UutisetSääNetti-TVTV-opasSoMeHakuPalaute

Sub Sunnuntai 28.5.

08:00
Ostoskanava Tvins.com
09:00
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Kovaa ja korkealta. Kausi 1, 23/24. Varjoliitoa Ranskassa, vapaalaskun historiaa Jackson Holessa, kiipeilyä Teneriffalla, laskettelua Whistlerissä ja Alaskassa, surffausta Meksikossa sekä liitovarjohyppy keskellä kaupunkia Bangkokissa. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. K7 (ahdistus).
09:30
EpicTV: Elämää äärirajoilla
Avara luonto. Kausi 1, 24/24. Luvassa on lumilautailua Sveitsissä kaupunkiolosuhteissa, surffausta Irlannissa sekä legendaarisen La Graven gondolihissin tarina. Lumilautailija Bryan Iguchi kertoo muutostaan Jackson Holeen ja kiipeilijä Alex Puccio reissustaan Bishopiin. Dokumentaarisessa sarjassa nähdään koosteita maailman parhaimpien extreme-urheilijoiden taidonnäytteistä. Sallittu kaiken ikäisille.
10:00
Ostoskanava Tvins.com
11:00
Mutsi
Anteeksipyyntöjä. Christy yrittää sovitella menneitä, mutta kaikilta ei ole helppo pyytää anteeksi. Bonniekin innostuu tilittämään Alvinille tekosiaan vuosien takaa. K12 (väkivalta, ahdistus).
11:30
Mutsi
Ilmaista terapiaa. Bonnie ja Christy suostuttelevat Violetin terapiaan, mutta joutuvat itsekin osallistumaan istuntoon. Violet tivaa äidiltään tietoja isästään, josta ei tiedä edes nimeä. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 12:00

12:00
Simpsonit
Kaksi totuutta. Kausi 9, 9/25. Marge huomaa elämän valuvan hukkaan, joten jotakin uutta sisältöä siihen on keksittävä. K7
12:30
Simpsonit
Simpsonin laulava perhe. Kausi 9, 11/25. Homer ei piittaa musikaaleista, mutta ihmeellinen on laulun voima. K7
13:00
Simpsonit
Työni on huvini. Kausi 9, 12/25. Homer ja Bart eivät ole uskoa onneaan saatuaan töitä tivolista. K7
13:30
Simpsonit
Homer hurmahenki. Kausi 9, 13/25. Homeria ei niin vain aivopestä, mutta Marge taitaa olla vieläkin vaikeampi pala. K7
14:00
Ninja Warrior
Venicen finaali, osa 2/2. Kausi 5, 10/22. Karsintakilpailusta jatkoon selvinneet 30 kilpailijaa yrittävät nyt selviytyä entistä vaikeammasta radasta Venicessä. Vain puolet heistä pääsee Las Vegasin finaaliin. Radalla nähdään myös ensimmäinen karsinnoista jatkoon selvinnyt nainen. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
15:00
Ninja Warrior
Baltimoren finaali, osa 1. Kausi 5, 11/22. Finaalimittelöt jatkuvat Baltimoressa. 30 uskalikosta valitaan nyt 15:n kärki. Armottomalla radalla nähdään tälllä kertaa muiden muassa ex-sotilas ja siltatarkastaja. Amerikkalainen urheilukilpailu. Uusinta.
15:55
Valehtelevat viettelijät
Uudet valheet. Kausi 6, 14/20. Hanna kertoo totuuden valvontakameratallenteesta, mikä pakottaa hänen äitinsä toimimaan. Aria epäilee yhä Ezraa mutta löytääkin yllättävän kuvion. Spencer ja Tobyn uusi tyttöystävä joutuvat läheisiin tekemisiin vaalikampanjassa. Amerikkalainen draamasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
16:50
60 päivää kiven sisässä
Uusinta.

Kello 18:00

18:05
Suomen surkein kuski
Kausi 4, 12/12. On aika hyvästellä Suomen Surkeimmat Kuskit. Viimeisessä jaksossa nähdään kauden parhaita paloja ja ennennäkemättömiä kohtauksia. Kilpailijat pääsevät myös testaamaan taitojaan jääradalle. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
19:00
Kauhukeittiö
Menut vastakkain, osa 2/2. Kausi 10, 13/20. Kun joukkueet pääsevät vihdoin kokkaamaan suunnittelemiaan annoksia, katastrofin ainekset ovat ilmassa ja Ramsay käy kuumana. Asiakkaat päättävät, kumman joukkueen annokset ovat parempia, mutta Ramsay on jälleen pettynyt molempiin joukkueisiin. Amerikkalainen ruokarealitysarja. Uusinta.
20:00
Myytinmurtajat
Asehommia. Kausi 9, 4/13. Elokuvan palkkatappaja paikallistaa ihmisen seinän takaa. Onko mahdollista löytää ja ampua ihminen seinän läpi? Tänään selvitetään erilaisten seinien luodinkestävyys. Entä voiko ammuksen laukaista pitämällä sitä tulessa sormilla? Mukana myös Breaking Badista tuttu Jonathan Banks.

Kello 21:00

21:00
#Subleffa: Pulp Fiction - tarinoita väkivallasta (K16)
Pulp Fiction - tarinoita väkivallasta. Kulttimaineen saanut elokuva kertoo neljän surkuhupaisan tarinan puitteissa epäonnisista pikkurikollisista ja nyrkkeilijästä, jotka törmäävät julmalla tavalla väkivallan arkeen. Ohjaaja: Quentin Tarantino, USA, 1994. (148'). Pääosissa: John Travolta, Samuel L. Jackson, Bruce Willis, Uma Thurman, Ving Rhames, Tim Roth, Amanda Plummer, Eric Stoltz, Rosanna Arquette, Christopher Walken, Maria de Medeiros, Harvey Keitel, Quentin Tarantino. K16 (väkivalta, päihteet).

Kello 24:00

00:10
Anthony Bourdain - kohti tuntematonta
Las Vegas. Kausi 3, 1/8. Millaista on asua Las Vegasissa? Huippusuosittu matka- ja ruokatoimittaja Anthony Bourdain tutustuu kasinokaupungin asukkaisiin ja miten nämä kestävät rellestäviä turisteja. Mihin suuntaan kaupunki on menossa? Vetoaako turisteihin mafiaromantiikka vai voittaako teknobiletys nostalgian? Jaksossa ehditään syödä niin italialaista, espanjalaista, japanilaista kuin thairuokaakin. Amerikkalainen matka- ja ruokaohjelma. Uusinta.
01:00
Exiä rannalla UK
Kohta räjähtää. Kausi 3, 6/10. Kahdeksan sinkkunaista ja -miestä tutustuu toisiinsa rantaparatiisissa. Megan M. ja Ali ottavat yhteen, kun taas Bear on puun ja kuoren välissä. Kirkin mitta alkaa täyttyä. Brittiläinen realitysarja.
02:00
Sekoilevat idiootit (K16)
Torvi ratissa. Kausi 1, 16/26. Poika liimaa provosoivan tarran isänsä autoon. Luvassa on tieraivoa sekä ratin että takapuskurin takaa. Lisäksi mukana muun muassa vanhusten miekkailuottelu ja telmimistä toimistotuoleilla. Amerikkalainen humoristinen kotivideosarja. K16 (ahdistus).
02:30
Suomen surkein kuski
Kausi 4, 12/12. On aika hyvästellä Suomen Surkeimmat Kuskit. Viimeisessä jaksossa nähdään kauden parhaita paloja ja ennennäkemättömiä kohtauksia. Kilpailijat pääsevät myös testaamaan taitojaan jääradalle. Uusinta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.
03:30
The Late Show With Stephen Colbert
Amerikkalainen talk show vetäjänään Stephen Colbert tarjoaa mielenkiintoisimmat vieraat ja puheenaiheet viihdyttävässä paketissa.