UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Keskiviikko 4.5.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Jamie Oliverin helpot herkut
Englantilainen aamiainen. Jamie ystävineen on ollut juhlimassa koko yön. Aamulla he kokoontuvat Jamien luokse katsomaan futismatsia ja hoitamaan pahaa oloaan kannullisella Bloody Marya ja kunnon englantilaisella aamiaisella, joka sisältää makkaraa, munakokkelia, verimakkaraa, tomaattia, sieniä ja pekonia. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
10:00
Muodin huipulle Allstars
Sanoista asuihin. Kausi 2, 1/12. Aiemmilta kausilta tutut kilpailijat jaetaan kahteen joukkueeseen, joiden tehtävänä on inspiroitua sanasta. Millaisia luomuksia syntyy sanojen "itsevarma" ja "rohkea" innoittamina? Ohjelman juontaa malli ja näyttelijä Carolyn Murphy, ja kilpailua tuomaroivat muotisuunnittelijat Georgina Chapman ja Isaac Mizrahi. Amerikkalaisen Muodin huipulle -sarjan spin-off, jossa eri tuotantokausina pudonneille suunnittelijoille annetaan uusi mahdollisuus.
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

12:00
Lääkärit
Rypäleraskaus. Lääkärien vieraaksi saapuu pariskunta, joka on yrittänyt lasta jo 14 vuoden ajan. Jokainen luultu raskaus on kuitenkin osoittautunut rypäleraskaudeksi. Nyt lääkärit haluavat auttaa heitä. Lääkärit keskustelevat alastomuuden kieltävästä lakiehdotuksesta ja miten se vaikuttaa imettämiseen sekä uudesta luontaistuotteesta, jonka pitäisi estää krapula. Muita aiheita ovat valelääkäri, joka teki plastiikkakirurgisia leikkauksia sekä keinot estää reseptilääkkeiden väärinkäyttö. Lisäksi lääkärit testaavat sovellusta, joka kertoo miksi vauva itkee. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa lääketieteen huippuammattilaisista muodostuva tiimi käsittelee jaksoittain vaihtuvia, terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä aiheita.
13:00
Haaveiden talo hartiapankilla
Ekoa edullisesti. Vince ja Jackie haluavat viihtyisän ekotalon edullisesti. Viihtyisyyden ja ekologisuuden voi itse määrittää, mutta kaikkea ei voi saada: Vincenkin on tingittävä edullisuudesta, jotta Jackie saa trimmaussalonkinsa kuntoon ajoissa.
14:00
Upeat skandikodit
Roquefort. Nizzan lähellä sijaitsee Roquefort-les-Pins, ja siellä tulee myyntiin miljoonaluokan talo, jonka omistaa mies Eilersen-huonekaluyrityksen takana. Korkealta on komeat eteläranskalaiset maisemat. Talo aivan uhkuu eleganttia tyylikkyyttä. Tanskanmaalla taas käydään valoa tulvivassa kesähuvilassa, jonka tekevät harvinaiseksi talon korkea laatu ja herkulliset yksityiskohdat. Todellista tanskalaista luksusta on sauna omalla rannalla. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.
14:30
Suomen ihanimmat häät
Sanna ja Ville. Kausi 1, 8/12. Sanna ja Ville ovat tavanneet ensimmäisen kerran jo lapsuudessa. Tämän pariskunnan häistä ei leikkisyyttä ja riemua puutu, mutta loppuuko häätarpeiden askartelu koskaan? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:30
Pilanpäiten
Pilanpäiten tarjoaa hämmentäviä hetkiä ja hervotonta tilannekomiikkaa piilokameran tyyliin.
15:40
Makuja ja elämää
16:00
Jamie Oliverin säästöateriat
Pöytä koreaksi. Kausi 2, 6/6. Kauden päätösjaksossa pöytään kannetaan mehevää kanacurrya kikherneillä höystettynä, meksikolaisittain maustettu omelettirulla ja lihamureketta ihan uudella tavalla. Pottuja hyödynnetään sekä uppomunien ja simppelin salaatin kanssa tarjotussa uuniröstissä että silppusalaatin kylkeen annostelluissa kalamurekepihveissä. Viikon säästövinkkinä on hedelmien ja marjojen käyttö. Brittiläinen ruokaohjelma.
17:00
Lemmen viemää
Nyrkkeilijätär. Friedrich syyttää kaikesta juonittelusta Patriziaa ja Sebastinia. Hän virittää Patrizialle ansan, joka kuitenkin epäonnistuu. Julia on täysin hänen puolellaan, mutta Charlotte menettää luottamuksensa aviomieheensä ja Friedrich tekee tästä oman päätelmänsä. Jonas valmistautuu nyrkkeilyotteluun Nilsin kanssa. Hän ei ole kuitenkaan ilahtunut Berliinissä tapaamansa Larissan yllätysvierailuun, sillä hän ei ole kertonut Tinalle eikä muillekaan suhteestaan ammattilaiseksi pyrkivään nyrkkeilijättäreen. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Grand Designs - unelma-asunnot
Kotini on linnani. Perhe palaa juurilleen Etelä-Walesin Newportiin remontoimaan pientä linnaa 1700-luvulta. Entinen metsästysmaja on toiminut 1960-luvulla myös asuntona mutta seissyt viime vuodet tyhjillään. Restauroinnin ohella aiotaan rakentaa paljon uutta, joten muinainen kivi ja moderni lasi täytyy saada sulautumaan yhteen. Työ suojelukohteessa on hidasta ja piinaavaa, mutta perheenäiti tahtoo kantaa vastuun koko monen vuoden urakasta ja jättää arkkitehdit sivummalle. Talkback Thamesin tuottamassa brittiläisessä sisustus- ja remonttiohjelmassa tutustutaan sisustussuunnittelija Kevin McCloudin johdolla kunnianhimoisiin taloprojekteihin, joista sukeutuu todellisia unelma-asuntoja.
19:00
Suomen ihanimmat häät
Sanna ja Ville. Kausi 1, 8/12. Sanna ja Ville ovat tavanneet ensimmäisen kerran jo lapsuudessa. Tämän pariskunnan häistä ei leikkisyyttä ja riemua puutu, mutta loppuuko häätarpeiden askartelu koskaan? Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
New Yorkin luksuslukaalit
Haiparvi. Kausi 1, 1/9. Uutuussarjan ensimmäisessä jaksossa esitellään New Yorkin nuoret tähtikiinteistövälittäjät: ruotsalainen Fredrik, miljoonaperijä Michael ja näyttelijä Ryan. Amerikkalainen realitysarja Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvista kiinteistönvälittäjistä miljoonadiilien äärellä.

Kello 21:00

21:00
Muodin huipulle Timin kanssa
Kisa kovenee. Kausi 1, 2/13. Toisen ryhmän kilpailijoilla on puoli minuuttia aikaa kerätä haluamansa kankaat, joista heidän on tarkoitus valmistaa näyttävä asukokonaisuus. Kilpailu ja tunnelma alkavat selvästi kiristyä kokelaiden kesken. Tim Gunnin juontama sarja seuraa Muodin huipulle -sarjaan osallistuneita suosikkikilpailijoita valmentamassa joukkoa entuudestaan tuntemattomia muotisuunnittelijoita.
22:00
Sinkkuelämää
Intiimi ääni. Kausi 1, 11/12. Ironisen älykäs amerikkalainen komediasarja lennokkaasta single-elämästä New Yorkin Manhattanilla. K7 (seksi).
22:35
Beverly Hillsin täydelliset naiset
Lomalle. Kausi 6, 2/24. Kyle perheineen lähtee unelmalomalle ensin veneilemään Ranskan Rivieralle ja sitten Italian Toscanaan. Seuraavaksi vuorossa olisi Nicky Hiltonin häät Lontoossa, mutta matkaan tulee mutkia. Lisa ja Ken lähtevät mukaan Italiaan, mutta veneellä Mauricio haluaa olla vain perheen kesken. Jahti rantautuu La Speziaan, vai onko paikan nimi sittenkin La Pizza? Yolandalla taas on sairautensa hoitamisessa rankkaa. Hänen lääkearsenaalinsa koko kauhistuttaa Lisaa ja Eileenia. Amerikkalainen tosi-tv-sarja.
23:35
New Yorkin luksuslukaalit
Kiinteistökuninkaiden kohtaaminen . Kausi 3, 2/14. Ryan on turhautunut, koska hänen myymänsä kattohuoneiston rakennustyöt viivästyvät. Niinpä hän ehtii auttamaan tiiminsä kiinteistönvälittäjää, jolla on vaikeuksia saada asiakas suostumaan sopivaan hintaan. Luis jatkaa Toddin koulutusta, ja samalla pitäisi saada myös asunto myytyä. Fredrik yrittää saada kaupaksi asunnon, joka on ollut myynnissä jo yli neljän vuoden ajan. Lisäksi Fredrik ja Ryan törmäävät toisiinsa. Amerikkalainen realitysarja seuraa Manhattanin menestyneimpiin lukeutuvia kiinteistönvälittäjiä miljoonadiilien äärellä.

Kello 24:00

00:35
Vaimot vaihtoon UK
Laiskuutta ja lastenhoitoa. Tällä kertaa perheitä vaihtavat laiskaksi tunnustautuva äiti sekä itsestään ja kodistaan pakonomaisesti huolehtiva äiti. Myös miehet joutuvat sopeutumaan uuteen vaimoon.
01:35
Yön AVA