UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

AVA Perjantai 27.11.

06:00
Aamun AVAus
08:20
Ostoskanava Tvins.com
09:20
Jamie Oliverin helpot herkut
Treffiruokaa. Jamien käly tarvitsee apua keittiössä, koska on kehunut uudelle poikaystävälleen olevansa hyvä kokki. Jamien avustuksella romanttinen illallinen saadaan kasaan. Alkuruoaksi on aasialaistyylinen tonnikala-annos, pääruoaksi pietarinkalaa peruna-fenkolipedillä ja jälkiruoaksi hedelmäsalaattia. Brittiläinen ruokaohjelma, jossa huippusuosittu tv-kokki Jamie Oliver valmistaa helppoja aterioita jaksoittain vaihtuville vierailleen.
09:50
Grand Designs - unelma-asunnot
Luonnonvaloa maalaistaloon. Jane ja Robert Ellis ovat löytäneet luonnonkauniin Herefordshiren maaseudulta vanhan ladon, jonka he nyt aikovat muuttaa hulppeaksi asuintaloksi. Rakentamisessa käytetään vuosisatoja vanhaa tekniikkaa, mutta sisätiloista huokuu nykyaika. Kohonneista kustannuksista ja pienistä ongelmista huolimatta moderni maalaistalo tuntuu miellyttävän omistajiaan. Kevin McCloudin juontama realitysarja tavallisten ihmisten epätavallisista kodinrakennusprojekteista.
10:55
Ostoskanava Tvins.com
11:55
Lääkärit
Hymyilevä morsian. Ikänsä huonoista hampaista kärsineen morsiamen hammaskalusto uudistetaan ennen häitä. Ohjelmassa seurataan myös livenä kohdunpoistoleikkausta ja kerrotaan, miten tieteelle luovutettujen aivojen avulla etsitään uusia hoitokeinoja dementiaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma, jossa neljä eri alan lääkäriä vastaa terveyttä ja hyvinvointia koskeviin kysymyksiin.

Kello 12:00

12:50
Ruokaritarit Jamie ja Jimmy
Makkarasota. Jamie ja Jimmy haastavat saksalaiset kilpailuun makkaroiden paremmuudesta. Ensin pitää valita sopiva sikarotu, josta tehdään makkara, jolla voidaan pärjätä saksalaisille. Myös oikean reseptin valinta tuottaa päänvaivaa kaveruksille. Kuppilaan saapuu erikoisvieraaksi näyttelijä Gwyneth Paltrow, joka joutuu Ruokaritarien tiukkoihin haasteisiin. K7 (väkivalta).
13:50
Makuja ja elämää
14:05
Täydellinen Mrs. Vanderpump
Tervetuloa SURiin!. Kaunis Scheana on siirtynyt Lisan toisesta ravintolasta SURiin tarjoilijaksi, eivätkä henkilökunnan naiset katso tulokasta hyvällä. Mustasukkaisen ja kärkkään Stassin ja hänen baarimikko-poikaystävänsä välit rakoilevat, eikä tilannetta yhtään helpota tieto siitä, että uusi työtoveri Scheana on ollut suhteessa Beverly Hillsin naiset -sarjasta tutun Brandi Glanvillen aviomiehen kanssa. Amerikkalainen reality-sarja.
15:00
Kardashianit
Avaruuden kutsu. Kausi 8, 19/21. Kris on innoissaan omasta talk show'staan, mutta muu perhe ei tunnu välittävän siitä. Khloe vie perheen avaruusolioiden jäljille, mutta saa itse kurjia puheluita kotoa. Amerikkalainen realitysarja.
16:00
Kallista kipua
Isin tyttö. Hevospoolokentällä tapahtuu, kun Hank hoitaa joukkueenomistajaa, jonka olkapää reistailee mutta joka ei vaivoistaan huolimatta ole valmis jättämään poolonpeluuta nuoremmilleen. Evan stressaa isänsä ja Paigen vanhempien tapaamista ja on vakuuttunut, että päivällisen yllättävä keskeytyminen johtuu Eddien lörpötyksistä. Collinsien äkkilähdön takana piilee kuitenkin Evanin isän puheita suurempi jupakka. Hämmentynyt Divya suunnistaa tuloksetta treffiviidakossa, missä kartasta olisi apua. Amerikkalaisessa komediallisessa draamasarjassa taitava lääkäri Hank Lawson luo uutta uraa Hamptonsin seurapiirien kerman yksityistohtorina. 4. tuotantokausi. K7 (ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Liian monta vihreää mekkoa. Niklas on varma, että Sebastian pettää tyttöystäväänsä Patrizian kanssa, mutta nämä keksivät hyvän selitykset kaikelle. Niklas jää kiinni Sebastianin taskujen penkomisesta, ja Sebastian provosoi Niklasta oikeaan suoraan asti. Ristiriitaiset tunteet käyvät niin ylivoimaisiksi, että Niklas pyytää Juliaa pitämään etäisyyttä häneen. Michael tekee emämokan pyytäessään Rosalielta anteeksi heidän kiihkeää suuteluaan. Coco on pukeutunut samanlaiseen asuun kuin Rosalie ja mies erehtyy naisista. Werner antaa harvinaista tunnustusta Friedrichille. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Elixir Fitness & Sport
Kausi 1, 11/14. Syksyinen Boot Camp Vaasan saaristoon on huikea luonto- ja treenikokemus. Fitness-tähdet Else Lautala ja Lauri Kalima tutkivat urheilun ja liikunnan talvimessuilla tulevan talven vaatteita, varusteita ja treenimatkoja. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
18:30
Elixir Life
Kausi 1, 11/14. Mestariurheilijat teettävät Heidille ja Joannalle perinpohjaisen kuntotestin. Testi paljastaa kuitenkin tärkeän puutteen kummankin kuntoilussa. Sama virhe on suurella osalla suomalaisista, jotka aloittavat kuntoilun. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Pientä pintaremonttia
Jakso 1. Kimppakämppä komeaksi. Kauden ensimmäisessä jaksossa pohditaan miten Lohjan keskustassa sijaitsevan kimppa-asunnon ilmeen saisi myyvemmäksi. Suunnittelijoina Niina Ahonen, Tomi Kouvola sekä yksi kauden uusista suunnittelijoista, Henna Jämsä. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
20:00
Vaimot vaihtoon UK
Kuri ja järjestys. Uusi kausi alkaa! Miten käy, kun tiukkaa kuria kannattava Ife vaihtaa paikkaa rennon Debsin kanssa? Heillä ja heidän perheillään on 10 päivää aikaa oppia jotain uutta toisiltaan.

Kello 21:00

21:00
Särkynyt palatsi
Parhaat kaverukset Alice ja Darlene päättävät lähteä Thaimaaseen koulun loppumisen kunniaksi. Perillä he tutustuvat rentoon australialaiskundiin, joka kutsuu tytöt viikonloppumatkalle Hongkongiin. Tyttöjen matka tyssää kuitenkin jo lentokentälle, kun repusta löytyy huumeita. Ohjaaja: Jonathan Kaplan, USA 1999 (97'). Pääosissa: Claire Danes, Kate Beckinsale, Bill Pullman, Lou Diamond Phillips, Jacqueline Kim, Daniel Lapaine. K12
22:55
Kardashianit
Possuvahtina. Kausi 8, 20/21. Kris haluaisi suunnitella Kylien syntymäpäiväjuhlat, mutta päätyykin possuvahdiksi. Rob tekee päätöksen tulevaisuudestaan. Amerikkalainen realitysarja.
23:55
Mentalist
Veristä kultaa. Patrick saa yllättäen työparikseen erikoisagentti Hightowerin, kun Lisbon teloo itsensä murhatutkinnan tuoksinassa. Tutkinnan kohteena on tällä kertaa tavoittamattomiin unelmiin hurahtaneen kullankaivajan murha, johon näyttää liittyvän muunkinlaista vilunkipeliä. Kuulustelujen lomassa Patrick huomaa myös, ettei Hightowerinkaan elämä ole aivan parhaalla mahdollisella mallilla. Amerikkalainen jännityssarja meediona esiintyneestä Patrick Janesta, joka tätä nykyä avittaa Kalifornian osavaltion poliisia ainutlaatuisella tarkkanäköisyydellään. Tuotantoyhtiö: Warner Bros. Television. K12

Kello 24:00

00:50
Yön AVA