UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Discovery Channel Lauantai 24.6.

04:45
Fast N' Loud
Holy Grail Firebirds - Part 2. Autotuntija Richard Rawlings ja mestarimekaanikko Aaron Kaufman etsivät Teksasista klassikkoautoja Gas Monkey Garage -korjaamolle kunnostettaviksi ja edelleen huutokaupattaviksi.
05:35
How It's Made
Garden Forks/Toffee/Bundt Pans. Miten valmistetaan talikoita, englantilaista toffeeta, värikarttakortteja ja kakkuvuokia? Se selviää ohjelmassa, jossa tarkastelun kohteeksi joutuvat arkiset tuotteet.

Kello 6:00

06:00
How It's Made
Pewter Flasks/Potato Salad/Hydrogen Fuel Cells. Miten valmistetaan tinaiset mittapullot, perunasalaatti, vetypolttokennot ja puupaneloinnit? Se selviää ohjelmassa, jossa tarkastelun kohteeksi joutuvat arkiset tuotteet.
06:25
River Monsters: Lair of Giants
Episode 1. Jeremy Wade tutkii Guianan suurinta jokea, Essequiboa. Vain vanhat lehdet ja onkisiima apunaan Jeremy ottaa selvää, onko menneisyyden jokimonstereita enää jäljellä.
07:20
Salvage Hunters
Episode 1. Aarteenetsijä Drew Pritchard on yksi Iso-Britannian johtavista hylättyjen sisustusesineiden kauppiaista. Hän etsii erikoisia ja upeita esineitä kaikkialta Britanniasta.
08:15
Chasing Classic Cars
Driving Miss Joplin. Wayne ei ujostele sekopään leimaa saadessaan tilaisuuden kokeilla Janis Joplinin entistä, täysin psykedeelistä 1965-vuosimallin Porsche 356C 1600 Cabrioletia.
08:40
Chasing Classic Cars
It's a Size Joke. Tunnettu autoarkeologi ja -keräilijä Wayne Carini etsii, ostaa, kunnostaa ja myy eteenpäin maailman hienostuneimpia ja ainutlaatuisimpia autoja.
09:05
Overhaulin'
Johnny Depp Episode. Amber Heardin Ford Mustang -67 on huonossa kunnossa. Johnny Deppin ja Chip Foosen ansiosta tällä autolla voi pian taas ratsastaa auringonlaskuun.
10:00
Overhaulin'
Elco That's All Go. Lukkoseppä Dougin rakas El Camino -82 kaipaa kunnostusta. Chip Foose A-ryhmineen antaa kolhiintuneelle komistukselle kasvojenkohotuksen.
11:00
Deadliest Catch
Blood and Guts. Kapteenien uusi sukupolvi lähtee Beringin merelle. Kun laivastoa vaivaavat rikot ja miehistön loukkaantumiset, löytyykö uusilla kapteeneilla luonnetta nousta vaikeuksien yli?

Kello 12:00

12:00
Deadliest Catch
Episode 16. Kapteenien uusi sukupolvi lähtee Beringin merelle. Kun laivastoa vaivaavat rikot ja miehistön loukkaantumiset, löytyykö uusilla kapteeneilla luonnetta nousta vaikeuksien yli?
13:00
Deadliest Catch
Episode 17. Kapteenien uusi sukupolvi lähtee Beringin merelle. Kun laivastoa vaivaavat rikot ja miehistön loukkaantumiset, riittääkö uusilla kapteeneilla luonnetta nousta legendaksi asti?
15:00
Deadliest Catch
The Widowmaker: Part 2. Kapteenien uusi sukupolvi lähtee Beringin merelle. Kun laivastoa vaivaavat rikot ja miehistön loukkaantumiset, riittääkö uusilla kapteeneilla luonnetta nousta legendaksi asti?
17:00
Street Outlaws
Small Tires, Big Dreams. Boosted tahtoisi tehdä historiaa ja olla ensimmäinen pienirenkaisen auton kuljettaja viiden parhaan joukossa. Farmtruck sen sijaan suree Louisen kuolemaa.

Kello 18:00

18:00
Street Outlaws
Texas Grudge. Boosted päättää pitää kurssin varmistaakseen katukisan osallistujien hyvän valmistautumisen. Farmtruck ja AZN kalastavat matkan varrella ja saavat odottamattoman suuren saaliin.
19:00
Wheeler Dealers
Ford Escort RS2000 Rally Car. Autolegendat Mike Brewer ja Edd China ottavat uransa suurimman riskin perustamalla oman liikkeen Amerikan länsirannikolle, missä ala on jo valmiiksi erittäin kilpailtu.
20:00
Junkyard Empire
Junkyard Genius. Andy on innoissaan löydettyään tienposkesta klassisen Chevy Blazerin ja voitettuaan vedossa Porsche Caymanin. Kuherruskuukausi on kuitenkin pian ohi kun kova työ alkaa.

Kello 21:00

21:00
Legend of Croc Gold
Judgement Day. Aikaa on jäljellä vain kolme vuorokautta, kun tiimi käy taistoon hirviökrokotiilin kanssa. Paikalliset sabotoivat hanketta ja yrittävät ajaa tiimin pois saarelta.
22:00
The Last Alaskans
Episode 10. Neljä perhettä päättää elää erakkoina, kaukana toisistaan, kovissa arktisissa olosuhteissa ja villieläinten ympäröimänä yhdessä maailman viimeisimmistä suurista erämaista.
23:00
Gold Divers
Reaper Madness. Zeke koettaa kääntää onnensa ja lähtee vaaralliselle yksinsukellukselle. Kellyt lähtevät ruoppaajallaan 20 kilometrin riskireissulle ja George yrittää todistaa olevansa ainesta.

Kello 24:00

00:00
American Underworld
Car/Identity Theft. Ihmiset tekevät rahasta mitä vain: varastavat ja muokkaavat autoja uudelleen myytäviksi, anastavat luottokortteja ja väärentävät niistä uusia, ja ryöstävät jopa naapurinsakin.
01:00
Mythbusters
Star Wars: Revenge of the Myth. Myytinmurtajat perehtyvät Star Warsin myytteihin. Pystyykö Luke todella heittämään itsensä ja Leian kuilun yli pelkän vyön ja koukun varassa?
02:00
Mythbusters
Household Disasters. Myytinmurtajat testaavat kotitalousmyyttejä: räjähtääkö pölynimuri, jos sillä imuroi mustaa ruutia? Voiko piano rysähtää katon läpi?
03:00
Dual Survival
Road to Nowhere. Armeijan kouluttamalla Davella ja luonnontieteilijä Codyllä on hyvin erilaiset selviytymistaidot. Osaavatko he yhdistää taitonsa, kun he joutuvat yhdessä haastaviin tilanteisiin?
03:55
Junkyard Empire
Junkyard Genius. Andy on innoissaan löydettyään tienposkesta klassisen Chevy Blazerin ja voitettuaan vedossa Porsche Caymanin. Kuherruskuukausi on kuitenkin pian ohi kun kova työ alkaa.
04:45
Unique Rides with Will Castro
Geraldo's Beat Up Pickup & Pro Player's Dream Ride. Geraldo Rivera tuo käsittelyyn 2004-vuosimallin Tacoman Team Uniquen. Pojat saavat shokin huomatessaan, että auto tarvitsee läpikotaisin täydellisen korjauskäsittelyn.