UutisetSääNetti-TVTV-opasKarttaSoMeHakuPalaute

Sub Torstai 20.11.

06:00
Voittostudio
08:00
Astral TV
10:00
Lemmen viemää
Tahroja totuudessa. Alfons ehtii pelastaa Nataschan juuri ennen kuin Veit kuristaa hänet hengiltä. Veit suree kauan sitten kidnapattua poikaansa, jonka Natascha valehteli olevan elossa ja asuvan Marokossa. Hotelliin saapuu salaperäinen, oudosti käyttäytyvä nuori mies, jolla on Marlenelle yllättävä uutinen. Pauline ei hyväksy Friedrichiltä saamiaan potkuja pilalle menneen hääkakun takia. Patrizia kyykyttää jälleen huonesiivooja Tinaa. Leonard saa kuulla Patriziaan kohdistuvista epäilyistä, mutta ketä hän uskoo? Werner valitaan Bichlheimin pormestariksi. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. K7 (väkivalta).
11:00
Ostoskanava Tvins.com

Kello 12:00

13:00
Ostoskanava Guthy Renker
14:00
Top Chef
Myrskylinnut. Kahdella kilpailijalla kutistunut kokkijoukko saa tulikokeessa tehtäväkseen valmistaa tutusta perunasta näyttävää ja maistuvaa ruokaa. Kolmessa vartissa kokit saavat aikaan keittoja, gnoccheja ja kastikkeita, ja parhaan ruoan valmistaja palkitaan koskemattomuudella. Pudotushaasteessa kokit valmistavat ruokaa 300 nälkäiselle ilmavoimien lentäjälle. Tehtävä osoittautuu odotettua vaikeammaksi, sillä keittiö on puutteellinen ja ainekset vaatimattomia. Tehtävän päätyttyä kehnointa ruokaa valmistanut kokki saa lähteä kotiin. Jakson tuomarivieras on tunnettu ravintoloitsija, kirjailija ja kokki Mark Peel. Amerikkalainen realitysarja, 6. tuotantokausi.
14:55
Myytinmurtajat
Autoroikkujat. Jamie ja Adam kokeilevat, miten helppoa Hollywood-tyylinen hurjastelevan auton katolla tai konepellillä roikkuminen todella on. Tiimi puolestaan testaa lisää vankilapakomyyttejä.
16:00
Walker, Teksasista
Peitetehtävissä. Rikosetsivä Carlos Sandovar on soluttautunut huumekartellin sisäpiiriin. Rangereiden johtamassa operaatiossa tehdään viimeinen pinnistys ennen sen lopettamista. Samaan aikaan Trent Malloyn karatekoulussa valmistaudutaan isoon turnaukseen. Kulttimaineiseen kohonneessa poliisisarjassa Chuck Norris esittää Cordell Walkeria, kivenkovaa lainvalvojaa lännen autioilla rajamailla. K12 (väkivalta, ahdistus).
17:00
Lemmen viemää
Velipuoli ja kumijalka. Nuori mies väittää olevansa Karim, Marlenen velipuoli. Konstantin vaatii geenitestiä todistukseksi, mutta Karim ei ole ensin valmis edes tapaamaan isäänsä Veitia, koska hän pelkää seurauksia kasvattiäitinsä puolesta. Veit saa hänestä kuitenkin vihiä. Patrizia huomaa, ettei hän olekaan saanut Leonardia kiedottua pikkusormensa ympärille. Saadakseen sovinnon aikaan hän myöntää Friedrichille tekonsa, mutta puhuu muunneltua totuutta. Eberhardin kassista pilkistävä naisen kumijalka saa muiden mielikuvituksen laukkaamaan villisti. Saksalainen telenovela huippuhotellin omistajaperheen ja henkilökunnan mutkikkaista ja myrskyisistä ihmissuhteista. Sallittu kaiken ikäisille.

Kello 18:00

18:00
Top Chef
Yö museossa. Ruoanlaitto ei ainakaan käy tylsäksi, kun tehtävänä on valmistaa 150 lapselle maistuva yöpala luonnontieteellisessä museossa vietettävää yötä varten. Annos pitää pystyä tarjoilemaan paperipussista, ja vieraileva tähti Joe Jonas (The Jonas Brothers) suorittaa annosten alkukarsinnan. Museolla valitaan voittaja, kun jo hieman kierroksilla käyvät lapset saavat huutoäänestää suosikkinsa. Kilpailijoiden kauhuksi tehtävä museossa ei lopukaan tähän, vaan aamulla on vielä tarkoitus kokata aamupalaa niin lapsille kuin heidän vanhemmilleenkin. Edellisen tehtävän voittajajoukkue saa valita, kokkaako tyranno- vai brontosaurusruokaa, mutta aamun raaka-ainevalikoima jää silti epäselväksi. Yön museossa voikin viettää kinastelemalla ruokalajeista tai kuten eräät, taskulamppuseikkailulla luurankojen parissa. Vierailevana tuomarina on tällä kertaa Katy Lee. Amerikkalainen realitysarja, jossa ravintola-alan ammattilaiset mittelevät Huippukokin tittelistä ja muhkeasta pääpalkinnosta. 8. tuotantokausi.
19:00
Naapurit-arvonta
19:05
Tyhjätaskut
Todellisuutta televisiossa. Neljännen tuotantokauden avausjaksossa Max ja Caroline innostuvat kuullessaan, että heidän leivonnaisluukkunsa on valittu suositun Kardashianeiden perheen arkea seuraavan realitysarjan kuvauspaikaksi. Mikä loistava tapa saada Maxin makeille luomuksille lisää julkisuutta! Oleg puolestaan joutuu opettelemaan uuden taidon, kun Han haluaa kuppilaansa tarjolle tuoretta leipää. Jaksossa vierailee Kim Kardashian! Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
19:30
Miehen puolikkaat
Pelimies pariterapiassa. Chelsea epäilee, ettei Charlie ota heidän suhdettaan vakavasti ja lähtee ovet paukkuen. Charlien ei auta muu kuin koettaa valloittaa Chelsea takaisin, ja siinä sivussa hän lupautuu puolivahingossa lähtemään pariterapiaan, jossa vannoutuneen pelimiehen osakkeet eivät ole järin kovassa huudossa. Alan puolestaan huomaa tilaisuutensa tulleen ja pitää hauskaa Charlien kustannuksella. Amerikkalainen komediasarja. Sallittu kaiken ikäisille.
20:00
Rillit huurussa
Draamakatalyytti. Sheldonin oppilaat pilkkaavat hänen kuivakkaa luennointityyliään, joten hän päättää parantaa esiintymistään opiskelemalla näyttelemistä Pennyn opastuksella. Sukeutuuko Sheldonista Pennyn opissa karismaattinen ja kiinnostava esiintyjä? Raj hämmentyy huomatessaan, että hänellä on tunteita Bernadettea kohtaan. Amerikkalaisessa komediasarjassa ujot fyysikkonörtit Leonard ja Sheldon saavat vaihtelua kvanttimekaniikalla ja klingonilla kyllästettyyn elämäänsä, kun heidän naapurissaan asuva viehkeä vaaleaverikkö Penny opettaa heille yhtä ja toista ihmissuhteista ja naisista. Sallittu kaiken ikäisille.
20:30
Simpsonit
Kahjot kakkulat. Homer työtovereineen on innoissaan saatuaan herra Burnsilta joululahjaksi tyyriit älylasit. Mutta miksi ihmeessä kitupiikkinä tunnettu Burns lahjoitti alaisilleen kasan kalliita kakkuloita? Siihen on toki syynsä... Amerikkalaisessa piirrossarjassa seurataan Simpsonin perheen seikkailuja Springfieldin pikkukaupungissa. K7 (ahdistus, seksi).

Kello 21:00

21:00
Arrow (K16)
Felicity Smoakin salattu historia. Kyberhyökkäys lamauttaa Starling Cityn. Felicityn elämää mutkistaa lisäksi äidin yllätysvierailu. Thea puolestaan vuokraa asunnon Malcolmin "perintörahoilla", mistä Oliver ei ilahdu. Takaumat kertovat Felicityn hakkerivuosista yliopistolla. Amerikkalaisessa jännitysdraamassa miljonääriplayboy Oliver Queen palaa autiosaarelta muuttuneena miehenä ja ryhtyy jakamaan oikeutta kotikaupunkinsa rikollisille. Sarja perustuu DC Comicsin sarjakuvahahmoon Vihreä Nuoli (Green Arrow). K16 (väkivalta, ahdistus).
22:00
Extant
Kotiinpaluu. Uusi sarja alkaa! Astronautti Molly Woods (Oscar-voittaja Halle Berry) palaa Maahan miehensä Johnin (Teho-osastosta tuttu Goran Visnjic) ja poikansa Ethanin (Tunteet pelissä -näyttelijä Pierce Gagnon) luo oltuaan yksin 13 kuukauden pituisella työkomennuksella avaruusasema Seraphimilla. Sopeutuminen takaisin perhe-elämään ei suju täysin kitkatta, sillä avaruudessa tapahtuneet hämmentävät kokemukset vaivaavat yhä Mollya sekoittaen todellisuuden ja kuvitelman. Steven Spielbergin tuottama amerikkalainen mystinen draama astronautti Molly Woodsista, jonka kokemukset avaruudessa aloittavat tapahtumasarjan, joka muuttaa ihmiskunnan historian kulun. K12 (ahdistus).
23:00
Eloonjääneet
Valo pimeydessä. Taivaalla näkyvän tähdenlennon uskotaan olevan Arkista saapuva tavaralähetys. Bellamylla on omat syynsä, joiden vuoksi hän haluaa ehtiä paikalle ennen muita, mutta samalla hän tulee vaarantaneeksi satojen ihmisten hengen. Amerikkalaisessa mysteerisarjassa seurataan tulevaisuuden nuorten kamppailua Maassa, joka on muuttunut toisenlaiseksi kuin millaisena se muistetaan. K12 (ahdistus).

Kello 24:00

00:00
Tyhjätaskut
Todellisuutta televisiossa. Neljännen tuotantokauden avausjaksossa Max ja Caroline innostuvat kuullessaan, että heidän leivonnaisluukkunsa on valittu suositun Kardashianeiden perheen arkea seuraavan realitysarjan kuvauspaikaksi. Mikä loistava tapa saada Maxin makeille luomuksille lisää julkisuutta! Oleg puolestaan joutuu opettelemaan uuden taidon, kun Han haluaa kuppilaansa tarjolle tuoretta leipää. Jaksossa vierailee Kim Kardashian! Amerikkalainen komediasarja kahdesta tyystin erilaisesta ja rutiköyhästä nuoresta naisesta, jotka ystävystyvät ja ryhtyvät tavoittelemaan yhteistä unelmaa rähjäisen kuppilan tarjoilijoina. Sallittu kaiken ikäisille.
00:30
Supernatural
Hei, me larpataan!. Sam ja Dean perehtyvät roolipelaajien maailmaan metsästäessään hirviötä ja törmäävät vanhaan tuttuunsa, superhakkeri Charlieen. Sam on yhä allapäin Amelian takia, ja Dean yrittää lohduttaa häntä. Amerikkalainen kauhusarja demoneita metsästävistä veljeksistä. 8. tuotantokausi. K12 (ahdistus, väkivalta).
01:25
Voittostudio