UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Jim Torstai 31.7.

05:00
Ennustaja-TV

Kello 6:00

09:45
Ostosruutu
10:15
Ostosruutu
10:45
Ostosruutu
11:15
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11:45
Krokotiilimies
Vanha kettu. Australia Zoon vanha naaraskettu Foxey alkaa olla elämänsä ehtoopuolella. Onko jo tullut sen aika siirtyä autuaammille metsästysmaille? Alligaattori Fang järjestää itsensä kiipeliin nappaamalla kitaansa muovipullon, jonka nielaiseminen voi koitua sen kohtaloksi. Dokumentti. 2. tuotantokausi.

Kello 12:00

12:15
Apua avajaisiin
Elämän- ja liikekumppanit. David matkaa Missourin Springfieldiin auttamaan Erikiä ja Williä Savor-ravintolan avajaisissa. Erik on taiteilija, jolta tulevat ravintolaan tarvittavat rahat, Will taas toimii ravintolan pääkokkina. Liikekumppanuus rasittaa kuitenkin myös heidän parisuhdettaan. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi.
13:05
Leijonan luola Ruotsi
Äänikirjoja ja ostoskeskuksia. Tänään kuulemme, miten äänikirjamarkkinat mullistetaan. Lisäksi saamme tutustua aivan uuteen ostoskeskusmalliin ja vaatemerkkiin. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (45')
14:00
Henkka & Niki vs. Amerikka
Metsästystä merijalkaväen tapaan. Henkka & Niki jahtaavat karjuja Kalifornian metsissä. Vastustajanaan heillä on vietanmilaisessa vankilassa kokkaamaan oppinut Navy Seal Cork Graham. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
14:30
Jyrki Sukulan makujen maa
Tälnään Jyrki lähtee Pirkamaalle, Sastamalaan. Luvassa on tutustuminen broileritilaan. Tilalla Jyrki valmistaa saltimpoccaa eli ilmakuivattuun possunkinkkuun käärittyjä paistileikkeleitä. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
15:00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Perhe on pulassa. Haifa ja Edward raatavat ravintolassaan eivätkä näe lapsiaan lähes ikinä. Kokki Alexander Nilson tulee selvittämään, miten tilannetta voidaan parantaa ja miten ravintolaan saadaan lisää asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
15:55
Ruotsin karmein koti
Varasto vai makuuhuone?. Rogerin ja Jolantan makuuhuone muistuttaa enemmän varastoa kuin rentoutumispaikkaa. Kamalan väriset seinät, vanhat lakanat ja irtonainen amme eivät kuulu Simonin ja Tomasin mielestä makuuhuoneeseen, joten huone remontoidaan täysin. Ruotsalainen sisustusohjelma. 6. tuotantokausi.
16:50
LA Ink
Epäröintiä. Kat ei osaa päättää, pitäisikö hänen palkata Corey takaisin, ja Corey saa työtarjouksen toisaalta. Kimberly Caldwell käy Katin tatuoitavana, ja Kat käy poikaystävänsä Nikki Sixxin radio-ohjelmassa haastateltavana. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
17:45
Leijonan luola Ruotsi
Vanhoja ja nuoria. Kauden viimeisessä jaksossa nähdään eräs hyvin vanha yrittäjä ja myös sarjan nuorimmat yrittäjät. Eräs keksintö saa osan leijonista riemuitsemaan villisti. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (45')

Kello 18:00

18:40
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Perinteet romukoppaan. Tukholman vanhassakaupungissa sijaitseva perinteikäs Cattelin näyttää nykyään pelkältä kebabpaikalta. Illan tullen ravintola ammottaa tyhjyyttään. Kokki Alexander Nilson lähtee herättelemään omistajaa ja kokkeja sekä yrittää tehdä ravintolasta jälleen tasokkaan. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
19:35
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli pääsevät tutustumaan upeaan mopokokoelmaan. Kirsi tekee kauppaa Tuntemattomasta sotilaasta. Markku joutuu siivoushommiin. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (42')
20:30
Panttilainaamo
Kuolleen miehen hattu. Kun panttilainaamoon tuodaan Lynyrd Skynyrdin entisen laulajan Ronnie Van Zantin majavannahkahattu, Rickin silmät alkavat kiiltää ja hän on valmis maksamaan hatusta paljon rahaa. Myyjällä on kuitenkin mielessään vieläkin suurempi summa, eikä kaupanhieronta suju etelävaltiolaisen letkeästi. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.

Kello 21:00

21:00
Tricked
Ihmetekoja. Taikuri Ben Hanlin näyttää, miten hän pystyy muuttamaan virtsan viiniksi ja mehun rahaksi. Lisäksi hän yrittää saada suukkoja muun muassa B*Witched-bändiltä. Englantilainen viihdeohjelma. (45') K7 (ahdistus).
22:00
Hyvät ja huonot uutiset
Huikean suositun viihdeohjelman uusi kausi alkaa. Ruudussa nähdään vaihtuvalla kombolla Pirjo Heikkilä, Henkka Hyppönen, Niina Lahtinen, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Mikko Kuustonen. Syksyn ensimmäisessä lähetyksessä vieraana Mikael Jungner. 4. tuotantokausi. (43')
23:00
Konttori
Sisäpiiri. Deangelo on nyt konttorin pomo, ja hänellä on tapana koota osa alaisistaan kokouksiin. Etenkin konttorin naispäälliköt ovat näreissään tästä miesporukan sisäpiiristä ja pitävät Deangeloa seksistinä. Hän kiistää syytökset. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21') K7 (ahdistus).
23:30
Australian rajalla
Karkulainen. Huumekoira kiinnostuu ranskalaisesta reppureissaajasta. Poika saapuu Australiaan lomalle, vaikka häntä odottaa seuraavana päivänä oikeudenkäynti Kanadassa. Kiinalaisnaisella on mukanaan satavuotiaita munia. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (22')

Kello 24:00

00:00
Eriskummalliset rikokset
Tornipöllöjä ja savupiippusankareita. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu savupiippuun juuttunut ryöväri, varastettu pöllö sekä kallis yritys välttää ylinopeussakko. Englantilainen sarja. (27') K7 (ahdistus, väkivalta).
00:35
Panttilainaamon autospesialistit
Steve McQueenin jalanjäljillä. Dannyn tuunausporukka kunnostaa Mustangin romusta kuuluisan elokuva-auton jäljennöstä. Lisäksi pajaan ilmestyy asiakas, joka haluaa maalauttaa tatuointinsa moottoripyörään. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20') Sallittu kaiken ikäisille.
01:05
Rantavahdit
Elämän ja kuoleman rajalla. Ranta on täynnä turisteja, joten rantavahdeilla on työntäyteinen päivä edessään. Tilanne synkkenee, kun he yrittävät elvyttää kuollutta miestä. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (22') K12 (ahdistus).
01:35
LA Ink
Epäröintiä. Kat ei osaa päättää, pitäisikö hänen palkata Corey takaisin, ja Corey saa työtarjouksen toisaalta. Kimberly Caldwell käy Katin tatuoitavana, ja Kat käy poikaystävänsä Nikki Sixxin radio-ohjelmassa haastateltavana. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
02:30
Ennustaja-TV
05:00
Ennustaja-TV