UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

AVA Sunnuntai 25.6.

06:00
Aamun AVAus
08:30
Ostoskanava Tvins.com
09:30
Aku ja 7 ihmettä
Aku sekoaa Kiinassa. Aku huijataan ostamaan esim. Maon punainen kirja ja ruma puku. Tässä jaksossa Aku myöntää myös tykkäävänsä Kung Po kanasta. Tässä jaksossa ei myöskään selviä kuinka pitkä Kiinan muuri on. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
10:30
Haaveiden talo hartiapankilla
Kallis haave. Maanviljelijäperhe on kyllästynyt väliaikaismajoituksiin ja haluaa rakentaa kodin maatilalleen. Suunnitelmat ovat kunnianhimoiset ja Charlie pelkää, ettei tiukka budjetti pidä kutiaan.
11:30
Upeat skandikodit
Uniikkia asumista. Kausi 12, 5/8. Tanskan suosituin ja pitkäikäisin koteihin sekä kiinteistöihin keskittyvä sarja esittelee maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit. Jan Fog saa myytäväksi mestaripyöräilijän erikoisen talon Italiassa. Bettina Schriver edistää omaa myyntiprosessiaan cocktail-kutsuilla. Pernille Sams luottaa luonnon lumovoimaan. Tanskalainen realitysarja.

Kello 12:00

12:00
Rakas, sinusta on tullut pullukka
Kausi 3, 7/12. Evgeny ja Satu. Venäläistä ruokakulttuuria rakastava Evgeny ei mahdu enää makuupussiinsa. Satu-puoliso ryhtyy kumppaninsa valmentajaksi ja pistää ruokavalion remonttiin. Lopputulos yllättää Jennin. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
13:00
Fitnesspäiväkirjat
Jaksossa päästään seuraamaan lähietäisyydeltä, miten Eevi Teittinen voittaa ensikertalaisena bikinifitnessin Suomen mestaruuden! Kilpailemassa nähdään niinikään tankotanssija Oona Kivelä, joka matkaa kisaamaan Kyprokselle. Nanna Karalahti saa tuvan täyteen rakkaita vieraita Suomesta ja Janni Hussi lopettaa kuukauden kestäneen kahvilakkonsa suorastaan hurmoksellisissa tunnelmissa.
14:00
Elixir Life
Kausi 3, 10/14. Joanna Kuvaja korkkaa rullasuksihiihdon uudeksi lajiksi treenipalettiinsa. Ampumahiihtäjä Antti Repo neuvoo parhaat niksinsä ensilumenladulle. Tapahtumapaikkoina: Koli ja Kontiolahti. Piipahdamme myös I love me -messuilla. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
14:30
Piha ja parveke
Pienen pihan kunnostaminen Salossa. Kausi 1, 8/10. Niina Äikäksen rivitalokodin pienelle ja paahteiselle takapihalle istutetaan puuvartisia koristekasveja ja uusi pensasryhmä. Kati kertaa kastelun tärkeyttä ja savimaisen nurmikkopohjan haasteita. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
15:00
Ensitreffit alttarilla
Kausi 3, 2/10. Sinkut tapaavat heille valitun puolison ja menevät saman tien naimisiin! Yhdellä pareista rakkaus tuntuu syttyvän heti, mutta miten kahden muun parin käy? Uusinta.
16:00
Yökylässä Maria Veitola
Saara Aalto. Kausi 2. 5/10. Maria yökyläilee Saara Aallon ja Merin luona Järvenpäässä. Palataan aikaan ennen X Factoria ja muuttoa Lontooseen. Saaran prinsessakoulussa opitaan pukeutumista, laulua ja prinsessamaista käytöstä. Prinsessa-innostuksen syy ja Saaran käytännön taidot paljastuvat vierailun myötä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
17:00
Amerikan unelmavävy
Kausi 1, 8/10. Yhteinen kesä Suomessa on tullut päätökseen. Kaikkien odottama ja pelkäämä päivä on koittanut, sillä Jessen, Erickin ja Tomin on tehtävä päätös ketkä naisista lähtevät Amerikkaan heidän kanssaan. Erityisesti Jessen valinta on äärimmäisen vaikea ja sydäntä särkevä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kello 18:00

18:00
Jane the Virgin
59. luku. Kausi 3, 15/23. Rafael tarjoutuu auttamaan Janea, joka haluaisi alkaa tapailla miehiä. Alba puolestaan kuuntelee Janen neuvoja Jorgen suhteen. Petra saa tietää, että Chuck on käynyt poliisin puheilla. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K7 (ahdistus).
19:00
Erilaiset äidit
Osa 2. Perhe Riikonen. Eri uskontokuntiin kuuluvat evankelisluterilainen Jenni sekä jehovan todistaja Otto saavat pian esikoisensa. Parilla on vielä keskustelematta useita tärkeitä asioita liittyen lapsen uskontoon sekä kasvatukseen.
20:00
Muodin huipulle
Tyylipersoonien jäljillä. Kausi 14, 10/17. Suunnittelijoiden on tehtävä eri tyylipersoonille sopivia ja myyntiin kelpaavia asuja. Voittajan asu tulee myyntiin JustFabin nettisivuille. Tällä kertaa tuomarit ovat harvinaisen erimielisiä kilpailijoiden luomuksista. Amerikkalainen realitysarja, jossa lahjakkaat vaatesuunnittelijat kisaavat parhaan suunnittelijan tittelistä.

Kello 21:00

21:00
The Affair
Menneisyyden haamut. Kausi 3, 5/10. Alison haluaa viettää aikaa Noahin kanssa, mutta syy on erikoinen. Noahilla on vaikeuksia tukahduttaa tunteensa, ja menneisyyden haamut palaavat piinaamaan häntä. Yhdysvaltalainen draamasarja. K12 (seksi, väkivalta).
22:10
Klikkaa mua
Osa 8. Valtteri. Ella herää väärässä paikassa ja yrittää unohtaa tapahtuneen, onneksi tässä auttaa persoonallisia viestejä netissä lähettelevä nuori runoilija Valtteri. Kun onnellinen sattuma kuljettaa Valtterin samoihin juhliin Ellan kanssa, Ella päättää kokeilla pitävätkö puheet nuorten miesten ja keski-ikäisten naisten intohimoisista suhteista paikkaansa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.
23:15
Jane the Virgin
Viides luku. Kausi 1, 5/22. Jane on vihainen äidilleen isän henkilöllisyyden salaamisesta ja muuttaa Michaelin luo. Rafael haluaa erota Petrasta, mutta Petran äidillä on vielä yksi ässä hihassaan. Amerikkalainen komediasarja uskonnollisesta nuoresta naisesta, joka tulee vahingossa raskaaksi lääkärikäynnillään. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:15
Witches of East End
Ennusmerkit. Kausi 1, 10/10. Suuri päivä koittaa, mutta pahat enteet saavat Wendyn ja Joannan tekemään kaikkensa, jotta häät sujuisivat ongelmitta. Miken pakkomielle Asgardiin johtavasta portista käy vaaralliseksi. Victorin paljastus pakottaa Freyan miettimään asioita uudelleen. Joanna saa vihdoin selville muodonmuuttajan henkilöllisyyden, mutta onko jo liian myöhäistä? Amerikkalainen draamasarja äidistä ja tämän kahdesta aikuisesta tyttärestä, jotka saavat oudon tapahtumasarjan myötä tietää olevansa noitia. K12 (väkivalta, ahdistus).
01:15
Mentalisti Noora Karma
Osa 10. Lastenklinikka. Noora käy hämmästyttämässä Lastenklinikan pieniä potilaita ja henkilökuntaa. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
02:20
Vaimot vaihtoon USA
Harris/Weasel. Kausi 9, 2/13. Tiukan ja kilpailuhenkisen perheen äiti vaihtaa paikkaa hetkessä elävän perheen äidin kanssa. Toisessa perheessä treenataan ankarasti, toisessa leikitään ja pidetään hauskaa. Amerikkalaisessa tositelevisiosarjassa pannaan puolisot vaihtoon, niin että he asuvat kaksi viikkoa toistensa perheissä. Se voi olla oppimiskokemus tai silkkaa kärsimystä niin vaihdokeille kuin heidän perheilleenkin.
03:15
Yön AVA