kappaleet avautuvat toisille aivan uudessa valossa. Yhden artistin äiti saa tänään porukalta yllätyspuhelun. Kotimainen musiikkiohjelma. (64') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
22:30
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 1. Jakso 6/12. Hotelli Ruusuhovi on upeissa maisemissa sijaitseva kartano Rantasalmella. Sen hienot puitteet kätkevät sisälleen taloudellisia ongelmia, alati vaihtuvia johtajia ja omistajan luottamuspulaa henkilöstöä kohtaan. Tapahtumiin ja hääjuhliin oivasti sopiva paikka ei ole pystynyt tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita ja varauskalenteri ammottaa tyhjyyttään. Sukulan johdatuksella paikan markkinointi saa lisää potkua, yhteishenki paranee ja omistaja saadaan ymmärtämään hyvän henkilökunnan merkitys. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
23:30
NCIS Rikostutkijat
Kausi 11. Jakso 20/24. Verkossa. Delilah löytää salaperäisen sähköpostin, joka liittyy pommi-iskussa kuolleeseen tiedustelu-upseeriin. Pian hän huomaa, että viranomaiset eivät haluat tutkia tapausta. Amerikkalainen draamasarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K7 (ahdistus, väkivalta).

Kello 24:00

00:25
Asema 62
Kausi 6. Jakso 1/10. Perintö. Tommy selviää ampumisestaan mutta joutuu huomaamaan, ettei kukaan halua hänen juovan enää. Aseman väki pelkää työpaikkojensa puolesta, kun pormestari ilmoittaa sulkevansa paloasemia säästösyistä. Amerikkalainen draamasarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:25
NCIS Rikostutkijat
Kausi 10. Jakso 6/24. Rikosdraamasarjassa seurataan Yhdysvaltain laivaston erikoisyksikköä, jonka tehtävänä on selvittää eri puolilla maailmaa rikoksia, jotka tavalla tai toisella liittyvät USA:n laivastoon tai merijalkaväkeen. Taitavaa ja monipuolista tiimiä johtaa Mark Harmonin esittämä agentti Gibbs. Ryhmä työskentelee valtavan paineen alla, ja jäsenten väliset suhteet joutuvat usein koetukselle. Tiukoissa tilanteissa auttaa rautaisen ammattitaidon ohella huumori. Pääosissa: Mark Harmon, David McCallum, Pauley Perrette, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Sean Murray ja Rocky Carroll. Kymmenennen tuotantokauden jaksot. Amerikkalainen draamasarja. (40') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
02:25
Holmes NYC
Kausi 1. Jakso 18/24. Kuoleman kukat. Metrossa tapahtunut murha saa Holmesin ja Watsonin ymmälleen, varsinkin kun juttuun näyttää liittyvän taidegalleristin vaimon salaperäinen katoaminen. Lisäksi Watsonin uusi työ aiheuttaa huolta hänen ystäväpiirissään. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K7 (väkivalta, ahdistus).
03:20
Elämää halpalentoyhtiössä
Kausi 3. Jakso 2/13. Raivoa ja rauhallisuutta. Peruutukset ja viivästykset suututtavat matkustajia, mutta vastarakastunut pariskunta pysyy tyynenä. 25-vuotias Carl lähtee selvittämään, onko hän entisen tyttöystävänsä lapsen isä. Australialainen sarja. (21') Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
03:50
Blue Bloods
Kausi 2. Jakso 14/22. Vanhemmuus. Danny ja Jackie tutkivat ampumatapausta, jossa epäiltynä on laiton siirtolainen, joka on puolustanut perhettään ryöstäjiltä. Yliopisto-opiskelijat osoittavat mieltään, ja muutama heistä pidätetään poliisin pahoinpitelystä. Erin joutuu pohtimaan, mitä tehdä asiassa, ja Nicky taas tutustuu äitinsä työhön päivän ajan. Amerikkalainen draamasarja. (41') Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus, väkivalta).
04:40
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV