UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Keskiviikko 14.10.

06:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Viimeisillä voimilla. Patrizia joutuu kauhuissaan katsomaan vierestä, kun Leonard nautiskelee hänen myrkyttämänsä kuppikakun hyvällä ruokahalulla. Virheensä tajuttuaan Patrizia kiitää Müncheniin hakemaan vastalääkettä, mutta ehtiikö hän ajoissa takaisin? Paluumatkaa hidastaa pormestarin järjestämä ratsia ja Patrizia jää kiinni kännykän käytöstä ajaessa. Timin ja Sabrinan suhteen laatu huolestuttaa Nilsiä, ja hän vaatii selityksiä. Jonaksen salaperäinen käytös saa Tinan seuraamaan häntä salaa metsän syvyyksiin. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Uusinta. K7 (ahdistus).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

14:00
Mahdoton taloprojekti
Jeff ja Alain. Jeff ja Alain. Palm Springsissä eläkepäiviään viettävä pariskunta päättää rakentaa miljoonatalon, jossa voi viihtyä itse ja viihdyttää vieraita. Työhön valitaan urakoitsijana kokematon ystävä. Mutta miten käy, hoituuko taloprojekti ja säilyykö ystävyys?
15:00
Farm Kings
Paineiden purkua. Kauden kiireisin aika on käsillä ja raskas työ kiristää kaikkien hermoja. Joe, Tim ja Pete kokeilevat joogaa rentoutuakseen raatamisen ohessa, mutta nuoremmat veljekset tarvitsevat rajumpaa aktiviteettiä höyryjen päästelyyn. Dan on turhautunut, sillä ei saa tehdä mieleisiään hommia. Kymmenlapsista viljelijäperhettä seuraava amerikkalainen realitysarja. Kausi 1, osa 7/10.
16:00
Top Chef: Mestarit
Sotilaallista sapuskaa. Kausi 3, 9/10. Sotilaallista sapuskaa. Viimeisessä salamatehtävässä mestarikokkien on tehtävä ruoka-annos ja ohjeistettava samalla sermin takana olevaa tuntematonta kokkia loihtimaan samanlaisen annoksen. Karsintatehtävässä kilpailijat pääsevät kokkaamaan ulkomaankomennukselta palaaville sotilaille perheineen. Onnistuvatko mestarikokit tekemään ruokaa, joka miellyttää sekä ruokailijoita että kriitikoita, kun vaakakupissa on loppukilpailuun pääsy? Amerikkalainen realitysarja, jossa ammattilaiskokit kisaavat Mestarikokin tittelistä ja hyväntekeväisyysrahapalkinnosta.
17:00
Walker, Teksasista
Tulilinjalla. Alex joutuu vaaraan saatuaan tietoa todistevarastosta varastetuista huumeista, ja Walker joutuu selvittämään onko asiaan sekaantunut poliisejakin. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta).

Kello 18:00

18:00
Myytinmurtajat
Piilopöpöjä. Adam ja Jamie tutkivat, löytyykö käsittelemistämme jokapäiväisistä esineistä enemmän bakteereja kuin WC-pöntön istuimesta. Entä piileekö juomatölkkien kansissa tappavia taudinaiheuttajia? Tiimi yrittää saada urheiluauton hyppimään veden pinnalla kuin leipäkiven. Amerikkalainen viihteellinen tiedesarja myyteistä ja legendoista.
19:00
Naapurit-tuloslähetys
19:05
Simpsonit
Raivoisa ratsu. Homer ja Bart kokevat hevosurheilun ilot ja surut pelastettuaan tivolihevosen. K12
19:30
Mutsi
Herran haltuun. Christy joutuu pinteeseen ystävänsä Reginan hänen haltuunsa uskomista rahoista. Nyt Regina vapautuu vankilasta, eikä rahoja ole. Regina on tullut uskoon vankilassa, mutta pelastaako Herra Christyn? Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Koskaan ei tiedä -uusiutuma. Sheldon ja Penny haluavat purnata rauhassa ja lähtevät kaupungille kahdestaan. Raj kerää rohkeutta katsoakseen Emilyn kanssa kauhuelokuvan. Fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun naapurissa asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Seitsemäs tuotantokausi. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Viheliäs wiccatapaus. Lisa eksyy piiloleikissä ja törmää kolmeen wicca-uskontoa harjoittavaan tyttöön. Lopulta hänestä tulee todistaja tyttöihin kohdistuvassa oikeudenkäynnissä. Homer puolestaan tutustuu metsien miehiin. Jaksossa parodioidaan Sideways-elokuvaa. Jaksossa vierailee Scream-elokuvista tuttu kanadalaisnäyttelijä Neve Campbell. Matt Groeningin luoma amerikkalainen piirrossarja. K7 (väkivalta).

Kello 21:00

21:00
Kauhukeittiö
Karmaisevat avajaiset. Kausi 8, 1/15. Ensimmäisessä haasteessa naiset ja miehet kilpailevat vastakkain tarjoten omat nimikkoannoksensa Ramsaylle, joka ei säästele sanojaan palautetta antaessaan. Osa kokeista joutuu heti Ramseyn silmätikuiksi, ja yksi kilpailijoista kiidätetään sairaalaan jo ennen kuin avajaisillallinen on ehtinyt edes alkaa. Keittiössä kokkien yhteistyö ei toimi, ja nälkäiset asiakkaat alkavat pian kaikota salista. Lopputuloksena ovat Kauhukeittiön surkeimmat avajaiset. Suorasanaisen Gordon Ramsayn isännöimässä amerikkalaisessa ruokarealityssa joukko kokkeja kilpailee keittiömestarin pestistä Los Angelesissa sijaitsevan J W Marriott -hotellin ravintola L.A. Marketissa.
22:00
Viikingit (K16)
Arpia. Kausi 3, 4/10. Floki on tyytymätön kuningas Egbertin kanssa solmittuun liittoon. Lisäksi häntä ärsyttää Athelstanin näennäinen vaikutusvalta Ragnariin. Prinsessa Kwenthrith tekee poliittisia siirtoja Mercian Saarnikukkulalta saadun voiton jälkeen. Kanadalais-irlantilainen historiallinen draamasarja, joka ammentaa inspiraationsa legendaarisen viikinkisankari Ragnar Lothbrokin myytistä. K16 (ahdistus, seksi).
23:00
Extant
Muutoksia. Kausi 2, 1/13. Kun on kulunut kuusi kuukautta viimeksi nähdyistä tapahtumista, Molly on toipumassa hoitolaitoksessa. Mitä on tapahtunut kyseisen puolen vuoden aikana? Toisen kauden uusia hahmoja ovat muun muassa David Morriseyn (mm. The Walking Dead -sarja) näyttelemä kenraali Tobias Shepherd ja Jeffrey Dean Morganin (mm. Watchmen-elokuva ja Greyn Anatomia -sarja) esittämä palkkionmetsästäjä JD Richter. Yhdysvaltalainen scifi-draamasarja astronautti Molly Woodsista (Halle Berry), jonka kasvattipoika on robotti ja biologinen poika puoliksi avaruusolento. K12 (ahdistus, seksi).

Kello 24:00

00:00
Vampyyripäiväkirjat (K16)
Pinnan alla. Kausi 5, 20/22. Tyler pääsee pakoon ja varoittaa muita kiertolaisten suunnitelmista. Damon, Elena, Stefan ja Caroline piiloutuvat Luken loitsun avulla. Enzo huomaa, että hänellä on fyysinen yhteys todelliseen maailmaan. Jeremy, Matt ja Bonnie yrittävät auttaa Tyleria pääsemään Julianista. Amerikkalainen kauhudraamasarja. K16 (ahdistus, väkivalta).
01:00
Bones (K16)
Haudankaivaja. Viisi vuotta sitten siepattujen kaksosten ruumiit löytyvät ja Booth ja Brennan käynnistävät pahamaineisen sarjamurhaajan ajojahdin. K16
02:00
Lainvalvojat
5. Bussikuskeja kohtaan lisääntyneen väkivallan myötä kuski ei uskalla herätellä bussiin sammunutta nuorta miestä, ja Lainvalvojat rientävät avuksi. Lisää värikkäitä tilanteita Helsingin yössä nähdään muun muassa asuntolapalon selvittelyn ja monimutkaiseksi muuttuneen puhallutuksen muodossa. Yökerhon portsari pysäyttää ylikonstaapeli Seppo Skogbergin ja vanhemman konstaapeli Teemu Koskelan ravintolasta poistetun asiakkaan takia. Skogberg ja Koskela ohjaavat hänet läheiselle taksitolpalle ja toivottavat hyvää kotimatkaa. Selkeä tilanne saa kuitenkin vielä lukuisia käänteitä. K7 (ahdistus).
02:30
Voittostudio