UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Yle TV2 Perjantai 28.4.

06:50
Pikku Kakkonen
Ohjelmaa perheen pienimmille. yle.fi/pikkukakkonen HD
06:52
Nimipäiväonnittelu: 28.4.
Onnea, Ilpo, Tuure ja Ilppo!
06:54
Samsam
Naisvoimalla voittoon. Samsam yrittää turhaan tehdä vaikutuksen Super-Suseen ja Miuhun. Hän sisuuntuu ja ilmoittaa, että tytöt ovat paljon heiveröisempiä kuin pojat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:01
Jokeri Pokeri Box
Quadro-tipu. Simo-taikurin paketissa asustaa merkillinen tipu, joka osaa löytää juuri sen kortin, jonka lapset ovat valinneet. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:10
Hermanni Hiiri
Hui pimeää! Hermanni ei saa unta yökylässä isovanhempien luona. Hän on varma, että makuuhuoneessa on hirviö. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:17
Pikkuli
Se on minun, Pikkuli! Yleensä Pikkuli, Sisko ja Veli jakavat kaiken ja leikkivät yhdessä. Joskus omat tavarat eivät kelpaa ja silloin tekee mieli pilata toisenkin ilo. Yhteinen leikki ja nauru kuitenkin auttavat! HD Sallittu kaiken ikäisille.
07:22
Nelli ja Noora
Nellin hiukset. Kostea päivä saa Nellin hiukset käyttäytymään odottamattomalla tavalla. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
07:30
Pikku Kakkosen posti
Koti. Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
07:35
Richard Scarry: Touhulan arvoituksia
Kupliva arvoitus. Autot pysähtelevät Touhulan kaduille ja niiden pakoputkista purkautuu kuplia. / Linnunmunan arvoitus. Lapset löytävät puistosta linnunmunan ja päättävät viedä sen takaisin pesään. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:01
Anton Siilinen ratkaisee
Muukalainen keskuudessamme. Kevätfestivaalien pääesiintyjä uhkaa perua esiintymisensä salaperäisen syyn vuoksi. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
08:17
Galaxi
Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
08:18
Syrhämä
Hippu, rippu ja nippu. Pajupuron kylän ennustaja Maltti huomaa rohtojensa loppuneen. Ilman rohtoja Maltti ei voi auttaa Syrhämän hyviä taistelussa Silmitöntä Sääskeä vastaan. Onneksi Jonne, Lasse ja Tommi saapuvat apuun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. K7 (ahdistus).
09:00
Holby Cityn sairaala
Peitetarina. Caran aviomies ilmestyy sairaalaan. Hän kertoo olevansa poliisin salaisessa tehtävässä, mutta Cara epäilee tämän selityksiä. Miten Adele suoriutuu ensimmäisestä työpäivästään hyökkäyksen jälkeen? T: BBC. HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).
10:00
Linen mukana maailman ympäri
3/6. Etelä-Koreassa Line yrittää lyödä läpi laulajana sosiaalisen median avulla. Miten Linen pop-uran käy? Onnistuuko yösijan löytyminen täällä muita maita paremmin? Line matkaa maailmalla ilman rahaa. HD Äänitekstitys: suomi.
10:30
Mitä vain vuoksesi, lemmikkini
1/6. Norjalaisessa sarjassa tutustutaan ihmisiin, joiden arkea värittävät lemmikit. Mitä yhteistä on oslolaisella miljardöörillä, Sarpsborgilaisella kissaintoilijalla ja Hedemarkenilaisella kaninkasvattajalla? HD Äänitekstitys: suomi.
11:10
Parturin Amerikan-matka
1/6. Ohjaaja Ole on keksinyt nerokkaan ohjelmaidean: matkailusarja, jossa matkalla tavattujen ihmisten karmeat hiukset laitetaan täysin uuteen kuosiin. Olen ja kampaaja Hissenin toimialue on USA:n etelävaltioissa. HD Äänitekstitys: suomi.
11:30
Ikivanha tunturi
Øystein Jansen on innokas geologi, ja hänellä on silmää vanhoille kiville. Nyt hän ryhtyy etsimään Norjan vanhinta tunturia ja suuntaa aluksi Ruijan itäosiin ja sieltä länteen, aina Lofooteille asti. Äänitekstitys: suomi.

Kello 12:00

12:00
Paluumuuttajat
8/10. Paluumuuttajien etelän elämää. Tavastian lava ja tärkeät ihmiset vetävät Helsinkiin. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
12:27
Paluumuuttajat
9/10. Kesäloma tarkoittaa entistä enemmän työtä. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Matkalla tähtiin
Osa 2/6. Seuraamme vuoden ajan Tanskan ensimmäistä jalkapalloakatemiaa. 14-vuotiaat pojat sanovat hyvästi vanhemmilleen ja aloittavat kouluttautumisen ammattipelaajiksi. Äänitekstitys: suomi.
13:30
Elämää ja pyörätuolirugbya
6/8. Glenn, Jocke ja "Norrland" kertovat, kuinka seksi toimii, kun on halvaantunut. Entä kuinka Stefan päätyi pyörätuoliin? Joukkue saa uuden jäsenen - joko onni kääntyy? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
14:00
Tulevaisuuden tekniikkaa
3/7: Tietokoneet. Tietokoneet ovat pienentyneet huomattavasti alkuaikojen talonkokoisista kämmenmikroihin. Millaisia ovat tulevaisuuden tietokoneet, ja missä ja miten niitä käytetään? (U) HD Äänitekstitys: suomi.
14:30
Kioski
Lande, miesihanne, nolous, masennus, synttärit, pippurisumute, silarit, autojumppa, Reino Nordin, Ranska. Kuskina Constantinos "Gogi" Mavromichalis! HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Au pairit Kanadassa
6/9. Saapumisia ja lähtöjä. Vanessa etsii uutta perhettä. Sanna, Mona ja Vanessa käyvät sokkotreffeillä. Mona hyvittelee huonoa käytöstään. Sanna tekee suuren päätöksen, ja joukkoon liittyy uusi au pair. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.
15:30
Sankareita helvetissä
3/6. Sotavalokuvaaja Jan Grarup dokumentoi Keski-Afrikan tasavallan kauheuksia. Anja taistelee Nigeriassa noidiksi syytettyjen viattomien lasten puolesta ja saa kylän vihat niskoilleen. HD Äänitekstitys: suomi.
16:00
Laivakokin matkassa
Osa 3/4. Laivakokki German valmistaa tänään omia mieliruokiaan, limettimarinoitua lohta ja Gretan pihviä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
16:30
Elämäni eläimet: Eläinsairaalassa
9/10. Keniassa salametsästäjät ovat ampuneet sarvikuonoa, ja haavan paikkailuun tarvitaan eläinlääkärien apua. Entä kuinka voivat kaikkein nuorimmat surikaatit, jotka aiemmin tunnettiin nelisormimangusteina? Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.
17:00
Pikku Kakkonen
Katsellaan Jaakon kanssa Dinotassut, Jänöt kattavat, Unelmajuttu, Arka ja Parka, Rikke, Sana-Arkku sekä Saku ja Vaakku. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Futsalia: 2. loppuottelu KaDy - Sievi FS
Miesten futsal-liigan toinen loppuottelu KaDy - Sievi FS. Selostus Matti Härkönen. Jyväskylä. HD
20:00
Yle Live: Robin
Teinisensaatio esiintyi bändinsä kanssa YleXPopin lavalla toukokuussa 2014. Robin veti Oulun Kauppatorilla järjestettyyn tapahtumaan 6 000 ihmistä ja esitti kaikki hittibiisinsä. Ohjelmassa myös Robinin haastattelu. HD

Kello 21:00

21:00
Satuhäät
Intohimoinen jalkapallofani Joni Rosenblad astelee vihille Sari Leppäsen kanssa Jyväskylässä kesäkuun alussa. Hääjuhlassa nauru on herkässä, kun pahaa-aavistamaton morsian saa tehtäväkseen selostaa jalkapallo-ottelua. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:50
Yle Uutiset
HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
21:55
Urheiluruutu
Päivän kiinnostavimmat urheilu-uutiset. HD
22:00
Banshee (K16)
Kausi 2, 6/10. Yhden miehen armeija. Jasonia jahtaava tappaja saapuu Bansheehin. Job lähtee New Yorkiin myymään timantteja, mutta reissu ei mene suunnitelmien mukaan. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
22:44
Banshee (K16)
Kausi 2, 7/10. Puita ravistelemaan. Raivostunut Lucas käy sotaan Proctoria vastaan. Savoyn kanta-asiakkaiden ja strippareiden pelottelun jälkeen Lucas apulaisineen kovistelee skinheadia nimeltä Sharp. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
23:30
Banshee (K16)
Kausi 2, 8/10. Toinenkin poski. Lucas saa Proctorin nalkkiin laittomalla etsintäluvalla, mutta sillä on hintansa. Sharp ja muut skinheadit koettelevat Emmettiä. Carrie antaa rahat Maxin hoitoihin. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).

Kello 24:00

00:19
Banshee (K16)
Kausi 2, 9/10. Kotiinpaluu. Job kohtaa New Yorkissa papin, jolla on kytköksiä Rabbitiin. Carrien ja Gordonin suhde on taas koetuksella. Lucas ja Carrie valmistautuvat horisontissa häämöttävään välienselvittelyyn. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta).
01:06
Banshee (K16)
Kausi 2, 10/10. Luoteja ja kyyneleitä. Tuskallisten muistojen lietsomina Lucas ja Carrie valmistautuvat kohtaamaan Rabbitin lopullisessa välienselvittelyssä. Rebecca osoittaa uskollisuutensa Proctorille. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K16 (väkivalta, ahdistus).
02:05
Eastbound & Down (16)
Kausi 4, 5/8. April haluaa tuulettaa avioliittoaan ja patistaa Kennyä osallistumaan parisuhdeterapiaan. Kenny ja Stevie lyövät viisaat päänsä yhteen kehittääkseen uuden kannattavan bisnesidean. T: HBO HD Äänitekstitys: suomi. K12 (seksi, päihteet).
02:35
Looking (16)
Kausi 1, 4/8. 220 taalaa tunti. Patrick on sunnuntaitöissä uuden pomonsa kanssa, ja juttu luistaa. Folsom Streetin hulinassa miehen silmä lepää - ja miksei naisenkin. Agustín saa siellä kerrassaan mainion idean. T: HBO. HD Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).
03:05
Uutisikkuna
04:00
Uutisikkuna